Το 1-1 που ρωτήθηκε, που μπορεί να σε βγάλει, δεν το γνωρίζω, είναι σίγουρο όμως ότι θα είναι φραγμένο στα επόμενα παιχνίδια μας.
Δε ξέρω τι λέτε, τι σκέφτεστε, είμαι πάντα της άποψης να χτυπάμε τα ματς μέχρι τέλους ΑΛΛΑ.
Αλλά παίζαμε εκτός, σε μια έδρα που 9 στα 10 σφυρίγματα τα παίρνει η κερκίδα (και σήμερα έπαιρνε κι άλλα από ένα ανεγκέφαλο που είχε κι αυτός μια σφυρίχτρα και προφανώς την είχε βάλει στον τάχα του και κάθε τρεις και λίγο σφύραε).
Παίζαμε με μια ομάδα, που έχω την εντύπωση (σωστή νομιζω) τα περισσότερα παιχνίδια τα έχει πάρει προς το τέλος τους.
Μπήκε ο γέρο Περόνες αλλαγή, που τον έχω για κακό μας δαίμονα.
Ο γεροΠερόνες που είχε πάρει στο σπριντ τον Τζημόπουλο πρόσφάτως πρόσφατα.
Ε το λοιπόν γώ τον Σκόνδρα τον ήθελα μέσα πιο νωρίς!
Μια χαρά περάσαμε τα τελευταία λεπτά καλαμπουρίζοντας και χωρίς να έχουμε φτάσει τα νύχια από το φάγωμα στο πετσί.
Αν είχαμαν απουσίες στόπερ και γύρναγε κατ ανάγκη ο Κόντε στόπερ, ενώ ταυτόχρονα παίζαμε με άλλους 3 επιθετικούς, θα λέγαμε ότι παίξαμε με 4 επιθετικούς; Ε μα όχι.
Ο Λίλας εκτός, ο Τζήμ ο στόπερ, μπηκε σαν επιθετική κιόλας αλλαγή, μπροστά από τους στόπερ Kαι προωθούταν κι αρκετά και νομίζω ότι μπορεί και να κλειδώσει σ αυτη τη θέση, θα μπορεί να κάνει και κανα λάθος που δεν θα αποβαίνει μοιραίο εκεί. Ε στόπερ σήμερα δεν τον μετράς.
Αν εξαιρέσεις, ότι τα Τρικαλα αποδείχτηκαν σχεδόν Καρδιτσα κι έτσι χάθηαν τα προθεόρτια, αν εξαιρέσεις ότι άργησα να επικοινωνήσω με αρκετούς μετά το ματς και τα μεθεόρτια έγιναν σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αν εξαιρέσεις ότι ένας απαράδεχτος μας πούλησε για την ...Ελασσόνα, ήταν μια υπέροχη Κυριακή.
Αν κερδίζαμαν κιόλας θα ήταν εκτός από την μεγαλύτερη και η πιο όμορφη Πανσέληνος του 2017.
ΑΕΛ ήταν απούσα, κι ας σκούζει το φυντάνι.
Ο κόρακας, από μια στιγμή και μετά σιούραε ΟΤΝΑΝΑΙ τελείως όμως.
Ο ΠΑΣ μπορεί σε αρκετά σημεία να ήταν φλύαρος, αλλά μόνον αυτός υπήρχε στο γήπεδο.
Αχ ρε Πέτρο, ΑΧ ΡΕ ΠΕΤΡΟ ΑΧ.
Μανθάτη παιχταρά μου, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτε. Μην το έχεις άγχος, θα σου βγει σε καλό.
Όλοι καλοί κι αν εξαιρέσουμε το στιγμιαίο αδίκημα του Τιτάνα (που αν δεν παίζαμε στο αλκαζάρ δύσκολα θα καταλογιζόταν) και σχεδόν αλάνθαστοι.
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ πολλές πολές εναλλακτικές στον πάγκο.
Και ο πάγκο καλός, η αλλαγή του Σκόνδρα α να κου φι στι κή, μετά τα όσα χάσαμε, είχαμε εξαντλήσει τα υπογλώσσια για τα τελευταία λεπτά.
Δεν θα έβγαζα τον Σολτάνι, δε ξέρω μάλλον θα κουράστηκε.
Ο Μπερτράς έκπληξη στα πλάγια, για να δούμε.
Ο Φόνσι, ο πολύ καλός φετινός φετινός Φόνσι, με το που έφυγε ο Βαλάντης έπαθε Κοζορώνη σε πολλά στημένα, τι στο διάολο ρε πστη μ, μεταδοτικό είναι; Γρήγορα αντιβίωση.
Από το 1-0 και μετά και περισσότερο στο 2ο έπαιζε ο ΠΑΣ με αντίπαλο τον κανένα. Δυστυχώς ο κανένας ήταν αρκετά τυχερός και δεν έχασε.
Τα γνωστά καλά για τους γηπεδούχους ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου, με την ατέλειωτη και χωρίς λόγο γκρίνια στον κόρακα, ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε. Ο διαιτητής μέχρι κάποιο σημείο καλός, μετά άλαντάλλα.
Εκείνο που μ άρεσε πολύ μα πάρα πολύ και θα το έλεγα ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είναι ό,τι
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και εκτός έδρας, με το που ισοφαρίσαμε ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.
Υ.Γ.
ΚΑΙ καινούργιες γνωριμίες σήμερα, αν και τς περισσότερους τς ήξερα. Ο ένας μάλιστα ο απαράδεχτος έκανε τον Κινέζο όταν τον ρώτσα πούθε σε ξέρω μωρ μάναμ
Επίσης κι ένας (και) μπασκετικός στο παιχνίδι, εξασφάλισα υπόσχεση ό,τι θα έχουμε περισσότερη ενημέρωση, για να δούμε, για να δούμε. Κρίμα να μην προβάλουμε όμορφες προσπάθειες.
Και μια πληροφορία που πρέπει να μείνει μεταξύ μας τελείως. Δεν ισοφαρίσαμαν στο πρώτο γιατί ένας μας καθόταν σε λάθος θέση. Με το που (κατά λάθος) εξορίστηκε αλλού και το παστελώσαμε και το κρατήσαμε στο άνετο, αφού πήρε εντολή να παραμείνει όπου ήτανε ακόμη κι αν αυτό λεγόταν χαλές.
Πολύ χάρηκα παίδες, αλήθεια.
Πολύ περισσότερο που συνεχίζει κι αναβιώνει η παράδοση, που μας θελει σε κάθε γήπεδο και πολλούς κι ας μην φαινόμαστε. You'll never PAS alone, πάει και τελείωσε.
Νάστε καλά ρε.
Υ.Γ.2
Η ανυπαρξία της Λάρσας ακούγεται και στο βιδεάκι, όπου ένας φωνάζει (σ όλο το δεύτερο έτσι φώναζαν) "Ρε στη Λάρσα παίζουμε δεν παίζουμε στα Γιάννενα".
Υ.Γ.3
Ευτυχώς οι 2 οπνάναι εορτάζοντες Χρηστο-Βασίληδες (όχι ο πρόεδρας ρε 2 είπα) δεν με παρασύραν στον όλεθρο, όπως επεδίωξαν και δεν είμαστε τώρα σε κανα Πλαταμώνα να συνεχίζουμε τα τσίπρα, μα τι αλήτες!
Ωραία τα περάσαμαν φιλαράκια και με σχωρνάτε για τα γύρω γύρω όλοι, αλλά όποιος φυλάει τα ρούχα τ κλπ κλπ κλπ
Υ.Γ.4
Η ανακοίνωση της παε αελ ανάλογη με το ύψος του γνωστού. Αν είχε κότσια ας έγραφε ότι ήθελε στα ίσα όχι με μισόλογα.
Κι αν ήθλε να βοηθήσει τους πληγέντες στη Μάνδρα, ας έκανε ό,τι τα χανούμια. Νομίζω ότι απλά ήθελε να σιγοντάρει τον γνωστό, που πολύ συγκινήθκε μα πάρα πολύ, μπας και σώσει την κατηγορία.
Αυτόν ντε:
Υ.Γ.5
Για γέλια το πανί λεφτεριά στον έτσι, σκέφτομαι στο επόμενο εντός να σηκώσω λεφτεριά στο ΣούσιΜπαρ του κολωνακίου. Θα ήθελα τη γνώμη του syberia στο προκείμενο.
Υ.Γ.6
Μ ένα τέτοιο γήπεδο χτυΠΑΣ στο άνετο πρωτάθλημα αν είσαι ΠΑΣ.
Υ.Γ.7
Εχει ΚΑΡΑΔΙΚHΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟ. Δεν τολμώ να μετρήσω που θα ήμασταν αν είχαμαν στοιχειωδώς σωστή και νικηφόρα συμπεριφορά (για την ακρίβεια μη ηττοπαθή) σα τη σημερινή σε όλα τα παιχνίδια μας (μ εξάιρεση το τρίποντος στον κομπότη π μας το πήραν γιατί ...έτς)
Υ.Γ.8
Εκειός εκεί ο Φώτς έχει ανακαλύψει κάποιο ελιξήριο δε ξηγείται αλλιώς! Σε λίγο θα γίνει μικρότερος από μένα! Ετς να τ πεις, αν και τ'τάπα, MUF9
Y.Γ.9
Σας τάραξα στα ΥΓ, αλλά το γαμημένο έκανε εφτακόσιες ώρες να ανεβεί κι έτς ότι θμόμαν συμπλήρωνα!
Αυτό:
Ένα μκρο βιδεάκι ΚΑΙ με πανσέληνο. Κοιτάτε ψηλά ρε, τι σκατά υπάρχουν τ άστρα;