Αποστολέας Θέμα: ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα (13η σγων.)  (Αναγνώστηκε 19763 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα (13η σγων.)
« Απάντηση #175 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 15:26 »
Καλησπέρα σας!

Για τα εξωαγωνιστικά του παιχνιδιού η απάντηση για το τι γίνεται στην κερκίδα βρίσκεται εδώ : http://www.protothema.gr/greece/article/728731/larisa-25-sullipseis-gia-duo-speires-narkotikon/

Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους.

Πάντως το οπαδικό κομμάτι στην Λάρισα έχει πεθάνει και δεν θα γίνει ποτέ ξανά όπως παλιά. Οι MONSTERS πέθαναν, αλλά μόνοι τους έσκαψαν τον λάκκο τους.

Χίλιες φορές χωρίς οργανωμένους συνδέσμους όπως παλιά. Χωρίς καταστατικά. Είναι πιο εύκολο για πολλούς λόγους. :)

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα ήταν κουρασμένη και κακώς κλείστηκε πίσω. Αν και εσείς στο πρώτο εικοσάλεπτο παίζατε με διπλή ζώνη.

Εμένα το παιχνίδι μου άφησε την εντύπωση ότι όλοι ήταν ευχαριστημένοι με το Χ. Παίκτες, παράγοντες και διαιτητές.

Σας είχα πει ότι φέτος η ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι. Έχει καλύτερες μονάδες και ελέω ανύπαρκτου προπονητή είχε τις τεσσάρες τις πρώτες αγωνιστικές.

Η ομάδα χωλαίνει στο κέντρο και στον έναν κεντρικό αμυντικό. Ο κοντός είπε θα φέρει.

Έχεις και την τύχη με το μέρος σου όμως ρε φίλε, πως θα το κάνουμε δηλαδή ;
Σε μας ο Γέντριτσεκ μια φορά ξέφυγε και με 2 παίχτες κρεμασμένους πάνω του μας το κάρφωσε στο 87'.
Σε σας σε κενή εστία σημάδευε τα δοκάρια και τα περιστέρια.
Με μας πήρες ένα πέναλτι στο 4' χωρίς να είσαι σε προφανή θέση για γκολ (Ναζλίδης με την πλάτη), και μετά δε με ξαναπείλησες για 90 λεπτά, άνετα σε κέρδιζα με 1-3 αν ήμουν πιο εύστοχος ( δες ευκαιρία Κόντε στο 75).
Αντίθετα εσύ με Ξάνθη χθες στο 94 έβαλες γκολ που δε μπαίνει, στοπάρισμα Περόνε με το χέρι, τακουνάκι, Γκριζμάν πλασέ ψηλοκρεμαστό, στον τόπο τα βιολιά !!
Η Μπάλα είναι Πόρνη και Θέλει Κώλο, αυτό κατάλαβα φέτος.

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 15:38 »
Τα αποτελέσματα δεν μετράνε στο τέλος; Κανείς δεν θυμάται τα τεκταινόμενα στον αγώνα. Το άνετα είναι σχετικό. Και εμένα ο Γκιόλας μου στέρησε το διπλό στην Κέρκυρα όπως και ο επόπτης στην Λεωφόρο.

Του Perrone δεν ήταν χέρι διότι ήταν εξ' επαφής αν το δεις καλύτερα. Πρέπει να κοπάνησαν και μεταξύ τους οι παίκτες. Ο Krizman έχει ξαναπετύχει τέτοιο τέρμα με τα ορφανά του Σαββίδη. Το 'χει το θέμα. Δεν ήταν κουφό τέρμα. Απλά είναι Επιθετικός περιοχής και ο άλλος τον βάζει περιφερειακό για να παίζει ο "χοντρός" που παίζει καλύτερα πίσω από τον επιθετικό αλλά.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 15:44 »
Στη Λεοφώρο έπρεπε να κερδίσεις, ήσουν πολύ καλύτερος από το ψοφίμι τον Παναθηναϊκό, το χα δει το ματς.
Μαλακία σου βέβαια που ενώ είχε μείνει με 9 έδειξες ηττοπάθεια, μου θύμισες ΠΑΣ στα χειρότερα.
Εκεί που υπερέχεις σαφέστατα σε σχέση με μένα φέτος είναι η θέση του τερματοφύλακα, ο δικός σου είναι λίρα 100, ο δικός μου απορροφητήρας.
Κι έτσι ενώ παίζω καλύτερα, εσύ είσαι καβάλα στ' άλογο, με τη λήξη του α' γύρου !!

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 15:48 »
Τέλος πάντων θα δείξει. Το θέμα είναι να φύγει ο κοντός και φέτος έχω μια διαίσθηση για ημιτελικό στο κύπελλο αν περάσουμε την Ξάνθη.
Έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας ο άτιμος.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 16:34 »
Τέλος πάντων θα δείξει. Το θέμα είναι να φύγει ο κοντός και φέτος έχω μια διαίσθηση για ημιτελικό στο κύπελλο αν περάσουμε την Ξάνθη.
Έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας ο άτιμος.

Φέτος την κούπα θα την σηκώσουμε εμείς, ή έστω φιναλίστ!!

Μας το χρωστά η Ιστορία...