Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακός-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 25144 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15η αγωνιστική
« Απάντηση #150 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 19:48 »
Θα συμφωνησω απολυτα με τον daveli. Με εβγαλε απο τον κοπο να γραψω.

Να προσθεσω πως κατα τη γνωμη μου χρειαζομαστε ενισχυση στα χαφ και νεο προπονητη. Καποιον που να γυρισει το κουμπι και να αλλαξει την κατασταση

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 20:10 »
Για ποιο ματς λέμε;Για ένα ματς που ο γαύρος το τελείωσε ετσιθελικά με 11 παίχτες;Στα πρώτα λεπτά που έκανε την απόκρουση ο Γιαννίκογλου με το φάουλ,ήταν οφσάιντ που έγινε φάουλ.Στην ίδια φάση οι γαύροι πουλάγαν μαγκιές και δεν πήραν καν κίτρινη κάρτα.Αυτός ο Σισέ πόσες κόκκινες έπρεπε να πάρει;Δεν ήταν ο μόνος.Ο άλλος που πάτησε τον Μαυροπάνο στο γόνατο και ο Τζήλος δεν σταμάταγε το παιχνίδι.Ο Τζήλος που ήταν ακριβώς δίπλα στον παίχτη και κοίταγε το ματς.Ούτε να το διακόψει.Άλλη μια φάση στο πρώτο ημίχρονο που πήγε άουτ η μπάλα ενώ ήταν οφσάιντ του γαύρου.Δεν θα πω για το τράβηγμα του Γιάκου στην περιοχή.
Για γέλια αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο.Αυτός ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς με 11 παίχτες.Αν είναι δυνατόν.Τι ματς θα βλέπαμε αν ο γαύρος έπαιζε με 10 ή 9 παίχτες;Γιατί έπρεπε να παίζει.
Τι ακριβώς να κρίνω μετά;Ακόμα και ο σχολιαστής της νόβα για τον γαύρο το γκολ που μπήκε το είδε.Τις φάσεις του ΠΑΣ γιατί άραγε δεν τις είδε;Γιατί ρε;
Ξεφτίλα σε όλους.
Ο ΠΑΣ με διαιτησία 50-50 θα είχε πάρει αποτέλεσμα εκεί μέσα.Αυτό μόνο.

Για να μην ξεχάσω.Παίχτης μας πεσμένος κάτω έξω από την περιοχή του γαύρου και ο άλλος ο γαύρος από πάνω του έπαιζε με το ποδαράκι του και δεν πήρε καν κάρτα.Τίποτα.Στους δικούς μας παρατήρηση και κάρτες.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 17 Δεκ 2017 20:14 από fon7 »

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 20:35 »
Αστο fon χανεις το δικιο σου αυτη τη στιγμη γιατι δεν μας φταιει η διαιτησια
Χασαμε γιατι δεν εχουμε ομαδα ικανη να παει να παρει διπλο εκει
Και οσο και να χτυπιομαστε αυτη η ομαδα με αυτο τον προπονητη και αυτους τους παιχτες δεν προκειται να παιξει καλυτερο ποδοσφαιρο στη συνεχεια
Αποτελεσματα μπορει να φερει καλυτερα ,αλλα καλυτερο ποδοσφαιρο δεν προκειται να παιξει

Και οσο σκεφτομαι οτι η ΑΠΟΛΥΤΗ εδρα της περιφερειας εχει καταντησει ευκαιρια για τον καθε πικραμενο να παιρνει βαθμους δεν ξερω τι να κανω
Εχουν διασυρθει ομαδες και ομαδες εδω μεσα,εχουν γινει ανατροπες και ανατροπες, εχει γειρει το γηπεδο απειρες φορες υπερ μας και τα τελευταια χρονια εχουμε ξεχασει τι σημαινει εδρα
Ενταξει φεραμε διπλα και σπασαμε παραδοσεις που κρατουσαν χρονια και ζαμανια και ειμαστε πολυ χαρουμενοι γι αυτο
Διπλα σε χαριλαου,νεα σμυρνη,περιστερι,τουμπα,λεωφορο στο κυπελλο,ηρακλειο και δεν θυμαμαι και εγω τι αλλο
Αλλα δεν παει αλλο η κατασταση με το ζωσιμαδες
Πρεπει να ξαναρχισουμε να ειμαστε εδρα καποια στιγμη

Ο αστυνομικος διευθυντης-προπονητης φυντανης, ο ολιγον τι κατσαπλιας παντελιδης και ο καποτε πουθενας γρηγοριου μας εχουν για πλακα οπως φαινεται και στη βαθμολογια
Φταιω εγω μετα που ζηταω το κατι παραπανω

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 20:37 »
Και τωρα

Μεσα στην Λειβαδια

Η θα κλαψουνε μανουλες η θα την βγαλουμε καπως αναμεικτα την ολη η κατασταση

Συνελθεται για  βγαλουμε την χρονια φετος χωρις ψυχολογικα
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 17 Δεκ 2017 20:40 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 20:40 »
Καποιοι οπως ο  davelis το διαβασαν σωστα το ματς:
Ναμαστε ευχαριστημενοι με την αμυντικη λειτουργια,αιντε ναμαστε!
Ως εκει ομως,τελεια! Οχι αυτο που ειπε ο κοουτς στην καμερα:ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
Απο τι;που φαγαμε μονο 1; πουσαι ρε Αγγελε;
Καναμε καμια φαση;
Ξυπνα ρε ανθρωπε.ο γαυρος δεν μπορει ουτε βρεμμενη χαρτοπετσετα να σχισει!
Βαλε στο 50 ρε ανθρωπε το βιδαλ να παρεις λιγο κυκλοφορια στο κεντρο να τους φοβισεις. Τι κρατας εκεινο την αδεια φανελλα το Μπρουνο; Εγω αν επαιζα μεσα και τον εβλεπα να περπαταει ,θα τον εβγαζα μονος μου εξω.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!
Ο προπονητης πετρακης πλεον δεν μπορει και πρεπει να φυγει αμεσα,τωρα το Δεκεμβριο! Τον δειχνει η νοβα στο 60 και ετρεμε. Ο προπονητης σου στο 60 τρεμει στον παγκο με ενα γαυρο που ΔΕΝ μπορει να σε απειλησει.  Τι περιμενεις λοιπον απο αυτον να σου δωσει αλλο;

Σωνει,φωναζει πλεον η εικονα του!Δεν μπορει να σου δωσει τιποτε! Περιμενει μηπως και περασει η ωρα και ληξει Χ.
Ακομα και οταν το φαγαμε δεν εκανε κατι,παρα μονο στο 85.Χαναμε απο το 62.
Εγω φιλοι μου δεν ειμαι ευχαριστημενος! Ο κοουτς το ειπε οπως το ειχε πει και ο Κοβης!

Να συμφωνησω και σε κατι ακομα με το  μεγαλο ληστη!
ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
Οταν σου δινουν για μεταγραφες παιχτες τυπου μπετρα,κοζορωνηδες,μπρουνηδες,ροντριγκιδες φισικο ειναι να φρεναρεις.
Επειδη ομως δεν προκειται να αλλαξει η νοοτροπια του μονο πουλαω πλεον και δεν αγοραζω καθολου,κατι πρεπει να κανουμε με τους υπαρχοντες και με το συγκεκριμενο προπονητη πλεον,δε γινεται τιποτα. Ανασφαλης και φοβικος! Δεν μπορει να εμπνευσει ουτε παιχτες ουτε τον κοσμο φυσικα και η ομαδα θα μικραινει διαρκως! :stop: :stop: :stop:
Για τη διαιτησια δεν χρειαζεται να πουμε κατι γιατι παντα με τετοιες καιΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣδιαιτησιες τους κλειναμε το σπιτι στο τηγανι ουκ ολιγες φορες!

Φερε τον Αγγελαρα ρε να ξαναδουμε τον ταυρο να μαμει! :dab:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 20:41 »
Γιατί Δρακόλιμνη χάνω το δίκιο μου;Γιατί απαιτώ να με παίξει η διαιτησία 50-50;Να πω ευχαριστώ που με έπαιξε 90-10;Με ψευτομαγκιές και ψευτοτσαμπουκάδες από την πρώτη φάση του αγώνα;
Το βράδυ και αύριο θα λένε για το γκολ του γαύρου;Για τα υπόλοιπα δεν θα πουν κιχ γιατί είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.Το πολύ πολύ να το εντάξουν και αυτό στην κόντρα μεταξύ ποκ και ποθ.
Μας αδίκησαν κατάφορα.Με 50-50 διαιτησία θα είχα πάρει αποτέλεσμα εκεί μέσα.Τώρα μας φταίει η ομάδα μας.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 20:47 »
Φον μην λες βλακειες, το γκολ θα το ετρωγες δεν το γλιτωνες, για να παρεις αποτελεσμα επρεπε να σκοραρεις και δεν εκανες ευκαιρια.

Ο πετρακης καλα την κατεβασε την ομαδα, αλλα δεν εχει χαφ στο κεντρο τι να κανει να παιξει αυτος?

Μονο τις αλλαγες τις εκανε καθυστερημενα, αλλα ο μπρουνο στο 1ο ημιχρονο ηταν πολυ καλος, ειχε τρεξιματα, εκλεψε και μπαλες απο τα πλαγια αλλα στο Β κουραστηκε.

Το μονο που μπορουσε να κανει ο πετρακης ηταν να βαλει στο 55 τον μπετρα να πιεσει τους αντιπαλους αμυντικους και να τους εμποδισει ετσι την κυκλοοφορια, γιατι χαφ δεν υπαρχουν !!
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 20:48 »
Γιατί Δρακόλιμνη χάνω το δίκιο μου;Γιατί απαιτώ να με παίξει η διαιτησία 50-50;Να πω ευχαριστώ που με έπαιξε 90-10;Με ψευτομαγκιές και ψευτοτσαμπουκάδες από την πρώτη φάση του αγώνα;
Το βράδυ και αύριο θα λένε για το γκολ του γαύρου;Για τα υπόλοιπα δεν θα πουν κιχ γιατί είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.Το πολύ πολύ να το εντάξουν και αυτό στην κόντρα μεταξύ ποκ και ποθ.
Μας αδίκησαν κατάφορα.Με 50-50 διαιτησία θα είχα πάρει αποτέλεσμα εκεί μέσα.Τώρα μας φταίει η ομάδα μας.

Τον φοβομουνα τον αγωνα απο τους κορακες και το ειχα αναφερει....

Αλλα ειναι η πρωτη φορα που τους παιξανε 60-40 μεσα στην 7ετια,και οχι 90-10 οπως γινονταν στα μεταξυ μας ματς και βαρουσαμε εγκεφαλικα οπως τοτε με Ντεβινσεντι και Λιλα!!!Μου  λες για Σισε αλλα καλιστα μπορουσε να σου ελεγε καποιος για τον Μπεριο δεν εχει να λεει

Περιμενα χειροτερα τα πραγματα,αλλα σημερα δεν φταινε οι διαιτητες που ειμασταν τερμα ανυπαρκτοι στο επιθετικο τομεα............

Εγω μπαλα θελω να δω ωραια να παιζουμε,γινεται αυτο το πραγμα

Κουραστηκε ο κοσμος

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 20:52 »
Φον μην λες βλακειες, το γκολ θα το ετρωγες δεν το γλιτωνες, για να παρεις αποτελεσμα επρεπε να σκοραρεις και δεν εκανες ευκαιρια.

Ο πετρακης καλα την κατεβασε την ομαδα, αλλα δεν εχει χαφ στο κεντρο τι να κανει να παιξει αυτος?

Μονο τις αλλαγες τις εκανε καθυστερημενα, αλλα ο μπρουνο στο 1ο ημιχρονο ηταν πολυ καλος, ειχε τρεξιματα, εκλεψε και μπαλες απο τα πλαγια αλλα στο Β κουραστηκε.

Το μονο που μπορουσε να κανει ο πετρακης ηταν να βαλει στο 55 τον μπετρα να πιεσει τουσ αντιπαλους αμυντικους και να τουσ εμποδισει ετσι την κυκολοφορια γιατι χαφ δεν υπαρχουν !!
Εσύ ξέρεις πόσες φάσεις θα κάναμε με έναν γαύρο που θα έπαιζε με 10 ή 9 ή 8 παίχτες;Γιατί τόσους άξιζε να τελειώσει το ματς.Για να δούμε πόσο τσαμπουκάδες ή μάγκες είναι και πως μαρκάρουν με κίτρινη κάρτα.

Τον φοβομουνα τον αγωνα απο τους κορακες και το ειχα αναφερει....

Αλλα ειναι η πρωτη φορα που τους παιξανε 60-40 μεσα στην 7ετια,και οχι 90-10 οπως γινονταν στα μεταξυ μας ματς και βαρουσαμε εγκεφαλικα οπως τοτε με Ντεβινσεντι και Λιλα!!!Μου  λες για Σισε αλλα καλιστα μπορουσε να σου ελεγε καποιος για τον Μπεριο δεν εχει να λεει

Περιμενα χειροτερα τα πραγματα,αλλα σημερα δεν φταινε οι διαιτητες που ειμασταν τερμα ανυπαρκτοι στο επιθετικο τομεα............

Εγω μπαλα θελω να δω ωραια να παιζουμε,γινεται αυτο το πραγμα

Κουραστηκε ο κοσμος
Εγώ θα σου πω το ίδιο.Πως θα ήταν το παιχνίδι αν ο γαύρος είχε πάρει τις κάρτες που έπρεπε;Ο Μπέριος πήρε και κίτρινη.Θες να σου βγάλω και τον Μπέριο;Στον βγάζω.Αυτοί θα είχαν περισσότερες αποβολές και πάλι.

Εδώ στην Ελλάδα την βγάζουν καθαρή.Στην ευρώπη βλέπουμε τι χάλι μαύρο είναι.Μια ζωή.Γιατί εκεί δεν έχει τζήλους.Όχι σε αυτόν τον βαθμό τουλάχιστον.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 21:03 »
Χαλκιαδακης και μανθατης εκαναν πολυ καλο α ημιχρονο. Ειδικα ο μανθατης. Η ερωτηση μου ειναι γιατι τους αλλαξε πλευρες στο δευτερο ημιχρονο.

Επισης ειδα ενα ριπλει του γκολ πισω απο την εστια και βλεπω τον σκονδρα να προσπαθει αντανακλαστικα να αποφυγει τη μπαλα.

Προφανως στο ταμπουρι ειμαστε καλοι, αλλα αυτο δε φτανει. Ηρθε η ωρα να αφησουμε πισω αυτες τις αρρωστημρνες φοβιες.

Φον και με αλλους αντιπαλους ειχαμε κακη διαιτησια. Μη περιμενεις απο την ΠΑΕ να φωναξει. Δεν το εκανε σε παιχνιδια που εχασε βαθμους που υπολογιζε, ε δεν θα το κανει απεναντι στον μελλοντικο αγοραστη του εμπορευματος της.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 21:08 »
Το τι θα κάνει η ΠΑΕ είναι δικό της θέμα.Εγώ δεν έκρινα την ΠΑΕ για το αν φώναξε ή όχι.Κρίνω αυτό που βλέπω.Βλέπω να με αδικούν.Κατάφωρα.Έπρεπε να φάνε πόσες κάρτες και δεν τις πήραν.Παιχνίδι κωμωδία.Γελάω με τους γαύρους και του τζήλους.

Χαλκιαδάκης (Σολτάνι) και Μανθάτης κάνουν συχνά αλλαγή πλευράς μεταξύ τους.Το έκανε και στο προηγούμενο παιχνίδι.Άλλωστε το ίδιο σύστημα παίξαμε.

Στο γκολ προσέχει μην κάνει κανένα χέρι.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 21:15 »
Τοσους αγωνες δεν εχω δει καμια βελτιωση συστηματος σ το πως θα αναπτυσεται η ομαδα αλλα και ατομικα καθε ποδοσφιριστη

Ειχαμε τον Γαρουφαλια να γυρναει την μπαλα πισω για να κανει γιομες πισω ο Τζημοπουλος
Σημερα ειδαμε το Γιακο δυο φορες να κατευθυνεται μονοκοματος προς το τερμα για να δωσει πασα στην αμυνα(και που στον Μπεριο!!!!!!) εφοσον δεν εβαλε αυτογκολ παλι καλα να λετε.....................Αληθεια τι φοβερη τακτικη και αυτη,επειδη εκατσε μια φορα με Γαρουφαλια-Τζημοπουλο-Κοντε θα ξανακατσει!!!!Ιδιες εμμονες οπως με τα φαουλ του Κοζορωνη

Ο Μανθατης ηρθε και μας συστηθηκε με τριπλα και με την τριπλα εχει μεινει,για να δωσει πασα πρεπει να περασουνε 5sec κατοχης μπαλας και αμα ειναι ευγενικος μπορει να την δωσει μετα...Αλλα Αγγελο επρεπε να ειχε ο Μανθατης οχι Πετρακη που βρισκει και τα κανει

Ο Μπρουνο απαραλλαχτος.....Τρεχει,μαρκαρει,πασαρει και κανει τα παντα ολα το πρωτο ημιχρονο(χωρις ουσια εννοωντας το γκολ) στο δευτερο εμφανιζεται το φαντασμα του....Απο αντοχες κλαψτα Χαραλαμπε

Με τα Μπακ μας..Εκει κολλησε η βελλονα,να ανεβαινουνε μπροστα για να βγαζουνε σεντρες λες και ο Αποστολοπουλος και ο Μπουκουβαλας ειναι ο Ρομπερτο Καρλος και ο Φιλιπ Λαμ

Ο Λιλα αγνωριστος παιχτης ξεκινησε φετος,αγνωριστος ποδοσφαιριστης εχει μεινει ακομα........

Σεντρα,σεντρα,σεντρα,σεντρα,σεντρα,σεντρα και ο αγιος ο θεος

Το συστημα βρεξει χιονισει δεν αλλαζει ουτε με προεδρικο διαταγμα

Οι αλλαγες παντα στο 80 φευγα μην χαλασουμε και το γουρι

Τι στο διαολο βελτιωνεται στην ομαδα μου δεν μπορω να καταλαβω

Εμμονικες καταστασεις μεχρι αηδιας

Παμε για Λειβαδια για τελικο...Εκει νομιζω φτανουμε στο αμην

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 17 Δεκ 2017 21:18 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 21:17 »
Αγιούτο έχεις παρακολουθήσει καθόλου το σύστημα του ΠΑΣ;Γιατί λες ότι δεν αλλάζει.Προσπαθείς να το δεις καθόλου;Τον σχηματισμό μας;Αν ναι ποιος είναι;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 21:23 »
Που μετεφερε τον Μανθατη μια φορα πισω απο τον Κοντε λες και τον Χαλκιαδακη απο την αλλη πλευρα?Μα η ουσια του παιχνιδιου ιδια και απαραλλαχτη ειναι

fon δεν σου λεω οτι ειμαστε για τα πανυγηρια,απλα σου λεω οτι ο ΠΑΣ το 2017 παιζει το πιο βαρετο ποδοσφαιρο που εχει δει ο κοσμος ever

Προσπαθει να κανει δυο ευκαιριες σε ολο τον αγωνα και αμα την βαλει την μια καλως και υστερα ταμπουρωνομαστε με την ατακα ''κρατατε παλικαρια'' ,αμα δεν βαλει γκολ παμε για την ισοταλια και ο λαπας συνεχιζεται

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 21:25 »
Δεν σε ρώτησα αυτό.Τι σχηματισμό είχε ο ΠΑΣ θέλω να μου πεις.Ποιος έπαιζε που.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 21:26 »
Ουσιαστικα ελαχιστα πραγματα αλλαζουν.
Η εμμονή με τους 5 πισω στο μονο που οδηγει ειναι να εχεις 2 πλαγια μπακ τα οποια στο 60' ειναι μπουκωμενα απο ανασες.
Οι εσωτερικες αλλαγες που εχει κανει βοηθησαν σε ελαχιστα παιχνιδια. Οι αλλαγες σε προσωπα το ιδιο. Εχει 2 ταχυτατους παιχτες και αντι να τους εχει πανω στη γραμμη βασει τον ενα εσωτερικο χαφ και τον αλλο κρυφο επιθετικο.
Φωναζουν πολλοι για το γιακο που γυρναει τη μπαλα πισω. Στο 70%των περιπτωσεων δεν υπαρχει κανεις ελευθερος γυρω του.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 22:27 »
Παράθεση
Λεμονής: «Επανήλθαμε εκεί που θέλουμε» (video)
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να δημιουργεί φάσεις και είναι κέρδος που έχει υπομονή στο παιχνίδι του, όπως τόνισε ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου, ενώ μίλησε για τη διαιτησία και αποκάλυψε τι είχε κάνει στους παίκτες του τον Οκτώβριο. "Προσπαθήσαμε πολύ, δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού" είπε με τη σειρά του ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να δημιουργεί φάσεις και είναι κέρδος που έχει υπομονή στο παιχνίδι του, όπως τόνισε ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου, ενώ μίλησε για τη διαιτησία και αποκάλυψε τι είχε κάνει στους παίκτες του τον Οκτώβριο. "Προσπαθήσαμε πολύ, δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού" είπε με τη σειρά του ο Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή:

«Νομίζω ότι δεν αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα το ότι είμαστε πρώτοι τώρα σε σχέση με αυτά που σχεδιάζουμε να κάνουμε. Σίγουρα κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για τον α' γύρο που πραγματικά επανήλθαμε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Δεν ήταν εύκολο, αλλά έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον».

Αν ήταν περίεργη η συμπεριφορά κάποιων παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν θα την χαρακτηρίσω περίεργη, αλλά αναμενόμενη. Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι. Ο ΠΑΣ ξέρει να αμύνεται καλά, είναι ένα συμπαγές σύνολο. Για εμένα ήταν αναμενόμενο και έτσι θα εξελιχθεί όλο το πρωτάθλημα».

Αν είναι σημαντικό ότι δεν δέχθηκε ο Ολυμπιακός και νίκησε: «Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι πάνω απ' όλα δεν δεχτήκαμε καμία επικίνδυνη επίθεση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Γκολ μπορούν να μπουν όπως στο Αγρίνιο με μία σπόντα. Είναι σημαντικό για την ομάδα να κρατάει το μηδέν και το ότι δεν δημιούργησε αντεπιθέσεις ο ΠΑΣ που είναι μία ομάδα που χαρακτηρίζεται από αυτό το είδος παιχνιδιού».

Για τη συνεργασία, Μάριν, Φορτούνη, Ανσαριφάρντ και αν είναι οι βασικοί της ομάδας του: «Σίγουρα καταλαβαίνουμε όλοι ότι στο επιθετικό κομμάτι έχουμε αρχίσει και δημιουργούμε φάσεις. Θα κρατήσω αρκετά από το σημερινό παιχνίδι. Όπως το ότι άρχισε να υπάρχει κάποιος άγχος όταν τελείωσε 0-0 το ημίχρονο, αλλά μπήκαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, με υπομονή και κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Το σημείο κλειδί ήταν η αντίδραση του κόσμου. Ο κόσμος καταλαβαίνει το τακτικό κομμάτι και μας βοηθάει πολύ. Σε σημεία που πήγαμε να κάνουμε κοιλιά, ο κόσμος έδωσε ώθηση. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για εμάς. Θα έχουμε παιχνίδια απέναντι σε κλειστές άμυνες και θέλουμε να τις αποδιοργανώσουμε με αρκετή υπομονή και κυκλοφορία της μπάλας».

Τον Οκτώβριο είχε πει πως ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος στη βαθμολογία τον Ιανουάριο, τι μπορεί να πει τώρα για τη συνέχεια: «Βασικά, θα θυμηθώ πολύ καλά εκείνη την ημέρα που μαζευτήκαμε στο Ρέντη. Ήμουν στο σπίτι μου το πρωί και είχα βάλει στο λάπτοπ να δω κάποια πράγματα και είδα τη βαθμολογία. Την κοιτούσα για πέντε λεπτά. Ήμασταν στο -5 και δεν άρμοζε καθόλου στον Ολυμπιακό αυτή η θέση. Αυτό συνέβη στη διακοπή του πρωταθλήματος. Έβαλα αυτή τη βαθμολογία στον πίνακα όταν γύρισαν οι διεθνείς και τους είπα ότι πρέπει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Θέσαμε έναν στόχο για το πού θέλουμε να είμαστε. Κανένας δεν μπορεί να υποσχεθεί στο ποδόσφαιρο. Αν κέρδιζε η ΑΕΚ χθες, δεν θα ήμασταν πρώτοι. Τον στόχο των 6/6 τον καταφέραμε παρόλο που είχαμε ενδιάμεσα δυνατά ματς».

Αν ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα: «Είναι χαμένοι αυτοί οι βαθμοί. Δεν μπορούμε να συζητάμε για αυτό. Υποσχέσεις μπορούν να δίνουν οι παίκτες. Καμιά φορά μπορεί να μην βγαίνουν τεχνικά κάποια πράγματα, στις ντρίμπλες ή στους συνδυασμούς, αλλά θα σταθώ σε μία παρατήρηση που έκανε ένας φύλακας. Μου είπε ότι "αυτό που ευχαριστήθηκα είναι ότι είδα τον Φορτούνη να κάνει τάκλιν"».

Για την αντίδραση του στο γκολ που δεν μέτρησε του Ανσαριφάρντ: «Ήταν πιο πολύ στο πειθαρχικό κομμάτι, γιατί κάποια πράγματα τα βλέπεις μπροστά σου. Δεν χρειάζεται να δεις ριπλέι. Έπρεπε να δοθούν κάποιες κίτρινες παραπάνω και ίσως και δεύτερες κίτρινες. Δεν διαμαρτύρομαι για τη διαιτησία και είναι από τις σπάνιες φορές που βγήκα λίγο εκτός ορίων. Θα θέλαμε απ' όλη την ομάδα να σας ευχηθούμε καλές γιορτές. Η υπόσχεση που θα πρέπει να δώσουμε στον κόσμο είναι ότι σαν τρελοί θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα».

Ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε:

«Καλησπέρα καταρχήν. Θέλω να πω στην... αφετηρία πως είχαμε σήμερα δύσκολη δουλειά με πολύ καλή ομάδα και σε δύσκολη έδρα. Για την ομάδα μου είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πως χειριστήκαμε και αμυντικά και τακτικά το ματς μέχρις ότου έρθει το γκολ του Μάριν. Δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό αλλά δεν είχαμε φάσεις. Όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού αλλά προσπαθήσαμε πολύ».

Για το εάν είδε βελτίωση: «Νομίζω ναι. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν βελτιωμένοι. Στο 2ο μέρος χάλασε η ισορροπία μας από το γκολ. Μετά είχε φάσεις ο Ολυμπιακός. Επιθετικά δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε. Παίζει και ο αντίπαλος σε αυτά τα ματς. Δεν παίζεις μόνο εσύ».

Για τον Μπέριο και την συμπεριφορά του: «Κοιτάξτε δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ο Μπέριος έχει εκρηκτικό χαρακτήρα. Έχει γίνει και σε ματς άλλα και έχει αποβληθεί. Ο Θοδωρής είναι εξαιρετικός παίκτης και παιδί. Δεν ξέρω το τι τον ενόχλησε αλλά αυτές οι συμπεριφορές είναι σε βάρος της ομάδας. Όταν ο αμυντικός σου χάσει την ηρεμία του είναι σε βάρος σου».

Για τον Γιαννίκογλου και το κατά πόσον θα συνεχίσει βασικός: «Βήμα βήμα πάμε. Έδωσα χρόνο στον Γιαννίκογλου. Θεωρώ ότι είναι καλό και για την ομάδα και για τους κίπερ. Θα στηρίξω τον Μάκη».

Για την σημασία του αγώνα και τις απουσίες αλλά και το επόμενο ματς Κυπέλλου: «Δεν κατάλαβα την ερώτηση ακριβώς. Πάντα χρονικά με βάση τα δεδομένα προσδιορίζουμε το που θα εκτίσουν οι ποινές. Εμείς είχαμε και ατυχίες όπως με τον Καρανίκα που είχε αποβληθεί ενώ είχαμε δηλώσει παίκτες. Είχαμε και τραυματίες τον Τζημόπουλο και τον Ναδάλες. Δεν προφυλάξαμε κανέναν. Απλώς ήταν οι συγκυρίες και τα προβλήματα που είχαμε».
novasports.gr

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 22:51 »

Συπαθέστατε  κυριε Πετράκη
το γκολ του διορισμένου δεν είναι γκολάρα όπως  δήλωσες αλλά ευγενική χορηγία της άμυνας του ΠΑΣ
Ανιπαθέστατε  κυριε Λεμονή
άφησε το υφάκι του μουρινιο  γιατί γελάν  μαζι σου και οι  πετρες

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 23:40 »
Η ομάδα συνεπείς στις παραδόσεις της, ανέστησε ακόμη έναν πεθαμένο, αυτή την φορά τον ολυμπιακό και τον έχρισε πρωταθλητή χειμώνα.

Να τα ξαναπούμε μια ακόμη φορά όχι ότι θα αλλάξει κάτι, απλά να τα πούμε να βγουν από μέσα μας.

Δουλειά που πρέπει να την κάνουν 2 στην άμυνα εμείς βάζουμε να την κάνουν 3, με όλες τις αρνητικές συνέπιες που προκύπτουν έπειτα από τον παίχτη που λείπει στις υπόλοιπες γραμμές τις ομάδας.

Για το ξεγύμνωμα του κέντρου τι να ξαναπούμε;

Σήμερα κάπως φάνηκε ότι παίζαμε με τερματοφύλακα.

Ικανοποίηση έπειτα από ήττα δεν πρέπει να υφίσταται.

Στους τύπου δημόσιους υπαλλήλους της ομάδας (παίχτες) να λεμέ πιο συχνά ότι υπάρχουν σκαούτερ στις κερκίδες μπας και ιδρώσουν την φανέλα και σε άλλα παιχνίδια.

Η νοοτροπία της διοίκησης (πουλώ-ξεπουλώ) έχει περάσει και στους υπαλλήλους της και παίζουν λίγο καλύτερα όπως σήμερα ή με αεκ, κλπ.

Προσωπικά αδυνατώ να δω κάτι κάλο (για την ομάδα) ακόμη στον Μανθατη.

Ο Bruno σιγά σιγά δείχνει γιατί έπαιζε στα ερασιτεχνικά της Βραζιλίας και μάλλον η εικόνα του και οι ελπίδες που μας δημιούργησε στις πρώτες αγωνιστικές πέρασαν ανεπιστρεπτή.

Για διαιτησία τι να πεις, εδω καίγετε το σπίτι μας και εμείς κοιτάμε να ποτίσουμε τον κήπο.

Ξεχάσαμε διαιτησίες από εποχές Κολεμπα μάλλον, αυτά σήμερα εμένα μου φαίνονταν  πταίσματα.

Και ο ολυμπιακός να έπαιζε με 9, έ οι 9 του ολυμπιακού είναι χειρότεροι από τους 11 της Λαμίας και λοιπόν υπερομάδων που μας πήραν βαθμόυς;;;

Η ομάδα έχει ακριβώς την θέση που έπρεπε να έχει με αυτά που παρουσιάζει, λίγο κάτω από την μετριότητα (9 θέση).

Τέλος πρώτου γύρου και βλέπουμε την πλάτη της ομάδας του Κουγια!!!

Η ομάδα πάντως είναι ακόμη εντός στόχων της διοίκησης, σώζομαι - πουλάω - ξεπουλάω.

Για εμάς τους υπόλοιπους @@ και φέτος.

:pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #169 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 23:48 »
Μαθαίνω ότι έκανε λέει κάτι αλλαγές κοντά στο 90 ο Ζάννης.
Για ποιο λόγο ρε μάγκες; Ήθελε να κρατήσει το σκορ ή ήθελε να το ανατρέψει στα υπόλοιπα λεπτά και τις καθυστερήσεις;

Πολύ ωραία ερώτηση.
Η προφανής απάντηση είναι "γιατί γύρναγε να κοιτάξει τον πάγκο και πάθαινε εγκεφαλικό".

Για μένα οι αλλαγές έγιναν πάρα πολύ νωρίς.
Δεδομένης της ποιότητας των εισερχομένων παιχτών, η πρώτη αλλαγή έπρεπε να γίνει στο 90' και η τελευταία με το σφύριγμα της λήξης.
Όχι ότι ο Χαλκιαδάκης που έπαιζε βασικός ήταν καλύτερος, αλλά τουλάχιστον λες "αυτός ξέρει κοντρόλ".
Απελπισία.
Και μετά φταίει ο Πετράκης.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 01:14 »
Το επομενο ματς πρωταθληματος  ειναι 7-1-2018 με τριπολιτσα.  Ημερα ονομαστικης εορτης του κοουτς. Δεν λεω τιποτε αλλο. Αυτο απο μονο του φτανει. Στα σημερινα η γνωμη μου ειναι οτι ο πρωταθλητης ειναι γυμνος. Εστω και αποδεκατισμενοι αν το πιστευαμε λιγο ,σιγουρα δεν θα επιστρεφαμε με αδεια χερια.  Κριμα γιατι ενω μεσοαμυντικα σταθηκαμε οπως επρεπε  αποροφωντας  καθε πιεση του γαυρου, επιθετικα δεν καναμε ουσιαστικα ουτε μια φαση. Την διαιτησια θα την χαρακτηριζα ανεπαρκη ,αλλα οχι δολια. Εχουμε δει αλλωστε και χειροτερα εκει μεσα . Ο μπαρμπα  Σαββας μαλιστα εβγαλε και γλωσσα για τον ρεφερι. [Ου γαρ ερχεται  μονον]. Ραντεβου στα σουβλακια για το κυπελλο , αφου κακα τα ψεματα πιο πολυ εκει πρεπει να στοχευσουμε απο δω και περα.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 10:04 »
1) Τον αγώνα τον είδα χτες στ Λάρσα ( σόρι που δεν ενημέρωσα τους εκεί πασολέδες, αλλά έτρεχα ), ανάμεσα σε λαρισαίους και γάβρους. Τα σχόλια για τον ΠΑΣ ήταν από θετικότατα ως κολακευτικά.

2) Στην Αθλητική Κυριακή το βράδυ, είπανε πολύ καλά λόγια για τον ΠΑΣ.
. . .  ( Αν γράψω κάτι περισσότερο για τα σχόλια στο φόρουμ, θα αρχίσει πάλι καβγάς για καμιά σελίδα , οπότε απλά 3 τελίτσες).

3) Kέρδισα Τερματοφύλακα !
Δεν κάνει λάθη, είναι σταθερός, αλλά κυρίως εμπνέει ασφάλεια. Το πιο βασικό.
(QUIZ : Στο άπιαστο σουτ του Μάριν, πως θα αντιδρούσε κατά πάσα πιθανότητα ο Βελίδης ; Άγαλμα ; )

4) Μανθάτης, βελτιωμένος στα αμυντικά καθήκοντα, άφαντος στο δεύτερο, αλλά βασικά θέλει πολύ δουλειά στην πάσα. Εκεί πάσχει και κόβει την ομάδα στα δύο.

5) Καημό το χω να δω μια φορά φέτος την κατά τεκμήριο καλύτερη και πιο φορμαρισμένη φέτος ενδεκάδα, χωρίς κάρτες, τραυματισμούς κ.α.
Αυτή είναι :
Γιαννίκογλου - Μπουκουβάλας, Ναδάλες, 3 σέντερ μπακ - Λίλα, Γιάκος, Νικολιάς - Χαλκιαδάκης, Κόντε
Ούτε μια φορά !
Μόνο στην πρεμιέρα είδαμε μια παραλλαγή (με Βελίδη, Γαρουφαλιά) στο διπλό στην Τρίπολη

Πάμε στη Λειβαδιά για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση από την Πέμπτη και να κάνουμε Καλά Χριστούγεννα !

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 10:13 »
Τα λεγαμε φίλε για τον γιαννίκογλου αλλα οι περισσοτεροι λεγανε να βαλει τον τροχονόμο τον περιστερίδη
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 10:36 »

3) Kέρδισα Τερματοφύλακα !
Δεν κάνει λάθη, είναι σταθερός, αλλά κυρίως εμπνέει ασφάλεια. Το πιο βασικό.
(QUIZ : Στο άπιαστο σουτ του Μάριν, πως θα αντιδρούσε κατά πάσα πιθανότητα ο Βελίδης ; Άγαλμα ; )

Εγώ είδα ακριβώς το αντίθετο , ο Γιαννίκογλου δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη , λάθη στις εξόδους , λάθη στις αποκρούσεις και μιλάμε για ένα ματς που δεν δέχτηκε τρελή πίεση , δυστυχώς μέχρι να γυρίσει ο Περιστερίδης στο τέρμα θα ζητάμε τη βοήθεια ανώτερων δυνάμεων !

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 10:52 »
Πάντα οι ίδιοι, μετρημένοι, πέντε (ενίοτε προστίθεται και κάποιος ακόμη), σε παραληρηματική κατάσταση, που έχετε πιστέψει - άγνωστο για ποιο λόγο - ότι εκφράζετε τον κόσμο του ΠΑΣ ("κουράστηκε ο κόσμος") - ποστάρετε και ποστάρετε και ποστάρετε, μέχρι να σκοτεινιάσει ο ήλιος ...
Μολονότι οι ίδιοι ΔΕΝ πιστεύετε στην ομάδα, και, από την αρχή του πρωταθλήματος της "σούρνετε" τα μύρια όσα, εν τούτοις έχετε και απαιτήσεις που όταν δεν εκπληρώνονται, πάλι την "πέφτετε" στην ομάδα, στον προπονητή και τους παίκτες, σαν κακομαθημένα που δεν τους χάρισαν τον κόσμο ...
 Αυτή λοιπόν η μικρή και ταπεινή, "ολίγιστη¨κατ` εσάς, ομάδα μας, για κάποιο άγνωστο λόγο, κρυμμένο μέσα στο κεφάλι σας, σας απογοήτευσε γιατί "μεγαλυτερη ευκαιρια απο τη σημερινη για διπλο ή εστω για το 0-1 δεν υπηρχε", άσε που (παραλείπω το αμέσως προηγούμενο "προ ετών" ή ¨προ χρόνων", δεν μπαίνω καν στον κόπο να το ξαναδιαβάσω, γιατί είναι ακόμη μεγαλύτερο το κουλουβάχατο) "ο Ολυμπιακος σημερα επρεπε να χανει με 0-3 στο ημιχρονο"....
Παρατηρώντας όλες τις αγωνιστικές, όλες τις ομάδες και όλα τα αποτελέσματα, αυτά πως σας έχουν καρφωθεί στο μυαλό, είναι πραγματικά άξιον απορίας...
Και δωσ` του Άγγελο και πάλι Άγγελο, και κόντρα Άγγελο ... Και ο Γκιωνάκης αγαπούσε κάποια δεκαεννιά χρόνια αλλά δεν έκανε και έτσι ... Ά, και Χριστόπουλο έχει το πανέρι της αγάπης... Και να θαυμασμός για τον Φυντάνη, και να, για τον Παναιτωλικό (που, για μία ακόμη φορά ξεφτύλισε το ποδόσφαιρο χθες) και για οποιονδήποτε άλλον εκτός από αυτόν που το αξίζει πραγματικά, γιατί πολεμάει με σφεντόνες και λιανοντούφεκα εκεί που οι άλλοι έχουν τουλάχιστον πολυβόλα και πυροβόλα.
Δίνετε αξία στο τίποτα, θαυμάζετε τα μηδενικά που είναι "νούμερα", μιλάτε απαξιωτικά για παιδιά που μπορεί να μην είναι Μέσσι , αλλά παίκτες του 5-6, που παίζουν πάντα για 6 και κάποιες φορές για 7, και δεν αναγνωρίζετε καν κόπους, προσπάθειες και αγώνες...
Δεν σας έχει κάνει την παραμικρή εντύπωση ότι τα αντικείμενα του θαυμασμού σας απέναντι στον "ολίγιστο" ΠΑΣ, απλώς έδειχναν "κάτω μαγκουφάνες", ΟΛΟΙ τους!!!
Άσε που η ¨κωλομάδα" μας έχει χάσει μόνο σε Τούμπα, Λεωφόρο, Γαυραισκάκη ("ντροπή" αυτές οι ήττες) και σε Ριζούπολη. Και ναι, Δεν έχει κερδίσει αυτούς που οι ίδιοι, για τους δικούς σας λόγους, έχετε βαφτίσει μικρούς, βατούς και δεν ξέρω τι άλλο, αλλά σας διαφεύγει ότι στο δεύτερο γύρο, οι περισσότεροι εξ αυτών είναι που θα πρέπει να προσπαθήσουν να μας κερδίσουν και όχι απλώς να το παίζουν "παναιτωλικοί". 
Τέλος πάντων, σας το έχω ξαναπεί. Μην πετάξετε τίποτε από ότι έχετε καταμαρτυρήσει στον κόουτς και τους παίκτες. Τίποτα. Κρατήστε τα μέχρι Μάιο - Ιούνιο, συνεχίζοντας με την ίδια θέρμη και φανατισμό, ελπίζοντας ότι τότε δεν θα διστάσετε να πανηγυρίσετε χωρίς αν, εάν, μήπως και αφού...
ΥΓ. Άγιες ημέρες έρχονται, νομίζω ότι, τουλάχιστον γι` αυτές τις ημέρες, οι κουκούλες πρέπει να κρυφτούν στις ντουλάπες. Δεν είναι αντρίκειο φέρσιμο - ούτε φυσικά γυναικείο - αλλά απλώς ανήθικο να "δίνεις" "βορά" παίκτες (κάποιος - δεν έχει σημασία ποιος - έδωσε μια τριάδα παικτών, άγνωστο για ποιο λόγο και σκοπό), σαν τις κουτσομπολίστικες εκπομπές. Νισάφι πια. Όχι άλλο δηλητήριο....