Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακός-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 25143 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Τρι 12 Δεκ 2017 13:53 »
Πιο πιθανο ειναι να παιξω εγω παρα ο Ροντριγκες

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 12 Δεκ 2017 15:00 »
Φίλε ΟΥΣΤ και ξαναΟΥΣΤ.
Κανείς πάνω από τον ΠΑΣ...ο Ζάννης περαστικός είναι. Πρόσφερε αναντίρρητα αλλά πλέον είναι πρόβλημα.
Αν συνεχίσει έτσι θα τον βρίζετε και οι υπόλοιποι στο τέλος. Το ίδιο ισχύει και για τον ΚιτσοΜπίλυ βέβαια.

Από τους ΠΑΣολέδες όμως, κανείς δεν θα φύγει. Όλοι για το μεγαλείο του ΠΑΣ πονάμε.
Ουδείς πάνε από τον ΠΑΣ λοιπόν, αλλά και τον κόσμο του.
Προτιμώ να βρίζω τον Ζάννη και όχι εσένα που τον υπερασπίζεσαι. Καταλαβαίνεις ελπίζω τη λεπτή γραμμή που χωρίζει αυτά τα δύο πράγματα.
Μπορούμε να διαφωνούμε αλλά όχι να απευθύνουμε λεκτικά πυροτεχνήματα ο ένας στον άλλο, επειδή δεν συμφωνούμε για τον Ζάννη ή τον Κίτσο.
 :flag:

Φίλε μου, δεν ξέρω αν το βλέπω μόνο εγώ αλλά τείνει δω μέσα να διαμορφωθεί ένα άτυπο δικομματικό σκηνικό.
Κάποιοι ίσως το βαφτίσουν: "φιλοπετρακικοί" εναντίον "αντιπετρακικών". Η πραγματικότητα όμως, η δική μου έστω ανάγνωσή της, είναι ότι οι συγκρουόμενες αντιλήψεις έχουν να κάνουν με το βαθμό της παρέμβασης την οποία πιστεύει ότι δικαιούται ο καθένας στα δρώμενα της ομάδας.
Κι εγώ θέλω πρωτάθλημα, κύπελο και μπαλάρα, αλλά ζυγίζω τα δεδομένα όπως τα αντιλαμβάνομαι. Θα πει υλικό, μπάτζετ, συσχετισμοί. Θα πει ότι κι ο Πεπ να έρθει, δύσκολα θα βγάλει τον Γιασίν μέσα απ' το Βελλίδη και τον Μαλντίνι μέσα απ' το Μπέριο.
Δεν μπορώ να σου επιβάλω π.χ. να χειροκροτάς τον Πετράκη, δικαιούμαι όμως να σου ζητώ να μην τον βρίζεις. Όχι γιατί είναι κολλητός μου αλλά διότι τα μπινελίκια νομοτελειακά οδηγούν σε εντάσεις.
Αν στο κάτω κάτω πάνε όλα κατά διαόλου, που δεν ισχύει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής, παρέα θα ζητάμε το κεφάλι οποιουδήποτε προπονητή.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τρι 12 Δεκ 2017 15:47 »
Φίλε ΟΥΣΤ και ξαναΟΥΣΤ.
Κανείς πάνω από τον ΠΑΣ...ο Ζάννης περαστικός είναι. Πρόσφερε αναντίρρητα αλλά πλέον είναι πρόβλημα.
Αν συνεχίσει έτσι θα τον βρίζετε και οι υπόλοιποι στο τέλος. Το ίδιο ισχύει και για τον ΚιτσοΜπίλυ βέβαια.

Από τους ΠΑΣολέδες όμως, κανείς δεν θα φύγει. Όλοι για το μεγαλείο του ΠΑΣ πονάμε.
Ουδείς πάνε από τον ΠΑΣ λοιπόν, αλλά και τον κόσμο του.
Προτιμώ να βρίζω τον Ζάννη και όχι εσένα που τον υπερασπίζεσαι. Καταλαβαίνεις ελπίζω τη λεπτή γραμμή που χωρίζει αυτά τα δύο πράγματα.
Μπορούμε να διαφωνούμε αλλά όχι να απευθύνουμε λεκτικά πυροτεχνήματα ο ένας στον άλλο, επειδή δεν συμφωνούμε για τον Ζάννη ή τον Κίτσο.
 :flag:

Φίλε μου, δεν ξέρω αν το βλέπω μόνο εγώ αλλά τείνει δω μέσα να διαμορφωθεί ένα άτυπο δικομματικό σκηνικό.
Κάποιοι ίσως το βαφτίσουν: "φιλοπετρακικοί" εναντίον "αντιπετρακικών". Η πραγματικότητα όμως, η δική μου έστω ανάγνωσή της, είναι ότι οι συγκρουόμενες αντιλήψεις έχουν να κάνουν με το βαθμό της παρέμβασης την οποία πιστεύει ότι δικαιούται ο καθένας στα δρώμενα της ομάδας.
Κι εγώ θέλω πρωτάθλημα, κύπελο και μπαλάρα, αλλά ζυγίζω τα δεδομένα όπως τα αντιλαμβάνομαι. Θα πει υλικό, μπάτζετ, συσχετισμοί. Θα πει ότι κι ο Πεπ να έρθει, δύσκολα θα βγάλει τον Γιασίν μέσα απ' το Βελλίδη και τον Μαλντίνι μέσα απ' το Μπέριο.
Δεν μπορώ να σου επιβάλω π.χ. να χειροκροτάς τον Πετράκη, δικαιούμαι όμως να σου ζητώ να μην τον βρίζεις. Όχι γιατί είναι κολλητός μου αλλά διότι τα μπινελίκια νομοτελειακά οδηγούν σε εντάσεις.
Αν στο κάτω κάτω πάνε όλα κατά διαόλου, που δεν ισχύει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής, παρέα θα ζητάμε το κεφάλι οποιουδήποτε προπονητή.

Τι να σου πω ρε φίλε...το ίδιο συμβαίνει με αυτό που μου ζητάς εσύ (να μη βρίζω τον Πετράκη, που δεν συμβαίνει) (το ΟΥΣΤ δεν είναι βρισιά, αλλά αποδοκιμασία)...γιατί με ενοχλεί αφάνταστα να δίνω πάμπολλες ευκαιρίες σε ανθρώπους, όταν έχουν εξαντλήσει την έξωθεν καλή μαρτυρία. Δεν θα σου απαγορεύσω όμως να τον υποστηρίξεις...Όπως σε ενοχλεί η δική μου θέση, με ενοχλεί και η δική σου θέση...κατάλαβες; Θα αποφύγω όμως να σε κρίνω...θα κρίνω και θα αποδοκιμάσω αυτούς που μας έφεραν σε αυτή τη θέση...να τσακωνόμαστε μεταξύ μας.

Δεν δικαιούσαι να μου ζητάς τπτ, με άλλα λόγια...δικαιούσαι και δικαιούμαι να έχεις (έχω) την άποψή σου (μου).
Να ξέρουμε γιατί μιλάμε δλδ... ΟΧΙ στις βρισιές, ΝΑΙ στο μπινελίκι!!!

Α! και δεν θέλω ντε και καλά, κύπελο, πρωτάθλημα και μπαλάρα...θέλω απλά να βλέπω ποδόσφαιρο και όχι τσιγκολελέτες... πράγμα που συμβαίνει από τον Μάρτιο μέχρι και τώρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Δεκ 2017 15:53 από jimakos »
Blue to the hair...

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τρι 12 Δεκ 2017 18:51 »
2 φορες δεν φαγαμε γκολ εκει και ηρθαν 0-0 κατι δεκαετιες πριν
Στα υπολοιπα 20 ματς μετραμε απο 2-5 γκολ καθε φορα που παμε
Μεσα σε αυτα τα 20 ματς και τα 2-2 που φεραμε 2 φορες
Επομενως 0-4-18 απο τις χειροτερες επιδοσεις μας εκτος εδρας

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 10:57 »
Tα πράγματα που λέτε είναι πολύ απλά, αμίγκος.

Θα πάει να το χτυπήσει το ματς ο ΠΑΣ ή θα γίνει ένα φιλικό ;
Αν γίνει το πρώτο υπάρχουν ελπίδες ακόμα και για διπλό, ο φετινός ΟΣΦΠ δε λέει και πολλά. Αν γίνει το δεύτερο, όπερ και το πιο πιθανό, μας βλέπω να τρώμε από 3 έως 5.
Σε περίπτωση που πάμε για φιλικό δε με νοιάζει ποιος θα παίξει, ας είναι κι ο Βελίδης, μαλακία είναι να τρως 5αρες όταν ντεμπουτάρεις.

Ωστόσο αυτό που θα θέσω ως ερώτημα στους παίχτες μας, αν διαβάζουν, είναι το γιατί να μην προσπαθήσουν να ανεβάσουν την αγοραστική τους αξία ;
Πότε κερδίζεις ως επαγγελματίας ; Όταν τρως ένα 8-0 ή όταν κάνεις ένα τεράστιο διπλό με απίστευτη εμφάνιση ;

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 12:09 »
Χθές το βράδυ η nova είχε σε επανάληψη τον αγώνα Ολυμπιακός ΠΑΣ 2-2 , το τελευταίο 2-2 , το πέτυχα απ την αρχή όταν έδειχνε τις 11αδες των ομάδων .

Ολυμπιακός : Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς , Μπουχαλάκης , Ντοσεβί , Φορτούνης , Κασάμι, Μπενίτες.

ΠΑΣ :  Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος, Ίλιτς, Χαρίσης, Ναδάλες, Αυγενικού, Στρούνα , Κοροβέσης , Σκόνδρας, Σαπαλίδης .

Το παιχνίδι ήταν για την 13η αγωνιστική οπότε κανείς δεν ήταν αδιάφορος ! Αυτά τότε

Τώρα διαβάζω ότι δεν παίζουν Τζημόπουλος Σολτάνι Καρανίκας Γαρουφαλιάς , μπορεί κι ο Μανθάτης , μπορεί κι ο Μιχαήλ ! και λοιπόν τι έγινε , καλύτερα να μην κατέβουμε αν πιστεύουμε ότι οι συγκεκριμένες απουσίες θα μας στερήσουν το αποτέλεσμα ! Με Σαπαλίδη Αυγενικού πήραμε πόντο με κόντρα διαιτησία , όπως πάντα και με πολλές φάσεις για περισσότερα γκολ ! Το ζητούμενο είναι αυτοί που θα παίξουν να βγάλουν πολύ ενέργεια κ να αποφύγουν όσο γίνεται τα λάθη !

Θηωρώ πολύ δύσκολο να κρατήσουμε το μηδέν , δεν το έχουμε κάνει ποτέ μέσα στο τηγάνι , για να κερδίσουμε δεν θα μας φτάσει ένα γκολ ... όμως  πιστέψτε το ! μην ασχολείστε με τις απουσίες , μπορείτε !!! Δεν είναι μεγαθήριο όπως παλιά , ένας θίασος είναι με θιασάρχη τον κυρ Τάκη ή αλλιώς Σερ Τάκη ή αλλιώς Τάκαρο !!!!

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 12:59 »
Χθές το βράδυ η nova είχε σε επανάληψη τον αγώνα Ολυμπιακός ΠΑΣ 2-2 , το τελευταίο 2-2 , το πέτυχα απ την αρχή όταν έδειχνε τις 11αδες των ομάδων .

Ολυμπιακός : Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς , Μπουχαλάκης , Ντοσεβί , Φορτούνης , Κασάμι, Μπενίτες.

ΠΑΣ :  Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος, Ίλιτς, Χαρίσης, Ναδάλες, Αυγενικού, Στρούνα , Κοροβέσης , Σκόνδρας, Σαπαλίδης .

Το παιχνίδι ήταν για την 13η αγωνιστική οπότε κανείς δεν ήταν αδιάφορος ! Αυτά τότε

Τώρα διαβάζω ότι δεν παίζουν Τζημόπουλος Σολτάνι Καρανίκας Γαρουφαλιάς , μπορεί κι ο Μανθάτης , μπορεί κι ο Μιχαήλ ! και λοιπόν τι έγινε , καλύτερα να μην κατέβουμε αν πιστεύουμε ότι οι συγκεκριμένες απουσίες θα μας στερήσουν το αποτέλεσμα ! Με Σαπαλίδη Αυγενικού πήραμε πόντο με κόντρα διαιτησία , όπως πάντα και με πολλές φάσεις για περισσότερα γκολ ! Το ζητούμενο είναι αυτοί που θα παίξουν να βγάλουν πολύ ενέργεια κ να αποφύγουν όσο γίνεται τα λάθη !

Θηωρώ πολύ δύσκολο να κρατήσουμε το μηδέν , δεν το έχουμε κάνει ποτέ μέσα στο τηγάνι , για να κερδίσουμε δεν θα μας φτάσει ένα γκολ ... όμως  πιστέψτε το ! μην ασχολείστε με τις απουσίες , μπορείτε !!! Δεν είναι μεγαθήριο όπως παλιά , ένας θίασος είναι με θιασάρχη τον κυρ Τάκη ή αλλιώς Σερ Τάκη ή αλλιώς Τάκαρο !!!!
οχι απλα δεν ηταν αδιαφορο... ο ολυμπιακος τοτε ηταν στο -5 απο τον παοκ...
και οπως ειπες με κοντρα διαιτησια πηραμε το χ απο το πουθενα με αρκετους αναπληρωματικους... αφου πολλοι απο αυτους που επαιζαν ηταν το πρωτο τους παιχνιδι στο πρωταθλημα και δεν ηταν οτι ειχαμε απουσιες... ξεκουραζαμε παιχτες θεωρωντας το παιχνιδι χαμενο...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 14:05 »
Ο Θανάσης Τζήλος ορίστηκε να διευθύνει το εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου   15:00    Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα       : Τζήλος   (Κουρομπύλια, Γκάγκας) , 4ος Σελίμος

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 14:20 »
τζηλος??

ωραια....

Απίστευτο: Υπό την απειλή όπλου εκτελέστηκε το πιο αγχώδες πέναλτι όλων των εποχών (video)

http://www.sport-fm.gr/article/apisteuto-upo-tin-apeili-oplou-ektelestike-to-pio-agxwdes-penalti-olwn-twn-epoxwn-video/3484376

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 14:43 »
5-0. Όλα τα αλλα ειναι όνειρα θερινής νυκτός.Εδώ σου βαζουν γκόλ οι απόλλωνες, οι λαμίες και τα καπνά, δεν θα σου βαλει ο γαύρος, 3-0 αμα χασουμε ειναι επιτυχία. Η ομαδα αυτό δείχνει στο γήπεδο. Ειδικα αμα παιξει περιστερίδης, φοβαμαι μην ξεφτυλιστούμε
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 15:13 »
"5-0. Όλα τα αλλα ειναι όνειρα θερινής νυκτός.Εδώ σου βαζουν γκόλ οι απόλλωνες, οι λαμίες και τα καπνά, δεν θα σου βαλει ο γαύρος, 3-0 αμα χασουμε ειναι επιτυχία. Η ομαδα αυτό δείχνει στο γήπεδο. Ειδικα αμα παιξει περιστερίδης, φοβαμαι μην ξεφτυλιστούμε"

Kατά τη γνώμη σου δηλαδή, να μην "κατέβουμε" καν;;;
Και μία ακόμη ερώτηση, και αν θέλεις απαντάς: Το θαυμασμό σου για το "μυδραλιοβόλο" το γαύρο, τον εξέφρασες. Εφόσον ΔΕΝ βρίσκεις τίποτε θετικό στον ΠΑΣ, ένα λόγο για τον οποίο φέρεσαι να τον υποστηρίζεις, και μάλιστα φανατικά (!!!), έχεις;;;
Υ.Γ. Αν όλα αυτά τα "όμορφα" που γράφεις κάθε φορά, με τέτοιο απαξιωτικό "οίστρο" και τόση "μαχητικότητα" για τον ΠΑΣ, βοηθούν σε κάτι την ψυχική σου υγεία, τότε πάω πάσο, έχεις χίλια δίκια...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 15:19 »
Καλα εσεις θελετε να κοροιδευομαστε εντελως
Ποιο ματς να παμε να χτυπησουμε μωρε οι πουθεναδες?
Ειμαστε σε θεση εμεις με αυτες τις απουσιες να λεμε οτι θα παμε να κερδισουμε στο καραισκακη ?
Εδω και ολοι να παιζανε παλι με τον φοβο ζωγραφισμενο στο προσωπο εισαι
Με παραδοση 0-4-18 και θελετε να τη σπασουμε την κυριακη που οι αλλοι θα μασανε σιδερα?

Με αυτη την τρυπια αμυνα, με αυτη τη στωικοτητα και αυτη την απαθεια που μας διακρινει?
Θελει αρχιδια και τσαμπουκα να σπασει αυτη η παραδοση που κραταει 45-50 χρονια
Εχουμε δειξει οτι τα εχουμε εμεις φετος?
Πρεπει σου βγουν σχεδον ολα και 50-50 διαιτησια που συνηθως δεν την εχεις εκει

Δεν λεω οτι δεν θα προσπαθησουν τα παιδια αλλα δεν το βλεπω με τιποτα
Ας περασουμε τη λιβαδεια στο κυπελλο και ας κερδισουμε την τριπολη και ολοι ευχαριστημενοι θα ειμαστε

Αν ληξει 1-1,2-1 και φαμε τα γκολ απο το 85 και μετα θα ειμαστε ικανοποιημενοι?

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 15:39 »
"Ποιο ματς να παμε να χτυπησουμε μωρε οι πουθεναδες". ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ;;;; (άστο, το "γάμ###ες και ψόφησε"). Λίγος σεβασμός γι` ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ...
"Με παραδοση 0-4-18 και θελετε να τη σπασουμε την κυριακη που οι αλλοι θα μασανε σιδερα"
Θύμισέ μου σε παρακαλώ τι έχουμε κάνει στο "τηγάνι" τα τελευταία 10 χρόνια - έτσι για να παίρνω λίγο "τα πανω μου" γιατί μ` έχει σκιάξει (μπρρρρρ) ο γαύρος!!!
"Ας περασουμε τη λιβαδεια στο κυπελλο και ας κερδισουμε την τριπολη και ολοι ευχαριστημενοι θα ειμαστε"
Άρα προφανώς το ματσάκι με το γαύρο ούτε θα το δεις ούτε θα το σχολιάσεις εφόσον το θεωρείς τελειωμένο!!!
"Αν ληξει 1-1,2-1 και φαμε τα γκολ απο το 85 και μετα θα ειμαστε ικανοποιημενοι?" ::) ::) ::) ::)
Αν λήξει ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ, μετά;;;
ΥΓ. Για την ομάδα της καρδιάς μου, με ΟΠΟΙΟΝ και αν παίζει, εφόσον στατιστικά έχει έστω και μία πιθανότητα να πάρει θετικό αποτέλεσμα, νομίζω ότι δικαιούμαι και να το πιστεύω και να το ελπίζω (με αυτή τη σειρά).

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 15:48 »
Ειμαστε σε θεση εμεις με αυτες τις απουσιες να λεμε οτι θα παμε να κερδισουμε στο καραισκακη ?

Όταν πήγε να το κάνει ο Απόλλων (το χες δει το ματς ; ) , φυσικά μπορεί να το κάνει κι ο ΠΑΣ.
Είδες τι του χει κάνει του Μποτία ο ισραηλινός Ελμπαζ στο 0-1 ; Γιογιο.
Το θέμα στο ΟΣΦΠ-ΠΑΣ δεν είναι αγωνιστικό, φυσικά και έχει καλύτερη χημεία κι ομοιογένεια ο ΠΑΣ, όσο κι αν πονάει ορισμένους αυτή η αλήθεια.
Το θέμα είναι αν θα δώσει βαρύτητα ( που πιστεύω δε θα δώσει, οι εχθροί της ομάδας μάλλον θα πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι ) στον αγώνα.
Κατά τα άλλα το 1,05 του ΟΠΑΠ δε στέκει πουθενά, απέναντι σε μια ομάδα που έχει μόλις 3 ήττες σε 17 ματς πρωταθήματος-κυπέλλου.
Μ' άλλα λόγια, να μη βλέπουμε εύκολα το 0-4-18, να βλέπουμε και το 4-10-3.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 15:48 »
Εδω αρραβωνιαζουμε το Μαυροπανο,πηραμε δανεικο 2 ΧΡΟΝΙΑ το Μανθατη,θελουμε ακομα κανεναν αν εχει ο γαυρος να μας δωσει,το ματς το θελουν οι επιστημονες και μερικοι ονειρευονται διπλα και τριδιλα!!!!! :stop:
Θα κανουμε και μεις ροτεισιον, θα κερδισει και ο γαυρος σαν καλυτερη ομαδα,δεν θα φαμε πενταρα,οπως και δεν εφαγε ουτε ο γαυρος με μπαρτσα και γιουβε και ολα καλως καμωμενα στο βασιλειο της δανι.μαρκιας!! >:(

Αλλιως την βλεπουν την μπαλα οι ιθυνοντες αλλιως εμεις!!

Το πολυπολυ κανα κοκκαλακι και μεις κανα γκολ γκολ,κανα οβερακι+ (3-1)   και παμε παρακατω. ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Τους βαθμους που θελουμε,θα τους παρουμε αλλου..

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 15:59 »
Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια με ποκ και ποθ.Παιχνίδια που ότι και να γίνει,θα βγεις χαμένος.Αν έρθει άσσος α το δώσαμε στον Ολυμπιακό γιατί...Αν έρθει Χ ή 2 α το στήσαμε για το στοίχημα ή μας το έδωσε ο γαύρος κτλ.
Καταντάει μια αρρωστημένη λογική που μας κάνει κακό γενικότερα.Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα δεν είναι μόνο γιαννιώτικο.Είναι από τις παθογένειες που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο.Παθογένειες που έχουν σπείρει οι του ποκ-ποθ και οι οπαδικές εφημερίδες-σάιτ με τα δημοσιογραφά.Έχουμε φτάσει να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον σαν υποκατάστημα.Ανάλογα τις ψήφους στα συμβούλια της σούπερ λιγκ ή τις μεταγραφές ή τα ίδια τα αποτελέσματα των αγώνων.Απλά είναι άρρωστο.Δεν ξέρω πως θα υπάρξει λύση.
Ας δούμε το ματσάκι να δούμε τι θα γίνει και βλέπουμε.

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 16:34 »
Ρα ξαφνικά φύγαν οι ΠΑΣολέδες και μαζευτήκαν γαύροι. Τι έγινε ρε μας την πέσανε;
Επι του πρακτέου. Τον Μαυροπάνο ο δικός μας δεν θέλει να τον πουλήσει στον γαύρο γιατί ο συνκιλός του(κατά το συνομήλικος, αλλά για κιλά) έχει χειρότερα καβούρια στις τσέπες, ασχέτως αν έχει τις φυλλάδες και παραμυθιάζει τα ψαράκια. Μάλλον για βόρεια τον βλέπω και αυτόν ίσως και έξω. Αν σκυλιάσουν τα πιτσιρίκια θα τον δυσκολέψουμε πολύ τον γαύρο.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 16:37 »
Aπλά, ξερά, λιτά:
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 16:44 »
.....κ ο chilly δίκιο έχει,κ ο fon7,κ ο μπαμΠΑΣ έχει τα δίκια του κ ο born_in_drakolimni το ίδιο....αισιόδοξος δεν είμαι,όχι μόνο για το πόσο ή αν θα χάσουμε απ τους ανεγκέφαλους κωλόγαυρους,αλλά για το αν ο ΠΑΣ θα επιβιώσει σε αυτό το βρώμικο πράμα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο,κ αν ο καφενές εδώ μέσα μπορεί να αποτελέσει την αρχή (κ εκτός υπολογιστή) για μια καλή κουβέντα επιτέλους (δυστυχώς απουσία συνδέσμων κ πολύ κόσμου)γύρω απ αυτό κ την ομάδα μας.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 16:45 »
Aπλά, ξερά, λιτά:
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ακριβως αυτο, ολα τα αλλα περισσεύουν...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 17:01 »
. Ειδικα αμα παιξει περιστερίδης, φοβαμαι μην ξεφτυλιστούμε
Τι κακό έχει ο Περιστεριδης; Εγώ τον βλέπω ισάξιο του Πασχαλακη. Μην ξεχνάμε ποιος τερμας μας έβγαλε Ευρώπη!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 17:45 »
Το γαμησα και ψοφησε οπως ακριβως το ειπες
Τοση ειναι η τσατιλα μου με αυτα που βλεπω κανα διμηνο τωρα που μας θεωρω <με υπερβολικο τροπο> πουθεναδες κατηφοριζοντας την κυριακη στο καραισκακη
Πιο πολυ μπορει να φοβαται ενας φιλαθλος του οσφπ το παιχνιδι αυτο ,παρα να ελπιζω εγω να παρω το διπλο εκει μεσα
Γιατι για διπλο συζητατε εσεις

Και στο κατω κατω το Χ εμενα δεν μου λεει τιποτα γιατι αλλα ματς επρεπε να κερδισω για να παρω ποντους και δεν τα κερδισα
Ψυχολογικα μπορει να αλλαξει κατι ατην ομαδα
Αλλα και το 1-1 με 10 παιχτες στο χαριαλου ηταν ψυχολογικη ντοπα και δεν απεδωσε καρπους στη συνεχεια
Επομενως εχω καθε δικιο να θεωρω οτι με λιβαδεια και τριπολη παιζονται παρα πολλα και οχι την κυριακη

Και δεν ειπα ποτε οτι δεν θα δω το ματς επιδη δεν πιστευω οτι θα κανουμε κατι καλο
Και θα πανηγυρισω σαν τρελος αν ερθει το διπλο και απλα θα νιωσω ικανοποιηση αν δεν χασουμε
Αλλα να πεταμε στα συννεφα και καθε φορα να λεμε οτι παμε να κερδισουμε δεν λεει και τιποτα
Πρεπει να εχεις και ομαδα για να το κανεις αυτο σε συγκεκριμενες εδρες
Τα ιδια ισχυουν για παο,αεκ,παοκ

Αν ληξει 1-1, 2-1 και τα γκολ τα φαμε απο το 85 και μετα αυτο λεω

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 18:16 »
. Ειδικα αμα παιξει περιστερίδης, φοβαμαι μην ξεφτυλιστούμε
Τι κακό έχει ο Περιστεριδης; Εγώ τον βλέπω ισάξιο του Πασχαλακη. Μην ξεχνάμε ποιος τερμας μας έβγαλε Ευρώπη!
Μιλας για πριν τον τραυματισμό. Εχει να παίξει απο του αι κούκου και μπαινει αμέσως να παιξει καραισκάκη.
1000 φορές γιαννίκογλου, να κανει καμια καλή εμφάνιση και να παρει φανέλα βασικού. Εξάλλου εβγαλε δύσκολα παιχνίδια στο κύπελλο
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 18:41 »
Aν υπηρχε μια ελπιδα παρα τις τοσες απουσιες μας ,ηλθε και η κληρωση  και μας αποτελειωσανε

Τζηλος ω παναγια μου.ετοιμαστειτε για αλλο ενα ωραιο σφαξιμο..Συνηθισμενοι με γαυρο να πεις
Κουρομπιλια δεν υπαρχει περιπτωση να μην παιξει εδρα(φοβατε τον ισκιο της και ολα τα δινει πλεον υπερ των γηπεδουχων) οποιος εχει παρατηρησει,ποσω μαλλον μεσα στο Καραισκακη

Στους διαιτητες αναθεμα μου πεφτω δυστυχως συνεχεια μεσα γαμω το νισαφι μου
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 19:10 »
Εγω σ αυτο το παιχνιδι θα εβαζα το βενετικιδη.
Και 5 γκολ απο το κεντρο να φαει δεν θα γινει κατι... Σιγα μη του την πεσουμε κιολας δτο ντεμπουτο του...Ουτως η αλλως και ο βελλιδης ετσι τα τρωει. Αν ομως μια στο εκατομμυριο κανει το ματς της ζωης του στα 17 του χτυπησες λιρα 100...

Ο περιστεριδης δεν μου εμπνεει σιγουρια.. αλλα μαλλον αυτος θα παιξει