Μαθαίνω ότι έκανε λέει κάτι αλλαγές κοντά στο 90 ο Ζάννης.
Για ποιο λόγο ρε μάγκες; Ήθελε να κρατήσει το σκορ ή ήθελε να το ανατρέψει στα υπόλοιπα λεπτά και τις καθυστερήσεις;
Άκουσα μερικούς να λένε ότι είναι περήφανοι για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα...μπράβο σας παίδες
...
Αποφύγαμε λοιπόν Σελλέ την 5άρα
αλλά τα σχόλια λένε ότι δεν πρέπει να είμαστε και περήφανοι γι αυτή την εμφάνιση.
Κρατήστε τον, τον Ζάννη, μη τυχόν φύγει...η Λάρσα που άλλαξε προπονητή και πήρε κάποιον Φυντάνη, πάει για ευρώπες κι εμείς μη χάσουμε το βελόνι της Βενετιάς.
Ζάννη την επόμενη βδομάδα κάνε στο 93 τις αλλαγές...έτσι για να δείξεις ότι δεν χαμπαριάζεις από κανένα και τπτ.
Σε ποια θέση θα είμαστε αύριο μάγκες; Μπας και υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψουμε; Μπα εεε;
Εμείς είμαστε ο Άγιαξ της Ηπείρου...δεν πρόκειται να κινδυνέψουμε ιτςςς...έχουμε βαριά φανέλα. Μόνο που αυτή η φανέλα δεν φάνηκε να επηρεάζει την Λαμία, το Αγρίνιο και άλλους με ελαφρύτερες φανέλες. Μάλλον πάμε για Άγιαξ του αναπήρου τελικά...
Συνεχίζουμε ανύπαρκτοι...περιμένω με αγωνία να γίνουμε κάπως υπαρκτοί.
"Θέλω να πω ότι είχαμε μία πολύ δύσκολη δουλειά, γιατί παίζαμε κόντρα στην ομάδα που ήθελε πολύ τη νίκη. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Μέσα σε αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να πω ότι για την ομάδα μου είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νοοτροπία και την αμυντική οργάνωση που είχαμε στο παιχνίδι μας. Τακτικά δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Το παλεύαμε το ματς μέχρι που ήρθε αυτό το πολύ ωραίο σε εκτέλεση γκολ από τον Μάριν που έκανε δύσκολη τη δουλειά μας. Στο κομμάτι το επιθετικό είμαστε μακριά από αυτό που θέλαμε να παίξουμε. Επί της ουσίας δεν είχαμε ευκαιρία. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για ευκαιρίες. Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού και αυτό που μένει για εμάς είναι η πολύ σπουδαία προσπάθεια που έγινε από εμάς".
Μάλλον έχεις κάποιο θέμα τελικά Ζάννη...όλοι οι άλλοι θέλουν πολύ τη νίκη, εκτός από εμάς, που είμαστε υπεράνω...εμείς βολευόμαστε με ισοπαλίες, εεεε;;;
Ρε πλάκα μας κάνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Άντε στο καλό, επιτέλους........................................
..