Κι επειδή αυυτή η ΟΜΑΔΑ από γεννησιμιού της είναι φτιαγμένη για τα Μεγάλα, κριτική γίνεται περισσότερο μετά από ματς με "μεγάλους" που θέλουμε (και πρέπει) να τα κερδίζουμε.
Έχουν ειπωθεί γραφτεί πάρα πολλά, οπότε το να προσθέσω κάτι δε λέει.
Θα κάνω ένα αγαπημένο μου σπορ, θα πιάσω την τελευταία σελίδα απαντήσεων και θα σχολιάσω
Αμμεση αποκτηση αρχ..ατου χαφ
Έλλειψη χρημάτων στάση αρχ...άτων.
Τουλάχιστον αυτό έχει γίνει κοινό κτήμα νομίζω ολονών.
Λόγω εγληματικών λαθών, η Ομάδα πορεύεται με διαχείρηση εσόδων - εξόδων και με την απειλή, πιστόλι στον κρόταφό της, να βγει από τις ρυθμίσεις των χρεών (απόρροια των λαθών) και να βυθιστεί αύτανδρη και για πολύ - πολύ καιρό, μια και το βασικό της καύσιμο που την κρατούσε ζωντανή στα πολύ δύσκολα, ο κόσμος, δείχνει (κομψά) αποστασιοποιημένος.
Άρα πορευόμαστε κατά τα γνωστά και κάνουμε προσευχές.
αν αυτοι οι παιχτες δεν αναπληρωνονται απο ισσαξιους,το αποτελεσμα
Ή αν κάποιοι που μας βγαίνουν δεν παραμένουν καιρό μαζί μας και πουλιούνται πριν να πεις κι.
Απόρροια κι αυτό του προηγούμενου.
Δηλαδή ο ΠΑΣ προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανός και τπτ περισσότερο.
Απαράδεκτα τα ποστ που στρέφονται προς ομόσταυλους ταύρους. Τα έχουμε χιλιοαναφέρει. Μερικοί δεν καταλαβαίνουν και συνεχίζουν.
Το δικαίωμα στην κριτική είναι απαράβατο. Το δικαίωμα στην υπεράσπιση είναι απαραβίαστο.
Το να έρχονται αυτά τα δύο συχνά-πυκνά σε κόντρα είναι αυτονόητο. Μέχρις εκεί όμως.
Προσβλητική κριτική σε παίχτες, πρέπει να αποφεύγεται επίσης. Είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται.
Τα έχουμε χιλιοαναφέρει, αλλά οι προσωπικές κόντρες καλά κρατούν.
Γενικά είμαι υπέρ της μη αλλαγής προπονητή μεσούσης περιόδου
Me2, ειδικά σε ομάδα που έχει φτιάξει ο ίδιος.
Με τν ευκαρία ...Τελείως διαφορετική άποψη έχει ο γέρο Τζημάκος
Και ξέρετε κάτι πολύ περίεργο;
Είμαστε ακόμη φίλοι και δεν έχουμε χριστοπαναγιομπινελικωθεί σε κάθε ευκαιρία.
Αλήθεια!
Μάλλον πρέπει να επανεκτιμήσουμε τον τρόπο που επικοινωνούμε. Καθώς βλέπω, επιβάλλεται όποιος πιστεύει τ αντίθετο από μένα να (τουλάχιστον) γαμωσταυρίζεται 3-4 φορές ημερησίως.
Ε λοιπόν, δε λέει να τους ρίχνει στ αυτιά
Ε λοιπόν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ (ξες εσύ γιατί), επίσης δε λέει να μας ρίχνουν στ αυτιά ομαδούλες με μικρό έως και το τελευταίο τους ςίγμα, απλά δε λέει.
το να μαλώνουμε μεταξύ μας είναι οτι πιο άκυρο υπάρχει!
Τι μας λέτε κύριε!!!
Πρέπει να είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπόχρεοι, που δεν έχουν καν βγει μαχαίρια ακόμη.
Μπορούμε άραγε να συνεννοηθούμε;
Να συναντηθούμε κάπου στην μέση;
Ότι δεν είναι απαραίτητο να την λέμε οι μεν στους δε;
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι.
Ο ΠΑΣ σαν μεγάλη ομάδα έχει πολύ κόσμο. Οπότε είναι λογικό να βλέπουμε κόσμο με διαφορετικές οπτικές.
Τι μας λέτε κύριε!!!
Κι αν γίνουν όλα αυτά, αν εκτιμήσουμε το δικαίωμα της αντίθετης γνώμης δηλαδή, πως σκατά θα αναδείξουμε τα "εγά" μας; Που αυτά είναι κι άλλος δεν δικαιούται να έχει;
υπαρχει νομιζω μια πολωση μεταξυ καποιων που θεωρουν οτι ολα ειναι χαλια και καποιων που θεωρουν η το κανουν απο αντιδραση οτι ολα ειναι καλα
Το διορθώνω για να συμφωνήσουμε απόλυτα.
υπαρχει νομιζω μια πολωση μεταξυ καποιων που θεωρουν η το κάνουν απο αντιδραση οτι ολα ειναι χαλια και καποιων που θεωρουν η το κανουν απο αντιδραση οτι ολα ειναι καλα
Αυτοί που έχουν την α ή την β θέωρηση, καλώς κάνουν και την έχουν και κάλλιστα μπορούν να το συζητάνε το θέμα.
Οι άλλοι ας ψάξουν τα ψυχολογικά τους πρώτα και μετά ίσως να μπορούν να συμμετέχουν και να προσφέρουν σε συζητήσεις.
Το κάνουν από αντίδραση ...τι να σχολιάσεις;
ενταξ και θα τσακωθουμε και θα διαφωνησουμε ...μην το παιρνετε ομως δογματικα...
Τι μας λέτε κύριε!!!
υπαρχει ατυπος διαγωνισμος του "εγω ειχα δικιο τελικα 2017"?
Νομίζω ναι, αλλά ας περιμένουμε να απονεμηθούν πρώτα τα έπαθλα του "διαγωνισμου "εγω ειχα δικιο τελικα 2016"" και μετά ασχολούμαστε με τον καινούργιο.
Διαχειρίζεται το υλικό με σχεδόν αριστοτεχνικό τρόπο.
Το σχεδόν που κάνει τη διαφορά και αποδεκτό είναι και προς συζήτηση είναι. Γιατί το σχεδόν για τον ένανε, μπορεί να φτάσει στο καθόλου για τον άλλονε ή στο τελείως για τον παράλλονε. Και επίσης ξέρετε κάτι; Δεν χρειάζεται να σφαχτούν αυτοί οι τρεις που θα διαφωνήσουν.
Αλήθεια!
Οι εντος εδρας αγωνες με ... ... ... ειναι κρισιμοι
Δεν υπάρχει μη κρίσιμος. Εδώ και πολλά παιχνίδια. Με πιο κρίσιμο για την περηφάνεια μας τουλάχιστον, το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.
Και οι τρεις εχουν καλυτερες μοναδες και συνολα απο εμας φετος
Ε εδώ διαφωνούμε! Όχι τελείως. Σαν Ομάδα σα δέσιμο είμαστε καλύτεροι.
Μ φαίνεται τόχω ξαναγράψει... Ή πιστεύεις ότι έχουμε καλή, ή μέτρια, ή κακή ομάδα κι ανάλογα είσαι ευχαριστημένος ή όχι από την πορεία της.
Είμαι της άποψης "καλή" και γι αυτό τρώγομαι με τα ρούχα μου που είμαστε τόσο χαμηλά.
με μια ικανοποιηση που ειδαμε μια ομαδα με τσαμπουκα....οχι του δημοσιου υπαλληλου που μας ειχε συνηθισει φετος
Καταλαβαίνω τη δυσκολία να το περιγράψεις, δε γίνεται να υπάρχει ικανοποίηση, αλλά ναι ρε απ τς λίγες φορές που είδαμε τσαμπουκά που τόσο πολύ πεθυμήσαμε.
σε παραληρηματική κατάσταση... σαν κακομαθημένα...
Αν νομίζεις ό,τι έτσι δεν προσβάλεις και δεν προκαλείς σε ανάλογη απάντηση που θα προκαλέσει αλυσιδωτά ανταπαντήσεις, εγώ νομίζω το αντίθετο.
Μολονότι οι ίδιοι ΔΕΝ πιστεύετε στην ομάδα
αλλά και
μιλάτε απαξιωτικά για παιδιά που είναι παίκτες του 5-6, που παίζουν πάντα για 6 και κάποιες φορές για 7
όπως επίσης
γιατί πολεμάει με σφεντόνες και λιανοντούφεκα
Θεωρώ ότι έχουμε παίχτες αρκετούς και αρκετά πάνω από 6. Θεωρώ επίσης ότι δεν πολεμάει με τόσο πεπαλαιωμένα όπλα.
Και είμαι πολύ στεναχωρημένος από την πορεία της ομάδας.
Και αναρωτιέμαι, εγώ ΔΕΝ πιστεύω στην ομάδα, ή όποιος νομίζει ότι το 7 είναι ο ανώτατος βαθμός που μπορεί να πιάσουν τα λιανοντούφεκα και οι σφεντόνες;
Πάω να γράψω τον επίλογο πετάγεται κι ο άλλος
Coach P, φταίς εσύ...
Φταίει, κατ' εμέ σε δυό βασικά, εκτός από την πολλές φορές μετριοπαθή (να το πω χωρίς να προκαλέσω) αντιμετώπιση παιχνιδιών και μεγέθους αντιπάλων.
Ενα δεν έχει καταλάβει ακόμη ό,τι είναι στον πάγκο της μεγαλύτερης Ομάδας του Σύμπαντος.
Δύο. Κάποια πολύ κοντά χρονικη στιγμή, αλλά σε μεγάλο βαθμό και σήμερα, είχε (έχει) την καθολική αναγνώριση όλου του κόσμου του ΠΑΣ. Έξυπνος άνθρωπος και ντόμπρος είναι.
Ε θα έπρεπε πολλές φορές να είχε χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι φωνάζοντας YA BASTA και θα γινόταν ο πρώτος Προπονητής άγαλμα στην κεντρική είσοδο των Ζωσιμάδων και μάλιστα εν ζωή.
Επίλογος κι ας γράψει κι άλλος, πείνασα.
Στο ματσάκι στο τηγάνι, αν εξαιρέσεις ότι δεν πήραμε τίποτε, καλά το πήγαμε.
Αν κάναμε και φάσεις δεν θα φεύγαμε με μηδέν βαθμούς.
Ο διαιτητής, αν και κατά τις ευγενείς προσδοκίες του Λήσταρχου ήταν να σφάξει τον κωλόγαυρο, προτίμησε την πεπατημένη, έσφαξε εμάς.
Προφανώς και στην Αλητική Κυριακή δεν έδειξαν τη φάση του πέναλτι στον Γιάκο, αλλά ήταν σας το υπογράφω 10 φορές καθαρό πέναλτι, αν το πέναλτι του Τιτάνα (χώσε και κανα μπουκέτο ρε Θόδωρα γαμώ το σπίτι τους) στη Λάρισα ήταν μία (και ήταν). Αν θυμάμαι καλά ήταν πριν το δοκάρι γκολ τους που δεν μέτρησε.
Ο γραφικός κυρ Τάκς, ακόμη θυμάται το χουνέρι που τράβηξε από τον Β εθνικής ΠΑΣ και γι αυτό έκανε σα τον Αλέφαντο, τότε μωρέ που μετά το γκολ του Κοντογουλίδη δήλωσε ότι ήταν άσχημο το γήπεδο στα Γιαννενα αχχαχαχαχα
Κόουτς τους παίχτες που κέρδισες στο τηγάνι, μην τους χάσεις, λόγω συνήθειας χρησιμοποίησης άλλων.
Ο Κόντε είναι φορ περιοχής, δεν κάνει για κλεφτοπόλεμο μαναχός. Γι αυτό 'ήταν απαραίτητος ο Σουλτάνης ή κάποιος σαν τον Σουλτάνη.
Απελπισία όντως, οι εναλλακτικές που (δεν)είχαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αν στράβωνε. Πως τα καταφέραμε έτσι!
Θα σπάσει κι αυτή η γαμωπαράδοση και χθες ήταν μια πολύ καλή μας ευκαιρία, αλλά την πετάξαμε στα σκλιά.
Υ.Γ.2017
Δεν τοχα προσέξει, γέλαγα με τα πανταλόνια...
Coach P, φταίς εσύ, που σου επιβάλλει, αυτός που κυκλοφορούσε με ανοιχτά παντελόνια κάποτε μεθυσμένος στην Ξάνθη (4 ώρες πριν από αγώνα ξάνθη-ΠΑΣ), ποιός θα παίξει και ποιός δεν θα παίξει
Αν ισχύει, έστω και με μορφή παραίνεσης ...άστο ελπίζω να μην ισχύει, μόνον αυτό.
Υ.Γ.2018
Μούρθε φλασιά.
Βγαίναμε από το 1-1 του Αλκαζάρ με το
pasopoulo, που είχα την τιμή να γνωρίσω, μαζί με άλλα παιδιά τότε. Τ λέω νομίζω ότι ο Τάδεπαίχτης μας ήταν ο καλύτερος σήμερις.
Μπα μη το λες, μ απαντάει, έκανε αρκετά λάθη...
Μαντέψτε τι!
ΔΕΝ ΣΦΑΧΤΗΚΑΜΕ!
ΑΛΗΘΕΙΑ!