Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακός-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 25141 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15η αγωνιστική
« Απάντηση #175 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 11:37 »
κοουτς αυτοι που σε ρωτησαν για τον μπεριο ηταν οι ιδιοι που ρωτησαν το λεμονη πριν αν ειδε υποπτο το πως επαιζε ο ΠΑΣ?που προφανως επρεπε να κατσουμε στα τεσσερα για να φχαριστηθουν μπαλα οι αμπαλοι του πειραια?

νομιζω η καλυτερη απαντηση θα ηταν οτι για να υπαρχει ενας τσακωμος πρεπει να υπαρχουν τουλαχιστον δυο και πανω.......ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΜΠΕΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΡΙΛΕΣ ΤΩΝ ΑΜΠΑΛΩΝ
τα εβαλε με τρεις και τεσσερις...προστατευσε τον μαυροπανο στους ψευτοτσαμπουκαδες των γαυρων

νομιζω οτι και αυτος και ο σκονδρας που εχουν ακουσει παρα πολλα ηταν η κορυφη του ΠΑΣ χθες και εδωσαν ενα τσαμπουκα που εχουμε πολυ καιρο να δουμε
και χθες πολλοι φυγαμε μεν βιδωμενοι απ τα ωραια σφυριγματα του τζηλου που χαρησε μια δεκαδα καρτες στα παιδια του πειραια...που εδωσε ενα καρο φαουλ στους βουτηχταδες μαριν και φορτουνη ενω την ιδια ωρα τον κοντε τον ξεναγουσαν στις ριζες του χορταριου....φυγαμε ομως και με μια ικανοποιηση που ειδαμε μια ομαδα με τσαμπουκα....οχι του δημοσιου υπαλληλου που μας ειχε συνηθισει φετος

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΘΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΒΟΥΡΙΑ

υ.γ...κυρ λεμονη....ευτυχως βλεπουμε και κανα ευρωπαικο αγωνα και θαυμαζουμε το δικο σου πουλμαν που στηνεις σε καθε ευρωπαικο αγωνα
υπομονη και ισως καποια στιγμη να γινουμε μπαρτσα να σε παιξουμε με ενα στοπερ και ολοι μπροστα απ το κεντρο
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Δεκ 2017 11:43 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 11:56 »
Παράθεση
Πάντα οι ίδιοι, μετρημένοι, πέντε (ενίοτε προστίθεται και κάποιος ακόμη), σε παραληρηματική κατάσταση, που έχετε πιστέψει - άγνωστο για ποιο λόγο - ότι εκφράζετε τον κόσμο του ΠΑΣ ("κουράστηκε ο κόσμος") - ποστάρετε και ποστάρετε και ποστάρετε, μέχρι να σκοτεινιάσει ο ήλιος ...

Πόσο γρήγορα εχεις μάθει να διαβάζεις ενα πόστ?Χρειάζεσαι πάνω απο 15-20 δευτερόλεπτα?
Ο Γουόρχολ ειχε μιλήσει το 70 για τα περίφημα 15 λεπτά δημοσιότητας αλλα ειναι κοινός τόπος
οτι στην εποχή του διαδυκτίου και των social media τα 15 λεπτά εχουν γίνει 15 δευτερόλεπτα
οπότε μην χαλιέσαι,απλα φτιάξε ποπ κόρν και απόλαυσε το.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 12:22 »
Δεν περιμενα τιποτε παραπανω απο αυτα που ειδα εχθες. Και δεδομενων των συνθηκων , δεν εχω κανενα παραπονο απο οσους επαιξαν , ουτε απο τον τροπο που αντιμετωπισε το παιχνιδι ο Πετρακης .

Η Ομαδα ειναι αυτη που ο προεδρος της επιλεγει καθε χρονο να ειναι . Τιποτε περισσοτερο και τιποτε λιγοτερο .
Αντε , φετος το πολυ να ειχαμε καποιους βαθμους ακομη , αλλα και ισως και να ειχαμε χασει καποιους αλλους .

Οι εντος εδρας αγωνες με Τριπολη , Χαλκηδωνα και Βαζελο ειναι κρισιμοι . Και οι τρεις εχουν καλυτερες μοναδες και συνολα απο εμας φετος . Ναι , ακομη και ο Βαζελος .

Ελπιζω να μην φτασουμε καποια στιγμη ( εστω και προσωρινα ) στα πολυ χαμηλα της βαθμολογιας , ΟΧΙ γιατι πιστευω οτι θα κινδυνεψουμε αγωνιστικα , αλλα διοτι οι πιο πολλοι παικτες μας δεν ειναι συνηθισμενοι σε τετοιες καταστασεις .

Αυτα ...

Υ.Γ.1  Δεν εχω ''τολμησει'' ακομη να μιλησω για αλλαγη προπονητη . Ουτε απο μεσα μου . Ταυτοχρονα ομως - οσο και να σπαω το κεφαλι μου - δεν μπορω να δω πως θα αλλαξει το σημερινο τελμα ...
Υ.Γ.2  Ο Απολλωνας περασε πολυ πιο δυσκολα απο εμας το Σαββατο . Και τσιμπησε το Χ . Ο Παναιτωλικος ηταν ανυπαρκτος εχθες . Και τσιμπησε το Χ . Η Ξανθη επρεπε να φαει 4-5 απο τον Βαζελο . Και τσιμπησε το Χ .
Και οι τρεις ανελπιστα και ''αδικα'' . Ο ρολος της ποδοσφαιρικης τυχης που εμεις δεν εχουμε φετος ...
Υ.Γ.3  Ειμαι εξαλλος που επετρεψα στον εαυτο μου να εκνευριστει με τον Sir Τιποτα , τον Καρπαζοεισπρακτορα της Ευρωπης , τον τυπο που ζει οπως τα σπουργιτια που καθαριζουν σκουλικια και λασπες απο τις πλατες του Ιπποποταμου ( Μαρινακη ) στα ντοκυμαντερ του National Geographic . Ο οποιος επιασε κουβεντα με τον 4ο Διαιτητη και του ανελυε τις φασεις οπου ... αδικηθηκε !!!

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 12:32 »
Ξέχασα φυσικά να αναφέρω τη διαιτησία Τζήλου που ουσιαστικά έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού. Επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι επάνω στον Κόντε, ο Σισέ θα έπρεπε να είχε ήδη αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο, όπως επίσης κι ο Οφόε για το δολοφονικό τάκλιγκ στο Μαυροπάνο.
Αν αντίθετα ο Μαυροπάνος έκανε τέτοιο τάκλιγκ στον Οφόε , τι θα γινόταν σήμερα στα Μέσα των Μεγάλων Ομάδων ;
Επίσης πολλά φάουλ διδόταν ανάποδα, χαρακτηριστικό το πάτημα που γκρεμίζει τον Κόντε λίγο έξω από τη γαβροπεριοχή και δίδεται επιθετικό φάουλ, επειδή ο Πέδρο μετά βρήκε τη μπάλα με το χέρι, και καλά (!!!).
Αλλά φυσικά λίγο πολύ, όλα αυτά τα περιμέναμε από το Τζήλο και τον κάθε Τζήλο. Πάλι καλά που δε μας άφησε με 10, και να έχουμε τώρα κι άλλα ντράβαλα με το Λεβαδειακό.

Ο κόουτς είναι σούπερ και του απονέμω για πολλοστή φορά τα εύσημα. Διαχειρίζεται το υλικό με σχεδόν αριστοτεχνικό τρόπο.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 13:37 »
Τί μιζέρια εἶναι τούτη πού βγάζετε !

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 14:16 »
Για το παιχνίδι, δεν έχω να πώ κάτι διαφορετικό απο αυτά που ειπώθηκαν και για τον τρόπο παιχνιδιού και για την διαιτησία.

Γενικά είμαι υπέρ του Πετράκη.

Γενικά είμαι υπέρ της μη αλλαγής προπονητή μεσούσης περιόδου εκτός απο πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν (Τσιώλης, κλπ)

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής. Τι έχει γίνει στην νοοτροποία και ενώ βάζουμε γκόλ, μετά καθόμαστε πίσω....

Οσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, έχω πεί και παλιότερα οτι ο Πρόεδράς μας κοιτάει οτι είναι δωρεάν...Και αν του βγεί και το πουλήσει τότε όλα βαίνουν καλώς..

Αυτό απο την μία είναι καλό, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα γενικά....Και ειδικότερα φέτος που το πρωτάθλημα ήταν (θεωρητικά πάντα) στα μέτρα μας για 5άδα αν όχι και παραπάνω.
Περιμένω να δώ αντίδραση στο κύπελο

Οσον αφορά τα του ΠΑΣ, οτι και να πιστεύουμε το να μαλώνουμε μεταξύ μας είναι οτι πιο άκυρο υπάρχει!!! :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
....

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 14:25 »
Απαράδεκτα τα ποστ που στρέφονται προς ομόσταυλους ταύρους. Τα έχουμε χιλιοαναφέρει. Μερικοί δεν καταλαβαίνουν και συνεχίζουν.
Το δικαίωμα στην κριτική είναι απαράβατο. Το δικαίωμα στην υπεράσπιση είναι απαραβίαστο.
Το να έρχονται αυτά τα δύο συχνά-πυκνά σε κόντρα είναι αυτονόητο. Μέχρις εκεί όμως.
Προσβλητική κριτική σε παίχτες, πρέπει να αποφεύγεται επίσης. Είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται. Κάποιοι παίχτες μας (ένας κυρίως) τα άκουσαν φέτος, άλλοτε σκληρά και άλλοτε χαλαρά. Πρώτος εγώ, έχω αναφερθεί στον Κοζορώνη με αιχμηρό τρόπο, αλλά όχι σκαιό.
Αυτοί που πρέπει να τα "ακούν" είναι κυρίως ο πρόεδρος, ο προπονητής και ο γενικός αρχηγός.
Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον και οι 3, (προσωπική μου γνώμη), είναι ανεπαρκέστατοι και ευθύνονται γι' αυτό το σαθρό (από όλες τις πλευρές) οικοδόμημα.

Θέτω ζήτημα διαγραφής μέλους, σε περίπτωση προσβλητικής και επαναληπτικής επίθεσης σε άλλο μέλος του φόρουμ.

ΧΑΛΛΛΑΡΑ μάγκες...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 14:30 »
H ήττα φέρνει γκρίνια. Φυσικό κι επόμενο είναι, συμβαίνει παντού, ειδικά στο Ελλάντα.
Το παράξενο με το pas.gr είναι ότι πολλές φορές, ακόμα κι η νίκη φέρνει γκρίνια !
χα χα χα

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 14:44 »
Παράθεση
Το δικαίωμα στην κριτική είναι απαράβατο. Το δικαίωμα στην υπεράσπιση είναι απαραβίαστο.
Το να έρχονται αυτά τα δύο συχνά-πυκνά σε κόντρα είναι αυτονόητο. Μέχρις εκεί όμως
.

Προφανως για καποιους αυτα δεν ισχυουν. Ή εισαι με την αποψη τους ή εισαι ανηθικος και με παραληρηματικη συμπεριφορα.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 14:44 »
Χθες ειδα μονο το πρωτο ημιχρονο λογω δουλειας,το δευτερο το ακουγα απο ραδιο.Απ'οτι ακουγα δεν αλλαξε κατι.Η ομαδα δεν καταφερνε να περασει το κεντρο και ο γαυρος δεν εκανε και καμια φοβερη ευκαιρια,οπως και στο 1ο ημιχρονο δηλαδη.Το οτι δεν καταφεραμε χθες να κανουμε τιποτα μεσα στο τηγανι και με τοσες απουσιες που κατεβηκαμε δεν ειναι να μας κανει και εντυπωση.Εντυπωση θα επρεπε να μας κανουν οι εμφανισεις το τελευταιο μεγααααλο διαστημα που η ομαδα δεν βλεπεται.
Με το να στεκομαστε στην 60/40 διαιτησια σε ενα παιχνιδι που δεν υπηρχαμε επιθετικα,το μονο που καταφερνουμε ειναι να βαζουμε το προβλημα κατω απο το χαλι.
Ειναι αληθεια οτι παιζουμε ισως το πιο βαρετο ποδοσφαιρο στο τοσο κακο μας πρωταθλημα.
Ειναι τεραστια η ευθυνη του Χρηστοβασιλη που δεν λεει να παρει εναν παιχταρα στο κεντρο εδω και 2 χρονια,αλλα και η διαχειρηση Πετρακη στα περισσοτερα ματς δεν ηταν η πρεπουσα.Οταν κατεβαινεις με 3 στοπερ στο Ζωσιμαδες με θεωρητικα ευκολους αντιπαλους και δεν εχεις παιχτες στα χαφ να μαρκαρουν και να κυκλοφορησου λιγο την μπαλα δεν γινεται δουλεια.
Καλη φαση η παραμονη καθε χρονο στην super league(συμβολαιο Nova),καλη φαση και η πωληση παιχτων καθε χρονο,αλλα αν αυτοι οι παιχτες δεν αναπληρωνονται απο ισσαξιους,το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπουμε.
Θα φυγουν και αυτοι οι λιγοι που μεινανε στο γηπεδο με την δημοσιουπαλληλικη συμπεριφορα της ομαδας.
Αμμεση αποκτηση αρχ..ατου χαφ μεσα στις γιορτες,και αν γινει αυτο και η εικονα της ομαδας ειναι η ιδια,αλλαγη προπονητη.Εγω προσωπικα δεν βλεπω αλλη λυση

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #185 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 16:33 »
Κι επειδή αυυτή η ΟΜΑΔΑ από γεννησιμιού της είναι φτιαγμένη για τα Μεγάλα, κριτική γίνεται περισσότερο μετά από ματς με "μεγάλους" που θέλουμε (και πρέπει) να τα κερδίζουμε.
Έχουν ειπωθεί γραφτεί πάρα πολλά, οπότε το να προσθέσω κάτι δε λέει.
Θα κάνω ένα αγαπημένο μου σπορ, θα πιάσω την τελευταία σελίδα απαντήσεων και θα σχολιάσω :)

Παράθεση
Αμμεση αποκτηση αρχ..ατου χαφ
Έλλειψη χρημάτων στάση αρχ...άτων.
Τουλάχιστον αυτό έχει γίνει κοινό κτήμα νομίζω ολονών.
Λόγω εγληματικών λαθών, η Ομάδα πορεύεται με διαχείρηση εσόδων - εξόδων και με την απειλή, πιστόλι στον κρόταφό της, να βγει από τις ρυθμίσεις των χρεών (απόρροια των λαθών) και να βυθιστεί αύτανδρη και για πολύ - πολύ καιρό, μια και το βασικό της καύσιμο που την κρατούσε ζωντανή στα πολύ δύσκολα, ο κόσμος, δείχνει (κομψά) αποστασιοποιημένος.
Άρα πορευόμαστε κατά τα γνωστά και κάνουμε προσευχές.

Παράθεση
αν αυτοι οι παιχτες δεν αναπληρωνονται απο ισσαξιους,το αποτελεσμα
Ή αν κάποιοι που μας βγαίνουν δεν παραμένουν καιρό μαζί μας και πουλιούνται πριν να πεις κι.
Απόρροια κι αυτό του προηγούμενου.

Δηλαδή ο ΠΑΣ προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανός και τπτ περισσότερο.

Παράθεση
Απαράδεκτα τα ποστ που στρέφονται προς ομόσταυλους ταύρους. Τα έχουμε χιλιοαναφέρει. Μερικοί δεν καταλαβαίνουν και συνεχίζουν.
Το να έρχονται αυτά τα δύο συχνά-πυκνά σε κόντρα είναι αυτονόητο. Μέχρις εκεί όμως.
Προσβλητική κριτική σε παίχτες, πρέπει να αποφεύγεται επίσης. Είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται.
Τα έχουμε χιλιοαναφέρει, αλλά οι προσωπικές κόντρες καλά κρατούν.

Παράθεση
Γενικά είμαι υπέρ της μη αλλαγής προπονητή μεσούσης περιόδου
Me2, ειδικά σε ομάδα που έχει φτιάξει ο ίδιος.

Με τν ευκαρία ...Τελείως διαφορετική άποψη έχει ο γέρο Τζημάκος
Και ξέρετε κάτι πολύ περίεργο;
Είμαστε ακόμη φίλοι και δεν έχουμε χριστοπαναγιομπινελικωθεί σε κάθε ευκαιρία.
Αλήθεια!
Μάλλον πρέπει να επανεκτιμήσουμε τον τρόπο που επικοινωνούμε. Καθώς βλέπω, επιβάλλεται όποιος πιστεύει τ αντίθετο από μένα να (τουλάχιστον) γαμωσταυρίζεται 3-4 φορές ημερησίως.

Παράθεση
Ε λοιπόν, δε λέει να τους ρίχνει στ αυτιά
Ε λοιπόν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ (ξες εσύ γιατί), επίσης δε λέει να μας ρίχνουν στ αυτιά ομαδούλες με μικρό έως και το τελευταίο τους ςίγμα, απλά δε λέει.

Παράθεση
το να μαλώνουμε μεταξύ μας είναι οτι πιο άκυρο υπάρχει!
Τι μας λέτε κύριε!!!
Πρέπει να είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπόχρεοι, που δεν έχουν καν βγει μαχαίρια ακόμη.

Παράθεση
Μπορούμε άραγε να συνεννοηθούμε;
Να συναντηθούμε κάπου στην μέση;
Ότι δεν είναι απαραίτητο να την λέμε οι μεν στους δε;
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι.
Ο ΠΑΣ σαν μεγάλη ομάδα έχει πολύ κόσμο. Οπότε είναι λογικό να βλέπουμε κόσμο με διαφορετικές οπτικές.
Τι μας λέτε κύριε!!!
Κι αν γίνουν όλα αυτά, αν εκτιμήσουμε το δικαίωμα της αντίθετης γνώμης δηλαδή, πως σκατά θα αναδείξουμε τα "εγά" μας; Που αυτά είναι κι άλλος δεν δικαιούται να έχει;

Παράθεση
υπαρχει νομιζω μια πολωση μεταξυ καποιων που θεωρουν οτι ολα ειναι χαλια  και καποιων που θεωρουν η το κανουν απο αντιδραση οτι ολα ειναι καλα
Το διορθώνω για να συμφωνήσουμε απόλυτα.

υπαρχει νομιζω μια πολωση μεταξυ καποιων που θεωρουν η το κάνουν απο αντιδραση οτι ολα ειναι χαλια και καποιων που θεωρουν η το κανουν απο αντιδραση οτι ολα ειναι καλα

Αυτοί που έχουν την α ή την β θέωρηση, καλώς κάνουν και την έχουν και κάλλιστα μπορούν να το συζητάνε το θέμα.
Οι άλλοι ας ψάξουν τα ψυχολογικά τους πρώτα και μετά ίσως να μπορούν να συμμετέχουν και να προσφέρουν σε συζητήσεις.
Το κάνουν από αντίδραση ...τι να σχολιάσεις;

Παράθεση
ενταξ και θα τσακωθουμε και θα διαφωνησουμε ...μην το παιρνετε ομως δογματικα...
Τι μας λέτε κύριε!!!

Παράθεση
υπαρχει ατυπος διαγωνισμος του "εγω ειχα δικιο τελικα 2017"?
Νομίζω ναι, αλλά ας περιμένουμε να απονεμηθούν πρώτα τα έπαθλα του "διαγωνισμου "εγω ειχα δικιο τελικα 2016"" και μετά ασχολούμαστε με τον καινούργιο.

Παράθεση
Διαχειρίζεται το υλικό με σχεδόν αριστοτεχνικό τρόπο.
Το σχεδόν που κάνει τη διαφορά και αποδεκτό είναι και προς συζήτηση είναι. Γιατί το σχεδόν για τον ένανε, μπορεί να φτάσει στο καθόλου για τον άλλονε ή στο τελείως για τον παράλλονε. Και επίσης ξέρετε κάτι; Δεν χρειάζεται να σφαχτούν αυτοί οι τρεις που θα διαφωνήσουν.
Αλήθεια!

Παράθεση
Οι εντος εδρας αγωνες με ... ... ... ειναι κρισιμοι
Δεν υπάρχει μη κρίσιμος. Εδώ και πολλά παιχνίδια. Με πιο κρίσιμο για την περηφάνεια μας τουλάχιστον, το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Παράθεση
Και οι τρεις εχουν καλυτερες μοναδες και συνολα απο εμας φετος
Ε εδώ διαφωνούμε! Όχι τελείως. Σαν Ομάδα σα δέσιμο είμαστε καλύτεροι.
Μ φαίνεται τόχω ξαναγράψει... Ή πιστεύεις ότι έχουμε καλή, ή μέτρια, ή κακή ομάδα κι ανάλογα είσαι ευχαριστημένος ή όχι από την πορεία της.
Είμαι της άποψης "καλή" και γι αυτό τρώγομαι με τα ρούχα μου που είμαστε τόσο χαμηλά.

Παράθεση
με μια ικανοποιηση που ειδαμε μια ομαδα με τσαμπουκα....οχι του δημοσιου υπαλληλου που μας ειχε συνηθισει φετος
Καταλαβαίνω τη δυσκολία να το περιγράψεις, δε γίνεται να υπάρχει ικανοποίηση, αλλά ναι ρε απ τς λίγες φορές που είδαμε τσαμπουκά που τόσο πολύ πεθυμήσαμε.

Παράθεση
σε παραληρηματική κατάσταση... σαν κακομαθημένα...
Αν νομίζεις ό,τι έτσι δεν προσβάλεις και δεν προκαλείς σε ανάλογη απάντηση που θα προκαλέσει αλυσιδωτά ανταπαντήσεις, εγώ νομίζω το αντίθετο.

Παράθεση
Μολονότι οι ίδιοι ΔΕΝ πιστεύετε στην ομάδα
αλλά και
Παράθεση
μιλάτε απαξιωτικά για παιδιά που είναι παίκτες του 5-6, που παίζουν πάντα για 6 και κάποιες φορές για 7
όπως επίσης
Παράθεση
γιατί πολεμάει με σφεντόνες και λιανοντούφεκα
Θεωρώ ότι έχουμε παίχτες αρκετούς και αρκετά πάνω από 6. Θεωρώ επίσης ότι δεν πολεμάει με τόσο πεπαλαιωμένα όπλα.
Και είμαι πολύ στεναχωρημένος από την πορεία της ομάδας.
Και αναρωτιέμαι, εγώ ΔΕΝ πιστεύω στην ομάδα, ή όποιος νομίζει ότι το 7 είναι ο ανώτατος βαθμός που μπορεί να πιάσουν τα λιανοντούφεκα και οι σφεντόνες;

Πάω να γράψω τον επίλογο πετάγεται κι ο άλλος  ;)

Παράθεση
Coach P, φταίς εσύ...
Φταίει, κατ' εμέ σε δυό βασικά, εκτός από την πολλές φορές μετριοπαθή (να το πω χωρίς να προκαλέσω) αντιμετώπιση παιχνιδιών και μεγέθους αντιπάλων.
Ενα δεν έχει καταλάβει ακόμη ό,τι είναι στον πάγκο της μεγαλύτερης Ομάδας του Σύμπαντος.
Δύο. Κάποια πολύ κοντά χρονικη στιγμή, αλλά σε μεγάλο βαθμό και σήμερα, είχε (έχει) την καθολική αναγνώριση όλου του κόσμου του ΠΑΣ. Έξυπνος άνθρωπος και ντόμπρος είναι.
Ε θα έπρεπε πολλές φορές να είχε χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι φωνάζοντας YA BASTA και θα γινόταν ο πρώτος Προπονητής άγαλμα στην κεντρική είσοδο των Ζωσιμάδων και μάλιστα εν ζωή.

Επίλογος κι ας γράψει κι άλλος, πείνασα.

Στο ματσάκι στο τηγάνι, αν εξαιρέσεις ότι δεν πήραμε τίποτε, καλά το πήγαμε.

Αν κάναμε και φάσεις δεν θα φεύγαμε με μηδέν βαθμούς.

Ο διαιτητής, αν και κατά τις ευγενείς προσδοκίες του Λήσταρχου ήταν να σφάξει τον κωλόγαυρο, προτίμησε την πεπατημένη, έσφαξε εμάς.

Προφανώς και στην Αλητική Κυριακή δεν έδειξαν τη φάση του πέναλτι στον Γιάκο, αλλά ήταν σας το υπογράφω 10 φορές καθαρό πέναλτι, αν το πέναλτι του Τιτάνα (χώσε και κανα μπουκέτο ρε Θόδωρα γαμώ το σπίτι τους) στη Λάρισα ήταν μία (και ήταν). Αν θυμάμαι καλά ήταν πριν το δοκάρι γκολ τους που δεν μέτρησε.

Ο γραφικός κυρ Τάκς, ακόμη θυμάται το χουνέρι που τράβηξε από τον Β εθνικής ΠΑΣ και γι αυτό έκανε σα τον Αλέφαντο, τότε μωρέ που μετά το γκολ του Κοντογουλίδη δήλωσε ότι ήταν άσχημο το γήπεδο στα Γιαννενα αχχαχαχαχα

Κόουτς τους παίχτες που κέρδισες στο τηγάνι, μην τους χάσεις, λόγω συνήθειας χρησιμοποίησης άλλων.

Ο Κόντε είναι φορ περιοχής, δεν κάνει για κλεφτοπόλεμο μαναχός. Γι αυτό 'ήταν απαραίτητος ο Σουλτάνης ή κάποιος σαν τον Σουλτάνη.

Απελπισία όντως, οι εναλλακτικές που (δεν)είχαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αν στράβωνε. Πως τα καταφέραμε έτσι!

Θα σπάσει κι αυτή η γαμωπαράδοση και χθες ήταν μια πολύ καλή μας ευκαιρία, αλλά την πετάξαμε στα σκλιά.

Υ.Γ.2017

Δεν τοχα προσέξει, γέλαγα με τα πανταλόνια...

Παράθεση
Coach P, φταίς εσύ, που σου επιβάλλει, αυτός που κυκλοφορούσε με ανοιχτά παντελόνια κάποτε μεθυσμένος στην Ξάνθη (4 ώρες πριν από αγώνα ξάνθη-ΠΑΣ), ποιός θα παίξει και ποιός δεν θα παίξει

Αν ισχύει, έστω και με μορφή παραίνεσης ...άστο ελπίζω να μην ισχύει, μόνον αυτό.

Υ.Γ.2018

Μούρθε φλασιά.
Βγαίναμε από το 1-1 του Αλκαζάρ με το pasopoulo, που είχα την τιμή να γνωρίσω, μαζί με άλλα παιδιά τότε. Τ λέω νομίζω ότι ο Τάδεπαίχτης μας ήταν ο καλύτερος σήμερις.
Μπα μη το λες, μ απαντάει, έκανε αρκετά λάθη...
Μαντέψτε τι!
ΔΕΝ ΣΦΑΧΤΗΚΑΜΕ!
ΑΛΗΘΕΙΑ!

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Δεκ 2017 16:47 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 19:00 »
"Παράθεση
σε παραληρηματική κατάσταση... σαν κακομαθημένα...
Αν νομίζεις ό,τι έτσι δεν προσβάλεις και δεν προκαλείς σε ανάλογη απάντηση που θα προκαλέσει αλυσιδωτά ανταπαντήσεις, εγώ νομίζω το αντίθετο.

Παράθεση
Μολονότι οι ίδιοι ΔΕΝ πιστεύετε στην ομάδα
αλλά και
Παράθεση
μιλάτε απαξιωτικά για παιδιά που είναι παίκτες του 5-6, που παίζουν πάντα για 6 και κάποιες φορές για 7
όπως επίσης
Παράθεση
γιατί πολεμάει με σφεντόνες και λιανοντούφεκα
Θεωρώ ότι έχουμε παίχτες αρκετούς και αρκετά πάνω από 6. Θεωρώ επίσης ότι δεν πολεμάει με τόσο πεπαλαιωμένα όπλα.
Και είμαι πολύ στεναχωρημένος από την πορεία της ομάδας.
Και αναρωτιέμαι, εγώ ΔΕΝ πιστεύω στην ομάδα, ή όποιος νομίζει ότι το 7 είναι ο ανώτατος βαθμός που μπορεί να πιάσουν τα λιανοντούφεκα και οι σφεντόνες;
"

Δεν νομίζω τίποτε - το συγκεκριμένο ρήμα έχει "βαρυφορτωθεί" - και Δεν προσβάλλω - εσύ τουλάχιστον, θα περίμενα να το καταλάβεις. Ακόμη και έτσι, καθένας κρίνεται από τη συμπεριφορά του, από αυτά που λέει ή γράφει, και εγώ δεν έχω την παραμικρή φιλοδοξία να τα έχω με όλους καλά - ποιους όλους δηλαδή, 5-6 των οποίων το απόλυτο της βεβαιότητας των "απόψεων" και ο τρόπος που τις εκφέρουν, με "χαλάει".

Φαντάζομαι, δεν πιστεύεις ότι είσαι ο μόνος στενοχωρημένος.
Όμως, έχω αποφασίσει πια να μην ανέχομαι τη χολή, την απαξίωση, το χλευασμό για τους "πουθενάδες" παίκτες και τον κόουτς και να αντιδρώ. Δεν είναι μόνο τι λες αλλά και πως το λες... και, εν πάσει περιπτώσει, αυτό που έχει στο κεφάλι του ο καθένας ούτε θέσφατο είναι, ούτε και μπορεί να εκφράζει και όλους μας. Έγραψα κάτι, όποιος θέλει ας απαντήσει για την ουσία του.
Αντ` αυτού διαβάζω μόνο παράπονα "Ή εισαι με την αποψη τους ή εισαι ανηθικος και με παραληρηματικη συμπεριφορα". Και ΝΑΙ, είναι ανήθικο να "δίνεις στεγνά" και να στοχοποιείς παίκτες. Ποιος σου έχει δώσει αυτό το δικαίωμα;;;

Με τις σφεντόνες και τα λιανοντούφεκα δεν αναφερόμουν μόνο στους παίκτες. Όπως και να` χει όμως, αν το 10 είναι για τους κορυφαίους (Μέσσι), θεωρείς το 7 λίγο για την απόδοση των παικτών του ΠΑΣ;;; Εγώ είμαι περήφανος γι` αυτά τα παιδιά και τον προπονητή τους, ειδικά όταν, υπό τις συνθήκες που τους παρέχονται, παίζουν για 6 -7. Δεν θα ήμουν αν ήταν παίκτες του 8-9, και έπαιζαν για 5-6-7.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 19:29 »
Καταρχάς πρέπει να μάθεις να βάζεις quote.Στο έστειλα και σε μήνυμα.Το κουμπάκι δίπλα στην δίεση.Για να βγάζουμε άκρη ποιος έγραψε τι.

Παράθεση
Δεν νομίζω τίποτε - το συγκεκριμένο ρήμα έχει "βαρυφορτωθεί" - και Δεν προσβάλλω - εσύ τουλάχιστον, θα περίμενα να το καταλάβεις. Ακόμη και έτσι, καθένας κρίνεται από τη συμπεριφορά του, από αυτά που λέει ή γράφει, και εγώ δεν έχω την παραμικρή φιλοδοξία να τα έχω με όλους καλά - ποιους όλους δηλαδή, 5-6 των οποίων το απόλυτο της βεβαιότητας των "απόψεων" και ο τρόπος που τις εκφέρουν, με "χαλάει".
Εσύ μπορεί να λες ότι δεν προσβάλεις.Τους άλλους τους ρώτησες;Γιατί αν μπούμε σε έναν τέτοιο φαύλο κύκλο θα αρχίσει ο καθένας να γράφει ακόμα πιο χοντρά από τον προηγούμενο και στο τέλος θα φτάσουμε στα μαχαίρια που λέει ο λόκος.

Παράθεση
σε παραληρηματική κατάσταση...
Αυτό αν στο έλεγε κάποιος άλλος,εσένα,δεν θα σε πείραζε;Να είμαστε ειλικρινείς.

Δεν σου ζήτησε κανένας να τα έχεις καλά με όλους.Δεν σου ζήτησε κανένας να γίνουν όλοι φίλοι σου.Αυτό που ζητάμε όμως είναι να μπορείς να ανταλλάσσεις απόψεις με όλους.Τώρα αν με κάποιον θα ταιριάξεις ή με κάποιον δεν θα ταιριάξεις,με κάποιον θα γίνεις φίλος ή δεν θα γίνεις φίλος,είναι θέμα του καθενός.

Παράθεση
Με τις σφεντόνες και τα λιανοντούφεκα δεν αναφερόμουν μόνο στους παίκτες. Όπως και να` χει όμως, αν το 10 είναι για τους κορυφαίους (Μέσσι), θεωρείς το 7 λίγο για την απόδοση των παικτών του ΠΑΣ;;; Εγώ είμαι περήφανος γι` αυτά τα παιδιά και τον προπονητή τους, ειδικά όταν, υπό τις συνθήκες που τους παρέχονται, παίζουν για 6 -7. Δεν θα ήμουν αν ήταν παίκτες του 8-9, και έπαιζαν για 5-6-7.
Αυτό με τον Μέσι και το 10 μου θυμίζει παλιούς δασκάλους που έλεγαν το 10 για τον θεό,το 9 για τον δάσκαλο.Τέσπα.Φτάνουμε στα των παιχτών,του προπονητή και γενικά το αγωνιστικό.Αυτό το κομμάτι κάθε Κυριακή ή και Τετάρτες είναι υπό κρίση.Από τον καθένα μας.Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.Έγραψες εσύ πως το βλέπεις.Σου έγραψε και ο Λόκος.Το βλέπετε διαφορετικά.Θα ήταν λόγος αυτός να σφαχτείτε ή να την λέτε ο ένας στον άλλον κάθε Κυριακή;Έχουμε 17 αγώνες ακόμα και μακάρι να γίνουν περισσότεροι.Σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε τα ίδια;Φυσικά δεν είστε μόνο εσείς.Αναφέρω εσάς σαν παράδειγμα.

Θέλεις ας πούμε να «βουλώσεις» την άλλη πλευρά;Γιατί διαφωνείς με τον τρόπο σκέψης της;Γράψε εσύ σύμφωνα με τον δικό σου για τον αγώνα.Είδα αυτά τα πράγματα στον αγώνα.Είδα αυτό,είδα το άλλο.Γράψε την δική σου άποψη για τον αγώνα.Το να λες ο Λόκος είναι σε παραλήρημα τι θα βοηθήσει;Θα μπει ο Λόκος θα σου απαντήσει και θα χαλαστείτε και οι δυο.

Θέλεις να «υπερασπιστείς» την ομάδα και τον Πετράκη;Κάντο.Μην προσβάλεις τον άλλον.Γράψε χωρίς να προσβάλεις.Αν αυτοί οι 5-6 είναι τόσο κακοί θα κριθούν και αυτοί.Από τα λεγόμενα τους.Όπως όλοι μας.Κρινόμαστε.Μπορεί να πω ο μπαμΠΑΣ γράφει ωραία.Όντως παλιότερα είχες γράψει κάποια ωραία κείμενα.Μπορεί να πω ο Λόκος γράφει μαλακίες.Απλά τον προσπερνώ.Θα διαβάσω κάποιον που μου λέει κάτι μέσα από τα γραπτά του.

Υπάρχει και η διαφωνία.Θεμιτή είναι και αυτή.Μπορεί να τσακωνόμαστε,να το πω,μέχρι να σβήσει ο ήλιος.Να προσπαθούμε όμως να μην προσβάλουμε τον άλλον.Δεν είναι απαραίτητο να τον πείσω.Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε.Διαφωνήσαμε;Καλώς.Συμφωνήσαμε;Πάλι καλώς.Στον επόμενο αγώνα το μόνο σίγουρο είναι ότι αν κερδίσουμε θα χαρούμε και οι δυο.Αν χάσουμε θα λυπηθούμε και οι δυο.

Στην τελική;Μπορεί να μην τα βρούμε στον ΠΑΣ και σε ένα κάρο πράγματα.Μπορεί να τα βρούμε στα τσίπουρα.Δεν ξέρεις ποτέ.Μικρός είναι ο κόσμος.Μπορεί να πίνουμε τσίπουρα πριν από ένα ευρωπαικό αγώνα.Τότε όλα αυτά δεν θα έχουν σημασία.Θα έχουμε φτάσει στην δικιά μας νιρβάνα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #188 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 22:16 »
ΥΓ: Διαβασα καπου, το καλοκαιρι η βασικη ενδεκαδα και βαλε ληγουν συμβολαια, ισχυει;
Συγχωρείσαι ωσάν νέωΠΑΣ (καλώς μας ήρθες btw)
Κλικ ΧΙΑΡ, μέτρα περτικαλιά, αφαίρεσε Νικολιά π λήγει ένα εξάμηνο μετά, βρήκες πόσα λήγουν.

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
  • Ζούλα όλοι οι αργιλέδες φυλαχτείτ' από τους τζέδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 22:33 »
ΥΓ: Διαβασα καπου, το καλοκαιρι η βασικη ενδεκαδα και βαλε ληγουν συμβολαια, ισχυει;
Συγχωρείσαι ωσάν νέωΠΑΣ (καλώς μας ήρθες btw)
Κλικ ΧΙΑΡ, μέτρα περτικαλιά, αφαίρεσε Νικολιά π λήγει ένα εξάμηνο μετά, βρήκες πόσα λήγουν.
Καλως σας ηβρα ΣυνΤαυρε

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Τρι 19 Δεκ 2017 03:28 »
Πραγματικα αδυνατω να καταλαβω τον πανικο ορισμενων και την γκρινια. Τι νομιζετε ρε παιδια; Γιναμε Μπαρτσελωνα  και δεν το καταλαβα; Συμμετεχω στα κοινα της ομαδας απο το 1977. Ενεργα. Δεκα χρονων τοτε [τεταρτη δημοτικου] σκαρφαλωναμε στην μαντρα  στο πισω πεταλο [τα παλια αποδυτηρια] για να δουμε την διαστημικη ομαδα  των αργεντινων. 3-0 τον γαυρο στο ξερο. . Απο τον περιγραφεα  ακουγα ραδιοφωνικα ολες τις λυπες -σφαγες [στο αργος με την αεκ με τον παγουρτζη ρεφερι και το ανυπαρκτο γκολ της αεκ απο κορνερ] Απο το ραδιο παλι ακουγα τον 2-3 στην λεοφωρο με ανατροπη. Με τις σακουλες ολοσωμες λογω βροχης  ειδαμε και τη χαιντουκ.  Και λοιπον . Αυτη η σουπερ ομαδα με το κατα καιρους πραγματι απολαυστικο  ποδοσφαιρο ,που επνιγε τον αντιπαλο,  με λοκο, γκλασμανη, μοντεζ , μπρετανο, σειταριδη, κ.τ.λ τι διακριση μας εδωσε;;; ΜΕΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ. Οταν περναγαμε το τεροβο , οπως λεγαμαν τοτες αρχιζαν τα ντορτια. Ντορτια στην καστορια ,ντορτια στην καβαλα, ντορτια στην δραμα ντορτια στην ροδο . θα ηθελα οι σημερινοι  γκρινιαρηδες-αχαριστοι να σχολιαζαν εκεινα τα ματς. Εν κατακλειδι. Ο Πας ποτε στην ιστορια του που την παρακολουθω απο μικρο παιδι και γερασα, δεν ειχε καλυτερη και πιο σταθερη πορεια απο τωρα. Την ομαδα και τα ματια μας λεβεντες  και προσγειωση στη πραγματικοτητα.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Τρι 19 Δεκ 2017 06:46 »
Εχεις καταλαβει οτι παιζουμε σε ενα διαλυμενο πρωταθλημα;
Τοτε ξεχνας τι ομαδαρες ειχε το ΠΟΚ και η επαρχια, οπως υπήρχε και η παράγκα που δεν σαφηνε να παρεις ανασα. Τωρα εχεις διαλυμενο ΠΟΚ, διαλυμενη επαρχια και διαιτησίες 50-50. Αμα δεν μπορεις να βγείς ευρωπη τωρα, κλάφτα χαραλαμπε
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Τρι 19 Δεκ 2017 11:25 »
"Αυτό που ζητάμε όμως είναι να μπορείς να ανταλλάσσεις απόψεις με όλους.
Θέλεις ας πούμε να «βουλώσεις» την άλλη πλευρά;Γιατί διαφωνείς με τον τρόπο σκέψης της;Γράψε εσύ σύμφωνα με τον δικό σου για τον αγώνα.Είδα αυτά τα πράγματα στον αγώνα.Είδα αυτό,είδα το άλλο.Γράψε την δική σου άποψη
Δεν είναι απαραίτητο να τον πείσω.Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε
Εσύ μπορεί να λες ότι δεν προσβάλεις. Τους άλλους τους ρώτησες;
" - Αυτούς που Σου έγραψαν προχθές (εσένα) ότι λες ΒΛΑΚΕΙΕΣ;;;;

Fon7, λυπάμαι, αλλά αν ήσουν μαθητής θα ήσουν εκτός θέματος. Το ζήτημά μας δεν είναι η ανοχή στη διαφορετική άποψη, για να μου ζητάτε μάλιστα να μπορώ να ανταλλάσσω απόψεις με όλους!!!!!!!!!!!!!!
Προφανώς όμως, επειδή αυτό είχες στο μυαλό σου, προκειμένου, με καλή πρόθεση, να "εξομαλύνεις" την κατάσταση και βιάστηκες να με "νουθετήσεις", "ανάγκασες" τον σύνταυρο Πασολέ Sellos να προσπαθήσει να στο κάνει "λιανό": "το πρόβλημα είναι η εμπάθεια που φέρνει γκρίνια ακόμη και στις νίκες".
Αυτό είναι το ζήτημα: η εμπάθεια, η χολή, η κακία, η εκτόξευση χαρακτηρισμών ακόμη και το "ρουφιανιλίκι" για την προσωπική ζωή των παικτών (λες και η διοίκηση δεν μπορεί να μάθει και να λάβει τα μέτρα της, αν το θέλει, ειδικά σε μία τόσο μικρή πόλη).
Χωρίς να ανατρέξω στα εκατοντάδες παλαιότερα, μόνο στα πρόσφατα posts, "Πουθενάδες" που πήγαμε στο Καραισκάκη για αποτέλεσμα, "πουθενάς" ο Γιάκος, "τροχονόμος" ο Περιστερίδης (που το παιδί, μετά απο σοβαρότατο τραυματισμό, παλεύει να επανέλθει), να μην πω για τον κόουτς (τι έχει ακούσει και αυτός, κάποιος μάλιστα, απο την TV, διείδε, από το 62ο λεπτό προχθές, το φόβο του) κεινον τον έρμο τον Μπετρά, ή το Γαρουφαλιά ή τον Μπέριο (τι κοσμητικά επίθετα και χαρακτηρισμούς έχει κουβαλήσει και αυτός) ή τον Βελίδη - που σημειωτέον και εγώ Δεν τον θεωρώ καλό τερματοφύλακα - τον Κοζορώνη, και πόσους άλλους. Δεν παίζουν καλά; Οκ. Σχολιάστε το, ΚΡΙΝΕΤΕ (αν μπορείτε), αλλά προς τι οι χαρακτηρισμοί και η χλεύη - για να είμαι δίκαιος, θα πρέπει και εγώ να ζητήσω συγγνώμη από παίκτη μας που τον έχω ειρωνευτεί, έστω και ανώνυμα);;;
Χωρίς να γνωρίζετε καν (εφόσον δεν βλέπετε προπονήσεις, τουλάχιστον) πόσο έχουν δουλέψει και συνεχίζουν να δουλεύουν, απευθύνετε χαρακτηρισμούς, και δη, μειωτικούς και απαξιωτικούς. Ας πούμε: "πουθενάς" ο Γιάκος;;;; Το παιδί πριν δύο - τρία χρόνια Δεν υπήρχε στο χάρτη. Ποιος στοιχημάτιζε έστω ένα ευρώ ότι σήμερα θα ήταν το βασικότερο γρανάζι μας στα χαφ - ακόμη και αν αυτό γίνεται ελλείψει άλλου ικανότερου. Το πόσο έχει δουλέψει το έχετε σκεφτεί;;;; Φανταστείτε στη δουλειά σας, να "σκίζεστε" - οκ χωρίς ίσως τα αποτελέσματα που κάποιοι θέλουν - αλλά να μην σας το αναγνωρίζει κανείς....
Γι` αυτό σου λέω Fon 7, σεβαστές οι απόψεις σου περί της ανοχής στη διαφορετική άποψη, αλλά εκτός θέματος...
Καλές οι προθέσεις, αλλά ;;όταν κάτι επαναλαμβάνεται συνεχώς, θα πρέπει, να αποδίδεται "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι".
Όπως θα κατάλαβες, μάλλον ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξω διάθεση και τρόπο γραφής - πόσο μάλλον όταν κάποιοι θα συνεχίζουν να εκτοξεύουν "ομορφιές".

ΥΓ. 1. Ρε μπαγάσα, πόσα χρόνια πίσω με πήγες... Σα το δάσκαλο: ¨παιδί μου, παλιότερα είχες γράψει κάποια ωραία κείμενα", τώρα, τι σου συμβαίνει";;;;;
ΥΓ. 2. Μήνυμα δεν ήρθε. Stop.

See you later, που λέμε και στο χωριό. Πάω να "βοηθήσω" κάποιον που έχει αντίθετη άποψη με το Νόμο για τα αυθαίρετα... (έτσι για να μην λέτε).

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Τρι 19 Δεκ 2017 12:35 »
Παράθεση
Αυτούς που Σου έγραψαν προχθές (εσένα) ότι λες ΒΛΑΚΕΙΕΣ;;;;
Ε και;Απάντησα και τέλος.Οι υπόλοιποι που μας διαβάζουν,μέλη και μη,μας κρίνουν.Τι γράφει ο καθένας.Βλακείες μπορεί να έχουμε γράψει όλοι.Δεν έχουμε το αλάθητο.Σε βάθος χρόνου όμως φαίνεται η γραφή του καθενός.

Παράθεση
Fon7, λυπάμαι, αλλά αν ήσουν μαθητής θα ήσουν εκτός θέματος. Το ζήτημά μας δεν είναι η ανοχή στη διαφορετική άποψη, για να μου ζητάτε μάλιστα να μπορώ να ανταλλάσσω απόψεις με όλους!!!!!!!!!!!!!!
Προφανώς όμως, επειδή αυτό είχες στο μυαλό σου, προκειμένου, με καλή πρόθεση, να "εξομαλύνεις" την κατάσταση και βιάστηκες να με "νουθετήσεις", "ανάγκασες" τον σύνταυρο Πασολέ Sellos να προσπαθήσει να στο κάνει "λιανό": "το πρόβλημα είναι η εμπάθεια που φέρνει γκρίνια ακόμη και στις νίκες".
Αυτό είναι το ζήτημα: η εμπάθεια, η χολή, η κακία, η εκτόξευση χαρακτηρισμών ακόμη και το "ρουφιανιλίκι" για την προσωπική ζωή των παικτών (λες και η διοίκηση δεν μπορεί να μάθει και να λάβει τα μέτρα της, αν το θέλει, ειδικά σε μία τόσο μικρή πόλη).
Χωρίς να ανατρέξω στα εκατοντάδες παλαιότερα, μόνο στα πρόσφατα posts, "Πουθενάδες" που πήγαμε στο Καραισκάκη για αποτέλεσμα, "πουθενάς" ο Γιάκος, "τροχονόμος" ο Περιστερίδης (που το παιδί, μετά απο σοβαρότατο τραυματισμό, παλεύει να επανέλθει), να μην πω για τον κόουτς (τι έχει ακούσει και αυτός, κάποιος μάλιστα, απο την TV, διείδε, από το 62ο λεπτό προχθές, το φόβο του) κεινον τον έρμο τον Μπετρά, ή το Γαρουφαλιά ή τον Μπέριο (τι κοσμητικά επίθετα και χαρακτηρισμούς έχει κουβαλήσει και αυτός) ή τον Βελίδη - που σημειωτέον και εγώ Δεν τον θεωρώ καλό τερματοφύλακα - τον Κοζορώνη, και πόσους άλλους. Δεν παίζουν καλά; Οκ. Σχολιάστε το, ΚΡΙΝΕΤΕ (αν μπορείτε), αλλά προς τι οι χαρακτηρισμοί και η χλεύη - για να είμαι δίκαιος, θα πρέπει και εγώ να ζητήσω συγγνώμη από παίκτη μας που τον έχω ειρωνευτεί, έστω και ανώνυμα);;;
Χωρίς να γνωρίζετε καν (εφόσον δεν βλέπετε προπονήσεις, τουλάχιστον) πόσο έχουν δουλέψει και συνεχίζουν να δουλεύουν, απευθύνετε χαρακτηρισμούς, και δη, μειωτικούς και απαξιωτικούς. Ας πούμε: "πουθενάς" ο Γιάκος;;;; Το παιδί πριν δύο - τρία χρόνια Δεν υπήρχε στο χάρτη. Ποιος στοιχημάτιζε έστω ένα ευρώ ότι σήμερα θα ήταν το βασικότερο γρανάζι μας στα χαφ - ακόμη και αν αυτό γίνεται ελλείψει άλλου ικανότερου. Το πόσο έχει δουλέψει το έχετε σκεφτεί;;;; Φανταστείτε στη δουλειά σας, να "σκίζεστε" - οκ χωρίς ίσως τα αποτελέσματα που κάποιοι θέλουν - αλλά να μην σας το αναγνωρίζει κανείς....
Γι` αυτό σου λέω Fon 7, σεβαστές οι απόψεις σου περί της ανοχής στη διαφορετική άποψη, αλλά εκτός θέματος...
Καλές οι προθέσεις, αλλά ;;όταν κάτι επαναλαμβάνεται συνεχώς, θα πρέπει, να αποδίδεται "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι".
Όπως θα κατάλαβες, μάλλον ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξω διάθεση και τρόπο γραφής - πόσο μάλλον όταν κάποιοι θα συνεχίζουν να εκτοξεύουν "ομορφιές".

ΥΓ. 1. Ρε μπαγάσα, πόσα χρόνια πίσω με πήγες... Σα το δάσκαλο: ¨παιδί μου, παλιότερα είχες γράψει κάποια ωραία κείμενα", τώρα, τι σου συμβαίνει";;;;;
ΥΓ. 2. Μήνυμα δεν ήρθε. Stop.

See you later, που λέμε και στο χωριό. Πάω να "βοηθήσω" κάποιον που έχει αντίθετη άποψη με το Νόμο για τα αυθαίρετα... (έτσι για να μην λέτε).
Ότι γίνεται έξω,το βλέπεις και εδώ μέσα.Όχι το ανάποδο.Θέλεις να πάμε στο γήπεδο ή σε κανένα πασολέδικο στέκι;Τα ίδια θα δεις και εκεί.
Νομίζεις ότι αν προσβάλεις ή μπινελικώνεις θα αλλάξει τρόπο σκέψης στον άλλον;Μιας και πιάσαμε και δασκάλους,είδες να μαθαίνει κανείς με προσβολές και μπινελίκι;
Πάμε στους παίχτες.Αν πω ο τάδε παίχτης είναι άμπαλος και δεν ξέρει ούτε κοντρόλ θα θεωρηθεί καυστικό σαν σχόλιο;Θα έπρεπε κάποιος να μου επιτεθεί;Ναι μπορεί να προσπαθεί σε προπονήσεις,σε γυμναστήρια,στον αγώνα.Αυτό όμως δεν αλλάζει αυτό που λέω.Η γνώμη μου για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ότι είναι για τα μπάζα.Δεν αξίζει να το βλέπεις.Η ποιότητα των παιχτών είναι χαμηλή.Μπορεί να προσπαθούν αλλά από μπάλα δεν.Ο μόνος λόγος που βλέπω ας πούμε ελληνικό πρωτάθλημα,είναι ο ΠΑΣ.Έχουμε αυτή την τρέλα στο κεφάλι.Άσχετα τι ποιότητα μπάλας βλέπουμε.
Για τις νυχτερινές εξόδους των παιχτών.Τα ξέρουμε.Μην κρυβόμαστε.Είναι νέοι άνθρωποι.Έπιασαν κάποια φράγκα.Θα βγουν έξω.Θα έχουν και τις γκόμενες.Παντού συμβαίνει.Ο Νικολαίδης την Βανδή την γνώρισε στο σπίτι του;Να πιάσουμε μοντέλες και ηθοποιούς σε παλιότερες εποχές πχ Μάρθα Καραγιάννη.Κάπου αλλού έχουμε συνέντευξη του Φιλίππου.Μπορείτε να δείτε τι λέει ο ίδιος για το θέμα.Με τον Γκάλη,τον Γιαννάκη,τον Φιλίππου και τα άλλα παιδιά....Θέλετε να πάμε και στο εξωτερικό.Να πιάσουμε Τον Γιωργάκη τον Καλύτερο;Να πάμε σε ποδοσφαιριστές της εποχής μας και κλάμπινγκ;Μπορεί κάποτε η ντόλτσε βίτα των ποδοσφαιριστών να προκαλούσε.Σήμερα πλέον δεν το νομίζω.Άλλωστε και προπονητής υπάρχει να κρίνει και ομάδα να τιμωρήσει αν θέλει.

Να πω και κάτι σαν μοντ;Από την σκοπιά του μοντ.Αν πιάσουμε την νεότερη γενιά μοντ.Οι περίσσοτεροι είστε μεγαλύτεροι σε ηλικία.Θα πρέπει εμείς σαν μοντ να σας κυνηγάμε μην πείτε καμιά κακή κουβεντούλα;Μην πλακωθείτε,μην μπινελικώνετε,μην μην μην;Το θεωρείτε σωστό για τους εαυτούς σας;Αν σας έβαζα σε ένα μεγάλο τραπέζι,πρόσωπο με πρόσωπο,όλους να μιλήσετε ας πούμε για το ματς με τον γαύρο,θα μιλούσατε με τον ίδιο τρόπο;Επειδή εκεί θα λεγόσουν Γιώργος,τυχαίο όνομα, ενώ εδώ είσαι ο ΠΑΣbluelife αλλάζει κάτι;Έχετε σκεφτεί ότι με αυτόν που μπινελικώνεστε μπορεί έξω να είστε γνωστοί και να μην το ξέρετε;Να μπινελικώνεστε με φίλους σας.Έχουν βγει άτομα φίλοι από εδώ μέσα.Φίλοι από παλιά.Δεν το ήξεραν λόγω νικνέιμ.Τα Γιάννενα είναι μικρά.Εμείς και εμείς είμαστε.Σκέψου να βγεις συγχωριανός με κάποιον.Να τα πίνετε στο καφενείο στο χωριό και εδώ να πάει το μπινελίκι γόνα.
Μπορεί κάποια στιγμή να ξεφύγουμε όλοι.Για νεύρα,για παντόφλα στο σπίτι,γιατί τα ήπιαμε,γιατί υπάρχουν τα προβλήματα στην καθημερινότητα.Άνθρωποι είμαστε.Δεν είμαστε ρομπότ.Καταλαβαίνουμε όλοι.Υπάρχει κατανόηση.
Δεν λέω για πυρηνική φυσική.Απλά καθημερινά πράγματα λέω.Πράγματα που τα ξέρουμε όλοι μας.

Να συμπληρώσω και κάτι ακόμα εδώ κάτω.Είπες είναι 4-5.Το φόρουμ όμως δεν είναι μόνο αυτοί οι 4-5.Είναι άλλοι 105.Γιατί στέκεσαι στους 4-5 και όχι στους υπόλοιπους 105;
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 19 Δεκ 2017 13:38 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Τρι 19 Δεκ 2017 17:26 »
Λυπάμαι (συνεχίζω), αλλά το κάνεις ακόμη χειρότερο.
"Θα πρέπει εμείς σαν μοντ να σας κυνηγάμε μην πείτε καμιά κακή κουβεντούλα;Μην πλακωθείτε,μην μπινελικώνετε,μην μην μην;Το θεωρείτε σωστό για τους εαυτούς σας;Αν σας έβαζα σε ένα μεγάλο τραπέζι,πρόσωπο με πρόσωπο,όλους να μιλήσετε ας πούμε για το ματς με τον γαύρο,θα μιλούσατε με τον ίδιο τρόπο;Επειδή εκεί θα λεγόσουν Γιώργος,τυχαίο όνομα, ενώ εδώ είσαι ο ΠΑΣbluelife αλλάζει κάτι;Έχετε σκεφτεί ότι με αυτόν που μπινελικώνεστε μπορεί έξω να είστε γνωστοί και να μην το ξέρετε;Να μπινελικώνεστε με φίλους σας".
Επειδή αναφέρεσαι σε "πλακωμούς", μπινελίκια, κόντρα μπινελίκια και άντε πάλι μπινελίκια, φρονώ ότι δεν αναφέρεσαι, ούτε απαντάς σε εμένα, και ότι, προφανώς (αν όχι σίγουρα) έχεις μπερδέψει κείμενά μου με κάποιου άλλου. Οπότε ΔΕΝ έχω κανένα απολύτως λόγο να σταθώ σε αυτό.
Δεν συνηθίζω να αλλάζω τη συμπεριφορά μου απέναντι στους ανθρώπους ανάλογα με το που βρίσκομαι ή από που εκφράζομαι, και απορώ για την ευκολία με την οποία μου το προσάπτεις, χωρίς καν να με έχεις γνωρίσει...
Εφόσον συμφωνείς ότι, "Οι υπόλοιποι που μας διαβάζουν,μέλη και μη,μας κρίνουν" δεν κατάλαβα γιατί δεν μένεις απλώς σε αυτό ...
Στο ερώτημά σου "Γιατί στέκεσαι στους 4-5 και όχι στους υπόλοιπους 105;", η προφανής απάντηση είναι ότι το άδικο, εν προκειμένω δε, και η εμπάθεια και η χολή, ΔΕΝ κρίνονται ούτε μετριούνται με την ποσότητα. Ακόμη και ένας να ήταν ... Αν το σκεφτείς, λίγο καλύτερα, ίσως και να τιμώ όλους τους υπόλοιπους με τους οποίους ασφαλώς και δεν συμφωνούμε σε όλα.
Σε ότι αφορά τα των παικτών (εξόδους κλπ), επίσης δεν αντιλαμβάνομαι σε τι διαφέρει το "και προπονητής υπάρχει να κρίνει και ομάδα να τιμωρήσει αν θέλει" από αυτό που έγραψα εγώ...

Όπως και να `χει, επειδή αισθάνομαι ότι κινούμαστε σε παράλληλα σύμπαντα, και επειδή, οι υπόλοιποι υποθέτω ότι βαριούνται τη συγκεκριμένη ανταλλαγή των "απόψεών" μας, το σταματάω εδώ  - μέχρι την επόμενη φορά ;)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Τρι 19 Δεκ 2017 17:57 »
Παράθεση
Επειδή αναφέρεσαι σε "πλακωμούς", μπινελίκια, κόντρα μπινελίκια και άντε πάλι μπινελίκια, φρονώ ότι δεν αναφέρεσαι, ούτε απαντάς σε εμένα, και ότι, προφανώς (αν όχι σίγουρα) έχεις μπερδέψει κείμενά μου με κάποιου άλλου. Οπότε ΔΕΝ έχω κανένα απολύτως λόγο να σταθώ σε αυτό.
Δεν συνηθίζω να αλλάζω τη συμπεριφορά μου απέναντι στους ανθρώπους ανάλογα με το που βρίσκομαι ή από που εκφράζομαι, και απορώ για την ευκολία με την οποία μου το προσάπτεις, χωρίς καν να με έχεις γνωρίσει...
Προφανώς το κείμενο δεν το έγραψα αποκλειστικά για σένα αλλά είναι για όλους μας.Πέταξες μια κουβέντα και σου είπαμε ότι η άλλη πλευρά μπορεί να προσβληθεί.Για σκέψου να σου απαντήσει και η άλλη πλευρά.Για το παραλήρημα που έγραψες λέω.Να σου απαντήσουν,να απαντήσεις,να σου ξαναπαντήσουν,να ξαναπαντήσεις.Τι θα γίνει εδώ μέσα;Φυσικά δεν είσαι μόνο εσύ ή εγώ.Είμαστε πόσα άτομα.Σκέψουν όλοι να κάνουμε το ίδιο πράγμα.Που θα καταλήξουμε σκέψου.
Εσύ και όποιος άλλος εδώ μέσα δηλαδή ρίχνετε μπινελίκι στην παρέα σας που θα καθήσετε να πιείτε τσίπουρα και να μιλήσετε για διάφορα θέματα.Αυτό θέλεις να μου πεις;Επέτραψε μου να αμφιβάλω.

Παράθεση
Εφόσον συμφωνείς ότι, "Οι υπόλοιποι που μας διαβάζουν,μέλη και μη,μας κρίνουν" δεν κατάλαβα γιατί δεν μένεις απλώς σε αυτό ...
Γιατί ούτε εσύ στέκεσαι σε αυτό το πράγμα.Το ίδιο ισχύει για όλους.Με το να μπινελικώσεις τον άλλον δεν μένεις απλά σε αυτό,ότι και ο άλλος θα κριθεί από αυτό που γράφει.

Παράθεση
Στο ερώτημά σου "Γιατί στέκεσαι στους 4-5 και όχι στους υπόλοιπους 105;", η προφανής απάντηση είναι ότι το άδικο, εν προκειμένω δε, και η εμπάθεια και η χολή, ΔΕΝ κρίνονται ούτε μετριούνται με την ποσότητα. Ακόμη και ένας να ήταν ... Αν το σκεφτείς, λίγο καλύτερα, ίσως και να τιμώ όλους τους υπόλοιπους με τους οποίους ασφαλώς και δεν συμφωνούμε σε όλα.
Γιατί να είναι εμπάθεια και χολή και όχι απλώς η άποψη του άλλου;Το ότι δεν βλέπεις τα πράγματα το ίδιο,σημαίνει ότι είναι εμπάθεια και χολή;Απλώς διαφωνούμε.Από την στιγμή που δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε,τότε πάμε παρακάτω.Στην τελική δεν είναι ανάγκη να συζητήσουμε.Αφού βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα.Ούτε εγώ θα σου αλλάξω τον κόσμο σου,ούτε εσύ τον δικό μου.Έξω στον κόσμο θα πήγαινε το μπινελίκι γόνα;Εγώ δεν το νομίζω.Κουβέντες που έχουμε δει εδώ μέσα,αν λεγόταν πρόσωπο με πρόσωπο,θα έπεφταν μπουκέτα.Οπότε συζήτα με τους υπόλοιπους που συμφωνείς.Που μπορείς να ανταλλάξεις πέντε κουβέντες.
Από παράδειγμα.Για σένα ο Χ παίχτης είναι παιχταράς.Για τον άλλον ο Χ παίχτης είναι άμπαλος.Θα αλλάξει κανείς την κοσμοθεωρία του;Θα πειστεί ο μεν ότι ο Χ είναι παιχταράς ή ο δε ότι ο Χ είναι άμπαλος;Στο τέλος καταλήγουμε στον τσακωμό και στην φθορά σαν άνθρωποι.

Παράθεση
Σε ότι αφορά τα των παικτών (εξόδους κλπ), επίσης δεν αντιλαμβάνομαι σε τι διαφέρει το "και προπονητής υπάρχει να κρίνει και ομάδα να τιμωρήσει αν θέλει" από αυτό που έγραψα εγώ...
Όλη η παράγραφος είναι για να δείξω ότι τα ξενύχτια πάντα υπήρχαν.Δηλαδή να είμαστε σοβαροί.Τις προηγούμενες χρονιές οι παίχτες δεν ξενυχτούσαν;Είναι αστείο να το πιστεύει αυτό κανείς.Με όλο αυτό θέλω να δείξω πόσο βαρύτητα έχει να πεις ότι ο Ταδόπουλος ξενυχτάει.Μηδενική αξία.Η πλειοψηφία του κόσμου δεν θα το λάβει καν υπόψιν.Ξέρουμε όλοι που βρισκόμαστε.Μην τρελαθούμε.

Παράθεση
Όπως και να `χει, επειδή αισθάνομαι ότι κινούμαστε σε παράλληλα σύμπαντα, και επειδή, οι υπόλοιποι υποθέτω ότι βαριούνται τη συγκεκριμένη ανταλλαγή των "απόψεών" μας, το σταματάω εδώ  - μέχρι την επόμενη φορά ;)
Τώρα βαριούνται,αύριο μπορεί να συμμετέχουν.Όποιος θέλει συμμετέχει.Όποτε θέλει.Η συζήτηση μπορεί να γίνεται μεταξύ των δυο μας.Όμως σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πάει επί προσωπικού.Ούτε να στην πω θέλω.Δεν έχω κάτι να χωρίσω.Δεν έχω τέτοιο σκοπό.Είναι προς προβληματισμό για όλους.Γιατί την διαβάζουν και οι υπόλοιποι.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Τετ 20 Δεκ 2017 08:44 »
Παράθεση
Για τον Μπέριο και την συμπεριφορά του: «Κοιτάξτε δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ο Μπέριος έχει εκρηκτικό χαρακτήρα. Έχει γίνει και σε ματς άλλα και έχει αποβληθεί. Ο Θοδωρής είναι εξαιρετικός παίκτης και παιδί. Δεν ξέρω το τι τον ενόχλησε αλλά αυτές οι συμπεριφορές είναι σε βάρος της ομάδας. Όταν ο αμυντικός σου χάσει την ηρεμία του είναι σε βάρος σου»..   

Γι αυτό ήσουν, είσαι και θα είσαι ο προπονητής του 1-1.
 :stop:

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Τετ 20 Δεκ 2017 18:26 »
Μέχρι και ο παντελίδης τον πέρασε σην βαθμολογία.
Για να μην πώ για φυντάνη😂😂😂
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Τετ 20 Δεκ 2017 18:40 »
Να ξαναπάρουμε τον Παντελίδη, και τον Τσιώλη μαζί!!!!!

....