Αποστολέας Θέμα: Συνθηματα NEW γιατι μειναμε στον καιρο του ΝΩΕ  (Αναγνώστηκε 2144 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Λοιπον αυτο το τοπικ επρεπε να γινει εδω και καιρο.....

Παμε γηπεδο και ακουμε τα ιδια συνθηματα απο το 2000...................Μιλαμε tragik!!!!!!!!!!!Μεχρι και οι 30 του Απολλωνα τραγουδουσανε κατι συνθηματα που πραγματικα τα ζηλευα και απο την μερια μας ακουγα αυτα τα κλασικα απαρχαιωμενα συνθηματα που πραγματικα τα βαρεθηκε το ειναι μου

Kαι αυτο ειναι μια ευθυνη των οπαδικων μας χαλια του προηγουμενου τοπικ !!!

Λοιπον προτεινω,να μην γραφουμε ακυρα εδω μεσα και να γραφουμε ψαγμενα και ωραια συνθηματα......Και ας δρασουμε συλλογικα για καποια ωραια συνθηματα π.χ στο τραγουδι και στους στιχους που πραγματικα ειναι να το εχεις

Λοιπον ας κανω την αρχη

Εχω ενα πιτσιρικα στην πολη μου Πασολεδακι και τερμα καβλωμενο,και με βομβαρδιζει  συνεχεια με  τραγουδια η συνθηματα αλλων ομαδων που ωφειλω να ομολογησω οτι εχουνε τρομερο ρυθμο πραγματικα.....Αλλα αντιμετωπιζει ενα προβληματακι στο στιχο ο ερμος :)

Aλλα διαμαντακι ο μιικρος.ρε σας λεω τερμα καβλωμενο...Προς το παρον σας στελνω τρια που μου εστειλε!!!Ας με βοηθησει καποιος ωρε να μεγαλωσουνε τα βιντεο γιατι ειμαι σκραπας απο αυτα!!!!!Mπραβο του για εμενα και μαλιστα το τελευταιο βιντεο που θα δειτε σκεφτομαστε να ακουστει για πρωτη φορα Λειβαδια και σκεφτειτε ο πιτσιρικας εχει και αλλα δυνατα....Να μου πεις περασε Ληξουρι κατασκευαστης μουσικων οργανων  δεν θα το ειχε B-)

Μartin Garrix-animals(Boηθεια στους στιχους) απο 0.44 εως 1.10

https://youtu.be/gCYcHz2k5x0

Despacito στυλ Σαν Λορεντζο(βοηθεια στους στιχους)

https://youtu.be/o6l45fb1zf4

Το τελευταιο το εχουμε ετοιμο(δεν χρειαζομαστε βοηθεια) για Λειβαδια μικρο ωραιο και πορωτικο για να μου πω την αληθεια μου απο Ζελεζνιτσαρ της Βοσνιας(που το πατε οτι φορανε και μπλε)

https://youtu.be/-RgEmJu_nvc

https://youtu.be/dL6t0Z69fqo

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Συνθηματα NEW γιατι μειναμε στον καιρο του ΝΩΕ
« Απάντηση #1 στις: Παρ 15 Δεκ 2017 19:58 »
Νομίζω κατά καιρούς έχουν ανοιχτεί τέτοια νήματα.Το πρόβλημα ήταν στα συνθήματα και μετά φυσικά να τα πούμε στο γήπεδο.Τέσπα άντε να δούμε.
ΥΓ:Όχι άλλα ναρκωτικά,όχι άλλο Κρήτη.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Παρ 15 Δεκ 2017 20:26 »
Λοιπον θα σου πω κατι fon

Aμα κατι χαρηκα μετα απο τοσα χρονια σε εκτος εδρας παιχνιδι,ειναι η παρουσια μας στο Περιστερι με τον Ατρομητο,και να σου πω το γιατι....Η απαντηση λεγεται  στην μαγικη λεκη ''αυτοοργανωση'' γιατι εκεινη την ημερα δεν εσκασε κανεις απο Γιαννινα και ειμασταν 300 ατομα ολοι και ολοι,οργανωτης δεν υπηρχε,κεντρικη οργανωση δεν υπηρχε και γενικως δεν υπηρχε τιποτα πλην απο εμας τους τους λιγοστους Κορινθιους,τους λιγους Αθηναιους οργανωμενους που μετριομασταν στα δαχτυλα δυων χεριων και ομως στο τελος, και που στην Αθηνα ''ξεσηκωθηκε ολη η κερκιδα'' και ηταν μια μαγικη στιγμη για ολους που βρισκομαστανε εκεινη την ημερα....Ο καθενας ελεγε ενα συνθημα και ακολουθουσαμε ολοι στον αερα....Πραγματικα εφυγα τοσο ευτυχισμενος στην Κορινθο εκεινη την ημερα λες και κερδισαμε το τελικο κυπελου να πουμε

Στην Ριζουπολη δεν υπηρχε αυτο το πραγμα γιατι ειχαμε κοτζαμπασηδες στην κερκιδα...Τι θελω να πω,οτι ολοι πρεπει να συμβαλουμε ωστε να καλυτερεψει η κερκιδα,το προβλημα πλεον για εμενα(πριν λιγα χρονια ελεγα για Αθηνα)ειναι οι παλιοι στα Γιαννινα που νομιζουνε οτι καποιοι ειναι σε αντιθεση με τα πιτσιρικαρια(που πραγματικα τους εβγαλα το καπελο και στην Τριπολη) που εχει ορμη και γουσταρουνε οσο παει και συναμα εχουνε νεες ιδεες

Πλεον fon θα ακουγεται μια ωραια ιδεα για συνθημα και θα προσπαθησουμε να μην ξεχαστει...Αρκει να μην γαμηθει το τοπικ και να μην γραφει ο καθενας την παπαρα του,παρα μοναχα για συνθηματακι και συνθεση στιχου και στο καθενα πρεπει να βοηθησουμε ολοι αμα ειναι καποιο ωραιο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Παρ 15 Δεκ 2017 20:31 »
Φαντάζομαι έχεις δει τι έχει γίνει και σε θέματα συνθημάτων.Όχι δεν το φωνάζουμε,είναι των άλλων και πολλά γραφικά,αμέτρητα θα έλεγα.Μακάρι να μπει νέο αίμα,με νέες και υγιείς ιδέες και να δούμε κάτι διαφορετικό στις κερκίδες μας.Αν βγουν και συνθηματάκια από εδώ καλοδεχούμενα.Ότι μπορεί να βοηθήσει για κάτι καλύτερο,ευπρόσδεκτο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Παρ 15 Δεκ 2017 20:51 »
Επειδη δεν μπαινουνε και πολλοι οργανωμενοι εδωγιας,απο την πλευρα μου(και των υπολοοιπων Κορινθιων) τουλαχιστον μιας και τα πρωτεουσιανοπουλα τα γνωριζω και ειναι καλα παιδια κιολας,οτι καλο ακουγεται πλεον  καλο θα ακουστει σιγουρα...Στο εγγυωμαι ρε fon

Kαλο ειναι και καποιος ειναι απο τους ατζουρα αμα μπαινει εδω μεσα να δωσει βαση.....Πρεπει να δρασουμε συλλογικα πλεον

Περιμενω στιχακια αμα μπορει καποιος για τα δυο πρωτα βιντεο του πιτσιρικα απο Κορινθο (μιας και το τριτο το εχουμε ετοιμο για Λειβαδια μιας και ειναι ευκολο),και  αντιστοιχα πρεπει αντιστοιχα να δωσουμε βαση σε συνθηματακια αλλων μελων που ειναι ωραια και να βοηθησουμε πραγμα που ποτε δεν καναμε τις προηγουμενες φορες ,αρκει να μην στελνει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του οπως ειχαμε δει

Δρουμε συλλογικα -παμε μπροστα.......Δεν χρειαζεται να ειναι δικο μου το συνθημα για να ειναι ωραιο,μπορει να ειναι το fon,του crimson,του thodori,pagourenko αρκει να ειναι hits και να ακουστει ενα καινουριο συνθημα που θα κανει παταγο

Αυτη ειναι η μαγικη λεξη ''αυτοοργανωση'' καο βοηθαμε για ενα ανιδιοτελη σκοππο

p.s Aναθεμα στον πιιτσιρικα απο τα μερη μου που με εβαλε στην πριζα,αλλα να μου πεις εχει αδικο?Δεν εχει αδικο.............

Αποσυνδεδεμένος mpif

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 15 Δεκ 2017 22:55 »

έχει ξεκινήσει σιγά σιγά και ακούγεται στο κλειστό:

Ταύρε μου όλα, σου τα έχω δώσει
παντού και πάντα, θα σ' ακολουθώ
κι αν πεθάνω απ' την τρέλα την τόση
εκεί επάνω θα στο τραγουδώ