Δυο αραδες κι απο μενα.
1. Και το εχω πει πολλες φορες. Την καλυτερη μπαλα, την παιξαμε με Πετρακη το 14-15. Πεμπτη καλυτερη αμυνα και επιθεση, με 4-4-2 καθαρο και μπαλαρα με τριαρες σε γαυρους, μπαοκ εδω μεσα, 5αρες σε Βεροιες και φουλ διπλα εξω. Αλλα τι παικτες ειχε τοτε και επαιζε φουλ επιθεση? Λιλα στα καλα του,Χαριση, Τσουκαλα, Ακοστα στα καλα του στα χαφ, Ιλιτς,Μανια μπροστα.
Δειξε μου τα χαφ σου να σου πω τι ομαδα εχεις! Τι αλλαξε και τωρα παιζει συνεσταλμενα, φοβισμενα να το πω αρκετες φορες?
Η καταλαβαινει οτι το υλικο που εχει τωρα δεν... λεει για τετοιες τακτικες, η θεωρησε οτι εκεινο το 3-5-2 που επαιξε εκεινα τα τελευταια επτα ματς προπερσι, μας παει καλυτερα. Θελω να πιστευω το πρωτο, γιατι αν ισχυει το δευτερο, μαλλον εχουμε προβλημα. Παρολα αυτα και με το 3-5-2 φετος σε μερικα ματς, παιξαμε αρκετα καλο ποδοσφαιρο, βγαλαμε φασεις, αλλα μπαζουμε πιστευω στα χαφ περισσοτερο, παρα στην αμυνα, αλλα γενικα λιγα πραγματα. Δεν μας κολλαει το 3-5-2. Με τι ακραιους ωρε να παιξουν ολη την πλευρα? Μπαλα παιζει ο Πανιωνιος τα δυο τελευταια χρονια οπως εμεις τοτε.
2. Πιο εκνευριστικο, ακυρο επιχειρημα απ' αυτο το "ξεχνατε που παιζαμε στα χωραφια και δεν ειστε ευχαριστημενοι τωρα", δεν εχω ξανακουσει. Δηλαδη τις προσδοκιες για καλες χρονιες και Ευρωπες, η ομαδα δεν μας τις δημιουργησε η το κεφαλι μας? Δηλαδη τι να λεμε, νταξει βγηκαμε τρεις φορες πεμπτο-εκτοι και τερμα? Αφου η ομαδα εχει καθιερωθει στα υψηλα πατωματα και δειχνει οτι υπαρχουν δυνατοτητες! Βεβαια ολα ξεκινανε απ' το οικονομικο. Αν δεν τα σκασει ο Χρηστοβασιλης για μια αντε δυο, οχι παραπανω, καλες μεταγραφες, δυσκολευει το πραγμα. Παρε για παραδειγμα την Τριπολη. Το γυρισε σε μεταγραφες Ελληνων και πιτσιρικαδες, αλλα παιρνει και δυο Αργεντινους για βαρομετρα. Τονσο,Ισναλδο.
Αυτα και καλες γιορτες να εχουμε!