Αποστολέας Θέμα: Κύπελλο (Φάση των "16": Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 11396 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Κύπελλο (Φάση των "16": Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 24 Δεκ 2017 01:26 »
Ο chlilly απο οτι καταλαβα πρεπει να παρει το ονομα του Φαντομα εδω μεσα....Ρε ουτε και ο δικος σου δεν το ηξερε...Καταλαβες δεν χρειαζεται να σου πω

Και συγνωμη που ανημερα του αγωνα δεν γνωριζα οτι σκασανε και παιδια απο Γιαννινα...

Οπως και να εχει

Ενα τεραστιο μπραβο σε αυτα τα 14 ατομα

Και για να το πω πιο ωμα

Θελει πολλα αγχιδια να σκασεις λειβαδια ενω ξερεις οτι θα παιζει παγετος και βροχη συναμα,και συναμα ενα sorry απο την πλευρα στους  πιτσιρικαδες  Αθηναioys(ενω με ειδοποιησανε)που δεν εσκασα για προτιμησα τον καναπε

Αλλα στην τελικη απο οτι μαθαινω εφτασα να ζηλεψω ολο το σκηνικο

Και παλι συγχαρητηρια

p,s) Συγχαρητηρια επισης στον Γιακο και στον Βινταλ που νοιωθουνε

p.s1)Λοιπον απο τους πιο απαισιοδοξους Πασολεδες ειμαι εγω εδω μεσα...ε απο την αρχη της χρονιας ειχα και εχω ενα τεραστιο feeling οτι ο ΠΑΣ θα παει τελικο κυπελου..Α οριστε μου εφυγε και ενα βαρος απο μεσα μου,μιας και μου παει το χερι μου στο ποντικι να γραψω καλα λογια αθελα

p,s2)Tον Λεβαδειακο τον περασαμε ηδη και εξηγησα τους λογους..........Ηταν η πρωτη φορα που για εμενα ειχαμε ατυχια φετος γιατι ολες τις αλλες φορες το επιδιωκαμε....Ε δευτερη φορα δεν υπαρχει

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 24 Δεκ 2017 01:33 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Κύπελλο (Φάση των "16": Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #76 στις: Δευ 25 Δεκ 2017 16:09 »
Συγχαρητήρια στους παίκτες για το τσαγανό με το οποίο αγωνίστηκαν.
Από την αρχή ως το τέλος ήταν κυρίαρχοι και φαινόταν σαν να παίζουν με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.
Από τις πιο καλές εμφανίσεις εκτός έδρας τα τελευταία χρόνια, που θυμάμαι.

Η "μπάλα στο καλώδιο" λέγαμε κάποτε στις αλάνες και πράγματι όπως εύστοχα παρατήρησε ο σοφός παταριστής, αυτό έγινε στο 90'.
Έτσι ας χάνουμε ρε παιδιά.
Για μένα ισχύει ότι οι ήττες είναι εντός προγράμματος, οι κακές εμφανίσεις και η έλλειψη αγωνιστικότητας, όχι.

Θα γυρίσει το γαμημένο το κουμπί, πού θα πάει...

Σχετικά με το ποστ του ANTI-ΟΦΗ,
αυτό που περιγράφει, είναι για μένα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Αυτές οι παρέες, αυτές οι ιστορίες, αυτές οι δυσκολίες που δημιουργούν αναμνήσεις, οι οποίες ατσαλώνουν την συλλογική, ιστορική μνήμη και διαμορφώνουν την κουλτούρα των οπαδών του ΠΑΣ.

:mono: