Ανευρη εμφανιση. Ετσι θα το χαρακτηριζα εγω το ματς. Σαν να μην καιγονται να κερδισουν, σαν να ειναι αδιαφοροι, κουρασμενοι, δεν ξερω τι ακριβως. Μπορει να κανω και λαθος, αλλα εγω αυτο αποκομισα.
Καπου στο 86 και περα, πριν κανει βολε ο Γιαννικογλου, με το πασο του. Ενα στημενο απο τα δεξια, δεν θυμαμαι ποιος, παλι λαου-λαου, λες και κερδιζαμε. Μονο εγω το ειδα? Μπορει...
Δικαιη η ισοπαλια, δεν ειμασταν καλυτεροι, αλλα ουτε και χειροτεροι. Καλη ομαδα κι αυτη. Με αρκετα πιτσιρικια μεσα, αλλα - αυτο που ελεγα τις προαλλες- και με δυο-τρεις παικτες που μπορουν να σου κανουν την διαφορα.
Ποσο κοστιζει ενας Τονσο κι ενας Ισναλδο δηλαδη? Πως θα γινει θα πληρωσεις και δυο παικτες. Ειχες ενα Τσαβεζ και σου εκανε την διαφορα!
Αυτην την στιγμη ο μονος παικτης που πηραμε, που μπορει να σου κανει δυο διαφορετικες ενεργειες, κατι το απροσμενο ρε παιδι μου, ειναι ο Χαλκιαδακης. Αλλα κι αυτος εδω και καποιο καιρο σερνεται. Χθες ηταν νουλα. Θεμα φυσικης καταστασης? δεν ξερω.
Για μεταγραφες τα εχετε πει ολοι. Τραβα στην Αργεντινη και βρες δυο τρεις, με μαλλια ομως, Οχι σαν τον Ροντριγκεζ, γιατι μολις τον ειχα πρωτοδει, νομιζα οτι ηταν απ την Αγια Βαρβαρα