- Δυστυχώς στην ομάδα λείπει η ατομική ποιότητα. Κάτι που πιστοποιείται απ' το γεγονός ότι οι περισσότερες γκέλες μας είναι αποτέλεσμα ατομικών λαθών κι όχι κακών εμφανίσεων.
- Η ομάδα για να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο κι όχι ανταρτοπόλεμο, χρειάζεται 4 11αδάτες μεταγραφές. 1 στόπερ στη θέση του Τζημόπουλου, 1 αριστερό μπακ με αριστερό πόδι, 1 8άρι για να μην παίζουν μαζί Λίλα - Γαρουφαλιάς, που είναι ίδιας "κοψιάς" παίχτες και έναν περιφερειακό επιθετικό, που θα πλαισιώνει τον Κόντε. Επίσης, για εναλλακτικές επιλογές χρειάζεται ένας επιθετικός που θα παίζει όταν δεν θα μπορεί ο Κόντε και ένας εξτρέμ με ικανότητα στο 1vs1 και τελική πάσα. Καμία σχέση δηλαδή με Βιδάλ, Μανθάτη.
Για να σωθείς, βέβαια, δεν χρειάζεσαι ούτε μισή μεταγραφή, διότι έχεις τον Πετράκη που με κάποιον διαολεμένο τρόπο καταφέρνει και βγάζει απ' τη μύγα ξύγκι. Σήμερα λ.χ. βρήκε γκολ απ' τον Μπετρά και ασίστ απ' τον Χαλκιαδάκη.
- Μετά και το σημερινό Χ, νομίζω ότι ρεαλιστικός στόχος στο πρωτάθλημα δεν έχει απομείνει. Θεωρώ πως η ομάδα έχει αρκετή ποιότητα ώστε να μη κινδυνέψει. Θα πάρει κάποια αποτελέσματα και "βγήκε" η χρονιά. Μόνος στόχος - όνειρο για φέτος η διάκριση μέσω Κυπέλλου. Ελπίζω και πιστεύω ότι η ομάδα θα το αντιμετωπίσει με την δέουσα σοβαρότητα. Θα είναι έγκλημα να μην περάσεις σε διπλά παιχνίδια, με τον επαναληπτικό στην έδρα σου, τη φετινή ΑΕΛ.
- Τα 2,5 του Μαυροπάνου πρέπει να πάνε για την αποπληρωμή του χρέους ή να επενδυθούν στην ομάδα με σκοπό να δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε οι μελλοντικοί "Μαυροπάνοι" να πολλαπλασιαστούν, άρα κατ' επέκταση και τα
2,5άρια τους; Προσωπικά, τη λογική "Χρωστάω 7, πήρα 2,5, άρα τώρα χρωστάω 4,5" τη βλέπω χαζή, μπακαλίστικη και κοντόφθαλμη. Μπορεί να κάνω και λάθος.
- Όταν ξεκινάς με δυάδα μέσων Λίλα - Γαρουφαλιάς, δεν μπορεί να περιμένεις πολλά στο κομμάτι της δημιουργίας. Και εκεί ήταν και το αδύνατό μας σημείο, καθώς δεν υπάρχει ένας παίχτης εκεί, να μπορεί να υποδεχτεί μια πάσα απ' τα σέντερ μπακ και να κάνει παιχνίδι.
- Όταν έχεις ακραίους Βιδάλ - Μανθάτη, οι οποίοι στο 1vs1 είναι ανύπαρκτοι, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά και απ' αυτούς επιθετικά. Οπότε καταλήγεις με έναν Κόντε απομονωμένο, να περιμένει μια μακρινή μπαλιά από την άμυνα, να φάει το ξύλο της ζωής του, για να προσπαθήσει και να μοιράσει παιχνίδι, αλλά και να επιστρέψει στην περιοχή για να εκτελέσει. Ε, δε γίνεται έτσι.
- Μου αρέσει η διάθεση στήριξης προς τον Γιαννίκογλου και συμφωνώ εν μέρει. Αν εξαιρέσεις τη φάση του 91', έχει κάνει 2 καλές επεμβάσεις, αλλά και ακόμη 2 λάθη, που σε συνάρτηση με τη γκέλα των καθυστερήσεων, καταδεικνύουν γιατί δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο παικτικά. Το πρώτο λάθος είναι το τετ-α-τετ του Ντιγκινί, που ναι μεν κόβει τον επιθετικό, όμως έχει καθυστερήσει σημαντικά στην έξοδο. Το δεύτερο είναι σε μία φάση που πάει να παίξει γρήγορα στον Γιάκο μη έχοντας δει τον παίχτη του Ατρομήτου που είναι δίπλα του, με αποτέλεσμα να μας κλέψουν τη μπάλα στην άμυνά μας και να κινδυνέψουμε να φάμε κόντρα μπάλα. Δυστυχώς απ΄ό,τι φαίνεται είναι απλά λιγότερο κακός απ' τον Βελλίδη. Fingers crossed, που λένε και στο χωριό μου, για μια καλή εμφάνιση Περιστερίδη στο Κύπελλο, που θα τον επανακαθιερώσει.
- Το πανό που αναφέρεται στον Μιχαήλ είναι αισχρό και κατάπτυστο. Προσωπικά, δεν βλέπω πιο άξιο ποδοσφαιριστή για αρχηγό απ' το υπάρχων ρόστερ. Αν οι εμπνευστές του πανό βλέπουν κάποιον καταλληλότερο ας τον υποδείξουν. Η κίνησή του να πετάξει το περιβραχιόνιο και να φύγει, στο ματς με τη Λιβαδειά, δείχνει ακριβώς το πόσο αρρωστάκι είναι με την ομάδα και πόσο την πονάει. Νομίζω ότι του οφείλεται μια συγγνώμη.
Παρεμπιπτόντως, σήμερα ήταν ο κορυφαίος της άμυνας και κατά τη γνώμη μου, κορυφαίος της ομάδας. Καλά κοψίματα πίσω, σωστές τοποθετήσεις, τάκλιν αυτοθυσίας σε σουτ και 2 φορές σε θέση βολής από επιθετικά στημένα.
Ό,τι έγινε, έγινε. Στήριξη για να πάρουμε την πρόκριση με ΑΕΛ!