Λενε οτι τα τελευταια δυο χρονια πουλησαμε ποδοσφαιριστες με κερδος 5 εκατομυρια,απο την αλλη ξερουμε οτι κανουμε μεταγραφες με 5ψηφιο νουμερο καθιερωμενα
Ε οχι...
Πως γινεται να ειμαστε συνεχεια μεσα,δεν γινεται
Μην μου πεις φιλε μου,απο το 2010 τοτε με Ελευθεροπουλο και Μπουζιντ που ηταν στα 34,γιατι παλιωσε η ιστορια και δεν πιανει
Καλα κανει οτι βγαζει ταλεντα,αλλα μεσα στα ταλεντα που βγαζει βγαινει ενας Κουεβας,ενας Ροντριγκεζ,και παει λεγοντας ........Και δεν βπελω κανεις να τα αναφερει κανενας ,και το αποτελεσμα αυτου ειναι να αποδυναμωνεται ο ΠΑΣ οπως φετος στο πρωταθλημα!!!!
Και θα σου πω κατι αλλο
Αμα δεν κανει ο πιτσιρικας που αποκτησαμε και ακομα και αν κανει και τον εχουμε μονο για του χρονου,τη θεωρεις λογικη την αποκτηση του απο την στιγμη που εχουμε μια ελπιδα για το κυπελλο ΤΩΡΑ?
Και σου λεω μακαρι να ειναι παιχταρας ο πιτσιρικας και να το χρησιμοποιησει κατευθειαν ο Πετρακης π.χ στο κυπελλο και να διαψευστω πληρως
Γιατι εχω την εντυπωση οτι αγορασαμε πιτσιρικα μονο για το μελλον μπας και το πουλησουμε χωρις να κοιταμε το στοχο μας που ειμιαστε δυο βηματα μακρια
Δεν