@Fon7 δεν βλέπω να μου έχεις ξαναγράψει κάπου !
Όχι δε ψάχνω να βρω δικαιολογίες... Σου λέω πως βίωσα μια κατάσταση η οποία με "χάλασε" και με έκανε να πάρω κάποιες αποφάσεις.
Όλοι μας είμαστε ΠΑΣ , Ολυμπιακός ... Μπαρτσελόνα στην Ισπανία , ξέρω εγώ P.S.G στην Γαλλία και Κρανούλα γιατί είναι το χωριό μας θα μπορούσα κάλλιστα να λέω είμαι ΠΑΣ και Ολυμπιακός... λες να με χάλαγε ? Τι πρόβλημα θα υπήρχε ?
Δε ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά παλιά κατά τη διάρκεια των αγώνων υπήρχε ενημέρωση και για τα άλλα παιχνίδια.
Το ότι δε γουστάρεις τον Ολυμπιακό το δέχομαι και δε με απασχολεί κιόλας... η ερώτηση μου είναι γιατί αυτό το κόμπλεξ που έχετε να βγαίνει και σε ένα τίτλο section του forum μόνο στον Ολυμπιακό και δεν αναφέρονται όλες οι ομάδες με τα "παρατσούκλια" τους (Κούλα, Βάζελος , Μπαοκ... κτλ ) εκτός αν αυτό που εννοείς είναι ότι οοοοοοολες οι άλλες ομάδες δεν έχουν ζωή χαϊδεμένη δεν έχουν χρέη, γήπεδα και δε νικάνε με το έτσι θέλω. Πράγμα που δεν ισχύει ! Σωστά ?
Το τι λέει ο Τσουκαλάς δε με εκφράζει ούτε με αντιπροσωπεύει.. ο Τσουκαλάς και ο κάθε Τσουκαλάς ενδεχομένως να πληρώνεται για αυτό που κάνει. Εγώ για την καψούρα μου ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΩ
Έχω μάθει να συζητάω και να μη το κλείνω στη μάπα λέγοντας ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Όσο προχωράω και διαβάζω τις σελίδες νομίζω πως ο φίλος New Pas. Pas μου φαίνεται πως είναι 85% Aντι-Ολυμπιακός και 15% Πας Γιάννενα... έχει πλάκα^^