Αποστολέας Θέμα: ΓΑΥΡΟΣ  (Αναγνώστηκε 80492 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΓΑΥΡΟΣ
« Απάντηση #225 στις: Τρι 04 Νοέ 2014 23:20 »
N'dinga... 60΄
GOΑL.  1-2  :(

Aut... Roberto... 64΄
GOOOOOOOOOLAAAAARAAAAAAA!!!!! 2-2

Pogba ... 63΄
GOOOOOOOOOLAAAAARAAAAAAA!!!!! 3-2

La partita termina qui ... και σε μαγνητοσκόπηση στη ΝΕΡΙΤ SPORTS
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 04 Νοέ 2014 23:50 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Τετ 26 Νοέ 2014 21:59 »
Άρχισε η νίλα του Γαύρου... στο ματς παίζουν και 3ς Έλληνες παίκτες...

2 για τον Γαύρο: Μήτρογλου, Μανιάτης (ο πυροβολημένος και το βλήμα)
1 για την Ατλέτικο: Μαντζούκης (μάλλον πρόκειται για τον πρώην παίκτη του ΠΑΣ, που ήταν στη μπαραζομπάζα)

1-0 στo 9΄... άντε και 12΄
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Τετ 26 Νοέ 2014 23:05 »
Άρχισε η νίλα του Γαύρου... στο ματς παίζουν και 3ς Έλληνες παίκτες...
2-0 ο Φώτης στο 39'
3-0 ο Φώτης στο 62'
4-0 ο Φώτης στο 64'
5-0
Βοηθήστε μας κ. Τοπούζη, σώστε μας κ. Παμπορίδη.

Ας ψάλλουμε τώρα τον Ολυμπιακό Ύπνο.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 26 Νοέ 2014 23:37 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Πεμ 27 Νοέ 2014 09:06 »
Για την χτεσινή ήττα έφταιγε ο σπίκερ που ήταν γκαντέμης.
Να μην ξανασπικάρει...  :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Πεμ 27 Νοέ 2014 17:12 »
Για την χτεσινή ήττα έφταιγε ο σπίκερ που ήταν γκαντέμης.
Να μην ξανασπικάρει...  :P :P :P :P

Άστον άνθρωπο. Καλά έκανε τη δουλειά του.  ;)

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Πεμ 27 Νοέ 2014 21:42 »
Σήμερα, καθώς περίμενα υπομονετικά σε μια τράπεζα άκουσα από ένα μπάρμπα την κορυφαία εξήγηση για το πρώτο γκολ της Ατλέτικο (ασίστ του Ρομπέρτο) :''Αυτός παλιά έπαιζε στην Ατλέτικο και μπερδεύτηκε και έδωσε τη μπάλα στους Ισπανούς''.

Το έλεγε με κάθε σοβαρότητα, δεν έκανε πλάκα ο μπάρμπας.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Παρ 05 Δεκ 2014 17:40 »
Eγώ είμαι deceiver ...  με  το μπουκ που είναι στο φόρτωμα των παιχνιδιών και με του λογιστή της ομάδας (x) που είναι στο ξεφόρτωμα του παιχνιδιού. :P 

Ακριβό το μέταλλo.

Τη συμπόνοια μας να στείλουμε στον Γαυρόπουλο

Όχι... στους άλλους στείλτε,  που στις 6 Απριλίου θα αυξήσουν τα έσοδα της ΠΑΕ!... με την παρουσία τους.
Και αφήστε τις μαλακίες "τους" για "για καλό κόσμο και καλή συμπεριφορά" των γαύρων στους Ζωσιμάδες, όταν το γήπεδο θα σφύζει και βοά στη βαζελική καζούρα για το 3-0 ... όλοι ΠΑΣ και ο Αχταρμάς...   

Καταλάβετε  θρυλικοί σκατόγαυτοι της Ηπείρου ότι υποστηρίζετε την "ομάδα" καταστροφέα του ποδοσφαίρου... χωρίς τους "διαιτητές" θα παλεύατε για την 5η θέση στο "Πρωτάθλημα"... αν η ΚΕΔ σας έπαιζε 50/50 και τσίμπαγε 51/49 σε όλες τις έδρες.

Σκατοχανούμηδες της Ηπείρου ... καταλάβετε και εσείς ότι η ανερχόμενη ελέω κρατικού μπέχου "ομάδα" σας... είναι "ακόμα μια από γαύρο" για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σκατοβαζέλια της Ηπείρου ... καταλάβετε και εσείς, τα ίδια.

:mono:

Υ.Γ.: Τα πράσινα επεισόδια με τις 30.000 ευρώ ζημίες στο γήπεδο... ήταν γαυροβαζελική σύρραξη, σε 1η φάση.

Παράθεση
And that's it!
United beat Olympiakos 3-0 on the night and 3-2 on aggregate.
In Manchester have forgotten what the Olympiakos.
They are in the draw for the quarter-finals on Friday.

Παράθεση
Ολυμπιακός: Η συνεχής παρουσία του στην Ευρώπη και το κέρδος σχεδόν 200 εκατ. ευρώ!
http://www.sportandbusiness.gr/index.php/athlitikibiomixania/item/23858-olympiakos-i-synexis-parousia-tou-stin-evropi-kai-to-kerdos-sxedon-200-ekat-evro

Ο Ολυμπιακός, συμμετέχοντας στο Τσάμπιονς Λιγκ από την αγωνιστική περίοδο 1997-98 μέχρι και σήμερα, έχει αποκομίσει έσοδα της τάξης των 159 εκατ. ευρώ και με τη φετινή του παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αυτά ίσως και να ανέλθουν στα 190 εκατ. ευρώ!
(...)

11 εκ. το (τον κακό του)  χρόνο

Την ήπιατε Cabernet Cavani ρε κωλόγαυροι? :P ...Γιαννιώτες - Ηπειρώτες.

Ααα σόρι... χάνει βαθμούς η Ελλάδα στην Ευρώπη.
Στα πελέ μας ρε... ρε ουστ προσκυνημένοι του ΠΟΚ.

Σκατόγαυροι και ΠΟΚίτες... διαχρονικοί ληστές του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 05 Δεκ 2014 17:47 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Τρι 09 Δεκ 2014 17:47 »

Απόψε θα σΠΑΣει το αήττητο (2/)... στις 21.45΄αρχίζουν, στις 22.33' τελειώνουν.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Τρι 09 Δεκ 2014 23:02 »
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ

1-1 Κρουν... μόλις τον έβαλα μέσα.

Άντε μωρή Μαλεμάρα να το ξεμανταλώσουμε...

2-1  :(  και μας έχει κατακιτρινίσει ο μ ποινές.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Ρόζενμπεργκ 2-2... 8'  τσιπρεναλίνης

3-2  >:( :(

Κράτα Γιουβέντους

4-2 ο ξεφτιλισμένος

Αθλέτικο Μ....12   Champions League.
Γιούβε...........9    Champions League.
Γαύρος..........9    Γαυρopa League και ενδεχόμενα στους 16 εντός  8)
Μάλμε...........3
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 09 Δεκ 2014 23:43 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Κυρ 14 Δεκ 2014 23:02 »

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός
« Απάντηση #235 στις: Πεμ 18 Δεκ 2014 23:01 »
Με το πόστ αυτό "εγκαινιάζω" την εγγραφή μου στο forum.
Ο σκοπός μου βασικά ήταν να δώ τα διάφορα σχόλια από το ΠΑΣ-ΠΑΟΚ.
Ήταν ένα ματς στο οποίο παραβρέθηκα μετά από πολύχρονη απουσία μου από το γήπεδο.
Κύριος λόγος ήταν η επιθυμία μου για ήττα του μΠΑΟΚ και η παρότρυνση φίλων να δούμε ενα παιχνίδι επιτέλους μαζί...
Δεν τους χάλασα το χατήρι...στο τέλος βρέθηκα και βραχνιασμένος... Δε ξέρω αν μου άρεσε που νίκησε ο ΠΑΣ ή πιο πολύ που έχασε ο μΠΑΟΚ !... ίσως ένας συνδυασμός και των δύο

Το ότι δεν ασχολούμαι με τον ΠΑΣ, δεν πηγαίνω στο γήπεδο και σε πολλές περιπτώσεις μου βγάζει πλήρεις αδιαφορία είναι ότι από μικρός και ενώ πήγαινα στο γήπεδο όλοι πανηγύριζαν όταν από τα μεγάφωνα ακουγότανε ότι ο Ολυμπιακός έχασε ή έφαγε κάποιο γκολ κτλ.
Αυτό με μπέρδεψε μέσα μου και με έκανε να μισήσω αυτούς τους φιλάθλους και κατ' επέκταση την ομάδα.
Ίσως αν γινόταν το ανάποδο και πχ βρίζανε στο Καραϊσκάκης τον ΠΑΣ... Απλά σε μικρή ηλικία το μόνο γήπεδο που ήταν προσβάσιμο σε μένα ήταν εδώ.

Την αδιαφορία μου και το ότι δεν ασχολούμαι με τον ΠΑΣ έρχεται να την "επιβεβαιώσει" κατά κάποιο τρόπο ΚΑΙ ΤΟ FORUM αυτό καθώς με λύπη βλέπω ότι ο Ολυμπιακός είναι το μόνο section που αναγράφεται με κοροϊδευτικό χαρακτήρα-παρατσούκλι *ΓΑΥΡΟΣ... ενώ όλες οι άλλες ομάδες αναγράφονται κανονικά με το όνομά τους.

Αν γι αυτό που συμβαίνει. υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος θα ήθελα να τον ακούσω...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Πεμ 18 Δεκ 2014 23:06 »
την εφημεριδα λεμε μην το παιρνεις στραβα.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γαυριακός
« Απάντηση #237 στις: Πεμ 18 Δεκ 2014 23:10 »
(...)
Αν γι αυτό που συμβαίνει. υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος θα ήθελα να τον ακούσω...

Ας μιλήσει κάποιος... υπεύθυνα.

Υ.Γ.: LuNaTiC7 ...  για 2 μεγάφωνα έγινε Γαύρος?

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Πεμ 18 Δεκ 2014 23:17 »
2-3 ? Όσα ήταν τέλος πάντων...
Πάντως τα δικά σου ποστ βλέπω εδώ παραπάνω και στεναχωριέσαι που προχωράει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη...
Μάλμε και ΠΑΣ απο τα γεννοφάσκια σου... η βαζελάκι ?

Αν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα που έκανα στο υστερόγραφο θα ήθελα να το ακούσω πάντως χωρίς πλάκα
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 18 Δεκ 2014 23:22 από LuNaTiC7 »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Πεμ 18 Δεκ 2014 23:23 »
ελα αυριο για απαντησεις σημερα εχουμε παοκτζηδες στο φορουμ δεν προλαβαινουμε

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Πεμ 18 Δεκ 2014 23:25 »
Αν θέλεις να βρεις δικαιολογία για να μην είσαι ΠΑΣ και να είσαι γαύρος,θα βρεις χιλιάδες.
Πάντως δεν θυμάμαι αυτό με τα μεγάφωνα.Λες και άλλη σκοτούρα δεν είχαμε.
Γιατί δεν γουστάρουμε την ομάδα σου πρέπει τώρα να κάτσουμε και σένα να στο εξηγήσουμε.Γιατί μια ζωή την έχουν χαϊδεμένη.Χρέη,χάρες,γήπεδα κτλ.Το ότι πρέπει να νικάει με το έτσι θέλω.Αυτό που αποτυπώνει ο Τσουκαλάς στα καρντάσιανς αν θυμάμαι καλά.Υπάρχει μόνο ο γαύρος.Οι άλλοι να πάνε να γ....
Για το γαύρος ισχύει αυτό που σου έγραψα εξαρχής.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Πεμ 18 Δεκ 2014 23:41 »
Μάλμε και ΠΑΣ απο τα γεννοφάσκια σου... η βαζελάκι ?

... βαζελάκι  :) http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=1673.200

Θέλω να πιάσει πάχνη και να πάει η τσουλήθρα σφαίρα στην αμμοκονία… ρε κοντέ που έχεις το 1/2 του κώλλου στο κεφάλι.

4 Ιανουαρίου 2015  19:30  :pashat:

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 18 Δεκ 2014 23:46 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Πεμ 18 Δεκ 2014 23:42 »
@Fon7 δεν βλέπω να μου έχεις ξαναγράψει κάπου !

Όχι δε ψάχνω να βρω δικαιολογίες... Σου λέω πως βίωσα μια κατάσταση η οποία με "χάλασε" και με έκανε να πάρω κάποιες αποφάσεις.
Όλοι μας είμαστε ΠΑΣ , Ολυμπιακός ... Μπαρτσελόνα στην Ισπανία , ξέρω εγώ P.S.G στην Γαλλία και Κρανούλα γιατί είναι το χωριό μας θα μπορούσα κάλλιστα να λέω είμαι ΠΑΣ και Ολυμπιακός... λες να με χάλαγε ? Τι πρόβλημα θα υπήρχε ?
Δε ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά παλιά κατά τη διάρκεια των αγώνων υπήρχε ενημέρωση και για τα άλλα παιχνίδια.
Το ότι δε γουστάρεις τον Ολυμπιακό το δέχομαι και δε με απασχολεί κιόλας... η ερώτηση μου είναι γιατί αυτό το κόμπλεξ που έχετε να βγαίνει και σε ένα τίτλο section του forum μόνο στον Ολυμπιακό και δεν αναφέρονται όλες οι ομάδες με τα "παρατσούκλια" τους (Κούλα, Βάζελος , Μπαοκ... κτλ ) εκτός αν αυτό που εννοείς είναι ότι οοοοοοολες οι άλλες ομάδες δεν έχουν ζωή χαϊδεμένη δεν έχουν χρέη, γήπεδα και δε νικάνε με το έτσι θέλω. Πράγμα που δεν ισχύει ! Σωστά ?
Το τι λέει ο Τσουκαλάς δε με εκφράζει ούτε με αντιπροσωπεύει.. ο Τσουκαλάς και ο κάθε Τσουκαλάς ενδεχομένως να πληρώνεται για αυτό που κάνει. Εγώ για την καψούρα μου ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΩ
Έχω μάθει να συζητάω και να μη το κλείνω στη μάπα λέγοντας ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Όσο προχωράω και διαβάζω τις σελίδες νομίζω πως ο φίλος New Pas. Pas μου φαίνεται πως είναι 85% Aντι-Ολυμπιακός και 15% Πας Γιάννενα... έχει πλάκα^^

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Πεμ 18 Δεκ 2014 23:47 »
Έκατσε ο κλήρος...Για αυτό το όνομα...
Το ίδιο ισχύει για ποκ και ποθ διαχρονικά.Ακριβώς τα ίδια...Για αυτό δεν...
Αυτό ακριβώς κάνει όμως η ομάδα σου,αυτό που λέει ο Τσουκαλάς.Το ίδιο είναι και το υπόλοιπο ποκ και ποθ...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Πεμ 18 Δεκ 2014 23:53 »
Όσο προχωράω και διαβάζω τις σελίδες νομίζω πως ο φίλος New Pas. Pas μου φαίνεται πως είναι 85% Aντι-Ολυμπιακός και 15% Πας Γιάννενα... έχει πλάκα^^

Θα μπορούσες να πεις ότι διάβασες άπαντα του New Pas. Pas και με 1 αντικειμενικό συμπέρασμα στα απομνήμονεύματά σου... αν είχες εκτίσει ισόβια ποινή στα κορυδαλλά (χωρίς σεξουαλικές παρενοχλήσεις) και ενώ δεν θα είχες τίποτα άλλο να ασχοληθείς μέσα στο κελί σου.
Τι να διαβάσεις σε 2 νύχτες... ρε παλικάρι (συνήθως χρησιμοποιώ τον όρο "γαυροβαζελικά ζόμπι"  >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 18 Δεκ 2014 23:57 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Πεμ 18 Δεκ 2014 23:55 »
Το thread του "Γαύρου" διάβασα...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Πεμ 18 Δεκ 2014 23:58 »
Παράθεση
όλοι πανηγύριζαν όταν από τα μεγάφωνα ακουγότανε ότι ο Ολυμπιακός έχασε ή έφαγε κάποιο γκολ κτλ.
Αυτό με μπέρδεψε μέσα μου και με έκανε να μισήσω αυτούς τους φιλάθλους και κατ' επέκταση την ομάδα.

Παράθεση
Όχι δε ψάχνω να βρω δικαιολογίες... Σου λέω πως βίωσα μια κατάσταση η οποία με "χάλασε" και με έκανε να πάρω κάποιες αποφάσεις.
Όλοι μας είμαστε ΠΑΣ , Ολυμπιακός ... Μπαρτσελόνα στην Ισπανία , ξέρω εγώ P.S.G στην Γαλλία και Κρανούλα

ρε φιλε τι μας περασες εδω ψυχολογικη υποστηριξη?
τι μας νοιαζουν τα υπαρξιακα ενος γιαννιωτη γαυρου?
στα αρχιδια μας....

κλασικος τυπας που τον ρωτας
Τι ομαδα εισαι?
και απανταει
Ελλαδα- ΟΣΦΠ
Ιταλια-μιλαν
Αγγλια-μαντσεστερ γιουναιτεντ
γερμανια-μπαγερν μοναχου
Ισπανια-μπαρτσελονα
μουντιαλ-βραζιλια-ισπανια-γερμανια αναλογα τη δεκαετια

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Παρ 19 Δεκ 2014 00:01 »
Να προσφέρουμε και κοινωνικό έργο...Γιατί όχι;;; :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Παρ 19 Δεκ 2014 00:05 »
ασε ρε με τον καθε πικραμενο
πανυγηριζε  λεει η κερκιδα τα γκολ εναντια στο γαυρο
ειδικα εναντια στο γαυρο
σε ολα τα αλλα αδιαφοροι

ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΙΑΡΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Παρ 19 Δεκ 2014 00:06 »
@pagourenko1966

Ολυμπιακός είμαι δεν είμαι γαύρος ... εκτός αν θες να σε αποκαλώ ΤΑΓΑΡΙ για να συνεννοούμαστε.
Δεν θέλω καμιά ψυχολογική υποστήριξη ... Μπήκα εδώ για συγκεκριμένο σκοπό τον οποίο αναφέρω...
Εκ παραδρομής έπεσε στην αντίληψή μου το συγκεκριμένο θέμα και στο οποίο έκανα αυτό το απλό ερώτημα.

Τώρα εσύ με τα μεγάλα αρχ@##$ πετάχτηκες από το πουθενά να πεις τι μαλακία σου οκ το έκανες ελπίζω να γέμισες με άλλο ένα πόστ το counter του profil σου.
Αν όλα τα πόστ είναι παρομοίου στυλ θα αρχίσω να αμφιβάλω και για την ποιότητα του forum.

ΥΓ. Στα μουντιάλ είμαι συνήθως Νιγηρία... γουστάρεις ?

Να σου θυμίσω ότι είμαι Ολυμπιακός... το πικραμένος ήταν ότι πιο άστοχο μπορούσες να πεις... Είπαμε ! ο counter να ανεβαίνει ! :)