Αποστολέας Θέμα: ΓΑΥΡΟΣ  (Αναγνώστηκε 80494 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΓΑΥΡΟΣ
« Απάντηση #275 στις: Παρ 19 Δεκ 2014 20:49 »
ηξερα ενα βαζελο που μισουσε τα μικροφωνα.....ρε λες???

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Παρ 19 Δεκ 2014 21:38 »
1. Επειδή παρεξηγήθηκες με υε τη λέξη "ΓΑΥΡΟΣ" δες τις γράφει το οπαδικό σαϊτ της ομάδας σου,

Παράθεση
Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στον Ολυμπιακό – Έκλεισε ο κύκλος του Προέδρου-Ηγεμόνα

Τι σημαίνει για μας η έννοια ΓΑΥΡΟΣ

Για μας εδώ στον «ΓΑΥΡΟ», αλλά και στο GAVROS.GR, φίλες και φίλοι αναγνώστες, το να αυτοπροσδιορίζεσαι ως ΓΑΥΡΟΣ είναι τίτλος τιμής. Όχι γιατί αντιμετωπίζουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω από την ομάδα μας με φανατισμό ή με οπαδική προσέγγιση -που πολλές φορές δεν σου επιτρέπει μέσα από το πάθος να διακρίνεις σωστά ή λάθος- αλλά γιατί η έννοια ΓΑΥΡΟΣ περικλείει και ενσωματώνει αξίες και ιδανικά, προϋποθέτει σαφές ιδεολογικό υπόβαθρο και αναμφίβολα εκφράζει στάσεις ζωής, κοινωνικές ομάδες, ανθρώπους της καθημερινότητας, που επιβιώνουν μέσα από σκληρούς αγώνες στο λιμάνι, στα εργοτάξια, στα καράβια, απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας, στα πέρατα του κόσμου. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας είναι η βάση της κοινωνίας, η έννοια ΓΑΥΡΟΣ αντιπροσωπεύει τον αυτοδημιούργητο, αυτόν που κερδίζει τη ζωή μέσα από καθημερινές μάχες και για εκείνον η σημαία με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο είναι ό,τι πιο ιερό...

http://www.gavros.gr/static/declaration/

Το λύσαμε αυτό.

2. Αν ρωτήσεις έναν βάζελο θα σου πει ότι οι Γιαννιώτες (ΠΑΣολέδες) είναι αντιβάζελοι και φιλόγαυροι, αν ρωτήσεις έναν ΑΕΚτζή θα σου πει ότι οι Γιαννιώτες (ΠΑΣολέδες) είναι αντιΑΕΚτζήδες. Ύπνοι γλυκοί σε όλους σας. Εγώ λέω ένα πράγμα:

ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ!!!!!

3. Σου κάνει περιέργεια που δεν σας γουστάρουμε. Κοίτα τα τελευταία 15 χρόνια της κυριαρχίας σου, κοιτά τις διαιτητικές σφαγές στα μεταξύ μας ματς και ίσως κάτι καταλάβεις.

4. Να φανταστώ δεν σε ενοχλήσει όταν οι ΓΑΥΡΟΙ στο Καραϊσκάκη φωνάζουν "Γ.......ι ο ΠΑΣ και ο κάθε Παγουράς" (σου λένε ότι γ.......ι και εσύ, αν δεν το κατάλαβες) ή το "Π.......ς γιοι παγούρια Αλβανοί" (σε λένε Αλβανό αν δεν το κατάλαβες, σε πιάνει και αυτό το σύνθημα) ή το " Δόξα και τιμή στον Αλή Πασά που γ......ε τη μάνα του κάθε παγουρά"¨(σε πιάνει και εσένα μέσα, καλά κατάλαβες). Αν βρεθείς στο Καραϊσκάκη να τα φωνάξεις και εσύ βρε! Συνθήματα που γεμίζουν "περηφάνια" κάθε Γιαννιώτη ΓΑΥΡΟ!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Παρ 19 Δεκ 2014 22:09 »
Σκεφτόμουν ατέλειωτες ώρες την φιλαθλοπαδική "Οδύσσεια" του  LuNaTiC7 μέχρι που καταστάλαξε να φορέσει συνειδητά την γαυρορόμπα... πλην όμως δεν μασάω στο ότι ευθύνονταν 100% τα μεγάφωνα των Ζωσιμάδων.
Σιγά τα μεγάφωνα... δεν ακούγονται καθόλου, από τους πανηγυρισμούς.
Παραμύθι μας πούλησες με τα μεγάφωνα...
Τα μεγαφωνά μας ρε???
...δεν πειράζει καλή καρδιά ρε.

Πάντος κατά πάντως,  πιστεύω ότι ο LuNaTiC7 είναι τελειομανιακά ανταγωνιστικό παιδί που θέλει πάντα να κερδίζει και ενδεχόμενα σε αντίθετη περίπτωση να αντιδρά επιθετικά, βίαια, δηλ., να χουλιγκανίζει... αυτού του συμπεριφοριστικού μοντέλου απαιτούμενη ή αναζητούμενη συναισθηματική κάλυψη του ΠΑΣσχοντος γκιολέ,  μπορεί να την προσφέρει απλόχερα ο Γαύρος που νικάει πάντα 10ετίες τώρα.
Βρίσκω όμως στο φίλο, να υπάρχει και 1 βίτσιο με τα μπαίναλτυ... μια ομάδα όπου θα έβλεπε πολύ συχνά το τόπι στη βούλα...

Αυτά, για να μη λένε όλοι εσείς οι "νυκτερινοί αλλαξοπισθέντες" επισκέπτες ότι ο New Pas. Pas δεν έχει κασκόλ άλλων ομαδάρων... Γαύρου, Παόκ, Βάζελου, Χανούμισας, Άρη, Γριών, Καλλαμαριάς, Μακεδονικού, Δόξα Δράμας, Εθνικού Π, Εθνικού Α, Αργοναυτών, Βόλων, Παναχαϊκής, Τσάτσου, Πανσεραϊκού, (Παναιτωλικού όχι), Βέροιας, Πανηλεικού, Φωστήρος, Ρόδου, Φωκικού... BUTIK έχω καημένο μου παιδί... άσε 2-3 πανιά  8) (2 σε καλή κατάσταση)

Ουστ ρε σκατογαυροβεζολοχανούμια...  :pashat: 

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Παρ 19 Δεκ 2014 22:18 »
Η λέξη "μίσος" που χρησιμοποιείς είναι πολύ βαριά φίλε...
Μισείς...
την πόλη που γεννήθηκες και μεγάλωσες?
τους ανθρώπους της πόλης αυτής?
τα άντερά σου μήπως?
Μίσος...
ενδιαφέρουσα έννοια...το' ψαξες?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Παρ 19 Δεκ 2014 23:31 »
Σου εύχομαι να ΠΑΣ στο Καραισκάκη και να ακούς τα συνθήματα που έγραψε ο Λαμίας...Τίποτα άλλο...
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου....

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #280 στις: Παρ 19 Δεκ 2014 23:47 »
@born_in_drakolimni
Είχα σκοπό να καθίσω και να απαντήσω σε αυτά που ρωτάς μπας και πούμε τίποτε σημαντικό και καταλάβεις από ότι λες την ποδοσφαιρική μου ταυτότητα, αλλά έφτασα στο τέλος του post σου και κατάλαβα γιατί περίπτωση πρόκειται.
Άνοιξε κάνα site με προϊστορία κτλ για να δεις αν έχω χορτάσει γκολ ή όχι, εγώ δε θα ασχοληθώ μαζί σου ... Wasting my time sorry

@ΛΟΚΟ
Προφανώς και σε "ενοχλεί" όταν φωνάζουνε για την ομάδα που υποστηρίζεις... και όχι για την ΚΑΘΕ ομάδα που γίνεται στόχος συνθημάτων... Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να στεκόμαστε και να κάνουμε ερωτήσεις για πράγματα που εννοούνται :(

@PAS Giannis
Πασιά μ ... Αν ήξερες τι σημαίνει ΓΑΥΡΟΣ προφανώς και δε θα το φώναζες στο γήπεδο για να με θίξεις... Ευτυχώς κάποια post παρακάτω κάποιος το γράφει και έχεις την ευκαιρία να μάθεις τι πραγματικά σημαίνει.
Sorry από τους περιπτεράδες τις πόλης αλλά...ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ... Για καιρό (χρόοοονια) κοιτούσα φυσικά ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ μέσω Ιντερνετ αλλά πλέον έχω σταματήσει να το κάνω και αυτό ... ( Έχω περίπου 1 μήνα που είμαι "καθαρός" χεχε

@serjohn
Οτι λέει και αυτός της ΟΥΕΛΒΑ , της BILBAO και της ΣΑΝΤΑΤΕΡ στην Ισπανία και οι αντίστοιχες ομάδες στα αντίστοιχα άλλα πρωταθλήματα... στο αναφέρω σαν παράδειγμα για να καταλάβεις πως πάει το πράγμα...
Αν και το βρίσκω ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟ οι φίλαθλοι των παραπάνω ομάδων να έχουν την απαραίτητη νοημοσύνη και να μη ζητάνε παράλογα πράγματα*.

Υγ. Αυτό με το Μανιάτη τερματοφύλακα που αναφέρεις πιο κάτω ήταν κάτι που φυσικά δεν μου άρεσε. Έβλεπα των αγώνα θυμάμαι στα FloCafe του Μώλου και έφυγα με την λήξη του αγώνα ξενερωμένος.
Είμαι τις άποψης ότι με τα χρήματα / budget που διαθέτει η ομάδα δε θα πρέπει να συναντά το παραμικρό πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο. Γι αυτό και το παραμικρό σφύριγμα που, αν η ομάδα έπαιζε σωστά ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ να γίνει... με τσατίζει αφάνταστα. Είναι και ο λόγος που πλέον βλέπω SuperLeague απλά για να βλέπω και να περνάει η ώρα μου. Βρίσκω πλέον πιο ενδιαφέρον να δω τι μπορεί να κάνει η ομάδα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Βλέπω για αυτό που οι πιο πολλοί μισούνε τον Ολυμπιακό και γενικότερα τις "μεγάλες" ομάδες σε κάθε χώρα, όταν αδικούνε εμάς ίσως μερικές φορές ομάδες που είναι πιο "δυνατές" από εμάς σε όλα τα επίπεδα. Όπως είπα όμως και παραπάνω έχει πάρει τέτοια τροπή το θέμα... Το μεγάλο ψάρι θα φάει το μικρό, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

*Καλός ή κακός ... προφανώς για τους περισσότερους από τους υγιείς φιλάθλους ΚΑΚΩΣ το ποδόσφαιρο και κατ΄επέκταση όλα τα αθλητικά γεγονότα δε παίζοντα πάντα στον αγωνιστικό χώρο
Αλλά και πάλι αν αυτό συνέβαινε τι πιθανότητες θα έδινες να συμβεί? Με την διαφορετικότητα του budget κτλ. Λίγες έτσι?

@my8os
Σου απάντησα.
Υγ. Το λάθος που αναγνωρίζω είναι ότι μάλλον δε πρόσεξα όλα τα section του forum και έβγαλα βιαστικό συμπέρασμα!  Αν το έκανα λογικά δε θα είχε γίνει καν post απο την μεριά μου ή αν έγραφα κάτι θα ήταν του στυλ "Γιατί από όλες τις "μεγάλες" ομάδες μόνο του Ολυμπιακού γράφεται διαφορετικά... οκ now ?

Δεν είμαι γενίτσαρος... απλά μου αρέσει κάτι διαφορετικό από σένα. Αυτό συμβαίνει συχνά γύρω μας, σε πολλά πράγματα. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι γιατί θα πρέπει να έχουμε διαφορετικές απόψεις για να γίνει η ζωή μας πιο ενδιαφέρουσα ... λυπάμαι.

@ayuto1966

Επέλεξα να γίνω Ολυμπιακός γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ είχα ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ...
Κανείς δεν έγινε ομάδα από μόνος του , το ίδιο ισχύει και για τα κόμματα!, εκτός αν στην πορεία μπορείς να πεις ότι άλλαξες και έγινες αυτό που πραγματικά σου αρέσει ή σε εκφράζει.
Ξανα-γράφω οτι έγινα Ολυμπιακός όταν ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε πρωταθλήματα και θα ήμουν για πάντα no matter what.
Έμαθα και αγάπησα αυτή την ομάδα για τους δικούς μου λόγους οι οποίοι δεν αναφέρονται γιατί πολύ απλά είναι τελείως υποκειμενικοί και μπορεί αυτό που σε έμενα φαίνεται οκ σε σένα η κάποιον άλλον να φαίνεται χαζό.

Από αυτά που σου έγραψα καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν έγινα οπαδός ομάδας που είχε πρότυπο την πουστιά ... και επίσης από αυτά που γράφω παραπάνω θα καταλάβεις ότι τώρα ενδεχόμενος που κάνει πουστιές δεν ασχολούμαι με το πρωτάθλημα άλλα παρακολουθώ απλά γιατί μου αρέσει σαν άθλημα και Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Όπως βλέπω και τώρα για παράδειγμα Mainz 05 vs Bayern Munchen... δεν με ενδιαφέρει αν η Bayern κάνει τα κουμαντα τις στην Γερμανία παρακολουθώ το άθλημα που μου αρέσει. So simple! γιατι θα πρέπει να φανατιστώ με κάτι στην τελική και να σκοτώνομε στους δρόμους για κάτι που δε μου δίνει άμεσα κάτι πέρα ίσως τις προσχερης χαράς...

Να βγω έξω και να παίξω ξύλο γιατί ένας μου είπε αμπαλο τον Μητρογλου ενω ο Μητρογλου παίρνει εκκατομυρια και εγώ ενδεχομένως δεν έχω να βγάλω το μηνά? Όχι δα !

@pagourenko1966
Sorry που θα στο χαλάσω...  ΔΕΝ ψηφίζω
Αφήνω σε σένα να κάνεις τις μαλακίες.

@thodoris
Γιατί θα πρεπε να ξέρεις αυτό που λένε ότι αλλάζεις τα πάντα, εκτός από ομάδα !
Τρώω σουβλάκι παντού και οφείλω να παρατηρήσω οτι το σουβλάκι στους Τυφλόυς ... έχει χαλάσει.

Τα παπάρα , τα άμπαλε κτλ στα επιστρέφω στη μάπα, γιατί πολύ απλά βαριέμαι να μπω στην διαδικασία να σκεφτώ κάτι δικό μου και να χαλάσω το χρόνο μου με άτομα που δεν αξίζει.
Μιλάω όμορφα χωρίς χαρακτηρισμούς... Αν δε μπορείς να ακολουθήσεις κάτσε πίσω...
Ακόμα και ο Θοδωρής το γυφτάκι μιας και αναφέρεις είχε καλύτερους τρόπους
Btw το βρίσκω άκρος ρατσιστικό αυτό που αναφέρεις με τους γύφτους και τα καρπούζια... Είναι άνθρωποι σαν εμένα και σένα?!? (λέμε τώρα δεν είμαι σίγουρος για σένα) που προσπαθούνε να δουλέψουν και να βγάλουν χρήματα για την οικογένειά τους και τις ανάγκες τους... Κάτι που μάλλον εσύ δε γνωρίζεις μια και πιθανά το πρόγραμμα σου είναι Πρωινό ξύπνημα - MOTLEY - Κουραμπάς για πιτόγυρα - ΤΕΑΤΡΙΖ για ποτάρες και repeat the fuckin loop till daddy gives another pack of money.
ο γύφτος (σα ράτσα) δεν είναι κακό... ο γύφτος σαν συμπεριφορά είναι το θέμα. Κοιτάξου στον καθρέπτη... το ότι δεν είσαι πιθανότατα μελαχρινός δε σε γλυτώνει από τον χαρακτηρισμό

@ΛΑΜΙΑ FANS

Σε ευχαριστώ που κάθισες, ασχολήθηκες και βρήκες τι πραγματικά σημαίνει ο ΓΑΥΡΟΣ. Καιρός να το μάθουν και οι υπόλοιποι.
Για το δεύτερο μέρος του μηνύματος σου να σου πω ότι είναι λογικό... το παράλογο στην υπόθεση από την δική μου οπτική γωνία πάντα είναι που μισείς εμένα και τον κάθε φίλαθλο και δε πας να την "πέσεις" στην ουσία του προβλήματος... οποία και αν είναι αυτή.
Θεωρώ ότι και εγω και πολλοί απο "εμας" και πολλοί απο τους υπολοίπους φιλάθλους στην χώρα και στον κόσμο θέλουν να αλλάξουν πράγματα... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Τώρα αν θα μου πεις μη πάρεις διαρκείας μη πάρεις Nova μη αυτό μη το άλλο οκ... πόσοι από εμάς θα το κάνουν? Είναι σαν να τρυπάς δεινόσαυρο με καρφίτσα... :(
Μη πας μακρυά... βλέπεις οτι μας γαμάνε στην ψύχρα οι πολιτικοί μας... τι κάνουμε για αυτό? Και οτιδήποτε και αν κάνουμε ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ?
Αν και η πλειοψηφία ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ... ΟΜΩΣ ! ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ... ξέρεις... αυτό είναι ο ορισμός ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ! συμβαίνει γύρω μας !

Για το 3ο μέρος είναι σίγουρα άβολο... Δε πάω στο γήπεδο για αν βρίσω τη μάνα του άλλου... Όμως δε μπορώ να αποτρέψω και τον διπλανό μου να το κάνει. Γνωρίζω οτι όταν θα πάω στο γήπεδο μπορεί να ακούσω τα πάντα !
Είμαι απολύτως σίγουρος οτι αν πω στον διπλανό μου που βρίζει "hey... ξέρεις ? Είμαι από τα Γιάννενα" δε θα αισθανθεί ωραία αλλά το γήπεδο είναι γήπεδο. Θα ακούσεις οτι παπαρια θες από ότι είδους άνθρωπο θες.
Προσωπικά δε δίνω σημασία... δε με αγγίζει είναι σαν να μην το ακούω. Ξέρω ότι απλά λέγεται για να πικάρει η μία ομάδα την άλλη και ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό αν πιάσεις έναν έναν ατομικά να σου πει οτι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα Γιάννενα και τους Γιαννιώτες... makes sense?

Θέλω το σχόλιο σου για τον τύπο που έβριζε άπω το 1' ως το 90΄ τον Σπυρόπουλο... Ήμουν τέρμα αριστερά που ήταν και τα ΜΑΤ και τον άκουγα NON-STOP
Τον έβριζε προσωπικά, το χωριό του, τη μάνα του...

Βλέπεις? Μαλάκες υπάρχουν παντού !

@New Pas. Pas

Απάντησα παραπάνω γιατί έγινα Ολυμπιακός... προφανώς και δε με πειράξανε τα μεγάφωνα για να γίνω Ολυμπιακός...
Ολυμπιακός ήμουν πριν πάω στο γήπεδο. Το γεγονός αναφέρεται γιατί απέκτησα αντιπάθεια στον ΠΑΣ.
Είμαι κατά της βίας... Δυστυχώς για ευνόιτους λόγους δε μπορώ να στο αποδείξω

Ούστ ρε σκατογαυροβαζελοχανούμια? Το ήξερα ότι είσαι μπαοκτζης ! :)

@Crimson Glory
Ναι πάσο... Αντιπάθεια εννοούσα
Όπως γράφω και παραπάνω είμαι κατά της βίας γενικότερα.
Δε θα μπορούσα να έχω μίσος. Αντιπάθεια ναι
Ελπίζω να σε κάλυψα

@Fon7

Διάβασε την απάντησή μου στον ΛΑΜΙΑ FANS
Επίσης λένε ... πρόσεχε τι εύχεσαι !

Αυτά ! :)

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 19 Δεκ 2014 23:55 από LuNaTiC7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:01 »
παγουρένκο ήρεμα.Κάλμα.
Εγώ ξέρω ότι μπορεί να τα ακούσω αυτά.Δεν θα είμαι όμως δίπλα τους και να χαίρομαι μαζί τους.Δεν έχω φτάσει σε τέτοιο μαζοχισμό.Να βρίζω τον εαυτό μου.Την πόλη μου.Ένας ακόμα πολύ καλός λόγος για να μην υποστηρίζω αυτές τις ομάδες.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:03 »

@New Pas. Pas

(...)

Ούστ ρε σκατογαυροβαζελοχανούμια? Το ήξερα ότι είσαι μπαοκτζης ! :)

Φίλος του Ζαμπούνη ρεεεεεεεε...

Το ότι είσαι με το αυτονόητο δηλ., κατά της βίας (όπως κάθε εχέφρων και δημοκράτης)... αυτό δεν σε καθιστά και φίλαθλο.
Γιατί ως υποστηρικτής του σκατόγαυρου μόνο φίλαθλος δεν μπορεί να λέγεσαι κατά τα άλλα συμπαθή άνθρωπε - νυκτερινέ επισκέπτη.
Ο Γαύρος και οι αθηναϊκές - Μπαόκ και οι θεσσαλονικιές... τι Τρούμπα τι Τούμπα... οι 6 πόρνες που συφίλιασαν το ελληνικό  ποδόσφαιρο... ελέω θεσμών.

Atansion, the next station Zozimades... Στους Ζωσιμάδες παίζουμε ακόμα μιά φορά.  >:(

Υ.Γ.: Τί είμαι τώρα Ατρόμητας ή Καλαμαριά? :P %-|
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:07 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:07 »
Παράθεση
Sorry που θα στο χαλάσω...  ΔΕΝ ψηφίζω
Αφήνω σε σένα να κάνεις τις μαλακίες.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ε?
ημουν σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:08 »
@pagourenko1966
Είσαι ο μόνος σχεδόν που δεν έχεις γράψει ένα αξιόλογο μήνυμα και πάντα καταλήγεις να βρίζεις... χαλάρωσε μη σπάσεις κάνα ENTER και τρέχεις στα Public δε σε σώζει τίποτα έχει ουρά για τους αποκωδικοποιητές mpg4...
Κοίτα αν κρίνεις από το πόσες φορές η πόλη μας έχει γίνει "Πράσινη η Μπλε" Μάλλον παίζεις ενάντια στις πιθανότητες... Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι ή δεν είμαι .... ή μάλλον για να το πώ καλύτερα ΗΜΟΥΝ Η ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ

@fon7

1ον... Δεν έχω πάει ποτέ Καραϊσκάκης να δω αγώνα με τον ΠΑΣ Pagourenko αγόρι μου διάβαζε καλύτερα
2ον...Σε όσους αγώνες έχω δει Ολυμπιακό στα Γιάννενα πάντα καθόμουνα στην μεγάλη α) Γιατί ήθελα να απολαύσω το παιχνίδι β) Γιατί ενδεχομένως πηγαίνοντας στην κερκίδα τον Ολυμπιακών να προκαλούσα κάτι που δε θέλω , όπως είπα και παραπάνω είμαι κατά της βίας.
3ον ΑΝ ! Τύχαινε πότε να δω στο Καραϊσκάκης Ολυμπιακό - ΠΑΣ Γιάννενα εννοείτε ότι δε θα συμμετείχα στα συνθήματα κατά της πόλης μου κτλ κτλ δηλαδή κάποια πράγματα είναι αυτονόητα
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:17 από LuNaTiC7 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:10 »
δηλαδη λες οτι εισαι ολυμπιακος
και δεν εχεις παει ποτε στο καραισκακη...

και καθομαστε και συζηταμε μαζι σου...
ασε μας ρε... τελος απο μενα..
καλα σε καταλαβα απο την αρχη οτι εισαι αμπαλος

υγ. δεν αγοραζω απο τα public στηριζω μαγαζια της πολης μου

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:11 »
@Προς όλους

Αυτόν τον pagourenko1996 τον έχετε για μασκότ ? Ούτε να διαβάζει δε ξέρει τι κάνει στο forum δε κατάλαβα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:13 »
με τετοιες μαλακιες που γραφεις απο χθες μας πεσαν μαλλια και ματια

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:14 »

υγ. δεν αγοραζω απο τα public στηριζω μαγαζια της πολης μου

Και στο παζαράκι γιατί αγοράζεις χαλβά Φαρσάλων και λουκάνικα Τρικάλων ? ΑΣΕ ΡΕ ΣΕ ΤΑ ΜΑΣ ?

Θα σε παρακαλούσα να μην είσαι τόσο παρορμητικός... Διάβαζε τι γράφω και μετά να απαντάς... Για να μην εκτίθεσαι το λέω
Ξέρω έχεις απέναντί σου τον κακό τον Ολυμπιακό και θες να του την πεις δε κρατιέσαι ... χαλάρωσε λίγο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:16 »
Παράθεση
@fon7
1ον... Δεν έχω πάει ποτέ Καραϊσκάκης να δω αγώνα με τον ΠΑΣ
2ον...Σε όσους αγώνες έχω δει Ολυμπιακό στα Γιάννενα πάντα καθόμουνα στην μεγάλη α) Γιατί ήθελα να απολαύσω το παιχνίδι β) Γιατί ενδεχομένως πηγαίνοντας στην κερκίδα τον Ολυμπιακών να προκαλούσα κάτι που δε θέλω , όπως είπα και παραπάνω είμαι κατά της βίας.
3ον ΑΝ ! Τύχαινε πότε να δω στο Καραϊσκάκης Ολυμπιακό - ΠΑΣ Γιάννενα εννοείτε ότι δε θα συμμετείχα στα συνθήματα κατά της πόλης μου κτλ κτλ δηλαδή κάποια πράγματα είναι αυτονόητα

Μια χαρά τα λένε και εδώ στα Γιάννενα τα συνθήματα.Τα έχουν πει ουκ ολίγες φορές.Αλλά το ωραίο είναι ότι είναι σαν εσένα οι περισσότεροι.Δεν έχουν δει ποτέ στην ζωή τους το λιμάνι.Δεν ξέρουν αν κουνάνε οι βάρκες.Ναυτία θα τους έπιανε.
Το ότι δεν συμμετέχεις δεν μου λέει και πολλά.Δηλαδή αν ήταν ένας δίπλα σου και σε έβριζε εσύ θα του έλεγες δεν συμμετέχω και θα καθόσουν νιρβάνα να τον ακούς;

Όταν φτάσεις τον παγουρένκο εδώ μέσα μιλάμε...

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:19 »
@fon7

Η δεν διαβάζετε τι γράφω ή δεν τα καταλαβαίνετε μου φαίνεται.
Όσο για τον pagourenko1966 να τον φτάσω σε τι... η βλακεία είναι ανίκητη δε το προσπαθώ καν

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:19 »
δεν εχω απεναντι μου τον κακο ολυμπιακο...
δεν εχω προβλημα με τους ολυμπιακους
οπως και με κανεναν φιλαθλο-οπαδο
με ειδες να επιτιθεμαι σε παοκτζηδες-αρειανους κτλ που κυκλοφορουν εδω μεσα αυτες τις μερες?

εχω προβλημα με σενα που μπαινεις και λες οτι εισαι ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΤΡΙΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ
τυποι σαν εσενα δεν πρεπει να μπαινουν ουτε σαν επισκεπτες σε φορουμ του ΠΑΣ

δεν σε κατηγορω που εισαι γαυρος
καλα κανεις και εισαι..
απλα σου ειπα απο την αρχη ενα πραγμα και δεν με ακουσες
1.δε μας νοιαζει που εισαι γαυρος
2. κοψε τα τριαρια για να δικαιολογησεις τις αποφασεις σου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. και ειδικα αυτο περι βλακειας
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:23 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:23 »
Εχει πλακα ο γενιτσαρος...35 σιγα μην ειναι...δεν εχω δει 35αρη να λεει get a life και διαφορες αγγλικες πιπες...αυτα τα κανουν τα μουλικα...τεσπα...λερωσα τα δαχτυλα μου σε αυτη την κατηγορια... ΠΑΣ γεννηθηκες για να τους ΠΟΛΕΜΑΣ...διορισμενοι πουθεναδες...  :mono:
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:26 »
@fon7

Η δεν διαβάζετε τι γράφω ή δεν τα καταλαβαίνετε μου φαίνεται.
Όσο για τον pagourenko1966 να τον φτάσω σε τι... η βλακεία είναι ανίκητη δε το προσπαθώ καν
Κανένας δεν διαβάζει εδώ μέσα...Μόνο εσύ...Οκ ότι πεις...Κανένας δεν σε καταλαβαίνει...

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:31 »
Φυσικά να μη σβηστεί τίποτε ! Ο κακός ο άνθρωπος με είπε βλάκα...
Έχεις πλάκα. Σε όλα σου τα ποστ βγάζεις μια ανωριμότητα απο το πρώτο ως το τελευταίο.
Μάλλον σε αυτό εννοούσε ο fon7 ότι δε σε φτάνω. Έχει δίκιο.

@Geopasoles
Εξελίσσετε ο κόσμος μαθαίνει και αγγλικά και τα χρησιμοποιεί σε περιστάσεις πού κολλάνε γάντι και που για να το εξηγήσεις με ελληνικά θα σου πάρει πιο πολύ ώρα.
Το ίντερνετ έγινε για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη άμα δε μπορείς να το χωνέψεις. THATS YOUR PROBLEM MATE ! :)

Και αφού έκανες τον κόπο και μας έγραψες και λέρωσες και τα χεράκια σου θα σου ποσταρω ένα βιντεάκι του αγαπημένου μου επιθετικού να απολαύσεις μπας και ξεπεράσεις αυτό το κακό που σε βρήκε απόψε...
https://www.youtube.com/watch?v=jXxplAxn4sQ

Ελπίζω να σου αρέσει . Enjoy !

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 00:36 »
Παράθεση
Έχεις πλάκα. Σε όλα σου τα ποστ βγάζεις μια ανωριμότητα απο το πρώτο ως το τελευταίο.
ακομη δεν εχεις δει τιποτα

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 01:24 »
Σου εχει καψει το facebook το κεφαλι....εδω ειναι pas.gr δεν ειναι fb με τα @.... LuNaTiC7 τρολαρεις ασχημα ομως... επισης μην ξεχνας εισαι φιλοξενουμενος εδω μεσα...και πρεπει να σεβεσαι τα παλιοτερα μελη βλεπε pagourenko1966... οποτε αραξε λιγο την πετσα σου και τραβα γραψε σε κανα gayros.gr και μην μας ζαλιζεις βραδιατικα...ακους εκει πετρινα χρονια ο διορισμενος πουθενας...τελος παντον...Επειδη τα ξαναλερωσα αυριο θα τρεξω 10 km στους Ζωσιμαδες για μετανοια :P  :mono:
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 01:48 »
Μάλιστα κύριε

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 10:50 »
Τελικά ωρε πασια μ

Τι σε ενοχλεί ?
το οτι χρησιμοποιούμε το λήμμα γάβρος για να καταλαβαίνουμε για ποιον μιλάμε
ή
το οτι το λήμμα γαυρος για μας δεν εχει την ιδια εννοιολογιή προσέγγιση με τη δική σας?
αυτο σε ενόχλησε πασακα μου ή οτι βρίζουμε το Σπυρόπουλο?

Τι στο διατανο συμβαίνει στην ψυχή σου?
Τα μεγάφωνα φταίνε, οι κακες επιρροές φταίνε
ο σπυροπουλος φταίει, μήπως φταίει ο παγουρένκος, οι τυφλοί που χάλασαν τα σουβλάκια?
Μίλησε μας. ..

Προσωπικά θα σου πω για το φάρμακο. ..
έλα μαζί μου στη μεγάλη (θα σου πω που στέκομαι)
και θα κανουμε ομοιοπαθητική...
Ελα να τραγουδησουμε together γαμιεται το λιμάνι κι ο ολυμπιακός

ΥΓ άλλος άνθρωπος θα φύγεις θα δεις θα το ξεπεράσεις
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 11:12 »
Περα απο το κομπλεξ προς τα γιαννενα εχουμε και
Κλασσικη περιπτωση μαζοχισμου
Τι μπαινει να κανει στο φορουμ ο υπερανω θρυλος των γηπεδων και ασχολειται με το γιαννενακι ενας θεος ξερει
Αλλα αυτα κανει η καταχρηση της φιλοξενιας
Αθεραπευτη περιπτωση ενος 35αχρονου προβληματισμενου ολυμπιακου
Θες να σου ζητησουμε και συγγνωμη που ειμαστε ΠΑΣ και σου χαλαμε το ντεκορ?
Τις τριαρες δεν τις ριχνουμε και συχνα σε αυτο το συμπαθεστατο σωματειο του οσφπ, αλλα τοτε που εσυ καταλαθος εγινες γαυρος τριαρες ετρωγες
Απο το ζωσιμαδες περνας ποτε απεξω ή ντρεπεσαι και το αποφευγεις?

:pas: :joker: :pashat: