@born_in_drakolimniΕίχα σκοπό να καθίσω και να απαντήσω σε αυτά που ρωτάς μπας και πούμε τίποτε σημαντικό και καταλάβεις από ότι λες την ποδοσφαιρική μου ταυτότητα, αλλά έφτασα στο τέλος του post σου και κατάλαβα γιατί περίπτωση πρόκειται.
Άνοιξε κάνα site με προϊστορία κτλ για να δεις αν έχω χορτάσει γκολ ή όχι, εγώ δε θα ασχοληθώ μαζί σου ... Wasting my time sorry
@ΛΟΚΟ Προφανώς και σε "ενοχλεί" όταν φωνάζουνε για την ομάδα που υποστηρίζεις... και όχι για την ΚΑΘΕ ομάδα που γίνεται στόχος συνθημάτων... Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να στεκόμαστε και να κάνουμε ερωτήσεις για πράγματα που εννοούνται
@PAS Giannis Πασιά μ ... Αν ήξερες τι σημαίνει ΓΑΥΡΟΣ προφανώς και δε θα το φώναζες στο γήπεδο για να με θίξεις... Ευτυχώς κάποια post παρακάτω κάποιος το γράφει και έχεις την ευκαιρία να μάθεις τι πραγματικά σημαίνει.
Sorry από τους περιπτεράδες τις πόλης αλλά...ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ... Για καιρό (χρόοοονια) κοιτούσα φυσικά ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ μέσω Ιντερνετ αλλά πλέον έχω σταματήσει να το κάνω και αυτό ... ( Έχω περίπου 1 μήνα που είμαι "καθαρός" χεχε
@serjohnΟτι λέει και αυτός της ΟΥΕΛΒΑ , της BILBAO και της ΣΑΝΤΑΤΕΡ στην Ισπανία και οι αντίστοιχες ομάδες στα αντίστοιχα άλλα πρωταθλήματα... στο αναφέρω σαν παράδειγμα για να καταλάβεις πως πάει το πράγμα...
Αν και το βρίσκω ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟ οι φίλαθλοι των παραπάνω ομάδων να έχουν την απαραίτητη νοημοσύνη και να μη ζητάνε παράλογα πράγματα*.
Υγ. Αυτό με το Μανιάτη τερματοφύλακα που αναφέρεις πιο κάτω ήταν κάτι που φυσικά δεν μου άρεσε. Έβλεπα των αγώνα θυμάμαι στα FloCafe του Μώλου και έφυγα με την λήξη του αγώνα ξενερωμένος.
Είμαι τις άποψης ότι με τα χρήματα / budget που διαθέτει η ομάδα δε θα πρέπει να συναντά το παραμικρό πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο. Γι αυτό και το παραμικρό σφύριγμα που, αν η ομάδα έπαιζε σωστά ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ να γίνει... με τσατίζει αφάνταστα. Είναι και ο λόγος που πλέον βλέπω SuperLeague απλά για να βλέπω και να περνάει η ώρα μου. Βρίσκω πλέον πιο ενδιαφέρον να δω τι μπορεί να κάνει η ομάδα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Βλέπω για αυτό που οι πιο πολλοί μισούνε τον Ολυμπιακό και γενικότερα τις "μεγάλες" ομάδες σε κάθε χώρα, όταν αδικούνε εμάς ίσως μερικές φορές ομάδες που είναι πιο "δυνατές" από εμάς σε όλα τα επίπεδα. Όπως είπα όμως και παραπάνω έχει πάρει τέτοια τροπή το θέμα... Το μεγάλο ψάρι θα φάει το μικρό, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
*Καλός ή κακός ... προφανώς για τους περισσότερους από τους υγιείς φιλάθλους ΚΑΚΩΣ το ποδόσφαιρο και κατ΄επέκταση όλα τα αθλητικά γεγονότα δε παίζοντα πάντα στον αγωνιστικό χώρο
Αλλά και πάλι αν αυτό συνέβαινε τι πιθανότητες θα έδινες να συμβεί? Με την διαφορετικότητα του budget κτλ. Λίγες έτσι?
@my8osΣου απάντησα.
Υγ. Το λάθος που αναγνωρίζω είναι ότι μάλλον δε πρόσεξα όλα τα section του forum και έβγαλα βιαστικό συμπέρασμα! Αν το έκανα λογικά δε θα είχε γίνει καν post απο την μεριά μου ή αν έγραφα κάτι θα ήταν του στυλ "Γιατί από όλες τις "μεγάλες" ομάδες μόνο του Ολυμπιακού γράφεται διαφορετικά... οκ now ?
Δεν είμαι γενίτσαρος... απλά μου αρέσει κάτι διαφορετικό από σένα. Αυτό συμβαίνει συχνά γύρω μας, σε πολλά πράγματα. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι γιατί θα πρέπει να έχουμε διαφορετικές απόψεις για να γίνει η ζωή μας πιο ενδιαφέρουσα ... λυπάμαι.
@ayuto1966Επέλεξα να γίνω Ολυμπιακός γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ είχα ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ...
Κανείς δεν έγινε ομάδα από μόνος του , το ίδιο ισχύει και για τα κόμματα!, εκτός αν στην πορεία μπορείς να πεις ότι άλλαξες και έγινες αυτό που πραγματικά σου αρέσει ή σε εκφράζει.
Ξανα-γράφω οτι έγινα Ολυμπιακός όταν ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε πρωταθλήματα και θα ήμουν για πάντα no matter what.
Έμαθα και αγάπησα αυτή την ομάδα για τους δικούς μου λόγους οι οποίοι δεν αναφέρονται γιατί πολύ απλά είναι τελείως υποκειμενικοί και μπορεί αυτό που σε έμενα φαίνεται οκ σε σένα η κάποιον άλλον να φαίνεται χαζό.
Από αυτά που σου έγραψα καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν έγινα οπαδός ομάδας που είχε πρότυπο την πουστιά ... και επίσης από αυτά που γράφω παραπάνω θα καταλάβεις ότι τώρα ενδεχόμενος που κάνει πουστιές δεν ασχολούμαι με το πρωτάθλημα άλλα παρακολουθώ απλά γιατί μου αρέσει σαν άθλημα και Ευρωπαϊκούς αγώνες.
Όπως βλέπω και τώρα για παράδειγμα Mainz 05 vs Bayern Munchen... δεν με ενδιαφέρει αν η Bayern κάνει τα κουμαντα τις στην Γερμανία παρακολουθώ το άθλημα που μου αρέσει. So simple! γιατι θα πρέπει να φανατιστώ με κάτι στην τελική και να σκοτώνομε στους δρόμους για κάτι που δε μου δίνει άμεσα κάτι πέρα ίσως τις προσχερης χαράς...
Να βγω έξω και να παίξω ξύλο γιατί ένας μου είπε αμπαλο τον Μητρογλου ενω ο Μητρογλου παίρνει εκκατομυρια και εγώ ενδεχομένως δεν έχω να βγάλω το μηνά? Όχι δα !
@pagourenko1966 Sorry που θα στο χαλάσω... ΔΕΝ ψηφίζω
Αφήνω σε σένα να κάνεις τις μαλακίες.
@thodorisΓιατί θα πρεπε να ξέρεις αυτό που λένε ότι αλλάζεις τα πάντα, εκτός από ομάδα !
Τρώω σουβλάκι παντού και οφείλω να παρατηρήσω οτι το σουβλάκι στους Τυφλόυς ... έχει χαλάσει.
Τα παπάρα , τα άμπαλε κτλ στα επιστρέφω στη μάπα, γιατί πολύ απλά βαριέμαι να μπω στην διαδικασία να σκεφτώ κάτι δικό μου και να χαλάσω το χρόνο μου με άτομα που δεν αξίζει.
Μιλάω όμορφα χωρίς χαρακτηρισμούς... Αν δε μπορείς να ακολουθήσεις κάτσε πίσω...
Ακόμα και ο Θοδωρής το γυφτάκι μιας και αναφέρεις είχε καλύτερους τρόπους
Btw το βρίσκω άκρος ρατσιστικό αυτό που αναφέρεις με τους γύφτους και τα καρπούζια... Είναι άνθρωποι σαν εμένα και σένα?!? (λέμε τώρα δεν είμαι σίγουρος για σένα) που προσπαθούνε να δουλέψουν και να βγάλουν χρήματα για την οικογένειά τους και τις ανάγκες τους... Κάτι που μάλλον εσύ δε γνωρίζεις μια και πιθανά το πρόγραμμα σου είναι Πρωινό ξύπνημα - MOTLEY - Κουραμπάς για πιτόγυρα - ΤΕΑΤΡΙΖ για ποτάρες και repeat the fuckin loop till daddy gives another pack of money.
ο γύφτος (σα ράτσα) δεν είναι κακό... ο γύφτος σαν συμπεριφορά είναι το θέμα. Κοιτάξου στον καθρέπτη... το ότι δεν είσαι πιθανότατα μελαχρινός δε σε γλυτώνει από τον χαρακτηρισμό
@ΛΑΜΙΑ FANS Σε ευχαριστώ που κάθισες, ασχολήθηκες και βρήκες τι πραγματικά σημαίνει ο ΓΑΥΡΟΣ. Καιρός να το μάθουν και οι υπόλοιποι.
Για το δεύτερο μέρος του μηνύματος σου να σου πω ότι είναι λογικό... το παράλογο στην υπόθεση από την δική μου οπτική γωνία πάντα είναι που μισείς εμένα και τον κάθε φίλαθλο και δε πας να την "πέσεις" στην ουσία του προβλήματος... οποία και αν είναι αυτή.
Θεωρώ ότι και εγω και πολλοί απο "εμας" και πολλοί απο τους υπολοίπους φιλάθλους στην χώρα και στον κόσμο θέλουν να αλλάξουν πράγματα... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Τώρα αν θα μου πεις μη πάρεις διαρκείας μη πάρεις Nova μη αυτό μη το άλλο οκ... πόσοι από εμάς θα το κάνουν? Είναι σαν να τρυπάς δεινόσαυρο με καρφίτσα...
Μη πας μακρυά... βλέπεις οτι μας γαμάνε στην ψύχρα οι πολιτικοί μας... τι κάνουμε για αυτό? Και οτιδήποτε και αν κάνουμε ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ?
Αν και η πλειοψηφία ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ... ΟΜΩΣ ! ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ... ξέρεις... αυτό είναι ο ορισμός ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ! συμβαίνει γύρω μας !
Για το 3ο μέρος είναι σίγουρα άβολο... Δε πάω στο γήπεδο για αν βρίσω τη μάνα του άλλου... Όμως δε μπορώ να αποτρέψω και τον διπλανό μου να το κάνει. Γνωρίζω οτι όταν θα πάω στο γήπεδο μπορεί να ακούσω τα πάντα !
Είμαι απολύτως σίγουρος οτι αν πω στον διπλανό μου που βρίζει "hey... ξέρεις ? Είμαι από τα Γιάννενα" δε θα αισθανθεί ωραία αλλά το γήπεδο είναι γήπεδο. Θα ακούσεις οτι παπαρια θες από ότι είδους άνθρωπο θες.
Προσωπικά δε δίνω σημασία... δε με αγγίζει είναι σαν να μην το ακούω. Ξέρω ότι απλά λέγεται για να πικάρει η μία ομάδα την άλλη και ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό αν πιάσεις έναν έναν ατομικά να σου πει οτι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα Γιάννενα και τους Γιαννιώτες... makes sense?
Θέλω το σχόλιο σου για τον τύπο που έβριζε άπω το 1' ως το 90΄ τον Σπυρόπουλο... Ήμουν τέρμα αριστερά που ήταν και τα ΜΑΤ και τον άκουγα NON-STOP
Τον έβριζε προσωπικά, το χωριό του, τη μάνα του...
Βλέπεις? Μαλάκες υπάρχουν παντού !
@New Pas. PasΑπάντησα παραπάνω γιατί έγινα Ολυμπιακός... προφανώς και δε με πειράξανε τα μεγάφωνα για να γίνω Ολυμπιακός...
Ολυμπιακός ήμουν πριν πάω στο γήπεδο. Το γεγονός αναφέρεται γιατί απέκτησα αντιπάθεια στον ΠΑΣ.
Είμαι κατά της βίας... Δυστυχώς για ευνόιτους λόγους δε μπορώ να στο αποδείξω
Ούστ ρε σκατογαυροβαζελοχανούμια? Το ήξερα ότι είσαι μπαοκτζης !
@Crimson GloryΝαι πάσο... Αντιπάθεια εννοούσα
Όπως γράφω και παραπάνω είμαι κατά της βίας γενικότερα.
Δε θα μπορούσα να έχω μίσος. Αντιπάθεια ναι
Ελπίζω να σε κάλυψα
@Fon7 Διάβασε την απάντησή μου στον ΛΑΜΙΑ FANS
Επίσης λένε ... πρόσεχε τι εύχεσαι !
Αυτά !