Αποστολέας Θέμα: ΓΑΥΡΟΣ  (Αναγνώστηκε 80567 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΓΑΥΡΟΣ
« Απάντηση #300 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 11:15 »
Παράθεση
Ακόμα και ο Θοδωρής το γυφτάκι μιας και αναφέρεις είχε καλύτερους τρόπους
Btw το βρίσκω άκρος ρατσιστικό αυτό που αναφέρεις με τους γύφτους και τα καρπούζια... Είναι άνθρωποι σαν εμένα και σένα?!? (λέμε τώρα δεν είμαι σίγουρος για σένα) που προσπαθούνε να δουλέψουν και να βγάλουν χρήματα για την οικογένειά τους και τις ανάγκες τους... Κάτι που μάλλον εσύ δε γνωρίζεις μια και πιθανά το πρόγραμμα σου είναι Πρωινό ξύπνημα - MOTLEY - Κουραμπάς για πιτόγυρα - ΤΕΑΤΡΙΖ για ποτάρες και repeat the fuckin loop till daddy gives another pack of money.
ο γύφτος (σα ράτσα) δεν είναι κακό... ο γύφτος σαν συμπεριφορά είναι το θέμα. Κοιτάξου στον καθρέπτη... το ότι δεν είσαι πιθανότατα μελαχρινός δε σε γλυτώνει από τον χαρακτηρισμό

μπουφο μαθε να διαβαζεις.........για τα μεγαφωνα λεω.......καρπουζιααααααααα........αλλα που να το πιασεις το υπονοουμενο......

κοιταξου εσυ ρε μπαγλαμα......και κοιτα και το εκτρωμα ομαδα που υποστηριζεις....που μεχει σφαξει 100 φορες.......και μπαινεις και μιλας για μεγαφωνα.........

μονο και μονο η παρουσια σου προκαλει........γενιτσαρε του κωλου.........

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 11:49 »
@my8os
Σου απάντησα.
Υγ. Το λάθος που αναγνωρίζω είναι ότι μάλλον δε πρόσεξα όλα τα section του forum και έβγαλα βιαστικό συμπέρασμα!  Αν το έκανα λογικά δε θα είχε γίνει καν post απο την μεριά μου ή αν έγραφα κάτι θα ήταν του στυλ "Γιατί από όλες τις "μεγάλες" ομάδες μόνο του Ολυμπιακού γράφεται διαφορετικά... οκ now ?

Δεν είμαι γενίτσαρος... απλά μου αρέσει κάτι διαφορετικό από σένα. Αυτό συμβαίνει συχνά γύρω μας, σε πολλά πράγματα. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι γιατί θα πρέπει να έχουμε διαφορετικές απόψεις για να γίνει η ζωή μας πιο ενδιαφέρουσα ... λυπάμαι.

Εφόσον λοιπόν χρησιμοποιήσαμε το όνομα γαύρος σε 'μεγάλη' ομάδα γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ και δεν σου πέφτει εσένα λόγος, ευχαριστούμε για την επισήμανση και παρακαλώ τους μοδεράτορες να μετονομάσουμε και το τόπικ του Παναθηναϊκού σε ΒΑΖΕΛΟ γιατί η ομάδα αυτή είναι η πιο μισητή ανάμεσα στους ΠΑΣολέδες.
Όσο για το γενίτσαρος, ναι είσαι αφού δεν έχεις καμία σχέση με Πειραία απ'ότι κατάλαβα, αλλά δεν το έχεις καταλάβει. Θα μπορούσες να είσαι ΠΑΣολές και να έχεις διαφορετικές απόψεις. Και για να κάνουμε αντιπαραβολή, είναι σαν να είσαι Έλληνας αλλά να λες ότι γουστάρεις την Τουρκία για να έχεις διαφορετική άποψη.

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 11:50 »
Ναι βασικά δεν έχει πλεον νόημα να το κουραζουμε άλλο. Είπα κάποια πράγματα νομιζω σε όμορφο τόνο, μερικοί ίσως καταλαβατε τι θέλω να πω μερικοί όχι δεν είναι παράξενο αυτά συμβαίνουν.

Είναι καπως παράλογο αυτό το θέμα της φιλοξενίας όταν μιλάμε για ενα ανοιχτό φόρουμ στο ίντερνετ αλλά και παλι δεν έχω πει κάτι που προσβάλλει ώστε έτσι να θεωρηθεί ότι κάνω κατάχρηση κτλ... Άποψη μου πιθανά παλι κάποιος να διαφωνεί...

Αποσυνδεδεμένος President

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 12:36 »
Λοιπόν παλικάρι, προκαλείς (ίσως και να παρακαλείς) το βρισίδι, γιατί έτσι έχεις μάθει την αντιπαράθεση μεταξύ οπαδών, φιλάθλων, κοματόσκυλων κλπ αλλά την πάτησες εδώ που ήρθες. Σου θυμίζω μόνο κάτι για να καταλάβεις  :P
Κύπελλο ΠΑΣ- δαφνοστεφανωμένος.
Διαιτητής Τοπούζης.
Προκαλούσε κι αυτός σαν εσένα μπινελίκωμα.
Η απάντηση όμως παρά την σφαγή (προς χάρη ποιου ;;;;)
Ατελείωτο χειροκρότημα και ατελείωτο σύνθημα : τοπούζης τοπούζης τοπούζης τοπούζης τοπούζης τοπούζης .......
Άντε παλικάρι μου που σου κόπηκε η χολή που δεν νίκησε η ομαδάρα σου τον ΠΑΣ  :flag: :flag: :flag:
Νικήσαμε και τον παοκ... σε φέραμε στα ίσα σου...
Μη φοβάσαι...
Θα κάνουμε το χρέος μας απέναντί σου και με το βάζελο ... :P :P :P

Ε και που 'σαι ... οι φατσούλες πάνε στο "χρέος" ... και όχι στην έκβαση του αγώνα της 04-01-2015 ...
...
Θα το σηκώσεις και αυτό το τιμημένο ...
Ηρέμησες τώρα ????
President speaking ...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 13:53 »
Ως προς αυτα που σε ρωτησα ουσιαστικα δεν μου εδωσες καν μια απαντηση παρα μια γενικευμενη αοριστεια 

Σου λεω ποιος λογος που εγινες Ολυμπιακος και μου απαντας πως ολοι οι ανθρωποι γεννιουνται με μια ομαδα η ενα κομμα

Και ας παμε στην περιπτωση μου που μενω 400 χλμ απο Γιαννινα,ο γερος μου οντας Κορινθιος ειναι Ολυμπιακος η μανα απο Γιαννινα δεν ασχολειται καν με την μπαλα....Τελικα ενας θειος μου πιπιλιζει το κεφαλι περι Γαυρου  ωστε να με κανει Ολυμπιακο και οντως προ 8 ετων δεν θα στο κρυψω αθελα μου μου βαλανε το μικροβιο της σαπιλας,ευτυχως ομως οταν για πρωτη φορα με πηρε ο ξαδερφος μου απο τα Γιαννινα και με πηγε για πρωτη φορα στους Ζωσιμαδες το 91 κατι μου αλλαξε ολο το ειναι και συνηδητοποιησα πως γιατι να γινω Γαυρος αφου δεν εχω καμια σχεση με την πουτανα την Αθηνα και τον Πειραια ενω με τον ΠΑΣ με συνδεει η αγαπη μου για την πολη και τους ανθρωπους τους και την διαφορετικοτητα της ομαδας που βαζει πανω απο ολα την αξιοπρεπεια και οχι τους καλπικοι τιτλους

Αρα φιλαρακι ΠΑΣ δεν γεννιεσαι γινεσαι,και για να γινεις ΠΑΣ πρεπει να ταυτιζεσαι με την ιδεολογια της ομαδας,,,,,,,,,Εσενα π.χ οταν σε ρωταω γιατι εγινες Ολυμπιακος δεν μπορεις να μου δωσεις ουτε καν ενα επειχηρημα ,και για εμενα ουσιαστικα με καλυψες πως εισαι οπαδος χωρις συνειδηση,απλα καποιος απο το οικογενειακο σσου περιβαλλον σε εκανε Ολυμπιακο αλλα ποτε δεν σκεφτηκες τον λογο που εισαι Ολυμπιακος 500 χλμ απο τον Πειραια........Απλα τςα πραγματα

Και πραγματικα σου λεω πως νοιωθω ντροπη οταν ενας Γιαννιωτης υποστηριζει το ΠΟΚ και ουσιαστικα δεν τον συνδεεει τιποτα με αυτες τις ομαδες....

P.S pagourenko το ομολογησα την γαμησααααα :P

Α και κατι αλλο ποσες φορες εχεις παει ρε φιλε στο Καραισκακη???????????????

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 20 Δεκ 2014 14:04 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 14:28 »
ρε βαζελε αγιουτο τι πειραζεις το γαυρο ρε? :P :P :P :P :P

Παράθεση
Σου λεω ποιος λογος που εγινες Ολυμπιακος και μου απαντας πως ολοι οι ανθρωποι γεννιουνται με μια ομαδα η ενα κομμα
ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ

στο μαιευτηριο γραφει το ταμπελακι

ονομα
επιθετο
α.μ.
κομμα
ομαδα
προφιλ φβ:

αμα δεν τα εχεις πριν γεννηθεις στον καιαδα κατευθειαν

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 14:35 »
President το αν προκαλώ το βρισίδι άσε να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του... εάν εσύ θες να βρίσεις για να πεις αυτά που έχεις να πει και για τον Χ λόγο δε μπορείς αλλιώς είσαι ελεύθερος να το κάνεις. Μη περιμένεις απάντηση από μένα απλά

Ayuto1966 Φυσικά και σου απάντησα... οτι όπως όλους μας κάποιος άλλος μας επηρέασε για να γίνουμε οτι γίναμε. Απλά εγώ περαιτέρω δεν είχα την διάθεση ή την ιδέα πες το απλά για να ασχοληθώ να ψάξω τίποτε παραπέρα. Φυσικά και η ομάδα του ΠΑΣ δε βοηθούσε σε κάτι τέτοιο μιας και ήταν τις περισσότερες φορές μια μετριότητα ως προς το θέαμα που παρουσίαζε.

Προς τιμή μου όπως δεν πήγαινα στον ΠΑΣ όταν ήταν Β΄Εθνική δεν πήγαινα ούτε όταν ήταν Α'Εθνική που αρκετός κόσμος της πόλης και τον γύρω περιοχών "ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΥΜΟΥΝΤΕ".
Εσένα σε φέρανε στο γήπεδο και γούσταρες... εγώ δε γούσταρα τι να κάνουμε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Τίποτε δε γεννιέσαι... τα πάντα γίνεσαι. Μερικά πράγματα τα επιλέγεις μόνος και άλλα στα επιβάλλουν... βλέπε θρησκεία. Έτσι δουλεύει το πράγμα.
Το αν με συνδέει εμένα κάτι με τον Ολυμπιακό δε το γνωρίζεις οπότε τσάμπα χαλιέσαι για τον καθένα από εμάς.
Στο Καραϊσκάκης έχω πάει πολλές φορές και στο παλιό και στο νέο... Είχα αρκετές χρονιές παλιότερα διαρκείας. Σίγουρα έχω πάει πολλαπλάσιες φορές από ότι στο Ζωσιμάδες.
Αυτοί που υποστηρίζουν την Μπαρτσελόνα έχουν πάει όλοι στο Nu-Camp??? Ερώτηση χωρίς ουσία αλλά οκ στην απάντησα για να μη λες οτι δε σου απαντάω

@My8os sorry αλλα δεν είμαι υπεύθυνος για το τι καταλαβαίνει ο καθένας...
Εντελώς τυχαία μου αρέσει αρκετά η Τουρκία και έχω πάρα πολλούς φίλους από εκεί καθώς την έχω επισκεφθεί σχετικά πολλές φορές αυτό με κάνει και ανθέλληνα μήπως ?

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 14:41 »
Παράθεση
Προς τιμή μου όπως δεν πήγαινα στον ΠΑΣ όταν ήταν Β΄Εθνική δεν πήγαινα ούτε όταν ήταν Α'Εθνική που αρκετός κόσμος της πόλης και τον γύρω περιοχών "ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΥΜΟΥΝΤΕ".

κι αλλο τριαρι
στη Γ εθνικη ειχαμε 4000
στην Α εθνικη 1500

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 15:05 »
Εγώ αυτή την εντύπωση έχω αποκομίσει και από φίλους μου που πηγαίνουν στο γήπεδο...
Ακούω "τώρα όλοι με τον παοκ ήρθαν..." ή "γεμίζει το γήπεδο μόνο με τις μεγάλες ομάδες" τώρα αν λένε ψέματα δεν μπορώ να το ξέρω.
Η αλήθεια είναι οτι μεγάλη προσωπική εμπειρία δεν έχω από το θέμα, πάντως σε όσα παιχνίδια με θεωρητικά μεγάλες ομάδες έχω έρθει το γήπεδο είναι παραπάνω γεμάτο από όσο δικαιολογεί ο μέσος όρος.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 15:55 »
Βεβαια,αλλωστε ο  Ολυμπιακος ειτε παιζει με Κερκυρα ειτε παιζει με Παναθηνακο και Ατλετικο Μαδριτης κοβει τον ιδιο αριθμο εισητηριων.....

Tι λες ρε φιλε..........Δεν βλεπεις τι γινεται στο Καιρασκακη που σε αγωνες σαν του Πανιωνιου ειναι τρεις και ο κουκος στο γηπεδο
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 16:04 »
Μα δε με ρώτησες την άποψή μου για το τι γίνεται στο Καραισκάκης...
Κατ΄εμέ δεν υπάρχει ποιο αμπαλος λαός πλέον απο αυτόν του Ολυμπιακού... ανυπόμονοι που θελουν πάντα να νικάνε , θέλουν πάντα να κρίνουν χωρίς να ξέρουν... δε γνωρίζουν μπάλα , βρίζουν παίχτες.
Τι να πω για τον παλμό της κερκίδας που παλιά αν δε φώναζες έτρωγες καρπαζιά... ενώ τώρα βλέπεις ipone υψωμένα να καταγράφουν τα πάντα τριγύρω για να κάνουμε το βράδυ tag στο Facebook GATE7 και τα μυαλά στα κάγκελα?
όχι...τέλος δεν υπάρχουν αυτά που ξέραμε. Το γήπεδο πλέον δεν είναι αυτό που ήταν.

Γεμίζει όπως πολύ καλά είπες σε μεγάλους αγώνες και επειδή στην πλειοψηφία είναι τύποι με προσκλήσεις... άτομα που πάνε να δούνε ch.league και καλά για να την πούνε σε άλλους ... καναπεδατοι που θέλουν να κάνουν μόστρα και κουστουματοι που βρεθήκαν εκεί για να κάνουν γνωριμίες και να εξυπηρετήσουν υποχρεώσεις... δεν υπάρχει πουθενά συνεννόηση για συνθηματα κτλ ...
Πάλι καλά που φτιάχνουν κορεο... αλλιώς θα ήταν ΜΗΔΕΝ η φάση.
Με εκνευρίζουν πλέον τόσο πολύ που έχω βγεί απο όλα τα group του Ολυμπιακού που ήμουνα στο facebook γιατί δε μπορώ κάθε φορά να τσακώνομαι για χαζομάρες πραγματικά.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 17:29 »
εσυ κατα βαθος εχεις μετανιωσει που εγινες γαυρος
μικρος εισαι ακομη...
προλαβαινεις να ερθεις στον ισιο δρομο...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Σαβ 20 Δεκ 2014 21:41 »
Παράθεση
Θριαμβευτής ο Ολυμπιακός!!!

Όχι μόνο κατάφερε να περάσει από την καυτή έδρα της πανίσχυρης Καλλονής με το 3/ποντο, αλλά σημείωσε και 5 ολόκληρα τέρματα γράφοντας το 2 ημι / 2 τελικό... 1 τέρμα στο α' και 4 στο β' ημίχρονο, μετά το 63'.

Έτσι την επόμενη αγωνιστική η ομάδα των Πειρατειών με νίκη επί του Πανιώνιου στην έδρα της εξασφαλίζει το εισιτήριο εισόδου στους "16".

1   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ             33                                          
2   Π.Α.Ο.Κ.                   32                                          
3   ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ         27                                          
4   ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.           26                                          
5   ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ            26                                          

Πηγή: αLuΜιNaTiC     
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 20 Δεκ 2014 21:49 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Υπάρχουν και χειρότερα
« Απάντηση #313 στις: Κυρ 21 Δεκ 2014 16:16 »
quiz

Ποιός ξέρει να μας πει αν τσίνισε κι άλλος για τίτλο τόπικ, ποιό τόπικ, γιατί* κι αν άλλαξε τελικά αυτός ή όχι;

* Αν ήξερε έστω ο τσινίσας το γιατί, θα τόξερα κι εγώ και θα σας το ρώταγα κι αυτό   :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Κυρ 21 Δεκ 2014 16:18 »
Eγω ξερω.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Πεμ 25 Δεκ 2014 18:59 »
Κι εγώ.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Κυρ 15 Φεβ 2015 17:51 »
Το θράσος ορισμένων δεν έχει όρια (Ο Νικολακόπουλος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, πιάνει στο στόμα του και τον ΠΑΣ):

Ας είναι η τελευταία φορά…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τις διαιτησίες του Παπαπέτρου με τον Ολυμπιακό.

***Ο Αθηναίος διαιτητής Παπαπέτρου σφύριξε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό πριν τρία χρόνια. Γενάρη του 2012. Σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι, αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήταν στη διεκδίκηση του τίτλου, με πλεονέκτημα μάλιστα του Ολυμπιακού. Αποτέλεσμα 0-0…

***Τελευταία φορά από τις ελάχιστες, μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, που έχει σφυρίξει ο Παπαπέτρου τον Ολυμπιακό: πέρσι στο Γιάννινα-Ολυμπιακός 2-0.

***Κατά την γνώμη μου, ήταν η χειρότερη διαιτησία την οποία είχε ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια. Μία διαιτησία 80-20 για την έδρα! Ειλικρινά, τόσο εχθρική διαιτησία για τον Ολυμπιακό δεν έχω δει.

***Κι ερχόμαστε στο χθεσινό παιχνίδι, με το απίστευτο να μην καταλογίζεται ούτε ένα από τα πέντε-έξι-εφτά πέναλτι, συγνώμη, αλλά έχασα το λογαριασμό στο μέτρημα, που είχαν κάνει οι παίκτες του Εργοτέλη, με το αποτέλεσμα στο 0-0.

***Και δεν είναι μόνο τα πέναλτι φίλοι μου. Είναι η όλη η διαιτησία.

***Να βλέπεις να μην βγάζει κίτρινη στο 8’ στο Σολάρι, την στιγμή που βάζει τρικλοποδιά από πίσω στο Μανιάτη.

***Να βλέπεις να στήνει στο 14’ το τείχος σε απευθείας φάουλ του Τσόρι σε απόσταση πιο κοντινή από την κανονική απόσταση, όπως φάνηκε κι από το «τόξο» της Νόβα.

***Να βλέπεις να μην δίνει καθαρό φάουλ υπέρ του Τσόρι στο 27’.

***Να βλέπεις να χαρίζει στο 39’ κάρτα του Πίτσο για σκληρό φάουλ στον Τσόρι.

***Ναι, στο β΄μέρος το γύρισε το χαρτί. Προφανώς θα πήρε στο ημίχρονο σπίτι του και θα του είπαν τι έκανε στο α’… Αλλά και πάλι τα ένα-δύο πέναλτι που έγιναν δεν τα έδωσε! Μόνο μετά το 2-0, στο 78’, έδωσε το τελευταίο…

***Τι θα κάνει η ΚΕΔ της ΕΠΟ με τον Παπαπέτρου, αν θα τον τιμωρήσει και πόσο, είναι δικό της θέμα. Ούτε εγώ θα της πω τι θα κάνει.

***Εγώ απλά θα ευχόμουν να μην ξανασφυρίξει παιχνίδι του Ολυμπιακού...Μεταξύ των άλλων, για το καλό του νευρικού μας συστήματος...

http://www.sport-fm.gr/article/as-einai-i-teleutaia-fora/2939782
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Κυρ 15 Φεβ 2015 18:31 »
Εκανε τετοια εγκλήματα!!!!

Θανατος με γαυροφαγία.. :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Πεμ 19 Φεβ 2015 21:24 »
64΄ και 2 τα παγωτάκια ... (Κάνκαβα, Ρωτάν)

... βλέπουν γαύρο, πονάνε τα μάτια... και την πληρώνουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Πεμ 19 Φεβ 2015 22:14 »
Αυτος ο γαυρος δεν σκιζει ουτε βρεμενη χαρτοπετσετα.

Ουτε τελικη δεν εκανε.

Ο κασαμις νομσε οτι μπορει και στην ευρωπη να μπουραει σα κτεαρ πριν βαλ γκολ, οπως ειχε κανει και στο μεταξυ μας ματς και τοτε ομως οι ιθαγενεις κορακες χρεωσαν το γκολ ως κανονικο- παρα το μπουρζμα- :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Παρ 20 Φεβ 2015 04:55 »
Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τις διαιτησίες του Παπαπέτρου με τον Ολυμπιακό.
http://www.sport-fm.gr/article/as-einai-i-teleutaia-fora/2939782
που να τους διαιτήτευε και ο Παπαπέτρου ...

Καταφέραν με μία ομάδα μέτριας δυναμικότητας (στις 3 χειρότερες ίσως της συγκεκριμένης φάσης) η οποία έχει 2 μήνες ήδη διακοπές και εν μέσω πολέμου να χάσουν με καθαρό σκόρ!!! Ευτυχώς που το "χοντρό αγόρι" έχει ζώα οπαδούς που ακολουθούν την ΑΤΟ και θα χαρούν με το δύσκολο double που θα κατακτήσουν στην Ελλάδα ...

ΔΚ :-)
p.s. άρε ευκαιρία που σπαταλήσαμε με τα Χανιά;;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 20 Φεβ 2015 04:59 από dk »

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Σαβ 21 Φεβ 2015 12:48 »
http://screencast.com/t/r05Tpfmbuc   
Αν και αργεί λίγο να κατέβει το video εκεί που το ανέβασα αξίζει τον κόπο να κατεβάσετε το video καθώς είναι πολύ ενδιαφέρουσα η αναμετάδοση του πρόσφατου αγώνα Dnpr - Θρήνος από το ουκρανικό κανάλι ... (το video υπήρχε σε σελίδα του Συνδέσμου  Φιλάθλων Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάλμε Ελλάδος
για όποιον έχει facebook μπορεί να το δεί συντομότερα  στο:
https://www.facebook.com/video.php?v=1535972979998051 

ΔΚ :-)   :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 22 Φεβ 2015 06:38 από dk »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Τετ 22 Απρ 2015 22:04 »
Παράθεση
Ανοικτή επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους βουλευτές για το ν/σ Κοντονή
22.04.2015 , 18:44 Τελευταία ενημέρωση : 22.04.2015, 18:54
http://www.avgi.gr/article/5483567/anoikti-epistoli-tis-pae-olumpiakos-pros-tous-bouleutes-gia-to-n-s-kontoni

(...)
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα ανοικτή επιστολή προς όλα τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σχετικά με τους κινδύνους που κρύβει το νομοσχέδιο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για την αντιμετώπιση της Βίας στον αθλητισμό, που θα πάει για ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής στις 4-5/5. Στην επιστολή, ο συντάκτης της οποίας είναι ο Γ΄ αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Θεόδωρος Γιαννίκος, ο Ολυμπιακός επικεντρώνει τις διαφωνίες του με το νομοσχέδιο σε οκτώ σημεία, με κυριότερο αυτό της απαγόρευσης της συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και της κατάργησης του αυτοδιοίκητου.
Παρατίθεται ολόκληρη η επιστολή:
(...)

Όταν σφίγγουν... οι κώλοι.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Παρ 24 Απρ 2015 19:49 »
Μαρτυρίες - σοκ για το Ολυμπιακός - Βέροια 3-0!

Απίθανα πράγματα έχουν συμβεί στο πολυσυζητημένο παιχνίδι Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 (6/1/13). Το SDNA αποκαλύπτει με μαρτυρίες, ονόματα και ...διευθύνσεις, πώς ο ανακριτής διαφθοράς έφτασε στο συμπέρασμα ότι το ματς ήταν «στημένο»!

Γεγονότα που δεν μπορεί να συλλάβει ο νους συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Όπως αποκαλύπτει το SDNA, πριν από λίγες ημέρες και μετά από σχετική καταγγελία που διερεύνησε, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, κάλεσε στο γραφείο του τον προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον ποδοσφαιριστή Νίκο Γεωργέα, οι οποίοι κατέθεσαν ενόρκως ότι στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 της 6ης Ιανουαρίου του 2013, τους ζητήθηκε να χάσουν και μάλιστα με το τελικό σκορ να είναι over (να επιτευχθούν συνολικά τρία γκολ και πάνω)! Αναλυτικά...

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, ο οποίος τρέχει την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και κάνει εξαιρετική δουλειά χωρίς να αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, διερεύνησε καταγγελία που δέχθηκε, σύμφωνα με την οποία το παιχνίδι Ολυμπιακός Βέροια 3-0 (6/1/1/3 στο «Καραϊσκάκη») ήταν «ύποπτο» για χειραγώγηση. Πιο συγκεκριμένα, η καταγγελία που δέχθηκε, ανέφερε πως ο γενικός αρχηγός της Βέροιας, Γιώργος Λαναρής, μπήκε στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκη» στο ημίχρονο του αγώνα, με το αποτέλεσμα μέχρι τότε να είναι 0-0, και έδωσε εντολή σε παίκτες και τεχνική ηγεσία να χάσουν το παιχνίδι και μάλιστα με τελικό σκορ over!

Κατά την έξοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο για το 2ο ημίχρονο, ο τότε ποδοσφαιριστής της Βέροιας (και νυν της ΑΕΚ), Νίκος Γεωργέας, ζήτησε από τον τότε προπονητή της ομάδας (και νυν του Άρη), Δημήτρη Καλαϊτζίδη, να μη συνεχίσει να αγωνίζεται. Πράγματι, ο κ. Καλαϊτζίδης αντικατέστησε τον Γεωργέα στο 49΄ του αγώνα με τον Καλογέρη. Λίγο αργότερα, στο 54΄, ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια, με το σκορ στο 1-0, αλλαγή από τον προπονητή του ζήτησε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Παντελής Καφές. Ο συγκεκριμένος αντικαταστάθηκε στο 68΄ από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σκαθαρούδη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Σκαθαρούδης δεν έπαιξε εκείνη τη χρονιά σε κανένα άλλο παιχνίδι, ούτε πριν ούτε μετά και πως όλη του η συμμετοχή στο πρωτάθλημα ήταν αυτά τα 26 (μαζί με τις καθυστερήσεις) λεπτά!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ο Ολυμπιακός πέτυχε άλλα δύο γκολ (86΄ Τζιμπούρ, 90' +1΄ Πάντελιτς) και έτσι το παιχνίδι έληξε 3-0, ακριβώς όπως είχε ...παραγγείλει ο Λαναρής. Ήττα της Βέροιας και over.

Για την ιστορία, στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Βέροια παρατάχθηκε εξ αρχής με ελλείψεις, καθώς είχε αποφασιστεί να εκτίσουν την ποινή τους στο «Καραϊσκάκη« τέσσερις βασικοί ποδοσφαιριστές (Γεωργιάδης, Καλί, Μπαργκάν και ο Ολαϊτάν, που στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό).

Με όλα αυτά τα στοιχεία στα χέρια του, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, κάλεσε πριν λίγες μέρες διαδοχικά στο γραφείο του, τους Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Νίκο Γεωργέα. Και από τους δύο ζήτησε να επιβεβαιώσουν το γεγονός ότι ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Λαναρής, τους ζήτησε να χάσουν το παιχνίδι με over. Τόσο ο Καλαϊτζίδης όσο και ο Γεωργέας, επιβεβαίωσαν στις ένορκες καταθέσεις τους το συμβάν! Εξ αυτών, ο ανακριτής φέρεται να έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως το παιχνίδι ήταν «στημένο».

Ο Γιώργος Ανδρεάδης έχει ήδη απαγγείλει κατηγορίες, τόσο τον πρώην πρόεδρο της Βέροιας, Γιώργο Αρβανιτίδη, όσο και τον Γιώργο Λαναρή, οι οποίοι έχουν πάρει προσθεσμία για να απολογηθούν.

http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/dikastikes-upotheseis-skandala/arthro/31897/marturies-sok-gia-to-olubiakos-veroia-3-0/

«Ο Ολυμπιακός μας είχε ενημερώσει ότι θα υποβιβαστούμε»

Νέες καταγγελίες, αυτή τη φορά στο BBC, έρχονται στο φως από τον προπονητή, πέρυσι, του Απόλλωνα, Λόρι Σάντσες, ο οποίος αποκαλύπτει σημεία και τέρατα για τη δράση του διεφθαρμένου συστήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν ο κόσμος με ρωτάει για το ελληνικό ποδόσφαιρο τους απαντώ πως πολλοί είναι εκείνοι που σε αποθαρρύνουν από το να βρεθείς σε αυτό. Τόσο οι παίκτες, όσο κι οι προπονητές. Διότι υπάρχει διαφθορά, διότι στήνονται αγώνες, διότι δεν πληρώνεσαι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ενώ εμείς με τον Απόλλωνα παλεύαμε για τη σωτηρία μας, οι δύο ομάδες από κάτω μας, η μία εξ αυτών έπαιξε με μία ομάδα που βρισκόταν στη μέση της βαθμολογίας και τη νίκησε με σκορ 7-0 (Πλατανιάς-Καλλονή). Κάτι εξωπραγματικό καθώς εκείνη η ομάδα δεν είχε δεχθεί ποτέ εφτά γκολ, κι είχε εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Και τότε η άλλη ομάδα νίκησε 4-0 ενώ μάλιστα έπαιζε με δέκα παίκτες για πάνω από μία ώρα. Εγώ είδα ένα από αυτά τα παιχνίδια. Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την πορεία του Απόλλωνα στην κορυφαία κατηγορία», ανέφερε αρχικά.

Για τα περίεργα αποτελέσματα: «Δεν ήταν μυστικό. Ο κόσμος μιλούσε για συγκεκριμένα πρόσωπα, για προέδρους, έλεγαν ονόματα τα οποία έγραφε ο Τύπος. Ο πρόεδρος της ομάδας μου, μου είχε πει πως μία ομάδα, ο Ολυμπιακός, του είπε πως θα υποβιβαστούμε και πως δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Κάθε συζήτηση στο δείπνο για το ποδόσφαιρο τελείωνε με τη φράση πως ένας παίκτης έχει στήσει αυτό το ματς, ο ένας το άλλο κλπ. Όλοι μιλούσαν για αυτό, εγώ ένιωσα πολλές φορές κατάθλιψη με τα όσα συνέβησαν, είχα σοκαριστεί παρότι ήμουν εκεί μόλις για έξι μήνες. Εγώ πίστευα πως παρά τις δυσκολίες θα τα καταφέρουμε αλλά αυτό που δεν υπολόγισα ήταν πως οι ομάδες που πάλευαν επίσης για τη σωτηρία θα έπαιρναν νίκες και θα έκαναν σερί που ξεπερνούσαν τις δυνατότητές τους».

Εάν κάποιος προπονητής σε ρωτούσε για να έρθει στην Ελλάδα, τι θα του έλεγες;

«Θα τους έλεγα νομίζω ό,τι συνήθιζαν να λένε σε εμένα. Τι είναι όλα αυτά που ακούγονται περί στημένων αγώνων και παρά το γεγονός πως κάνουμε ό,τι μπορούμε, απλά δεν θα τα καταφέρουμε καθώς όλα είναι στημένα εναντίον μας. Εγώ τότε τους είχα απαντήσει πως είμαι εδώ περισσότερο από ό,τι εσείς κι απλώς είναι αυτό που γίνεται, εσύ πρέπει να το αποδεχθείς και να συνεχίσεις. Παρότι ενοχλούσε βέβαια τους παίκτες η όλη διαφθορά που υπήρχε, απλώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και συνέχιζαν».

Εάν καθόσουν να δεις ελληνικό πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, θα πίστευες πως βλέπεις μία δίκαιη διοργάνωση;

«Είναι γεγονός πως οι μεγάλες ομάδες, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός κι ο ΠΑΟΚ θα βρίσκονται πάντα στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος καθώς έχουν περισσότερα χρήματα από τους υπόλοιπους. Το πρόβλημα είναι πως επηρεάζουν τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω τους, αγοράζοντας παίκτες τους, δίνοντάς τους πίσω σε εκείνους δανεικούς. Υπάρχουν 4-5 ομάδες του Ολυμπιακού, 3-4 του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, με τις οποίες μεταξύ τους έχουν ένα είδος συμμαχίας. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι σαν να λες πως οι τρεις πρώτες ομάδες επηρεάζουν από 2-3 ομάδες η κάθε μία κι έτσι ουσιαστικά μένουν πολύ λίγες που είναι ανεξάρτητες».

http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superleague/arthro/32193/o-olubiakos-mas-eihe-enimerosei-oti-tha-upovivastoume/
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Παρ 24 Απρ 2015 19:55 »
Ναι,
να θυμίσω στον αξιοσέβαστο πρώην προπονητή του συμπαθούς Απόλλωνα
την 4άρα που φάγαμε στη Ριζούπολη όπου το κοράκι μας είχε περάσει μια πριονοκορδέλα ΝΑ!!
Με το συμπάθιο πάντα...