Αποστολέας Θέμα: ΓΑΥΡΟΣ  (Αναγνώστηκε 80493 φορές)

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Απ: ΓΑΥΡΟΣ
« Απάντηση #375 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 21:44 »
Τι θα κάνουμε τώρα κουμάντο στην επιχείριση του άλλου ? Τόσα θέλει τόσα ρίχνει...
Εμείς μπορούμε να φωνάξουμε και να αντιδράσουμε άλλα μάντεψε ποιος έχει την δύναμη και την εξουσία να κάνει πράγματα !?!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 21:45 »

Εχεις ενα δικιο για το timing του πανο,το λογικο θα ηταν να βρισκεται μονίμως αναρτημενο,
αφου ανεκαθεν η ομαδα σου μυρωδιά βόθρου αναβλύζει...

Για μόνιμο πανό είναι δική σου άποψη... δεν θέλω να την σχολιάσω την δική μου άποψη την έγραψα λίγο παραπάνω !
Σε αυτό, έχω μόνο να παρατηρήσω ότι είναι πολύ προχειροδουλειά για να μείνει έτσι... Το κάνεις που το κάνεις κάντο όμορφο τουλάχιστον όχι σαν διαδήλωση του ΚΚΕ :)
offside ;)
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 21:47 »
Τι θα κάνουμε τώρα κουμάντο στην επιχείριση του άλλου ? Τόσα θέλει τόσα ρίχνει...
Εμείς μπορούμε να φωνάξουμε και να αντιδράσουμε άλλα μάντεψε ποιος έχει την δύναμη και την εξουσία να κάνει πράγματα !?!
Δεν έκανα κουμάντο στην τσέπη του.Μια διαπίστωση έκανα.Ότι ρίχνει ψίχουλα σε σχέση με αυτά που βγάζει.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 21:48 »

Αφού το παραδέχεσαι οτι ο Ολυμπιακός θα το έπαιρνε το πρωτάθλημα είτε με 5 είτε με 15 ποιος ο λόγος να ασχολήσε με τον Μαρινάκη και τον κάθε Μαρινάκη ναι που ενδεχομένως να ξεφτιλίζετε με αυτά που κάνει?

Επειδή, μεταξύ άλλων, κάτι εχουμε ακουσει για το επαγγελμα της μαμας του κ τις λουκουμοσκονες που μεταφερει χοντρικής με τα πλοια που ζεχνουν καθαριότητα
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 21:48 »

Εχεις ενα δικιο για το timing του πανο,το λογικο θα ηταν να βρισκεται μονίμως αναρτημενο,

Για μόνιμο πανό είναι δική σου άποψη... δεν θέλω να την σχολιάσω την δική μου άποψη την έγραψα λίγο παραπάνω !
Σε αυτό, έχω μόνο να παρατηρήσω ότι είναι πολύ προχειροδουλειά για να μείνει έτσι... Το κάνεις που το κάνεις κάντο όμορφο τουλάχιστον όχι σαν διαδήλωση του ΚΚΕ :)

Οντως ειναι πολυ προχειροδουλεια,μια πολυ ωραια εικονα απο αποψη αισθητικής θα ηταν
αν διπλα του ηταν αναρτημενο και ενα ακομα που θα εγραφε

''ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ,ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ''.

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 21:49 »
Ακόμα και έτσι...τα αποτελέσματα δείχνουν να τον δικαιώνουν...

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2016.html

Αν η ομάδα ήταν στην μοίρα του βάζελου να σε σίγουρος ότι κανένας Μαρινάκης, ανεξαρτήτως χρημάτων που θα διέθετε δε θα έμενα στην προεδρία για να κοροϊδεύει τον κόσμο...

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 21:50 »

Οντως ειναι πολυ προχειροδουλεια,μια πολυ ωραια εικονα απο αποψη αισθητικής θα ηταν
αν διπλα του ηταν αναρτημενο και ενα ακομα που θα εγραφε

''ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ,ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ''.

Αρκεί να μην είναι γραμμένο σαν διαδήλωση... :) Δεν έχω πρόβλημα με το περιεχόμενο ! Είπαμε ο καθένας έχει την δική του άποψη !

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 21:51 »

Αν η ομάδα ήταν στην μοίρα του βάζελου να σε σίγουρος ότι κανένας Μαρινάκης, ανεξαρτήτως χρημάτων που θα διέθετε δε θα έμενα στην προεδρία για να κοροϊδεύει τον κόσμο...

Παράθεση από: LuNaTiC7

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 21:54 »

Παράθεση από: LuNaTiC7

Όταν κάνεις λογικά πράγματα και κινήσεις και δε σου βγαίνουν υπάρχει ανοχή... στην ΚΟΡΟΙΔΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΧΗ... Στην περίπτωση του Βάζελου τι νομίζεις οτι ισχύει ?
Βάλε το Καραϊσκάκης άδειο, μηδέν αγορές από merchandise και οτιδήποτε σχετικό που είναι στημένο πάνω στο income μιας ομάδα και θα δεις αν έχεις δύναμη...
Τι απο αυτά μπορεί να κάνει ο Βάζελος ? δεν έχει την ίδια δυναμική

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 21:55 »

Αφου τον δικαιώνουν τα αποτελέσματα να πατε οι γοητευμενοι απο την πορεια του βρωμερου θρύλου, στο βρωμερό λυώμενο του θέιου Σώκρατες να χειροκροτάτε μαζί με τους βρωμερότατους ναζί των κερκίδων.

Και ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΑΣ στην ησυχία μας να τους βρίζουμε με όποια αισθητική θέλουμε.

Άϊντε, που λένε κ στο βόρειο Έβρο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 21:56 »
Φάσκεις και αντιφάσκεις αν δεν το κατάλαβες.Αποφάσισε ποιος έχει την δύναμη τελικά και προχωράμε.

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 21:58 »
χειροκροτάτε μαζί με τους βρωμερότατους ναζί των κερκίδων.

Sorry που σου βρίσαμε τον Λίλα :( Δε θα ξαναγίνει ! :)

FON7... έγραψα τι εννοώ διάβασε το και μάλλον θα καταλάβεις :)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:01 »
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Οκτ 2015 22:09 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:03 »
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι στην μια περίπτωση δίνεις δύναμη στον κόσμο να κάνει πράγματα και από την άλλη λες όχι θα γίνει του προέδρου.Θα κάνει ότι θέλει.Αυτό είναι αντίφαση.
Δεν έβαλα βάζελο μέσα.
Τέσπα δεν βγάζει κάπου αυτή η κουβέντα.Το γιατί με τα πανό λύθηκε.Να συμφωνήσουμε δεν γίνεται.Πάμε παρακάτω.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:04 »

Την κουζίνα και στο λυόμενο με τους βρωμιαραίους

Εμπλεξες τη συκιά με τη γκορτσιά.

Άντε, γιατί άντε

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:10 »
Deceiver σχετικά με το βρωμερό λυώμενο του θέιου Σώκρατες έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να βρίσκονται και λαμόγια του τόπου μας?
Δεν είμαι οπαδός του Κόκαλη και του Μαρινάκη... ούτε του Φουστέρ και του Ντομινγκες...

Όταν στο γήπεδο ανακοινώνεται η 11αδα... μετά από κάθε όνομα φωνάζουμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !

Δεν με εκφράζει ούτε με αντιπροσωπεύει ο καθένας που ασχολείται με οτιδήποτε εκτός τον γραμμών που ορίζουν τον αγωνιστικό χώρο ! ... είμαι φίλαθλος και αγαπώ το ποδόσφαιρο... μην μου προσάπτεις τα σκατά των άλλων.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:11 »
  δε χρειαζεται να περιμενεις το Λιλα ποτε θα ξαναρθει για να δειξεις τον <πατριωτισμο σου>..
  εχετε κι εσεις το δικο σας πεταλουδα ,αλλα δεν ειδα να του τα χωνετε..το αντιθετο μαλιστα,τον αποθεωνετε οταν κανει τις πεταλουδιτσες του ...τελικα ειστε η δεν ειστε πατριωτες? αλα καρτ μαλλον, οπως παντα, και κατα το συμφερον σας μηπως?
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:11 »

Ξαναλέω... "Είστε πολλοί? ... για να κανονίσω μερίδες..."

http://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2015/10/03/marinakispoukamiso.jpg?itok=TGVh0XGG
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:16 »
  δε χρειαζεται να περιμενεις το Λιλα ποτε θα ξαναρθει για να δειξεις τον <πατριωτισμο σου>..
  εχετε κι εσεις το δικο σας πεταλουδα ,αλλα δεν ειδα να του τα χωνετε..το αντιθετο μαλιστα,τον αποθεωνετε οταν κανει τις πεταλουδιτσες του ...τελικα ειστε η δεν ειστε πατριωτες? αλα καρτ μαλλον, οπως παντα, και κατα το συμφερον σας μηπως?

Δεν είπα ότι είμαι πατριώτης... ούτε ναζί... σχολίασα το δικό σου σχόλιο... Και εδώ μέσα κράζετε τον ΛΙΛΑ μόνοι σας αλλά του Ολυμπιακού σας πείραξε?
Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Λίλα και ο Κασάμι δεν είναι στο χέρι μου να κάνω κάτι γι αυτό δεν έχω κάν άποψη είμαι άθεος και δεν ασχολούμαι και με πολιτικά... ελπίζω να σε κάλυψα

@NEW PAS. PAS Ρωτάς αν είμαστε πολλοί ? Τι πολλοί? Σαν οπαδοί του Ολυμπιακού ? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ? Δεν καταλαβαίνω το νόημα της φωτογραφίας επίσης για ρίξε ένα explain

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:18 »
Deceiver σχετικά με το βρωμερό λυώμενο του θέιου Σώκρατες έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να βρίσκονται και λαμόγια του τόπου μας?
Δεν είμαι οπαδός του Κόκαλη και του Μαρινάκη... ούτε του Φουστέρ και του Ντομινγκες...

Όταν στο γήπεδο ανακοινώνεται η 11αδα... μετά από κάθε όνομα φωνάζουμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !

Δεν με εκφράζει ούτε με αντιπροσωπεύει ο καθένας που ασχολείται με οτιδήποτε εκτός τον γραμμών που ορίζουν τον αγωνιστικό χώρο ! ... είμαι φίλαθλος και αγαπώ το ποδόσφαιρο... μην μου προσάπτεις τα σκατά των άλλων.

Οι βρωμιαραίοι του τόπου μας την ίδια σκατίλα βρωμάνε.
Τα σκατά, εσύ φίλαθλε, δε τα τρως αλλά σ αρέσει να τα κοιτας και να τα μυρίζεις.
 Αντε καμιά φορά ίσα ίσα να τα βάζεις λίγο στο στόμα, μιας κ τον πρόεδρο τον δικαιώνουν τα αποτελέσματα.

Σκατά στη βρωμερή ομάδα του βρωμερού λιμανιού με το βρωμερό δήμαρχο και το βρωμερό λυόμενο και τους βρωμερότατους φιλάθλους.

Εγω δεν αγαπάω το βρωμερό σας ποδόσφαιρο, αγαπάω ΜΟΝΟ τον ΠΑΣ και ΜΟΝΟ όσους αγαπουν τον ΠΑΣ όπως εγω. :mono: :stop:

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:22 »
ρε lunatic να σου κάνω μια ερώτηση? Την βαζέλα την λες βαζέλα και τον πουστόγαυρο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Έχεις κάποια συμπάθεια στον πουστόγαυρο και αντιπάθεια στους άλλους?Αν ναι, τότε για σένα είναι το πανό και για όλους αυτούς που πανηγύριζαν την Τρίτη την νίκη του ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥ στο Λονδίνο. Αν όχι, και είσαι μόνο ΠΑΣ, τότε θα έπρεπε να ξέρεις ποιοί είναι οι εχθροί της ομάδας σου. Αν δεν ξέρεις λοιπόν, φρόντισε να μάθεις. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:23 »
Lunatic 7,
ο γαύρος είναι η μεγαλύτερη και πιό καθαρή ομάδα της Ελλάδας.
ΟΚ τώρα?
Ξέδωσες?

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:26 »

Εγω δεν αγαπάω το βρωμερό σας ποδόσφαιρο, αγαπάω ΜΟΝΟ τον ΠΑΣ και ΜΟΝΟ όσους αγαπουν τον ΠΑΣ όπως εγω. :mono: :stop:

Να το κοιτάξεις αυτό... Ζείς σε ένα κόσμο που ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ... ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ δεν υπάρχει... κοινά θα βρεις... αλλά τι να λέει ?
Αγαπάς το ίδιο τον ΠΑΣΟΚΤΖΗ που αγαπά τον ΠΑΣ με τον ΝΔημοκράτη που αγαπά τον ΠΑΣ?
Αγαπάς το ίδιο τον τύπο που έχει σπίτι στην Ακαδημία που αγαπά τον ΠΑΣ με τον τύπο που ζει στην Λεμονιά?
(Δεν έχω κανένα θέμα με τις παραπάνω διαφορετικότητες του καθενός...θέλω να δείξω οτι κανείς δεν είναι ίδιος...αν και μπορεί να μοιάζει)

Και όλα αυτά ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ γιατί απλά έχετε ένα κοινό ενδιαφέρον ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ? Εκτός και αμα οταν νικάει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ φεύγουν τα προβλήματα υγεία σου...γεμίζει η τσέπη σου και η δουλειά σου γίνεται αυτομάτως ευχάριστη ! ΠΑΩ ΠΑΣΟ !

Το ποδόσφαιρο φίλε μου είναι για να περνάμε καλά οχι για να δημιουργείς κλίμα,αντιπάθειες και να βάζεις αγχος στη ζωή σου...
Είσαι πολιτισμένος άνθρωπος? Και θεωρείς οτι δε θα αγαπάς κάποιον γιατι ειναι ξέρω γω απο την Λάρισα και γουστάρει την Λάρισα σαν ποδοσφαιρική ομάδα? Αν ο αδερφός σου ήταν ΑΕΚ ? θα τον χτυπούσες κάθε μέρα?

Take a chill pill ... ! Αλήθεια πόσο χρωνών είσαι ?

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:29 »
ρε lunatic να σου κάνω μια ερώτηση? Την βαζέλα την λες βαζέλα και τον πουστόγαυρο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Έχεις κάποια συμπάθεια στον πουστόγαυρο και αντιπάθεια στους άλλους?Αν ναι, τότε για σένα είναι το πανό και για όλους αυτούς που πανηγύριζαν την Τρίτη την νίκη του ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥ στο Λονδίνο. Αν όχι, και είσαι μόνο ΠΑΣ, τότε θα έπρεπε να ξέρεις ποιοί είναι οι εχθροί της ομάδας σου. Αν δεν ξέρεις λοιπόν, φρόντισε να μάθεις. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Chilly φυσικά και είμαι Ολυμπιακός ... απορώ δηλαδή τόση ώρα που διαβάζεις το θέμα και δεν έχεις καταλάβει...
Και είσαι και κρυφοπαναθηναικάκιας σε πείραξε το ΒΑΖΕΛΟΣ ! :)  Δε πειράζει :)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:32 »
Iron Maiden 2,
ξέδωσες? Εκτονώθηκες?
Τελειώσαμε τώρα?