Εγω δεν αγαπάω το βρωμερό σας ποδόσφαιρο, αγαπάω ΜΟΝΟ τον ΠΑΣ και ΜΟΝΟ όσους αγαπουν τον ΠΑΣ όπως εγω.
Να το κοιτάξεις αυτό... Ζείς σε ένα κόσμο που ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ... ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ δεν υπάρχει... κοινά θα βρεις... αλλά τι να λέει ?
Αγαπάς το ίδιο τον ΠΑΣΟΚΤΖΗ που αγαπά τον ΠΑΣ με τον ΝΔημοκράτη που αγαπά τον ΠΑΣ?
Αγαπάς το ίδιο τον τύπο που έχει σπίτι στην Ακαδημία που αγαπά τον ΠΑΣ με τον τύπο που ζει στην Λεμονιά?
(Δεν έχω κανένα θέμα με τις παραπάνω διαφορετικότητες του καθενός...θέλω να δείξω οτι κανείς δεν είναι ίδιος...αν και μπορεί να μοιάζει)
Και όλα αυτά ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ γιατί απλά έχετε ένα κοινό ενδιαφέρον
ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ? Εκτός και αμα οταν νικάει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ φεύγουν τα προβλήματα υγεία σου...γεμίζει η τσέπη σου και η δουλειά σου γίνεται αυτομάτως ευχάριστη ! ΠΑΩ ΠΑΣΟ !
Το ποδόσφαιρο φίλε μου είναι για να περνάμε καλά οχι για να δημιουργείς κλίμα,αντιπάθειες και να βάζεις αγχος στη ζωή σου...
Είσαι πολιτισμένος άνθρωπος? Και θεωρείς οτι δε θα αγαπάς κάποιον γιατι ειναι ξέρω γω απο την Λάρισα και γουστάρει την Λάρισα σαν ποδοσφαιρική ομάδα? Αν ο αδερφός σου ήταν ΑΕΚ ? θα τον χτυπούσες κάθε μέρα?
Take a chill pill ... ! Αλήθεια πόσο χρωνών είσαι ?