LuNaTiC7,η αλήθεια είναι ότι ένα μέσο επίπεδο (όχι iron maiden
),το κρατάς,αλλά πέφτεις ρε συ μάστορα κ σε αντιφάσεις..."δεν είναι το ποδόσφαιρο για να δημιουργείς αντιπάθειες",αλλά εσύ είσαι ολυμπιακός κ ο άλλος βάζελος..πως είπες?δεν είναι απαξιωτικό?...και στη τελική μέσα από ολη αυτή τη βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου,που ΕΣΥ κερδισμένος είσαι (σαν γαύρος και όχι προσωπικά),πως μπορείς ακόμα να παρακολουθείς την ομάδα σου?δε σε ρωτάω για τη κατάσταση στις κερκίδες του "Καραϊσκάκης" και ούτε σου φορτώνω τους τσουκαλάδες,αλλά μια απελπισία αν δε σε πιάνει,τότε μάλλον γουστάρεις συνενοχή.....
είναι το ποδόσφαιρο για να περνάμε καλά όλοι μας,-όπως λες-,αλλά εσύ "ξεχνάς" το "ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδίζουν...",κ έτσι ΔΕΝ περνάμε όλοι καλά.....ποιος φταίει?το κακό το ριζικό μας?.....
πάμε παρακάτω.....Σαλιαρέλης,Κοσκωτάς,(αποδεδειγμένα απατεώνες),κ θα μου πεις τώρα ότι τα πλέρωσες αυτά..Πότε?επειδή δεν πήρες τίτλους?γιατί το έγραφε το Σύνταγμα,και παρανόμησε η μοίρα?
η δυναμική που λες,είναι περίεργο πράμα..ερμηνεύεται κ έτσι κ αλλιώς....αλήθεια,ο οικονομικός ισολογισμός του γαύρου ,είσαι σιγουρος ότι εχει θετικό πρόσημο?γώ άλλα ξέρω,και η δικαιολογία που προβάλουν οι ομόθρησκοι σου ,είναι ότι "έχει κύκλο εργασιών"....σου λέει κάτι αυτό?....θα πάει μακρυά η βαλίτσα ,με κείνα και με τούτα,ας σταματήσουμε εδώ την εκτόνωση,α΄ντε παλικάρι μου να χαρείς την ομορφιά του συλλόγου που η Χούντα του έκανε δώρο το προπονητήριο του Ρέντη,και άσε μας εδώ εμάς....σε τούτο το καφενέ αν είναι να το γυρίσουμε στα μπινελίκια,μπορούμε και μεταξύ μας μια χαρά,δεν έχουμε ανάγκη τους πλούσιους και χορτάτους αλλόθρησκους....