Αποστολέας Θέμα: ΓΑΥΡΟΣ  (Αναγνώστηκε 80501 φορές)

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Απ: ΓΑΥΡΟΣ
« Απάντηση #400 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:32 »
Ο,τι κατάλαβες, κατάλαβες. :stop:

Αυτοί που καταλαβαίνουν,καταλαβαίνουν.

Τα τάληρα τα κατάργησε το ΠΑΣΟΚ κι έφερε ευρό. :pashat:

Καλό ταξίδι τώρα με τα βρωμερά πλοία του βρωμερού δημοτικού σύμβουλου.

Υ.Γ. Αγαπάω κι έναν Καρδιτσιώτη που είναι ΑΣΑ, επειδή αν διαβάσει αυτό που διάβασες κι εσύ θα καταλάβει ότι τον αγαπάω κι αυτόν...
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #401 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:34 »
Ντιπ ζαγαρια ειστε ρε. Ολοι σας χτες έπαιξε η ομαδα μας με τν Ηρακλη κ εφερε Χ . Αντι να προβληματιστητε ολοι σας γιδια. Καθεστε και γραφετε σε θεμα φόρουμ ΠΑΣ Ηρακλής για τν γαυρο κ τν Μαρινακη κ τν Λιλα κ τα πολιτικα

Αμαν μαλακες ολοι σας
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:35 »
Ρε Lunatic ποσες φορες εχεις παει στο Καιρασκακη?

Για απαντησε μου ρε μαστορα....Γιατι σαν και εσενα εβλεπα κατι γιδια στην Ηουμενιτσα που μου το παιζανε και χουλιγκανοι τρομαρα τους.....Που αμα τα αφηνα στον Πειραια θα  τα ψαχναμε στο αμπελαλε οπως λεει ο υπαλληλος  σας

Kατσε ρε Vaggel-lakis buffon,εχει θεμα εδω!!!Ο συγκεκριμρνος θα εχει κλεισει δειαρκειας στο καναπε του σπιτιου για καμποσα χρονια και μας πουλαει και πνευμα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:37 »
ρε lunatic να σου κάνω μια ερώτηση? Την βαζέλα την λες βαζέλα και τον πουστόγαυρο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Έχεις κάποια συμπάθεια στον πουστόγαυρο και αντιπάθεια στους άλλους?Αν ναι, τότε για σένα είναι το πανό και για όλους αυτούς που πανηγύριζαν την Τρίτη την νίκη του ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥ στο Λονδίνο. Αν όχι, και είσαι μόνο ΠΑΣ, τότε θα έπρεπε να ξέρεις ποιοί είναι οι εχθροί της ομάδας σου. Αν δεν ξέρεις λοιπόν, φρόντισε να μάθεις. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Chilly φυσικά και είμαι Ολυμπιακός ... απορώ δηλαδή τόση ώρα που διαβάζεις το θέμα και δεν έχεις καταλάβει...
Και είσαι και κρυφοπαναθηναικάκιας σε πείραξε το ΒΑΖΕΛΟΣ ! :)  Δε πειράζει :)
Απλά δεν σε παρακολουθώ χρονολογικά εδω μέσα για να ξέρω οτι είσαι γαυρος. Δεν απορώ που με λες ''κρυφοπαναθηναικάκιας''. Γαύρος είσαι, τσακωμένος με την πραγματικότητα. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Σου άρεσε? Οχι? Πάρτο άλλη μια. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:39 »

(...)
@NEW PAS. PAS

Αυτό το σύμβολο "@", αν δεν κάνω λάθος έχει συγκεκριμένη χρήση ως κώδικας λέξης... εδώ συμβολίζει 1 αρ.χίδι... 2 "@@", 2 αρχίδια... κ.ο.κ., ...
Σε έμαθα και κάτι χρήσιμο  ;)
Στα υπόλοιπα συμφωνούμε.
Αδίκως χαρακτηρίζουν το γαυρόμπαλο βρωμιάρη και τον γράφουν στην παλιολινάτσα σε στυλ α-graffiti.
Δες το ομφαλό του... 5ακάθαρος με μπατονέτα και σκόνη (ταλκ).
Η καθαριότητα στον άνθρωπο από τον ομφαλό και από την πρωκτοπή φαίνεται λέει ο λαός ... της οποίας δεν έχουμε έποψη.

Γι' αυτό και ρωτάω αν είστε πολλοί, τέλος πάντων πόσοι, για να κανονίσω τι μερίδες θα κόψω.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #405 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:41 »
ρε lunatic να σου κάνω μια ερώτηση? Την βαζέλα την λες βαζέλα και τον πουστόγαυρο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Έχεις κάποια συμπάθεια στον πουστόγαυρο και αντιπάθεια στους άλλους?Αν ναι, τότε για σένα είναι το πανό και για όλους αυτούς που πανηγύριζαν την Τρίτη την νίκη του ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥ στο Λονδίνο. Αν όχι, και είσαι μόνο ΠΑΣ, τότε θα έπρεπε να ξέρεις ποιοί είναι οι εχθροί της ομάδας σου. Αν δεν ξέρεις λοιπόν, φρόντισε να μάθεις. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Chilly φυσικά και είμαι Ολυμπιακός ... απορώ δηλαδή τόση ώρα που διαβάζεις το θέμα και δεν έχεις καταλάβει...
Και είσαι και κρυφοπαναθηναικάκιας σε πείραξε το ΒΑΖΕΛΟΣ ! :)  Δε πειράζει :)
Απλά δεν σε παρακολουθώ χρονολογικά εδω μέσα για να ξέρω οτι είσαι γαυρος. Δεν απορώ που με λες ''κρυφοπαναθηναικάκιας''. Γαύρος είσαι, τσακωμένος με την πραγματικότητα. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Σου άρεσε? Οχι? Πάρτο άλλη μια. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Πολύ μίσος ρε φιλαράκι... παίρνεις τπτ steroids ? :)
Sorry που σε είπα βάζελο...ξέρω είναι πολύ χοντρό ! Ζητώ ταπεινά συγγνώμη !

@ayuto1966 Θεωρείς οτι το παίζω ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙ ? Αν τέλος πάντων αυτό θεωρείς πες μου και θα σου πω πόσες φορές έχω πάει στο Καραϊσκάκης για να βγάλεις το όποιο συμπέρασμα σου...

@Vagge-lakis είναι το σύστημα θα βελτιωθούμε σκοτώνοντας την κατσίκα του γείτονα... το αιώνιο πρόβλημα του Έλληνα :(

@New Pas. Pas https://www.youtube.com/watch?v=kwC17sK-m54 Τώρα που κοιτάζω ... τελικά είμαστε κάμποσοι :)

Όσο για το @
https://en.wikipedia.org/wiki/At_sign

btw τι είναι το υπο-παρακολούθηση στο profil μου :( big brother φάση ?
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Οκτ 2015 22:50 από deceiver »

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #406 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:47 »
φιλε cilly εριξες 2 γαμωσυνθηματα στο πουστογαυρο κι ενα στην κωλοβαζελα οποτε,κατα τη λογικη,του σεληνιασμενου εισαι ακομα βαζελος .. :P
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Οκτ 2015 23:01 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:48 »
(...)

@New Pas. Pas https://www.youtube.com/watch?v=kwC17sK-m54 Τώρα που κοιτάζω ... τελικά είμαστε κάμποσοι :)

Μαθήματα φιλαθλίας... ΟΧΙ στον New Pas. Pas.
'Ωρα τώρα να ψάχνουμε και εξομολόγο για τα κατά γαύρον αμαρτήματά μας... ας βάλουμε επιτέλους τέλος στις @@@@@@ές.

Στο ματς

Ε, όχι, δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι ο νεοφώτιστος Ηρακλής πήρε 2 - 2 στην έδρα Ομάδας που μόστραρε στις 5αδες.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Οκτ 2015 22:52 από deceiver »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:48 »
New Pas. Pas https://www.youtube.com/watch?v=kwC17sK-m54 Τώρα που κοιτάζω ... τελικά είμαστε κάμποσοι :)

Μόνο τόσοι???
New, θα περισσέψει κιόλας.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Οκτ 2015 22:53 από deceiver »

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #409 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:49 »
(...)

Μαθήματα φιλαθλίας... ΟΧΙ στον New Pas. Pas.
'Ωρα τώρα να ψάχνουμε και εξομολόγο για τα κατά γαύρον αμαρτήματά μας... ας βάλουμε επιτέλους τέλος στις @@@@@@ές.

Ελπίζω τουλάχιστον να κατανόησες τι είναι το @ :)
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Οκτ 2015 22:53 από deceiver »

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #410 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:49 »
Αyuto απαντω ως εξης.... ποιος τν γαμαει τν τζε ? Εδω εχουμε τα θκα μας προβλήματα στην καθημερινοτητα.
Ανθρωπους που νομίζουν ότι μια ομαδα ποδοσφαιρική, τους κανει υπερανω πρωθυπουργού και οικονομική κρισης ξενιτιας κ υγεια κ Θεου τοτε ειναι ντιπ για ντιπ. Λεφτα μονο δίνουν.... τι περνουν ?

Οσο ασχολείστε τοσο θα γραφει μεχρι να εμφανιστεί ενας σαν κ εμενα να του πουμε μπραβο για τν γαμομαδα σου που εριξε 3 στο χωριο του Λονδίνου μπραβο που εριξε δυο στο κατσικοχωρη της Θεσσαλονίκης μπραβο που εριξαν 5 σε ενα γαλατικο χωριο με αλβανο φασιστα. Μπραβο μπραβο μπραβο. Αλλαξτε νοοτροπίες σαν ανθρωποι εχουμε κανει τν καθε αντικειμενικο κουμμουνιστη αναρχικο και τν κοντρα πλακε φασιστα σε αυτη την χωρα.  Γιαυτο παμε απο μνημονια σε μνημονια γιαυτο ξενιτευτικαμε γιαυτο η χωρα αυτη αντι να προοδεύει παει 100 χρονια μειον απειρο.

Σχολατε κ γραψτε για την ομαδα μας. Ιδεες γιατι η ομαδα μας ιδεα ειναι κ οι ιδεες δν πεθαίνουν ειναι ψωρα σαν να παρακαλας να πεις ενα τσιπουρο με ολους σας κ να παει το καλαμπουρι γονα. Αιντε ταγαρες
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #411 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:52 »
Αyuto απαντω ως εξης.... ποιος τν γαμαει τν τζε ? Εδω εχουμε τα θκα μας προβλήματα στην καθημερινοτητα.
Ανθρωπους που νομίζουν ότι μια ομαδα ποδοσφαιρική, τους κανει υπερανω πρωθυπουργού και οικονομική κρισης ξενιτιας κ υγεια κ Θεου τοτε ειναι ντιπ για ντιπ. Λεφτα μονο δίνουν.... τι περνουν ?

Οσο ασχολείστε τοσο θα γραφει μεχρι να εμφανιστεί ενας σαν κ εμενα να του πουμε μπραβο για τν γαμομαδα σου που εριξε 3 στο χωριο του Λονδίνου μπραβο που εριξε δυο στο κατσικοχωρη της Θεσσαλονίκης μπραβο που εριξαν 5 σε ενα γαλατικο χωριο με αλβανο φασιστα. Μπραβο μπραβο μπραβο. Αλλαξτε νοοτροπίες σαν ανθρωποι εχουμε κανει τν καθε αντικειμενικο κουμμουνιστη αναρχικο και τν κοντρα πλακε φασιστα σε αυτη την χωρα.  Γιαυτο παμε απο μνημονια σε μνημονια γιαυτο ξενιτευτικαμε γιαυτο η χωρα αυτη αντι να προοδεύει παει 100 χρονια μειον απειρο.

Σχολατε κ γραψτε για την ομαδα μας. Ιδεες γιατι η ομαδα μας ιδεα ειναι κ οι ιδεες δν πεθαίνουν ειναι ψωρα σαν να παρακαλας να πεις ενα τσιπουρο με ολους σας κ να παει το καλαμπουρι γονα. Αιντε ταγαρες

Αυτά γράφω και εγώ με άλλα λόγια στον Deceiver γιατί τρελαίνεσαι επειδή τυχαίνει να  είμαι άλλη ομάδα? Like it matters in our everyday life ?

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #412 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:52 »
Lunatic 7,
ο γαύρος είναι η μεγαλύτερη και πιό καθαρή ομάδα της Ελλάδας.
ΟΚ τώρα?
Ξέδωσες?

Ε ωρέ vagge-laki,
το έγραψα πιό πάνω αλλά δεν σταματάει ο τζες...
Έχει ρεπρίζ,τί να κάνουμε τώρα??? :P

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:53 »
LuNaTiC7,η αλήθεια είναι ότι ένα μέσο επίπεδο (όχι iron maiden  :) ),το κρατάς,αλλά πέφτεις ρε συ μάστορα κ σε αντιφάσεις..."δεν είναι το ποδόσφαιρο για να δημιουργείς αντιπάθειες",αλλά εσύ είσαι ολυμπιακός κ ο άλλος βάζελος..πως είπες?δεν είναι απαξιωτικό?...και στη τελική μέσα από ολη αυτή τη βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου,που  ΕΣΥ κερδισμένος είσαι (σαν γαύρος και όχι προσωπικά),πως μπορείς ακόμα να παρακολουθείς την ομάδα σου?δε σε ρωτάω για τη κατάσταση στις κερκίδες του "Καραϊσκάκης" και ούτε σου φορτώνω τους τσουκαλάδες,αλλά μια απελπισία αν δε σε πιάνει,τότε μάλλον γουστάρεις συνενοχή.....
είναι το ποδόσφαιρο για να περνάμε καλά όλοι μας,-όπως λες-,αλλά εσύ "ξεχνάς" το "ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδίζουν...",κ έτσι ΔΕΝ περνάμε όλοι καλά.....ποιος φταίει?το κακό το ριζικό μας?.....
πάμε παρακάτω.....Σαλιαρέλης,Κοσκωτάς,(αποδεδειγμένα απατεώνες),κ θα μου πεις τώρα ότι τα πλέρωσες αυτά..Πότε?επειδή δεν πήρες τίτλους?γιατί το έγραφε το Σύνταγμα,και παρανόμησε η μοίρα?
η δυναμική που λες,είναι περίεργο πράμα..ερμηνεύεται κ έτσι κ αλλιώς....αλήθεια,ο οικονομικός ισολογισμός του γαύρου ,είσαι σιγουρος ότι εχει θετικό πρόσημο?γώ άλλα ξέρω,και η δικαιολογία που προβάλουν οι ομόθρησκοι σου ,είναι ότι "έχει κύκλο εργασιών"....σου λέει κάτι αυτό?....θα πάει μακρυά η βαλίτσα ,με κείνα και με τούτα,ας σταματήσουμε εδώ την εκτόνωση,α΄ντε παλικάρι μου να χαρείς την ομορφιά του συλλόγου που η Χούντα του έκανε δώρο το προπονητήριο του Ρέντη,και άσε μας εδώ εμάς....σε τούτο το καφενέ αν είναι να το γυρίσουμε  στα μπινελίκια,μπορούμε και μεταξύ μας μια χαρά,δεν έχουμε ανάγκη τους πλούσιους και χορτάτους αλλόθρησκους....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 22:54 »
Ενταξει δεν εισαι χουλιγκανι,για πες μου τωρα ποσες φορες εχει παει Καραισκακη και γενικως Πειραια στην ζωη σου?

Εισαι απο τα Γιαννινα και χωρις να εχεις καμια σχεση με Πειραια απο οτι φανταζομαι ,δηλωνεις Ολυμπιακος γιατι εμαθες παντα να πηγαινες με την μαζα και γιατι ειχες αναγκη  να ικανοποιειται το εγω σου δηλωνωντας πως εισαι πρωταθλητης και βεβαιως  χωρις να δινεις δεκαρα για την πολη μας

Και παρα πολλα παιδια απο Αθηνα,Κορινθο,Πατρα,Πυτγο και Λαμια εχοντας καταγωγη απο τα Γιαννινα και ζωντας σε ενα ΠΟΚΙΤΙΚΟ περιβαλλον ειχανε τα ΑΡΧΙΔΙΑ και πηγανε κοντρα στο ρευμα της κοινωνιας τους και εγιναν ΠΑΣ γιατι αγαπουσαν την πολη τους και καθετι που περιλαμβανει την ΗΠΕΙΡΟ

Αυτη ειναι διαφορας μας μεγαλε
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Οκτ 2015 22:58 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #415 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 23:10 »
Αν το επίπεδο μου το κρίνεις από το πως ονομάζω τον αιώνιο μου αντίπαλο τότε το forum εδώ που χαρακτηρίζει όλες της ομάδες πλην του ΠΑΣ με παρατσούκλια δεν έχει ΝΤΙΠ χαμηλό επίπεδο...?
Οκ θα μου πεις είναι ένα οπαδικό forum και είναι λογικό εν μέρη... Αλλά γιατί εγώ να είμαι ο παράλογος όταν λέω τον βάζελο...βάζελο ?
Είμαι κερδισμένος επειδή μετά απο τον Χ αγώνα που θα κερδίσει ο Ολυμπιακός κυρίως με καμιά ομάδα της προκοπής θα πάω στην δουλειά μου την άλλη μέρα το πρωί με λίγο καλύτερη διάθεση? Ναι οκ αυτό το κάνω... Σε τι άλλο πέρα από την καζούρα μεταξύ μας έχω κερδίσει? Σε τίποτα? Άρα επανέρχομαι σε αυτό που λέω παραπάνω...ότι ασχολούμαστε και τσακωνόμαστε για δευτερευούσης σημασίας πράγματα...

Απελπισία με πιάνει όχι γιατί υπάρχει ο τσουκαλάς στην κερκίδα αλλά γιατί υπάρχουν άτομα και ομάδες μέσα σε ομάδες που έχουν άλλους σκοπούς... ΚΑΚΟΥΣ... καταλαβαίνεις τι και πως δε θέλω να πάρω θέση....
Δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό...το κατακρίνω και ως εκεί ... δεν έχω την δύναμη να κάνω κάτι για αυτό από το να μείνω μακριά κ ασφαλής...
Γενικότερα δε θα κάτσω να βριστώ με κανέναν... θα πω την άποψη μου και ως εκεί άλλα σε πληροφορώ με τους Ολυμπιακαρες που κρίνουν τα πάντα και δεν είναι πότε ευχαριστημένου έχω το πιο μεγάλο θέμα... Ξερολες υπάρχουν παντού που πάντα βρίσκουν κάτι να πούνε... είναι εκνευριστικό είδος ανθρώπου

Με απατεώνες έχουν επωφεληθεί όλοι έτσι?... δεν είναι κάτι που θα πρέπει να καταλογιστεί στον Ολυμπιακό(μόνο)... φαντάζομαι ότι έτσι βρήκε...έτσι κάνει.
Αν όλα ήταν αγγελικά πλασμένα ίσως τα πράγματα να ήταν λίγο διαφορετικά...
Δεν ξέρω να σου πω για ισολογισμούς κτλ άλλα είπα και παραπάνω ... με ενδιαφέρει τι γίνεται μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου... δε θα κάτσω να σκάσω αν ο Ολυμπιακος δε βγαίνει οικονομικά... Υπήρχε και χωρίς λεφτά μην ξεχνάμε
Στο σχολείο μικρός δεν είχα δει πότε πρωτάθλημα... νομίζω μπορώ να το αντέξω και τώρα. Δεν έχω κανένα κόλλημα με τους τίτλους... Είμαι ποδοσφαιροφιλος ... Έχω ΝΟΒΑ + ΟΤΕ και βλέπω ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο ποδόσφαιρο γιατί μου αρέσει και παλιότερα και λόγο στοιχήματος... *από όταν σταμάτησε η Betfair δεν παίζω για ευνοήτους λόγους ...
Η χούντα έχει κάνει σε πολλοίς δώρα μη τα βλέπεις μονόπλευρα τα πράγματα
Και το σημαντικότερο... δεν είμαι πλούσιος. Τα λεφτά καλά είναι άλλα δε είναι αυτά που θα σε κάνουν ευτυχισμένο στην ζωή σου... Αν έχεις προβλήματα στην καμπούρα σου το αντιλαμβανεσε, αν είσαι (θεωρητικά)μια χαρά τα σκέφτεσαι αλλιώς τα πράγματα...

Anyway θα σας αφήσω... Καληνύχτα σας !

@ayuto1966 Με την απάντηση μου και το πως περασα τα σχολικά μου χρόνια θα καταλαβαίνεις φαντάζομαι οτι ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τους τίτλους και την μάζα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Οκτ 2015 23:13 από LuNaTiC7 »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 23:16 »
Αλείψτε φέτα στο βούτυρο του προέδρου...

7 χρόνια αναρωτιέστε γιατί ο πρόεδρος παριστάνει το "μοσχάρι" (ας μου επιτρέψει αυτήν την αναλογία ο κ. πρόεδρος), δηλ., γιατί δεν ιδρώνει το αυτί του με τα όσο μύρια και παρά τις αΦακελιές του κ.ά.,  ... γιατί, ο κυρ πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά ότι η κερκίδα είναι ντεμί στο εμπριμέ και ο πυρήνας υποχείριό του... τι μας έμεινε μετά? ... 1ς chilly μας έμεινε ρε πστ μου!

Στο ματς

Κακώς το 2 - 2 με liftingkαρισμένες Γριές
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Οκτ 2015 23:20 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 23:19 »
Anyway θα σας αφήσω... Καληνύχτα σας !

Encore δεν θα κάνεις?
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #418 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 23:20 »
Αν θες να πω κάτι για να βρίσεις μπορώ να το κάνω...
Στεναχωριέμαι απλά που φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνεσαι τι γράφω.
Τέλος πάντων.

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 23:25 »

Αν αναφέρεσαι σε εμένα:
Μην σκας ... θα πάθεις συγκοπή.
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #420 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 23:29 »
Αν θες να πω κάτι για να βρίσεις μπορώ να το κάνω...
Τέλος πάντων.
εγώ ΔΕΝ σε έβρισα ,δεν τραβάω κανένα ζόρι για να σου δώσω αφορμή,αλλά είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ κατάλαβες ούτε τι σου γράφω, ούτε την ουσία σε αυτό το πράμα που ονομάζεται ελληνικό ποδόσφαιρο,για τη κατάντια του οποίου μόνο άμοιρος ευθυνών δεν είναι ο γαύρος.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 23:30 »
Στον midnight αναφέρομαι...
απο όταν σταμάτησα να βάζω ##### (@) έχουμε χάσει τον μπούσουλα :)
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Οκτ 2015 23:36 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 23:33 »
Disc 1

01. If Eternity Should Fail (Dickinson) 8:28
02. Speed Of Light (Smith/ Dickinson) 5:01
03. The Great Unknown (Smith/ Harris) 6:37
04. The Red And The Black (Harris) 13:33
05. When The River Runs Deep (Smith/ Harris) 5:52
06. The Book Of Souls (Gers/ Harris) 10:27

Disc 2

07. Death Or Glory (Smith/ Dickinson) 5:13
08. Shadows Of The Valley (Gers/ Harris) 7:32
09. Tears Of A Clown (Smith/ Harris) 4:59
10. The Man Of Sorrows (Murray/ Harris) 6:28
11. Empire Of The Clouds (Dickinson) 18:01

Στο ματς (δήθεν δήθεν για να είμαστε topic  ;) )

Η συμπαράσταση του κόσμου ήταν εξαιρετική στα Γιάννενα. Παρά το γεγονός ότι δόθηκαν μόλίς 400 εισιτήρια , οι φίλαθλοι του Ηρακλή ήταν πολύ περισσότεροι. Αν βοηθούσαν και τα προηγούμενα αποτελέσματα τότε θα υπήρχε πολλαπλάσιος κόσμος.  Σε ολόκληρο τον αγώνα δεν σταμάτησαν να παροτρύνουν τους παίκτες , ακόμα και όταν ήταν πίσω στο σκορ. Στο τέλος οι παίκτες τους ευχαρίστησαν για την συμπαράσταση τους.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Οκτ 2015 23:36 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 23:36 »
Μην με ανακατεύεις με μέταλ... είμαι τελείως αντίθετος.

Και για να μην φανώ και ασυνεπής... its my last msg :) Gn !

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Οκτ 2015 23:43 από LuNaTiC7 »

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 23:44 »
Deceiver είσαι πολύ εριστικός...
Edit μηνύματα μου για να γράφεις τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ σου δε θα κάνεις...αυτά δε γίνονται ούτε σε φόρουμτις ουγκάντας

Και έχεις αλλάξει τα πάντα στα κειμενά μου για το ηλίθιο videaki σου... για το 5-1 θα ανεβάσεις τπτ ? γκιοζη

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Οκτ 2015 23:50 από deceiver »