Αποστολέας Θέμα: ΓΑΥΡΟΣ  (Αναγνώστηκε 80519 φορές)

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΓΑΥΡΟΣ
« Απάντηση #50 στις: Παρ 16 Μάρ 2012 11:33 »
Εγώ όταν παίζει ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ στην Ευρώπη είμαι με τούς άλλους εκτός εάν ο αντίπαλος είναι Τουρκική ή ΕΒραϊκή ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Παρ 16 Μάρ 2012 13:30 »
Εγώ όταν παίζει ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ στην Ευρώπη είμαι με τούς άλλους εκτός εάν ο αντίπαλος είναι Πορτογαλική ή Ελβετική ομάδα.

ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ!
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Παρ 16 Μάρ 2012 13:48 »
Eγώ είμαι deceiver ...  με  το μπουκ που είναι στο φόρτωμα των παιχνιδιών και με του λογιστή της ομάδας (x) που είναι στο ξεφόρτωμα του παιχνιδιού. :P 

Ακριβό το μέταλλo.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Παρ 16 Μάρ 2012 15:57 »
"Ντέβιτς παιχταρά,
Ντέβιτς παιχταρά,
τον γαύρο τον ε...μάμησες μέσ' τον πειραιά !!!"

Άλλος για Βουκουρέστηηηηηηηηη  :P :P :P

Άι, γιατί μας είχαν πρήξ' τα πελέδια να πούμε... και να που να έπαιζαν και με καμιά τς προκοπής, το κοντέρ θα έγραφε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.  :pashat:
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Παρ 16 Μάρ 2012 16:38 »
αποκλειστηκε οπως επρεπε.. να ποναει. τωρα ας κοψουν το κεφαλι τους και αυτοι και οι βαζελοι στο "ντερμπυ". εμεις παιζουμε ξανθη.-
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος boo bit

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Παρ 16 Μάρ 2012 16:44 »
Εγώ όταν παίζει ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ στην Ευρώπη είμαι με τούς άλλους εκτός εάν ο αντίπαλος είναι Πορτογαλική ή Ελβετική ομάδα.

κι εγώ, άμα δω ομάδα από λιχτενστάιν, σαν μαρίνο ή νησιά φερόε τους υποστηρίζω. μασόνοι παιδί μου..

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Παρ 16 Μάρ 2012 18:47 »

ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ!

Κι εγώ φίλε. Οι Ελβετοί φκιάνουν τρύπιο τυρί και οι Πορτογάλοι μιλάνε άθλια Βραζιλιάνικα (ή μήπως οι Βραζιλιάνοι άθλια Πορτογαλικά--ποτέ δεν κατάλαβα...). Τεσπα, ασταδιάλα κωλοχώρες ναούμε.  :P
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Παρ 16 Μάρ 2012 19:18 »
ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ 8)

ΖΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σαβ 17 Μάρ 2012 17:55 »
Kαι εγω οταν παιζει ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ γενικως ειμαι με τους αλλους, εκτος και αν παιζουν με τον οφη! :P :P :P
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 18 Μάρ 2012 13:32 »
Καλυτερα μια δυνατη επαρχια,με τον μισητο Οφη,με τον Πελατη Παναιτωλικο,και τα κομπλεξικα τυρια παρα την βρωμια και την δυσωδια του ΠΟΚ

Οσο για σημερα,προβλεπω επεισοδια των ζωων ωχ των αγνων παιδιων ηθελα να πω....

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 18 Μάρ 2012 13:36 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 19 Μάρ 2012 11:24 »
Οσο για σημερα,προβλεπω επεισοδια των ζωων ωχ των αγνων παιδιων ηθελα να πω....

Μέσα έπεσες και πολύ μάλιστα. Αυτό είναι καλό για μας γιατί πλέον ο γαύρος έρχεται στις Ζωσιμάδες ως πρωταθλητής χωρίς να καίγεται για βαθμούς, αλλά προσοχή γιατί ακόμα και τους δεύτερους να βάλει θα θέλουν να αποδείξουν τους εαυτούς τους.
Επίσης αν ο βάζελος τιμωρηθεί με αφαίρεση 3 βαθμών θα προσπαθήσει να μη χάσει τη δεύτερη θέση οπότε όσοι παίζουν μαζί του (Αγρίνιο, Νιόνιος, κλπ) θα 'καλοπεράσουν'.

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τρι 20 Μάρ 2012 08:47 »
Μπορώ να πώ πώς μετά τον γαύρο, ο κερδισμένος από τα επεισόδια είμαστε και εμείς για τους παραπάνω λόγους που ανέφερε ο συν-ταύρος  8)
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΓΑΥΡΟΙΣΤΟΡΙΕΣ
« Απάντηση #62 στις: Σαβ 14 Απρ 2012 22:52 »
51η Συνάντηση - Μνήμη Γκλέζου Λ

13 Απριλίου 2012
Γήπεδο Νίκαιας 
Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός ή Ταλαιπωριακός - Βραδυποριακός  1 - 1

Παράθεση
13-4-1978: Απηλλάγησαν λόγω αμφιβολιών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Λευτέρης Πουπάκης και Μάϊκ Γαλάκος. Είχαν κατηγορηθεί για βιαιοπραγία κατά του Βαγγέλη Γκουργκούλη σε επεισόδια που έγιναν στον αγώνα του 1977 στα Γιάννινα και ο τότε έφορος του ΠΑΣ είχε υποβάλει μήνυση.

gianninasports.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 14 Απρ 2012 23:01 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Σαβ 21 Απρ 2012 23:07 »
2 προπονητές  ύπνου  για μια πρωταθλήτρια 

... στον πάγκο.

... στο όρθιο.

Δε μασάνε όσοι περνάνε από Γαύρο ...

... φούσκες.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 11:29 »
Όταν έπαιξε ο γαύρος εδώ είχα διαβάσει οτι όλοι οι δημοσιογράφοι αλλά και επαγγελματίες οπαδοί που το παίζουν πλέον ρεπόρτερ ήρθαν τριήμερο με όλα τα εξοδα πληρωμένα από την ΠΑΕ οσφπ. Και το βράδυ βγήκαν στα μπουζούκια και στα κλαμπ και δώσ' του λουλούδια, δώσ' του κεράσματα και άλλες υπερβολές, όλα μπέχο! Καθαρίζει ο Μαρινάκης για το φαγοπότι.

Έφαγε και τα 3 γκολάκια ο γαύρος χθες και όλοι μούγκα! Και όχι μόνο μούγκα, αλλά και κλίμα ενθουσιασμού με εγκωμιαστικά σχόλια από όλα τα μμε.

Και σιγά την ομάδα που έχει ο γαύρος. Είχε καλύτερες ομάδες στο παρελθόν και κάποιες φορές που έχανε στο τσακ πέφταν όλοι οι δημοσιογράφοι να φάνε προπονητή και παίκτες. Θυμηθείτε μόνο όταν αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους τι άκουσε ο Μπάγεβιτς και μάλιστα στους 8 του ch l, όχι τώρα στους ομίλους! Κι άλλες φορές τι είχε ακουσει ο Λεμονής, ο Ματζουράκης, ο Βαλβέρδε και άλλοι πολλοί που είχαν καλύτερες ομάδες από τη σημερινή.

Κοιτάξτε λίγο τα πρωτοσέλιδα σήμερα και θα ρίξετε πολύ γέλιο. Καλά από αρθρογραφία δεν το συζητώ. Ενδεικτικά σας βάζω τα παρακάτω από 3 διαφορετικά "αντικειμενικά" μέσα.

http://www.sport-fm.gr/article/583935

http://www.gazzetta.gr/olympiakos/article/331228-kerdise-o-zarntim

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Champions-League/item/256947-Ta-xena-MME-gia-ton-Olympiako

Φανταστείτε τι παρασκήνιο παίζεται και το μαύρο γίνεται άσπρο σε χρόνο dt.

ΥΓ.

Και για υστερόγραφο θα μεταφέρω κάτι που γράφτηκε σε άλλο θέμα του φόρουμ:

Παράθεση
Ας μη ευτελίζουμε το λειτούργημα του δημοσιογράφου και το κατεβάζουμε στο επίπεδο της αξίας ενός εισιτηρίου.

Όχι φυσικά! Το "λειτούργημα" του δημοσιογράφου κοστίζει λίγο παραπάνω. Κανα μπέχο τριημεράκι στα Γιάννενα, στο Λονδίνο και αλλού με τα έξοδα πληρωμένα!  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 04 Οκτ 2012 11:33 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Προσοχή στις Σόδες
« Απάντηση #65 στις: Πεμ 11 Οκτ 2012 19:26 »
Στην αποκάλυψη ότι το πρόβλημα στο νεφρό προέκυψε το 1997 από μια χαλασμένη σόδα που είχε πιει, προέβη ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος πριν από μερικές μέρες έκανε μεταμόσχευση.

Ο Αργεντινός πρώην άσος του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι η αιτία της περιπέτειας της υγείας που περνάει οφείλεται σε μια σόδα με μολυσμένο νερό όταν αγωνιζόταν με την U-20 της χώρας του, τονίζοντας ότι στο τελευταίο του ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα αγωνίστηκε με 20 πίεση.

«Το 1997 βρισκόμουν με την εθνική ομάδα U-20 της Αργεντινής στο Μεξικό. Ήπιαμε σόδα με πάγο, όμως το νερό ήταν μολυσμένο. Ταλαιπωρήθηκα από ίωση ενώ με πονούσε έντονα ο λαιμός μου κάτι που κατέληξε σε νεφρική ανεπάρκεια», τόνισε ο Γκαλέτι.

«Για να αποφύγω τον κίνδυνο να υποστώ ρήξη νεφρού αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Με το που ολοκληρώθηκε το ματς, την επόμενη μέρα κατάλαβα πως δεν θα μπορούσα να ξαναπαίξω. Στο τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκα (απέναντι στη Λάρισα τον Ιανουάριο του 2010) είχα 20 πίεση κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο», πρόσθεσε ο 32χρονος πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Όσο για το μέλλον του μετά την επιτυχημένη μεταμόσχευση νεφρού με δότη τον πατέρα του, ανέφερε: «Οι γιατροί με ενθαρρύνουν για να αγωνιστώ ξανά. Μου έδωσαν κίνητρο για την χειρουργική επέμβαση. Θα προσπαθήσω να επανέλθω σε ένα μήνα. Αυτό θα συμβεί σίγουρα με την Εστουντιάντες».

πηγή γαζέτα
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τετ 24 Οκτ 2012 22:54 »
Ο Γαύρος έπνιξε το 1ο κουνέλι ... άντε το 2ο και να κοιμηθούμε νικητές. 

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Πεμ 25 Οκτ 2012 00:30 »
Ο Γαύρος έπνιξε το 1ο κουνέλι ... άντε το 2ο και να κοιμηθούμε νικητές.

1 - 2  :(
Γκολ: 60' Μήτρογλου, (68' Γεωργίου), 67' Τζιμπούρ
Γκολ: (49' Σαρμπονιέ), 73' Τοροσίδης, 91' Μήτρογλου

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Πεμ 25 Οκτ 2012 11:00 »
Ωραία η φάση χθες στο Μονπελιέ.
Ρωτάει ο δημοσιογράφος ελληνικά, η ξανθιά μεταφράστρια (ήταν και με Βαλβέρδε) μεταφράζει ισπανικά και ο προπονητής Ζαρντίμ απαντάει πορτογαλικά.
Η τύπισα πρέπει να έχει καλό δοντάκι για να είναι ακόμα στη θέση της, χωρίς να γνωρίζει πορτουγκέζικα.
Ευτυχώς γι΄αυτήν είναι ξάδερφες γλώσσες αυτές οι δύο και αλληλοκαταλαβαίνονται.
Blue to the hair...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Πεμ 31 Ιαν 2013 12:24 »
31/01/2007 - ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.....

KONTOGOULIDIS...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Πεμ 31 Ιαν 2013 13:11 »
http://imageshack.us/photo/my-images/834/scan0216.png/

Εκει ημαστε..
Οπως πάντα  :mono:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Μνημόσυνο Θ.7 - Επειδή οι νεκροί δεν έχουν ομάδα
« Απάντηση #71 στις: Σαβ 02 Φεβ 2013 14:43 »
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=129285197

Επειδη λοιπον οι νεκροι  δεν εχουν ομαδα και επειδη οι λαμογιες της ομαδας του Πειραια δεν θα τους φερει πισω, ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σκεπαζει αυτα τα 21 παιδια.

Υ.Γ. Οι οπαδοι του ΠΑΣ, παντα θα μαχoμαστε το γαμημενο ΠΟΚ που εχει καταντησει το ελληνικο ποδοσφαιρο "μπουρδελο", ΑΛΛΑ θα γινουμε μπουγατσες και βαζελοι να βριζουμε νεκρους!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μνημόσυνο Θ.7 - Επειδή οι νεκροί δεν έχουν ομάδα
« Απάντηση #72 στις: Κυρ 03 Φεβ 2013 10:46 »

Υ.Γ. Οι οπαδοι του ΠΑΣ, παντα θα μαχoμαστε το γαμημενο ΠΟΚ που εχει καταντησει το ελληνικο ποδοσφαιρο "μπουρδελο", ΑΛΛΑ θα γινουμε μπουγατσες και βαζελοι να βριζουμε νεκρους!

Υ.Γ. Οι οπαδοι του ΠΑΣ, παντα θα μαχoμαστε το γαμημενο ΠΟΚ που εχει καταντησει το ελληνικο ποδοσφαιρο "μπουρδελο", ΑΛΛΑ ΔΕΝ θα γινουμε μπουγατσες και βαζελοι να βριζουμε νεκρους!

Τωρα ειδα οτι παρελειψα το ΔΕΝ, απο τη βιασυνη μου. Πιστευω οτι απο τα συμφρζομενα καταλαβαινει καποιος οτι προκειται περι λαθους και παραληψης.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δευ 04 Φεβ 2013 02:57 »
ήμουν τόσο σίγουρος πως έγραφες ΔΕΝ, που συμφώνησα κι από πάνω
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Παρ 22 Φεβ 2013 12:10 »
Ήταν αναπόφευκτες οι ήττες του γαύρου και ο αποκλεισμός του χτες.  Εμ δεν υπήρξε διαιτητής που να τον φέρνει έξω από την μεγάλη περιοχή με φαουλάκια για να βάζει γκολ από στημένο, γιατί μόνο έτσι κατορθώνει και επικρατεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Και μετά σου λένε κι από πάνω ότι για τον αποκλεισμό φταίνε οι υποδεέστερες ομάδες του πρωταθλήματος που δεν του προσφέρουν σθεναρή αντίσταση ώστε να βελτιωθεί αγωνιστικά...  χαχαχα

Περιττό να πω ότι το φχαριστήθηκα και ψες.    :mono: