Σημερα με απογοητευσαν ολοι..Οι παικες και ο Πετρακης.
Για το προεδρο τα εχω ξαναπει..
Ας τα ακουσουν και λιγο οι παικυες...με το σεις και με το σας τους ειχαμε...σαν αυνταξιουχοι παιζουν.....φυσικα οχι χειροδικιες...και ξαναρωταω,..γιατιεδειξαν τετοιοπαθοςμε τον Ατρομητο και σημερα επαιξαν προκλητικα αδιαφορα?
Κοι οι παικτες και ο προπονητης μας..
Ρε συ φιλε μου apnea..........To κεντρο που εχει ο ΠΑΣ ειναι τουλαχιστον για ανεκδοτο!!!
Γαρουφαλιας :To εχω ξαναπει πως ειναι χειροτερος του Κοζορωνη,τοσο μπορει τοσα κανει
Λιλα:Aυτος περιμενει να τελειωσει το συμβολαιο και ειναι ντιπ στα μπρικια του απο περσι
Χαλκιαδακης:To παλικαρι δεν μπορει να βγαλει ενενηνταλεπτο με τιποτα.....Βετερανος απο τετοια ηλικια
Γιακος:H του υψους η του βαθους μια ζωη
Βινταλ:Που ξερει μπαλα αλλα και αυτος δεν εχει αντοχες για να βγαλει ενενηνταλεπτο και απορω πως δεν το εχουνε δει οι περισοτεροι
Τοσο μπορουνε για εμενα!!!Δεν μπορουνε να δωσουνε το κατι παραπανω ειτε λογω ποιοτητας ειτε λογω ασταθμητων παραγοντων οπως αντοχες,αδιαφορια,τρεξιμο.......
Δεν παιζουμε μονοι μας αλλα εχουμε και αντιπαλους στο γηπεδο οι οποιοι ολοι ενισχηθηκανε
Ο Πετρακης βεβαιως και εχει ευθυνες και ειδικα σημερα........
Μπεριος κεντρικος αμυντικος(Το παιδι δεν κανει μην το ξαναλεμε)
Χαλκιαδακης βασικος και ολοκληρο το 90λεπτο
Λιλα εξω και μεσα το αμπαλο ο Γαρουφαλιας
Μπετρα εξω-Μανθατης μεσα(καλα για αυτον σημερα εμαθα πολλα,μην τα κανω περισοτερο ροιδο σημερα)
Σεντρα-σεντρα-σεντρα και σημαδι μονο τον Κοντε,μας πηρε χαμπαρι μεχρι και ο Τυρναβος
Αλλαγες στο 65...Ενω 20 λεπτα στο δευτερο ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ
Και ασταματητες δικαιολογιες
Και βεβαιως η διαχρονικη ευθυνη να μην μιλαει ποτε για ενισχυση μεταγραφων
Ξαναλεω πως ποτε μου δεν ημουνα λατρης των αλλαγων προπονητων μεσουσης της χρονιας και εξακολουθω να το λεω....Αλλα οταν αναφερα περσι το Μαιο σε μια ηρεμη πλεον κατασταση εφοσον τελειωσε η χρονια εδω μεσα πως πρεπει να παμε σε αλλο προπονητικο μοντελο και οτι η ομαδα αλλα και ο προπονητης εχουνε κορεστει και πρεπει να εχουμε αλλαγες
Ακουγα τα χιλλιαδυο.......Νομιζω πως πλεον ειναι επιβηβλημενη η αλλαγη για το τελος της χρονιας
Οσο για τον ΧΒ
Ας κοψει το λαιμο του τωρα με τα τσεπωματα του,και ας ευχαριστηθει ενα αδειο Ζωσιμαδες