Αποστολέας Θέμα: Κύπελλο (Φάση των "8": ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ)  (Αναγνώστηκε 36608 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Κύπελλο (Φάση των "8": ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ)
« Απάντηση #125 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:05 »
Έγιναν ιστορίες μαθαίνω...κάποιοι έφαγαν ξύλο, κάποιοι τα άκουσαν χοντρά...δυστυχώς, έχει συσσωρευτεί πολύ μιζέρια στο τσουκάλι και η βαλβίδα δεν άντεξε άλλο...
γεγονότα δυσάρεστα, αλλά λίγο-πολύ αναμενόμενα.

Όταν παίζεις με τον πόνο του άλλου, ρισκάρεις...και ο νοών νοείτω!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:06 »
Αυτα καλο ειναι να μη γινονται...

Να αφυπνησουμε τους παιχτες δεν λεω... με συζητηση...

Αλλα να φτασουμε να παιξουμε ξυλο με ποδοσφαιριστες επειδη ο αλλος εχει πουλησει 10 παιχτες σε 5 χρονια και δεν τους αντικαθιστα και ως εκ τουτου η ομαδα σερνεται ε ειναι λιγο μαλακια

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:09 »
Αν είχε η Λάρισα την δική μας εικόνα σήμερα ο Κούγιας θα πήγαινε και θα τους έκραζε, θα απειλούσε με τιμωρίες, θα έδιωχνε όσους δεν κάνουν... Σε εμάς άραγε υπάρχει καμιά επίπληξη προς τους παίχτες μετά από τέτοιες εμφανίσεις? Υπάρχει κάποιος να πάει στους παίχτες να τους πει ότι αν συνεχίσουν έτσι θα υπάρχουν κυρώσεις και αποχωρήσεις? Μάλλον όχι. Οι παίχτες είναι πολύ χαλαροί και δεν τους νοιάζει σε καμία περίπτωση η εικόνα της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:10 »
Aν η περίοδος 2016-2017, μπορεί να χαρακτηριστεί ως Χρονιά Ζάιρο, του παίχτη δηλαδή που ...έτρεχε πιο γρήγορα από την υπόλοιπη ομάδα - πλην όμως ήταν ένας ποιοτικότατος βραζιλιάνος -, αναμφίβολα η περίοδος 2017-2018 μπορεί να χαρακτηριστεί ως Χρονιά Μανθάτη, η καλύτερα ως χρονιά κατά την οποία ....προσπαθούμε με το στανιό να χωρέσουμε το Μανθάτη στην 11άδα !

Δηλώνω απογοητευμένος, για να μην πω αηδιασμένος για τη σημερινή ντροπή. Διοίκηση και Τεχνική Ηγεσία φέρουν ακέραια την ευθύνη, και το γράφω εγώ που τους στηρίζω με 99 στα 100 ποσταρίσματα. 

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:12 »
Παράθεση

Συζήτηση γινόταν από ότι καταλαβαίνω μέχρι που κάποιος παίχτης της ομάδας έβρισε τη μάνα κάποιου οπαδού...
Τα μεταφέρω όλα με επιφύλαξη...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:13 »
Δεν νομίζω έτσι ξαφνικά στην συζήτηση να βρίζεις μανούλες.Αν έγινε πάντα αυτό.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:14 »
Παράθεση

Συζήτηση γινόταν από ότι καταλαβαίνω μέχρι που κάποιος παίχτης της ομάδας έβρισε τη μάνα κάποιου οπαδού...

αλλαζει το πραγμα...
τουλαχιστον ως προς τον καταμερισμο των ευθυνων για το επεισοδιο..
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:19 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:14 »
Παράθεση

Πολύ άσχημη εξέλιξη...τη χειρότερη δυνατή στιγμή

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:20 »
Εγω θα την ελεγα πολυ καλη εξελιξη αυτη
Ετσι και αλλιως η χρονια τελειωσε ας μην γελιομαστε
Καμια φορα χρειαζεται και καμια ψιλη εστω και καταλαθος μπας και ξυπνησει κανενας
Δεν αλλαζουν τα πραγματα αν δεν καταλαβουν καποιοι οτι ο κοσμος σκαει απο τη στεναχωρια του
Κατι που κακα τα ψεματα δεν νομιζω να συμβαινει με τους περισσοτερους παιχτες στην ομαδα
Αλιμονο αν δεν μπορουν οι οπαδοι να καταλογισουν ευθυνες οταν εδω και 16 μηνες η ομαδα ειναι ενα εκτρωμα στον αγωνιστικο χωρο

:pas: :pashat: :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:20 »
Θα συμπληρωθεί η μέρα υπέροχα...

Να την κάνω ακόμα καλύτερη ;
Φλεβάρη θα έχει Κόντε ο ΠΑΣ ;
'Η με τα λεφτά του Τσίμιροτ, η ρήτρα σπάει για πλάκα ;

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:22 »

πως λεει το τραγουδι:
..."να δεις τι σου χω για μετα..."

παρτε και λιγες δηλωσεις κουγια:
Παράθεση
Κούγιας: «Περήφανος για την ομάδα, αηδιασμένος για τους οπαδούς του ΠΑΣ»
Την αηδία του για τα συνθήματα που ακούστηκαν από την εξέδρα των οπαδών του ΠΑΣ εξέφρασε μιλώντας στο gazzetta.gr ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ενώ δήλωσε πως είναι περήφανος για την ομάδα του.
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ΑΕΛ κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει την ακόμα μεγαλύτερη νίκη (2-1) που την φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μια νίκη που πανηγυρίστηκε όπως της άξιζε, αλλά χωρίς υπερβολές, καθώς ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί.

Μια νίκη που όπως τόνισε και στο gazzetta.gr χάρηκε αλλά όχι όπως θα ήθελε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, καθώς υπήρξε όχι απλά πικρία, αλλά αηδία όπως μας τόνισε, για την συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΣ.

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας μας ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες και τους προπονητές. Περήφανος για την ομαδάρα μου, αλλά σήμερα ένιωσα την μεγαλύτερη αηδία από τότε που βρίσκομαι στα γήπεδα.
Δυστυχώς στα Γιάννενα ο κόσμος δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο της δικιάς μου ομάδας. Ένιωσα αηδία όταν οι δήθεν διαφορετικοί οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα με τον δήθεν καλλιεργημένο αρχηγό τους Χριστόδουλο Θεοδωρίκα έβριζαν με την γνωστή φράση την νεκρή εδώ και έξι χρόνια μάνα μου. Το άκουγα και δεν ήθελα να το πιστέψω. Έβριζαν την μάνα αυτού που βρήκε τον ΠΑΣ με 14.000.000 χρέος στην Δ' Εθνική, να κάνει προπόνηση στα χωριά χωρίς προπονητικό κέντρο και που αν δεν ήμουν εγώ να κάνω ότι έκανα επί πέντε χρόνια, να φτιάξω προπονητικά κέντρα και νόμους που ξεχρέωναν την ομάδα, να την παραδώσω με δύο πούλμαν, τριάντα παίκτες με πενταετή συμβόλαια θα έπαιζε ακόμα με το Κουτσελιό και Κρανούλα χωρίς να θέλω να προσβάλω αυτά τα δύο πολύ όμορφα χωριά.

Σήμερα θέλω να χαρώ για την ομάδα μου γιατί κέρδισε το πρώτο ημίχρονο, αλλά νιώθιω αηδία γι' αυτό που έζησα. Δεν το περίμενα ποτέ και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Κατά τα άλλα τους περιμένω όλους στην Λάρισα για τους φιλοξενούσουμε όπως ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός της τεράστιας ομάδας μας επιβάλει και όπως το κάνουμε πάντα ακόμα και όταν βρίζουν τις νεκρές μανάδες μας. Επίσης θέλω να πω πως χάρηκα πολύ για τον Μασούρα γιατί τον έκανα επαγγελματία 14.5 χρονών στην Παναχαϊκή και σκέφτομαι τι θα γινόταν το παιδί αν δεν είχε εμένα δίπλα του, αλλά και άκουγα τους Αναστασιάδη, Τσιώλη και Πάους που τον είχαν τρία χρόνια στην under 20».
gazzetta.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:25 από pagourenko1966 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:23 »
εδω και 16 μηνες η ομαδα ειναι ενα εκτρωμα στον αγωνιστικο χωρο

Εδώ και 3.
Απ' όταν δηλαδή αποφασίσαμε με ξεκινάμε με 10 αντί για 11.

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:31 »
...που αν δεν ήμουν εγώ να κάνω ότι έκανα επί πέντε χρόνια, να φτιάξω προπονητικά κέντρα και νόμους που ξεχρέωναν την ομάδα...

Κάτι τέτοια βλέπω και σιχαίνομαι ακόμα περισσότερο τη χώρα...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:35 από Sven »

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:32 »
Γιγαντα Jimako , επειδη εχω δει πολλα ,παντα κρατω μια πισινη. Θυμησου ομως γιγαντα και βαλε το χερι στην καρδια. Ποιος πιστευε αληθεια οτι θα πεταγαμε εξω τον ολυμπιακο του ριβαλντο ,του καστιγιο , κ.τ λ  και με οργια διαιτησιας, στο καραισκακη , οντας ομαδας Β εθνικης;; Με ενστασεις που εχεις οσον αφορα την λειτουργια της ομαδας εν  μερει [συναισθηματικα]..... συμφωνω ,αλλα κατ ουσιαν  νομιιζω οτι δεν μπορει να γινει κατι καλυτερο σημερα, απ το μοντελο που υποστηριζει  ο ΧΒ. Ενα το συνθημα .Παμε γερα για δυο διπλα. [πανιωνιο-λαρισα]

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:35 »
Παράθεση
«Μπορούμε να κερδίσουμε στην Λάρισα»
Κακό το αποτέλεσμα αλλά ο Πετράκης έδωσε το σύνθημα ότι θα πάει ο ΠΑΣ για πόλεμο στην Λάρισα για την ανατροπή.

Δεν συμφώνησε ότι η ΑΕΛ ήταν καλύτερη και απέδωσε την ήττα στο άγχος και την νευρικότητα.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ κακό και άδικο το αποτέλεσμα. Στη διάρκεια του παιχνιδιού προηγηθήκαμε, σταθήκαμε τυχεροί αρχικά στο δοκάρι, αλλά είχαμε ευκαιρίες και πριν το γκολ μας. Προηγηθήκαμε και στην ουσία από μια δεύτερη μπάλα μετά από σέντρα στην περιοχή ήρθε το 1-1. Αυτό το γκολ έδωσε ψυχολογικό πλεονέκτημα στην αντίπαλη ομάδα, λόγω της ιδιαιτερότητας του εκτός έδρας γκολ και επηρέασε τη δική μας ομάδα.
Στην πρώτη φάση της επανάληψης πάλι σε μια σέντρα βάλανε και δεύτερο γκολ. Τέτοιες σέντρες γίνονται πολλές σε κάθε ματς. Υπήρχε άγχος και νευρικότητα. θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο.
Δεν μας έκατσε καλά η ροή του παιχνιδιού σήμερα, αλλά έχουμε άλλο ένα ματς. Εκεί θα τελειώσει η πρόκριση, στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και αν θα έπρεπε να είχε κινηθεί πιο δυναμικά η ομάδα στις μεταγραφές:
«Δεν έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό. Άλλωστε εγώ έχω σαν αρχή πρώτα να έρχονται οι παίκτες και να καταλαβαίνουν τι θέλουμε και μετά τους χρησιμοποιώ».

Για το αν ήταν μόνο ψυχολογικό το πρόβλημα του ΠΑΣ: «Νομίζω ότι αυτό που έκανε δύσκολη τη δουλειά μας ήταν το δεύτερο γκολ, τέτοιες σέντρες γίνονται συχνά στην περιοχή, δεν καταλήγουν γκολ. Μας έφερε σε δύσκολη θέση αυτό το γκολ, γιατί η ΑΕΛ αμύνεται πολύ καλά, οπότε αμέσως γίνεται πολύ δύσκολη η δουλειά μας».

Για το αν ο ΠΑΣ λειτουργεί καλύτερα σε 2ο ρόλο και γιατί δεν επιλέγει να δημιουργεί:
«Το να επιτίθεσαι σε οργανωμένη άμυνα είναι δύσκολο κι αυτό αφορά πολλές ομάδες της κατηγορίας. Σε αυτές τις συνθήκες για οποιαδήποτε ομάδα είναι δύσκολο όταν και οι 11 αντίπαλοι είναι πίσω από την μπάλα. Δεν ευνοείται το επιθετικό παιχνίδι από τις κλειστές άμυνες».

Για τον Ιέ και το ότι είναι πιθανό να αποχωρήσει χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή:
«Δεν είναι δικιά μου δουλειά, το γραφείο τύπου θα σας ενημερώσει. Αν θα προκύψει κάτι θα το μάθετε».

Για το αν σκέφτεται ήδη κάποιο πλάνο για τη ρεβάνς:
«Πολύ νωρίς να το πούμε τώρα. Θα πάμε να πολεμήσουμε και αν θα τα καταφέρουμε θα το δούμε. Όπως χάσαμε εδώ, μπορεί να κερδίσουμε εκεί. Δεν ήταν καλύτερη η ΑΕΛ σήμερα».

Για το πρόβλημα που έχει ο ΠΑΣ στο κέντρο άμυνας:
«Δεν συμφωνώ ότι έφταιγε το κέντρο άμυνας, ξεκίνησαν από σέντρες τα δύο γκολ. Ήμασταν γεμάτοι στην περιοχή, αλλά η δεύτερη μπάλα πήγε στα δικά τους πόδια και όχι στα δικά μας. Δεν συμφωνώ ότι δεχόμαστε από το κέντρο άμυνας τα γκολ».
sportsioannina.gr

Παράθεση
«Θέλει προσοχή ο επαναληπτικός»
Σκορ πρόκρισης πήρε η ΑΕΛ στα Γιάννινα και δεν θα μπορούσε να μην ήταν ικανοποιημένος ο Ηλίας Φυντάνης από το αποτέλεσμα και την παρουσία της ομάδας του.

Όμως υπογράμμισε ότι υπάρχει και επαναληπτικό παιχνίδι που θέλει προσοχή.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια νίκη δίκαιη για μας, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που προσπαθεί εντός έδρας να είναι πολύ επιθετικός.
Για δύο ημέρες δουλέψαμε μετά την ΑΕΚ να κάνουμε το ίδιο σκεπτικό στο παιχνίδι μας. Κλείσαμε πολύ τους διαδρόμους στον άξονα, γιατί ξέραμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έπαιζε πολύ επιθετικά, γιατί θα ήθελε το προβάδισμα πρόκρισης για τον επαναληπτικό αγώνα.
Δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα μέχρι εκεί που μαρκάραμε στη μεσαία γραμμή. Πριν το γκολ έπρεπε να είχαμε προηγηθεί εμείς. Πέτυχε ο σχεδιασμός να επιτεθούμε και από τα άκρα.
Όταν προηγηθήκαμε παίξαμε και λίγο σκόπιμα πιο αμυντικά και από τα άκρα και από τον άξονα, γιατί με δυο εκτός έδρας γκολ είχαμε αυτό που θέλαμε. Ήρθε το αποτέλεσμα για μας και ήταν δίκαιο. Νομίζω ότι το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος το θέαμα που είδε».

Για το αν κρίθηκε η πρόκριση:
«Δεν νομίζω ότι κρίθηκε, αλλά έχουμε μεγάλο προβάδισμα, πρέπει να χάσουμε με δύο γκολ διαφορά στο επαναληπτικό παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά, γιατί είχαμε νικήσει και την Ξάνθη, αλλά κάπου πήγαμε να ρισκάρουμε και παραλίγο να μην προκριθούμε. Τώρα θα είμαστε πιο διαβασμένοι να πάρουμε την πρόκριση στους 4».

Για τον Μασούρα και την εμφάνισή του με τα δύο γκολ: «Είναι τα πρώτα του γκολ, του δώσαμε ευκαιρίες κι εγώ προσωπικά και η ομάδα, δικαιώνεται, το αξίζει, είναι καλός παίκτης. Δεν του είχαν δοθεί προηγουμένως ευκαιρίες, αλλά μ' εμένα τις πήρε. Πήρε τη θέση με το σπαθί του έχει τα προσόντα να πάει παραπάνω
Εύχομαι στον ΠΑΣ Γιάννινα ό,τι το καλύτερο για την συνέχεια».
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:36 »
Τρία χρόνια στην ΑΕΛ ο Μασούρας δεν είχε βάλει γκολ
σήμερα έβαλε δυο..

Δεν είδα το δεύτερό ημίχρονο..
Αλλά με 1-0, δεν γίνεται ρε πστμ να χάνεις.
Έχει ελλείψεις οι ομάδα..
είναι προφανές πως τώρα δεν προλαβαίνουμε να τις καλύψουμε
(μεταγραφικά μπορεί να μπορούμε, αγωνίστηκα δεν μπορούμε)

Προσπαθώ να θυμηθώ πότε οι ποδοσφαιριστές μας πανηγύρισαν γκολ μπροστά
από την κερκίδα των οργανωμένων. ίσως θα πρέπει να αναρωτηθούν και οι οπαδοί για τα τυχόν λάθη τους.

Υ.Γ.
Ήταν λάθος το πανό κατά ποδοσφαιριστή μας πριν λίγες μέρες (για πολλούς λόγους)
Είναι τραγικό αν υπήρξε χειροδικία. Πιο τραγικό και από την κακή εμφάνιση -αποτέλεσμα..

Υ.Γ.1
Μαντραπήδα, άει σιαπέρα..!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:37 »
Eδώ που τα λέμε έχει δίκιο ο Κούγιας.
Τι φταίει αυτός για τις δικές μας κακοτεχνίες ;
Βασικά κάθε ομάδα θα κέρδιζε απόψε τον ΠΑΣ.
Κι ο Πλατανιάς, κι η Κέρκυρα.

Κι όσο σκέφτομαι ότι με Λίλα υγιή και με Μπετρά αντί του Μ. θα βλέπαμε άλλο ματς...Κρίμα, πολύ κρίμα.

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:41 »
Παράθεση
Σκηνικά που φέρνουν στη μνήμη εποχές από τα «πέτρινα χρόνια» εκτυλίχθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα από τη Λάρισα, όταν οι παίκτες κατευθύνθηκαν προς το πούλμαν.

Κατά την εξέλιξη της συνέντευξης τύπου των προπονητών, περίπου 20-30 άτομα δεν άφηναν αρχικά τους παίκτες να πλησιάσουν προς το λεωφορείο. Όταν φάνηκε να εκτονώνεται κάπως η κατάσταση και κατευθύνθηκαν τελικά οι παίκτες στο λεωφορείο, τότε υπήρξαν αποδοκιμασίες εις βάρος τους και μάλιστα ορισμένοι παίκτες που έχουν «στοχοποιηθεί» από καιρό, τα άκουσαν άσχημα. Παραλίγο να έχουμε και χειρότερες καταστάσεις, αφού στη μέση μπήκαν κι άλλοι παίκτες να προστατέψουν τους συμπαίκτες τους από τις αποδοκιμασίες και λίγο έλλειψε να έρθουν και στα χέρια με οπαδούς, αφού πάνω στην ένταση ειπώθηκαν εκατέρωθεν βαριές κουβέντες.

Υπήρξε μάλιστα και παίκτης που μπήκε κλαίγοντας στο λεωφορείο, για τα όσα άκουσε από τους συγκεντρωμένους, ενώ για όλους το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ, αφού η πολύ κακή εμφάνιση δεν άφησε περιθώρια για δικαιολογίες.

Όλα τα είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα αυτή τη στιγμή, η εσωστρέφεια του έλειπε… Τα ματς που ακολουθούν, πάντως, στο πρωτάθλημα είναι τελικοί παραμονής, ενώ στο κύπελλο όλα είναι εφικτά, αν η ΑΕΛ κάνει το λάθος και πιστέψει ότι προκρίθηκε από το πρώτο παιχνίδι. Η μπάλα παίζει περίεργα παιχνίδια για όσους επαναπαύονται. Βέβαια οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά αν δεν εξαντληθούν, δεν θα έχει δοθεί καν η μάχη.

www.super-fm.gr

Τώρα να πω ότι ντρέπομαι; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Τι είμαστε ρε; γαυρο-βάζελοι;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:42 »
Παμε γερα για δυο διπλα. [πανιωνιο-λαρισα]

Και άσο με ΠΑΟΚ, να 'σαι large....

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:44 »
Πηραμε

Εναν δανεικο τον Μανθατη με μηδεν ασιστ και μηδεν γκολ
Εναν Μπρουνο απο τα αζητητα της Βραζιλιας που φτυνει πνευμονι απο το 50
Εναν Σολτανι που μια παιζει και πεντε πεταει αετο
Εναν Βελιδη που απο μικρος ηθελε να γινει τροχονομος
Και ενα συνδυασμο Βανμπαστεν με ΝτελΠιερο τον Ροντριγκεζ που δεν τον θαυμασαμε στον αγωνιστικο χωρο

Και χασαμε

Ο Ζαιρο(δεκα κλασεις απο Μανθατη)
Ναδαλες(βασικο Μπακ)
Κουτρης(Βασικο Μπακ)
Ακοστα(τρομερος στην διαχειρηση ενος αγωνα)
Κοζορωνης(ενταξει εφυγε και ενα παλτο)
Πασχαλακης(Βασικο τερμα)

Και ειχαμε ενα Μαυροπανο που δεν εκλεισε δεκα ματς

Τωρα αληθεια περιμενατε να ειμαστε το ιδιο μετριο επιπεδο σε σχεση περσι,και τωρα βγαινετε και σας φταινε οι ποδοσφαιριστες!!!Ωρε συνελθετε ενα και ενα κανουνε δυο..........Η ομαδα αποδυναμωθηκε πληρως και ειναι λογικη η πορεια κα ιη ευθυνη ανηκει στον ΧΒ που τα λεφτα καταληγουνε στην Ροδοπη και ενα μικρο ποσοστο στον Πετρακη που καθετε και δεν ζηταει απο τον ΧΒ να σπασει κανενα φραγκο ωστε να παρουμε κανενα ποδοσφαιριστη της προκοπης

Τωρα ας φερει και δυο ντεβινσεντηδες ο παπαρας!!!!!
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:54 »
Ηθελα να ξερα ποια τιτικα εκλαιγε πραγματικα
Δεν υπαρχουν δικαιολογιες σημερα, ο κοσμος εχει δικιο οσο υπερβολικος και να ειναι
Τελος εποχης αν θελουμε να βλεπουμε το μελλον διαφορετικα
Με τετοιες αψυχες εμφανισεις και παλιας κοπης ποδοσφαιρο δεν υπαρχει μελλον

Καλα μας κανει ο κουγιας αυτο μας αξιζει σημερα
Στο κατω κατω δεν θα επρεπε να εχουμε κατι μαζι του,αλλα με το δικο μας προεδρο

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 23:59 »
Για μένα, πέρα από παίχτες φέρει ευθύνη και ο κυρ Γιάννης!!!και μάλιστα πολλές! Είναι κρίμα γιατα πείσματα και τις έμμονες του να τσακιζεται η ομάδα από τα τυριά και άλλες αντίστοιχες επιπέδου ομάδες. Η ηττοπαθεια και ο φόβος του περνα στην ομάδα είτε μέσω συστήματος είτε μέσω επιλογής παικτών.
Δε γίνεται να σου τραβαν δυο τρεις παίχτες και συ να κοιτάς ροτεισον.οι αρχηγοί της ομάδας πρέπει να είναι αρχηγοί και όχι νουλες!!!!
Καλώς ή κακώς παίζεις στον ΠΑΣ. Αυτό έχεις, γιαυτον παίζεις!!!επίσης είσαι επαγγελματίας και πρέπει να λειτουργείς επαγγελματικά! Λειτουργεις;γιατί όλο αυτό το κλωτσοσκουφι μάλλον για ποδόσφαιρο αλανας προσομειωνει. Γιόμα, γιόμα και όλοι να βρούμε τον κοντε. Ποσο να κάθεται και αυτός να μαμακιζεται εδώ, χωρις στοχους και support στο παιχνιδι. Βαζει μπροστα και οι αλλοι απο πισω τα τρωνε. Θα ψάξει ή ψάχνει ήδη αλλου...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 00:01 »
Σημερα με απογοητευσαν ολοι..Οι παικες και ο Πετρακης.

Για το προεδρο τα εχω ξαναπει..

Ας τα ακουσουν και λιγο οι παικυες...με το σεις και με το σας τους ειχαμε...σαν αυνταξιουχοι παιζουν.....φυσικα οχι χειροδικιες...και ξαναρωταω,..γιατιεδειξαν τετοιοπαθοςμε τον Ατρομητο και σημερα επαιξαν προκλητικα αδιαφορα?
Κοι οι παικτες και ο προπονητης μας..
....

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 00:18 »

πως λεει το τραγουδι:
..."να δεις τι σου χω για μετα..."

παρτε και λιγες δηλωσεις κουγια:
Παράθεση
Κούγιας: «Περήφανος για την ομάδα, αηδιασμένος για τους οπαδούς του ΠΑΣ»
Την αηδία του για τα συνθήματα που ακούστηκαν από την εξέδρα των οπαδών του ΠΑΣ εξέφρασε μιλώντας στο gazzetta.gr ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ενώ δήλωσε πως είναι περήφανος για την ομάδα του.
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ΑΕΛ κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει την ακόμα μεγαλύτερη νίκη (2-1) που την φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μια νίκη που πανηγυρίστηκε όπως της άξιζε, αλλά χωρίς υπερβολές, καθώς ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί.

Μια νίκη που όπως τόνισε και στο gazzetta.gr χάρηκε αλλά όχι όπως θα ήθελε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, καθώς υπήρξε όχι απλά πικρία, αλλά αηδία όπως μας τόνισε, για την συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΣ.

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας μας ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες και τους προπονητές. Περήφανος για την ομαδάρα μου, αλλά σήμερα ένιωσα την μεγαλύτερη αηδία από τότε που βρίσκομαι στα γήπεδα.
Δυστυχώς στα Γιάννενα ο κόσμος δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο της δικιάς μου ομάδας. Ένιωσα αηδία όταν οι δήθεν διαφορετικοί οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα με τον δήθεν καλλιεργημένο αρχηγό τους Χριστόδουλο Θεοδωρίκα έβριζαν με την γνωστή φράση την νεκρή εδώ και έξι χρόνια μάνα μου. Το άκουγα και δεν ήθελα να το πιστέψω. Έβριζαν την μάνα αυτού που βρήκε τον ΠΑΣ με 14.000.000 χρέος στην Δ' Εθνική, να κάνει προπόνηση στα χωριά χωρίς προπονητικό κέντρο και που αν δεν ήμουν εγώ να κάνω ότι έκανα επί πέντε χρόνια, να φτιάξω προπονητικά κέντρα και νόμους που ξεχρέωναν την ομάδα, να την παραδώσω με δύο πούλμαν, τριάντα παίκτες με πενταετή συμβόλαια θα έπαιζε ακόμα με το Κουτσελιό και Κρανούλα χωρίς να θέλω να προσβάλω αυτά τα δύο πολύ όμορφα χωριά.

Σήμερα θέλω να χαρώ για την ομάδα μου γιατί κέρδισε το πρώτο ημίχρονο, αλλά νιώθιω αηδία γι' αυτό που έζησα. Δεν το περίμενα ποτέ και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Κατά τα άλλα τους περιμένω όλους στην Λάρισα για τους φιλοξενούσουμε όπως ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός της τεράστιας ομάδας μας επιβάλει και όπως το κάνουμε πάντα ακόμα και όταν βρίζουν τις νεκρές μανάδες μας. Επίσης θέλω να πω πως χάρηκα πολύ για τον Μασούρα γιατί τον έκανα επαγγελματία 14.5 χρονών στην Παναχαϊκή και σκέφτομαι τι θα γινόταν το παιδί αν δεν είχε εμένα δίπλα του, αλλά και άκουγα τους Αναστασιάδη, Τσιώλη και Πάους που τον είχαν τρία χρόνια στην under 20».
gazzetta.gr

κι όμως έχει δίκιο!!!!!Ότι κι αν είναι,και είναι πολλά κιλά μακάκας,δεν του αξίζει να τον βρίζουν οι οπαδοί του ΠΑΣ!!!Πολύ δε περισσότερο να βρίζουν την νεκρή μητέρα του!!!ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 00:25 »
Σημερα με απογοητευσαν ολοι..Οι παικες και ο Πετρακης.

Για το προεδρο τα εχω ξαναπει..

Ας τα ακουσουν και λιγο οι παικυες...με το σεις και με το σας τους ειχαμε...σαν αυνταξιουχοι παιζουν.....φυσικα οχι χειροδικιες...και ξαναρωταω,..γιατιεδειξαν τετοιοπαθοςμε τον Ατρομητο και σημερα επαιξαν προκλητικα αδιαφορα?
Κοι οι παικτες και ο προπονητης μας..

Ρε συ φιλε μου apnea..........To κεντρο που εχει ο ΠΑΣ ειναι τουλαχιστον για ανεκδοτο!!!

Γαρουφαλιας :To εχω ξαναπει πως ειναι χειροτερος του Κοζορωνη,τοσο μπορει τοσα κανει
Λιλα:Aυτος περιμενει να τελειωσει το συμβολαιο και ειναι ντιπ στα μπρικια του απο περσι
Χαλκιαδακης:To παλικαρι δεν μπορει να βγαλει ενενηνταλεπτο με τιποτα.....Βετερανος απο τετοια ηλικια
Γιακος:H του υψους η του βαθους μια ζωη
Βινταλ:Που ξερει μπαλα αλλα και αυτος δεν εχει αντοχες για να βγαλει ενενηνταλεπτο και απορω πως δεν το εχουνε δει οι περισοτεροι

Τοσο μπορουνε για εμενα!!!Δεν μπορουνε να δωσουνε το κατι παραπανω ειτε λογω ποιοτητας ειτε λογω ασταθμητων παραγοντων οπως αντοχες,αδιαφορια,τρεξιμο.......

Δεν παιζουμε μονοι μας αλλα εχουμε και αντιπαλους στο γηπεδο οι οποιοι ολοι ενισχηθηκανε

Ο Πετρακης βεβαιως και εχει ευθυνες και ειδικα σημερα........

Μπεριος κεντρικος αμυντικος(Το παιδι δεν κανει μην το ξαναλεμε)
Χαλκιαδακης βασικος και ολοκληρο το 90λεπτο
Λιλα εξω και μεσα το αμπαλο ο Γαρουφαλιας
Μπετρα εξω-Μανθατης μεσα(καλα για αυτον σημερα εμαθα πολλα,μην τα κανω περισοτερο ροιδο σημερα)
Σεντρα-σεντρα-σεντρα  και σημαδι μονο τον Κοντε,μας πηρε χαμπαρι μεχρι και ο Τυρναβος
Αλλαγες στο 65...Ενω 20 λεπτα στο δευτερο ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ
Και ασταματητες δικαιολογιες
Και βεβαιως η διαχρονικη ευθυνη να μην μιλαει ποτε για ενισχυση μεταγραφων

Ξαναλεω πως ποτε μου δεν ημουνα λατρης των αλλαγων προπονητων μεσουσης της χρονιας και εξακολουθω να το λεω....Αλλα οταν αναφερα περσι το Μαιο σε μια ηρεμη πλεον κατασταση εφοσον τελειωσε η χρονια εδω μεσα πως πρεπει να παμε σε αλλο προπονητικο μοντελο και οτι η ομαδα αλλα και ο προπονητης εχουνε κορεστει και πρεπει να εχουμε αλλαγες

Ακουγα τα χιλλιαδυο.......Νομιζω πως πλεον ειναι επιβηβλημενη η αλλαγη για το τελος της χρονιας

Οσο για τον ΧΒ

Ας κοψει το λαιμο του τωρα με τα τσεπωματα του,και ας ευχαριστηθει ενα αδειο Ζωσιμαδες

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS