Αποστολέας Θέμα: Κύπελλο (Φάση των "8": ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ)  (Αναγνώστηκε 36596 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Κύπελλο (Φάση των "8": ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ)
« Απάντηση #150 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 00:35 »
Αγιουτε μου συμφωνω σε οτι λες....Αλλα γιατι αυτοι οι ιδιοι παιζουν σαν αλλοι ομαδα σε ορισμενα παιχνιδια και στα σημαντικα παιζουν τ@@...Βαρεθηκα...
....

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 00:44 »
H πικρα μεγάλη , η ομάδα τσίρκο . Εκείνα τα παιδάκια της AZZURA FAMILIA βρήκαν ημέρα να πάρουν εκδίκηση απ τον Κούγια , για το ξεφτύλισμα που τους είχε ρίξει κάποτε και κυκλοφορεί σε βίντεο στο youtube , βρίζοντας τη μάνα του ..Που είναι οι μυαλοπώληδες αυτού του φόρουμ να τους κρίνουν? Μπορεί αυτός να είναι ότι είναι , αλλά έσωσε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τότε που όλοι πηδούσαν απ το καράβι  .

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 00:49 »
Τα ειπαμε πριν για την μ@λ@κια τους να βριζουν μαναδες...
Το θεμα ειναι τι σκατα θα κανουμε αφου λογικα ειμαστε εκτος κυπελου  εκτος καποιου στοχου....σαν νωρις τελειωσε η χρονια
....

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 00:53 »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 00:54 »
H πικρα μεγάλη , η ομάδα τσίρκο . Εκείνα τα παιδάκια της AZZURA FAMILIA βρήκαν ημέρα να πάρουν εκδίκηση απ τον Κούγια , για το ξεφτύλισμα που τους είχε ρίξει κάποτε και κυκλοφορεί σε βίντεο στο youtube , βρίζοντας τη μάνα του ..Που είναι οι μυαλοπώληδες αυτού του φόρουμ να τους κρίνουν? Μπορεί αυτός να είναι ότι είναι , αλλά έσωσε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τότε που όλοι πηδούσαν απ το καράβι  .

Όταν μια παρέα παιδίων για κάποια χρόνια έκαναν μαι φιλότιμη και έντιμη προσπάθεια (και εννόω τους ΑΡ) και είχαν αναπτύξει καλές σχέσεις με οπαδούς άλλων ομάδων, εξαιτίας αυτών είχαμε καλή εικόνα ως οπαδοί στην Ελλάδα. Που είχαν λογική κατά της λεκτικής βίας και της χειροδικίας τότε το σύνολο της πόλη τους εκτιμούσε (καλό άλλα....) αλλά παρόλα αυτά έτρεχαν στον βρυκ για φθηνότερο λεωφορείο. Λες και δεν ήξεραν ποιος ήταν και δεν ήξεραν τι έχει κάνει. Ήξεραν αλλά πανω από την αγάπη τους για την ομάδα και το ήθος εβαζαν το ταληράκι στην τσέπη (πιο φθηνό) και έτρεχαν πίσω από αυτόν που  είχε τη δύναμη και την εξουσία. Τώρα θα λουστούμε όλοι μαζί τις συνέπειες, μοιραία και άσχημα!

Υ.Γ. Ο Κούγιας δεν αναφέρεται στους Azzura Familia αν διαβάσεις. Στη Λέσχη αναφέρεται!

Υ.Γ. 2 Τα του αγώνα αύριο! Και για τα μεθεόρτια!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 01:04 »

Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 01:12 »
ο κουγιας περα απ τις μλακιες που εχει κανει είναι ενας πανεξυπνος ανθρωπος και απ τους καλυτερους προεδρους οσο και να τον βριζουν. Στηριζει τα νεα παιδια, τα σκαει οποτε χρειαζεται για 11αδατους παιχτες, εχει παντα και παντου γεματο ροστερ, δεν αφηνει να πεσει τιποτα κατω οσο αναφορα την αδιαφορια των παικτων, διχνει γενικα ότι ενδιαφέρεται για την ομαδα, οποτε χρειαστεί θα φτυσει και το διαιτητη θα τα βαλει με τους ''μεγαλους'' δεν θα μασισει... βαλτε αυτόν τον ανθρωπο τωρα διπλα στον ασβερκο τον δικο μας και συγκρινετε... Ποσες φορες ηταν κοντα στην ομαδα όταν τον χρειαστηκε, ποσες φορες τα εσκασε για μεταγραφες, ποσες φορες ενδιαφερθηκε για τις υποδομες της ομαδας και ποσο σαν μαγαζι του και όχι σαν πραγματικη αγαπη για το αθλημα (τουλαχιστον) βλεπει τον ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 01:23 »
Το'χει χασει και ο πετρακης εντελως και κανει οτι ναναι δηλωσεις
Που θα παει η δευτερη μπαλα και φταιει η τυχη και μας βαλαν γκολ με 2 ευκαιριες
Επρεπε να γινει το 0-1 στο 5 που βγηκε ο αλλος μονος χωρις να καταλαβει κανεις και το πεταξε οπου να'ναι

Ηθελα να'ξερα υπαρχει κανενας που να μεταδιδει παθος στην ομαδα?
Ειναι δυνατον να κερδισεις αγωνα αν δεν εισαι ντοπαρισμενος ψυχολογικα απο τη στιγμη που αγωνιστικα δεν εισαι και τιποτα σπουδαιο?

Να υποθεσω οτι τον ακοστα τον αφησαμε επειδη δεν ειχαμε να τον πληρωσουμε ετσι δεν ειναι?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #158 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 01:24 »
Ειναι πουναι τσατάλια τα νεύρα...

Παράθεση
τα παιδάκια της AZZURA FAMILIA βρήκαν ημέρα να πάρουν εκδίκηση απ τον Κούγια , για το ξεφτύλισμα που τους είχε ρίξει κάποτε και κυκλοφορεί σε βίντεο στο youtube , βρίζοντας τη μάνα του ..Που είναι οι μυαλοπώληδες αυτού του φόρουμ να τους κρίνουν?

Ντάξει τρικυμία

Οι AF δεν υπήρχαν επί ψηλού.
Το βίντεο στο youtube δεν αφορά αυτούς.
Με τις μανάδες, ακόμα και του Νο31 να είναι, μου γυρίζουν τ άντερα όταν ακούω μπινελίκια. Συ που ξέρεις ότι ήταν από το συγκεκριμμένο σύνδεσμο; Ο ψηλός δεν αναφέρθηκε σ αυτούς.
Το μυαλοπώληδες είχα να τ ακούσω καιρό, θα ψάξω να τους βρω να στους φέρω.
Ξέχασες να γράψεις ότι το ΠΑΣγκρ φταίει π χάσαμε, γιατί;

Όπως λέει και ΠΑΣΡαβ, αυτό μας έλειπε τώρα να γίνουμε σα τς γαύρους.
Εχω τετοια σκασίλα, που ούτε ρώτησα για τα μεθεόρτια.
Αν γνωρίζει κάποιος ακριβώς τι έγινε ας το πει.
Όχι ακουσα ίσως, μπορεί.
Ο τάδε παίχτης προπηλακίστηκε ή έρριξε 2-3.
Είναι πολύ σοβαρό το συμβάν, αν έγινε όπως πάνω κάτω περιγράφεται, για να μιλάμε χωρίς να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς παίχτηκε.

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 01:35 »
Εγώ ήμουν στη μεγάλη σκεπαστή και άκουσα απο που ηταν το σύνθημα , απέναντι αριστερά , είδα επίσης και που ήταν ο Χριστόδουλος , που κατονόμασε ως υποκινητή ο Κούγιας , ήταν κι αυτός στη μεγάλη , χαμηλά κάπου στη μέση , άρα δεν είχε σχέση . ΄

Αποσυνδεδεμένος aramis

• Global Moderator
  • Newbie
  • All for one One for All
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 01:38 »
Πολύ λογικό ακούγεται.....Οι οπαδοί να πηγαίνουν να "συνετίσουν" ποδοσφαιριστές....Ως απόφοιτοι του ΑΕΙ Παροχής Υπηρεσιών Σύνεσης είναι οι καθ'ύλην αρμόδιοι άλλωστε......
Πολύ λογικο ακούγεται......Να εγκαλείται με "γλυκόλογα", με "έργα" ακόμα και με.....λινάτσες ο αρχηγός της ομάδας γιατί δεν πήγε να.......χαιρετήσει οπαδούς. Τι την περάσαμε τη χαιρετούρα, τίποτα αυθόρμητο? Θεμέλιος λίθος κανονιστικών διατάξεων, ρε αμόρφωτοι ποδοσφαιριστές. Δεν πας, έχει ποινή. Τέλος.
Πολυ λογικό ακουγεται...που απόψε γίναμε η χλέυη του κοντού.

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 02:19 »
Ύπνος δεν κολλάει ω σύνταυροι μετά το ρεζιλίκι, από κάθε άποψη.
Ήθελα να γράψω κατεβατά , αλλά θα είμαι λακωνικός.

Στις 28 Οκτώβρη 2017 μετά από 9 αγώνες πρωταθλήματος και μετά από 3 σερί νίκες ( βάζω μέσα και το διπλό στη Λειβαδειά ), η ομάδα βρισκόταν σε θέση βολής από την κορυφή, αν δεν κάνω λάθος 5η-6η. Μάλιστα 6 αγώνες τους ειχε παίξει χωρίς τον Κόντε. Η ομάδα λοιπόν που έμοιαζε με την Ελλάδα του Ρεχάγκελ, στηριζόμενη επί 5 χρόνια σε ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΗ τακτική , με την οποία είχε φθάσει Ευρώπη όπου και σάρωσε την Οντ και ζόρισε την Αλκμάαρ, άρχισε να μετατρέπεται σε κάτι άλλο. Από τις νίκες με Γαλλία, Τσεχία, Πορτογαλία, στις ήττες από τα Φερόε. Αποκορύφωμα η αποφράδα νύχτα της 25ης Γενάρη του 2018.

Ηπειρώτικο μοιρολόι....

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #162 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 04:40 »
Παράθεση
Ένταση μεταξύ παικτών και οπαδών του ΠΑΣ

Λαικά δικαστήρια έγιναν μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα από συγκεντρωμένους οπαδούς, ενώ σημειώθηκε ακόμη και επίθεση σε παίκτες της ομάδας της Ηπείρου.

Τη στιγμή που οι παίκτες του ΠΑΣ επιβιβάζονταν στο πούλμαν της ομάδας έξω από το αποδυτήρια δέχθηκαν τις αποδοκιμασίες από συγκεντρωμένους οπαδούς. Στο στόχαστρο των οπαδών βρέθηκαν ο αρχηγός της ομάδας Αλέξης Μιχαήλ και ο Ευριπίδης Γιάκος με τους δύο παίκτες να απαντάνε στους οπαδούς και να υπάρχει ολιγόλεπτη ένταση,ενώ δεν έλειψαν και κάποιες «ψιλές».

Με την παρέμβαση της Αστυνομίας οι οπαδοί απομακρύνθηκαν, ενώ κατά την αποχώρηση του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΣ υπήρχαν έντονες αποδοκιμασίες κυρίως προς τον αρχηγό του ΠΑΣ Αλέξη Μιχαήλ.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
passports.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 07:05 »
- Αυτό που δεν κάνει μεταγραφές και ειδικά που δεν έχουμε χαφ το χουμε πει και ξαναπεί. Το χωνέψαμε.
- Το άλλο που φίλαθλοι πανηγυρίζουνε για την αποδυνάμωση της ομάδας επειδή μας έγραψε το bbc το κοροιδέψαμε μία και δύο και τρεις. Το χωνέψαμε κι αυτό.

Στο σημερινό ματς όμως ήταν τόσο αστεία η αντιμετώπιση από τον πάγκο που τα 2 παραπάνω έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Για ακόμα μια χρονιά ο κόουτς επιλέγει να βάλει τους ντεφορμέ σε κρίσιμο ματς κυπέλλου! Το κάνει κάθε χρόνο! Το εμπεδώσαμε πλέον τόσο, που νομίζω οτι αν η ΕΠΟ ήταν σοβαρή  δε θα μας επέτρεπε ξανά τη συμμετοχή στο θεσμό λόγω διακωμώδησης της διοργάνωσης. Αλλά και μεις για ποιό λόγο κατεβαίνουμε στο κύπελλο αφού δε μας ενδιαφέρει;
Έβλεπα στην αρχή την 11άδα της Λάρισας. Καμία αλλαγή από τα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα. Εκτός των τιμωρημένων, απολύτως καμία.
Για τον ΠΑΣ είδα τα τελευταία 3-4 ματς μετά τα Χριστούγεννα μια συγκινητική προσπάθεια και φοβερή βελτίωση από παίκτες που έδωσαν άλλο αέρα και μας έκαναν να ξεχάσουμε τις ελλείψεις. Βιδάλ, Μπετρά, αλλά ΚΑΙ ο Γιαννίκογλου (παρόλο το λάθος της Κυριακής) ήταν πολύ ανεβασμένοι. Και το σημαντικό, εκτός από το οτι είναι φορμαρισμένοι, ταίριαζαν γάντι σε αυτό το ματς εναντίον σκληρής ομάδα. Ο Μπετρά γιατί είναι ο μόνος επιθετικός που "τον νοιώθει" μια σκληρή άμυνα, ο Βιδάλ για τα τρεξίματα και τις κάθετες των 3 τελευταίων ματς. Και ο Γιαννίκογλου γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ το 1 από τα 2 χθεσινά ΔΕΝ θα το έτρωγε.
Το μόνο που δεν ήθελε το χθεσινό ματς ήταν περιπατητές. Και εμείς ξεκινάμε με Χαλκιαδάκη και Μανθάτη που στην ουσία είναι οι πιο ντεφορμέ μας παίκτες τον τελευταίο μήνα. Και ο φουκαράς ο Γιάκος που έχει καεί 1,5 χρόνο να τρέχει μόνος και δε μπορεί να τρέξει άλλο. Μια ομάδα ασύνδετη, με συνεχόμενες γιόμες, έγινε βούτυρο στο ψωμί της ψυχωμένης λάρισας. Γίνεται το 1-2 στο 53' και η άμεση αντίδραση μας έρχεται ... στο 70 και στο 77 και στο ... Εμμμ συγγνώμη δε μπορώ να βρω την 3η αλλαγή μας. Μάλλον έχω λάθος σημειώσεις. Θα το ψάξω και θα σας πω μετά.

Άκουγα προχθες στο αμάξι τυχαία απογευματινή εκπομπή σε ντόπιο σταθμό με γνωστό δημοσιογράφο και επίσης γνωστό σχολιαστή με πολλές άλλες ιδιότητες. Ήταν απόλυτος (ο δεύτερος) οτι δε χρειάζεται να χτυπήσουμε το ματς του κυπέλλου γιατί προέχει αυτό με τον πανιώνιο. Αφού γλίτωσα στο τσακ το τρακάρισμα είμαι τυχερός. Συνέχιζε επί ώρα να λέει αυτό το πράμα. Οτι το κύπελλο δε μας ενδιαφέρει αλλάτο ματς της χρονιάς είναι τη 18η αγωνιστική με τον πανιώνιο.
Και σκέφτομαι τελικά μήπως όντως γενικά σαν ομάδα δε θέλουμε διάκριση στο θεσμό του κυπέλλου. Μήπως ο ΧΒ το θεωρεί παρακατιανό θεσμό, μήπως στην αμερική δεν ασχολούνται με το κύπελλο. Για να το λένε οι άνθρωποι που είναι κοντά του, για να βάζει τους ντεφορμέ ο Πετράκης κάθε χρόνο και να αποκλειόμαστε, μάλλον αυτό θα συμβαίνει.

Αν είναι έτσι, καλύτερα να μην ξανακατέβουμε στο θεσμό, ή ακόμα καλύτερα ας μας πετάξει έξω η ΕΠΟ για διακωμώδηση του θεσμού.

Ρε ξεκίνησε με Χαλκιαδάκη - Μανθάτη ο απίστευτος, ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω. Και την 3η αλλαγή θα ψάξω, κάπου θα τη βρω.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 07:52 »
Θα συμπληρωθεί η μέρα υπέροχα...

Να την κάνω ακόμα καλύτερη ;
Φλεβάρη θα έχει Κόντε ο ΠΑΣ ;
'Η με τα λεφτά του Τσίμιροτ, η ρήτρα σπάει για πλάκα ;

πως λεει το τραγουδι:
..."να δεις τι σου χω για μετα..."

παρτε και λιγες δηλωσεις κουγια:
Παράθεση
Κούγιας: «Περήφανος για την ομάδα, αηδιασμένος για τους οπαδούς του ΠΑΣ»
Την αηδία του για τα συνθήματα που ακούστηκαν από την εξέδρα των οπαδών του ΠΑΣ εξέφρασε μιλώντας στο gazzetta.gr ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ενώ δήλωσε πως είναι περήφανος για την ομάδα του.
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ΑΕΛ κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει την ακόμα μεγαλύτερη νίκη (2-1) που την φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μια νίκη που πανηγυρίστηκε όπως της άξιζε, αλλά χωρίς υπερβολές, καθώς ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί.

Μια νίκη που όπως τόνισε και στο gazzetta.gr χάρηκε αλλά όχι όπως θα ήθελε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, καθώς υπήρξε όχι απλά πικρία, αλλά αηδία όπως μας τόνισε, για την συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΣ.

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας μας ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες και τους προπονητές. Περήφανος για την ομαδάρα μου, αλλά σήμερα ένιωσα την μεγαλύτερη αηδία από τότε που βρίσκομαι στα γήπεδα.
Δυστυχώς στα Γιάννενα ο κόσμος δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο της δικιάς μου ομάδας. Ένιωσα αηδία όταν οι δήθεν διαφορετικοί οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα με τον δήθεν καλλιεργημένο αρχηγό τους Χριστόδουλο Θεοδωρίκα έβριζαν με την γνωστή φράση την νεκρή εδώ και έξι χρόνια μάνα μου. Το άκουγα και δεν ήθελα να το πιστέψω. Έβριζαν την μάνα αυτού που βρήκε τον ΠΑΣ με 14.000.000 χρέος στην Δ' Εθνική, να κάνει προπόνηση στα χωριά χωρίς προπονητικό κέντρο και που αν δεν ήμουν εγώ να κάνω ότι έκανα επί πέντε χρόνια, να φτιάξω προπονητικά κέντρα και νόμους που ξεχρέωναν την ομάδα, να την παραδώσω με δύο πούλμαν, τριάντα παίκτες με πενταετή συμβόλαια θα έπαιζε ακόμα με το Κουτσελιό και Κρανούλα χωρίς να θέλω να προσβάλω αυτά τα δύο πολύ όμορφα χωριά.

Σήμερα θέλω να χαρώ για την ομάδα μου γιατί κέρδισε το πρώτο ημίχρονο, αλλά νιώθιω αηδία γι' αυτό που έζησα. Δεν το περίμενα ποτέ και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Κατά τα άλλα τους περιμένω όλους στην Λάρισα για τους φιλοξενούσουμε όπως ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός της τεράστιας ομάδας μας επιβάλει και όπως το κάνουμε πάντα ακόμα και όταν βρίζουν τις νεκρές μανάδες μας. Επίσης θέλω να πω πως χάρηκα πολύ για τον Μασούρα γιατί τον έκανα επαγγελματία 14.5 χρονών στην Παναχαϊκή και σκέφτομαι τι θα γινόταν το παιδί αν δεν είχε εμένα δίπλα του, αλλά και άκουγα τους Αναστασιάδη, Τσιώλη και Πάους που τον είχαν τρία χρόνια στην under 20».
gazzetta.gr

κι όμως έχει δίκιο!!!!!Ότι κι αν είναι,και είναι πολλά κιλά μακάκας,δεν του αξίζει να τον βρίζουν οι οπαδοί του ΠΑΣ!!!Πολύ δε περισσότερο να βρίζουν την νεκρή μητέρα του!!!ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!

απ ότι λέει ο ΚΟΝΤΟΣ,τη μανα του εβριζε (διαφωνώ κάθετα με αυτό κ δεν είμαι από κείνους που έχω σε εκτίμηση τον κοντό)εκείνος που είχε κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη ο ίδιος κάποτε,με το αιτιολογικό ου ότι ήταν καρκίνος -λαμόγιο για την ομάδα.... (αυτά για να μη ξεχνιόμαστε)...

υγ..περιμένω (σύντομα),όταν ο περιφερόμενος πρόεδρος (κοντός),θα φύγει απ τη λάρσα,τι θα λέει ,για μια ακόμα φορά.... ε ρε κατακαυμένο ελληνικό ποδόσφαιρο με ποιους έχεις μπλέξει...... άντε καληνύχτα σε όλους μας ,πρωινιάτικα,αφού κάναμαν μάγκα τον κοντό,για μια ακόμα φορά.......
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 26 Ιαν 2018 07:55 από RASTA »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 07:56 »
3η αλλαγη δεν εγινε....

Αλλα ειχαμε στο τελος φορ τον Μπεριο
....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 08:31 »
Και ο Γιαννίκογλου γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ το 1 από τα 2 χθεσινά ΔΕΝ θα το έτρωγε.

Δεν συμφωνώ με το 'ΣΙΓΟΥΡΑ'. Ο Γιαννίκογλου ίσως μάλιστα να έτρωγε το δεύτερο κατευθείαν και να μην την έγλυφε με τα χέρια ώστε να χτυπήσει στο δοκάρι. Και τα δυο γκολ χαλαρά είναι εξ ολοκλήρου φταίξιμο των αμυντικών.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 09:07 »
Πολύ λογικό ακούγεται.....Οι οπαδοί να πηγαίνουν να "συνετίσουν" ποδοσφαιριστές....Ως απόφοιτοι του ΑΕΙ Παροχής Υπηρεσιών Σύνεσης είναι οι καθ'ύλην αρμόδιοι άλλωστε......
Πολύ λογικο ακούγεται......Να εγκαλείται με "γλυκόλογα", με "έργα" ακόμα και με.....λινάτσες ο αρχηγός της ομάδας γιατί δεν πήγε να.......χαιρετήσει οπαδούς. Τι την περάσαμε τη χαιρετούρα, τίποτα αυθόρμητο? Θεμέλιος λίθος κανονιστικών διατάξεων, ρε αμόρφωτοι ποδοσφαιριστές. Δεν πας, έχει ποινή. Τέλος.

Η λινάτσα για τον Μιχαήλ δεν ήταν για ότι δεν χαιρέτησε, αλλά γιατί πέταξε το περιβραχιόνιο.  Για την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 09:10 »
3η αλλαγή έγινε. Βγήκε ο αμυντικός Μπέριος και μπήκε ο σεντερ φορ Μπέριος. Και από την κριτική νομίζω και το ποδοσφαιρικο μπινελίκι πρέπει να εξαιρέσουμε τον Κόντε. Ο άνθρωπος μπορεί να νικήσει μια ομάδα μόνος του. Απλά χθες δεν υπήρχε ούτε ένας να παίξει από το 6-7 που έπαιζε τουλάχιστον στο 3. Και επιτέλους ας αφήσει και μια φορά το Γιακο έξω μπας και ξεκουραστεί λίγο το παλικάρι, γιατί στο τέλος θα ακούσει από μπινελίκια όσα δεν άκουσε τοσα χρόνια (που έχει ακούσει πάρα πολλά), χωρίς να φταίει κιολας. Ο Πετράκης έχει την ταση να καίει ένα παίκτη τη χρονιά. Πέρσι ήταν ο Κοζορώνης φέτος ο Γιακος.
Και τραγικό να βρίζεις έναν άνθρωπο για τη δουλειά που κάνει. Όλοι μας στη δουλειά μας είμαστε άψογοι και ζητάμε από τους άλλους να μη κάνουν κανένα λάθος στη δικιά τους; Και το γελοίο της υποθεσης είναι ο λόγος που τον βρίζουν...αν και νομίζω οτι υπάρχει και κάτι πιο βαθύ που θα το μάθουμε σύντομα(δεν το ξέρω). Δεν μπορεί μετά από 13 χρόνια στην πρώτη ομάδα να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση. Και επι τη ευκαιρία 20-30 άτομα δεν εκφράζουν τον κόσμο του ΠΑΣ. 
Υ.Γ. Υπάρχουν και αυτοί που δε δουλεύουν από άποψη, οι οποίοι είναι άψογοι σε όλα.

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 09:39 »

Η λινάτσα για τον Μιχαήλ δεν ήταν για ότι δεν χαιρέτησε, αλλά γιατί πέταξε το περιβραχιόνιο.  Για την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Και ποιος είναι ο κάθε οπαδός να αποκαταστήσει την τιμή του...περιβραχιονίου; Υπάρχει προπονητής και διοίκηση να ΡΩΤΗΣΕΙ και να μάθει γιατί συνέβη ΚΑΤΙ και αν το θεωρεί προσβολή να επιβάλει τιμωρία.
Και για να σχολάμε. Οργανωμένοι οπαδοί στα Γιάννενα δεν υπάρχουν.- Άρα, το όποιο πανί υπάρχει, να φέρει την υπογραφή του συγγραφέως του διότι ΔΕΝ εκφράζει το σύνολο των φιλάθλων.

ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει την δικαιοδοσία να πάει να ζητήσει τον λόγο από έναν ποδοσφαιριστή. Τόσα μπορεί, τόσα κάνει. Όποιος θέλει σώνει και ντε να "ενημερωθεί" για την κατάσταση της ομάδας και το πρόσωπο που παρουσιάζει, αρμόδιοι είναι ο προπονητής και ο πρόεδρος. Αλλά ας μη σας δίνω ιδέες και πάτε και παίξετε ξύλο και με μεγάλους ανθρώπους...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 09:40 »
Μετά τα χτεσινοβραδυνά τσίπουρα, για να ζεσταθούμε λίγο, απο το ψοφοκρυο που φάγαμε και ψύχραιμα:

1. Τρομερό λάθος Πετρακη το στησιμο. Με τους απαράδεκτους Μανθατη και Χαλκιαδάκη.
2. Δευτερο λαθος. Μετά το 1-0 βαζει τον Τζιμό στα χαφ για να καλύψει το κενό των παραπάνω, καταλαβαίνοντας την μαλακία του, τρώμε το γκόλ
3. Δεν κανει αλλαγές μετα το 1-2 περιμένει να παει 70-75.

Ίσως μας βαρέθηκε, νομίζω ειναι ώρα να αποχωρήσει.

Παράθεση
Ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο, η ομάδα έλειπε.
Βασικά δεν υπήρχε ομάδα στο γήπεδο.
Μονάχα 11 φανέλες.
Κενές φανέλες.

Αυτό. Κανένα πάθος. Λες και παίζαμε φιλικό το καλοκαίρι

Η ομάδα εχει χάσει την επαφή με τον κόσμο της (από οταν ο κόσμος χαρακτηριστηκε όχλος)
Μια Δημόσια υπηρεσία, εκτελεί τα θελήματα της διοίκησης.
Κανένας δεν μετέφερε στους παίκτες οτι αυτά ειναι τα σημαντικά ματς.
Τι να κλάσει το ματς στη Νεα Σμύρνη;

Κακώς την πέσαν στον Γιάκο. Είναι Πασολές το παιδί και ειναι ο μόνος που προσπαθεί (οσο ξέρει και μπορει) .
Αλλά τόσο ξέρουμε απο μπαλα. 'Η βρήκαμε εύκολο στοχο
Βεβαίως κακώς πέσαν και οι ψιλές στον Μιχαήλ.
Και βεβαίως οι απειλές οτι δεν θα βγείτε απο τα σπίτια σας ειναι απαράδεκτες.

Κακώς βρίστηκε η μανα του Κουγια,
Μας έσωσε έστω και για προσωπικό του όφελος. (και βρήκε και ευκαιρια να τα ρίξει σε αυτόν που είχε αντιπαλότητα)

Οπως ειχε πει ο ηπιος πέρυσι, εναν μηνα αργότερα, η χρονιά τελείωσε για μας.

Στο γηπεδο εμαθα οτι επωλήθη και ο Κόντε στον Μπαογκ.
Ισως να τον είδαμε για τελευταία φορά.
Ετσι συμβαίνει οταν τελειωνει η χρονιά, δυστυχώς...... :'(

Καναμε ομαδάρα την Λαρισα ρε μαλάκες....... :stop:

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 26 Ιαν 2018 10:30 από davelis »

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 09:46 »

[...]
2. Δευτερο λαθος. Μετά το 1-0 βαζει τον Τζιμό στα χαφ για να καλύψει το κενό των παραπάνω, καταλαβαίνοντας την μαλακία του, τρώμε το γκόλ

Εμένα ο Θέμης μου αρέσει στα χαφ. ΑΡΚΕΙ να υπάρχει πίσω του σοβαρή αμυντική γραμμή. Διότι όταν είσαι και έτσι και γιουβέτσι, η μανέστρα δε βράζει.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 10:05 »
Η χθεσινοβραδινή ξενέρα έχει όνομα και επώνυμο:
Γιάννης Πετράκης

Ο ίδιος είναι που έκανε τα αυτονόητα και κερδίσαμε 4-0 το Λεβαδειακό, ο ίδιος έκανε χθες τα απαράδεκτα και κάναμε τη χειρότερη φετινή εμφάνιση στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς.
Κρισιμότερο για τους οπαδούς, όχι για την ΠΑΕ, ούτε για τον προπονητή.

Ο άνθρωπος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μας διώξει απ'το γήπεδο.

Είναι κάποιες φορές που οι οπαδοί, γνωρίζουν καλύτερα από τον προπονητή της ομάδας.
Χθες το βράδυ, ήταν μια από αυτές τις φορές.

Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Μπρούνο δεν υπάρχει.
Μανθάτης, προς το παρών είναι για ποδοβόλεη.
Γαρουφαλιάς, μη εξελίξιμος, στάσιμος 3 χρόνια, παίκτης επιπέδου Β εθνικής, δεν θα γίνει ποτέ Γιάκος γιατί δεν το'χει. Ο χειρότερος παίκτης μας χθες χωρίς σύγκριση.

Ακόμα και με αυτούς τους 3 και το Γιάκο στο κέντρο, αν τους τοποθετούσε διαφορετικά στο γήπεδο ο Πετράκης και δεν είχε αυτή την έμπνευση να τους παρκάρει στα πλάγια, και καλά για να συγκλίνουν με ανάποδο πόδι, πάλι θα μπορούσαμε να δούμε λίγο μπαλίτσα.
Αντ'αυτού, σαν να μην έφταναν αυτά τα μικρά ποδοσφαιρικά εγκλήματα στο στήσιμο, πας και βάζεις τον Τζημόπουλο στα χαφ, ενώ προηγείσαι με 1-0 στο 12'.
Δηλαδή και να θες να χάσεις, αυτά δεν τα κάνεις...

Αλλά όταν έχεις κολλήματα, και μικρή πίεση ΜΗΔΕΝ, μεγάλη πίεση ΜΗΔΕΝ, παρουσιάζεις αυτό το ποδοσφαιρικό έκτρωμα, αυτό το χάλι που παρουσιάστηκε χθες στο Ζωσιμάδες.

Κι ένα συγγνώμη στον κόσμο δεν ζήτησες!
Πάλι η ατυχία και λοιπές φιλοσοφίες.
ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

Ένας Καρανίκας, ένας Κόντε κι ένας Μπουκουβάλας ευνουχισμένος απ'τα αριστερά να προσπαθούν να σώσουν τα προσχήματα, παρέα με τον Βιδάλ που μπήκε στο 70φεύγα...

Υπήρχε κόσμος χθες στο γήπεδο που ήρθε για πρώτη φορά μετά από καιρό.
Όχι απαραίτητα ΠΑΣολέδες.
Κάτοικοι της πόλης, ποδοσφαιρόφιλοι, γιαννενάρες, μοδάτοι, ξενερωμένοι, αντίΠΑΣ, απόδημοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. 
Αυτοί θα έρθουν ξανά σε 3-4 χρόνια...
Ίσως χθες το βράδυ να μπήκε η σφραγίδα και να γίναμε Ξάνθη και με τη βούλα.
Με τους γνωστούς 2364 κάθε Κυριακή, που κάθε χρόνο θα γίνονται όλο και λιγότεροι.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 10:11 »
Άντε να ξεκινήσουμε - για ακόμη μια φορά - να λέμε τα αυτονόητα. Κριτική που κάποιοι δεν την αντέχουν....
Μετά από 3 παιχνίδια (Λεβαδειά, ΑΕΚ, Ατρόμητο) που η ομάδα έπαιξε καλά, που ο Πετράκης προσπάθησε (θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν τυχαίο) να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό και έκανε γρήγορα τις σωστές αλλαγές, ήρθε το χτεσινό ματς για να μας ξαναγυρίσει στην πραγματικότητα.
Ξαναφάνηκαν στον υπερθετικό βαθμό, όλες οι αδυναμίες και η κακή νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα. Ξαναγίναμε η ομάδα που μόλις βάλει ένα γκολ, μετά παθαίνει μπλακ αουτ, λες και πέφτουν οι διακόπτες.....και γι' αυτό το συνοθύλευμα που παρουσιάστηκε χτες στο γήπεδο, ο προπονητής είναι ο μόνος υπεύθυνος. Το ότι δε βρισκόταν χτες στο γήπεδο αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του μετά το ματς. Ότι να ναι.....Κύριε Πετράκη προσπαθήστε να μη σας παίρνει ο ύπνος στο γήπεδο. Έχετε και σπίτι. Το ροχαλητό ακουγόταν μέχρι τα δημοσιογραφικά.......
Από που να ξεκινήσουμε; Από τη μη χρησιμοποίηση Βιδάλ και Μπετρά που φαίνεται να είναι οι μόνοι παίκτες που διαθέτουν ενέργεια και πάθος για διάκριση; Και δεν μπαίνουν στην εντεκάδα; Ο Αποστολόπουλος επίσης γιατί έμεινε εκτός; Ή ακόμη και ο Σκόνδρας;
Θέλεις να κάνεις ροτέισον κύριε Πετράκη; Έχει καλώς. Βγάλε αυτούς που είναι χώμα. Μην αλλάζεις αυτούς που βγάζουν ενέργεια....
Λέμε για τον Τζημόπουλο ότι είναι τελείως χώμα, ο Μιχαήλ δεν πατάει ούτε αυτός καλά. Το Γιάκο κοντεύεις να τον κάψεις. Εκεί δε βλέπω να κάνεις καμιά αλλαγή....
Γαρουφαλιάς δεν υπάρχει. Έκανε ένα καλό παιχνίδι και αυτό ήταν. Ότι ακριβώς κάνει δηλαδή κάθε χρόνο....
Ο Χαλκιαδάκης έχει εξαφανιστεί και ο Μανθάτης αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται, αν και χτες ενώ δεν υπήρχε στο Α ημίχρονο, στο Β μέχρι να βγει ήταν ο μόνος που είχε τρεξίματα και προσπαθούσε να δημιουργήσει κάτι. Αυτός που έπρεπε να βγει ήταν ο Χαλκιαδάκης.
Τα βλέπεις όλα αυτά κύριε Πετράκη και μου κάνεις αλλαγή στο 70΄ και στο 77΄!!!!!!!!!!!! Όσο για την τρίτη αλλαγή την πήρε το εύρηκα.....
Βλέπεις η ομάδα να παίζει τη μπάλα γύρω γύρω όλοι, όπως πολύ καλά περιέγραψε ο Θοδωρής

περιστεριδης δινει στιν μιχαηλ αυτος με τη  ΜΙΑ στον μπεριο πασα στον τζημοπουλο τζημοπουλος στον γαρουφαλια με πλατη στον αντιπαλο πισω στον μιχαηλ , μιχαηλ στο μπεριο , μπεριος στο τζημοπουλο ,τζημοπουλος στον καρανικα, καρανικας στον χαλκιαδακη με πλατη στον αντιπαλο και στο τερμα με τη μια πισω στο γαρουφαλια , γαρουφαλιας πισω στο μιχαηλ, μιχαηλ στον μπουκουβαλα , μπουκουβαλας στον γιακο γιακος πισω στον μιχαηλ, μιχαηλ στο μπουκουβαλα , μπουκουβαλας στον χαλκιαδακη με πλατη στον αντιπαλο και το τερμα με τη μια πισω στο γιακο, γιακος πλαγια στον καρανικα, καρανικας στον...

οποιος δεν ειδε τον αγωνα ας διαβασει το παραπανω και ειναι σα να τον ειδε

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙς ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑς ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟ ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΟΣΧΑΡΟΣΤΟΥ

Βλέπεις η ανάπτυξη του παιχνιδιού να γίνεται με σέντρες του Μπέριου από την άμυνα!!!!!!!!
Όλες αυτές τις παθογένειες τις έχουμε ξαναγράψει ούτε μία ούτε δύο φορές.....εκτός και αν εσύ αυτά δεν τα βλέπεις. Ή κοιμάσαι στον πάγκο ή τελικά αυτό είναι το επίπεδό σου....Επειδή όμως εμείς δε θέλουμε να βλέπουμε τέτοιο θέαμα γιατί πονάνε τα μάτια και τα μυαλά μας, αν δεν μπορείς να προσφέρεις κάτι αντίστοιχο με τους τρεις προηγούμενους αγώνες, τότε τον πούλο........

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 10:15 »
Τοξερε καλα ο χοντρος οτι σε αυτο το ματς θα ξαναμαζευτει κοσμος και τα εκανε ολα σωστα για να τους διωξει ακομη μια φορα και για πολυ καιρο  :stop: :stop:
Αφησε την ομαδα γυμνη( παιχτες το γεναρη δεν υπαρχουν-φυσικα μονο για μας ισχυει αυτο το ανεκδοτο)
Ο προπονητης ΤΟΥ εκανε Ο, ΤΙ μπορουσε για να συμβει αυτο που ειδαμε: Σε τετοιο ματς ξεκινησε μπρουνο( ποδοσφαιρικο ανεκδοτο αυτος) , μανθατη( Η τσιγκολελετα)  και ΤΙΤΑΝΑ μπεριο με μιχαηλ σε τετραδα αμυνας μολις προηγηθηκαμε), δεν ειχε βιδαλ, σκονδρα, μπετρα( αμπαλος αλλα βοηθουσε πολυ στα τελευταια ματς).
Σκοτωσε τα χαφ Γιακο και Γαρου που ειναι οι μονοι φιλοτιμοι και με παθος παιχτες μας που ευρεχαν στα χαμενα να καλυψουν την ανυπαρξια μπρουνο και μανθατη, και πολυ πιθανον αφησε για ξεκουραση λιλα και σολτανι.
Δηλαδη 4000 κοσμος το εβλεπαν αυτο και μονο ο σεβασμιος προπονητης μας ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ  :stop: :stop: Προπονητες δεν ειμαστε, ουτε ομως και γκαβοι.
Βλεπει μπροστα ο προεδρος γατακια!!! Νομιζω πως χτες ο προεδρος δεν ηταν εδω, ειχε δουλειες;  >:( >:(
Κανονιζε τα μυρια μωρε απο το Ντινο και εψαχνε ταλεντα!!!Να