Αποστολέας Θέμα: Άγγελος Λιάσος  (Αναγνώστηκε 8005 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Άγγελος Λιάσος
« στις: Σαβ 27 Ιαν 2018 11:24 »
Μπράβο στην ΠΑΕ που δεν ανακοίνωσε τον παίχτη.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Λιάσος
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 27 Ιαν 2018 12:38 »
Μπράβο στην ΠΑΕ που δεν ανακοίνωσε τον παίχτη.

;;;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 27 Ιαν 2018 12:41 »
Έγινε επαγγελματίας.

Να του πούμε καλή επιτυχία και σιδεροκέφαλος.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 27 Ιαν 2018 12:49 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 27 Ιαν 2018 12:55 »
καλη του επιτυχία....ο πρωην προπονητής του στις ακαδημίες της Φλώρινας επέμενε ότι πρόκειται για εξαιρετικό ταλέντο και καλό παιδί.
Να πούμε οτι το παιδί έφυγε από Φλώρινα σε μικρή ηλικία (14-15) και ήρθε Γιάννενα αφήνοντας το σπίτι του για να ακολουθήσει το όνειρό του. Θεωρείται από τα ταλέντα της Φλώρινας 
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σαβ 27 Ιαν 2018 15:05 »
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΑΛΑΡΑ ΠΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΟΥ

Αλλη μια μεταγραφη να σπαουμε την μπανκα στον αερα προεδρε
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σαβ 27 Ιαν 2018 21:26 »

ρε ayuto το προβλημα σου με τον χριστοβασιλη. δεν χρειαζεται να το βγαζεις στο θεμα για την υπογραφη επαγγελματικου συμβολαιου σε ενα 17χρονο παιδι.
το παιδι θα μπει να διαβασει , να γουσταρει να καβλωσει ρε αδερφε και θα πεσει στο δικο σου. post.
ειναι ενα παιδι που παιζει εδω και μια 3ετια σε ολες τις ομαδες υποδομων του ΠΑΣ .... τουλαχιστον ευχησου του καλη συνεχεια και βγαλε τη χολη σου για τον χβ που δικαιως εχεις σε αλλα νηματα χωρις αναφορες σε παιδια που ξεκινανε το ονειρο τους
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 28 Ιαν 2018 13:00 »
καλή επιτυχία στο παιδί, να είναι πάντα γερός και δυνατός

χαίρομαι που ακούω για ένα παιδί που από τη Φλώρινα κατέληξε στα Γιάννενα και στον ΠΑΣ ενώ την ίδια ώρα Γιαννιώτες γονείς πέρνουν παραμάσκαλα τα παιδιά τους και τρέχουν για δοκιμή στις ακαδημίες του γαύρου και του μπαοκ.

και πάλι μπράβο στο νεαρό και καλή τύχη

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Κυρ 28 Ιαν 2018 13:18 »
Ναι μωρε εγω σας φταιω,και δεν σας φταιει η ΠΑΕ που ουτε καν δεν το καλωσορισε.......Ελα νιμου στον τοπο σου

Το απυροβολητο προς το μεγαλομετοχο συνεχιζεται,αλλα ναι φταιει ο ayuto γιατι δεν το καλωσορισε

Καλως ηρθε το παιδι και οτι καλυτερο..
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Κυρ 28 Ιαν 2018 13:48 »
Ελπίζω τέτοιες κινήσεις να αποσκοπούν στο χτίσιμο του επόμενου κορμού, γιατί αρχινίκαμαν και γερνάμε ψίχα...
Καλή επιτυχία και σιδερένιος.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Κυρ 28 Ιαν 2018 15:52 »
Καλοί και χρυσοί οι πιτσιρικάδες αλλά θέλουμε έτοιμους παίχτες!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 00:08 »
Τι θέση παίζει;

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΤΕΡΑΣ3

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 10:59 »
Στα χαφ, κυρίως 6αρι αλλά και 8αρι!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 18:02 »
Παράθεση
Στην Εθνική Ελλάδος ο Άγγελος Λιάσος του ΠΑΣ
Ο 16χρονος Φλωρινιώτης Αμυντικός Μέσος κλήθηκε στις επιλογές της Εθνικής Παίδων από τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό κο Γεωργόπουλο και δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό του θα προσπαθήσει να γίνει μέλος της Εθνικής Ομάδας και να βοηθήσει την χώρα μας να πετύχει τους άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους της. Ο Λιάσος που πριν από δυόμισι χρόνια μεταγράφηκε από τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στην κ15 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ αγωνίζεται πλέον στην κ17 των Ηπειρωτών και μάλιστα είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας και είναι από τους βασικούς συντελεστές της πολύ καλής πορείας της ομάδας του που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του βορείου ομίλου και διεκδικεί την είσοδό της στο final four της Super League. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Άγγελου δεν άφησαν ασυγκίνητο τον εκλέκτορα της εθνικής και τον συμπεριέλαβε στη λίστα των επιλογών του. Πρόκειται για άλλο ένα τρανταχτό παράδειγμα ποδοσφαιριστή από την Φλώρινα που κυνηγάει το όνειρό του δείχνοντας το δρόμο στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές της περιοχής ότι και αυτοί αν έχουν τα ανάλογα προσόντα και προσπαθούν καθημερινά να τα βελτιώσουν και να τα αξιοποιήσουν μπορούν να φτάσουν ψηλά. Το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές του και οι πρώην συμπαίχτες του στον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ του εύχονται να είναι γερός, να έχει καλή επιτυχία και να πετύχει όλους τους προσωπικούς του στόχους από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά η ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφέρει:

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Γεωργόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 19/12 (17:00), 20/12 (10:30 και 17:00) και 21/12 (11:00) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι:
ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΝΤΖΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΓΑΛΟΥΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΟΚΑΝ, ΞΑΝΘΗ
ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ-ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΠΑΟΚ
ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΠΑΟΚ
ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΠΑΟΚ
ΜΑΝΙΔΑΚΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΓΚΑΡΓΚΑΛΑΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΟΚ
ΤΕΡΕΖΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΚΕΝΤΕΡΑΙ ΑΝΤΡΙΑΝΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΒΟΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΕΚ
ΜΠΟΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΦΟΙΒΟΣ, ΑΕΚ
ΔΕΔΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛEIOΣ, FC CARL ZEISS JENA
ΛΙΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΤΣΕΡΕΓΚΩΦ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ
pas-florina.blogspot.gr

Ένα παλιότερο άρθρο για τον Λιάσο.Ο παίχτης ήρθε από τον ΠΑΣ Φλώρινα.Ήδη έχει αναφερθεί ότι το παιδί είναι από εκεί.

Παράθεση
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ SUPERLEAGUE ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 14χρονο ΆΓΓΕΛΟ ΛΙΑΣΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Άλλος ένας Φλωρινιώτης στα σαλόνια της SuperLeague. Πρόκειται για τον νεαρό Άγγελο Λίασο του ΠΑΣ Φλώρινα που από την Ακαδημία και το Παιδικό τμήμα της ομάδας μετακομίζει στην ιστορική ομάδα της λίμνης.

Ο Άγγελος πρόλαβε στα 4 χρόνια που ανήκει στην Ακαδημία να πάρει μέρος σε πολλές διοργανώσεις με την ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ενώ φέτος και πέρυσι ως μικρός ήταν μέλος του ΠΑΙΔΙΚΟΥ τμήματος που κατέκτησε το Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣΦ.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Λιάσος ήταν βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων της ΕΠΣΦ ενώ φέτος με την μικτή ομάδα της 3ης Περιφέρειας κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά της Βόρειας Ζώνης.

Ο Άγγελος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία χρόνια αν και παίχτης της ακαδημίας έκανε προπονήσεις τόσο με το τμήμα του Παιδικού όσο και με την Ανδρική ομάδα.

Επίσης, ο Άγγελος ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα βελτίωσης από εργοφυσιολόγο και τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς δεν άργησαν να φανούν. Στις δοκιμές του ΠΑΣ Γιάννινα άφησε καλές εντυπώσεις και οι άνθρωποι του Άγιαξ της Ηπείρου δεν άργησαν να τον ειδοποιήσουν να μετακομίσει στην ομάδα τους.

Πλέον, ο Λιάσος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League με την ομάδα Κ15 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και όλο το μέλλον ανοίγεται μπροστά του.

Η διοίκηση του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ και το προπονητικό team τόσο του Ανδρικού όσο και της Ακαδημίας του εύχονται καλή σταδιοδρομία, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς να πετύχει τους ποδοσφαιρικούς στόχους που έχει θέσει στη ζωή του παράλληλα με τις σχολικές του υποχρεώσεις.
football-academies.gr

Ένα ακόμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 09 Φεβ 2018 18:22 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 17 Νοέ 2019 12:48 »
#talentno57
Άγγελος Λιάσος

Έχουμε επισημάνει κι άλλες φορές, ότι η Super League 2, η πάλαι ποτέ Β' εθνική, ήταν ανέκαθεν χώρος ανάδειξης ταλέντων μέσα από τα σκληροτράχηλα παιχνίδια της, και μάλιστα μερικοί από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές έλαμψαν πρώτα στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Είναι δεδομένο ότι και φέτος θα την παρατηρήσουμε προσεκτικά, για να ανιχνεύσουμε λαυράκια, αν και ήδη ένας νεαρός ποδοσφαιριστής μας έχει κερδίσει: ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Άγγελος Λιάσος. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Άγιαξ της Ηπείρου κατάφερε ένα μοναδικό επίτευγμα με τον Μαυροπάνο, έχοντας στα χέρια του ένα από τα καλύτερα, τότε, ταλέντα της Ευρώπης, και το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και τώρα, πετυχαίνοντας τζακ ποτ με ένα παιδί που τείνει να του εξελιχθεί σε λίρα εκατό.
Ο Άγγελος, γεννήθηκε στις 26/5/2000 και έχει καταγωγή από το Νεοχωράκι Φλώρινας. Αν και άργησε να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο, φτάνοντας στην ηλικία των 10 ετών για να εγγραφεί σε ακαδημία (στον τοπικό ΠΑΣ Φλώρινας), ανέβηκε γοργά τα σκαλοπάτια. Με συμμετοχές σε πολλές διοργανώσεις ως παίκτης του ΠΑΣ Φλώρινας, της μικτής ΕΠΣΦ και της Περιφέρειας, καθώς και με προπονήσεις με το ανδρικό τμήμα της ομάδας του, η ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στην πόλη του, έμελλε να είναι σύντομη, αφού στα 14 του κατηφόρησε γεμάτος αυτοπεποίθηση στα Γιάννενα, μετά από επιτυχή δοκιμαστικά. Αμέσως κλήθηκε να στελεχώσει την τότε νεότευκτη Κ15 του ΠΑΣ, και τον επόμενο χρόνο, προήχθη στην Κ17. Ενάμιση έτος αργότερα, ήταν πλέον μέλος της Κ20, με το διάστημα της θητείας του στο μεγαλύτερο ηλικιακά τμήμα υποδομής να είναι και το καλύτερο. Στην χρονική περίοδο που μεσολάβησε μέχρι την οριστική ένταξη του στην πρώτη ομάδα, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 17 ετών και έφερε μόνιμα το περιβραχιόνιο του αρχηγού, απόρροια των ηγετικών του ικανοτήτων και του μετρημένου χαρακτήρα του. Θεωρείται κατά γενική ομολογία ό,τι καλύτερο έβγαλε ο ΠΑΣ από τις ακαδημίες πρόσφατα, και φέτος παίρνει τις πολυπόθητες ευκαιρίες του. Αριθμώντας ήδη 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πιάνοντας σε όλες υποδειγματική απόδοση, δηλώνει εμφατικά ότι δεν είναι διατεθειμένος να χάσει την θέση στην 11άδα, που με τόσο κόπο δικαιωματικά κέρδισε.
Άλλωστε, η προσφορά του στο παιχνίδι της ομάδας του είναι ζωτικής σημασίας. Με ικανότητα να παίξει παντού στο κέντρο και στην άμυνα, αλλά με κύρια θέση αυτή του αμυντικού χαφ, αποδεικνύεται σε εκπληκτικό άσο στο μανίκι του προπονητή του. Αμφιβάλουμε αν άλλος παίκτης στο ρόστερ θα μπορούσε να καλύψει τους χώρους τόσο αποτελεσματικά, να είναι πανταχού παρών με ασταμάτητα, ατέλειωτα τρεξίματα. Ακόμη, εκτός από το γεγονός ότι δεν αφήνει τους αντίπαλους να πάρουν ανάσα στο κέντρο, είναι και αλάνθαστος στις μονομαχίες, αξιοποιώντας το γεροδεμένο του κορμί στο έπακρον. Η δουλειά του δεν σταματάει εδώ, αφού διαβάζει τις φάσεις άριστα και με ακριβείς μεταβιβάσεις, προσφέρει στην ομάδα του την απαιτούμενη ηρεμία στο παιχνίδι.
Ο Άγγελος είναι από τους ποδοσφαιριστές, που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι απαραίτητοι για κάθε ομάδα. Τον ξεχωρίσαμε και εκτιμούμε ότι θα είναι παίκτης κλειδί για την φετινή πορεία των Γιαννιωτών.
talent scouting Greece / Ανιχνευτής ταλέντων Ελλάδας

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Κυρ 17 Νοέ 2019 16:31 »
 Ωχ ...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 18 Νοέ 2019 16:35 »
Στη Β δεν μπορείς να τον πουλήσεις ακριβα

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σαβ 23 Νοέ 2019 23:23 »
Από ψιλικατζίδικο δεν αγοράζεις ακριβά.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 15 Σεπ 2020 21:24 »
Λιάσος: «Η ομάδα δεν έχει ταβάνι (video)
Πρόκειται για έναν ακόμη νεαρό ποδοσφαιριστή που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά που του έδωσε πέρυσι ο Αργύρης Γιαννίκης και έδωσε τα διαπιστευτήριά του στην ανδρική ομάδα, καταγράφοντας 19 συνολικά συμμετοχές στην περασμένη κουτσουρεμένη σεζόν λόγω κορωνοϊού.

Στα 14 του χρόνια άφησε την γενέτειρά του την Φλώρινα και τον εκεί ΠΑΣ, για να μεταπηδήσει στον ΠΑΣ Γιάννινα, πείθοντας με τις ικανότητές του τους υπεύθυνους των υποδομών να τον εντάξουν στα τμήματα υποδομών το 2014 και συγκεκριμένα στην Κ15.

Από εκεί στην Κ17 και στη συνέχεια στην Κ19, όπου πέτυχε 10 γκολ και είχε 51 συμμετοχές.

Η δουλειά του γρήγορα απέδωσε καρπούς και το 2018 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο λόγος για τον 20χρονο αμυντικό μέσο του «Άγιαξ της Ηπείρου» Άγγελο Λιάσο που μίλησε στον «Π.Λ» και στους Χρήστο Καλύβα και Νίκο Γιωτίτσα.

Η συνεργασία του με τους προπονητές Γιάννη Πετράκη και Αργύρη Γιαννίκη, η εμπειρία του από τη συμμετοχή στην Εθνική Παίδων της χώρας μας και η εκτίμησή του πως η ομάδα θα πάει πολύ καλά τη φετινή χρονιά.

Παραπάνω βήμα ο ερχομός μου στον ΠΑΣ

Από που ξεκίνησες ποδοσφαιρικά και έφτασες τώρα να αγωνίζεσαι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ξεκίνησα μικρός στη Φλώρινα όταν ήμουν 10 ετών από τον ΠΑΣ Φλώρινας κάθισα εκεί τέσσερα χρόνια και το 2014 πήρα μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κ15. Από τότε είμαι εδώ, μετράω έξι χρόνια στην ομάδα και αυτό τα λέει όλα».

Πως προέκυψε η μεταγραφή από τη Φλώρινα στον ΠΑΣ;

«Είχαν γίνει δοκιμαστικά το 2014 ήρθα σε αυτά πήγα πολύ καλά και με επέλεξαν οι άνθρωποι του ΠΑΣ και όπως φαίνεται καλά έκαναν και ήρθα στην ομάδα».

Πως είναι να φεύγεις από τον τόπο σου και την οικογένεια σου για να κάνεις ένα ποδοσφαιρικό βήμα σε άλλη πόλη;

«Η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη. Παρόλα αυτά ήμουν 100% σίγουρος ότι θέλω να ακολουθήσω τον δρόμο του ποδοσφαίρου και για αυτό επέλεξα να έρθω στον ΠΑΣ, πίστευα ότι είναι ένα βήμα παραπάνω για εμένα για να εξελίξω την καριέρα μου και να πάω μπροστά».

Για την εμπειρία σου στα τμήματα υποδομών μιας και τώρα αρκετά παιδιά είστε στην ανδρική ομάδα.

«Και με άλλα παιδιά που δεν έχουν συνεχίσει στη μεγάλη ομάδα όπως ο Λιάπης, ο Παπαδόπουλος ήμασταν μαζί από την Κ15 πήγαμε μαζί στην Κ17 και στην Κ20 κάποιοι κόπηκαν, κάποιοι έμειναν. Γενικά ανεβαίνουν πολλά παιδιά στην ανδρική ομάδα και αυτό είναι ευχάριστο».

Εξαιρετική συνεργασία…

Να μας κάνεις έναν απολογισμό για αυτό το πέρασμα σου από τις υποδομές και από τη συνεργασία σου με τους προπονητές.

«Στην Κ19 ξεκινάει το αληθινό ποδόσφαιρο, στην Κ17 και στην Κ15 τα βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα ενώ στην Κ19 μπαίνεις σε ένα διαφορετικό κλίμα. Σίγουρα όλοι οι προπονητές που είχα στα τμήματα υποδομών είχαμε εξαιρετική συνεργασία και με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, έχουν βάλει το λιθαράκι τους στην εξέλιξη μου και τους ευχαριστώ για αυτό. Όλες οι χρονιές μου στις υποδομές ήταν καλές, είχα καλές εμφανίσεις, έβαζα γκολ και όλα ήταν καλά».

Πως ήταν η εμπειρία σου από το τουρνουά στο Viarregio;

«Πραγματικά μεγάλη εμπειρία για όλα τα παιδιά που πήγαμε στην Ιταλία. Παίξαμε με μεγάλες ομάδες, γνωρίσαμε την Ιταλία σαν χώρα και το ποδόσφαιρό της και πραγματικά ήταν πολύ καλή εμπειρία».

Πως ένιωσες όταν σε κάλεσαν από την ΠΑΕ για να υπογράψεις το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο;

«Ήμουν μόνος στο σπίτι και με πήρε τηλέφωνο ο κ. Πότσης και μου είπε ότι θα υπογράψω συμβόλαιο. Πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ και πήρα αμέσως τους γονείς μου τηλέφωνο να τους το πω και χάρηκαν και αυτοί πάρα πολύ και γενικά ήταν πολύ συναισθηματικό όλο αυτό γιατί είχα έρθει για να παίξω ποδόσφαιρο, για να εδραιωθώ και να δείξω όλα τα καλά μου στοιχεία και τελικά έγινε πραγματικότητα».

Τι δυσκολίες αντιμετώπισες όταν ήρθες στα Γιάννινα σε ηλικία 14 ετών και πόσο σε βοήθησαν οι γονείς σου;

«Οι γονείς μου και γενικά η οικογένεια είναι το Α και το Ω και με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Παρόλα αυτά και οι άνθρωποι του ΠΑΣ με έχουν βοηθήσει πολύ και είναι όλοι τέλειοι».

«Ωραίο συναίσθημα να φοράς το εθνόσημο»

Θέλουμε να μας πεις για την εμπειρία σου από τη συμμετοχή σου στην Εθνική Παίδων.

«Όταν κλήθηκα στην Εθνική Παίδων πιστεύω ήταν μια επιβράβευση για εμένα γιατί έκανα μια πολύ καλή χρονιά με την Κ17 και σίγουρα πήρα πολλές εμπειρίες. Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα να φοράω ακόμα και στις προπονήσεις το εθνόσημο».

Τι στόχους έχεις και ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

«Θέλω να βελτιώνομαι, να έχω αγώνες στα πόδια μου, να αγωνίζομαι, να δείχνω το ταλέντο μου και μέρα με τη μέρα να βελτιώνομαι συνέχεια».

Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό σου ίνδαλμα στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα;

«Μου αρέσει πολύ ο Πολ Πογκμπά και ο Κουρμπέλης».

Υπάρχουν αρκετά κρούσματα κορωνοϊού σε ομάδες της Super League 1.

«Ευτυχώς εμείς δεν έχουμε κρούσματα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, υπάρχει ο κίνδυνος και για αυτό πρέπει να προσέχουμε όλοι για την υγεία των δικών μας ανθρώπων».

Το συζητάτε μεταξύ σας οι παίκτες για τον κορωνοϊό;

«Ναι και πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ».

Κλείνοντας, θες να προσθέσεις κάτι άλλο;

«Έτσι, όπως έχουν γίνει τα πράγματα θα είναι μια δύσκολη χρονιά από όλες τις απόψεις.

Βλέπω,όμως, πολύ καλά πράγματα για το μέλλον και περιμένω πως και πως να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να δείξουμε και εμείς σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και όλα τα καλά μας στοιχεία».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ-ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ"
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 18 Μάρ 2021 19:16 »
Η νέα αρχή της Εθνικής Ελπίδων

Είκοσι έξι διεθνείς περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του κ. Γιάννη Γκούμα για τον πρώτο αγώνα της Εθνικής Ελπίδων στην προκριματική φάση του EURO 2023 εναντίον της Κύπρου, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου και ώρα 17:30 στο «Απ. Νικολαΐδης».

Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής:

ΕΠΩΝΥΜΟ   ΟΝΟΜΑ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Τζολάκης   Κωνσταντίνος   ΠΑΕ Ολυμπιακός
Μανδάς   Χρήστος   ΠΑΕ Ατρόμητος
Χριστογεώργος   Νικόλαος   ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Σταμούλης   Κωνσταντίνος   ΠΑΕ Π.Α.Σ Λαμία
Ζαγαρίτης   Βασίλειος   Parma Calcio 1913
Διαμαντής   Απόστολος   ΠΑΕ ΟΦΗ
Τσαούσης   Μάριος   Spartak Trnava
Κωνσταντόπουλος   Απόστολος   ΠΑΕ Παναιτωλικός
Κόκοβας    Στυλιανός   MFK Karvina
Μιχαηλίδης   Ιωάννης   ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Χριστόπουλος   Ιωάννης   ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης
Λύρατζης   Ελευθέριος   ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Αλεξανδρόπουλος   Σωτήριος-Πολύκαρπος   ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Σαρδέλης   Ιωάννης   ΠΑΕ ΑΕΚ
Σουρλής   Βασίλειος   ΠΑΕ Ολυμπιακός
Θυμιάνης   Κωνσταντίνος   ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ
Λιάσος   Αγγελος   ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
Τσιγγάρας   Θεοχάρης   ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Μπότος   Ιωάννης-Φοίβος   Go Ahead Eagles
Πινακάς    Δημήτριος   ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
Χριστόπουλος   Ευθύμιος   ΠΑΕ ΑΕΚ
Εμμανουηλίδης   Δημήτριος   Fortuna Sittard
Κούτσιας   Γεώργιος   ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Μαχαίρας   Θεοδόσιος   ΠΑΕ ΑΕΚ
Γρίβας   Φροίξος   ΠΑΕ ΟΦΗ
Ιωαννίδης   Φώτιος   ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Υπενθυμίζεται ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει κληρωθεί στον 4ο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με αντιπάλους την Κύπρο, το Λιχτενστάιν, την Λευκορωσία, την Ισλανδία και την Πορτογαλία. 
epo.gr

Μπράβο μωρή παιχτούρα!!!Άντε και πιο ψηλά!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Κυρ 21 Μάρ 2021 14:48 »
Κάτι παλιότερο για τον Λιάσο

Είχε συμμετάσχει σε προπονήσεις της εθνικής παίδων τον Δεκέμβριο του 2016
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=5675.msg153868#msg153868

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 25 Μάρ 2021 22:24 »
Δεν αγωνίστηκε ο Λιάσος εναντίον της Κύπρου.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τρι 25 Μάι 2021 21:59 »
Από passports. gr

Στην Εθνική Ελπίδων οι Λώλης και Λιάσος

Στην Εθνική Ελπίδων οι Λώλης και Λιάσος
Μετά τον Μανώλη Σάλιακα δύο ακόμη παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα κλήθηκαν στα Εθνικά μας συγκροτήματα.

Οι νεαροί Αλέξανδρος Λώλης και Άγγελος Λιάσος κλήθηκαν από τον Γιαννιώτη Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελπίδων Γιώργο Σίμο για τον εκτός έδρας αγώνα με το Λιχτενστάιν που θα διεξαχθεί στις 5 Ιουνίου και είναι στο πλαίσιο τις προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021-23.

Οι δυο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην Αθήνα για να συμμετέχουν στις προπονήσεις ενώ να σημειώσουμε ότι είναι και για τους δύο η δεύτερη φορά που κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 27 Μάι 2021 18:24 »
Κλήσεις Εθνικής Ελπίδων (26/05/2021)

O νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας U21 Γιώργος Σίμος κάλεσε 25 ποδοσφαιριστές ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με το Λιχτενστάιν (Sportpark Eschen-Mauren, 05/06/2021, 17:00) για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας. Οι εκλεκτοί του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι ακόλουθοι.

ΘΕΣΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΗΜ. ΓΕΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ
T Μανδάς Χρήστος 2001 ΠΑΕ Ατρόμητος
T Τζολάκης Κωνσταντίνος 2002 ΠΑΕ Ολυμπιακός
T Χριστογεώργος Νικόλαος 2000 ΠΑΕ Παναθηναϊκός
A Διαμαντής Απόστολος 2000 ΠΑΕ ΟΦΗ
A Ζαγαρίτης Βασίλειος 2001 Parma Calcio 1913
Α Κόκοβας Στυλιανός 2001 MFK Karvina
Α Κωνσταντόπουλος Απόστολος 2002 ΠΑΕ Παναιτωλικός
Α Λύρατζης Ελευθέριος 2000 ΠΑΕ ΠΑΟΚ
A Τσαούσης Μάριος 2000 Spartak Trnava
A Σταμούλης Κωνσταντίνος 2000 ΠΑΕ Π.Α.Σ Λαμία
Α Χριστόπουλος Ιωάννης 2000 ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης
Μ Αλεξανδρόπουλος Σωτήριος-Πολύκαρπος 2001 ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Μ Θυμιάνης Κωνσταντίνος 2001 ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ
Μ Λιάσος Αγγελος 2000 ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
Μ Μπότος Ιωάννης-Φοίβος 2000 Go Ahead Eagles
Μ Σαρδέλης Ιωάννης 2000 ΠΑΕ ΑΕΚ
Μ Σουρλής Βασίλειος 2002 ΠΑΕ Ολυμπιακός
Μ Τσιγγάρας Θεοχάρης 2000 ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ε Γρίβας Φροίξος 2000 ΠΑΕ ΟΦΗ
Ε Εμμανουηλίδης Δημήτριος 2000 Fortuna Sittard
Ε Ιωαννίδης Φώτιος 2000 ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Ε Λώλης Αλέξανδρος 2002 ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
Ε Μαχαίρας Θεοδόσιος 2000 ΠΑΕ ΑΕΚ
Ε Πινακάς Δημήτριος 2000 ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
Ε Χριστόπουλος Ευθύμιος 2000 ΠΑΕ ΑΕΚ

epo.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 15 Ιούλ 2021 17:49 »
Παραμένει ανοιχτό του Λιάσου για Ολυμπιακό

Υπάρχουν παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα που έχουν πέραση και ένας από αυτούς είναι ο Άγγελος Λιάσος. Ο τελευταίος βρίσκεται καιρό τώρα στο ραντάρ του Ολυμπιακού.
Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα και τη διετία που μας πέρασε είχε αρκετές συμμετοχές. Στη Super League 2 έπαιξε σε 14 ματς και σε πέντε αγώνες Κυπέλλου, ενώ πέρυσι το κοντέρ έγραψε 23 συμμετοχές στη Super League 1 και πέντε στο Κύπελλο.

Ο 21χρονος χαφ δείχνει πως έχει το πακέτο για να κάνει καριέρα και το πλάνο είναι την επόμενη σεζόν να αποκτήσει ακόμα πιο ενεργό ρόλο. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί σταθερά τις εξελίξεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν υπάρξει και επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία, αλλά ο καθένας καταλαβαίνει πως είναι στο χέρι των Πειραιωτών αυτό. Εάν θελήσουν να τελειώσει, θα τελειώσει.

Με τα τωρινά δεδομένα η επόμενη σεζόν θα τον βρει στον ΠΑΣ Γιάννινα ανεξάρτητα από το εάν θα συνεχίσει να ανήκει σε εκείνον. Τέλος, πρόθεση των Ηπειρωτών (εφόσον δεν πουληθεί) είναι να του επεκτείνουν και το συμβόλαιο, το οποίο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

https://www.sportime.gr/pas-giannina/pas-giannina-parameni-anichto-tou-liasou-gia-olimpiako/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 25 Αύγ 2021 17:47 »
Κλήσεις Εθνικής Ελπίδων
Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων (U21) Γιώργος Σίμος απηύθυνε κλήση σε 26 ποδοσφαιριστές ενόψει του φιλικού αγώνα Δανία-Ελλάδα στις 03/09 και του αγώνα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ισλανδίας-Ελλάδας στις 07/09/2021.
ΘΕΣΗ   ΕΠΩΝΥΜΟ   ΟΝΟΜΑ   ΗΜ. ΓΕΝ.   ΣΥΛΛΟΓΟΣ
T   Μανδάς   Χρήστος   2001   ΠΑΕ Ατρόμητος
T   Τζολάκης   Κωνσταντίνος   2002   ΠΑΕ Ολυμπιακός
Τ   Χριστογεώργος   Νικόλαος   2000   ΠΑΕ Παναθηναϊκός
A   Αθανασίου    Νικόλαος   2001   ΠΑΕ Ατρόμητος
A   Αντζουλάς   Γεώργιος   2000   ΠΑΕ Αστέρας Τριίπολης
Α   Διαμαντής   Απόστολος   2000   ΠΑΕ ΟΦΗ
Α   Ζαγαρίτης   Βασίλειος   2001   Parma Calcio 1913
Α   Κωνσταντόπουλος   Απόστολος   2002   Beerschot V.A.
A   Λύρατζης   Ελευθέριος   2000   ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Α   Μιχαηλίδης   Ιωάννης   2000   ΠΑΕ ΠΑΟΚ
A   Χριστόπουλος   Ιωάννης   2000   ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης
M   Θυμιάνης   Κωνσταντίνος   2001   ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ
Μ   Λιάσος   Αγγελος   2000   ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
Μ   Λώλης   Αλέξανδρος    2002   ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Μ   Μπότος   Ιωάννης-Φοίβος   2000   Go Ahead Eagles
Μ   Σαρδέλης   Ιωάννης   2000   ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Μ   Σιατούνης   Αντώνιος   2002   Μonza FC
Μ   Σουρλής   Βασίλειος   2002   ΠΑΕ Ολυμπιακός
Μ   Τσιγγάρας   Θεοχάρης   2000   ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ε   Γρίβας   Φροίξος   2000   ΠΑΕ ΟΦΗ