Αποστολέας Θέμα: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος  (Αναγνώστηκε 4473 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
« στις: Κυρ 21 Ιαν 2018 10:50 »
Παράθεση
Επαγγελματίας ο Παπαδόπουλος

Μια νέα προσθήκη στο ρόστερ της είναι έτοιμη να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για το νεαρό Κώστα Παπαδόπουλο (18 χρονών, μέσος) που αγωνίνεται στην Κ-20 του συλλόγου, ενώ έχει περάσει και από τα μικρότερα τμήματα υποδομής του Α.Ο.Γιάννινα.
Ο νεαρός άσος είχε μπει το τελευταίο διάστημα στο "μικροσκόπιο" του Γιάννη Πετράκη που άναψε τελικά το "πράσινο" φως ώστε ο Παπαδόπουλος να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του passports.gr o 18χρονος μέσος υπέγραψε για 3+2 χρόνια, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την Κ-20 συμμετέχοντας παράλληλα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.
ΧΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ
passports.gr

Μακάρι να επιβεβαιωθεί επίσημα η είδηση.Είναι εδώ και καιρό στο μικροσκόπιο του Πετράκη ο παίχτης αν δεν κάνω λάθος.

Ξανά μπράβο στην ΠΑΕ που δεν τον ανακοίνωσε.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 27 Ιαν 2018 21:34 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 27 Ιαν 2018 21:35 »
Καλή επιτυχία να ευχηθούμε και στον Παπαδόπουλο που και αυτός έγινε επαγγελματίας.

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 27 Ιαν 2018 22:05 »
ευχομαστε και για αυτον μια μεγαλη καριερα με την φανελα του ΠΑΣ
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 13:52 »
Καλή επιτυχία λεβέντη μου!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 12:01 »
Αν είναι αυτός ο αριστεροπόδαρος που είχα δει σ'ένα φιλικό του καλοκαιριού στο Πανηπειρωτικό, πρόκειται για εξελίξιμο παίκτη, ταλαντούχο και δυναμικό.

Στο φιλικό είχε παίξει αριστερό φουλ μπακ, αλλά η θέση του λένε ότι είναι στο κέντρο.
Μου θύμισε λίγο το Σπυρόπουλο.

Σιδερένιος!
 :pas:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 12:05 »
Αν δεν τον μπερδεύω,τον βάζει και πλάγια.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 13:23 »
Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να τους θεωρούμε παίχτες του ροστερ μας, από τηη στιγμή που δεν πρόεκειται να χρησιομοποιηθούν από τον Πετράκη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 13:24 »
Επαγγελματίες είναι και ανήκουν στην πρώτη ομάδα.Κάθε στιγμή μπορεί ο Πετράκης να τους πει έλα παίζεις.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 16:26 »
Δεν ξέρω αν είναι δυαντόν ο μικρός να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής (αρκεί να μην "κάει") νιας και δεν έχουμε πληθώρα επιλογών στα χαφ.

Δεν ξέρω πόσο έτοιμος είναι. Σε αυτό έχω τυφλή εμπιστοσύνη στον Πετράκη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 14 Ιαν 2019 17:36 »
Παράθεση
Κλήσεις Εθνικής Νέων
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Γιάννης Γκούμας κάλεσε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων Κ19 για προπονήσεις στην Αθήνα από 15 έως 17 Ιανουαρίου.

ΕΠΩΝΥΜΟ   ΟΝΟΜΑ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ   ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ   ΗΡΟΔΟΤΟΣ
ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΓΑΛΟΥΠΗΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   ΑΕΚ
ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ   ΠΑΥΛΟΣ   ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ   ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΕΦΑΛΑΣ   ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ   QPR
ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ   ΘΕΟΧΑΡΗΣ   ΠΑΟΚ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ   ΣΥΜΕΩΝ   ΠΑΟΚ
ΣΚΕΝΤΕΡΑΙ   ΑΝΤΡΙΑΝΟ   ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ   ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ   ΕΥΘΥΜΙΟΣ   ΑΕΚ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ   ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ   ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΟ
ΡΟΥΝΗΣ   ΑΝΔΡΕΑΣ   ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΕΔΙΔΗΣ   ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ   CARL ZEISS JENA
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ   ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ   ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΛΟΛΟΣ   ΚΛΑΪΝΤΙ   PLYMOUTH
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   FORTUNA SITTARD
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
epo.gr

Άντε και με συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του ΠΑΣ!!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 14 Ιαν 2019 18:12 »
Μπραβο του παιδιου αλλα θα πρεπει και ο Πετρακης να του δωσει καμια ευκαιρια να αγωνιστει στην πρωτη ομαδα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #11 στις: Δευ 14 Ιαν 2019 18:14 »
Είχαμε κατά χρονική σειρά:
Γιάννη,
Θανάση,
Βαγγέλη,
Παύλο,
Θόδωρο,
Θεόκλητο,
Βασίλη,
Γιώργο,
Χαράλαμπο,
Μανώλη,
Παναγιώτη,

ε Κώστα δεν είχαμε.
Ας ελπίσουμε να βγει ο καλύτερος Παπαδόπουλος όλων και να μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα μας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Πεμ 22 Αύγ 2019 00:30 »
Με 29 παίκτες είναι πλέον το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς μετά τον Σπύρο Βασιλάκη, που δόθηκε δανεικός στην ομάδα του Σουλίου Παραμυθιάς αποχώρησε ως ελεύθερος από τους «κυανόλευκους» ο Κωστής Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε προωθηθεί από την Κ19 τον Ιανουάριο του 2018 στην επαγγελματική ομάδα, αλλά λόγω σπουδών στην Πάτρα θα μετακομίσει και θα αγωνιστεί σε ομάδα της πρωτεύουσας της Αχαΐας την επόμενη σεζόν.
Super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Πεμ 22 Αύγ 2019 07:12 »
Προσωπικά κρίνω ως αδιανόητο να μένει ελεύθερος παίκτης που έχει κληθεί στην Εθνική ομάδα under19. Να δινόταν δανεικός σε ομάδα της Αχαΐας μιας και θα είναι φοιτητής εκεί μπορώ να το καταλάβω αλλά ελεύθερος;;;;;

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 22 Αύγ 2019 08:13 »
Μπορεί να μην ήθελε από την ώρα που εδώ ευκαιριες δεν θα έπαιρνε. Περισυ ο πετρακης δεν έδωσε στα μικρά καμιά ευκαιρία και φέτος πάλι 30 άτομα ροστερ μαζέψαμε. 

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Πεμ 22 Αύγ 2019 10:02 »
Για να τον αφήσει ο προπονητής κάτι θα ξέρει. Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει παίκτης που να έφυγε από τις υποδομές και να κάνει καριέρα σε άλλη ομάδα, σ'αυτόν τουλάχιστο τον τομέα τα πάει καλά η ομάδα. Που είναι όλοι αυτοί οι παικταράδες που αδικηθήκανε  στον ΠΑΣ; Οι περισσότεροι βολοδέρνουν στο ερασιτεχνικό και κάποιοι σε ομάδες γ΄εθνικής.

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Πεμ 22 Αύγ 2019 10:30 »
Έχεις δίκιο.  Ενώ όλοι αυτοί που έρχονταν έκαναν μεγάλη καριέρα και πήγαν μπαρτσελονα. Κοίτα λόγο ποιοι έχουν έρθει και σε ποιους έδωσαν ευκαιριες (ντολοβατς κλπ) και μετά μιλάμε. 

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Πεμ 22 Αύγ 2019 10:39 »
Και διευκρινίζω.  Παιδιά μικρά από τις υποδομές,δικά μας,που δεν πήραν καμιά ευκαιρία γιατί εφερναν παίκτες μικρούς από αλλού, τους έδιναν παιχνίδια και στο τέλος έφευγαν όπως ήρθαν.  Αν έπαιρναν ευκαιριες (όπως επρεπε) οι μικροί δεν θα υπήρχε λόγος να έφευγαν τα δικά μας παιδιά αναζητωντας ευκαιρίες σε άλλες ομάδες όπως έγινε και θα ξαναγινει

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 22 Αύγ 2019 13:02 »
Και ευκαιρίες να μην πήραν, αν άξιζαν θα έπαιζαν σε άλλες ομάδες της ίδιας δυναμικής με τον ΠΑΣ, αυτοί που άξιζαν έπαιξαν είτε στον ΠΑΣ (Μιχαήλ,Γιάκος) ή παίρνοντας μεταγραφή σε άλλες ομάδες(Οικονόμου, Χαρίσης, Μαυροπάνος).

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Πεμ 22 Αύγ 2019 13:27 »
Αυτοί που αναφερεις είχαν συμμετοχες με την πρώτη ομάδα.  Το πρώτο πράγμα που ρωτάνε οι ομάδες όταν πρόκειται για μεταγραφή μικρού είναι τι συμμετοχες έχει.  Αυτοί που ανεφερες είχαν συμμετοχές με την μεγάλη και τράβηξαν τα βλέματα.  Όλοι οι μικροί ομως που δεν τους δίνεται η ευκαιρία δεν μπορεί να έχουν την εξέλιξη που ίσως ειχαν και βεβαίως θα ήταν καλό και για τα ταμεια της ΠΑΕ.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 22 Αύγ 2019 13:47 »
Δεν καταλαβαίνεις κάποια πράγματα, είχαν συμμετοχές στην πρώτη ομάδα γιατί άξιζαν να έχουν, δεν μπορούν να κάνουν όλοι καριέρα, πιο εύκολο είναι να γίνεις σήμερα γιατρός παρά ένας καλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει αξιοκρατία σε μεγάλο βαθμό και ένας καλός ποδοσφαιριστής αν δουλέψει σκληρά αργά ή γρήγορα θα πάρει αυτό που του αξίζει. Ίσως αισθάνεσαι πικρία για κάποιους γνωστούς σου, λογικό είναι.

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Πεμ 22 Αύγ 2019 14:02 »
Ακριβώς όπως τα λες είναι.  Εδώ στην Ελλάδα υπάρχει αξιοκρατια. Σίγουρα.  Επειδή έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία και γνωρίζω πολύ καλά πως λειτουργούν οι ομάδες όσον αφορά τους μικρούς από τις ακαδημίες και πως στα 18-19 δεν θεωρείσαι μικρός αλλά έτοιμος  (αφού σε δούλεψαν τα προηγούμενα χρονια) να παίξεις στην πρώτη ομάδα,για αυτό μιλάω.  Εδω σε αυτήν την ηλικία είσαι ο μικρός.  Τέλος πάντων όπως είπες ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ. 

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 22 Αύγ 2019 15:13 »
Οι προπονητές μέσα από τις προπονήσεις βλέπουν την εξέλιξη που έχει ένας παίκτης και αν αξίζει να πάρει τις ευκαιρίες που πρέπει, δεν χάνονται σήμερα παίκτες όπως παλιότερα, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν τα ταλέντα που υπήρχαν παλιότερα, σ' αυτόν τον τομέα υστερούμε σε σχέση με άλλες χώρες όπως η Ολλανδία, γιατί σε θέματα οργάνωσης ειδικά κάποιες ομάδες πιστεύω ότι τις έχουν πλησιάσει πολύ. Επαναλαμβάνω πάλι πες μου έναν παίκτη των υποδομών που να διώχτηκε από τον ΠΑΣ και να έκανε καριέρα σε άλλη ομάδα, γιατί εγώ δεν θυμάμαι κανέναν.

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 22 Αύγ 2019 16:09 »
Εγώ σου μιλάω γενικά καί εσύ εξακολουθείς να μιλάς ειδικά. Και επαναλαμβάνω. Όταν κάποιος ποδοσφαιριστης  κρίνεται από κάποιους και παίρνει επαγγελματικο συμβόλαιο αυτομάτως πρέπει να παίρνει και κάποιες ευκαιρίες. Να παίρνει κάποια παιχνίδια στην μεγάλη ομάδα. Διότι κάτι έχουν δει και του πρόσφεραν συμβόλαιο. Τώρα αν δεν πάρει ευκαιρίες καθόλου, είναι λογικότατο να καταλήξει όπως εσύ λες. Εγώ καυτηριαζω το ότι φέρνουν τον κάθε πιτσιρικά όπως πολλούς,τους δίνουν ευκαιρίες ενώ τα δικά μας παιδιά ,που όπως εσύ λες κάτι είδαν οι προπονητές και τους έκαναν επαγγελματιες,δεν πήραν καμιά ευκαίρια να αποδείξουν αν μπορούν η όχι.

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 22 Αύγ 2019 16:13 »
Και κλείνω το θέμα εδώ λέγοντας πως ναι είμαι ένας φίλαθλος που θα ήθελα να βλέπω την ομάδα μου να έχει και παιδιά από την πόλη μου όπως το έβλεπα τόσα χρόνια σε ομάδες της Ολλανδίας.