Αποστολέας Θέμα: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 94039 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ
« Απάντηση #125 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 10:27 »
Ε ναι στα στημένα συναγωνίζεστε πλέον στα ίσια παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου. Το γνωρίζει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα.
Νάναι καλά ο Ιβάν (που έφερε τον Πριγιοβιτς δηλαδή).

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 14:48 »
Βακαλάε μπακαλιάρε  ή όπως αλλιώς σε λένε, καθώς και οι υπόλοιποι υποτιθέμενοι ΠΑΟΚτσήδες που γράφετε τις μαλακιούλες σας και προκαλείτε , να γνωρίζετε αυτό: Πάντα θα υπάρχει κάποιος που την έχει μεγαλύτερη.
Για  αυτό  τα ειρωνικά σχόλια και οι μαγκίτσες σε ένα χώρο που σας φιλοξενεί καλό είναι να κοπούν. Για ποδοσφαιρική κουβέντα είστε ευπρόσδεκτοι, για να το παίξετε μάγκες και να μας δείξετε το έλλειμμα παιδείας και περίσευμα κωλοπαιδισμού Οχι  , το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία.
Α και που είσαι  ΠΑΟΚΤΣΗΣ και βακαλάος δεν πάνε μαζί. 

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 14:58 »
Τελικά καλά σας λένε ωρέ μπαοκτσάκια γαύρους του βορρά...γαύροι οι νότιοι και φυσικά, μπακαλιαράκια εσείς οι βορειότεροι...
Ψάρακλες ολκής...  :P στο τηγάνι όμως! Στο γήπεδο θα δούμε όμως, πόσα απίδια θα χωρέσει ο σάκος σας...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Καρλόβασι

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 16:57 »
μπαόκια το επίπεδο σας και η ανωτερότητα μας φαίνεται μόνο και μόνο από το ότι μπαίνετε και γράφετε εδώ... είστε καλοδεχούμενοι να ξέρετε γιατί μας κάνετε να γελάμε... η γλώσσα που έχετε βγάλει θα κοπεί την Κυριακή πρωταθλητές...  :P την τελευταία φορά που ήρθατε με τον αέρα της πρωτιάς φύγατε με 3μπαλο...
 :mono:  :pas:  :pashat:  :joker:

να έρθετε να σας ανταποδώσουμε την φιλοξενία στο μεγαλύτερο αθλητικό forum της Ελλάδας, greeksupporters.com
επειδή διάβασα πως κάποιος μπήκε στο φλωροPaokmania το αναφέρω
χαίρομαι παρ' όλα αυτά που και την καζούρα δέχεστε και κάνετε πλακίτσα εδώ και χρόνια που ερχόμαστε παραμονές των μεταξύ μας αγώνων
προσωπικά δεν μπαίνω σε διαδικασία αντιπαράθεσης με κανέναν φίλο οπαδό του ΠΑΣ γιατί απλά ως οπαδοί δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε σε τίποτα. διαβάζω πχ ότι ο Κόντε είναι καλύτερος του Πρίγιοβιτς κι εκεί απλά δεν βλέπω τον τρόπο που η άποψη αυτή μπορεί έστω να φανεί υποφερτή στη δική μου λογική
χωρίς πλάκα πάντως, επειδή θα έρθουμε μαζικά στην πόλη την Κυριακή, δεν έχουμε κάτι απέναντι σας (οκ λιγο βρίσιμο θα το φάτε αλλά από αγάπη θα είναι!!), τελικός στόχος είναι για εμάς ο τίτλος του πρωταθλητή και στην Ελλαδίτσα πρέπει να χεις μηδενικές απώλειες για να τον διεκδικήσεις, οπότε πιστεύω πως αν βάλετε απλά γκολ στον Πασχαλάκη και σας νικήσουμε τελικά 1-2 θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι  B-)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 17:16 »
Γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος.

ΥΓ βρε βρε παλιές καλές εποχές που μπαινατε εδώ μέσα και κλαιγατε μετά από 4αρες,  3αρες κτλπ.

2-0.

Εγώ άνοιξα το θέμα οπότε δεν έχετε ελπίδες ωρε.

ΥΓ Υπόψιν εμείς έχουμε περισσότερο λαό από Λάρισα.
Το έχουμε αποδείξει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 17:25 »
να έρθετε να σας ανταποδώσουμε την φιλοξενία στο μεγαλύτερο αθλητικό forum της Ελλάδας, greeksupporters.com

Σύνολο μελών 232 ..... lol??   :-?

Υ.Γ. Τέτοια εποχή πέρσυ μας είχατε σπάσει τα καθίσματα... Ωραίοι φιλοξενούμενοι.

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 17:46 »
3 μπαλάκια στον επίδοξο πρωταθλητή  :)) για να συνέλθει...και αλλά 3 στον γαύρο για να μη μιλάει κανείς και να μας φύγει (?) η στεναχώρια απ' το κύπελλο...

υγ. Α!Ξέχασα!.. και 3-4 στην πράσινη χαμούρα, που της τα χρωστάμε χρόνια...

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 17:54 »

Υ.Γ. Τέτοια εποχή πέρσυ μας είχατε σπάσει τα καθίσματα... Ωραίοι φιλοξενούμενοι.

αν είχαν σημασία τα νούμερα θα έπρεπε να αποδεχτείτε πως δεν υπάρχετε στον χάρτη, και ο Ολυμπιακός θα ένιωθε δικαιωμένος ως το απόλυτο αφεντικό λόγο τίτλων. επειδή όμως ξέρεις και ξέρω πως η ποσότητα δεν είναι ενδεικτική της ποιότητας, τα 232 μέλη δεν έχουν απολύτως καμία σημασία....έλα να μας γνωρίσεις και θα με διαψεύσεις βέβαια  :)) :)) :))

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 17:57 »
ΥΓ Υπόψιν εμείς έχουμε περισσότερο λαό από Λάρισα.
Το έχουμε αποδείξει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν.

αυτό με τη Λάρισα που κολλάει;;;;
χωρίς ίχνος διάθεσης να σου την πω, αντιλαμβάνεσαι πόσο επαρχιώτικη λογική είναι αυτή; κι αυτό επιστρέφει και στους δικούς μου συνοπαδούς.
πιστεύω πως φέτος θα το σηκώσουμε και στην ιδέα αυτή πολλοί ΠΑΟΚτσήδες έχουν νιώσει καβάλα στο άλογο και λένε υπερβολές. κάποιος με νοοτροπία πρωταθλητισμού θα ένιωθε πως το να νικάς ομάδες εντός-εκτός είναι απόλυτα λογικό. ε έλα που αν έχει στερηθεί τους τίτλους δεν είναι τίποτα λογικό
στην ίδια λογική, τι μπαίνεις και συγκρίνεις την ομάδα σου με τη Λάρισα; τον εαυτό σου ως οπαδό με τον Λαρισαίο; έχεις την μύγα και το λες;

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:03 »
Σοβαρα τωρα????????

Ο Πριγιοβιτς καλυτερος απο Κοντε

Αστο γαματο ρε φιλε, πιασε το τραγουδακι καλυτερα και παμε ολοι μαζι

Σαμιωτισσα Σαμιωτισσα ποτε θα πας στην Σαμο................

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:06 »

αν είχαν σημασία τα νούμερα θα έπρεπε να αποδεχτείτε πως δεν υπάρχετε στον χάρτη, και ο Ολυμπιακός θα ένιωθε δικαιωμένος ως το απόλυτο αφεντικό λόγο τίτλων. επειδή όμως ξέρεις και ξέρω πως η ποσότητα δεν είναι ενδεικτική της ποιότητας, τα 232 μέλη δεν έχουν απολύτως καμία σημασία....έλα να μας γνωρίσεις και θα με διαψεύσεις βέβαια  :)) :)) :))

Σωστά. Για μια στιγμή νόμιζα ότι αναφερόσουν σε ποσότητα. Λάθος μου.

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:11 »
Ελπίζω οι μοντς να παρακολουθούν στενά το τοπικ και να μην επαναληφθούν φαινόμενα προηγουμένων ετών... ;)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:18 »
Α Sven ολα και ολα.....

Καθε φορα που μπαινουνε εδω και λενε μεγαλα λογια,τρωνε τα μουτρα του......Ε ειναι και αυτο μια παραδοση

Ασε που εχω ορεξη για δουλεμα.....

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:22 »
Ελπίζω οι μοντς να παρακολουθούν στενά το τοπικ και να μην επαναληφθούν φαινόμενα προηγουμένων ετών... ;)
παρ όλα αυτά οφείλεις να παραδεχτείς ότι ο διάλογος είναι άκρως πολιτισμένος ως τώρα, έτσι δεν είναι;  ;)

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:28 »
Σοβαρα τωρα????????

Ο Πριγιοβιτς καλυτερος απο Κοντε

Αστο γαματο ρε φιλε, πιασε το τραγουδακι καλυτερα και παμε ολοι μαζι

Σαμιωτισσα Σαμιωτισσα ποτε θα πας στην Σαμο................

υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεις ψέμματα που να φαίνονται αληθοφανή
ένας τρόπος είναι να μιλήσεις για το βιογραφικό του καθένα, τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί, το επίπεδο των ομάδων και το τι έκανε σε αυτές
αν συμμετέχει στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας
αν τον τρέμουν οι αντίπαλοι αμυντικοί, αναγνωρίζοντας τον ως την βασική επιθετική αιχμή
αν είχε φθίνουσα ή όχι πορεία τα τελευταία χρόνια
αν τον προσέλκυσαν άλλες ομάδες και τι είχαν σκοπό να δαπανήσουν
αν συμμετέχει στην εθνική ομάδα της χώρας του
αν γενικά αναγνωρίζεται ως ποδοσφαιρική αξία στην χώρα του, αν τον ξέρουν τέλος πάντων εκτός από συγγενείς και φίλοι
το να μιλήσουν τα νούμερα και οι στατιστικές είναι το τελευταίο που θα μπορούσε να πει κανείς. βλέπω πχ ότι ο Φορτούνης έχει βάλει πχ 10 γκολ (τυχαίο το νούμερο) εκ των οποίων τα 6 από πέναλτι και τα 5 από αυτά από θεατρινίστικες βούτες. δεν μου λέει κάτι η στατιστική λοιπόν
μου λέει ότι τον Κόντε θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, επειδή έχει χαρακτηριστικά που μου θυμίζουν Πρίγιοβιτς αλλά φίλε μου Πρίγιοβιτς δεν είναι. και αν δεν είχε χάσει έναν γύρο κι ο Ρουμάνος κλεφτοκοτάς με το να φοβάται να παίξει επιθετικά στα εκτός εδρας ματς, αχρηστεύοντας ουσιαστικά το βαρύ του χαρτί, ο Σέρβος θα είχε διπλάσια γκολ

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:30 »
Α Sven ολα και ολα.....

Καθε φορα που μπαινουνε εδω και λενε μεγαλα λογια,τρωνε τα μουτρα του......Ε ειναι και αυτο μια παραδοση

Συμφωνώ αλλά μπορούμε να συζητάμε πολιτισμένα, όπως λέει ο φίλος του ΠΑΟΚ, στο δικό τους το φόρουμ (εκεί όπου το "πας γιαννενο" πάει σύννεφο, μιλάμε μεγάλος πολιτισμός...). Αλλά τεσπα αν έχετε όρεξη χαλάλι B-) ;)

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:35 »
Α Sven ολα και ολα.....

Συμφωνώ αλλά μπορούμε να συζητάμε πολιτισμένα, όπως λέει ο φίλος του ΠΑΟΚ, στο δικό τους το φόρουμ (εκεί όπου το "πας γιαννενο" πάει σύννεφο, μιλάμε μεγάλος πολιτισμός...). Αλλά τεσπα αν έχετε όρεξη χαλάλι B-) ;)

ααααα πουλάκι μου, μπήκες ήδη ε;  :)) μη παίρνεις τίποτα της μετρητοίς πάντως, πλακίτσα κάνουμε και μεταξύ μας. ούτε για ΠΟΚ μιλάμε ούτε για ΠΟΘ ούτε και τα λοιπά που κατά καιρούς έχω διαβάσει εδώ και στα δικά μου μάτια έμοιαζαν γραφικά. καταλαβαίνω όμως πως είναι ο εδώ κώδικας επικοινωνίας
πχ Τον Ιβάν οι περισσότεροι Τον αποκαλούμε τούρσινο, βρωμοπόδαρο ή Πατερούλη (μεγάλη η χάρη Του)  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:38 »
Νίκος Καρλοβασι εγώ αυτό που λέω είναι, πως πόλεις όπως Ιωάννινα, Λάρισα έχουμε πολύ κόσμο δεν είμαστε Ξάνθη Σέρρες Βέροια για να κάνετε καταλήψεις.

Ναι στις μετακινήσεις φίλε μου, εσύ ποτέ δεν με έχεις κάνει πέσιμο, όπως με κάναν χανουμια και ζελες στην Αθήνα.  Εννοείται πως και εγώ θα σε σεβαστω χωρίς βέβαια να νομίζεις πως θα βρίσκεσαι και στην Τούμπα.  Αυτό λέω.

Ο καλύτερος θα νικήσει.

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:42 »
Νίκος Καρλοβασι εγώ αυτό που λέω είναι, πως πόλεις όπως Ιωάννινα, Λάρισα έχουμε πολύ κόσμο δεν είμαστε Ξάνθη Σέρρες Βέροια για να κάνετε καταλήψεις.

Ναι στις μετακινήσεις φίλε μου, εσύ ποτέ δεν με έχεις κάνει πέσιμο, όπως με κάναν χανουμια και ζελες στην Αθήνα.  Εννοείται πως και εγώ θα σε σεβαστω χωρίς βέβαια να νομίζεις πως θα βρίσκεσαι και στην Τούμπα.  Αυτό λέω.

Ο καλύτερος θα νικήσει.

εννοείται πως θα ήθελα μετακινήσεις όλων σε όλα τα γήπεδα, δυστυχώς τον λόγο σε αυτές τις περιπτώσεις έχουν οι παράγοντες. οσο πιο υποτακτικοί είναι τόσο δουλικά συμπεριφέρονται και σε όσους θεωρούν ότι έχουν τη δεδομένη στιγμή την εξουσία. αυτός δεν είναι άλλωστε ένας από τους λόγους που δεν γουστάρετε Χριστοβασίλη; το άσχημο είναι πως κοντά σε αυτούς αμαυρώνεται και το οπαδικό κίνημα των ομάδων που διοικούν

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:49 »
Λοιπον επειδη εισαι ολιγον αμπαλος και ολιγον μυρωδιας.........

Αμα δεν ειχε κανει ο Μαυροπανος μεταγραφη στην Αρσεναλ π.χ θα μου παρουσιαζες τον αμπαλο τον Κρεσπο καλυτερο του,επειδη σαν αλλος Βυντρα ο Κρεσπο ειχε μια δυο παραστασεις ευρωπαικες......Ειμαι σιγουρος γιατι αυτη ειναι η Παοκτζιδικη κομπλεξικη λογικη 1-0

Τον Πριγιοβιτς τον ζηταει Νις(τρομερη ομαδα ο Πλατανιας της Γαλλιας),εχεις παρει χαμπαρι ποιοι ζητανε τον Κοντε?Μαλλον ΟΧΙ..........2-0

Ο Πριγιοβιτς εχει πλειαδα καλων ποδοσφαιριστων για να τον τροφοδοτει?Ο Κοντε ποιον εχει για πες μου? 3-0

Ο Πριγιοβιτς εφυγε απο την Λεγκια που ειναι πρωταθλητρια και η καλυτερη ομαδα της Πολωνιας για να ερθει στον Παοκ που δεν το ξερει ουτε η μανα του στην Ευρωπη,αυτα περι ανοδικης πορειας 4-0

Ο Πριγιοβιτς εχει φτασει 27 χρονων για να 6 συμμετοχες στην Εθνικη Σερβιας που ειναι για τα πανυγηρια εδω και χρονια 5-0

Και επειδη μιλας για πεναλντι για πες μας ποσα γκολ εχει βαλει ο Πριγιοβιτς για να σου πουμε και εμεις ποσα εχει βαλει ο Κοντε 6-0

Να μου ελεγες κανενα αλλο παιχτη θα σου ελεγα παει στο διαολο

Αλλα με οπαδους που πριν λιγο καιρο κραζανε τον Ρωσο επειδη επαιρνε παιχτες απο τον ΠΑΣ και τωρα εχετε θεοποιησει τον μπετοβλακα τον Πασχαλακη που πουλαει οπαδιλικι τι να βρεις ακρη

Ντουβαρια παντου

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:55 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:49 »
Επίσης ΠΑΣολεδες και ΠΑΟΚτσηδες κρατήστε και αυτό

Να μη γίνουμε λεία στο αθηναϊκό κατεστημένο

Να παίξουμε ξύλο μόνο με τα συνθήματα μας, τίποτα άλλο

Ανακοίνωση AFCI

<<Ανακοίνωση εξέδωσε το club φίλων του ΠΑΣ Γιάννινα, με την επωνυμία «Azzurra Familia», με κεντρικό νόημα την προσοχή όλων τον πλευρών, (γηπεδούχων και φιλοξενούμενων) ώστε να μη δοθούν αφορμές για έκτροπα, τα οποία θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν τρίτοι, είς βάρος των δύο ομάδων.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Επειδή γενικά ο καθένας φαντάζεται και λέει και εξηγεί αλλιώς κάτι που διαβάζει θα θέλαμε να εξηγήσουμε κάποια πράγματα..
Παντα, στο παρελθόν και στο παρον και στο μέλλον ο φίλαθλος και οπαδικος χώρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ήταν υπέρ των μετακινήσεων και παρουσίας κόσμου και των 2 ομάδων, καθώς και αυτός (ο κόσμος) γούσταρε και γουστάρει να πηγαίνει εκδρομές και να βλέπει την καψούρα του και σε άλλα γήπεδα.. Χαιρόμαστε που την Κυριακή θα υπάρχει αντίπαλος κόσμος, επιτέλους για μια καλή «κόντρα» στην κερκίδα… Η πόλη μας και ο κόσμος του ΠΑΣ πάντα ήταν φιλόξενος σε αντιπάλους φιλάθλους και οπαδούς που ταξιδεύουν εδώ για να δουν και αυτή με την σειρά τους την δική τους ομάδα, εφόσον σεβονται την πόλη και την φιλοξενία της..
Την Κυριακή, το παιχνίδι είναι από τα ποιο σημαντικά των τελευταίων χρόνων.. Η ομάδα είναι πάνω στην αλλαγή ψυχολογίας με το διπλό στον νιονιο και ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ο επαναληπτικός με τα τυριά στο κύπελλο… ΌΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ πρέπει να στηρίξουμε και να τονώσουμε με την παρουσία μας στο γήπεδο τους παίχτες μας και να τους δώσουμε ώθηση για να παλέψουν για τον κόσμο τους…

Αυτό που έχει γίνει τις προηγούμενες μέρες από την γενική προπαγάνδα που πάνε μερικοί να περάσουν έτσι όπως θέλουν, έβαλε αρκετό κόσμο σε μπρίζα και το κλίμα έτσι που έχει αρχίσει να σηκώνεται είναι πολύ καλό σε σχέση με αυτό π προϋπήρχε..
Καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας, τον ερασιτέχνη ΠΑΣ και με τα τμήματα υποδομών του, τον απλό κόσμο, τους γονείς με τα παιδιά τους να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ποδοσφαιρική ομάδα..Δεν γίναμε ούτε μάθαμε στις χαρές εμείς…
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να πούμε σε όλους όσους πάρευρεθουν και από την μεριά του παοκ, να μην δώσουμε αφορμή στο σύστημα της αθηνας και της ανομίας που περιμένουν στην γωνία να τιμωρήσουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο και τις 2 ομάδες…
Ας μη δώσουμε πάτημα στην αστυνομία και στις αρχές που θα επιστρατευτούν για αυτό το παιχνίδι να είναι αυτοί το κεντρικό πρόσωπο στα δελτία και στις ειδήσεις μετά τον αγώνα..
Μακάρι και τα κοράκια να μην γίνουν κεντρικά πρόσωπα και να απολαύσουμε έναν όμορφο αγώνα, όπως ήταν κάθε χρόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι..
Προσοχή στην παε για τον τρόπο που θα χειριστεί το άδειο πάνω πέταλο γιατί μια κατάσταση σαν παλιότερα με τον αρη θα μπορούσε να γίνει αφορμή από θερμοκεφαλους για έκτροπα, τιμωρίες κτλ…
Πάμε δυνατά αλάνια…
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΈΧΩ ΠΟΝΟΚΈΦΑΛΟ…
Ραντεβού στα τσιμέντα..>>

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #146 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:51 »
Να πούμε εδώ, για να διευκολύνουμε τη συζήτηση και να τη σοβαρέψουμε, ότι ο Νίκος, συμμετε΄ίχε και σε μια Σκουπροκουβαδολίγκα μας, αλλά τα παράτησε, μια και θα έβγαινε με διαφοά πρώτος.
Ευγενικός, δεν ήθελε να διαλύσει το συναγωνισμό.
Είχε σε 29 προβλέψεις μία σωστή.
Αυτά για να καταλαβαίνουμε ότι όταν μετράει Κόντε με τον Πωστολένοβιτς, ε έχει ένα ποδοσφαιρικό βάρος η θέση του  ;)

ΕΝΤΙΤ

Να μια καλή ανακοίνωση, αυτή της φαμίλιας.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:54 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 18:56 »

Αμα δεν ειχε κανει ο Μαυροπανος μεταγραφη στην Αρσεναλ π.χ θα μου παρουσιαζες τον αμπαλο τον Κρεσπο καλυτερο του,επειδη σαν αλλος Βυντρα ο Κρεσπο ειχε μια δυο παραστασεις ευρωπαικες......Ειμαι σιγουρος γιατι αυτη ειναι η Παοκτζιδικη κομπλεξικη λογικη 1-0

Τον Πριγιοβιτς τον ζηταει Νις(τρομερη ομαδα ο Πλατανιας της Γαλλιας),εχεις παρει χαμπαρι ποιοι ζητανε τον Κοντε?Μαλλον ΟΧΙ..........2-0

Ο Πριγιοβιτς εχει πλειαδα καλων ποδοσφαιριστων για να τον τροφοδοτει?Ο Κοντε ποιον εχει για πες μου? 3-0

Ο Πριγιοβιτς εφυγε απο την Λεγκια που ειναι πρωταθλητρια και η καλυτερη ομαδα της Πολωνιας για να ερθει στον Παοκ που δεν το ξερει ουτε η μανα του στην Ευρωπη,αυτα περι ανοδικης πορειας 4-0

Ο Πριγιοβιτς εχει φτασει 27 χρονων για να 6 συμμετοχες στην Εθνικη Σερβιας που ειναι για τα πανυγηρια εδω και χρονια 5-0

Και επειδη μιλας για πεναλντι για πες μας ποσα γκολ εχει βαλει ο Πριγιοβιτς για να σου πουμε και εμεις ποσα εχει βαλει ο Κοντε 6-0

Αλλα με οπαδους που πριν λιγο καιρο κραζανε τον Ρωσο επειδη επαιρνε παιχτες απο τον ΠΑΣ και τωρα εχετε θεοποιησει τον μπετοβλακα τον Πασχαλακη που πουλαει οπαδιλικι τι να βρεις ακρη

Ντουβαρια παντου

Και που να μην είχε τραυματιστεί και χάσει τόσους αγώνες... πρώτος σκόρερ θα ήταν.

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 19:03 »
Τον Πριγιοβιτς τον ζηταει Νις,εχεις παρει χαμπαρι ποιοι ζητανε τον Κοντε?Μαλλον ΟΧΙ..........2-0
Ντουβαρια παντου

το μόνο που δεν έκανα ήταν να το παίξω μυαλοπώλης πάντως. μ αρέσει που γράφεις και το σκορ μετά από κάθε πρόταση αλλά μόνος σου θεωρείς ότι σκόραρες με την επιχειρηματολογία σου!!!να το κοιτάξεις αυτό
ο Μαυροπάνος είναι ταλεντάρα, το να κάνεις μια μεταγραφή με το να επιτύχεις ομως εκεί που πας έχει ένα χάσμα τεράστιο, η μεταγραφή δεν είναι αυτοσκοπός, η διάρκεια είναι που σε κάνει κορυφαίο (να το πω 1-0 με την ayutια λογική αυτό;) και δεν σου ειπε άλλωστε κανείς ότι ο Κρέσπο είναι το πρώτο βιολί της άμυνας του ΠΑΟΚ, τι μου συγκρίνεις τα ανόμοια;
τον Πρίγιοβιτς ο επίσημος ΠΑΟΚ (και όχι οι ατζέντηδες του) βγήκε και δήλωσε ότι ΔΕΝ τον πουλάει, πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει ώστε να απομακρύνει τυχόν αγοραστές; έχει ρήτρα 10 εκατομμύρια, αν θέλει μια ομάδα έρχεται και τον αγοράζει σε αυτό το ποσό.
δεν μου αναφέρεις κανένα μνηστήρα του Κόντε, μου αναφέρεις απλά ότι δεν ξέρω ποιοι τον ήθελαν άρα 2-0. το κατά πόσο έχει λογική αυτό, εσύ μάλλον το ξέρεις. ποιοι είναι λοιπόν οι μνηστήρες και γιατί δεν τον πούλησε ο σφιχτός-φιλοχρήματος Χριστοβασίλης; 
ο ΠΑΟΚ έδωσε τα περισσότερα χρήματα για τον Πρίγιοβιτς κι αυτός ως καλός Σέρβος που αγαπάει το χρήμα ήρθε. εννοείται πως δεν είναι εξέλιξη στην καριέρα του αλλά εξέλιξη πρώτα και κύρια στην τσέπη του. μέσα από τον ΠΑΟΚ όμως ήρθε η κλήση στην εθνική Σερβίας, ναι ναι, αυτή που είναι για τα πανηγύρια αλλά θα την βλέπεις στο Μουντιάλ από τον καναπέ σου!!! και σκόραρες ΚΑΙ γι αυτό το επιχείρημα, νιώθωντας περήφανος και έξυπνος που μου την είπες!!!
τελειώνοντας, ποιος μυθοποίησε τον Πασχαλάκη μωρέ; θα μας τρελάνεις; ο ΠΑΟΚ ως σύνολο έχει την καλύτερη άμυνα στην Ελλάδα, οι αντίπαλοι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΝ για να δοκιμαστεί ο τερματοφύλακας. είναι αξιόπιστη λύση που μας βγήκε πάμφθηνα, είναι το value for money που τον κάνει καλό. για τον Ρέι που επίσης είναι καλού αλλά όχι top επιπέδου, βαραίνει το 1,5 χαρτί που δαπανήθηκε για την αγορά του και λες "οκ ο Ρέι αλλά όχι και 1,5 μύριο" ενώ ο Πασχαλάκης ήρθε free agent.
μη χτίζεις μύθους για να τους καταρρίψεις και να αισθανθείς δικαιωμένος κιόλας. έλεος δηλαδή

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 19:05 »
Επειδή το φόρουμ είναι ανοιχτό και σίγουρα θα παρακολουθούν το θέμα φίλοι του ΠΑΟΚ,θα κάνει μεγάλη κουταμάρα όποιος ξεκινήσει απο Θεσσαλονίκη χωρις εισιτήριο.Οι φιλοξενούμενοι στα Γιάννενα κάθονται αυστηρά σε πέταλο συγκεκριμένης χωρητικότητας ενω ολες οι άλλες ανοιχτές θύρες γεμίζουν με σταθερό ρυθμό απο τον κόσμο του ΠΑΣ.