Δεν ξέρω τι να γράψω.
Είναι σίγουρα μια από τις χειρότερες ημέρες μου, ως οπαδός του ΠΑΣ.
Θα με στοιχειώνει η εικόνα της σκεπαστής να έχει καταληφθεί από κρετίνους μπαοκτζήδες.
Ολόκληρη η θύρα 4 και 6, καθώς επίσης και μεγάλο μέρος της 3 από διάσπαρτους τέτοιους.
Θέλω να το ξεχάσω. Ελπίζω κάποια στιγμή να πάρω μια χαρά που θα με βοηθήσει...
Ας βάλω το κεφάλι μου στην άμμο κι ας γράψω για μπάλα.
Χάσαμε από μια εμφανώς καλύτερη ομάδα, που είχε τη βοήθεια της διαιτησίας, όχι μόνο στο να ανοίξει το σκορ αλλά και μέχρι να διασφαλίσει τη νίκη.
Όταν έχεις φάει 3 και καλύτερός σου παίκτης είναι ο τερματοφύλακας, μπορείς να καταλάβεις το μέγεθος του αγωνιστικού ναυαγίου.
Έλειψε το πάθος, έλειψε η σωστή προετοιμασία και έλειψε η ψυχή που είχαμε ας πούμε στο ματς με την ΑΕΚ.
Έλειψε και η τύχη αλλά αυτό δεν έπαιξε ρόλο τελικά.
Το ματς τελείωσε στο 0-3.
Το β' ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία.
Μου έκανε καλή εντύπωση ο Τσικάρσκι. Θετικός, αθλητικός, επιθετικός και γενικά έτοιμος να καλύψει το κενό που έχουμε στα αριστερά, ειδικά δημιουργικά.
Μακάρι να ξεχάσουμε σύντομα τον παικταρά Ναδάλες.
Κατά τα άλλα, εγώ αποφάσισα ότι δεν θα κάνω τη χάρη στο Χριστοβασίλη να φύγω απ'το γήπεδο.
Είτε σκοπίμως, είτε δια της παραλείψεως, αυτό επιχειρεί εδώ και καιρό.
Και σήμερα, φάνηκαν τα πρώτα αποτελέσματα όπου ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις! Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά τέτοια κατάληψη.
Σήμερα τα άκουσε, όπως καμία άλλη φορά.
Τόσο από την 10, όπου εν χορώ τον έβριζε, όσο και από κατόχους διαρκείας της σκεπαστής που τον προπηλάκισαν επανειλημμένως με αποτέλεσμα να τον αναγκάσουν να φύγει απ'την κερκίδα.
Δυστυχώς δεν θα φύγει από την ΠΑΕ γιατί είναι γλυκιά η μπίζνα όταν δεν χρειάζεται να επενδύσεις...
Έστω κι έτσι, ο ΠΑΣ ήταν, είναι ( ; ) και θα είναι ο ΛΑΟΣ του.
Μπορεί να μένει μακρυά κατά καιρούς, με τα δίκια του, αλλά δεν αφανίζεται, δεν Ξανθοποιείται και δεν υποτάσσεται.
Εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστεί να ζήσουμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ!