Αποστολέας Θέμα: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 94010 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ
« Απάντηση #400 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:02 »
Απλά εκεί αυτό δεν γινόταν.Αυτά τα προλαμβάνεις.Πριν την μέρα του αγώνα.Εκεί απλά παρακολουθείς και κάνεις ότι προσευχή ξέρεις να μην έχουμε χειρότερα.

Η ΠΑΕ και ο ίδιος ο Χβ είναι ανίκανος και επικίνδυνος.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:04 »
Μπράβο χοντρέ τον κατάφερες το σκοπό σου να μας διώξεις από το γήπεδο. Εγώ προσωπικά έχω διαρκείας αλλά δεν πρόκειται να πατήσω ξανά στο γήπεδο.   :'(  :'(  :'(  :'(  :'(

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:07 »
Μην φύγετε από το γήπεδο.Ελάτε να αντιδράσουμε.Ο κόσμος του ΠΑΣ φεύγει λίγο λίγο αλλά ποτέ δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο.Προς το χειρότερο μπορεί.Ελάτε να βγάλουμε αντίδραση.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:08 »
Δεν αγορασαν μονο μεσω ιντερνετ αλλα κανονικοτατα μεσω της μπουτικ. Φοιτητης 'η φοιτητρια πηγαινε και αγοραζε για φιλους 'η συγγενεις τους. Ξαναλεω οτι σε αυτο δεν υπαρχει προβλημα και βεβαιως δε μπορεις να πας να τους το παρεις στον αγωνα.
Ουτε και εχω προβλημα να κατσει διπλα μου φιλαθλος αλλης ομαδας. Μακαρι να ερθουν τετοιες εποχες (στο κατω κατω ας τα αγοραζαν ηπειρωτες). Το προβλημα ειναι οτι δεν εκατσαν διασκορπισμενα στις θεσεις των εισιτηριων τους αλλα συγκροτημενα καταλαμβανοντας θεσεις αλλων και βεβαιως οτι εισηλθαν πολλοι ανευ εισιτηριου και ελεγχου με προφανη κινδυνο για τη σωματικη ακεραιοτητα των φιλαθλων του ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:10 »
Εγώ μετά από αυτό δεν έχω διάθεση να ξαναπατήσω στο γήπεδο. Ελπίζω όποιος πάει γήπεδο με τα βαζέλια να σπάσει τα πάντα και να φάει ότι λεφτά έβγαλε ο χοντρός σε πρόστιμα.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #405 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:14 »
(από το βίντεο) δεν φαίνεται πάντως παοκτσήδες να μπαίνουν με εισιτήρια
στην θύρα 4, αλλά παραβιάζοντας την πόρτα, αυτό που λέμε "με ντου" δηλαδή..

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #406 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:15 »
Και με τι διαθεση να πας..οταν ο προεδρος μας, μας εχει γραμμενους και για να πληρωσει γραμματια δινει την μιση σκεπαστη στα μπαοκια τι διαθεση να εχω να παω γηπεδο...και μαλλον φετος γιοκ..
Απο το καλοκαιρι και βλεπουμε..
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ..
....

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:15 »
Oι 500 απο τους υπολοιπους 500 τζαμπανταν μαγκες ειχανε εισητηρια......

Sello ειναι στανταρ αυτο
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:17 »
Ωρε καλα ειχαν..για που ειχαν ομως..γιατι ολοι μαζι αποκλειεται να ειχαν!!
....

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #409 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:18 »
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συντρόφους το φόρουμ που έπαψα την πολεμική μου στον χειρότερο πρόεδρο όλων των εποχών και που μίλησα με καλά λόγια γι' αυτόν.

Χρηστοβασίλη άμα θες πούλα την τιμή και την υπόληψη της οικογένειας σου και όχι του Π.Α.Σ..

Για 20.000 και εν γνώση σου εγκλημάτησες, βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα μικρών παιδιών, φωνάζοντας τους εγκληματίες μαχαιροβγάλτες μακεδονομάχους της πλάκας μέσα στη σκεπαστή. Είσαι ακραίος τυχοδιώκτης και πουλημένο τομάρι. Μόνο το χρήμα καταλαβαίνεις και τίποτα άλλο.

Για μένα έχεις τελειώσει μια για πάντα ότι και να γίνει από εδώ και πέρα. Θα σε πολεμάω με όποιο τρόπο μπορώ είτε από το γήπεδο είτε από το φόρουμ.

Είσαι ότι χειρότερο στην ιστορία του Π.Α.Σ..
Αδέρφια καλύτερα Γ' και διάλυση παρά με αυτόν τον επικίνδυνο στο τιμόνι της ομάδας.
Αδέρφια μην παραιτήσθε. Πρέπει σιγά σιγά να δυναμώσουμε ξανά, αρχής γενομένης από το ματς με τη Βαζέλα, και να διώξουμε το απόστημα που είναι στη διοίκησή μας.

ΥΓ: Προς τους φίλους της διοίκησης ΧΒ: Από εδώ και στο εξής (τουλάχιστον από εμένα) θα τρολάρεστε μέχρι τελικής πτώσης και ας γίνει το φόρουμ μπουρδέλο. Ο δικός σας έκανε μπουρδέλο την υπόληψη της ομάδας μας, δεν θα κωλώσουμε εμείς στο φόρουμ.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:18 »
Και με τι διαθεση να πας..οταν ο προεδρος μας, μας εχει γραμμενους και για να πληρωσει γραμματια δινει την μιση σκεπαστη στα μπαοκια τι διαθεση να εχω να παω γηπεδο...και μαλλον φετος γιοκ..
Απο το καλοκαιρι και βλεπουμε..
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ..
Το ότι σε έχει γραμμένο όπως λες,δεν σε κάνει να θέλεις να αντιδράσεις;Να το αλλάξεις αυτό;Να μην σε έχει γραμμένο;Αν τα ακούσει από 3 και ο κούκος θα μας έχει γραμμένους.Αν τα ακούσει από περισσότερους και σε συνεχή βάση,για πόσο θα μπορέσει να σε έχει γραμμένο;

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
  • Ζούλα όλοι οι αργιλέδες φυλαχτείτ' από τους τζέδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #411 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:21 »
Διαβαζω, τραυματιας οπαδος δικος μας, πεσιμο στον καφενε "εντος εδρας" απο μπαογκια, 1 αμαξι φλοκο και 2 προσαγωγες.
Ξαναπειτε μου οταν ειπα οτι δεν ερχονται για καλο τι μου ειπατε.
http://passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=24669%3A%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BE%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B6%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82&Itemid=138

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #412 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:22 »
Φον και απο το γηπεδο δεν νομιζω να εχει αποτελεσμα μονο με φωνες, γιατι οπως ειπακαι αλλου αυτος μονο το χρημα καταλαβαινει...δυστυχως νομιζω οτι θελει ισως κατι πιο  στοχευμενο στην τσεπη του
....

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:22 »
Ο ΠΑΣ ολέ τρελαίνομαι
όπου και να παίζεις έρχομαι
η μαστούρα έχει χρώμα μπλε
και εσύ χοντρέ ΞΕΠΟΥΛΑ τη ΠΑΕ.

ΠΟΥΛΑ ΦΥΓΕ ΧΟΝΤΡΕ  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(   

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:23 »
Oι 500 απο τους υπολοιπους 500 τζαμπανταν μαγκες ειχανε εισητηρια......

Sello ειναι στανταρ αυτο

Μα είναι προφανές πως κάποιοι (100-200-500)
είχαν εισιτήριο. Είναι γνωστό πως κάποιες δεκάδες αγόρασαν από το viva
πριν το πάρει χαμπάρι η ΠΑΕ και το σταματήσει και κάποιοι άλλοι, αγοράσαν μέσω κάποιων φίλων
από τα εκδοτήρια.

Φαίνεται όμως πως (τουλάχιστον) οι μισοί δεν είχαν και πως όλοι μπήκαν με τη βία.
Άρα τη σημασία έχει πόσοι είχαν εισιτήριο, αφού κανείς δεν επέδειξε?
(απλή λογική)

Υ.Γ.
Επίσης, πως μπορείς να απαγορεύσεις από τον οποιονδήποτε να αγοράσει εισιτήριο?

Υ.Γ.1
Κάπου διάβασα για επεισόδιο κατά τις 20.00 έξω από το γήπεδο
με 20 ροπαλοφόρους..

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #415 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:23 »
Και να πας βλεπεις καμια αντιδραση fon

Εδω λετε για συλλογικη αντιδραση του pas.gr μεσω ανακοινωσης και τρεμει το χερι του καθενος να καταλογισει ευθυνες στον ΧΒ τι να λεμε

Ε το ιδιο πραγμα γινεται παντου συνδεσμος γκρουπακια και εγω δεν ξερω τι αλλο

Εγω προσωπικα ειμαι υπερ της αποχης ετσι οπως ειμαστε.......
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:28 »

Κανονισμός γηπέδων και ασφάλειας και προστασίας των αγώνων

Άρθρο 31 Ομάδα εκτάκτου ανάγκης

1. Σε κάθε αγώνα και ιδιαίτερα απαραίτητα σε αγώνες υψηλού κινδύνου πρέπει να δημιουργείται μια ομάδα εκτάκτου ανάγκης, η οποία συμπεριλαμβάνει:
- τον παρατηρητή του αγώνα,
- έναν εκπρόσωπο από κάθε δημόσια αρχή που εμπλέκεται,
- τους υπεύθυνους ασφαλείας των ομάδων,
- τον υπεύθυνο των φροντιστών,
- τον διευθυντή του γηπέδου,

2. Η γηπεδούχος ομάδα πρέπει να διασφαλίσει ότι τα μέλη της ομάδας είναι σε θέση να επικοινωνήσουν ελεύθερα μεταξύ τους μέσω μίας ραδιοτηλεφωνικής σύνδεσης.

3. Η γηπεδούχος ομάδα πρέπει να ορίσει ένα κατάλληλο σημείο συνάντησης μέσα στο γήπεδο, όπου η ομάδα θα συναντάται σε περίπτωση σοβαρής έκτακτης ανάγκης.

4. Τα μέλη της ομάδας πρέπει να έχουν ένα σύντομο, κωδικοποιημένο αναγνωριστικό, το οποίο θα μεταδίδεται μέσω του συστήματος ανακοινώσεων προκειμένου να κληθούν στο σημείο συνάντησης που έχει συμφωνηθεί. (π.χ. Επιχείρηση: ΟΑΚΑ)

5. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή απρόοπτου έκτακτου περιστατικού, η ομάδα ύστερα από διαβούλευση μπορεί να μεταφέρει στον διαιτητή το αίτημα για την αναβολή έναρξης ή την διακοπή του αγώνα. Ο δε υπεύθυνος της αστυνομικής αρχής, να αποφασίσει την εκκένωση του γηπέδου ή οποιασδήποτε περιοχής του, σε συμφωνία με προκαθορισμένες διαδικασίες συντονίζοντας τις ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών προς αποφυγή κάθε κινδύνου. Επίσης ύστερα από δική του εντολή, οι φροντιστές ασφαλείας της ομάδας θα συνεισφέρουν βοηθώντας στο έργο της αστυνομίας. Σε τέτοιου είδους περιστάσεις και ανάλογα με την φύση του περιστατικού, ο επικεφαλής φροντιστής ασφαλείας θα φροντίσει να γίνουν διαθέσιμοι όσο το δυνατόν περισσότεροι φροντιστές ασφαλείας, φροντίζοντας όμως να υπάρχει απαραίτητος αριθμός προσωπικού για την διαφύλαξη της ασφάλειας στις θύρες εξόδου και σε κάθε άλλο χώρου του γηπέδου.

Τι από τα παραπάνω έγινε πριν την έναρξη του αγώνα και ποιος ανέλαβε την ευθύνη για την διεξαγωγή του και την μη εκκένωση του καταληφθέντος τμήματος από οπαδούς οι οποίοι μπήκαν χωρίς εισητήριο και δίχως να ελεγχθούν?

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

• Sr. Member
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:29 »
Συγχαρητήρια σε αυτούς που στο ημίχρονο τα έψαλαν στον ΧΒ για την πώληση εισιτηρίων σε Παοκτσήδες.
Σκατά στην κυρά-χαρίκλεια που έκραζε ως αλήτες τους από πάνω.
Συγχαρητήρια σε αυτούς που στο τέλος βγάζαν χαρτονομίσματα και συνοδέυαν την κυρά-χαρίλεια από την μπουτίκ έως την είσοδο των αποδυτηρίων, λέγοντας της "τα ξεπουλήσατε όλα, πες μας πόσα σου λείπουν να σας τα δώσουμε".
Σκατά στο Βρυκόλακα που βγήκε να υπερασπιστεί την κυρά-χαρίκλεια (Να σημειωθεί εδώ πως κανείς δεν κινήθηκε απειλητικά για τη σωματική της ακεραιότητα).

Από 3 διαφορετικές πλευρές ενημερώθηκε πως είδανε τον Βρυκόλακα να πουλάει εισιτήρια σε δεσμίδα στους Παοκτσήδες. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα μάτια τους.

Και για να είμαστε σωστοί και για να μοιράζουμε τις ευθύνες εκεί που αναλογούνε να επισημάνω πως προτού την έξοδο των Παοκτσήδων στην οδό Μιχαηλίδη (δες βίντεο που έβαλε o Siatrovounis) υπήρξε εκτόξευση αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού προς τους Παοκτσήδες, που ΕΥΤΥΧΩΣ έσκαε στον περίβολο πίσω από την 7.

Αν ισχύουν όσα γράφουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία για συμπλοκές ΠΑΣΟΛΕΔΩΝ με Παοκτσήδες έξω από τη μεγάλη κατά την αποχώρηση των Θεσσαλονικέων, αν ισχύουν όσα γράφουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία για πέσιμο 30 περίπου κρανοφόρων στο καφέ Εντός Έδρας ως αντίποινα για το παραπάνω σκηνικό και αν ισχύουν όσα γράφουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία για επίθεση και απόπειρα εμπρησμού κατά των βανακίων των Παοκτσήδων που προσήχθησαν ως ύποπτοι για την επίθεση στο Εντός Έδρας
ΤΟΤΕ
αποχαιρετήστε την εκδρομή στην Τούμπα
ΚΑΙ
καλωσορίστε ακόμα έναν εχθρό (και τι εχθρό...), σε κάθε πιθανή εξόρμηση μας σε μακεδονία ή/και θράκη

ΑΣ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥ!!!

ΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΠΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤιΒι...

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ???

αϊ στο διάολο με όλους τους μαλάκες, ενθεν κι ένθεν, μπλε και μαύρους...
καριόληδες, μας κόβεται την μπάλα....

υ.γ. Θυμάται κανείς την εκδρομή στην πάτρα με τον πασχαλίτσα? 3.500 άτομα και φωτιά στα καθίσματα. Ό,τι αποτελούσαμε εμείς για την Παναχαϊκή τότε, αποτελεί για εμάς ο Παοκ τώρα. Μην χαλιέστε! Άλλα τα μεγέθη, άλλα τα κόζια. Το θέμα δεν είναι πως συμπεριφέρονται αυτοί, μιας και ο καθένας που θα είχε τέτοια διαφορά δυναμικής το ίδιο θα ξηγιότανε. Το θέμα είναι τι κάνει η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ... Το θέμα στην τελική είναι τι κάνουμε εμείς...

υ.γ.1. Κρόνε, άσε τους Παοκτσήδες και κοίτα τη δικιά μας καμπούρα.

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:36 από timpanistis toreros »
έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #418 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:34 »

ο ΠΑΣ σήμερα έχασε την αξιοπρεπεια του....

από σήμερα είναι μικρή ομάδα....

αν δεν κάνουμε κάτι....

εκεί θα μείνει!!!

γαμήστε τον πούστη το χοντρό!!!
but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:34 »
Δηλώσεις Πετράκη

Παράθεση
  Ο Γιάννης Πετράκης δεν συνηθίζει να επικαλείται εξωγενείς παράγοντες για τις ήττες της ομάδας του, όμως σήμερα αναφέρθηκε στις πρωτόγνωρες καταστάσεις στην κερκίδα, που επηρέασαν τους παίκτες του, ενώ για τα όσα ακούγονταν όλη την εβδομάδα, σχολίασε ότι η ομάδα προσπαθεί να κρατάει μακριά από τα αποδυτήρια τέτοιες καταστάσεις.

«Θέλω να πω ότι δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι, ήμασταν πολύ επηρεασμένοι από την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί. Ήταν πρωτόγνωρο, παίζαμε σαν να ήμασταν εκτός έδρας και σε συνδυασμό με μια πολύ ποιοτική ομάδα που είχαμε αντίπαλο και ήθελε πολύ τη νίκη, φάγαμε νωρίς το γκολ και έγειρε η πλάστιγγα καθαρά υπέρ του ΠΑΟΚ.

Αλλάξαμε σχηματισμό μετά το 0-2, ασκήσαμε πίεση πιο ψηλά, αλλά δεν γίναμε επικίνδυνοι. Φτάναμε με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά όταν σε βρίσκει μια τέτοια ομάδα στο ανοιχτό γήπεδο μπορεί να σε σκοτώσει.

Δυστυχώς το 3ο γκολ μας στέρησε τα όνειρα για κάτι πιο σημαντικό στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε με βαριά ψυχολογία στην επανάληψη, πετύχαμε ένα γκολ, αλλά δεν προέκυψε κάτι άλλο».

Για το αν επηρεάστηκαν οι παίκτες του απ’ όλη τη φημολογία της εβδομάδας: «Δεν μας αφορούν αυτά, εμείς μέσα από την καθοδήγηση πάμε πάντα για το καλύτερο. Άλλες φορές επηρεάζουν αυτά που διαχέονται και κουβεντιάζονται, άλλες όχι, εμείς κάναμε το καλύτερο για να προετοιμάσουμε την ομάδα. Έτσι όπως δημιουργήθηκε όμως η κατάσταση ήταν πρωτόγνωρη για μας. Δεν θέλω να το πω ως δικαιολογία, αλλά είναι η αλήθεια.

Ήταν δύσκολο το έργο μας όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα».

Για το γκολ οφσάιντ του Πέλκα: «Είτε έμπαινε αυτό, είτε κάποιο άλλο, τα ίδια θα έλεγα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και με όλη αυτήν την κατάσταση και απέναντι σε ομάδα ποιοτική, ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε».

Για το αν ο ΠΑΣ είχε το μυαλό από σήμερα στη Λάρισα: «Όχι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, από εδώ και πέρα σκέφτομαι τη Λάρισα, αλλά όχι πριν».

Για το αν υπήρχε διάθεση από τους παίκτες του, μιας και στο α’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έκανε «παρέλαση»: «Στην αρχή έκανε παρέλαση, αλλά μετά ισορροπήσαμε μετά το 20λεπτο. Όταν παίζεις με ανοιχτό γήπεδο πίσω σου δεν είναι εύκολο απέναντι σε μια ομάδα που έχει ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ το παιχνίδι, ο κόσμος του έχει μερίδιο ευθύνης και του έδωσε ώθηση για την επιτυχία».

Για τα ματς που ακολουθούν με Λάρισα και Παναθηναϊκό: «Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα. Είναι σημαντικό να αποδώσουμε την αλήθεια και να βρούμε τις αιτίες της ήττας. Ένα αποτέλεσμα δεν αλλάζει την πίστη μας στην ομάδα».

Για τις μεταγραφές που δεν έγιναν και τον Τσικάρσκι: «Για να πάρουμε πρέπει να βρούμε τους κατάλληλους και να έχουν τα διαπιστευτήρια. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να κάνουμε για να πούμε ότι κάναμε.

Είμαι ευχαριστημένος από τη νοοτροπία και τη διάθεση του Τσικάρσκι, έκανε καλή προσπάθεια».
Από super-fm.gr

Έχω εκφράστει πολλές φορές αρνητικά για τον Πετρακη. Δεν είναι ότι τον θεωρώ κακό προπονητή αλλά ορισμένες φορές φοβικο, συμβιβασμενο, που έχει πια αποκτήσει δημοσιουπαλληλικη νοοτροπία και κατά τη γνώμη μου έχει ολοκληρώσει το έργο του στην ομάδα μας.

Σε αυτό το σημείο όμως έχει απόλυτο δίκιο. Τον πιστεύω ότι επηρεάστηκαν από την κατάσταση που επικρατούσε στην εξέδρα. Εδώ κι εμείς παγωσαμε με την εικόνα που αντικρυσαμε στις κερκίδες φθάνοντας το μεσημέρι στο γήπεδο.

κύριε Πετράκη
πάντα σε πίστευα και πάντα εναντιωνόμουν στους επικριτές σου,γιαυτό έχω κάθε δικαίωμα να σου πω ότι ο προπονητής που δεν είναι <δημόσιος υπάλληλος> και δεν παίζει  <φιλικά> παιχνίδια,στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ πάει τον διαιτητή <καροτσάκι> ως τη σέντρα κι ας αποβληθεί!!!Δε μιλάμε για οριακό of side αλλά για μισό μέτρο δυό παίκτες!!!! που το βλέπει κι η κυρά Μαρία που δεν ξέρει τι είναι το ποδόσφαιρο!!!Όσο για την δήθεν Μπαρτσελόνα του Πέλκα,του Μάτος,του Πρίγιοβιτς και των λοιπών μετριοτήτων,άσε να κρίνουμε μόνοι μας....κάτι ξέρουμε κι εμείς από ποδόσφαιρο κι ας μην τα .....οικονομάμε απ αυτό!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #420 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:35 »
Φον και απο το γηπεδο δεν νομιζω να εχει αποτελεσμα μονο με φωνες, γιατι οπως ειπακαι αλλου αυτος μονο το χρημα καταλαβαινει...δυστυχως νομιζω οτι θελει ισως κατι πιο  στοχευμενο στην τσεπη του

Και να πας βλεπεις καμια αντιδραση fon

Εδω λετε για συλλογικη αντιδραση του pas.gr μεσω ανακοινωσης και τρεμει το χερι του καθενος να καταλογισει ευθυνες στον ΧΒ τι να λεμε

Ε το ιδιο πραγμα γινεται παντου συνδεσμος γκρουπακια και εγω δεν ξερω τι αλλο

Εγω προσωπικα ειμαι υπερ της αποχης ετσι οπως ειμαστε.......

Πιστεύω η αντίδραση πρέπει να βγει στο γήπεδο.Να μην μείνουμε μόνο εδώ μέσα.Είναι μια ευκαιρία σαν κόσμος να συσπειρωθούμε.Όχι να είμαστε 1000 κομμάτια.Μέσα στις στάχτες να βγει κάτι καλό.

Θα βγει και η ανακοίνωση.Δεν αρκεί αυτό και να μην μείνουμε μόνο εκεί.

Αυτό πιστεύω.Τώρα ο καθένας μπορεί να το βλέπει διαφορετικά.

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:36 »
o βρυκόλακας πουλούσε εισιτήρια με δεσμίδες στα παόκια;
τι καταγγελία είναι αυτή;
ισχύει;
από τα σοβαρότερα που έχουνε γίνει σήμερα αν ισχύει

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:39 »
Τα 300 καθίσματα, τις ζημιές στις τουαλέτες, πρόεδρα, που έσπασαν οι φιλοξενούμενοί σου, θα τα πληρώσεις εσύ ή ο "τσάρος"???

Βγάλε ό, τι ανακοίνωση θέλεις...
Η ουσία είναι ότι ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΑΣ...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ...
Και να δω πώς θα την ξεπλύνεις...

Μέχρι και τον κόουτς αιφνιδίασες...

Μάρκο, welcome back.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #423 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:40 »

Από 3 διαφορετικές πλευρές ενημερώθηκε πως είδανε τον Βρυκόλακα να πουλάει εισιτήρια σε δεσμίδα στους Παοκτσήδες. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα μάτια τους.

Αν είναι αλήθεια αυτό, αν λέω, δεν ξέρω ως πότε αυτός ο τιποτένιος θα αλωνίζει στα της ομάδας; Ως πότε; Πόσες φορές έχει εγκληματήσει εις βάρος της;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:41 »

Κανονισμός γηπέδων και ασφάλειας και προστασίας των αγώνων

Άρθρο 31 Ομάδα εκτάκτου ανάγκης

1. Σε κάθε αγώνα και ιδιαίτερα απαραίτητα σε αγώνες υψηλού κινδύνου πρέπει να δημιουργείται μια ομάδα εκτάκτου ανάγκης, η οποία συμπεριλαμβάνει:
- τον παρατηρητή του αγώνα,
- έναν εκπρόσωπο από κάθε δημόσια αρχή που εμπλέκεται,
- τους υπεύθυνους ασφαλείας των ομάδων,
- τον υπεύθυνο των φροντιστών,
- τον διευθυντή του γηπέδου,

2. Η γηπεδούχος ομάδα πρέπει να διασφαλίσει ότι τα μέλη της ομάδας είναι σε θέση να επικοινωνήσουν ελεύθερα μεταξύ τους μέσω μίας ραδιοτηλεφωνικής σύνδεσης.

3. Η γηπεδούχος ομάδα πρέπει να ορίσει ένα κατάλληλο σημείο συνάντησης μέσα στο γήπεδο, όπου η ομάδα θα συναντάται σε περίπτωση σοβαρής έκτακτης ανάγκης.

4. Τα μέλη της ομάδας πρέπει να έχουν ένα σύντομο, κωδικοποιημένο αναγνωριστικό, το οποίο θα μεταδίδεται μέσω του συστήματος ανακοινώσεων προκειμένου να κληθούν στο σημείο συνάντησης που έχει συμφωνηθεί. (π.χ. Επιχείρηση: ΟΑΚΑ)

5. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή απρόοπτου έκτακτου περιστατικού, η ομάδα ύστερα από διαβούλευση μπορεί να μεταφέρει στον διαιτητή το αίτημα για την αναβολή έναρξης ή την διακοπή του αγώνα. Ο δε υπεύθυνος της αστυνομικής αρχής, να αποφασίσει την εκκένωση του γηπέδου ή οποιασδήποτε περιοχής του, σε συμφωνία με προκαθορισμένες διαδικασίες συντονίζοντας τις ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών προς αποφυγή κάθε κινδύνου. Επίσης ύστερα από δική του εντολή, οι φροντιστές ασφαλείας της ομάδας θα συνεισφέρουν βοηθώντας στο έργο της αστυνομίας. Σε τέτοιου είδους περιστάσεις και ανάλογα με την φύση του περιστατικού, ο επικεφαλής φροντιστής ασφαλείας θα φροντίσει να γίνουν διαθέσιμοι όσο το δυνατόν περισσότεροι φροντιστές ασφαλείας, φροντίζοντας όμως να υπάρχει απαραίτητος αριθμός προσωπικού για την διαφύλαξη της ασφάλειας στις θύρες εξόδου και σε κάθε άλλο χώρου του γηπέδου.

Τι από τα παραπάνω έγινε πριν την έναρξη του αγώνα και ποιος ανέλαβε την ευθύνη για την διεξαγωγή του και την μη εκκένωση του καταληφθέντος τμήματος από οπαδούς οι οποίοι μπήκαν χωρίς εισητήριο και δίχως να ελεγχθούν?

Κατα τα αλλα ζητατε συγνωμμη ξεπουλημενα τομαρια της παε.
Η διαδικασια υπαρχει εσεις τι κανατε;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ