Αποστολέας Θέμα: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 94009 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ
« Απάντηση #775 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:04 »
101 παιδικα εισητηρια διαβαζω. Και εγινε ο αγωνας ενω διπλα τους ηραν 1500 ατομα χωρις εισητηριο οπως λετε δηλαδη ατομα που δεν τα ελεγξε κανεις. Μεχρι και καλασνικοφ θα μπορουσαν να περασουν μεσα.

Πως μπορούσε να γίνει έλεγχος όταν έσπασαν οι Θύρες?
Ποιος κάνει τον έλεγχο στα πράγματα?
Πιστεύετε ότι υπάρχει security στα Γιάννενα που θα έμπαινε μπροστά στον όχλο? με τι εξοπλισμό.. Εδώ δεν μπήκαν οι ασπίδες ...

Όσο για τη VIVA, έκλεισε 150 πωλήσεις έγιναν (δε νομίζω αυτοί να ήταν το πρόβλημα, γιατί ήταν και 9 και 10)
Άρνηση πώλησης διώκεται από το νόμο, ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΜΩΣ. Δείτε πόσες είναι οι πωλήσεις...
Ποιος περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο 1 1/2 εβδομάδα πριν ?

Προφανως και δεν μπορουσε να γινει ελεγχος. Ο ελεγχος θα επρεπε να εχει γινει πολυ πιο νωρίς ή να απαιτησει η παε να μπουν τα ματ μπροστα και να εξασφαλισουν οτι δεν θα εισέλθουν οργανωμένα στην μεγαλη κερκίδα μπαοκτζηδες . Απο τη στιγμη που δεν εγινε ομως η ομαδα δεν επρεπε να κατεβει στον αγωνα. Στη χειροτερη θα μηδενιζοταν το παιχνιδι που ουτως η αλλως χασαμε και θα χαναμε και 3 βαθμους

Μια ακομη ερωτηση. Αν τα εισητηρια ηταν φθηνοτερα πιστευετε οτι θα ηταν περισσοτεροι οι φιλαθλοι μας στην κερκιδα(γενικα μιλαω) ή πιστευετε οτι εχουν γυρισει την πλατη στη διοικηση(γιατι για την ομαδα μιλάνε ολοι παντού καθημερινα, γήπεδο δεν πανε). Εκτος αν εχετε εστιασει σαν παε σε καποιο αλλο λογο
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Φεβ 2018 11:10 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #776 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:10 »
Υπάρχουν και αλλού σεκιούριτι εκτός Ιωαννίνων.

Δεν μπορείς να φέρεις αγνώστους εντελώς στην πόλη και το γήπεδο και πρέπει να έχουν και κάποιες προϋποθέσεις αδειών.. Αρμόδιος βέβαια να απαντήσει για αυτό είναι ο υπ.Ασφαλείας... Εύκολα λέμε υπάρχουν..
Και στρατό θεωρητικά μπορείς να βάλεις αλλά δεν μπορείς στην πράξη...
Πληρώνεις και φέρνεις.Τι άγνωστα γήπεδα και ιστορίες μπλε.Σιγά το Μπερναμπέου να πούμε.
Οι σεκιουριτάδες του Ιβάν το ήξεραν το γήπεδο;Είχαν όλοι άδεια;
Μιλάω για νόμιμους σεκιούριτι με άδεια.Αρκεί να στάξει κανά φράγκο.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #777 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:10 »
μόνο σε γιαννιώτες (ταυτότητα).
Εμένα που η ταυτότητα μου έχει εκδοθεί στην Αθήνα, να μη μπορώ να πάρω εισιτήριο;

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #778 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:11 »
Δηλαδή η ΠΑΕ έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και δεν έχει καμία ευθύνη! Αυτό μας λέτε κύρε ΚΡ? Γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Το θέμα των εισιτηρίων το διαχειρίστηκε καλά, το θέμα ασφαλείας επίσης, το ματς είπε να μην διεξαχθεί, οπότε όλα καλά καμωμένα από πλευράς ΠΑΕ. Σωστά;
Αν έχω καταλάβει λάθος, τότε μπορείτε να μου πείτε που φέρει ευθύνη η ΠΑΕ;
Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #779 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:14 »
Εμένα που η ταυτότητα μου έχει εκδοθεί στην Αθήνα, να μη μπορώ να πάρω εισιτήριο;
Στην ανάγκη δυστυχώς γίνονται αυτά.Γιατί εδώ είναι βαλκάνια.
Εκτός αν υπάρχει κάποιος τρόπος να φανεί ότι είσαι από Γιάννενα.Επίθετο.Κάποιο χαρτί.Δεν ξέρω αν φαίνεται η αγορά και σε άλλους αγώνες.

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #780 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:21 »
Φυσικα και μπορεις να αρνηθεις να πουλησεις εισιτηρια και δεν ειναι παρανομο, μιλαμε για προφυλαξη ανθρωπων και σε ολο το κοσμο γινεται, ιδιαιτερα στην Ελλαδα που υπαρχει αποφαση για μη μετακινηση οπαδων, αυτο θα ηταν ευκολο. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΝΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.Η ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, μιλαμε για ενεργεια λογικη σε μια χωρα ουγκαντα, και αφου ολοι γνωριζαν αλλα και να μη γνωριζαν μπορουσαν ν υποθεσουν οτι θα ερθουν πολλοι παοκτζιδες λογω πρωταθλητισμου. Ανακοινωση παε μερες πριν τον αγωνα προς παοκ, επο , εισαγγελεα, αστυνομια οτι ειναι υπευθυνη για οτι γινει( ο φοβος φυλαει τα ερμα), θ εβλεπες εαν ο παοκ θα αφηνε ν ερθουν τοσοι δικοι του κ εαν οι αστυνομικοι θα αφηναν τα παοκια να κανουν οτι θελουν. Εγγραφο που ζητας απο παοκ να ερθουν παρα πολλοι σεκιουριτοι δικοι του και να ελεγχουν τον κοσμο τους παλι με ευθυνη παοκ . Ζητας να κανει η αστυνομια γραμμες πολυ πριν το γηπεδο κ να εισερχονται μονο με εισιτηρια κοντα στο γηπεδο. Εαν βλεπεις οτι δεν μπορεις απλα ζητας μερες πριν να μην ερθει ουτε ενας παοκτζης αλλα αφου βλεπεις οτι ηρθαν πολλοι χωρις εισιτηρια πας και λες εαν μπουν εμεις δεν βγαζουμε την ομαδα λογω επικινδυνοτητας . ΣΤΗΝ τελικη ποδοσφαιρο δεν παιζεται μονο στην ΕΛλαδα θα μπορουσατε να παρετε πληροφοριες τι κανουν σε αλλες χωρες..Ο ΑΓΩΝΑΣ δεν επρεπε να ξεκινησει ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #781 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:22 »
Θα ήθελα να μάθω αν θα ξαναδώσετε εισιτήρια σε ΠΑΟΚτζήδες.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #782 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:32 »
Πολύ λανθασμένος ο σχεδιασμός (ερασιτεχνικού επιπέδου) και από ΠΑΕ και από ΑΔ Ιωαννίνων.
Όταν υποπτεύεσαι (δεν ήταν καν μυστικό), ότι πρόκειται να ενσκήψουν 15000-2000 παοκτζήδες, βάζεις κάποιους όρους, όπως:
1) θα διατεθεί μόνο το πέταλο (Θ7) και τπτ άλλο, υπεράριθμοι δεν είναι αποδεκτοί και κόψτε το λαιμό σας
2) το γήπεδο θα περιφρουρηθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή παρουσία αστυνομικών
3) θα έρθουν συντεταγμένοι όλοι ΜΙΑ ώρα πριν το ματς και έτσι θα φύγουν
και
4) μεμονωμένα βανάκια και ΙΧ με σαλονικιώτικα χαρακτηριστικά, θα ακινητοποιούνται

Έτσι δεν θα υπήρχε η δυνατότητα να αλωνίζουν, να προκαλούν και να κλέβουν (περίπτερα, ψιλικά κλπ) στην πόλη από το πρωί και να κάνουν αυτά τα αίσχη αργότερα.

Τώρα η έκδοση εισιτηρίου μέσω VIVA, δημιουργεί κάποια θέματα, πρέπει να βρεθεί λύση, γιατί δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #783 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:36 »
Έγραψα από την αρχή ότι στο θέμα της διάθεσης δεν υπάρχει κανένα θέμα και οι εξηγήσεις του κυρίου KP με καλύπτουν απόλυτα σχετικά με τη διάθεση.

Υπάρχει θέμα όμως στο χειρισμό του ντου. Ο κύριος KP ισχυρίζεται ότι η ΠΑΕ έθεσε το θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα υπό αυτές τις συνθήκες στον επόπτη για λόγους ασφαλείας. Δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω και μπράβο της αν το έθεσε. Στη περίπτωση όμως που ο παρατηρητής δεν το αναφέρει στην έκθεσή του ή δεν αναδειχθεί αυτό το θέμα από τα αρμόδια όργανα, θα ήταν ορθή η διαμαρτυρία απέναντι στον παρατηρητή. Ο κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων (και των δύο ομάδων) από άτομα που μπήκαν χωρίς κανένα έλεγχο, δικαιολογούσε ακόμα και το να μην κατέβει η ομάδα να δώσει τον αγώνα παρά τις συνέπειες που κάτι τέτοιο θα επέφερε. Δε λέω απαραίτητα ότι θα έπαιρνα τέτοια απόφαση αλλά το γεγονός πρέπει να καταγγελθεί στα αρμόδια όργανα και να προσκομίσουμε ότι αποδεικτικό στοιχεία υπάρχει.

Για την τιμή των εισιτηρίων (που είναι μέγα θέμα) θα πω στον κύριο KP ότι η τιμολογιακή πολιτική είναι απολύτως λάθος. Για τη θύρα 6 λόγου χάρη, δε μπορεί να πληρώνει κάποιος πάνω από 10 ευρώ για κάποιο παιχνίδι (ακόμα και κόντρα στους "μεγάλους") και πάνω από 5 ευρώ για το παιδικό (θα έλεγα και το δεύτερο παιδί δωρεάν). Στις 9-10 8 ευρώ. Δε μπορεί στη σύγχρονη οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα να θεωρείς πως μπορεί να έρχεται μαζικά στο γήπεδο και σε σταθερή σχετικά βάση ο κόσμος. Ανάλογη προσαρμογή και στα διαρκείας. Θα βάλω το εξής μέτρο σύγκρισης. Στον κινηματογράφο πας, κάθεσαι σε αναπαυτική πολυθρόνα, προστατευμένος πλήρως από τα στοιχεία της φύσης, χωρίς να ανέχεσαι διάφορες συμπεριφορές δίπλα σου (για να το θέσω κομψά) και πληρώνεις 8 ευρώ το άτομο (δε βάζω και τυχόν προσφορές που ρίχνουν τη τιμή). Δε μπορεί το εισιτήριο του γηπέδου να ξεπερνά τόσο πολύ το αντίτιμο του εισιτηρίου στον κινηματογράφο όπως συμβαίνει σήμερα (όταν μπορείς πχ να πας σε μια καφετέρια και να δώσεις 3 ευρώ να πιεις καφέ και να δεις το ματς). Να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα στις σωστές διαστάσεις. Η "χασούρα" εσόδων που μπορεί να αντιτείνει κάποιος λόγω της χαμηλής τιμής των εισιτηρίων μπορεί να καλυφθεί από: Αυξημένη κατανάλωση εντός γηπέδου (ή και στη μπουτίκ), αυξημένα έσοδα από διαφημίσεις και από μεγαλύτερη διαπραγματευτική ισχύ στα της τηλεόρασης.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #784 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:41 »
Εκτός αν υπάρχει κάποιος τρόπος να φανεί ότι είσαι από Γιάννενα.Επίθετο.Κάποιο χαρτί.Δεν ξέρω αν φαίνεται η αγορά και σε άλλους αγώνες.
Βασικά είμαι από Θεσπρωτία, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα. Το να πήγαινα να αγοράσω εισιτήριο, μόνος ή μαζί με τα παιδιά μου και να μου έβαζαν τετοιους περιορισμούς δε μπορείς να φανταστείς πόσο προσβλητικό θα το έβλεπα. Το ότι θα ήταν απολύτως παράνομο είναι εντελώς δευτερεύον μπροστά σε αυτό

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #785 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:43 »
101 παιδικα εισητηρια διαβαζω. Και εγινε ο αγωνας ενω διπλα τους ηραν 1500 ατομα χωρις εισητηριο οπως λετε δηλαδη ατομα που δεν τα ελεγξε κανεις. Μεχρι και καλασνικοφ θα μπορουσαν να περασουν μεσα.

Πως μπορούσε να γίνει έλεγχος όταν έσπασαν οι Θύρες?
Ποιος κάνει τον έλεγχο στα πράγματα?
Πιστεύετε ότι υπάρχει security στα Γιάννενα που θα έμπαινε μπροστά στον όχλο? με τι εξοπλισμό.. Εδώ δεν μπήκαν οι ασπίδες ...

Όσο για τη VIVA, έκλεισε 150 πωλήσεις έγιναν (δε νομίζω αυτοί να ήταν το πρόβλημα, γιατί ήταν και 9 και 10)
Άρνηση πώλησης διώκεται από το νόμο, ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΜΩΣ. Δείτε πόσες είναι οι πωλήσεις...
Ποιος περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο 1 1/2 εβδομάδα πριν ?

Προφανως και δεν μπορουσε να γινει ελεγχος. Ο ελεγχος θα επρεπε να εχει γινει πολυ πιο νωτις ή να απαιτησει η παε να μπουν τα ματ μπροστα και να εξασφαλισουν οτι δεν θα μπουν οργανωμένα στην μεγαλη κερκίδα μπαοκτζηδες . Απο τη στιγμη που δεν εγινε ομως η ομαδα δεν επρεπε να κατεβει στον αγωνα. Στη χειροτερη θα μηδενιζοταν το παιχνιδι που ουτως η αλλως χασαμε και θα χαναμε και 3 βαθμους

Μια ακομη ερωτηση. Αν τα εισητηρια ηταν φθηνοτερα πιστευετε οτι θα ηταν περισσοτεροι οι φιλαθλοι μας στην κερκιδα(γενικα μιλαω) ή πιστευετε οτι εχουν γυρισει την πλατη στη διοικηση(γιατι για την ομαδα μικανε ολοι παντού καθημερινα, γήπεδο δεν πανε). Εκτος αν εχετε εστιασει σαν παε σε καποιο αλλο λογο

Η ΠΑΕ το ζήτησε, όπως ζήτησε και επιπλέον οδοφράγματα από τα ΜΑΤ, εσείς που έρχεστε τακτικά στο γήπεδο τα μέτρα ασφαλείας περιμετρικά σας θύμησαν άλλες περιπτώσεις μεγάλων αγώνων ?
Η ομάδα ζήτησε να μη γίνει αγώνας, ο παρατηρητής αποφάσισε μετά από συννενόηση με τον αστ. διευθυντή για την ασφάλεια να το ξεκινήσουν..

Άποψη μου, οι οπαδοί έχουν γυρίσει την πλάτη ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #786 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:45 »
Βασικά είμαι από Θεσπρωτία, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα. Το να πήγαινα να αγοράσω εισιτήριο, μόνος ή μαζί με τα παιδιά μου και να μου έβαζαν τετοιους περιορισμούς δε μπορείς να φανταστείς πόσο προσβλητικό θα το έβλεπα. Το ότι θα ήταν απολύτως παράνομο είναι εντελώς δευτερεύον μπροστά σε αυτό
Από το να έχουμε νεκρούς καλύτερα.Ακόμα και τα ίδια σου τα παιδιά θα ήταν σε κίνδυνο.
Δεν λέω ότι μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει.Αυτό που λέω περιορίζει το πράγμα.Τώρα αν κάποιος μεγάλος σε ηλικία βγάλει μαζί με παιδικά τα βγάζεις ας πούμε.Δεν είναι στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #787 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:47 »
Δηλαδή η ΠΑΕ έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και δεν έχει καμία ευθύνη! Αυτό μας λέτε κύρε ΚΡ? Γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Το θέμα των εισιτηρίων το διαχειρίστηκε καλά, το θέμα ασφαλείας επίσης, το ματς είπε να μην διεξαχθεί, οπότε όλα καλά καμωμένα από πλευράς ΠΑΕ. Σωστά;
Αν έχω καταλάβει λάθος, τότε μπορείτε να μου πείτε που φέρει ευθύνη η ΠΑΕ;

Όλα καλά όχι... Αλλά πιστεύω ότι έγινε ότι ήταν δυνατό από την ΠΑΕ κάτω από αυτές τις συνθήκες..
Εντολές στα ΜΑΤ δεν μπορούμε να δώσουμε δυστυχώς.. Πιστέψτε με προσπαθήσαμε . αλλά...
Που φέρνει ευθύνη η ΠΑΕ? ότι δεν θα έπρεπε να δώσουμε εισιτήρία για πέταλο καθόλου. αλλά αυτό έχει να κάνει και με το ότι κατόπιν εορτής είδαμε τι έγινε..

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #788 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:47 »
4) μεμονωμένα βανάκια και ΙΧ με σαλονικιώτικα χαρακτηριστικά, θα ακινητοποιούνται
Φίλε αυτά (ειδικά το υπογραμμισμένο) είναι εκτός κάθε πλαισίου νομιμότητας. Και στη Χιλή του Πινοσέτ, δε θα γίνονταν.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #789 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:51 »
Εχει γινει ομως στο παρελθον...
Σταματουσαν τα ιχ με οινακθδες θεσσαλονικης στα διοδια και τα γυρνουσαν πισω.
Και μετα δεν μπηκε κανενας μεσα.
Και με το βαζελο θυμαμαι τους ειχαν σταματησει πιο πανω απο τη θυρα 1 και για να περασουμε απο τα ματ δειχναμε εισητηρια
Δεν λέω αν ειναι σωστο η οχι. Λεω οτι εχει γινει.

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #790 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:52 »
Πιστέψτε με όποιος ήρθε και ήταν στο ΠΕΑΚΙ για αγορά εισιτηρίων έγινε μάρτυρας άρνησης πώλησης σε φίλους του ΠΑΣ με ταυτότητα άλλης πόλης..
Ξαναλέω στα πλαίσια του λογικού κάναμε πράγματα, λογικό μετά από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν να μην μας πιστεύει κανείς..
Οι εκθέσεις των παρατηρητών ξαναλέω όπως και πιο πάνω είναι απόρρητες και για την ΠΑΕ, προφανώς και μόνο κάποιοι είδαμε πράγματα να συμβαίνουν και να αντιμετωπίζονται...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #791 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:53 »
Φίλε αυτά (ειδικά το υπογραμμισμένο) είναι εκτός κάθε πλαισίου νομιμότητας. Και στη Χιλή του Πινοσέτ, δε θα γίνονταν.

Έχει γίνει πολλάκις, παρ' όλα αυτά (δεκάδες περιπτώσεις).
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #792 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:56 »
Έχει γίνει παλαιότερα και το ζητήσαμε να ξαναγίνει .. Δεν εφαρμόστηκε γιατί θεωρήθηκαν όλες μεμονωμένες μετακινήσεις για την αστυνομία..

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #793 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:56 »
Που φέρνει ευθύνη η ΠΑΕ? ότι δεν θα έπρεπε να δώσουμε εισιτήρία για πέταλο καθόλου. αλλά αυτό έχει να κάνει και με το ότι κατόπιν εορτής είδαμε τι έγινε..

Πέρσυ τέτοιον καιρό μας είχαν σπάσει τα καθίσματα στο πέταλο. Το ίδιο έγινε με τους βάζελους μια χρονιά και μετά τους δώσαμε εισιτήρια και τα ξανασπάσανε (έκτοτε δεν δίνουμε). Πόσες φορές πρέπει να γίνει για να μάθουμε;

Τέλος, η ΠΑΕ θα μπορούσε ακόμα και να μην κατέβει στον αγώνα και εμείς οι οπαδοί να φεύγαμε πιο μαζικά από το γήπεδο. Τότε θα είχαμε το ρησπέκτ όλης της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων των ορκ.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #794 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:56 »
Από το να έχουμε νεκρούς καλύτερα.Ακόμα και τα ίδια σου τα παιδιά θα ήταν σε κίνδυνο.
Δεν λέω ότι μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει.Αυτό που λέω περιορίζει το πράγμα.Τώρα αν κάποιος μεγάλος σε ηλικία βγάλει μαζί με παιδικά τα βγάζεις ας πούμε.Δεν είναι στις ομάδες υψηλού κινδύνου.
Ικανή αστυνομική παρουσία (μαζί με security της ΠΑΕ μπροστά στις Θύρες).
Αυτό θα ήταν αρκετό για να αποφευχθεί το ντου. Γιατί το ντου δημιούργησε το πρόβλημα. Στο να μπει ο καθένας που έχεις ειστήριο, με έλεγχο, και να πάει να κάτσει στη θέση του δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δε με νοιάζει να καθόταν δίπλα μου και κάποιος (ή κάποιοι) αντίπαλης ομάδας. Είμαι απολύτως υπέρ.
Το ντου όμως έκανε κουρέλι κάθε αίσθηση ασφάλειας και είδαμε ότι η αστυνομία αποχώρησε πριν το ντου. Αν αυτό, όπως και η διεξαγωγή του αγώνα υπό αυτές τις συνθήκες, έγινε κόντρα στην ΠΑΕ, τότε η Διοίκηση πρέπει να το αναδείξει και να καταγγείλει τους υπεύθυνους στα αρμόδια όργανα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #795 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 11:58 »
Ικανή αστυνομική παρουσία (μαζί με security της ΠΑΕ μπροστά στις Θύρες).
Αυτό θα ήταν αρκετό για να αποφευχθεί το ντου. Γιατί το ντου δημιούργησε το πρόβλημα. Στο να μπει ο καθένας που έχεις ειστήριο, με έλεγχο, και να πάει να κάτσει στη θέση του δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δε με νοιάζει να καθόταν δίπλα μου και κάποιος (ή κάποιοι) αντίπαλης ομάδας. Είμαι απολύτως υπέρ.
Το ντου όμως έκανε κουρέλι κάθε αίσθηση ασφάλειας και είδαμε ότι η αστυνομία αποχώρησε πριν το ντου. Αν αυτό, όπως και η διεξαγωγή του αγώνα υπό αυτές τις συνθήκες, έγινε κόντρα στην ΠΑΕ, τότε η Διοίκηση πρέπει να το αναδείξει και να καταγγείλει τους υπεύθυνους στα αρμόδια όργανα.
Δεν έχω και εγώ πρόβλημα να κάτσει δίπλα αντίπαλος.Αλλά ποιος αντίπαλος.Τα ορκ ή ένας φυσιολογικός άνθρωπος που θα δει το ματς και θα πάει σπίτι του;

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #796 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:00 »

Έχει γίνει πολλάκις, παρ' όλα αυτά (δεκάδες περιπτώσεις).
Για μεμονωμένα ΙΧ αμφιβάλλω αν έχει γίνει έστω και μια φορά. Αν έβγαινε τέτοια απόφαση, ξενοδοχείο στο Ζαγόρι να είχα, θα έκανα προσφυγή για διαφυγόντα κέρδη.
Και αν δεν ήταν σαλονικιώτικα τα χαρακτηριστικά του οχήματος αλλά από Βέροια, Κοζάνη, Έδεσσα ή Γρεβενά;

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #797 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:02 »
Για τον. Ov 1950 : καταλαβαμε εδω και ημερες οτι για σενα ευθυνεται ο κοσμος του ΠΑΣ κ οχι ο χβ , αλλα το να λες θα ενιωθες θιγμενος ειναι απλα τραγικο κ αστειο μαζι, εαν εμπαινες με τα παιδια σου και οι χουλιγκανς εκαναν κακο στα παιδια σου( δεν ειναι φανταατικο γεγονος) θα ενιωθες παλι θιγμενος που καποιοι ειπαν να μην σου δωσπυν εισιτηρια για την ασφαλεια σου; ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ εννοειτε οτι μπορεις να μην δωσεις εισιτηρια μην λες υπευθυνε τυπου οτι δεν μπορεις, ο νομος σε καλυπτει οι περιστασεις σε δικαιωνουν σε μια τετοια ενεργεια. Αλλα και εκτος νομου ν ηταν τι φοβασαι μην καποιος σου κανει αγωγη; ΕΓΩ θ φοβομουνα μην εχω θυματα απο την βλακεια της παε. Τι εννοεις κατοπιν εορτης; Που παιζει μπαλα ο ΠΑΣ στην γερμανια και πιαστηκατε κοροιδα απο τον παοκ; Δεν γνωριζεται τον κοσμο του παοκ; Οι απαγορευσεις εδω κ χρονια γιατι νομιζεται γονονται;  Η δικαιολογια ειναι τραγικη κ επειδη εσυ καποια ατιγμη θα φυγεις απο τον ΠΑΣ με αυτα που λες πιστεψε με κανεις κακο στον ευατο σου, και εαν τα πιστευεις κιολας τοτεε....ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Η ΠΑΕ..
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Φεβ 2018 12:07 από sothrios »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #798 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:02 »
Δεν έχω και εγώ πρόβλημα να κάτσει δίπλα αντίπαλος.Αλλά ποιος αντίπαλος.Τα ορκ ή ένας φυσιολογικός άνθρωπος που θα δει το ματς και θα πάει σπίτι του;
Μα γι' αυτό μίλησα για ικανή αστυνομική παρουσία μπροστά στις θύρες και έλεγχο. Προφανώς το ντου (που έγινε μόλις η αστυνομία αποσύρθηκε από το σημείο) τίναξε στον αέρα οποιαδήποτε αίσθηση ασφάλειας.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #799 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:02 »
Κύριε KP

Η μοναδική μου ερώτηση ειναι η εξής:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ έκανε, ως έχει υποχρέωση να κάνει,επίσημη καταγγελία στις αθλητικές, δικαστικές και όχι μόνον αρχές για τα γεγονότα που αποδεδειγμένα συνέβησαν ???? Αν όχι, γιατί???????

(Το ρωτάω γιατί ο επίσημος ΠΑΟΚ διατείνεται ότι δεν έγινε απολύτως τίποτε ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΛΕΝΕ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ απο την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ)