Αποστολέας Θέμα: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 93991 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ
« Απάντηση #825 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 15:41 »
ΔΕΝ έγινε ΤΙΠΟΤΑ στα Γιάννενα την Κυριακή λέμε!

http://super-fm.gr/29707/ealo-i-polis-pliatsiko-katangelloun-katastimatarches-video/

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #826 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 15:44 »
Συλλήψεις έγιναν?  B-)

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #827 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 15:46 »
Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα! (Ούτε μηνύσεις έγιναν, να τα λέμε και αυτά. Και αυτές οι καταγγελίες εκ των υστέρων έγιναν).

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #828 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 15:53 »

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #829 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 16:26 »
Εκτιμώ το χρόνο που αφιερώνει ο KP για να απαντήσει ξεχωριστά.
Θεωρώ λάθος όλη αυτή τη διαδικασία και ατέρμονη.

Θέλετε να οργανώσουμε ένα #AskKP με κάποιο τρόπο, να γκρουπάρουμε ερωτήματα και να τα θέσουμε ώστε να πάρουμε απαντήσεις;
Μπορούμε.

Αλλά αν δεν μας αρέσουν οι απαντήσεις, δεν γίνεται ρε παιδιά να επιτιθέμεθα στον αγγελιοφόρο.
Κρατάμε τις απαντήσεις και ο καθένας κρίνει ανάλογα.

Εγώ από αυτά που διαβάζω, από αυτά που έζησα και από αυτά που είδα στην προσπάθειά μου να πάρω 2 εισιτήρια για το ματς, κρίνω ότι η ΠΑΕ χειρίστηκε σχετικά καλά το θέμα, από τη στιγμή που είχε συμφωνήσει για να δώσει το πέταλο, και πολύ καλά έκανε, κατ'εμέ.
Εγώ θέλω να βλέπω το πέταλο των φιλοξενούμενων, με φιλοξενούμενους.

Από 'κει και πέρα.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ αν η ΕΛ.ΑΣ. έκανε ό,τι κάνει σε όλα τα ματς αντίστοιχου ενδιαφέροντος.
Ό,τι έκανε το 2010 στο βίντεο που ανέβασε ο ANTI-OFI.
Κλούβα από δω, κλούβα από κει, δεν πλησιάζει κανείς, δεν μπορεί να γίνει ντου, όλα ελεγχόμενα και σε όποιον αρέσει.
Επειδή όμως, τα κόζα έχουν αλλάξει, η ΕΛ.ΑΣ. είχε πολιτική εντολή για 2 πράγματα:
1) Δεν απαγορεύονται οι εκδρομές οργανωμένων του ΠΑΟΚ
2) Δεν τους πειράζουμε, δεν τους ακουμπάμε γιατί θα θυμώσει ο Τσάρος που μας στηρίζει
(και τον στενοχωρήσαμε λίγο με το πρόστιμο στη ΣΕΚΑΠ)

Συνεπώς, αφήστε τους να κάνουν ό,τι θέλουν.
Και έκαναν ό,τι ήθελαν.

Η διοίκηση αυτής της ΠΑΕ είναι ανίκανη να διαχειριστεί επικοινωνιακά τον κόσμο του ΠΑΣ, είτε ως πελάτη, είτε ως οπαδό.
Έχει κάνει πάρα πολλά φάουλ κατά καιρούς και από 4,000 διαρκείας, έπεσε στα τριψήφια.
Από κει και πέρα, να κατηγορούμε την ΠΑΕ για τα μαγαζιά που έσπασαν οι ΠΑΟΚτζήδες στο μώλο και για την επίθεση με πέτρες στην 9, έχει νόημα;

Εδώ υπάρχει καραμπινάτη κυβερνητική διαπλοκή.
Όταν στο βάλτο τσακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια...

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #830 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 20:10 »
@KP

πάρε τον πρωταθλητή Χ.Β...

και πάτε στο πρωτάθλημα σούμο...

εκεί ίσως έχετε και περισσότερες πιθανότητες!!!

αν ξαναγράψεις χωρίς αποδείξεις και χωρίς να απαντάς....
θα σε σε στέλνω στον Κούγια...

μεγαλώστε πρώτα και μετά το συζητάμε...

“γίναμαν όλοι μικροί μεγάλοι στα καπηλειά”
but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #831 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 20:39 »
Παράθεση
Αποκλειστικό: Δίωξη ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας για το ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

To10.gr αποκαλύπτει πως ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, επεμβαίνει αυτεπάγγελτα τις επόμενες ώρες στην υπόθεση ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Η έκθεση της Αστυνομίας ήταν… λευκή. Με βάση αυτή λοιπόν το Πειθαρχικό Όργανο τς Σούπερ Λιγκ αποφάσισε χθες να μην καλέσει σε απολογία τον ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν απο τους οπαδούς του, την Κυριακή στα Γιάννενα. Εκεί όπου βρέθηκαν με 700 εισιτήρια κάτι παραπάνω από 2.500 φίλοι του πρωτοπόρου, εκ των οποίων οι περισσότεροι μπήκαν στις κερκίδες με το… έτσι θέλω.

Και ενώ από χθες το απόγευμα δικαίως υπάρχουν δεκάδες ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για απόφαση σκάνδαλο μιας και υπάρχουν από τη πρώτη στιγμή μια σειρά από βίντεο που δείχνουν με λεπτομέρειες όσα έγιναν στους Ζωσιμάδες; Έρχεται ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, να σώσει το γόητρο του πρωταθλήματος. Το10.gr αποκαλύπτει ότι τις επόμενες ώρες ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας επεμβαίνει αυτεπάγγελτα  στην υπόθεση ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ.

Προφανώς θα κάνει χρήση του βίντεο, αλλά θα λάβει υπόψιν του και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία, τα οποία φέρνουν δεδομένα τον ΠΑΟΚ σε πολύ δύσκολη θέση.

https://to10.gr/podosfero/superleague/132409/apoklistiko-dioxi-o-podosferikos-isangeleas-gia-to-pas-giannina-paok/

Με καθε επιφυλαξη.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #832 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 02:05 »
Azzurra Familia
Την Κυριακή που μας πέρασε, 4 Φλεβάρη του 2018 ο ξεφτιλισμένος πλέον πρόεδρος του ΠΑΣ επέτρεψε να γραφτεί η ποιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου..
Χωρίς να δείξει καν ενδιαφέρον να προστατέψει το σπίτι του ΠΑΣ, τον κόσμο του, είτε αυτός είναι φίλαθλος, ή οπαδός, ή πείτε τον όπως θέλετε, επέτρεψε σε συνεργασία με την αστυνομία να βεβηλωθούν όλες οι αξίες που είχαμε σαν λαός από την ομάδα της καρδιάς μας...
Όλη την εβδομάδα επισημάναμε κάποια πράγματα που έπρεπε η παε να κάνει για να μν ξεφτιλιστουμε, αλλά δυστυχώς για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο λίγο υπολογίζει όλο αυτόν τον κόσμο που τόσα χρόνια ενισχύει την ομάδα με το διάρκειας, του κτλ κτλ...
Εκείνη την μέρα όλα αυτά που γινόταν ήταν πραγματικά απίστευτα..
Οι παοκτζιδες άρχισαν να μαζεύονται στα εκδοτήρια από τις 10 το πρωί,. Παρόλο που η παε ανακοίνωσε ότι δν πουλάει αλλά εισιτήρια κανένας, εκτός από μερικούς από εμάς που ενημέρωναμε εκεί τον κόσμο που είχε μαζευτεί, δεν έδειξε ενδιαφέρον να απομακρύνει το συγκεντρωμένο πλήθος, που όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε...
Η αστυνομία όταν έγινε το  ντου είχε διάλειμμα και έτρωγε κρουασάν και μπανάνες.. Αδιάφορη, χωρίς να νοιάζει κάποιον αξιωματικό αν θα πάθει κανένας κάτι, άφησε όλο το πλήθος να μπει στο γήπεδο.. Και ζήσαμε τις σκηνές που ζήσαμε..
Που είναι οι ζώνες κύριοι της Παε και της αστυνομίας για να μν πλησιάζουν στο γήπεδο άτομα χωρίς εισιτήρια; που είναι η ασφάλεια που έπρεπε να υπάρχει στις θύρες της μεγάλης κερκίδας;
Αφού έγινε όλο αυτό πρόεδρε, γιατί δεν πήρες την ομάδα κ να φύγεις από το γήπεδο και άφησες να γινει αυτό το παιχνίδι;; Γιατί πρόεδρε; μήπως επειδή τα πήρες κάτω από το τραπέζι τα λεφτά; μήπως γιατί δεν σε νοιάζει καν όλος αυτός ο κόσμος που τον εκμεταλλεύεσαι επειδή έχεις την ιδιοκτησία της μεγάλης του αγάπης;
Γιατί δεν βγήκες ρε ξεφτίλα να ζητήσεις προσωπικά συγνώμη κ πάλι πάτε να αποποιηθειτε όλοι των ευθυνών που σας βαραίνουν;4η μέρα ξημερώνει και δεν έχετε κάνει μια κίνηση, καταγγελία, κάτι βρε παιδιά..
Απίστευτες σκηνές κατά την διάρκεια του ματς, μέσα στο γήπεδο, έξω από το γήπεδο, αλλά τπτ δν καταγράφηκε..τπτ...
Ολη η ευθεία, όλη το ξανατονίζουμε και αυτοί που κάθονται πίσω από τα πανιά των μπλου Βαγερος εν χορώ αντε @@ πρόεδρε σύνθημα στο τέλος.. Γιατί είδαμε ξαφνικά την πρώην λέσχη να ενεργοποίητε χτες, για προστατέψει, αυτούς που ξεφτίλισαν ότι ποιο ωραίο έχουμε... Έχουν το θράσος να λένε και πράγματα κιόλας, την στιγμή που ξέρετε ποιος, μοίραζε εισιτήρια στους παοκτζιδες με καπέλο κιόλας για να βγάλει κ τπτ.. Συχαμενοι όλοι...
Όλο αυτό που έκανες είναι η αφορμή να ξεκινήσουμε τον οποίο αγώνα μπορούμε να κάνουμε σαν απλός κόσμος να πάρεις πουλο από την πόλη μας... Είσαι ανεπιθύμητος πλέον.. Όχι μόνο στο γήπεδο... Παντού...
Αυτό είναι το μοναδικό κείμενο που θα σηκώσουμε τα υπόλοιπα θα τα δεις με πράξεις ξεπουλημενε.. Και εσύ και το συναφι σου που νομίζετε μας δουλεύετε...
Αδέρφια τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξεσηκώθουμε όλοι εναντίον αυτών των καταστάσεων που μας έφεραν εδώ;; Κανένας να μην μείνει στο ξενέρωμα και στην απάθεια. Είναι κρίμα για αυτόν τον τεράστιο σύλλογο.. Ας αφήσουμε όλοι τις προσωπικές διαμάχες από τις διάφορες απόψεων και ας γίνουμε μια γροθιά να διώξουμε την χολέρα που μας κόλλησε ο ανάξιος. Ας  μην αφήσουμε να χαθεί όλη αυτή η ιστορία που έχει ο κόσμος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Το χρωστάμε στο παρελθόν και στο μέλλον..Ας μην αφήσουμε άλλο κάποιους να υποτιμάνε, όχι μόνο την νοημοσύνη μας, αλλά και την αγάπη μας για τον μεγάλο σύλλογο της ηπείρου και τα όνειρα που έχουμε κάνει...
Καλούμε όλους τους φιλάθλους και οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας, δίπλα μας στον μεγάλο αγώνα που έρχεται.. Ενωμένοι και όλοι μαζί δεν θα χάσουμε..
ΤΕΛΕΊΩΣΕΣ.......

Το κειμενο ειναι απο τη σελιδα των ΑF στο facebook

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #833 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 11:13 »
ΚΡ, μπήκες να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. ΟΚ το έκανες. Δήλωσες πως είσαι συνεργάτης της ΠΑΕ και όχι υπάλληλός της. Απαντάς σε ερωτήσεις που ΔΕΝ άπτονται του αντικειμένου σου και κάνεις φάουλ. Για εμένα δεν είσαι εσύ αυτός που πρέπει να τα ακούει, είσαι απλά ο ... ταχυδρόμος.

Μέχρι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει επίσημη καταγγελία κατά του παρατηρητή του αγώνα και του διαιτητή οι οποίοι δεν έγραψαν το παραμικρό στις αναφορές τους (όπως φαίνεται), είναι ΥΠΕΥΘΥΝΗ για ότι συνέβη και ΚΥΡΙΩΣ για ότι μπορούσε να συμβεί! ΠΕΙΤΕ ΟΣΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΑΝ ζητήσατε να μη διεξαχθεί ο αγώνας για λόγους ασφαλείας και ΔΕΝ έχετε στηρίξει τον λόγο σας σε επίσημες κινήσεις, είστε νούμερο 1 υπεύθυνοι για ότι συνέβη. Ο λόγος σας απέναντι στον λόγο ποιου; Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας ευχαρίστησε για την φιλοξενία. Όλα έγιναν όπως συμφωνήθηκαν λέει. Μετά έρχεται η αστυνομία που γιατί να βγάλει ανακοίνωση; Σάμπως θα κουνήσει κανείς τον αστυνομικό διευθυντή απ τη θέση του;

Κάνε λοιπόν τη χάρη στον εαυτό σου, και μη μας πασάρεις σανό διότι ο ταύρος σανό ΔΕΝ τρώει

Καλημέρα καταρχήν και συγνώμη για την αργοπορία να απαντήσω σε κάποια πράγματα...
Ευχαριστώ καταρχήν που είναι κατανοητό ότι κάποια πράγματα ούτε άπτονται του αντικειμένου μου, ούτε μπορώ να απαντήσω..
Εάν νομίζεις ότι πασάρω σανό, τότε ΟΚ δεν μπορώ να σε μεταπείσω.
Ναι η αλήθεια είναι ότι μπήκα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, γιατί κάποια πράγματα δεν τα δέχομαι έτσι απλά και σίγουρα δε γουστάρω, όπως και όλοι σας, να στοχοποιούμε από ανθρώπους που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ, ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ και το κυριότερο βασίζουν τις απόψεις τους σε κάτι που τους είπε ένα φίλος τους για τα χρόνια του γυμνασίου (22 χρόνια πριν)
Εάν οι απαντήσεις που δίνω στα ερωτήματα σας, δεν σας κάνουν, δε μπορώ να σας υποχρεώσω..
Τη νομική οδό και τη λειτουργεία του νομικού τμήματος της ομάδας είναι κάτι το οποίο ούτε διευθύνω ούτε έχω λόγο..
Όποιος με ξέρει, πραγματικά, ξέρει πόσο προβληματισμένος είμαι τις τελευταίες μέρες και τις προσωπικές μου απόψεις και θέσεις ...
Δεν είμαι η διοίκηση του ΠΑΣ, ούτε διοικώ την ομάδα, συνεργάτης για συγκεκριμένα θέματα και σε συγκεκριμένους τομείς...
Ευχαριστώ και πάλι και εδώ είμαι για συζήτηση όπως έκανα τόσο καιρό με παιδιά από εδώ μέσα με κάθε ειλικρίνεια..

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #834 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 13:07 »
Παιδια το να χωνομαστε ολοι στον ευκολο στοχο(ΚΡ) και να του επιριπτουμε ευθυνες που δεν του αναλογουν ειναι τουλαχιστον μαλακια.
Οι ευθυνες για το ντου ανηκουν στον Αστυνομικο Διευθυντη Ιωαννινων και η ευθυνη που εγινε αυτο το παιχνιδι ανηκουν στον Χρηστοβασιλη πρωτιστως και στον παρατηρητη μετα.
Στα παπαρια μου αν μας τιμωρουσαν με -3,σαν να ειχαμε χασει στον νιονιο θα ηταν ουσιαστικα.
Και οι 3 υπευθυνοι του εγκληματος που ειδαμε την Κυριακη υποψιαζομαστε ολοι γιατι επραξαν οπως επραξαν.
Ο μεν Αστυνομικος Διευθυντης προφανως απο καπου ειχε εντολες να μην κακοκαρδισει τον μεγαλοεπενδυτη της κυβερνησης και ο δε μεγαλομετοχος της καψουρας μας με τον παρατηρητη δεν ειχαν τα κοτσια να τα βαλουν με το νεο αφεντικο του Ελληνικου πρωταθληματος.
Επειδη ο Αστυνομικος Διευθυντης και ο παρατηρητης ειναι απολυτα ή εν μερη κρατικοι υπαλληλοι,για αυτον ακριβως τον λογο ολοι μας εχουμε ριξει τις ευθυνες στον Χρηστοβασιλη(δικαιως),γιατι αυτος φαινομενικα εμας εχει πελατες και απο εμας εξαρταται η υπαρξη της εταιριας του...
Αφησε να γινει ενας αγωνας,οπου σηκωθηκαν απο τις θεσεις τους ανθρωποι που ειχαν πληρωσει αυτο το γ@μημενο το καρεκλακι απο το καλοκαιρι(ή και λιγες μερες νωριτερα) και να καθησουν διπλα απο ανθρωπους(αυτο δεν ειναι σιγουρο) που δεν τους ειχε γινει καν σωματικος ελεγχος και κανεις δεν ηξερε τι κουβαλουσαν.
Παω 20 χρονια γηπεδο,τετοια ξεφτυλα δεν θυμαμαι ποτε,μας βιασαν την ψυχη...

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #835 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 13:29 »
εμφανιστήκανε όλοι οι ΚΡ και ΦΒ και πάει λέγοντας να μας ρίξουνε στάχτη στα μάτια να καλυφθεί το αφεντικό ...

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :stop: :stop: :stop: :stop: :stop: :stop: :stop:

στον αγύριστο η ΠΑΕ , η πλεοψηφία των παιχτών που κάνει χατίρια στην ΠΑΕ , ο προπονητής που κάνει χατίρια στην ΠΑΕ ...

ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ ... ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ...
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ... ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΛΙ ΓΗΠΕΔΟ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #836 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 13:43 »
Πες μου σε ποια χρονιά οι παίχτες και ο προπονητής δεν έκαναν αυτό που έλεγε η διοίκηση.
Περί αξιοπρέπειας να σου θυμίσω άπειρες περιπτώσεις;

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #837 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 13:48 »
Όχι φίλε fon7, να μη μου θυμίσεις τίποτα ... είμαι στα γήπεδα ακολουθώντας τον ΠΑΣ πολύ καιρό πριν από εσένα λόγω ηλικίας ...
πάρτε αγκαλιά τον Χριστοβασίλη μη σας φύγει και συνεχίστε ... 50 άτομα θα μείνετε στο γήπεδο ... και σίγουρα οι 50 ΔΕΝ θα είναι αυτοί που αγαπάνε τον ΠΑΣ και όλοι οι άλλοι οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ που απέχουμε εμείς που ΔΕΝ αγαπάμε τον ΠΑΣ, γιατί άρχισε και αυτή η παπαριά να φοριέται τελευταία ...
και champions league να πάρει η ΠΑΕ (στημένο βέβαια και αυτό), ο κόσμος ΔΕΝ θα ξαναπατήσει ΠΟΤΕ γήπεδο ... το αντιλαμβάνεστε αυτό;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #838 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 13:53 »
Όχι φίλε fon7, να μη μου θυμίσεις τίποτα ... είμαι στα γήπεδα ακολουθώντας τον ΠΑΣ πολύ καιρό πριν από εσένα λόγω ηλικίας ...
πάρτε αγκαλιά τον Χριστοβασίλη μη σας φύγει και συνεχίστε ... 50 άτομα θα μείνετε στο γήπεδο ... και σίγουρα οι 50 ΔΕΝ θα είναι αυτοί που αγαπάνε τον ΠΑΣ και όλοι οι άλλοι οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ που απέχουμε εμείς που ΔΕΝ αγαπάμε τον ΠΑΣ, γιατί άρχισε και αυτή η παπαριά να φοριέται τελευταία ...
και champions league να πάρει η ΠΑΕ (στημένο βέβαια και αυτό), ο κόσμος ΔΕΝ θα ξαναπατήσει ΠΟΤΕ γήπεδο ... το αντιλαμβάνεστε αυτό;
Καμιά αγκαλιά σε κανέναν Χβ.Άσε που έχει μεγάλη περιφέρεια και δεν φτάνει ένα άτομο για αγκαλιά.
Είπες συγκεκριμένα πράγματα.Πες μου μια εποχή που δεν γινόταν αυτά.Μια θέλω.
Θύμισε μου λίγο και αυτό με την αξιοπρέπεια.
Με βαρύγδουπα λόγια δεν γίνεται δουλειά.

Από πότε πας γήπεδο και με περνάς σε ηλικία.Ducks αν θέλεις απαντάς σε αυτό.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #839 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 14:04 »

Στα έγραψα και αλλού, στα γράφω και εδώ.
Θες να ΠΑΣ γήπεδο, ΠΑΣ.
Δεν θες; Δεν ΠΑΣ.
Το τι κάνει ο καθένας και για ποιο λόγο το κάνει, είναι δικό του θέμα.
Εσύ δεν μπορείς να μιλάς εξ ονόματος του "ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣ" γιατί απλώς είσαι ένας από αυτούς.
Δεν υπάρχει κόσμος του ΠΑΣ.
Υπάρχουν μερικές χιλιάδες άνθρωποι που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας ... πάνε, ή δεν πάνε στο γήπεδο.
Όχι και να λογοδοτήσω σε εσένα επειδή γουστάρω να πηγαίνω γήπεδο και δεν το κόβω για κανένα μπούστη πρόεδρο!

Πάρκαρε την αλαζονεία σου αλλού και κόψε τις υποδείξεις στους υπόλοιπους που αντιμετωπίζουν διαφορετικά την ίδια κατάσταση.
Που θα μου πεις να πάρω αγκαλιά το Χριστοβασίλη επειδή επιλέγω να πάω  στο γήπεδο και φωνάζω για τον ΠΑΣ!
 :stop:

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #840 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 14:13 »
Giwrgi κάποιος άλλος πρέπει να παρκάρει την αλαζονεία του και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός. Είναι πολύ δημοκρατικό να θεωρείς αλαζόνα όποιον διαφωνεί με σένα και να τον κατηγορείς με αστεία επιχειρήματα ότι μιλάει για τον κόσμο του ΠΑΣ μόνο και μόνο επειδή δε ταιριάζουνε τα χνώτα σας στο τι πιστεύετε.
Από κει και πέρα δε σε κατηγορεί κανείς που πηγαίνεις γήπεδο. Απλώς η πραγματικότητα είναι ότι με τη συγκεκριμένη ΠΑΕ ο κόσμος που πάει γήπεδο πέφτει με ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΥΣ ρυθμούς. Ε δε λέω κάτι που δεν ισχύει. 50 άτομα θα μείνουνε... και ξέρεις γιατι; Γιατί ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ... ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ... είναι 100% πετυχημένοι στον σκοπό τους οι κύριοι της ΠΑΕ ...
Εσένα αν σου αρέσει αυτή η κατάσταση, τότε ας μην είσαι σε αυτούς που θα προσπαθήσουνε να την αλλάξουνε.
Αν και είμαι σίγουρος ότι κάτι μέσα σου θα ριγήσει όταν με το καλό ο ΠΑΣ της καρδιάς μας ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ και ο κόσμος ξαναγυρίσει. Γιατί θα ξαναγυρίσει.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #841 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 14:25 »
Παράθεση
    Από κει και πέρα δε σε κατηγορεί κανείς που πηγαίνεις γήπεδο.   
Κι όμως, φίλε, το "πάρτε αγκαλιά τον ΧΒ" τί ακριβώς είναι?
Πάτε καλά ρε???
Έχετε μάθει να κατηγοριοποιείτε ανθρώπους κατά το δοκούν.
Με πολλή ευκολία σας βγαίνει και η αλήθεια είναι ότι δεν μου κάνει εντύπωση... φίλε mpino.
Το ότι μείναμε 2000 να πηγαίνουμε γήπεδο ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ! ΓΚΕΓΚΕ?
Αφήστε μας στην αρρώστια μας, δεν κόβω ρε το γήπεδο ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Για κανέναν mpino και για κανέναν πρόεδρα!
Δεν μου έκοψαν το γήπεδο άλλοι και άλλοι!
Εντάξει???  :stop:

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #842 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 14:31 »
δε σου είπε κανείς να κόψεις το γήπεδο, οφείλεις να παραδεχτείς όμως ότι όσοι πηγαίνουνε ακόμα γήπεδο είναι η μειοψηφία. και επειδή βλέπω συνεχίζεις να είσαι προκλητικός στο ύφος που απαντάς και να θεωρείς όσους απέχουν λόγω ΑΠΟΨΗΣ ότι είναι λιγότερο ΠΑΣ από σένα, δεν ασχολούμαι περαιτέρω ... ανθρώπους που είναι για να τσακώνονται όταν κάποιοι διαφωνούν μαζί τους, δε μου κάνουν.

ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ @@@@@@@@@
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #843 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 14:36 »
Εγω θα ελεγα να ηρεμησουμε ολοι...
Οποτε παει να γινει κατι να αντιδρασουμε μπαινει η διχονια αναμεσα μας.
Μας βιαζουν και εμεις τσακωνόμαστε ποια σταση ειναι καλυτερη...
Ο καθενας ας αντιδρασει οπως θελει και οπως μπορει. Δεν υπαρχει σωστο και λαθος αυτη ειναι η γνωμη μου.

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #844 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 14:41 »
το ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΕ;;;;;

ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ...

Άρα ας ενωθούμε ΟΛΟΙ στον κοινό σκοπό

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #845 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 14:48 »
Crimson διάβασε λίγο καλύτερα ποιος βάζει ΠΑΣΟΜΕΤΡΑ ...
κάποιοι λένε για όσους απέχουνε από το γήπεδο ότι δεν είναι ΠΑΣ ...
εγώ λέω ότι είτε απέχεις είτε δεν απέχεις είναι ΑΠΟΨΗ και το κάνει ο καθένας για τους λόγους του ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #846 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 14:50 »
Κρατήστε λίγο δυνάμεις για το Σάββατο.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #847 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 14:51 »
Ηρεμία!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #848 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 14:54 »
Crimson διάβασε λίγο καλύτερα ποιος βάζει ΠΑΣΟΜΕΤΡΑ ...
κάποιοι λένε για όσους απέχουνε από το γήπεδο ότι δεν είναι ΠΑΣ ...
εγώ λέω ότι είτε απέχεις είτε δεν απέχεις είναι ΑΠΟΨΗ και το κάνει ο καθένας για τους λόγους του ...

Ναι ναι οκ...

Ζητώ συγγνώμη από το φόρουμ για τους χαρακτηρισμούς.

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #849 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 20:26 »
Ψιτ... Άλλη μια πιθανή απάντηση στην εύλογη ερώτηση "Γιατί δεν πήρες την ομάδα να φύγεις και ας χάναμε 0-3 στα χαρτιά;"

Παράθεση
Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί ή παραιτηθεί από αγώνα ή αγώνες ή
παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελάχιστου
επιτρεπομένου ορίου ποδοσφαιριστές για την έναρξή του, χωρίς να
συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής
δαπάνης, τιμωρείται με απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3 και με χρηματική
ποινή από οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ
,
στα πρωταθλήματα των επαγγελματικών κατηγοριών

ΚΑΠ άρθρο 17