οπως ελεγα πριν φιλε fon δεν το λες και τοσα χρονια, θυμαμαι πολλες φορες να γινεται χαμος στα τοπικα ντερμπυ με τον κεραυνο μετσοβου, την αστραπη παπιγκου, την θυελλα δωδωνης και τον πας αβερωφ, ματς που παρακολουθουσαμε με κομμενη την ανασα
χαιρομαστε λοιπον που εισαστε στην α εθνικη γιατι εισαστε ιστορικη ομαδα, σας δινουμε εισιτηρια να ερθετε στην θρυλικη τουμπα γιατι αγαπατε την ομαδα σας και μοιαζετε με μας στην πραοτητα, την καλοσυνη και την εκφραση αγνων ποδοσφαιρικων συναισθηματων
αν κ δε σεχω την ορεξη,ομολογώ ότι έχεις πολυ καλή αίσθηση του χιούμορ,κ δε κάνω πλάκα σ'αυτό.
υγ...ο ουλη ο εβδομηνταεφτα,ποιος είναι?????
δεύτερο σπίτι του το Περοκέ
φίλε ο 77 είναι το μεγαλύτερο μαχιμι,σε βρίσκω οπαδικα ανενημερωτο
η αλήθεια είναι ότι με τους "μαχιμι" (που όταν δουν τα σκούρα θυμούνται ότι είναι "φορτωμένοι",μιας κ τα χέρια ζορίζονται από τα "εξωπυραμιδικά" που λένε κ οι ψυχίατροι ),κ τους "θρύλους της κερκίδας",δεν τα χα ποτέ καλά....για να ξύσω όμως λίγο τη μνήμη μου-τα χρονάκια μου τάχω κ όπως κ να πεις μια βόλτα στα γήπεδα την έχω κάνει,απ την εποχή που μαζευόσασταν στο πάρκο της Νεάπολης έξω απ τη "παράγκα του Μακεδονικού"-,κ να θυμηθώ έναν άλλο θρύλο της "παοκτσίδικης" κερκίδας,μωρέ πως τον λέγαν εκείνο που έξω απ το "καραισκάκης" μια φορά αποφάσιζε μπροστά στη κλούβα των ΜΑΤ ποιον θα δώσει κ ποιος θα φύγει?
μη με τσιγκλάς,έχω πολλά τέτοια να σου πω.... ρε σεις μπαουκτσήδες,για μάχη πάτε ή για ματς?μια ερώτηση της οποίας η απάντηση είναι απλή,κ δυσκολεύει μοναχά τους Γαύρους,είτε του Βορρά είτε του Νότου....κάτι είπε ο παπαρας ο μπυτάρης πριν μερικές μέρες για τις δυο ομάδες παοκτσήδων που φαγώθηκαν αναμεταξύ τους (Χρυσαύγουλα κ "αναρχικοί"),κ ξαναρωτάω,το λόγο που θα νάρθετε στα Γιάννενα..για πόλεμο ή για ματς?
Να σου πω για να μη με παρεξηγήσεις,ότι τα σκλίκια της πόλης σου τα συχαίνομαι,αλλά κ σας σε μεγαλύτερη εκτίμηση δεν σας έχω,μιας κ το αίσθημα του αδικημένου το θυμάστε μοναχά, όταν ξεχνάτε το σεβντά σας να γίνεται γαύροι στη θέση του γαύρου.....
υγ..δε φταίνε οι μπαουκτσήδες,αλλά οι κάθε λογής χριστοβασίληδες ,που μας φέραν ως εδώ,να μη γεμίζουμε τους Ζωσιμάδες ,κ να αναρωτιόμαστε πως οι φιλοξενούμενοι δε θα νάναι περσότεροι από μας....δυναμική συλλόγου ,ε?
(μπαουκτσήδες μη χαίρεστε γιατί άμα βαρεθεί να ξεπλένει ο Ρώσος,κ φύγει,θα βρεθεί πάλι καμιά αεκ να γεμίζει τη τούμπα κ να πανηγυρίζει πρωτάθλημα....τι πάω κ θυμάμαι,ε?..κ μη με πει κανείς σας αεκτζή,θα σου βρίσω το σπίτι)