λοιπόν, σε ευχαριστώ που μου ανοίγεις τα μάτια λοιπόν
τον Κόντε τον ήθελαν πολλοί στον ΠΑΟΚ, τόσο οπαδοί όσο και δημοσιογράφοι, επαναλαμβάνω πως κι εμένα μου αρέσει ως παίκτης και δεν τον υποβαθμίζω
το θέμα ρήτρα είναι ένα δικλείδα ασφάλειας για μια ομάδα για να βάζει την κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα σε διαδικασία διαπραγμάτευσης ΑΝ θέλει έναν παίκτη της πρώτης και να μη τον αγοράζει έναντι ενός ευτελούς ποσού. τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο, κατανοητό; 10 εκατομμύρια είναι η ρήτρα του Πρίγιο, είτε σου αρέσει είτε όχι. στην τελική μη τον πάρεις στην ομάδα σου, δεν σε παρακαλάμε κιόλας
κανείς δεν είπε ότι η Νις είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ, παρ όλα αυτά η Ρεν ήταν που ενδιαφέρθηκε (αλλά αυτό μάλλον μικρή διαφορά έχει για σένα που έχεις φάει σκάλωμα αυτή τη στιγμή)
για το πόσο έχουν ξεφτυλιστεί τα ποσά και σε πόσο δισθεώρητα μεγέθη έχουν φτάσει οι ρήτρες και οι μεταγραφές στο ποδόσφαιρο θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που ορίζω το αντίτιμο
για να τελειωνουμε, μπορεί να έχεις μασίσει από την επιχειρηματολογία του γάβρου και να πιστώνεις ίδιες πολιτικές και στον ΠΑΟΚ, δεν με εκπλήσσει. ελέγχει τον μισό έντυπο τύπο και τα περισσότερα αθλητικά site ο βαγγέλας. έχεις κάτι Καραπαππάδες και κάτι Κυρ Σάββες που μέσα στην γραφικότητα τους εμφανίζονται και δηλητηριάζουν την σκέψη όλων μας οπότε ακόμα κι αυτό το επιχείρημα "αγορασμένα τα διπλά" είναι κάτι που πουλάει, προσωπικά δεν αγοράζω και την μόνη αδικία που θα πανηγύριζα είναι απέναντι στον Ολυμπιακό. εκεί ναι, θα ακούσεις 99 στους 100 ΠΑΟΚτσήδες να σου λένε πως θα θελαν να πάρουν τον αγώνα στην Τούμπα με μούφα πέναλτι 10 μέτρα έξω από την περιοχή και να βγαίνουν μετά οι "ηθικολόγοι" που κατάπιναν τη γλώσσα τους δεκαετίες να σου κουνάνε το δάχτυλο. που αποδέχτηκαν φούρνους να γκρεμίζονται, διαιτητές να δέρνονται, δημοσιογράφους να προπυλακίζονται, κάμερες να μη λειτουργούν, μάρτυρες να "αυτοκτονούν με μαχαίρια στην πλάτη" και να θεωρούν πως για όλα τα δεινά του ποδοσφαίρου ευθύνεται ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη