Αποστολέας Θέμα: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 94089 φορές)

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
Απ: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ
« Απάντηση #225 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 20:59 »
εδώ είναι χιλιάδες διαχειριστές ....

εμείς γιατί πρέπει να βλέπουμε τον γκιόζη?

βάλτε τον στα αστεία....
but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 21:34 »
Στα πλαίσια των ανεξόφλητων υποχρεώσεων, τοποθετείται το ματς την Κυριακή. Κάποτε ο ΠΑΟΚ, έκατσε και έχασε 3-2 στα Γιάννενα με Άγγελο προπονητή, ενώ κέρδιζε μέχρι το 88 νομίζω, 2-1. Μπήκαν 2 γκολ στο 90 και 90φεύγα. Τότε έγινε χαμός, αλλά σκεπάστηκε γρήγορα το θέμα. Δεν ξέρω, και δεν το εύχομαι να είναι το ματς μεθαύριο, που θα εξοφλήσουμε το γραμμάτιο.

Που το θυμηθηκες αυτο ρε Τζιμακο!!! Ειχε κανει ενα "πνιξιμο" ο Τοχουρογλου στο 90. Αξεχαστο ματς. Εγω και καποιοι αλλοι, ειχαμε πετυχει τον Κουτση(τοτε αρχηγο του Παοκ) στην Πρεβεζα για μπανιο και τον παρακαλαγαμε να κατσουν να χασουν και ο αρχηγος ηταν χαλαρος. Οι μισοι δικοι τους τοτε παντως πεταγαν αετο και οι αλλοι μισοι χτυπιοντουσαν στην κυριολεξια(Καραδημος τον θυμαμαι σαν τωρα) στο τελος του ματς, προφανως γιατι ειχε χαθει το πριμ απ τον Καννελακη.
 Στα τωρινα τωρα, σε οπιο φορουμ του Παοκ κι αν βολταρετε, η συντριπτικη πλειοψηφια τους, το χαρακατηριζει σαν το πιο δυσκολο ματς μεχρι τωρα. Ολοι γραφουν οτι ο ΠΑΣ ειναι πολυ επικινδυνος.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 22:26 »
Αν χάσουμε είμαστε παράρτημα του Ιβαν.
Αν φέρουμε Χ ή αν κεδίσουμε του Βαγγέλα.

αν φέρουμε Χ ή κερδίσουμε κρατάμε το ΑΗΤΗΤΟ της ΕΔΡΑΣ και μένουμε μαζί με τον ΠΑΟΚ οι μοναδικές ΑΗΤΗΤΕΣ ομάδες στην έδρα τους.
Αν φέρουμε Χ ή κερδίσουμε δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα,όπως τις δεκαετίες του 70 και του 80,ότι εδώ είναι Γιάννενα και τους λογαριασμούς σας εσείς(ΠΑΟΚ και ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ)πάτε να τους λύσετε μεταξύ σας,απο εδω ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!!

Αν χάσουμε,ο Χριστοβασίλης θα ακούσει τα ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ!!!! και πολύ καλώς θα τα ακούσει!!!

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 22:38 »
H ενδεκάδα που προτείνει ο pasas στη σελίδα 8 είναι πολύ σφιχτή και μ' αρέσει πολύ. Φίλοι Μακεδόνες, είστε η καλύτερη ομάδα φέτος του πρωταθλήματος με διαφορά, αλλά πιθανότατα θα φτύσετε αίμα την Κυριακή για να μας κερδίσετε. Χωρις διαιτητική εύνοια χλωμούς σας κόβω μάλιστα, όσο κι αν είστε ποιοτικότεροι παίχτες : Εμείς έχουμε σύνολο.
Όσον αφορά τα κατάπτυστα δημοσιεύματα, γιατί αφού είμαι παράρτημα του ΠΑΟΚ, έχω δανεικό Μανθάτη κι όχι Κάτσε και Μυστακίδη ;
Γιατί πέρυσι έκοψα την πορεία προς τον τίτλο του ΠΑΟΚ με διπλό-κηδεία στην Τούμπα ;

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 22:43 »

Παράθεση
Για ακόμα μια φορά φέτος παίρνουμε τους δρόμους. Αυτή την Κυριακή ταξιδεύουμε στα Γιάννενα για να ανταμώσουμε τον ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ και να δυναμώσουμε τη φωνή της Θύρας 10. Θέσεις περιορισμένες. Πληροφορίες inbox!

https://www.facebook.com/DisorderBluePAS
"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Καρλόβασι

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 22:51 »
H ενδεκάδα που προτείνει ο pasas στη σελίδα 8 είναι πολύ σφιχτή και μ' αρέσει πολύ. Φίλοι Μακεδόνες, είστε η καλύτερη ομάδα φέτος του πρωταθλήματος με διαφορά, αλλά πιθανότατα θα φτύσετε αίμα την Κυριακή για να μας κερδίσετε. Χωρις διαιτητική εύνοια χλωμούς σας κόβω μάλιστα, όσο κι αν είστε ποιοτικότεροι παίχτες : Εμείς έχουμε σύνολο.
Όσον αφορά τα κατάπτυστα δημοσιεύματα, γιατί αφού είμαι παράρτημα του ΠΑΟΚ, έχω δανεικό Μανθάτη κι όχι Κάτσε και Μυστακίδη ;
Γιατί πέρυσι έκοψα την πορεία προς τον τίτλο του ΠΑΟΚ με διπλό-κηδεία στην Τούμπα ;

αυτές τις απορίες καλό θα ήταν να σου τις λύσει ο υπογράφων το άρθρο του to10 ή ο σαγώνιας ο Θωμαϊδης

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #232 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 00:28 »
Για παίχτες και προπονητή που βρίσκονται μεταξύ σκύλλας και χάρυβδης:
Δώστε τα όλα αι γράφτε ότι ακούτε στα πελε σας.
Ότι ζητάμε κάθε φορά δηλαδή.
Ματώστε τη φανέλα κι όλα καλά θα πάνε.

Και μη παίξετε πολύ άγρια τον αντίπαλο.

Κάνα τάκλιν σαν αυτό του βίδιου απαxκάτ ...μέχρι εκεί:

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Καρλόβασι

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 10:09 »
Από Παρασκευή βράδυ, υπάρχει χαρτί στην πόρτα της μπουτίκ:

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΕΛΟΣ!

Το ίδιο ισχύει και για τα γραφεία στο Πανηπειρωτικό.

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 10:24 »
Όταν εγώ λέω ότι έχουμε γίνει ο τοπ τουριστικός προορισμός των ΣΚ, δε μ ακούτε...

Παράθεση
Παρουσία Σαββίδη ο ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί σε εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στην… αήττητη έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Θεσσαλονικείς δίνουν στους «Ζωσιμάδες» ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με στόχο να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Λόγω μάλιστα της κρισιμότητας του αγώνα, την αποστολή του Δικεφάλου θα συνοδεύσει ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτή δε, θα είναι η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θα δώσει το «παρών» σε εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά, ενώ οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να φύγουν χωρίς απώλειες από τη μία εκ των μόλις δύο αήττητων εδρών του πρωταθλήματος (η άλλη είναι του ΠΑΟΚ), με τον ΠΑΣ να μετράει δύο νίκες κι επτά ισοπαλίες στο γήπεδό του στη φετινή Superleague.

[Πηγή: sdna.gr]

super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος vaka...laos

• OtherFans
  • Newbie
  • *
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 11:31 »
Αν και έπρεπε να σχολιάσω στο
ΠΑΤΣΑΡΙΑ ΤΡΙΑΡΙΑ
βάζω εδώ το σχόλιο και την απορία μου:

Αυτά τα δύο καραγκιοζακια, οι πάλαι ποτέ δημοσιογράφοι που έχουν εξελιχθεί σε γραφικούς διασκεδαστές των ερτζιανών,
Οι κ.κ. Γεωργίου και Ραπτόπουλος, δεν έλεγαν την περασμένη εβδομάδα ότι το ματς στην Τρίπολη είναι αβαβα μιας και η Τρίπολη είναι στρατόπεδο Ολυμπιακού;
Οι ίδιοι δεν έλεγαν ότι ο ΠΑΣ πήρε διπλό στη Νέα Σμύρνη για να χάσει απ' τον ΠΑΟΚ;;;
Στη Νέα Σμύρνη, δηλαδή απ' τον Πανιώνιο τη θυγατρική του Ολυμπιακού.
Γαμηθηκε η λογική απ' τον κώλο κι έμεινε έγκυος δηλαδή!
Γελοίοι!
 :stop:

Καραγκιοζακια των ερτζιανών.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #238 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 11:59 »
Παράθεση
Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί σε εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στην… αήττητη έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.
Προς τι τα αποσιωπητικά πριν την "αήττητη" ρε καραγκιόζηδες;
Τόσο βαρύ σας έχει κάτσει το αήττητο; Περαστικά.

Είτε δεν ξέρετε ποτε χρησιμοποιούνται κι είστε ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, είτε
γνωρίζετε καλά πότε χρησιμοποιούνται κι είστε ΓΕΛΟΙΟΙ.
Και στις δυο περιπτώσεις ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ για το " επάγγελμά".

Αι στα σκατά σαββατιάτικα.

Αποσυνδεδεμένος triokoupakis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 12:08 »
Παιδια μην τσιμπατε! Ενα παιχνιδι ειναι και τιποτα παραπανω! Ουτε το πρωταθλημα κρινεται αφου μενουν αλλοι 10 αγωνες και ο ΠΑΟΚ εχει ΑΕΚ και Γαυρο στη τουμπα. Απλα για δικη τους εσωτερικη καταναλωση εχουν κανει τον αγωνα τελικο. Οσες φορες, ομως, το εχει κανει αυτο μια ομαδα, συνηθως ο αγωνας στραβωνει. Κατι μου λεει οτι αυριο αυτο ακριβως θα παθει και ο ΠΑΟΚ! Ολοι γηπεδο να δωσουμε ωθηση στην ομαδα μας!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 12:40 »

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΕΛΟΣ!

Εαν ειναι ετσι , τοτε στα χερια του ΠΑΟΚ βρισκονται πανω απο 2000 εισητηρια.

Αποσυνδεδεμένος horizonz4

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 14:22 »
έχει ποινικοποιηθεί το διπλό δηλαδή για να θεωρηθεί τετελεσμένο ότι ενδεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ θα σημαίνει πως το παιχνίδι ήταν αβαβά;
τι λέτε ρε;;
γαμώ τον Ολυμπιακό και την ερυθρόλευκη προπαγάνδα, μονά-ζυγά δικά τους. αλλά είναι αυθεντία σε κάτι τέτοια.ότι έκαναν τόσα χρόνια, οι τρόποι που έστηναν όλο το πανηγύρι για να εξασφαλίσουν από κάθε μεριά τα πρωτεία τους, τώρα τους κάνει να βλέπουν φαντάσματα παντού
τους ζητούσαμε να φέρουν ξένους διαιτητές και σφύριζαν αδιάφορα
τους λέγαμε για ομάδες-μαγαζάκια δικά τους και έλεγαν πως δεν υπάρχουν αυτά
κάναμε λόγους για δανεικούς ποδοσφαιριστές που κρατάνε ομάδες σε ομηρία και κάναν τα κορόϊδα
έγραφαν ξένοι ανταποκριτές για τα βορειοκορεάτικα ποσοστά στους τίτλους και λέγαν πως είναι βαλτοί

ρε άστε μας στην ησυχία μας, φοβισμένα ανθρωπίδια, χοντρόπετσοι εμπλεκόμενοι σε εγκληματικές οργανώσεις, θέλετε ντε και καλά να δηλητηριάσετε τις Κυριακές μας
στο φινάλε, θα έρθω στα Γιάννενα κι αν είμαι καλύτερος θα κερδίσω, αν ο ΠΑΣ είναι καλύτερος θα χάσω και θα το παραδεχτώ, όπως το έλεγα τόσα χρόνια που ερχόμουν καβάλα στο άλογο κι έφευγα με σφαλιάρες στο σβερκάδι
εσένα όμως, σίχαμα και ντροπή του Ελληνικού ποδοσφαίρου, στις 25 του μήνα θα σου γ@μησω ότι έχεις και δεν έχεις στην Τούμπα

Δεν ενδιαφερει το αποτελεσμα, μπορεί ο παοκ να πάρει διπλό αγωνιστικά εννοείται.
Εαν ο ψηλός ρίχνει λάσπη, να βγάλει η διοίκηση τα συμβόλαια που αναφέρει στη δημοσιότητα και να του τα τρίψει στη μούρη για να πάψει να ασχολείται μαζί μας.
Όσο δεν κάνει τίποτα με συγχωρείς αλλά και άσσος να έρθει το ματς εγώ είμαι υποχρεωμένος
να πιστεύω ότι μπορεί να λεει και αλήθεια.

Αποσυνδεδεμένος Penultimo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 14:31 »

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΕΛΟΣ!

Εαν ειναι ετσι , τοτε στα χερια του ΠΑΟΚ βρισκονται πανω απο 2000 εισητηρια.

Δεν ισχυει αυτο που λες φιλε christos. Η πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφορετικη απο οτι πηρε το ματι μου. Τωρα για το αν τελειωσαν τα εισιτηρια γενικα δεν το ξερω. Διαβασα οτι μονο πακετα υπαρχουν πλεον. Καντε ενα τηλεφωνο μπουτικ η παε να μαθετε και αν πατε να εχετε αμκα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 14:40 »
Δεν ενδιαφερει το αποτελεσμα, μπορεί ο παοκ να πάρει διπλό αγωνιστικά εννοείται.
Εαν ο ψηλός ρίχνει λάσπη, να βγάλει η διοίκηση τα συμβόλαια που αναφέρει στη δημοσιότητα και να του τα τρίψει στη μούρη για να πάψει να ασχολείται μαζί μας.
Όσο δεν κάνει τίποτα με συγχωρείς αλλά και άσσος να έρθει το ματς εγώ είμαι υποχρεωμένος
να πιστεύω ότι μπορεί να λεει και αλήθεια.
Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;Το έγραψα παραπάνω.Υπάρχει η ΕΕΑ.Αυτοί είναι που πρέπει να αποδείξουν τα λεγόμενα τους.Αλλιώς απλά είναι σούργελα που δημιουργούν εντυπώσεις.
Αν σου πω ότι ο γάιδαρος πετάει θα με πιστέψεις γιατί έτσι;

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 14:49 »

Οχι γιατί γαιδαρο εχω δει τα συμβολαια όμως όχι.....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 14:57 »
Ούτε από τα λεγόμενα αυτών που πιστεύεις έχεις δει κάτι αλλά τους πιστεύεις και δηλητηριάζεις το μυαλό σου.Φυσικά δεν είσαι ο μόνος.Δυστυχώς είναι ο κανόνας στα ΜΜΕ εδώ πέρα.

Αποσυνδεδεμένος REVENGE OF THE BULL

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 14:58 »
Εδώ και χρόνια οι μπαουγκτζήδες έρχονται με την όπισθεν.
Παρκάρουν, τον τρώνε και φεύγουν.
Φέτος λόγω της νέας παράγκας που έφτιαξαν, έβγαλαν γλώσσα.
«Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας»

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 15:07 »
 Μιλάει για συγκεκριμένους αριθμούς συμβολαίων και οχι αόριστα, τι δεν καταλαβαίνεις?
Το ότι τους πιστευω ειναι δικη σου ερμηνεια, εγω είπα ότι μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να ισχύουν.
Εσύ έχεις καποια αποδειξη για το ότι λένε μαλακίες και προσπαθείς να με πείσεις ?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 15:15 »
Μιλάει για συγκεκριμένους αριθμούς συμβολαίων και οχι αόριστα, τι δεν καταλαβαίνεις?
Το ότι τους πιστευω ειναι δικη σου ερμηνεια, εγω είπα ότι μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να ισχύουν.
Εσύ έχεις καποια αποδειξη για το ότι λένε μαλακίες και προσπαθείς να με πείσεις ?
Το έγραψα παραπάνω και μπορείς να πας να το δεις.Όλα περνάνε μέσα από την ΕΕΑ.Δεν μπορεί να μείνει κάτι κρυφό.Αν λοιπόν έχουν κάτι αυτοί οι τενεκέδες,ας πάνε στα αρμόδια όργανα να το αποδείξουν.Στο μεταξύ έχουν δηλητηριάσει τα μυαλά τόσου κόσμου.Εσένα και πολλούς άλλους.
Αυτοί είναι που πρέπει να αποδείξουν τα λεγόμενα τους.Έτσι γίνεται πάντα.Αυτός που ισχυρίζεται κάτι και έχει το θετικό πρόσημο.
Δες και κάτι που έγραψε ο Γιώργης για να καταλάβεις τι νούμερα είναι.Τι σενάρια φτιάχνουν.Πόσο στέκουν αυτά τα σενάρια.
Επίσης το ότι κατατέθηκαν κάπου μετοχές,δεν λέει κάτι από μόνο του.Κάποιος άλλος μπορεί να τις έχει σ θυρίδα στην Ελβετία.Δεν λέει κάτι.

Αποσυνδεδεμένος REVENGE OF THE BULL

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Σαβ 03 Φεβ 2018 15:26 »
Ακόμη να τσιμπήσει ο μπακαλιάρος?