Αποστολέας Θέμα: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 93998 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ
« Απάντηση #375 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:02 »
Το πως εφτασαν τα ουρουκ χαι πίσω απο την κερκίδα θα μας το πεί κανείς?
Η ελ.ασ ίσως??

Μπαααααα!!!!!! :stop: :stop: :stop: :stop:

Τυχαια,τυχαια!!!!!!!Μην το ψαχνεις
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #376 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:02 »
Παράθεση
Pas.grουλι ανακοινωση θα βγαλουμε?
Από το στόμα μου το πήρες Siatro.
Σαν ένα από τα πιο παλιά μέλη εδώ μέσα, ξεκίνα θέμα και όποιος θέλει να συμμετέχει στη σύνταξή της, μαζί σου.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:02 »
Κακως αναφερετε μονο την σκεπαστη γιατι απο την αλλη μερια βλεπαμε αγωνα με πετρες πανω απο τα κεφαλια μας.

Οποιος εχει διαρκειας στην σκεπαστη ΟΦΕΙΛΕΙ να κινηθει νομικα κατα της ΠΑΕ.

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΓΗΠΕΔΟ.

Λεπτομερειες  για το πως μπηκαν ποιος το οργανωσε και ποιοι δικοι μας τους βοηθησαν ισως αργοτερα.

Pas.grουλι ανακοινωση θα βγαλουμε?

ε βέβαια η αστυνομία ξέρει να πουλάει μαγκιά μόνο σε γονείς με ανήλικα, στα χουλιγκάνια και τους μαχαιροβγάλτες σφυρίζει αδιάφορα και τους αφήνει να τα κάνουν όλα πουτάνα

κατά τα άλλα δεν θα άφηναν κανέναν να πλησιάσει στο γήπεδο αν δεν είχε εισητήριο κλπ κλπ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

όλοι μαζί αστυνομία και παε έκαναν το γήπεδο ωρολογιακή βόμβα, κατα τα άλλα η μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΣ στη λειβαδιά απαγορεύτηκε λόγω επικινδυνότητας

ελλάς το μεγαλείο σου

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:07 »
Απο το να βγάζει ανακοινώσεις η ΠΑΕ μπορεί, έχοντας τα βίντεο και απο το σπάσιμο της πόρτας, και απο τα επεισόδια, στην παλιά σκεπαστή, να κινηθεί εναντίον του μπαοκ.

Αλλά σιγά μην το κάνει!

....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:16 »
Κοκοκοοοοοοο
Κοκοκοοοοοοοοοοοοοοο
Κοκοκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Aπαντηση ΠΑΕ στα λεγομενα του apnea

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:25 »
Θέμη ΞΕΚΙΝΑΩ ΕΓΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :

Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΥΓ : Τ@ @@@@@
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:30 από ΛΟΚΟ »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:32 »
Θέμη ΞΕΚΙΝΑΩ ΕΓΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :

Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΥΓ : Τ@ @@@@@

ΑΚΡΙΒΩΣ................

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:34 »
Από τώρα δικαιούται ο κάθε ΠΑΣολές να μπαίνει όπου γουστάρει με ντου.Α και να πάτε να γαμηθείτε.

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:34 »
παρακαλώ να γίνει edit το ΥΓ μου απο σένα θέμη σαν :  ΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΟ

δεν μου αρέσει να χάνεται το νόημα των γραπτών μου :P
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:45 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:35 »
Η παντελώς ανικανη αστυνομία δεν μπορεί να αποφασίσει αν έξω είναι μέρα ή νύχτα και η γελοία ανακοίνωση της γελοίας ΠΑΕ μας υποννοει ότι οι μπάτσοι πήραν μόνοι τους και εν αγνοία των φωστηρων της ΠΑΕ την απόφαση να αφήσουν τους αλλοθρησκους να εισβάλλουν ανενοχλητοι στη σκεπαστη.

Για πόσο ηλιθιους μας περνάνε?????????

ΔΡΌΜΟ ΤΏΡΑ ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΕΣΎ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:39 »
 Να ευχαριστήσουμε και την ελ.ας που έφερε τόσους πολλούς αστυνομικούς να παρακολουθήσουν μαζί μας το "παιχνίδι"...

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:39 »
Να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ όλοι οπαδοί-φίλαθλοι, αυτό έχει σημασία τώρα. Να μην πέσουμε σε παγίδα και φαγωθούμε μεταξύ μας.

Αν γράψουμε όλοι τα σκατά που τρυπάνε το μυαλό μας αυτή την ώρα το forum θα γίνει ένα πορνογράφημα.

Ξέραμε ότι ο ΧΒ είναι λίγος για την ομάδα μας και του χαριστήκαμε πολλάκις. Το ποτήρι ξεχείλισε από χρόνια. Αλλά κάναμε πως δεν βλέπουμε ή καλύτερα δεν θέλαμε να δούμε. Περάσαν κι άλλα λαμόγια απ αυτήν την θέση αλλά τουλάχιστον ξέρανε να κρατάνε τα προσχήματα. Αυτός ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει. Το σημερινό δεν μπορεί να συμμαζευτεί από πουθενά.

Τα παόκια ξέρουμε ποια είναι δεν θα τα μάθουμε σήμερα, ούτε τα γαβροχανουμοβάζελα. Κλασικοί ραγιάδες όλοι τους. Μικρά ανθρωπάκια σε μικρές ομάδες.  Μόνο ο ΧΒ φταίει για το σημερινό.  Ανακοίνωση θα κάνουν άλλες ΠΑΕ όχι η δικιά μας. Εύχομαι να του έρθει μπούμερανγκ και του Ρώσου το σημερινό να τους κάνει να τρέχουν και να μην φτάνουν. Ξινό θα του βγει όπως και του δικού μας.

Είχε στα χέρια του την ευκαιρία να κάνει μεγάλα πράγματα και να οικονομήσει πολλά περισσότερα απ ότι έβγαλε μέχρι τώρα
αλλά αυτός σαν κουτοπόνηρος λιγούρης προτίμησε την αρπαχτή και το επάγγελμα του κλεφτοκοτά. Σήμερα απέδειξε ότι και επικίνδυνος. Δεν λογαριάζει και δεν σέβεται τίποτα. Ούτε τις ζωές μικρών παιδιών που πάνε να χαρούν ένα ματς με τους πατεράδες τους. ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!! 

Φταίει όμως και ο κόσμος. Πολλές οι πίκρες μαζεμένες ανά δεκαετίες που δεν τον άφηναν να χαρεί ούτε αυτά που άξιζε. (παραμονές, ανόδους, Ευρώπες κλπ) πάντα ένα χέρι του τα έπαιρνε από μπροστά του. Άλλες φορές ξένο χέρι, άλλες εκ των έσω. Και ήρθε το ξενέρωμα. Το ξενέρωμα εύκολα γίνεται αποχή και σπάει ο κρίκος της αλυσίδας με την ομάδα. Αλλά κάποτε δεν μπορείς να ανασάνεις άλλο και το ξενέρωμα γίνεται αγανάκτηση. Μπορεί αυτός να έχει αρρωστήσει μια ΠΑΕ αλλά ο κόσμος είναι υγιέστατος (εκτός από 5-6 άτομα) και θα γιατρέψει την ομάδα. Μόνο ο κόσμος μπορεί. Ευθιξία; Τι είναι αυτό τρώγεται;  Η ζωή κάνει κύκλους.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:47 »
Η Τούμπα της Ηπείρου.

Καλα τους εκανες κίτσο σημερα, τοσα χρονια σε γλειφουν ενω τους π..ας και κονομάς
Και το καλυτερο το κρατάς για τελευταία αγωνιστική.

Φορτσα κίτσος
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 20:29 »
Δηλώσεις Πετράκη

Παράθεση
  Ο Γιάννης Πετράκης δεν συνηθίζει να επικαλείται εξωγενείς παράγοντες για τις ήττες της ομάδας του, όμως σήμερα αναφέρθηκε στις πρωτόγνωρες καταστάσεις στην κερκίδα, που επηρέασαν τους παίκτες του, ενώ για τα όσα ακούγονταν όλη την εβδομάδα, σχολίασε ότι η ομάδα προσπαθεί να κρατάει μακριά από τα αποδυτήρια τέτοιες καταστάσεις.

«Θέλω να πω ότι δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι, ήμασταν πολύ επηρεασμένοι από την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί. Ήταν πρωτόγνωρο, παίζαμε σαν να ήμασταν εκτός έδρας και σε συνδυασμό με μια πολύ ποιοτική ομάδα που είχαμε αντίπαλο και ήθελε πολύ τη νίκη, φάγαμε νωρίς το γκολ και έγειρε η πλάστιγγα καθαρά υπέρ του ΠΑΟΚ.

Αλλάξαμε σχηματισμό μετά το 0-2, ασκήσαμε πίεση πιο ψηλά, αλλά δεν γίναμε επικίνδυνοι. Φτάναμε με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά όταν σε βρίσκει μια τέτοια ομάδα στο ανοιχτό γήπεδο μπορεί να σε σκοτώσει.

Δυστυχώς το 3ο γκολ μας στέρησε τα όνειρα για κάτι πιο σημαντικό στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε με βαριά ψυχολογία στην επανάληψη, πετύχαμε ένα γκολ, αλλά δεν προέκυψε κάτι άλλο».

Για το αν επηρεάστηκαν οι παίκτες του απ’ όλη τη φημολογία της εβδομάδας: «Δεν μας αφορούν αυτά, εμείς μέσα από την καθοδήγηση πάμε πάντα για το καλύτερο. Άλλες φορές επηρεάζουν αυτά που διαχέονται και κουβεντιάζονται, άλλες όχι, εμείς κάναμε το καλύτερο για να προετοιμάσουμε την ομάδα. Έτσι όπως δημιουργήθηκε όμως η κατάσταση ήταν πρωτόγνωρη για μας. Δεν θέλω να το πω ως δικαιολογία, αλλά είναι η αλήθεια.

Ήταν δύσκολο το έργο μας όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα».

Για το γκολ οφσάιντ του Πέλκα: «Είτε έμπαινε αυτό, είτε κάποιο άλλο, τα ίδια θα έλεγα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και με όλη αυτήν την κατάσταση και απέναντι σε ομάδα ποιοτική, ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε».

Για το αν ο ΠΑΣ είχε το μυαλό από σήμερα στη Λάρισα: «Όχι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, από εδώ και πέρα σκέφτομαι τη Λάρισα, αλλά όχι πριν».

Για το αν υπήρχε διάθεση από τους παίκτες του, μιας και στο α’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έκανε «παρέλαση»: «Στην αρχή έκανε παρέλαση, αλλά μετά ισορροπήσαμε μετά το 20λεπτο. Όταν παίζεις με ανοιχτό γήπεδο πίσω σου δεν είναι εύκολο απέναντι σε μια ομάδα που έχει ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ το παιχνίδι, ο κόσμος του έχει μερίδιο ευθύνης και του έδωσε ώθηση για την επιτυχία».

Για τα ματς που ακολουθούν με Λάρισα και Παναθηναϊκό: «Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα. Είναι σημαντικό να αποδώσουμε την αλήθεια και να βρούμε τις αιτίες της ήττας. Ένα αποτέλεσμα δεν αλλάζει την πίστη μας στην ομάδα».

Για τις μεταγραφές που δεν έγιναν και τον Τσικάρσκι: «Για να πάρουμε πρέπει να βρούμε τους κατάλληλους και να έχουν τα διαπιστευτήρια. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να κάνουμε για να πούμε ότι κάναμε.

Είμαι ευχαριστημένος από τη νοοτροπία και τη διάθεση του Τσικάρσκι, έκανε καλή προσπάθεια».
Από super-fm.gr

Έχω εκφράστει πολλές φορές αρνητικά για τον Πετρακη. Δεν είναι ότι τον θεωρώ κακό προπονητή αλλά ορισμένες φορές φοβικο, συμβιβασμενο, που έχει πια αποκτήσει δημοσιουπαλληλικη νοοτροπία και κατά τη γνώμη μου έχει ολοκληρώσει το έργο του στην ομάδα μας.

Σε αυτό το σημείο όμως έχει απόλυτο δίκιο. Τον πιστεύω ότι επηρεάστηκαν από την κατάσταση που επικρατούσε στην εξέδρα. Εδώ κι εμείς παγωσαμε με την εικόνα που αντικρυσαμε στις κερκίδες φθάνοντας το μεσημέρι στο γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 20:32 »
Δεν ξέρω τι να γράψω.
Είναι σίγουρα μια από τις χειρότερες ημέρες μου, ως οπαδός του ΠΑΣ.
Θα με στοιχειώνει η εικόνα της σκεπαστής να έχει καταληφθεί από κρετίνους μπαοκτζήδες.
Ολόκληρη η θύρα 4 και 6, καθώς επίσης και μεγάλο μέρος της 3 από διάσπαρτους τέτοιους.
Θέλω να το ξεχάσω. Ελπίζω κάποια στιγμή να πάρω μια χαρά που θα με βοηθήσει...

Ας βάλω το κεφάλι μου στην άμμο κι ας γράψω για μπάλα.
Χάσαμε από μια εμφανώς καλύτερη ομάδα, που είχε τη βοήθεια της διαιτησίας, όχι μόνο στο να ανοίξει το σκορ αλλά και μέχρι να διασφαλίσει τη νίκη.
Όταν έχεις φάει 3 και καλύτερός σου παίκτης είναι ο τερματοφύλακας, μπορείς να καταλάβεις το μέγεθος του αγωνιστικού ναυαγίου.
Έλειψε το πάθος, έλειψε η σωστή προετοιμασία και έλειψε η ψυχή που είχαμε ας πούμε στο ματς με την ΑΕΚ.
Έλειψε και η τύχη αλλά αυτό δεν έπαιξε ρόλο τελικά.
Το ματς τελείωσε στο 0-3.
Το β' ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία.

Μου έκανε καλή εντύπωση ο Τσικάρσκι. Θετικός, αθλητικός, επιθετικός και γενικά έτοιμος να καλύψει το κενό που έχουμε στα αριστερά, ειδικά δημιουργικά.
Μακάρι να ξεχάσουμε σύντομα τον παικταρά Ναδάλες.

Κατά τα άλλα, εγώ αποφάσισα ότι δεν θα κάνω τη χάρη στο Χριστοβασίλη να φύγω απ'το γήπεδο.
Είτε σκοπίμως, είτε δια της παραλείψεως, αυτό επιχειρεί εδώ και καιρό.
Και σήμερα, φάνηκαν τα πρώτα αποτελέσματα όπου ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις! Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά τέτοια κατάληψη.
Σήμερα τα άκουσε, όπως καμία άλλη φορά.
Τόσο από την 10, όπου εν χορώ τον έβριζε, όσο και από κατόχους διαρκείας της σκεπαστής που τον προπηλάκισαν επανειλημμένως με αποτέλεσμα να τον αναγκάσουν να φύγει απ'την κερκίδα.
Δυστυχώς δεν θα φύγει από την ΠΑΕ γιατί είναι γλυκιά η μπίζνα όταν δεν χρειάζεται να επενδύσεις...
Έστω κι έτσι, ο ΠΑΣ ήταν, είναι ( ; ) και θα είναι ο ΛΑΟΣ του.
Μπορεί να μένει μακρυά κατά καιρούς, με τα δίκια του, αλλά δεν αφανίζεται, δεν Ξανθοποιείται και δεν υποτάσσεται.

Εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστεί να ζήσουμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 20:35 »
Εγώ απο την άλλη, δεν νομίζω να πατήσω φέτος στο γήπεδο....

Εχει φτάσει η πίεσή μου 18 και είμαι σε κρίσιμη ηλικία...

Πρώτη φορά έφυγα σε αγώνα γιατί δεν άντεχα...

Δεν ξερω τι θα γίνει αλλά όπως είπα ασυλία τέλος..

Ας δώσει και το γήπεδο στα βαζέλια την Κυριακή..Ξέρει αυτό!
....

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 20:44 »
http://www.metrosport.gr/article/etsi-giortase-to-diplo-ivan-me-tous-gious-tou-photos

Το ζωσιμαδες μετονομάζεται σε Τούμπα της Ηπειρου

Μέχρι και ο Πετρακης ειπε οτι νιωθαμε σαν να παιζαμε εκτος εδρας
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 04 Φεβ 2018 20:48 από FanaticPaS »
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 20:46 »
Αλλο ζητημα να αναδεικνυεις 'η και να καταγγελεις τις βαρυτατες ευθυνες της Διοικησης για οσα συνεβησαν με το ντου και αλλο πραγμα να στρεφεσαι εναντια στην ομαδα με τον ενα 'η τον αλλο τροπο (αποχες, καπνογονα 'η αλλα που γραφτηκαν). Δηλαδη αν καποιοι πιαναν τη γυναικα τους καβαλα σε καποιον, η αντιδραση τους θα ηταν να κοψουν το πουλι τους; Η ομαδα ειναι πανω απο προσωπα, αν επιτρεψουμε να σπασει το δεσιμο ομαδας-κοσμου και το οποιο σφυρηλατειται στο γηπεδο, τελειωσε η ιστορια

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
  • Ζούλα όλοι οι αργιλέδες φυλαχτείτ' από τους τζέδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 20:56 »
Ηρθα μεσα στην εβδομαδα και σας ειπα μπαογκια δεν ερχονται για καλο στην πολη....
Αλλα και ποιος ειμαι εγω;!
Ειπα μετα την πυρποληση της Libertatia και την αγκαλια με τα ΜΑΤ εχουν ξεφυγει, οχι πανε για πρωταθλημα και γι αυτο οι εκδρομες.
Απο το πρωι ακουω για πιστολιες και ψυρισμα σε περιπτερα και μαγαζια, εφτασαν να ριξουν και την πορτα και να πεταξουν εξω κοσμο με την ανοχη των ΜΑΤατζηδων που σηκωθηκαν και εφυγαν...
Ο σπηκερ ειπε στο 44 καπου οτι ο κοσμος ηδη αποχωρει λογω 3-0...
Αυτα, εξυγειανση και πρωταθλημα στον γαβρο του Βορρα με οφσαιντ και ντου.
Καλησπερα

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 20:57 »
Το δεσιμο ομαδας-κοσμου με τον ΧΒ τον λιγουρη,τον ψωρολεμε,τον διακονιαρη εχει σπασει εδω και χρονια.....

Αποσυνδεδεμένος AjaxOfEpirus

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 21:09 »
Εχω 2 χρονια να παω γηπεδο και νιωθω δικαιωμενος για την επιλογη μου.Ντροπη και μονο ντροπη.Αν αυτο περασει απο τους οπαδους ετσι θα ειναι ταφοπλακα  για την ιστορια του συλλογου.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 21:45 »
Μεγάλη ντροπή. Μας έχεις μικρύνει πολύ χοντρέ με τους χειρισμούς σου. Τέτοιους αγώνες δεν τους βάζεις στη Viva. Και αν η αστυνομία δεν κάνει τη δουλειά της, κινείς διαδικασίες να μην αρχίσει καν το παιχνίδι μέχρι να επέρθει η τάξη. Από εδώ και πέρα δεν θα λυπάμαι καθόλου αν σου βάζουν πρόστιμο και εύχομαι τα καπνογόνα να ανάβουν σε κάθε αγωνιστική. Βρες αγοραστή σύντομα και πλήρωνε τα χρέη που δημιούργησες (βάλε το χέρι στα ταμεία της Benjamin αν χρειαστεί).

Αγωνιστικά δεν ξέρω αν μπορούσαμε κάτι παραπάνω παιδιά. Εντάξει δεν δείξαμε μεγάλο πάθος αλλά ούτε μου φάνηκε ότι καταθέσαμε τα όπλα. Μια μέτρια απόδοση είχαμε σήμερα. Βελλίδη μπράβο. Ήσουν και λίγο άτυχος στα 2 γκολ γιατί εκεί η πόρνη έκανε γκέλα και πήγε σε αντίπαλο. Ο Τσικάρσκι μου άρεσε και είχε τσαμπουκά. Περαστικά στον Λίλα. Μπράβο Πέδρο πήρες την παρθενιά του ξανθού.

Υ.Γ. Αναρωτιέμαι αν η ΠΑΕ μπορούσε να ζητήσει από το διαιτητή να μη γίνει ο αγώνας μέχρι να φύγουν οι αούγκανοι ή να κυνηγήσει νίκη στα χαρτιά (πριν φυσικά ο διαιτητής ξεκινήσει το παιχνίδι). Αλλά πού να τα βάλει με το αφεντικό...

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 21:50 »
συμφωνώ σε όλα με τον μυθο ... αυτή ειναι η ουσία ...

αυτό θα πρεπε να κάνει ένας πρόεδρος που σεβεται την ομάδα τον κόσμο και την πόλη μας ...
θα έπρεπε να πει αν δε φύγουν οι αούγκανοι και να καθίσουν οι φίλαθλοι του πας στις θέσεις που έχουν πληρώσει εγώ την ομάδα δεν την κατεβάζω στο γήπεδο και καντε ότι θέλετε

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 21:51 »
Αν μέρος των ούγκανων πουν ότι έχουν εισιτήριο στην θύρα και θέλουν να κάτσουν στην θέση τους τι θα γίνει;;;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 21:57 »
Αν μέρος των ούγκανων πουν ότι έχουν εισιτήριο στην θύρα και θέλουν να κάτσουν στην θέση τους τι θα γίνει;;;

επιστροφή μετρητών και διώξιμο αφού είχε βγει ανακοίνωση για το ποια θύρα τους έχει δοθεί.