Διαχειριστες παρτε μαθημα απο το τελευταιο μηνυμα βακαλαου πως μιλαγε πριν κερδισει και τι εγραψε τωρα που πηρε το διπλο στο τσεπακι
Καλα μας κανει και μας πουλαει και πνευμα απο πανω, αφου αφηνετε κατι τετοιους να γραφουν εδω
Ειπαμε δημοκρατια δεν υπαρχει στην χωρα γενικα, οποτε μην αφηνετε παραμονες τετοιων αγωνων να μπαινουν κομπλεξικα ατομα να τα κανουν μπουρδελο
Μπλοκαρετε χωρις φοβο οποιον πρεπει ,γιατι ειναι ελαχιστα τα ατομα που γραφουν συστηματικα και σωστα οπως ο syberia
Οι αλλοι μπαχαλακηδες ειναι αναλογα με τις συνθηκες και τα συμφεροντα τους
Διακρινω μια υποκρισια σχετικα με τον χριστοβασιλη χωρις να ξερω ακριβως το ρολο του στα σημερινα
Επρεπε δηλαδη να συμβουν αυτα για να λετε οτι δεν ξαναπατατε γηπεδο?
Δεν ειχατε αρκετους λογους μεχρι σημερα για να το κανετε?
Εγω πιστευω οτι αυτοι που σπασανε την πορτα δεν ειχαν εισιτηρια και μπηκανε ετσι
Η αστυνομια γιατι δεν υπηρχε να προστατευσει τις θυρες?
Μοιαζει σαν να ειχε τετοια εντολη απο καπου οτι εκει θα μπουν αερα
Συν το οτι ηταν φανερο οτι οι συγκεκριμενοι δεν θελαν για καποιο λογο με τιποτα να κανουν επεισοδια
Αν θελαν τωρα θα μετραγαμε νεκρους
Εγω στο συλλαλητηριο περασα καλυτερα παντως, αν και πολυ πιθανο να εμπαινα και εγω τζαμπα μολις σπασανε οι πορτες
Καποιοι σκανε τα λεφτα τους στον χοντρο για να κανει μεταγραφες το καλοκαιρι και να παμε για πρωταθλημα
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Απο ποτε η αγαπη για τον ΠΑΣ πρεπει να οδηγει στην τρελα και την παρανοια υποχρεωτικα?