Αποστολέας Θέμα: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 94059 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ
« Απάντηση #475 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 00:45 »

Την ώρα που μπήκα στο γήπεδο,αρκετά νωρίτερα του αγώνα,το πέταλο μαζί με το διαχωριστικό με την πόρτα ήταν ήδη γεμάτο φουλ.
Μετά σκάσανε αυτοι από την πορεία κι έγινε ότι εγινε.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #476 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 00:52 »
Την οικονομική χρεοκοπία την συνοδεύει δυστυχώς η ηθική κατάπτωση, η ανυποληψία και η ασέβεια προς την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας. Φυσικός και ηθικός αυτουργός ο κ. Χριστοβασίλης και τα υπόλοιπα μέλη (βλέπε μαριονέτες, γλάστρες, διακοσμητικοί, υποτακτικοί κ.λπ.) της διοίκησής του. Φυσικά κάποιοι θα πουν ότι αυτός είναι ο εξυγειαντής και ο καλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών!!! Και αφού δεν έχουμε κάποιον άλλον να προτείνουμε, μια χαρά είναι. Το ακούμε καιρό αυτό. Ας το ξανασκεφτούν.

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #477 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 00:59 »
Δυστυχώς, ο sellos έχει δίκιο... ο λαός του ΠΑΣ έχει εξαφανιστεί και αυτή είναι η πικρή αλήθεια, όσο και να μη θέλουμε να το δεχτούμε πέρα απ' τα καραγκιοζιλίκια του χοντρού. Τέτοια θλίψη φέτος και τόσα απανωτά χαστούκια, με πάνε πολλά χρόνια πίσω...

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #478 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 01:01 »
 Στην μεγάλη μεταφέρθηκαν ούνοι και από την 7. Άνοιξαν την πόρτα που συνδέει τις δύο θύρες. Αν τους την άνοιξαν ή την έσπασαν δεν ξέρω.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #479 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 01:05 »
Στην μεγάλη μεταφέρθηκαν ούνοι και από την 7. Άνοιξαν την πόρτα που συνδέει τις δύο θύρες. Αν τους την άνοιξαν ή την έσπασαν δεν ξέρω.

Τους την ανοιξε η αστυνομια με εντολη ταξιαρχου.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #480 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 01:08 »
αγαπητοι φιλοι γιαννιωτες,
θελω να σας ευχαριστησω για τη φιλοξενια στο γηπεδο και στο φορουμ, περασαμε ενα ομορφο ποδοσφαιρικο απογευμα σε ενα φιλοξενο γηπεδο μιας ιστορικης ομαδας με αγνο φανατικο (μεσα στα αθλητικα πλαισια) και συμπαθεστατο κοινο
αντιλαμβανομαι την στεναχωρια σας για αυτο που ειδατε στο γηπεδο σημερα αλλα η λαχταρα τοσων δεκαετιων να δουμε την ομαδα πρωτη ειναι εκτος οριων
ειστε ευπροσδεκτοι στην τουμπα (στην οποια ποτε δεν εχετε αντιμετωπισει προβλημα), οπως παντα, αλλα και στο δικο μας φορουμ greeksupporters.com στο οποιο μπορειτε να ανοιξετε ξεχωριστο τοπικ για τον πας γιαννενα (οπως εχουν ακομα και ο πανιωνιος, ο ατρομητος κλπ) και να συμμετεχετε ελευθερα σε οποιαδηποτε απο τις ποικιλες συζητησεις που γινονται χωρις διαγραφες χωρις τιποτα
ευχομαι να ειμαστε γεροι του χρονου να τα ξαναπουμε

ωραίο το μήνυμά σου φίλε μου αλλά για τον Χριστοβασίλη τον φίλο σου,όχι για τους οπαδούς του ΠΑΣ.Οι οπαδοί του ΠΑΣ δε θέλουν να βλέπουν <φιλικά παιχνίδια>,που μάλιστα κρίνονται και με γκόλ OF SIDE δυό παικτών και μισού μέτρου!!!!
Επίσης,οι <Χριστοβασίληδες> σου τελείωσαν,δεν έχει άλλους!!Δεν ξέρω πόσα πέναλτυ σαν αυτό του Αγρινίου θα πάρεις ακόμη αλλά με τον 1 και τίποτα πυγμαίο Πέλκα και τον αρρωστιάρη τον Πρίγιοβιτς πρωτάθλημα δε θα πάρεις!!!!Δεν ξέρω αν από τους άλλους συνδιεκδικητές σου αξίζει κάποιος να το πάρει....εσύ σίγουρα όμως δεν το αξίζεις αφού για να πάρεις ΣΤΗΜΕΝΟ ματς χρειάζεσαι και γκόλ OF SIDE ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Blue bull

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #481 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 01:09 »
Δεν θέλω να πω πολλά όμως λόγω σπουδών στην συμπρωτεύουσα πήγα έξω από την 7 να χαιρετίσω κάποιους φίλους. Πρώτον πλησιαζες χωρίς τον παραμικρό έλεγχο, δεύτερο η είσοδος έγινε με ντου έτσι τα εισιτήρια δεν κόπηκαν. Όταν λοιπόν ανακυκλωθηκαν σε κόσμο χωρίς εισιτήριο αυτοί απαίτησαν να μπουν με τον υπεύθυνο της αστυνομίας να λέει έχω ήδη 1500 άτομα μέσα δεν μπαίνουν άλλοι όμως αυτοί είχαν εισιτήρια (για την 7) τότε ο υπεύθυνος μίλησε με κάποιον στο τηλέφωνο και έδωσε εντολή να φύγουν οι διμοιρίες και ανακοίνωσε στον όχλο ότι αποφασίστηκε να εισέλθουν στη θύρα 4 και να κατευθυνθούν προς τα εκεί τα υπόλοιπα τα γράψαν άλλοι. Με ποιον μίλησε στο τηλέφωνο; Όλα τα λεφτά η απάντηση. Θα το μάθουμε άραγε; Επίσης είμαι κάτοχος διάρκειας 15 χρόνια στην ίδια θέση που σήμερα δεν έκατσα.Παρακαλω να ανοίξει ένα τοπικ να μαζευτούμε όσοι θέλουμε να κινηθούμε νομικά κατά της ΠΑΕ. Επίσης με δικηγόρο φίλο που μίλησα μου είπε ότι με βάση τον αθλητικό νόμο η ΠΑΕ είχε 1000 λόγους να μην δεχθεί να αρχίσει το ματς αλλά δηλώσαμε ολοκληρωτική υποδούλωση. Κατέβασε τα παντελόνια ο χοντρός στον Ιβάν σαν τελειωμένη ιερόδουλη της Συγγρού και εμείς βρίζουμε τον Πασχαλάκη...... έλεος.

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #482 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 01:12 »
Εχει εξαφανιστει ο λαος του ΠΑΣ εδω και χρονια.
Που ηταν οταν το παχυδερμο τον κοροιδευε με τις αδειοδοτησεις?10 ατομα ημασταν απ εξω και μας ανεφεραν ολοι ως γραφικους.
Που ηταν οταν το παχυδερμο αφηνε εξω απ το γηπεδο συγκεκριμενους οπαδους γιατι ανηκαν σε συγκεκριμενο συνδεσμο επειδη ετσι γουσταρε?
Που ηταν οταν εκανε οτι γουσταρε στην ομαδα πλουτιζοντας αυτος και οι αυλικοι του?
Δεν υπαρχει τιποτα πλεον που να θυμιζει ΠΑΣ.Ουτε παιχτες,ουτε οπαδοι,ουτε διοικηση.Ειναι απλα μια εταιρεια δικια του.Τελειωσε ο ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #483 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 01:12 »
αγαπητοι φιλοι γιαννιωτες,
θελω να σας ευχαριστησω για τη φιλοξενια στο γηπεδο και στο φορουμ, περασαμε ενα ομορφο ποδοσφαιρικο απογευμα σε ενα φιλοξενο γηπεδο μιας ιστορικης ομαδας με αγνο φανατικο (μεσα στα αθλητικα πλαισια) και συμπαθεστατο κοινο
αντιλαμβανομαι την στεναχωρια σας για αυτο που ειδατε στο γηπεδο σημερα αλλα η λαχταρα τοσων δεκαετιων να δουμε την ομαδα πρωτη ειναι εκτος οριων
ειστε ευπροσδεκτοι στην τουμπα (στην οποια ποτε δεν εχετε αντιμετωπισει προβλημα), οπως παντα, αλλα και στο δικο μας φορουμ greeksupporters.com στο οποιο μπορειτε να ανοιξετε ξεχωριστο τοπικ για τον πας γιαννενα (οπως εχουν ακομα και ο πανιωνιος, ο ατρομητος κλπ) και να συμμετεχετε ελευθερα σε οποιαδηποτε απο τις ποικιλες συζητησεις που γινονται χωρις διαγραφες χωρις τιποτα
ευχομαι να ειμαστε γεροι του χρονου να τα ξαναπουμε
Δεν μαςχ@@@εις ρε Νταλαρα. Εχεις φτιαξει μια χουντα στο ποδοσφαιρο με χρακτηριστικα γνησιας μαφιας.Ερχεσαι στην πολη μας, στο σπιτι μας και με τακτικες κατακτητη, τα κανεις γης μαδιαμ χωρις να σεβαστεις ουτε μικρα παιδια, ουτε οικογενειες ουτε τιποτα. Ντροπη σου. Εχει ο καιρος γυρισματα ομως .

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Φεβ 2018 01:46 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #484 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 01:18 »
Αληθεια αυτος ο βρυκολακας που μοιραζει δεζμιδες με εισητηρια σε παοκτζιδες θα γινει τιποτα?

Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #485 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 01:19 »
Μαζεύω όσα έχουν ειπωθεί μόνο για τα σκηνικά να βγάλουμε μια άκρη:

Παράθεση
Αυτοί που μπήκαν σήμερα στη μεγάλη ήταν η θύρα τέσσερα.
Παράθεση
Μολότοφ έσκασε στο ταρτάν στο τέλος του αγώνα.Κάτι φωτοβολίδες έφυγαν από έξω.Παόκια τα έσπαγαν από έξω.Η αστυνομία κοιτούσε και έβγαζε φωτογραφίες.Τα ματ κοιτούσαν τον αγώνα δωρεάν.
Παράθεση
Ολόκληρη η θύρα 4 και 6, καθώς επίσης και μεγάλο μέρος της 3 από διάσπαρτους τέτοιους.
Παράθεση
Φοιτητης 'η φοιτητρια πηγαινε και αγοραζε για φιλους 'η συγγενεις τους.
Παράθεση
Διαβαζω, τραυματιας οπαδος δικος μας, πεσιμο στον καφενε "εντος εδρας" απο μπαογκια, 1 αμαξι φλοκο και 2 προσαγωγες
Παράθεση
Η κυρά-χαρίκλεια που έκραζε ως αλήτες όσους τα έψαλαν στον ΧΒ για την πώληση εισιτηρίων σε Παοκτσήδες
Παράθεση
Από 3 διαφορετικές πλευρές ενημερώθηκε πως είδανε τον Βρυκόλακα να πουλάει εισιτήρια σε δεσμίδα στους Παοκτσήδες
Παράθεση
προτού την έξοδο των Παοκτσήδων στην οδό Μιχαηλίδη υπήρξε εκτόξευση αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού προς τους Παοκτσήδες
Παράθεση
Είδα ένα ποτάμι παοκτζιδες που η αστυνομία έφυγε και το άφησε ανεξέλεγκτο απ' τη θύρα 7 μέχρι τη μεγάλη κερκίδα μπροστά στα μάτια μου.
Εκεί έσπασαν την πόρτα και μπήκαν με ντου στην θύρα 4.
Παράθεση
Κυνδινευσαν παιδιά και οικογενειάρχες απ' την στρατιά των γαυρων του βορρά με τα λοσταρια.
Γύρω στις 7+20 ανανδροι 25 στον αριθμό με 30 φορώντας κράνη και λοστούς την έπεσαν σε καφέ στο γήπεδο με οπαδούς που απλά καθόταν. Από εκεί έφυγαν τρέχοντας κ η αστυνομία τους έκανε προσαγωγή και του άφησε ελεύθερους.
Γιατί κύριοι? Τι τηλέφωνα έπεσαν?
Παράθεση
γαι την ακριβεια ανενοχλητα τα παοκια εκαναν το μισο γυρο του γηπεδου πριν σπασουν την πορτα και αφου πρωτα ειχαν παει στην 9 για πετροπολεμο
Παράθεση
Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την καλή συνεργασία ώστε να φιλοξενηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον αγώνα
Παράθεση
Καταρχήν οι περισσότεροι που έκαναν ντου δεν είχαν εισιτήρια. Αυτό το λεω επειδή ήμουν εκεί εκείνη την ώρα. Υπήρχε ένας μικρός αριθμός που είχε εισιτήριο. Οι πιο περισσότεροι  ομως οχι.
Παράθεση
ποφασησαν λοιπον να τους στιβαξουν ολους στην 7. Οταν εγινε το ντου η αστυνομικοί ειχαν παρει εντολη να φυγουν απο εκει. Ο λογος άγνωστος. Οταν ειδαν την κατάσταση στην κερκιδα απο τον ΠΑΣ έθεσαν θεμα ασφάλειας διεξαγωγης του παιχνιδιου. Ο παρατηρητης ειπε οτι δεν υπαρχει κυνδινος και οτι μπορει να ξεκινησει ο αγωνας. Νομιζω οτι σε αυτο συμφωνησε και η αστυνομια.
Παράθεση
Αμεσως μετα εκαναν ντου 15-20 μπαοκια με ροπαλα και μαχαιρια.
Παράθεση
ο παρατηρητης ο οποιος πηρε εναν απο την παε παοκ τηλ και ειπε επι λεξη " καποιοι δικοι σας επιτέθηκαν σε κοσμο εξω απο το γηπεδο. Εδωσα το οκ για το ματς και με κρεμάτε ετσι?''
Παράθεση
Την ώρα που μπήκα στο γήπεδο,αρκετά νωρίτερα του αγώνα,το πέταλο μαζί με το διαχωριστικό με την πόρτα ήταν ήδη γεμάτο φουλ.
Μετά σκάσανε αυτοι από την πορεία κι έγινε ότι εγινε.
Παράθεση
Στην μεγάλη μεταφέρθηκαν ούνοι και από την 7. Άνοιξαν την πόρτα που συνδέει τις δύο θύρες. Αν τους την άνοιξαν ή την έσπασαν δεν ξέρω
Παράθεση
Τους την ανοιξε η αστυνομια με εντολη ταξιαρχου.
Παράθεση
πήγα έξω από την 7 να χαιρετίσω κάποιους φίλους. Πρώτον πλησιαζες χωρίς τον παραμικρό έλεγχο, δεύτερο η είσοδος έγινε με ντου έτσι τα εισιτήρια δεν κόπηκαν. Όταν λοιπόν ανακυκλωθηκαν σε κόσμο χωρίς εισιτήριο αυτοί απαίτησαν να μπουν με τον υπεύθυνο της αστυνομίας να λέει έχω ήδη 1500 άτομα μέσα δεν μπαίνουν άλλοι όμως αυτοί είχαν εισιτήρια (για την 7) τότε ο υπεύθυνος μίλησε με κάποιον στο τηλέφωνο και έδωσε εντολή να φύγουν οι διμοιρίες και ανακοίνωσε στον όχλο ότι αποφασίστηκε να εισέλθουν στη θύρα 4 και να κατευθυνθούν προς τα εκεί,  Με ποιον μίλησε στο τηλέφωνο;
Παράθεση
με βάση τον αθλητικό νόμο η ΠΑΕ είχε 1000 λόγους να μην δεχθεί να αρχίσει το ματς

Να τα καμαρώνουμε.
Ας γίνει η κουβέντα με βάση αυτά, ας διορθωθεί κάτι λάθος, ή ας προστεθεί κάτι που δεν γράφηκε.

Ναι θυμήθηκα και ένα ακόμη που δε νομίζω αναφέρθηκε:

Σπάσαν τα ουγκανά και το μηχάνημα πωςτολενγαμωτρεμωαπτανευραμ που ακυρωνει τα εισιτήρια κι ετσι χειροκίνητα γινόταν ότι γινόταν στον έλεγχο.

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #486 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 01:25 »
 Ρε μπακαλιάρε εδώ δε μας σεβαστήκατε στο σπίτι μας, θα είμαστε ευπρόσδεκτοι στην τούμπα σας; Τα κατορθώματά σας αναφέρονται νωρίτερα. Και χωρίς να προκληθείτε. Δεν αναφέρομαι φυσικά στο πόσοι ήρθατε ακάλεστοι...

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #487 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 01:32 »
Για τον παρατηρητη αγώνα  ημουν κ εγω μεσα και ακουσα το τηλεφωνημα..
Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #488 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 01:43 »
Παράθεση
ότι αποφασίστηκε να εισέλθουν στη θύρα 4 και να κατευθυνθούν προς τα εκεί
Ρε φίλε "αποφασίστηκε".
Ακουσες από ποιους;

Κι αφου την τρελα μου αποφασίστηκε και τους κατευθυναν προς τα κει, γιατι τς ειχαν απέξω και μπηκαν με ντου;
Και ποιος αποφασισε να κατευθυνθουν σα να πηγαίναν σχολική εκδρομή και μάλιστα ασυνόδευτη;

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #489 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 01:48 »
Παράθεση

Για τον παρατηρητη αγώνα  ημουν κ εγω μεσα και ακουσα το τηλεφωνημα
Ήσουν και στην κουβέντα που έγινε εκτός γηπέδου με τα στελέχη της ΠΑΕ? Αν ήσουν μπορείς να επιβεβαιώσεις όσα είπα
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Φεβ 2018 01:56 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #490 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 02:04 »
Παράθεση
Κι αφου την τρελα μου αποφασίστηκε και τους κατευθυναν προς τα κει, γιατι τς ειχαν απέξω και μπηκαν με ντου;
Και ποιος αποφασισε να κατευθυνθουν σα να πηγαίναν σχολική εκδρομή και μάλιστα ασυνόδευτη;
Μπορει να ηθελαν να φανει σαν ντου.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #491 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 02:14 »
Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο μια και καλή. Σε εμάς 2000 παοκια μπήκαν στο γήπεδο με ντου. Γιατί? Γιατί έτσι ήθελαν. Τα ίδια άτομα έσπασαν ότι βρήκαν. Γιατί? Γιατί έτσι ήθελαν. Οι γαύροι στο ντέρμπυ έκαναν ντου στο τέλος στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί? Επειδή έχασαν. Έχει καταντήσει αηδία και κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερο. Ας σταματήσουν μια και καλή το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #492 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 02:17 »
Διαχειριστες παρτε μαθημα απο το τελευταιο μηνυμα βακαλαου πως μιλαγε πριν κερδισει και τι εγραψε τωρα που πηρε το διπλο στο τσεπακι
Καλα μας κανει και μας πουλαει και πνευμα απο πανω, αφου αφηνετε κατι τετοιους να γραφουν εδω
Ειπαμε δημοκρατια δεν υπαρχει στην χωρα γενικα, οποτε μην αφηνετε παραμονες τετοιων αγωνων να μπαινουν κομπλεξικα ατομα να τα κανουν μπουρδελο
Μπλοκαρετε χωρις φοβο οποιον πρεπει ,γιατι ειναι ελαχιστα τα ατομα που γραφουν συστηματικα και σωστα οπως ο syberia
Οι αλλοι μπαχαλακηδες ειναι αναλογα με τις συνθηκες και τα συμφεροντα τους

Διακρινω μια υποκρισια σχετικα με τον χριστοβασιλη χωρις να ξερω ακριβως το ρολο του στα σημερινα
Επρεπε δηλαδη να συμβουν αυτα για να λετε οτι δεν ξαναπατατε γηπεδο?
Δεν ειχατε αρκετους λογους μεχρι σημερα για να το κανετε?

Εγω πιστευω οτι αυτοι που σπασανε την πορτα δεν ειχαν εισιτηρια και μπηκανε ετσι
Η αστυνομια γιατι δεν υπηρχε να προστατευσει τις θυρες?
Μοιαζει σαν να ειχε τετοια εντολη απο καπου οτι εκει θα μπουν αερα
Συν το οτι ηταν φανερο οτι οι συγκεκριμενοι δεν θελαν για καποιο λογο με τιποτα να κανουν επεισοδια
Αν θελαν τωρα θα μετραγαμε νεκρους

Εγω στο συλλαλητηριο περασα καλυτερα παντως, αν και πολυ πιθανο να εμπαινα και εγω τζαμπα μολις σπασανε οι πορτες
Καποιοι σκανε τα λεφτα τους στον χοντρο για να κανει μεταγραφες το καλοκαιρι και να παμε για πρωταθλημα
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Απο ποτε η αγαπη για τον ΠΑΣ πρεπει να οδηγει στην τρελα και την παρανοια υποχρεωτικα?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #493 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 02:56 »
GAVOS  ότι έγραψες επιβεβαιώνω...
Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #494 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 03:28 »
ΠΟΥΛΑ - ΦΥΓΕ  ρε βιαστή των ονείρων και της ιστορίας μας!!! ΦΥΓΕΕΕ!!!

ΥΓ Μέσα στο "εντος" ήμουν και εγω. Και σαν να είχα ενα προαίσθημα οτι θα προσπαθήσουν ανύποπτα να μας την πέσουν...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #495 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 04:56 »
Έτσι είναι φίλοι
Σήμερα έπεσε το κάστρο μας
Τα κάστρα πέφτουν από μέσα
Από ανθρωπάκια μικρά, εφιάλτες, που ανοίγουν κεκροπορτες, που τους μνημονεύει αιώνες αργότερα η ιστορία για την πράξη τους αυτή

Υγ 5 το πρωί
Φύγε ρε!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #496 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 08:50 »
Αρα προφανως ολα ηταν προμελετημενα απο τα παοκια, τον δικο μας και την αστυνομια.
Και για ακομα μια φορα εμεις την φαγαμε στον κ@λο.

Ο παρατηρητης ειναι για να εφαρμοζει τα του νομου. Αλλα ειχαμε τον νομο του κοκακια, τωρα εχουμε τον νομο της στεπας...Και παλι η εξυγιανση ηρθε...
ΑΛΛΑ αυτο που με νοιαζει ειναι οτι εδω και καιρο ο δικος μας μας κοροιδευει...το ξεραμε και παλι χθες μας το απεδειξε....Και επειδη εχω ξαναπει οτι αυτος τον ΠΑΣ τον βλεπει απλα σαν μια επιχειρηση, ε εμενα δεν μου αρεσει το προιον του...

Αντε και  γαμησου χοντρε.ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ
....

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #497 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 08:51 »
καλημέρα κύριοι..πέσαμε απ τα σύννεφα,ε?
να ρωτήσω τώρα εγώ,με το λίγο μυαλό που χω...αν βρεθεί ένας πιτσιρικάς ή μη,κ ρωτήσει "γιατί δε μαζέφτκαν άλλοι δυο χιλιάδες θκοι μας,να τσακίσουν πριν το ματς τους ορκ?",ποια θα πρέπει να είναι η απάντηση?....η ερώτηση δεν είναι μόνο εκ του πονηρού (με ρώτησε ο γιος μου ψες βράδυ,αλλά το τι του απάντησα είναι αλλού παπά ευαγγέλιο),αλλά έχει κ συνέχεια.....μια φωτο απ τα παλιά,που δείχνει το βρυκόλακα (αυτόν ντε που είπαν μερικοί εδώ μέσα ότι πούλαγε εισητήρια με καπέλο στους ορκ),να καμαρώνει σα γύφτικο σκεπάρνι μπροστά από πανί της αναγέννησης αρτας πριν από χρόνια,τη θυμάται κανείς?...... είμαι σίγουρος,(κατι ψιλά γνωρίζω από ψυχολογία),πως το μεγάλο πρόβλημα για μερικούς είναι πως δεν είμαστε ισάξιοι κάφροι με τους ορκ,κ όχι το πως δεν θα υπάρχουν ορκ....κ δεν είναι μόνο αυτό...δε θα περάσει πολύς καιρός ,(είτε μείνει ο χοντρός είτε πουλήσει),που δειλά δειλά,θα ακουστεί κάνα παράπονο του τύπου ,"ο κούγιας ήταν ότι ήταν,αλλά...."  ;)
Τελικά,τι ΠΑΣ,θέλουμε,τι λαό (συνδέσμους κ μη),θέλουμε,τι αυταπάτες έχουμε για αυτό το πρωτάθλημα που συμμετέχουμε,κ κυρίως,τι μπορούμε να κάνουμε (διαφορετικό)?
υγ..Τα ψόφια ψάρια πάνε πάντα με το ρεύμα.
Ίσως γιατί δεν το ξέρουν πως είναι ψόφια...
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #498 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 08:55 »
Να σου απαντησω εγω στα γρηγορα.
Θελω πρωταθλημα σαν αυτο που εχεις στην φωτο σου...
Λαο σαν αυτο που εχει στα ματς πρωταθληματος της φωτο σου..

Αλλα....επειδη εδω ειναι ολα διεφθαρμενα εδω και αιωνες, δεν γινεται τιποτα...
Επισης δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιατι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα..αν κανουμε κατι πρεπει να γινει με το  τροπο των ορκ, οποτε καταληγουμε σαν αυτους..

....

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #499 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 09:19 »
Να σου απαντησω εγω στα γρηγορα.
Θελω πρωταθλημα σαν αυτο που εχεις στην φωτο σου...
Λαο σαν αυτο που εχει στα ματς πρωταθληματος της φωτο σου..

Αλλα....επειδη εδω ειναι ολα διεφθαρμενα εδω και αιωνες, δεν γινεται τιποτα...
Επισης δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιατι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα..αν κανουμε κατι πρεπει να γινει με το  τροπο των ορκ, οποτε καταληγουμε σαν αυτους..
όμορφα τα λες,κ συμφωνούμε....μόνο που δεν είμαστε ορκ,δε θέλουμε να γίνουμε ορκ,κ δε κάνουμε κέφι αυτό που ζούμε.....άρα,κάτι πρέπει να κάνουμε,έτσι απλά.
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro