Αποστολέας Θέμα: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 94017 φορές)

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ
« Απάντηση #500 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 09:24 »
Το ματς με τον Παοκ ας είναι η "αρχή του τέλους για τον Χριστοβασίλη". Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να βρεθεί νέος επενδυτής, χωρίς επενδυτή το μόνο που θα πετυχαίνουμε με τις αντιδράσεις μας θα είναι να κάνουμε κακό στην ομάδα μας. Από την περιοχή μόνο δύο έχουν δείξει ότι έχουν ασχοληθεί με τα αθλητικά και μπορούν, ο Χήτος και ο Σεπετάς. Γι΄αυτούς δεν αποτελούν εμπόδιο τα χρέη και έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, το ζήτημα είναι αν θέλουν, γιατί έξω απ΄το χορό πολλοί χορεύουν. Ας αναλάβουν κάποιοι πρωτοβουλία για να βρεθεί νέος επενδυτής, αυτή είναι η μοναδική λύση για την ομάδα, όλα τ΄άλλα είναι "εν βρασμώ ψυχής".
Καλά εκείνος ο Σαβίδης τι έχει κάνει, έχει δημιουργήσει ιδιωτικό στρατό, κατέβηκαν με μισθωμένα βαν οι περισσότεροι και με οργανωμένο σχέδιο και έβγαινε στα ΜΜΕ ο κρετίνος καλώντας τους φιλάθλους να μην πάνε στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #501 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 09:26 »
Ο Σαββιδης απο εκει που εχει ερθει ετσι εχει μαθει...

Φιλε μου RASTA να κανουμε αλλα τι ακριβως?
....

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #502 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 09:40 »
Όσο σκέφτομαι, τόσο νευριάζω. Μη θεωρούμε απίθανο η χθεσινή ανακοίνωση να βγήκε για τα ... διαφυγόντα κέρδη απ το ντου...
Τα λόγια του παρατηρητή, επιβεβαιώνουν την ... εξυγίανση και το ΠΟΣΟ βλάκες ρομαντικοί είμαστε που ασχολούμαστε ακόμα με το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Λέτε πολλοί ότι δεν έπρεπε να τους αφήσει η αστυνομία να μπουν στην πόλη. ΠΩΣ; Να κλείσει τα σύνορα ας πούμε;
Λέτε πολλοί "γιατί τους άφησαν να μπουκάρουν;". Γιατί πήραν εντολές μήπως; Από ποιον; Τι από ποιον; Έχω δυο - τρεις- πέντε στο μυαλό μου.
Και -μη γελιέστε- αν δεν είχαν μπει, μέχρι και το ρολόι στην Πλατεία θα ταν ξηλωμένο σήμερα. 
Έχουμε τα νεύρα μας, μη διαβάζουμε και μαλακίες!

Ευθύνη έχει ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ και κανένας άλλος. Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ έβαλε τα εισιτήρια στο viva. Καλά, ζητάτε ΑΜΚΑ και σε λίγο θα ζητάτε και ΑΦΜ να διασταυρώσετε αν τα 25 ευρώ (25 ρε μαλάκα!) τα έχουμε δηλώσει ή αν είναι "μαύρα". Οι γαμω-νόμοι ΔΕΝ καλύπτουν τέτοιες ανοησίες; Όχι ε;   >:(  Και ΑΝ υπάρχει εισαγγελέας θα έπρεπε ΧΘΕΣ να είχε ασκήσει αυτεπάγγελτη δίωξη. Στον ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, στον Περιφερειάρχη, στον αστυνομικό διευθυντή, στον παρατηρητή, στον διαιτητή, στον Υπουργό με τους νόμους του κώλου... Υποψήφιοι πολλοί.  Ντάξει, από νομικά μια μυρωδιά έχω αλλά δε μπορεί να μην υπάρχει αδίκημα σε αυτό που συνέβη χθες. Μιλώ για τους ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ που ήρθαν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, χώθηκαν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ και κάθισαν με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ και ΜΠΟΡΩ, δίπλα σε οικογένειες.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #503 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 09:44 »
Να περιμένουμε σήμερα την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ. Εχθές μας είπαν θα μιλήσουν με στοιχεία κ ονόματα για το ποιος φταίει για ότι έγινε και ποιος έδωσε εντολή να  ξεκινήσει το ματς. Έπεσε τηλ από πολύ ψηλά. Αν δεν τοποθετηθεί η ΠΑΕ μέχρι αύριο θα γράψω αναλυτικά τι μας είπαν έξω από το γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #504 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 09:47 »
Να περιμένουμε σήμερα την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ. Εχθές μας είπαν θα μιλήσουν με στοιχεία κ ονόματα για το ποιος φταίει για ότι έγινε και ποιος έδωσε εντολή να  ξεκινήσει το ματς. Έπεσε τηλ από πολύ ψηλά. Αν δεν τοποθετηθεί η ΠΑΕ μέχρι αύριο θα γράψω αναλυτικά τι μας είπαν έξω από το γήπεδο.

Σώθκαμαν!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #505 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 09:57 »
Το έγραψα και παραπάνω. Δεν έχω διάθεση να δικαιολογήσω κανέναν. Αισθάνομαι όπως κ εσείς. Απλά γράφω τι είδα και τι μας είπαν. Και αυτά που μας είπαν ήταν σοβαρά.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #506 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:02 »
Λέτε πολλοί ότι δεν έπρεπε να τους αφήσει η αστυνομία να μπουν στην πόλη. ΠΩΣ; Να κλείσει τα σύνορα ας πούμε;

πολύ απλά σταματάνε τα λεωφορεία στην εγνατία και τα γυρίζουν πίσω από εκεί που ήρθαν

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #507 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:05 »
Το έγραψα και παραπάνω. Δεν έχω διάθεση να δικαιολογήσω κανέναν. Αισθάνομαι όπως κ εσείς. Απλά γράφω τι είδα και τι μας είπαν. Και αυτά που μας είπαν ήταν σοβαρά.

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφερόμουν

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #508 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:07 »

πολύ απλά σταματάνε τα λεωφορεία στην εγνατία και τα γυρίζουν πίσω από εκεί που ήρθαν

Τα ποια; Οι περισσότεροι ήρθαν με ΙΧ και μια ματιά στην πόλη χθες θα στο επιβεβαίωνε. Κάποια βανάκια που ήρθαν, έμαθα ότι ήρθαν απ το Σάββατο. Καλά τώρα, μιλάμε σοβαρά ότι μας φταίνε ΤΑ ΠΑΟΚ ή η αστυνομία; Πάλι εθελοτυφλούμε. Μήπως μας φταίει ο... Μιχαήλ;

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #509 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:10 »
Παράθεση
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για την 20η και 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος SuperLeague Σουρωτή Ελλάδας απέναντι στις ομάδες του Π.Α.Ο.Κ. και του Παναθηναϊκού.

Όπως είχαμε αναφέρει και στην ανακοίνωση της πώλησης των διαρκείας, για τους αγώνες απέναντι στις ομάδες του Π.Α.Ο.Κ. και Π.Α.Ο. θα ισχύσουν πέραν των εισιτηρίων για τους αγώνες και πακέτα που θα περιλαμβάνουν και τις 2 αγωνιστικές, τα οποία και θα είναι διαθέσιμα μέχρι τοΣάββατο 03/02/2017 στις 15:00.

Έτσι λοιπόν οι τιμές των εισιτηρίων και των πακέτων για τους αγώνες θα είναι ως εξής:

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 —> 25€

ΘΥΡΕΣ 9-10 —> 15€

ΘΥΡΑ 3VIP —> 30€

ΘΥΡΑ 5GOLD —> 40€

ΠΑΙΔΙΚΑ 6-9 —> 10€

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Παναθηναϊκός

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 —> 25€

ΘΥΡΕΣ 9-10 —> 15€

ΘΥΡΑ 3VIP —> 30€

ΘΥΡΑ 5GOLD —> 40€

ΠΑΙΔΙΚΑ 6-9 —> 10€

ΠΑΚΕΤΟ ΑΓΩΝΩΝ (ισχύει μέχρι Σάββατο 03/02/2017, 15:00)

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 —> 40€

ΘΥΡΕΣ 9-10 —> 20€

ΠΑΙΔΙΚΑ 6-9 —> 15€

Το πρόγραμμα διάθεσης των εισιτηρίων θα είναι ως εξής:

ΠΕΑΚΙ

ΤΡΙΤΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 – 17:00

ΜΠΟΥΤΙΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΤΡΙΤΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ ώρες καταστημάτων

Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες

ΚΥΡΙΑΚΗ 04/02 10:00 – έως την έναρξη του αγώνα

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται και ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους και τα παραπάνω πακέτα από το www.viva.gr

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ », για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
pasgiannina.gr
"...Και η επίδειξη της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.",
με κεφαλαία, γιατί έτσι γράφει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Και ρωτώ:
Καλά, κι εγώ μπορώ να βγάλω 10 εισιτήρια με 10 διαφορετικά ΑΜΚΑ...
Αλλά πώς μπορώ να το κάνω αυτό εάν δεν έχω και 10 διαφορετικές ταυτότητες???
Μετά απ' όσα ακούγαμε όλη την εβδομάδα για την κάθοδο των ούγκανων,
ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Η ΠΑΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ???
Με ποιό δικαίωμα άφησε "συμπολίτες μας" να προμηθεύονται εισιτήρια χωρίς τον απαραίτητο έλεγχο???
Και καλά, όταν κατάλαβαν τη μαλακία που έκαναν με το viva, το έκλεισαν, αλλά παρόλα αυτά καμιά 200αριά ιθαγενείς πρόλαβαν και τα πήραν.
Ακόμη κι εκεί λάθος της ΠΑΕ, έστω κι αν προσπάθησε να το διορθώσει.

Για ποιό λόγο συμφώνησαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΝΤΑΣ "οι υπεύθυνοι" για τη στίβαξη 1500 ιθαγενών σε πέταλο 800 θέσεων???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ Η ΠΑΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ???
Δε μου λέει τίποτα η διαβεβαίωση του παρατηρητή και της αστυνομίας.

ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ???
ΤΙΝΟΣ ΕΝΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ???

ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΛΟΙΟΣ  ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΧΑΛΑΡΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ???

ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ???

Δεν ξέρω εάν σου την έφεραν, πρόεδρα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
Τυχόν ευθύνες της αστυνομίας, ΣΕΝ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΟΥ ΛΑΘΗ...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ...

Επαναλαμβάνω, ΦΤΑΙΣ ΡΕ, ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ...
ΦΤΑΙΤΕ, ΟΛΟΙ ΡΕ, ΚΑΡΕΚΛΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ...

Θα τα ακούσεις, μικρέ προεδρούλη, θα τα ακούσεις από κοντά, face to face...

κ. Υπουργέ, κατά τ' άλλα, απαγορεύεται η μετακίνηση των οπαδών του Π.Α.Σ. στη Λάρισα για τον φόβο επεισοδίων...
ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ...

Υπάρχει τραυματίας φίλαθλος του Π.Α.Σ. και δεν έχει ξεσηκωθεί το σύμπαν στην πόλη μας???
Α, ξέχασα, ήταν και το "ντέρμπι" χθες...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Φεβ 2018 10:13 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #510 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:20 »
 Φίλε  Gavos πολλά σοβαρά ακούγονται κατά καιρούς για τη διοίκηση, αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάποια απάντηση - αντίδραση. Ότι και να μας πεις, θα μείνει εδώ μεταξύ μας, έτσι για να χαλιόμαστε ακόμη περισσότερο.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #511 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:24 »

Τα ποια; Οι περισσότεροι ήρθαν με ΙΧ και μια ματιά στην πόλη χθες θα στο επιβεβαίωνε. Κάποια βανάκια που ήρθαν, έμαθα ότι ήρθαν απ το Σάββατο. Καλά τώρα, μιλάμε σοβαρά ότι μας φταίνε ΤΑ ΠΑΟΚ ή η αστυνομία; Πάλι εθελοτυφλούμε. Μήπως μας φταίει ο... Μιχαήλ;

Όχι! Φταίνε: η Σούπερ Λίγκα, η αστυνομία, η ΕΠΟ, ο παρατηρτής, οι διαιτητές, τα παοκια, ο Σαββίδης! ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ Ο ΧΒ! Μη μσ τσιγκλάς να αρχισω!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #512 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:25 »
Και όσο σκέφτομαι ότι μας απαγορεύουν μετακινήσεις στους ΠΑΣολέδες ενώ στα μπαόκια που έχουν και βαρύ ιστορικό επεισοδίων τους επιτρέπουν, τόσο εκνευρίζομαι!! Τι σκατά χώρα είναι αυτή;
Εσύ πρόεδρε με ποιο σκεπτικό δίνεις εισιτήρια; Για να βγάλεις λίγα φράγκα παραπάνω; Αφού ξέρεις με τι αούγκανους έχεις να κάνεις! Σού έσπασαν και τα καθίσματα πέρσυ τέτοιον καιρό... Αν από την αρχή έλεγες δεν δίνουμε εισιτήρια, σιγά μην έρχονταν τόσοι αούγκανοι μαζεμένοι. Και η αστυνομία διαφορετικά θα προσέγγιζε το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #513 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:25 »
Ρε τι ψαχνετε ?

Οργανωμενο σχεδιο Ιβαν κρατος αστυνομια και Χριστοβασιλης.

Εγιναν ντου, καρεκλιδια, μεσα εξω χαμος, μεχρι και μολοτωφ στο ταρταν απο τη μερια μας  και ο παρατηρητης δεν εγραψε ΤΙΠΟΤΑ. Για να καταλαβετε ποσο μεσα στο κολπο ηταν ο Χριστοβασιλης.
Εστησε κωλο παρεδωσε το Ζωσιμαδες στον Ρωσο χαλιφη γνωριζοντας οτι ουτε αυτος θα τιμωρηθει αν γινει χαμος. Οι ανακοινωσεις πριν και μετα ειναι για τα ματια του κοσμου.
Θα τα ριξουν στην αστυνομια περιμενετε και θα δειτε.

Ποτε ξανα γηπεδο.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:27 »
Ευθύνη έχει ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ και κανένας άλλος. Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ έβαλε τα εισιτήρια στο viva.
Να σκεφτόμαστε ψύχραιμα. Αν δεν τα έβαζε στο viva τι θα γινόταν; Δε θα μπορούσε να αγοράσει εισιτήριο όποιος θέλει; Το ξαναγράφω: Είμαι φοιτητής, πάω την Πέμπτη ή τη Παρασκευή στη μπουτίκ και αγοράζω εισιτήριο για μένα, την κοπελιά μου, τον αδερφό μου και δυο φιλαράκια που όλοι θα έρθουν από τη Θεσσαλονίκη, την Έδεσσα ή δεν ξέρω εγώ από πού αλλού. Δίνω όλα τα απαραίτητα στοιχεία (ονοματεπώνυμα, ΑΜΚΑ και επικυρωμένο ακόμα φωτοαντίγραφο ταυτότητας που μου το έχουν στείλει με φαξ ή email) και αγοράζω κανονικότατα τα εισιτήρια πληρώνοντας το αναλογούν ποσό. Μπορώ επίσης να το κάνω μαζί με όλους αυτούς τη μέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Σταδίου. Αν και εφόσον υπάρχουν εισιτήρια μπορεί κανείς να μου απαγορέψει να αγοράσω; Όχι. Και ούτε θα έπρεπε αν το θέλετε κάποιοι (ας τα αγοράζαμε πρώτα εμείς στο κάτω κάτω της γραφής). Ας μην κυνηγάμε φαντάσματα κάποιοι ούτε να μπλέκουμε με θεωρίες συνωμοσίας.
Ως εδώ δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό και δε θα υπήρχε κανένα μεμπτό αν όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια πηγαίναν και κάθονταν στις θέσεις των εισιτηρίων τους. Όλα θα ήταν άψογα.
Το πρόβλημα αρχίζει από εδώ και κάτω.
Όσοι Παοκτσήδες είχαν εισιτήρια δεν πήγαν στις θέσεις των εισιτηρίων τους (που θα ήταν διάσπαρτες στο γήπεδο) αλλά πήγαν και κάθησαν συγκροτημένα σε δικό τους μέρος (πέραν της προβλεπόμενης 7). Μαζί με αυτούς χώθηκαν στο γήπεδο και απροσδιόριστος αριθμός οπαδών του ΠΑΟΚ που δεν είχαν καθόλου ειστήριο. Το αποτέλεσμα ήταν να εκδιωχθούν από τις θέσεις τους φίλαθλοι του ΠΑΣ που είχαν εισιτήριο γεγονός προσβλητικό και να εισέλθουν άτομα χωρίς κανένα έλεγχο γεγονός εγκληματικό καθώς αποτελούσε κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα ανθρώπων.
Είναι προφανές ότι υπήρξε μεγάλο πρόβλημα στο σχεδιασμό. Εγώ μπορώ να δεχτώ μια πιθανή επιχειρηματολογία της Διοίκησης που να λέει ότι η ίδια δεν είχε τις δυνάμεις να αποτρέψει το ντου. Δεν έπρεπε όμως να συμφωνήσει να διεξαχθεί το ματς κάτω από τέτοιες συνθήκες. Σε αυτό το σημείο θέλω να δω την επιχειρηματολογία της γιατί εκεί μου φαίνεται ότι έχει βαρειές ευθύνες. Και το γράφω χωρίς τη παραμικρή τάση μηδενισμού απέναντι στον πρόεδρο, δεν είμαι πρόθυμος να καβαλήσω κανένα κύμα λαϊκής δυσαρέσκειας απέναντί του (που σε κάποιες περιπτώσεις-όχι στην πλειοψηφία-δεν είναι και εντελώς άδολη)
Στο κλίμα που πάει να διαμορφωθεί για αποχές, καπνογόνα, τιμωρίες κτλ να πω ότι διαφωνώ εντελώς. Δεν είμαστε ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία ομάδα του κόσμου που κάποιοι χειρισμοί ή επιλογές της Διοίκησεις μπορεί να ξεσηκώνουν διαφωνίες, ή και να προσβάλλουν ακόμη, πολούς οπαδούς. Στη Newcastle πχ οι οπαδοί πνέουν τα μένεα κατά της Διοίκησης τους, το γήπεδο όμως το γεμίζουν. Όσο υπάρχει κόσμος στο γήπεδο (που μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του για τον πάσα ένα) υπάρχει και ομάδα. Όταν ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο, η ομάδα παίρνει το δρόμο για φούντο (και δεν εννοώ φούντο τον απλό υποβιβασμό αλλά τον ουσιαστικό αφανισμό). 

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Φεβ 2018 10:32 από OV1950 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #515 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:29 »
Η αστυνομία φταίει ουγκ.Κάναμε ότι μπορούσαμε ουγκ.Συγνώμη ουγκ.Στο τσακίρ κέφι φταίει ο υπουργός-κράτος ουγκ.

Δεν θα γράψουν ποτέ ήταν πολλά τα λεφτά παοκ ουγκ.

Τις μαλακίες τους τις είδαμε χθες.Τις μαλακίες που έγραψαν στην ανακοίνωση επίσης.

Ή θα είχαμε σκηνικά Λίβερπουλ στο πέταλο.Ή διαλυμένη πόλη.Ή νεκρούς στην σκεπαστή.
Ανίκανοι και επικίνδυνοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Φεβ 2018 10:34 από fon7 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #516 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:30 »
Η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση! Όχι στο σαϊτ της! Έβγαλε πρώτα το τσιράκι της για να προκαταλάβει τι θα ακολουθήσει!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:31 »
Ευθύνη έχει ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ και κανένας άλλος. Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ έβαλε τα εισιτήρια στο viva.
Να σκεφτόμαστε ψύχραιμα. Αν δεν τα έβαζε στο viva τι θα γινόταν; Δε θα μπορούσε να αγοράσει εισιτήριο όποιος θέλει; Το ξαναγράφω: Είμαι φοιτητής, πάω την Πέμπτη ή τη Παρασκευή στη μπουτίκ και αγοράζω εισιτήριο για μένα, την κοπελιά μου, τον αδερφό μου και δυο φιλαράκια που όλοι θα έρθουν από τη Θεσσαλονίκη, την Έδεσσα ή δεν ξέρω εγώ από πού αλλού. Δίνω όλα τα απαραίτητα στοιχεία (ονοματεπώνυμα και ΑΜΚΑ) και αγοράζω κανονικότατα τα εισιτήρια πληρώνοντας το αναλογούν ποσό. Μπορώ επίσης να το κάνω μαζί με όλους αυτούς τη μέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Σταδίου. Αν και εφόσον υπάρχουν εισιτήρια μπορεί κανείς να μου απαγορέψει να αγοράσω; Όχι. Και ούτε θα έπρεπε αν το θέλετε κάποιοι (ας τα αγοράζαμε πρώτα εμείς στο κάτω κάτω της γραφής). Ας μην κυνηγάμε φαντάσματα κάποιοι ούτε να μπλέκουμε με θεωρίες συνωμοσίας.
Ως εδώ δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό και δε θα υπήρχε κανένα μεμπτό αν όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια πηγαίναν και κάθονταν στις θέσεις των εισιτηρίων τους. Όλα θα ήταν άψογα.
Όσοι Παοκτσήδες είχαν εισιτήρια δεν πήγαν στις θέσεις των εισιτηρίων τους (που θα ήταν διάσπαρτες στο γήπεδο) αλλά πήγαν και κάθησαν συγκροτημένα σε δικό τους μέρος (πέραν της προβλεπόμενης 7). Μαζί με αυτούς χώθηκαν στο γήπεδο και απροσδιόριστος αριθμός οπαδών του ΠΑΟΚ που δεν είχαν καθόλου ειστήριο. Το αποτέλεσμα ήταν να εκδιωχθούν από τις θέσεις τους φίλαθλοι του ΠΑΣ που είχαν εισιτήριο γεγονός προσβλητικό και να εισέλθουν άτομα χωρίς κανένα έλεγχο γεγονός εγκληματικό καθώς αποτελούσε κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα ανθρώπων.
Είναι προφανές ότι υπήρξε μεγάλο πρόβλημα στο σχεδιασμό. Εγώ μπορώ να δεχτώ μια πιθανή επιχειρηματολογία της Διοίκησης που να λέει ότι η ίδια δεν είχε τις δυνάμεις να αποτρέψει το ντου. Δεν έπρεπε όμως να συμφωνήσει να διεξαχθεί το ματς κάτω από τέτοιοες συνθήκες. Σε αυτό το σημείο θέλω να δω την επιχειρηματολογία της γιατί εκεί μου φαίνεται ότι έχει βαρειές ευθύνες. Και το γράφω χωρίς τη παραμικρή τάση μηδενισμού απέναντι στον πρόεδρο, δεν είμαι πρόθυμος να καβαλήσω κανένα κύμα λαϊκής δυσαρέσκειας απέναντί του (που σε κάποιες περιπτώσεις-όχι στην πλειοψηφία-δεν είναι και εντελώς άδολη)
Στο κλίμα που πάει να διαμορφωθεί για αποχές, καπνογόνα, τιμωρίες κτλ να πω ότι διαφωνώ εντελώς. Δεν είμαστε ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία ομάδα του κόσμου που κάποιοι χειρισμοί ή επιλογές της Διοίκησεις μπορεί να ξεσηκώνουν διαφωνίες, ή και να προσβάλλουν ακόμη, πολούς οπαδούς. Στη Newcastle πχ οι οπαδοί πνέουν τα μένεα κατά της Διοίκησης τους, το γήπεδο όμως το γεμίζουν. Όσο υπάρχει κόσμος στο γήπεδο (που μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του για τον πάσα ένα) υπάρχει και ομάδα. Όταν ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο, η ομάδα παίρνει το δρόμο για φούντο (και δεν εννοώ φούντο τον απλό υποβιβασμό αλλά τον ουσιαστικό αφανισμό). 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, δεν μπορείς να αγοράσεις εισιτήριο χωρίς την την ταυτότητά σου.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ, επαναλαμβάνω, δεν έπρεπε να το επιτρέψει να συμβεί._

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #518 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:36 »

Να σκεφτόμαστε ψύχραιμα. Αν δεν τα έβαζε στο viva τι θα γινόταν; Δε θα μπορούσε να αγοράσει εισιτήριο όποιος θέλει; Το ξαναγράφω: Είμαι φοιτητής, πάω την Πέμπτη ή τη Παρασκευή στη μπουτίκ και αγοράζω εισιτήριο για μένα, την κοπελιά μου, τον αδερφό μου και δυο φιλαράκια που όλοι θα έρθουν από τη Θεσσαλονίκη, την Έδεσσα ή δεν ξέρω εγώ από πού αλλού. Δίνω όλα τα απαραίτητα στοιχεία (ονοματεπώνυμα, ΑΜΚΑ και επικυρωμένο ακόμα φωτοαντίγραφο ταυτότητας που μου το έχουν στείλει με φαξ ή email) και αγοράζω κανονικότατα τα εισιτήρια πληρώνοντας το αναλογούν ποσό. Μπορώ επίσης να το κάνω μαζί με όλους αυτούς τη μέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Σταδίου. Αν και εφόσον υπάρχουν εισιτήρια μπορεί κανείς να μου απαγορέψει να αγοράσω; Όχι. Και ούτε θα έπρεπε αν το θέλετε κάποιοι (ας τα αγοράζαμε πρώτα εμείς στο κάτω κάτω της γραφής). Ας μην κυνηγάμε φαντάσματα κάποιοι ούτε να μπλέκουμε με θεωρίες συνωμοσίας.

ΟΚ αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν 100. Όχι 1000. Προσωπικά νομίζω, επέρριψα τις ευθύνες περί μετακινήσεων οπαδών στον υπουργάκο και τους ανόητους νόμους του.

Παράθεση
Είναι προφανές ότι υπήρξε μεγάλο πρόβλημα στο σχεδιασμό. Εγώ μπορώ να δεχτώ μια πιθανή επιχειρηματολογία της Διοίκησης που να λέει ότι η ίδια δεν είχε τις δυνάμεις να αποτρέψει το ντου. Δεν έπρεπε όμως να συμφωνήσει να διεξαχθεί το ματς κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Συμφωνούμε απόλυτα.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:42 »
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, δεν μπορείς να αγοράσεις εισιτήριο χωρίς την την ταυτότητά σου.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ, επαναλαμβάνω._
Κοίτα επι λέξει γράφει "επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας", δε λέει ότι ένας αγοράζει ένα εισιτήριο και μόνο (το δικό του) με την επίδειξη της δικής του ταυτότητας και μόνο.  Και σωστό είναι αυτό (θες να αγοράσεις εισιτήριο για σένα και την κοπέλα/γυναίκα σου, πρέπει να την έχεις κι αυτή στη μπουτίκ με φυσική παρουσία; ). Το σύστημα το ενδιαφέρει ποιός μπαίνει στο γήπεδο κι όχι ποιός αγοράζει το εισιτήριο. Πάω και αγοράζω εισιτήριο και επιδεικνύω πράγματι τις ταυτότητες των ενδιαφερόμενων προσώπων ή επικυρωμένα αντίγραφα αυτών που τα έλαβα με φαξ, με email, με κούριερ ή και με ταχυδρομικά περιστέρια που λέει ο λόγος. Δεν υπάρχει ουσία σε αυτό το σημείο (και μεταξύ μας το συγκεκριμένο, περί αστυνομικής ταυτότητας, ποτέ δεν τηρείται).
Υπάρχει επιπλέον το ενδεχόμενο να πας στα εκδοτήρια τη μέρα του αγώνα. Ρίσκο βεβαίως αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν αδιάθετα εισιτήρια δε μπορεί να μη σου πουλήσουν

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #520 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:44 »
Τα περισσότερα έχουν αναφερθεί.
Ο καθένας σχηματίζει την άποψή του με τον τρόπο που ερμηνεύει τα δεδομένα.

Εγώ θα αναφερθώ στο εξής που πέρασε απ' το μυαλό μου στο ημίχρονο, ενώ καθόμουν στη μεγάλη κερκίδα:
Αν με κάποιο τρόπο το ματς στράβωνε για τον ΠΑΟΚ και οι αντεγκλήσεις με χειρονομίες και μπινελίκια εκατέρωθεν εκτείνονταν, τι θα γινόταν αν όλοι αυτοί αποφάσιζαν να κάνουν ντου προς εμάς;
Ποιος θα τους σταμάταγε; Η μία σειρά ΜΑΤ;

Με ξεκάθαρη ειλικρίνεια και έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση, ευτυχώς χάσαμε!
Γιατί ειδάλλως σήμερα θα ήμασταν στα πρωτοσέλιδα...
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #521 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:45 »
Μια χαρά μπορούν να μην πουλήσουν για λόγους ασφάλειας.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #522 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:46 »
Μετά από μία νύχτα φορτισμένη συναισθηματικά από χιλιάδες εικόνες και σκέψεις που μπαινόβγαιναν το μυαλό μου, έχω ηρεμήσει αρκετά, οπότε απόλυτα κυρίαρχος των γλωσσικών μου εντάσεων και των λεκτικών υπερβολών, έχω να πω τα εξής: οι άνθρωποι που εκχωρούν την ψυχή και το σώμα τους για χάρη των χρημάτων είναι πουτάνες και μπινέδες μέχρι το τελευταίο τους κύτταρο...εσύ που έθεσες σε κίνδυνο παιδιά και γυναίκες συμπατριωτών σου είσαι πολύ πιο επικίνδυνος...δείχνεις ότι είσαι άνθρωπος χωρίς κανένα ηθικό φραγμό και ενδοιασμό για χάρη της κονόμας, που σημαίνει ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΗΣ στο έπακρο.
Σε θεωρώ λοιπόν, πολύ επικίνδυνο άνθρωπο και για τον ΠΑΣ και για την πόλη...
Αν οι παρεπιδημούντες στα Γιάννενα, δεν φροντίσουν στην επόμενη εμφάνισή σου, να σε κάνουν να το μετανοιώσεις που ξαναπαρουσιάστηκες μπροστά τους, λυπάμαι πολύ...
Είναι αντάξιοι οι οπαδοί, με αυτόν που ηγείται της ομάδας τους, όπως και οι πολίτες αυτών που τους κυβερνούν...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ και ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΟΡΝΙΟ...

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #523 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:49 »
Τίποτα δεν θα γίνει!
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #524 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:50 »
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ, επαναλαμβάνω._
Κοίτα επι λέξει γράφει "επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας", δε λέει ότι ένας αγοράζει ένα εισιτήριο και μόνο (το δικό του) με την επίδειξη της δικής του ταυτότητας και μόνο.  Και σωστό είναι αυτό (θες να αγοράσεις εισιτήριο για σένα και την κοπέλα/γυναίκα σου, πρέπει να την έχεις κι αυτή στη μπουτίκ με φυσική παρουσία; ). Το σύστημα το ενδιαφέρει ποιός μπαίνει στο γήπεδο κι όχι ποιός αγοράζει το εισιτήριο. Πάω και αγοράζω εισιτήριο και επιδεικνύω πράγματι τις ταυτότητες των ενδιαφερόμενων προσώπων ή επικυρωμένα αντίγραφα αυτών που τα έλαβα με φαξ, με email, με κούριερ ή και με ταχυδρομικά περιστέρια που λέει ο λόγος. Δεν υπάρχει ουσία σε αυτό το σημείο (και μεταξύ μας το συγκεκριμένο, περί αστυνομικής ταυτότητας, ποτέ δεν τηρείται).
Υπάρχει επιπλέον το ενδεχόμενο να πας στα εκδοτήρια τη μέρα του αγώνα. Ρίσκο βεβαίως αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν αδιάθετα εισιτήρια δε μπορεί να μη σου πουλήσουν
Ποτέ δεν μου ζήτησαν ταυτότητά, ναι.
Αλλά ακούγαμε όλη την εβδομάδα για "απόβαση βαρβάρων".
Δεν ψιλιάστηκε ο ΧΒ ότι θα είχαμε τέτοια φαινόμενα???
Εάν ναι, είναι επικίνδυνος.
Εάν όχι, τότε είναι διπλά επικίνδυνος.