Αποστολέας Θέμα: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 94031 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ
« Απάντηση #525 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:50 »
Και βέβαια με τον βάζελο, πρέπει το γήπεδο να έχει περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά... να ανάψουν δεκάδες καπνογόνα και να ακούγονται οι "ευχές" των οπαδών μέχρι τα Σούρμενα...έτσι του πρέπει!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #526 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:51 »

Να σκεφτόμαστε ψύχραιμα. Αν δεν τα έβαζε στο viva τι θα γινόταν; Δε θα μπορούσε να αγοράσει εισιτήριο όποιος θέλει; Το ξαναγράφω: Είμαι φοιτητής, πάω την Πέμπτη ή τη Παρασκευή στη μπουτίκ και αγοράζω εισιτήριο για μένα, την κοπελιά μου, τον αδερφό μου και δυο φιλαράκια που όλοι θα έρθουν από τη Θεσσαλονίκη, την Έδεσσα ή δεν ξέρω εγώ από πού αλλού. Δίνω όλα τα απαραίτητα στοιχεία (ονοματεπώνυμα, ΑΜΚΑ και επικυρωμένο ακόμα φωτοαντίγραφο ταυτότητας που μου το έχουν στείλει με φαξ ή email) και αγοράζω κανονικότατα τα εισιτήρια πληρώνοντας το αναλογούν ποσό. Μπορώ επίσης να το κάνω μαζί με όλους αυτούς τη μέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Σταδίου. Αν και εφόσον υπάρχουν εισιτήρια μπορεί κανείς να μου απαγορέψει να αγοράσω; Όχι. Και ούτε θα έπρεπε αν το θέλετε κάποιοι (ας τα αγοράζαμε πρώτα εμείς στο κάτω κάτω της γραφής). Ας μην κυνηγάμε φαντάσματα κάποιοι ούτε να μπλέκουμε με θεωρίες συνωμοσίας.

ΟΚ αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν 100. Όχι 1000. Προσωπικά νομίζω, επέρριψα τις ευθύνες περί μετακινήσεων οπαδών στον υπουργάκο και τους ανόητους νόμους του.

Νομίζω πως μπορεί να γίνει και για χίλιους και για παραπάνω. Δε νομίζω να έχει λίγους φοιτητές ή φοιτήτριες η πόλη που να έχουν φίλους και συγγενείς ΠΑΟΚτσήδες. 250 να βγάλουν από 4 μια χαρά βγαίνει (και χρησιμοποίησα στον υπολογισμό την αναλογία 1/4 γιατί το είδα να συμβαίνει μπροστά μου)
(και για το vista που αναφέρθηκε ξανά και ξανά από άλλους, δε νομίζω να είναι τόσο απλό το πράγμα ώστε να λές: όποτε γουστάρε σε χρησιμοποιώ, όποτε δε γουστάρω δε σε χρησιμοποιώ)

ΥΓ. Φυσικά θα μπορούσε να γίνει κάτι ακόμα πιο απλό. Να έχουμε αγοράσει οι φίλαθλοι του ΠΑΣ περισσότερα εισιτήρια ώστε να μην τα αγόραζαν άλλοι (κατανοώ ότι αυτό το επιχείρημα δε θα τύχει δημοφιλίας αλλά είναι αληθές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #527 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 10:59 »
250 να βγάλουν από 4 μια χαρά βγαίνει (και χρησιμοποίησα στον υπολογισμό την αναλογία 1/4 γιατί το είδα να συμβαίνει μπροστά μου)
Πολλούς έβαλες. Το πολύ 25-50 και όχι 250. Σιγά μην τους ξέρουν όλους και σιγά μην έβρισκαν τρόπο να επικοινωνήσουν με όλους.

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #528 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:00 »
Ο κόσμος απ το γήπεδο έχει κόψει. Επειδή δε ζει στην πόλη; Επειδή έχει ξενερώσει; Επειδή δεν αντέχει άλλες μαλακίες; Επειδή δεν του περισσεύουν ΟΥΤΕ 10 ευρώ; Γιατί δεν πήγε χθες; Γιατί έχει επίγνωση του τι σημαίνει "οπαδός του ΠΑΟΚ" και σου λεει "μαλάκας είμαι να αφήσω τα παιδιά μου ορφανά;". Εγώ αυτό το καταλαβαίνω. Μέσα στα ανωτέρω (δυστυχώς) βρίσκεται και η αφεντιά μου. Όπως καταλαβαίνω 1000% όποιους έφυγαν αντικρίζοντας την κατάσταση.
Το θέμα είναι ΤΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΟΚΟ κάνουν οι ανευθυνο-υπεύθυνοι ώστε όλοι αυτοί οι παραπάνω να επιστρέψουν στα γήπεδα. Ρητορικό ερώτημα, όλοι ξέρουμε την απάντηση. Τους αρκούν οι στρατοί.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #529 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:04 »
250 να βγάλουν από 4 μια χαρά βγαίνει (και χρησιμοποίησα στον υπολογισμό την αναλογία 1/4 γιατί το είδα να συμβαίνει μπροστά μου)
Πολλούς έβαλες. Το πολύ 25-50 και όχι 250. Σιγά μην τους ξέρουν όλους και σιγά μην έβρισκαν τρόπο να επικοινωνήσουν με όλους.
Στην εποχή του facebook;
Αν θέλουμε να 'μαστε ρεαλιστές, αν ήμουν ΠΑΟΚ και ήμουν κοντά στο να πάρω πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια τότε και τη πέμπτη μου ξαδέρφη ή το συμμαθητή μου από το δημοτικό θα θυμόμουν. Πόσο μάλλον αδέρφια και κολλητούς και για μια σχετικά κοντινή εκδρομή

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #530 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:07 »

Να σκεφτόμαστε ψύχραιμα. Αν δεν τα έβαζε στο viva τι θα γινόταν; Δε θα μπορούσε να αγοράσει εισιτήριο όποιος θέλει; Το ξαναγράφω: Είμαι φοιτητής, πάω την Πέμπτη ή τη Παρασκευή στη μπουτίκ και αγοράζω εισιτήριο για μένα, την κοπελιά μου, τον αδερφό μου και δυο φιλαράκια που όλοι θα έρθουν από τη Θεσσαλονίκη, την Έδεσσα ή δεν ξέρω εγώ από πού αλλού. Δίνω όλα τα απαραίτητα στοιχεία (ονοματεπώνυμα, ΑΜΚΑ και επικυρωμένο ακόμα φωτοαντίγραφο ταυτότητας που μου το έχουν στείλει με φαξ ή email) και αγοράζω κανονικότατα τα εισιτήρια πληρώνοντας το αναλογούν ποσό. Μπορώ επίσης να το κάνω μαζί με όλους αυτούς τη μέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Σταδίου. Αν και εφόσον υπάρχουν εισιτήρια μπορεί κανείς να μου απαγορέψει να αγοράσω; Όχι. Και ούτε θα έπρεπε αν το θέλετε κάποιοι (ας τα αγοράζαμε πρώτα εμείς στο κάτω κάτω της γραφής). Ας μην κυνηγάμε φαντάσματα κάποιοι ούτε να μπλέκουμε με θεωρίες συνωμοσίας.

ΟΚ αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν 100. Όχι 1000. Προσωπικά νομίζω, επέρριψα τις ευθύνες περί μετακινήσεων οπαδών στον υπουργάκο και τους ανόητους νόμους του.

Νομίζω πως μπορεί να γίνει και για χίλιους και για παραπάνω. Δε νομίζω να έχει λίγους φοιτητές ή φοιτήτριες η πόλη που να έχουν φίλους και συγγενείς ΠΑΟΚτσήδες. 250 να βγάλουν από 4 μια χαρά βγαίνει (και χρησιμοποίησα στον υπολογισμό την αναλογία 1/4 γιατί το είδα να συμβαίνει μπροστά μου)
(και για το vista που αναφέρθηκε ξανά και ξανά από άλλους, δε νομίζω να είναι τόσο απλό το πράγμα ώστε να λές: όποτε γουστάρε σε χρησιμοποιώ, όποτε δε γουστάρω δε σε χρησιμοποιώ)

ΥΓ. Φυσικά θα μπορούσε να γίνει κάτι ακόμα πιο απλό. Να έχουμε αγοράσει οι φίλαθλοι του ΠΑΣ περισσότερα εισιτήρια ώστε να μην τα αγόραζαν άλλοι (κατανοώ ότι αυτό το επιχείρημα δε θα τύχει δημοφιλίας αλλά είναι αληθές)

Τρία εύλογα ερωτήματα :

1) Αν αγοράζαμε, όπως λες, περισσότερα εισιτήρια εμείς οι Γιαννιώτες δεν θα συνέβαιναν ολ΄αυτά?
2) Έχει ή δεν έχει ευθύνες η διοίκηση για όλα αυτά ? και αν ναι σε ποιό βαθμό ?
3) Θα προβεί η διοίκηση σε καταγγελία της αντιπάλου ομάδος στις αρμόδιες κυβερνητικές, δικαστικές και αθλητικές αρχές ως οφείλει και έχει το έννομο συμφέρον ???

Παρακαλώ ξεκάθαρες απαντήσεις χωρίς "ναί μεν,αλλά".

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #531 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:08 »
Να κατανοήσουμε λίγο ότι οι "ξέμπαρκοι", αυτοί με τις φοιτήτριες 3ες ξαδέλφες, φρόντισαν και πήγαν νωρίς στο γήπεδο οπότε και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του τι έγραφε το εισιτήριό τους, τους χώσανε στο πέταλο και οι οργανωμένοι που είχαν τα εισιτηριάκια για το πέταλο, μαζί με τους μπεχατζήδες μπήκαν στη σκεπαστή όταν πια το πέταλο είχε γεμίσει μέχρι τ αυτιά.
Άρα τα "Τίνος είναι βρε γυναίκα το παιδί;", λίγη σημασία έχουν

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #532 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:11 »
Το μόνο που μένει να γράψει η ΠΑΕ ότι φταίνε οι φοιτητές.Θα είναι για κορνίζα η ανακοίνωση.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #533 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:15 »
Παράθεση
Δεν είμαστε ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία ομάδα του κόσμου που κάποιοι χειρισμοί ή επιλογές της Διοίκησεις μπορεί να ξεσηκώνουν διαφωνίες, ή και να προσβάλλουν ακόμη, πολούς οπαδούς. Στη Newcastle πχ οι οπαδοί πνέουν τα μένεα κατά της Διοίκησης τους, το γήπεδο όμως το γεμίζουν. Όσο υπάρχει κόσμος στο γήπεδο (που μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του για τον πάσα ένα) υπάρχει και ομάδα. Όταν ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο, η ομάδα παίρνει το δρόμο για φούντο (και δεν εννοώ φούντο τον απλό υποβιβασμό αλλά τον ουσιαστικό αφανισμό).

Αυτό

Παράθεση
Τρία εύλογα ερωτήματα :

1) Αν αγοράζαμε, όπως λες, περισσότερα εισιτήρια εμείς οι Γιαννιώτες δεν θα συνέβαιναν ολ΄αυτά?
3) Θα προβεί η διοίκηση σε καταγγελία της αντιπάλου ομάδος στις αρμόδιες κυβερνητικές, δικαστικές και αθλητικές αρχές ως οφείλει και έχει το έννομο συμφέρον ???

1. Μπούκαρε η θυρα 4
Ειτε 5000 ήμασταν ειτε οι 1500 που πάμε, θα το εκαναν.
2. στον μέγιστο βαθμό
3. θα αστειεύεσαι βέβαια.
Το συμφέρον μας ειναι να πουλήσουμε πχ Κοντε στους δυνατούς που τα σκάνε.
Δυσαρεστει κανενας τους πατερουληδες;

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #534 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:20 »

Τρία εύλογα ερωτήματα :

1)
α) Θα έρχονταν λιγότεροι (γιατί το ότι αρκετοί είχαν εισιτήριο σε θύρα εκτός της 7 είναι γεγονός)
β) Η δυνατότητα για ντου και η ανοχή της αστυνομίας (ή όποιου άλλου) γι' αυτό θα ήταν σαφώς αρκετά μικρότερη. Αυτοί που είχαν εισιτήριο θα κάθονταν στις θέσεις τους ήρεμα κι ωραία και η Αστυνομία θα μπορούσε να ελέγξει καλύτερα αυτούς που δεν είχαν εισιτήριο
2) Έχω απαντήσει αρκετά καθαρά νομίζω. Το σημείο που εγώ εντοπίζω τις ευθύνες τις διοίκησης είναι στο ότι ανέχτηκε να ξεκινήσει το ματς κάτω από αυτές τις συνθήκες. Εκεί θέλω να ακούσω τι έχει να πει/αν έχει να πει κάτι.
3) Δεν είμαι η Διοίκηση για να ξέρω τι θα κάνει. Αν ρωτάς τη γνώμη μου, σαφώς και πρέπει να κάνει ότι της επιτρέπει ο νόμος.

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #535 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:25 »

1)
α) Θα έρχονταν λιγότεροι (γιατί το ότι αρκετοί είχαν εισιτήριο σε θύρα εκτός της 7 είναι γεγονός)
β) Η δυνατότητα για ντου και η ανοχή της αστυνομίας (ή όποιου άλλου) γι' αυτό θα ήταν σαφώς αρκετά μικρότερη. Αυτοί που είχαν εισιτήριο θα κάθονταν στις θέσεις τους ήρεμα κι ωραία και η Αστυνομία θα μπορούσε να ελέγξει καλύτερα αυτούς που δεν είχαν εισιτήριο

Ξεκάθαρα αστειεύεσαι! Λες να είδαν πόσο κόσμο έχει και να είπαν "ΟΚ, ΧΩΡΑΜΕ, ΜΠΕΙΤΕ";

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #536 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:26 »
Η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση! Όχι στο σαϊτ της! Έβγαλε πρώτα το τσιράκι της για να προκαταλάβει τι θα ακολουθήσει!

Και όχι μόνο αυτό! Αν κάποιος τολμήσει να γράψει ότι έχει ευθύνη η ΠΑΕ τρώει και ένα delete! Δημοκρατικά πράηγματα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #537 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:27 »
Η μονη ευχαριστηση που θα εχω ειναι να δω μια αναλογη εικονα με τον βαζελο,με αυτη του ματς της χρονιας που πεσαμε.Δεκαδες καπνογονα μεσα στο γηπεδο.Αλλα τοτε βλεπεις τα βαλαμε με την ΕΠΟ και ο βρυκολακας εβγαζε μεχρι και πανια.Τωρα που τα πραγματα εχουν να κανουν με τον εργοδοτη του,ποιος ξερει τι κουκουλα ειναι της μοδας για αυτον

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #538 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:31 »
Η μονη ευχαριστηση που θα εχω ειναι να δω μια αναλογη εικονα με τον βαζελο,με αυτη του ματς της χρονιας που πεσαμε.Δεκαδες καπνογονα μεσα στο γηπεδο.Αλλα τοτε βλεπεις τα βαλαμε με την ΕΠΟ και ο βρυκολακας εβγαζε μεχρι και πανια.Τωρα που τα πραγματα εχουν να κανουν με τον εργοδοτη του,ποιος ξερει τι κουκουλα ειναι της μοδας για αυτον
Τότε βρίζαμε την Κρήτη.Κάποιος θα βρεθεί και τώρα.Παόκια,αστυνομία,κυβέρνηση.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #539 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:36 »

1)

Ξεκάθαρα αστειεύεσαι! Λες να είδαν πόσο κόσμο έχει και να είπαν "ΟΚ, ΧΩΡΑΜΕ, ΜΠΕΙΤΕ";
Κοίτα να δεις. Πριν το σπάσιμο της πόρτας οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν εκεί κοντά αποχωρούν (νομίζω υπάρχει και video). Δεν φύγανε επειδή έτσι γούσταραν αλλά επειδή αυτή την έντολή έλαβαν. Θεωρώ ότι αν δεν έφευγαν οι αστυνομικοί το ντου θα μπορούσαν να το αποτρέψουν (οι παοκτσήδες θα ήταν και λιγότεροι) και θεωρώ ότι αν η Αστυνομία είχε την εικόνα ότι οι κερκίδες θα ήταν φίσκα από φιλάθλους τους ΠΑΣ η ανοχή της θα ήταν πολύ μικρότερη

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #540 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:38 »
Σωστο κι αυτο fon.Απορω πως η διοικηση δεν εχει κατονομασει υπευθυνο τον Δημητριου για τα χθεσινα.Ειναι πεντακαθαρα δικια του ευθυνη και μας διαφευγει

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #541 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:41 »
OV1950, όλα όσα λες έχουν βάση.
Μην φτάσουμε στο σημείο όμως ρε φίλε για τα χθεσινά να αυτοενοχοποιηθούμε. Δεν τα φάγαμε μαζί όπως βόλευε τον Θεόδωρο να λέει.

Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες σε διοίκηση,αστυνομία και (είσαι σίγουρος siatro για το τίποτε στην έκθεση) παρατηρητή, αλλά και διαιτητή, γιατί επέτρεψαν να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Κάτι άλλο, τυχαίο να ήτανε ότι ο πλαϊνός που δεν είδε το οφσάιτ ήταν μπροστά στα ουγκανά;
Αν το σήκωνε, θα είχε προφτάσει να τρέξει στ αποδυτήρια να σωσει το κωκαράκι του μετά;
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Φεβ 2018 11:45 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #542 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:43 »

Τρία εύλογα ερωτήματα :

1)
2) Έχω απαντήσει αρκετά καθαρά νομίζω. Το σημείο που εγώ εντοπίζω τις ευθύνες τις διοίκησης είναι στο ότι ανέχτηκε να ξεκινήσει το ματς κάτω από αυτές τις συνθήκες. Εκεί θέλω να ακούσω τι έχει να πει/αν έχει να πει κάτι.
3) Δεν είμαι η Διοίκηση για να ξέρω τι θα κάνει. Αν ρωτάς τη γνώμη μου, σαφώς και πρέπει να κάνει ότι της επιτρέπει ο νόμος.

Μου άρεσαν πολύ οι απαντήσεις σου. Ευχαριστώ.
Αντιλαμβάνομαι ότι πεποίθησή σου προφανώς είναι πως δεν υπήρχε περίπτωση να αποφευχθούν όλα αυτά και ότι για όλα φταίει η αστυνομία. Μόνο πιθανές ύστερες ευθύνες ίσως θα μπορούσε να χρεώσεις στην διοίκηση, που επέτρεψε την έναρξη του αγώνα, αλλά και πάλι θέλεις να ακούσεις γιατί δεν θα τις αναλάβει(!!!).Προφανώς δεν είσαι διοίκηση για να γνωρίζεις για την καταγγελία. Σωστά. Θα είμαι έτοιμος να σε ακούσω να κατακεραυνώνεις την διοίκηση όμως αν δεν το πράξει. Έτσι δεν είναι?
Διαπιστώνω ότι οι διατυπωμένες σου απόψεις είναι σχεδόν η ανακοίνωση της ΠΑΕ με άλλα λόγια. 
Μια ανακοίνωση προκλητική, ανεύθυνη και ανεπίγνωστη.
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σου.

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #543 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:47 »
Πόσα ακόμα θα καταπιεί αυτός ο απέραντος βαθύς ωκεανός , τα στομάχια των καταταλαιπωρημένων και μονίμως εξαπατημένων οπαδών – φιλάθλων  των Ιωαννίνων ? Δεν είναι η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά που παίζετε  τάβλι στις πλάτες μας όλοι σας και μετά πετάτε το μπαλάκι των ευθυνών ο ένας στον άλλον !
Από καθαρή σύμπτωση δεν θρηνήσαμε θύματα χθες στο ιστορικό γήπεδό μας που δεν σεβάστηκε κανένας μα κανένας σας ! Μας ρίξατε σε μια αρένα γεμάτη άγρια ζώα χειρότερα απ’ αυτά που έμπαιναν στην αρχαία Ρώμη και προσφέραν  μπόλικο αίμα ! 

Μου είναι αδιανόητο αυτό που έγινε χθες στις κερκίδες των Ζωσιμάδων , ξέρετε πολύ καλά κύριοι της διοίκησης πώς να μας τα παίρνετε και πολύ καλά κάνετε , ξέρετε πολύ καλά πώς να γεμίζεται τις τσέπες σας από μεταγραφές παιχτών και πολύ καλά κάνετε , ξέρετε πώς να μας ξενερώνετε και να μας απογοητεύεται συνεχώς , τα ξέρουμε κι εμείς δεν είμαστε μπανταλοί  αλλά …

Δεν θα μας σκοτώσετε κιόλας ρε σιχαμένοι , δεν δέχομαι ούτε μια σταγόνα αίμα να κυλίσει στις κερκίδες επειδή είστε ανίκανοι να διοργανώσετε ένα παιχνίδι! Κάνετε τα πάντα για να ικανοποιήσετε τον νέο αυτοκράτορα του ποδοσφαίρου και αδιαφορείτε για την σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων .
Βγαίνετε περήφανα και ζητάτε extra λεφτά όταν βλέπετε ότι υπάρχει ζήτηση  (εισιτήρια με Αλκμααρ , play offs κτλ ) και ταυτόχρονα δεν έχετε κανέναν ενδοιασμό να διώξετε απ’  τις θέσεις τους ανθρώπους που σας έχουν πληρώσει και που ήταν πολύ πριν από εσάς  στα τσιμέντα  !  Δεν σεβαστήκατε την ιστορία της ομάδας που διοικείτε , κάνατε το Ζωσιμάδες Τούμπα και ξεκίνησε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ  και στην ανακοίνωση – συγνώμη δεν το αναφέρετε πουθενά , δεν αναφέρετε πουθενά ότι υπεράριθμοι οπαδοί των αντιπάλων εισβάλαν στις εξέδρες σπάζοντας τις πόρτες του γηπέδου , δεν αναφέρετε πουθενά πως σπάσανε καθίσματα  κιγκλιδώματα  και μας σημαδεύαν με τα αυτοσχέδια στυλό , οι λόγοι που δεν το κάνετε είναι προφανείς !

Χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί πιστεύω ότι δεν είναι μόνο ένας που τα προκάλεσε όλ’ αυτά ! Αν ήμουν μέλος αυτής της διοίκησης σε οποιοδήποτε πόστο θα είχα παραιτηθεί ! 
Συγχαρητήρια για την γενναιότητα όλων των συμπολιτών μας στη μεγάλη εξέδρα που κάθισαν δίπλα σε δολοφόνους και που υπερασπίσανε  όσο μπόρεσαν το γήπεδό μας ! Συγχαρητήρια και σε όσους ήταν στις θύρες 9 και 10 και μείνανε σταθεροί στις θέσεις τους ακόμα και όταν άνοιξαν τρύπες στα κάγκελα που μας χώριζαν με την θύρα 7 !

ΥΓ Τιμή και δόξα στον επόπτη που μέτρησε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ  , τρομάζω ακόμα και στη σκέψη τι θα γινόταν σε περίπτωση που ανοίγαμε εμείς πρώτοι το σκορ !

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Φεβ 2018 12:47 από ΛΟΚΟ »

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #544 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:50 »
Το λαθος ειναι οτι ηρθαν τοσοι...
Και για αυτο φταινε αρκετοι...
Ολοι εχουν την ευθυνη τους..
Με πρωτο και καλυτερο το Βασιλειαδη που απαγορευει τις μετακινησεις κατα το δοκουν.
Φταιει και ο ηπιος (αλλα μην το πιασουμε γιατι τα εχουμε πει και οσα δε εχουν ειπωθει στην ιδια λογικη κινουνται), φταιμε και εμεις που δε γεμισαμε το γηπεδο (την λιγοτερρη ευθυνη βεβαια).

Απο την στιγμη που εχουν ερθει 2000 κοσμο πορωμενοι και ετοιμοι για το οτιδηποτε δε νομιζω οτι μπορουσε να κανει κατι αλλο η αστυνομια...
Αν τους αφηνε εκτος γηπεδου θα γινοταν στην πολη κολαση...
Επρεπε να τους σταματησει στο Μετσοβο στο Τεροβο κλπ.

Θα συμφωνησω με πολλους οτι ευτυχως που χασαμε...Δεν θα τελειωνε το ματς αλλιως και θα ειχαμε θυματα αν στραβωνε το ματς στον γαυρο του βορρα

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #545 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:51 »
Μην φτάσουμε στο σημείο όμως ρε φίλε για τα χθεσινά να αυτοενοχοποιηθούμε.
Δεν είχα σκοπό να αυτοενοχοποιηθούμε για τα χτεσινά.
Επιθυμία μου είναι να βλέπουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση (κατά τη γνώμη μου πάντα) και κυρίως το να μην καίμε και τα χλωρά μαζί με τα ξερά με οποιαδήποτε αφορμή ή κάτω από το όποιο συναίσθημα (όσο δικαιολογημένο κι αν είναι).

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #546 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 11:59 »
Το οτι φταιει η διοικηση ολοι συμφωνουν εκτος απο 1 με 2 ατομα, αλλα κανεις δεν μιλαει ξανα για τον πετρακη και τους παικτες , οι οποιοι εκτος το οτι μπηκαν στο γηπεδο για να χασουν ( κατε εμε ηθελημενα), βγαινουν μετα απο τον αγωνα και μονο πιπες δεν κανουν στους παοκτζιδες...😈😈😈. Μιλανε για φοβερη ομαδα, οτι ειμαστε τυχεροι που δεν φαγαμε περισσοτερα για οτι εαν δεν εμπαινε το οφσαιτ θα εμπαινε μετα γκολ υπερ του ΠΑΟΚ , σαν να μιλαει ο ιδιος ο σαββιδης..Ρε πατε καλα; Ειμαστε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ η ο παοκ β; Χιλιες φορες ξεφτιλας ο μπιλ που ξεφτιλισε την ομαδα χιλιες φορες και ο πετρακης και οι παικτες με την εμφανιση τους και μετα λεγομενα τους. ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ( ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΙ) ΜΕΧΡΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #547 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 12:03 »
τρομάζω ακόμα και στη σκέψη τι θα γινόταν σε περίπτωση που ανοίγαμε εμείς πρώτοι το σκορ !

Tι θα γινόταν ;
Νέο Χέιζελ !
Όταν κάναν ντου και μπήκαν μέσα με το έτσι θέλω στο χαλαρό, θα δίσταζαν να μπουκάρουν και στο γήπεδο ;
Όχλος ήταν.
Όταν μας πέταγαν πέτρες κερδίζοντας 3-0 ;

Βάλτα κάτω να δεις.
Εμείς είμαστε 2500, με τους μισούς γυναικόπαιδα και άνω των 50.
Από τους 1200 18-45 που απομένουμε, πόσοι ήμασταν ικανοί για άμυνα ;
Άντε 500.
Πως θα τα βάζαμε με 2000 αφιονισμένους ;
Η αστυνομία ελάχιστη.

Ντροπή στην Πολιτεία που επέτρεψε μετακίνηση.
Ντροπή στις ΠΑΕ που δεν προέβλεψαν και δώσαν εισητήρια.
Ντροπή και σε μας που πριν 30 χρόνια πηγαίναμε 10.000, και τώρα ούτε 2.000.

Μόνοι ήρωες οι 14 ποδοσφαιριστές μας που διαχειρίστηκαν, όπως μπορούσαν, αυτό που βίωναν.
Και γι' αυτό και στο τέλος πήραν το θερμό χειροκρότημα από όσους υγιείς της θύρας 9 υπάρχουμε σε αυτό το γήπεδο !

Αποσυνδεδεμένος Penultimo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #548 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 12:28 »
Οι π@π@ριες πςρι ςευθυνών και εμεις δεν ξερουμε και εχει η αστυνομία ευθύνη για το ντου σε θυρα με διαρκείας και πολυ κοσμο ειναι αστεια. Ειναι αστεια απο την στιγμη που εχουν προηγηθεί ενα σωρο πραγματα που μαρτυρουν οτι ολοι πανω κατω ξεραμε τι γίνει με την προσελευση. Και πρωτα απο ολα η ΠΑΕ που ειχε ουσιαστικη συμβολή σε αρκετες ενέργειες. Απο εκει και περα αν δεν σε ενδιαφερει ο κοσμος σου, αν δεν σε ενδιαφερει η εδρα σου και η πολη σου αφηνεις εξω απο την 4 οχλο. Αν ηθελε πραγματικα η ΠΑΕ ειχε τροπους προληψης... αι στα σκατα ομως.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #549 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 12:32 »
Μόνοι ήρωες οι 14 ποδοσφαιριστές μας που διαχειρίστηκαν, όπως μπορούσαν, αυτό που βίωναν.
Και γι' αυτό και στο τέλος πήραν το θερμό χειροκρότημα από όσους υγιείς της θύρας 9 υπάρχουμε σε αυτό το γήπεδο !

Όλα τα υπόλοιπα έχουν ειπωθεί. Θα μείνω σε αυτό που αναφέρει ο Pablo, μιας ειδικά αυτή τη βδομάδα και γι' αυτό το ματς ξεροστάλιασα από Τετάρτη ως Σάββατο στο Πανηπειρωτικό παρακολουθώντας παίχτες-προπονητές, συνομιλώντας μαζί τους και παίρνοντας όλο το κλίμα. Ξέρω πολύ καλά ΚΑΙ την προσπάθειά τους αλλά ΚΑΙ πώς νιώθουν σήμερα. Στο μερίδιο που μου αναλογεί η ευθύνη, εγώ θα τους ζητήσω συγνώμη για το χθεσινό.
Όποιος νομίζει ότι θα μπορούσε να μπει χθες στο γήπεδο και να παίξει με διαφορετική ψυχολογία από τη δική τους, με κρεμασμένα πίσω από τον πάγκο μας όλα αυτά τα δίποδα ζώα, ας πάει να αυτοπροταθεί.

Κατά τα άλλα ντροπή και σίχαμα για:
- Μια ΠΑΕ, ένα Πρόεδρο και 3-4 ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ που παριστάνουν καθημερινά τους υπαλλήλους μιας ολοκληρωτικά μπουρδελοποιημένης κι ανοργάνωτης ΠΑΕ. Όχι ένα ματς σαν το χθεσινό δεν μπορούν να διαχειριστούν, αλλά ούτε κοπή βασιλόπιτας να οργανώσουν.
- Μια αστυνομία η οποία προφανώς ΔΕΝ είναι ανίκανη, αλλά πάντοτε ακολουθεί εντολές κι αναλόγως είναι πρόθυμη ή απρόθυμη.
- Την στρατιά των ΟΥΓΚΑΝΩΝ του γαύρου του βορρά, με τις μαστουρωμένες κωλόφατσες που πλημμύρισαν χθες την πόλη μας. Πολλοί εξ αυτών κυκλοφορούσαν και με καρτελάκια ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο λαιμό, ως λοχαγοί και λοχίες του στρατού του Ρώσου μαφιόζου. Όσο κι αν το περίμενες, δε μπορεί να μη σου ανακατεύεται το στομάχι όταν το βλέπεις από κοντά.

Δεν έχω ξανανιώσει πιο άσχημα στο γήπεδο απ' ότι χθες βλέποντας συνΠΑΣολέδες να έρχονται προς τη μεριά της Θύρας 3 όπου έχω το διαρκείας μου, αναζητώντας θέση (ή καλύτερα καταφύγιο), διωκόμενοι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και χωρίς να έχουν καμία στήριξη από την διοίκηση της ομάδας.
Παρότι στιγμιαία το ένιωσα, προσωπικά από το γήπεδο δεν έφυγα και δεν θα το κάνω ΠΟΤΕ. Αυτούς που φοράνε στο γήπεδο τη φανέλα της ομάδας ΜΟΥ, αλλά και το γήπεδό ΜΟΥ, δεν θα τους/το εγκαταλείψω ποτέ στην τύχη τους/το και στις διαθέσεις κανενός.

Αυτά προς το παρόν, γιατί παρά τα 150km που οδήγησα μετά τον αγώνα για να φύγω από την πόλη και να ξανάρθω τα μεσάνυχτα μη μπορώντας να αντέξω αυτό που γινόταν, δεν έχω καταφέρει να φτάσω ακόμα στην ψυχική κατάσταση να βγάλω σημαντικότερα συμπεράσματα.