Αποστολέας Θέμα: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 94062 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ
« Απάντηση #625 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 18:36 »
"Κύριοι" της ΠΑΕ, με τον δηλωμένο ΠΑΟΚτσή υπεύθυνο τύπου και με τις γραμματικά-συντακτικά δολοφονημένες ανακοινώσεις:
Η μέρα για "συγνώμες" και συναισθηματισμούς ήταν ΧΘΕΣ. Σήμερα είναι μέρα για ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΟΝΟΜΑΤΑ και ΠΡΑΞΕΙΣ.

- Στον κόσμο του ΠΑΣ που χθες διώχθηκε δεν ζητάς απλά συγνώμη. Καλείς όλους τους κατόχους εισιτηρίων (απλών ή διαρκείας) της Θύρας 4 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να πανε εάν επιθυμούνε να αποζημιωθούν ΠΛΗΡΩΣ για το χθεσινό παιχνίδι.
- Την αστυνομία δεν τη καταγγέλεις γενικά και αόριστα, αλλά αναφέρεσαι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε ονόματα αυτών με τους οποίους συνομιλήσατε και λάβανε τις αποφάσεις
- Αν υποθέσουμε ότι αποδεχόμαστε όσα λέτε και δεν έχετε ευθύνη για την είσοδο των ΟΥΓΚΑΝΩΝ στο γήπεδο, τότε σειρά έχει να μας δώσετε εξήγηση ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ. Αυτό προφανώς δεν το διέταξε καμία αστυνομία.

Τέλος, σήμερα είναι η μέρα που εκτός από απολογισμό, θα έπρεπε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες στις οποίες σκοπεύετε να προβείτε από δω και πέρα τόσο εναντίον της ΠΑΕ ΜΠΑΟΓΚ, όσο και γενικότερα σχετικά με την πολιτική σας στο θέμα των εισιτηρίων.

Αντ' αυτών βγάλατε μια ανακοίνωση ΚΕΝΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, όπως κενά περιεχομένου είναι και τα ντουβάρια του Πανηπειρωτικού στα οποία στεγάζεστε.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #626 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 18:37 »
Περιμένω ένα 24ωρο να διαβάσω καμιά ψύχραιμη άποψη μπας και καταλάβω ποιο ακριβώς ήταν το προσχεδιασμένο έγκλημα. Δεν το αμφισβητώ, μπορεί να είναι κι έτσι, αλλά αν απέχεις μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα κι η πληροφόρησή σου είναι τα βίντεο, οι ανακοινώσεις και τα αναθέματα, άκρη δεν βγαίνει.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #627 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 18:38 »
Αφου οπως λετε για ολα φταιει η αστυνομια για ζητατε συγνωμη?
Λυπαμαι αλλα εγω προσωπικα το εφαγα το παραμυθι πολλες φορες... Αυτη τη φορα παει πολυ..
Το γηπεδο θα με ξαναδει μονο με νεο ιδιοκτητη. Οσο και αν με ποναει. Βαρεθηκα να παρακολουθω τσιρκο...

Με ξεγελασαν και μενα οι ευρωπες και τα πανηγυρια... Ξεχασα ομως συτο που λεει ο σοφός λαος: η πουτανα το γαμησι δεν το κοβει
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Φεβ 2018 18:42 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #628 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 18:39 »
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ.

Αυτό, να υποθέσω;

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #629 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 18:41 »
Ολη η θεσσαλονίκη ειχε βουήξει απο την πέμπτη οτι πήραν 1500 εισητήρια με τις ευλογίες του γλοιώδη χοντρού. Ολο για κατι 30ευρα και 40ευρα λεγανε οτι κονομησε ο κίτσος. ΣΗΜΕΡΑ μας λενε δεν ήξεραν και δεν το περιμενανε.  ΟΥΣΤ

Πασάς θα δείς και αλλον μπαοκτζή το βράδυ στον τσώλη. Αυτος θα φοραει και μπερέ μαυρο μπαοκτζιδικο
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Φεβ 2018 18:44 από FanaticPaS »
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος giorgos-pagouras

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #630 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 18:42 »
το "save as" στο word έγινε χθές και σήμερα το "upload".
Κλασική ανακοίνωση της προβλέψιμης πια ΠΑΕ που είναι μανούλα στον αποπροσανατολισμό, βλ. προηγούμενες ανακοινώσεις κατά αχάριστων υποτίθεται παικτών που πλήγωσαν την οικογένεια του ΠΑΣ και λοιπές μπούρδες...

Edit: Τουλάχιστον ξέρουν να κάνουν πρόσθεση
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Φεβ 2018 18:47 από giorgos-pagouras »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #631 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 18:47 »
Από τον ΠΑΟΚ σας είχαν πει για την μεγάλη ζήτηση που υπήρχε και τι ερχόταν.Γιατί δεν ζητήσατε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να στείλει έγγραφο στην αστυνομία;Αλήθεια ποιες άλλες ενέργειες κάνατε προς τον Βασιλειάδη και γενικά προς τα αρμόδια όργανα;Επίσης τι θα κάνετε από εδώ και πέρα;Μούγκα στην στρούγκα και συνένοχοι για το έγκλημα που έγινε χθες ή θα κάνετε αυτό που πρέπει και απαιτεί το βάρος του ΠΑΣ;;;;

Να τις βράσω τις ψεύτικες συγνώμες.Είναι κενού περιεχομένου.Μονάχα για την τουαλέτα κάνουν.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #632 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 18:55 »
Λίγα λόγια για τον αγώνα από μένα και σας αδειάζω την γωνιά

Χθες για τον ΠΑΟΚτση ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα, πέτυχε 2 πολύ ουσιαστικές νίκες. μια σε αθλητικά πλαίσια (αναφέρομαι την νίκη στα Γιάννενα) και μια σε επικοινωνιακό επίπεδο (αναφέρομαι στις δηλώσεις Μαρινάκη)

ΔΕΝ μου άρεσε ο τρόπος που μπήκε το πρώτο γκολ, όπως δεν άρεσε σε κανένα ΠΑΟΚτσή, σας το διαβεβαιώνω αυτό. έχει ευνοηθεί η ομάδα σε 3 αγώνες φέτος με τρόπο που δεν είχε απολύτως καμία ανάγκη για να έρθει η νίκη

κατανοώ ως ένα βαθμό τις αντιδράσεις σας για το θέμα των εισιτηρίων. δεν αποτελεί τίτλο τιμής για κανέναν οπαδό, ένας φιλοξενούμενος να έρχεται στο γήπεδο σου και να το καταλαμβάνει. έχω μια ένσταση όμως που δεν βασίζεται σε προσωπική εμπειρία, δεν ήμουν άλλωστε στο γήπεδο. βασίζεται σε αυτό που μου είπε φίλος που ήρθε αλλά και στην λογική μου.
το κομμάτι που αφορά το τι μου είπε ο φίλος λοιπόν είναι ότι ο ίδιος και η παρέα του, ήταν όλοι κάτοχοι εισιτηρίων. ο καθένας αγόρασε όπου βρήκε κι έψαξαν έναν τρόπο ώστε να είναι όλοι μαζεμένοι στο ίδιο σημείο και όχι διάσπαρτοι στην κερκίδα. εκεί ήταν προφανώς το λάθος του σχεδιασμού (αστυνομίας και διοίκησης ΠΑΣ), ότι δεν προέβλεψε έναν τρόπο να πάει όλος ο κόσμος συντεταγμένα σε ένα ελεγχόμενο σημείο όπου θα ελέγχεται καλύτερα. αυτό δεν έγινε συντονισμένα αλλά με τον τρόπο που ξέρει και αντιλαμβάνεται κάθε όχλος, με πίεση και σπρώξιμο. κατακριτέο; προφανώς, αλλά αν δεν υπάρχει κεντρικός έλεγχος ίσως να μη γινόταν αλλιώς.
το κομμάτι που έχει να κάνει με τη δική μου λογική, είναι ότι κατ εμέ ήταν ενημερωμένοι για τον αριθμό των οπαδών του ΠΑΟΚ οι πάντες, τόσο η διοίκηση σας, όσο και η αστυνομία. το γεγονός ότι ήρθε ο ίδιος ο Ιβαν στο γήπεδο το επιβεβαιώνει αυτό.
ο Πόντιος είναι πάνω απ' όλα πολιτικός. δεν θα άφηνε να αμαυρωθεί η παρουσία του με επεισόδια που θα κατέληγαν ανεξέλεγκτα. προσέχει πολύ καλά την έξωθεν καλή του μαρτυρία
το παραπάνω επιβεβαιώνουν οι σπασμωδικές (ή ανύπαρκτες καλύτερα) αντιδράσεις της δικής σας ΠΑΕ. το ότι μοιράζονται δεξιά-αριστερά ευθύνες είναι γιατί στην αντίδραση που βλέπω από σας κάπως θα έπρεπε να απαντήσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα οπότε μη έχοντας κάτι συγκεκριμένο να πει, αοριστολογεί

παιδιά, καταλαβαίνω πως είναι οπαδικό το φόρουμ και θέλετε να ασχολείστε με τα θέματα της αγαπημένης σας ομάδας, το τελευταίο που θέλετε είναι να αντιμετωπίζετε σχόλια άλλων, που σας αντιμετωπίζουν υπεροπτικά ή ακόμα χειρότερο παρηγορητικά!!

η εικόνα του ξεπεσμένου ηγέτη (aka χοντροβαγγέλας) ήταν το δεύτερο σημείο αναφοράς για χθες. να βλέπεις την κατάντια του, δηλώσεις ενός ηγέτη που δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται γιατί η αλαζονεία του τον έκανε να αισθάνεται άτρωτος. ελπίζω να μη πέσουμε σε βάθος χρόνου σε αυτή την παγίδα κι εμείς στον ΠΑΟΚ. αυτός είναι άλλωστε ένας βασικός λόγος που αξίζει να επισκεπτόμαστε αυτές τις "γωνιές", τα φόρουμ άλλων ομάδων, να ανταλλάσσουμε απόψεις για να αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα και από την σκοπιά του ποδοσφαιρικού μας αντιπάλου

ελπίζω να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

PS
το μάθημα αγάπης για τον ΠΑΣ που εισέπραξα από ένα παλικάρι εδώ μέσα και μου άρεσε πολύ. του ζήτησα εξυπηρέτηση, να μεσολαβήσει για εισιτήριο για μένα και μου το αρνήθηκε με τον πιο αποστομωτικά αγνό τρόπο

κάπου ανάμεσα σε όλα τα άλλα λες για κάποιους που αντιμετωπίζουν τους οπαδούς του ΠΑΣ υπεροπτικά και παρηγοτρητικά!!!Τι υπεροπτικά να αντιμετωπίσετε εσείς βρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ!!!!Η ΛΑΡΙΣΑ έχει σχεδόν του ίδιους τίτλους με εσάς!!!Έχετε να πάρετε πρωτάθλημα 35 χρόνια κι ένα άλλο,το μοναδικό που πήρατε,πριν 50 χρόνια!!!!Για 20 και πλεον χρόνια ο ΟΣΦΠ,ο ΠΑΟ κι ΑΕΚ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΤΥ μέσα στο γηπεδό σας ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!!Ο ΠΑΣ σου έχει πάρει ΤΡΙΑ ΔΙΠΛΑ μέσα στο γηπεδό σου και στα Γιάννενα όσα παιχνίδια παίχτηκαν στα ίσια σε έχει ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ!!!

Αν δεν ήταν ο φίλος σου ο Χριστοβασίλης κι ήταν κάποιος που σου έλεγε ότι σύμφωνα με το νόμο θα πάρεις ΜΗΔΕΝ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ και το ματς ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ κι όχι ΦΙΛΙΚΟ,δε σε έσωζε το ....7 μέτρα γκολ of side!!!!

Παρ όλα αυτά πρωτάθλημα ούτε φέτος θα πάρεις ούτε ποτέ!!!!Θα με θυμηθείς!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #633 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 18:57 »
Παιδια, απο οτι βλέπω παραεξω, δεν εγινε και τιποτα.
Ολα καλά, τοσο σε Αθήνα οσο και σε Θεσσαλονίκη.
Εμεις βαφκαλιζόμαστε και τρωγόμαστε με τα ρουχα μας.

Ολα καλά λοιπόν κυριοι της ΠΑΕ, φερτε και 0-1 το ματς της Τετάρτης, για να πείτε ότι όλα ΟΚ.
Και η ζωή συνεχίζεται....
 :stop:

Και σιγά μην σταματήσει την κονόμα η κυρα Γκρεις

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #634 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 19:05 »
Αυτή είναι η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα χθεσινά γεγονότα;
Ακόμα και η ανακοίνωσή σας βρίθει ανοησιών και νοητικών χασμάτων...

Κατάπτυστη!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
  • Ζούλα όλοι οι αργιλέδες φυλαχτείτ' από τους τζέδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #635 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 19:09 »
Εγω προσωπικα ΜΑΤ να κανουν στην ακρη για τα μπαογκια και τα καθε μπαογκια 1η φορα βλεπω.
Πεφτουν στην πυλη και τα ΜΑΤ "καλως αποχωρουν" οπως εγραψε καποια ανακοινωση, που καπου ειδα.
Πεφτουν πισω απο τους θκους μας με πετρες, δεν ξερω για ποση ωρα, σκανε τα ΜΑΤ και οπως ειδα εναν στριμωξαν και επεσε και μια κροτου, λυθηκε τιποτα; Θελαμε και τιποτα παραπανω απο τους τσεους;
Εγω προσωπικα οχι, ηρθαν και αυτοι να δουν τη σουπερ λιγδα, θεατες στο χθεσινο τσιρκο.
Αν ο ΧΒ εχει κανα 30αρι να καλυψει τις οποιες ζημιες (που παλι θα τις βαλει απο το τσεπακι) και του αρεσει το σπιτι του να ειναι υπο καταληψη ας φερνει εδω μεσα οποιον γουσταρει, αλλα να μας πει βαγερετε απο το γηπεδο και οι συγγνωμες δεν χρειαζονται.
Προσωπικα, μετα απο αυτη την εικονα και τα οσα ακουγονται οτι οι μετοχες πλεον ανηκουν αλλου και ο χοντρος κανει την μαριονετα κοροιδευοντας μας στη μαπα ας ειχε ενα @ρχιδι τουλαχιστον να βγει να πει δημοσια κατι για οσα ακουγονται και μαλιστα για τα οσα εγιναν και χθες θα επρεπε ηδη να ειχε βγει.
Για την αδεια τοτε με το παραμυθι των υπογραφων "φοβοταν να γυρισει στην πολη", χθες η πολη εγινε ερμαιο του μπαογκ και αντι να μας μιλησει, φοβαται και τα μπαογκια τωρα;
Για τους παιχτες και οση προσπαθεια εκαναν χθες στο εκτος εδρας μπραβο, για τους διαιτητες ευγε και σε καλη μερια τα ρουβλια, για τους συνταυρους που εγιναν ξενοι στην εδρα τους....
Μπραβο ρε Κιτσο τα καταφερες μια χαρα για την αγαπη του Ιβαν και του καθε Ιβαν, για να παιζουν με τα σοσιαλ μιντια ο γιος Σαββιδης με τους γαβρους για το τι ειναι οφσαιτ και καλα κανουν αφου το εκανες μαγαζι εδω μεσα και στα αρχιδια σου ο συνταυρος που στα εσκασε απο το καλοκαιρι για διαρκειας η που πληρωνει με αμκα και στοιχεια για να δει τον ΠΑΣ.
(2η φορα τα μπαογκια με τα ΜΑΤ αγκαλια)

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #636 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 19:10 »
Πέραν απ το συντακτικό Β' δημοτικού, πέραν απ τη ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ την ίδια, πέρα απ το σανό που επιχειρείτε να μας ταίσετε, βλέπω ότι μια χαρά διαβάζετε pas.gr εκεί στην ΠΑΕ. Γράψατε ακριβώς ότι γράφτηκε εδώ μέσα, αναφορικά με πιθανές δικαιολογίες. 
Εγώ τώρα, θέλω να διαβάσω την απάντηση του αστυνομικού διευθυντή.
Όχι γιατί θεωρώ ότι δεν έκανε τις μαλακίες του αλλά γιατί σε κάθε κωμωδία θέλω όλοι οι ηθοποιοί να παίρνουν ισάξιο χρόνο συμμετοχής. Θέλω επίσης να δω η μετακύλιση ευθυνών που θα σταματήσει διότι ότι σχήμα και να χει, κάπου θα κάτσει τέλος πάντων. Και, που ξέρεις; Μπορεί ως εκ θαύματος να δούμε και καμιά αλήθεια, έστω και κατά λάθος.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #637 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 19:39 »
Παράθεση
Από τον ΠΑΟΚ σας είχαν πει για την μεγάλη ζήτηση που υπήρχε και τι ερχόταν.Γιατί δεν ζητήσατε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να στείλει έγγραφο στην αστυνομία;Αλήθεια ποιες άλλες ενέργειες κάνατε προς τον Βασιλειάδη και γενικά προς τα αρμόδια όργανα;

ρε αδερφε εισαι γκαου εντελως....αφου σλεει η ανακοινωση...πηρα τηλ την αστυνομια .....τρεις καρτες cosmote  χαλασε το σ/κ....ξερεις ρε τι ειναι τρεις καρτες???κινδυνευουμε να μην δουμε μεταγραφη το καλοκαιρι γιατι πρεπει να εξυγιανουμε τα.....τηλεφωνικα της παε

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #638 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 19:53 »
Παράθεση
Το κανει δευτερη φορα στο Ζωσιμαδες με τον Αρη.............Δινοντας εισητηρια για να κονομησει κανενα φραγκο,αδιαφορωντας πως εκεινη την ημερα μπορουσε να ειχε γινει της πουτανας και να ειχαμε πολεμο στην κυριολεξια διπλα απο τους οργανωμενους μας

Τότε οι ''κακές οι γλώσσες'' έλεγαν ότι ήταν μια δοκιμή το ματς με τον Άρη γιατί μετά μέσα σε 20 μέρες είχαμε 2 ματς με παοκ (κύπελλο και πρωτάθλημα).Αν πήγαιναν καλά τα πράγματα με Άρη να δίναμε τα πέταλα (και κανα κομμάτι από τη μεγάλη) στους μπαογκτζήδες.Το κακό είναι ότι στράβωσε με τον Άρη ,τιμωρηθήκαμε παίξαμε με Λάρισα χωρίς κόσμο και δυστυχώς* δε μπορέσαμε να δώσουμε πολλά εισιτήρια στον μπαουκ.
Την επομένη του ματς με τον Άρη είχε ακουστεί (από επίσημο) και το ανεπανάληπτο: ''αφού δεν είμαστε ικανοί να γεμίσουμε το γήπεδο, το γέμισαν οι αρειανοί''.

*Το δυστυχώς εννοείται ότι το λέω ειρωνικά

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #639 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 20:04 »
στο φως ολες οι τηλεφωνικες συνδιαλεξεις της μπαε

παγκοσμια "πρωτη"  μονο απο το pas.gr.....

κιτσος:καλημερα
κεντρο:περιμενετε κυριε στην αναμονη εντος ενος λεπτου θα επικοινωνησουμε
(τραγουδι στο τηλ ....αναμονη...η βροχη να ακουγεται στον τσιγκο......)
κεντρο:ναι ελα
κιτσος:ελα
κεντρο:ελα
κιτσος:τον διευθυντη παρακαλω
κεντρο:τρωει πιτογυρο τωρα δεν μπορει πειτε σε μενα
κιτσος: πιτογυρο? τωρα μουρθε μια λιγουρα......απο που την πηρε?
κεντρο:περιμενε....μας παιρνει μια βαβω ...την εκλεψαν λεει.... ρε τι παθαμε σημερα...περιμενε σε ξαναπαιρνω...
κιτσος:μ δινεις το τηλ του πιτογυρα αν γινεται?
κεντρο:26510........
(τραγουδι αναμονης................χτυπημα στο δευτερο κινητο

κιτσος :ελα
αγνωστος:νταβαριτς?
κιτσος:ποια ντουβαρια ?
αγνωστος(γνωστος):ελα νταβαριτς εγω ειμαι ο "παπαρηγας ο καλος"
κιτσος:ο ντελιβερας εισαι?
αγνωστος(γνωστος):ρε ασε το φαι και στειλε αλλο ενα "τουβλο" πανω
κιτσος: τι τουβλα....εγω χρωματα εχω......
αγνωστος:ρε με βλακα μπλεξαμε....ρε εγω ειμαι στειλε κανα εισιτηριο....
κιτσος:πολλα τα ετη σου πολυχρονεμενε μου
αγνωστος(γνωστος):σταματα γεμισα σαλια...ειμαστε οκ για την κυριακη?να αφησεις την "πισω πορτα ανοιχτη"
κιτσος:μην μλες τετοια κοκκινιζω
αγνωστος(γνωστος): ρε το καταλαβες το σχεδιο?
κιτσος:και ναι και οχι....εχω καποιες αποριες
αγνωστος:...???.......
κιτσος:εντος παιζουμε η εκτος?
αγνωστος:εντος εκτος
κιτσος:???
αγνωστος:καλα ασε θα καθαρισω εγω....εσυ κανε τον εαυτο σου
κιτσος:σε πηρα η με πηρες....μιλαμε ωρα.....
αγνωστος:τουτ τουτ τουτ τουτ(δεν αντεξε )

κινητο Α

κεντρο:ελααα
κιτσος:ελα
κεντρο:ελα
κιτσος :ελα
κεντρο:ποιος?
κιτσος:κιτσος χιαρ
κεντρο:αγγλος ειστε κυριε?
κιτσος:οχι Ελληνας....αλλα αυριο θα κανω τον αμερικανο
κεντρο:δεν σας καταλαβαινω κυριε
κιτσος:εχετε παρει τα μετρα σας γι αυτο που ερχεται?
κεντρο:θετικον
κιτσος:οκ κλεινω γιατι τελειωνει η καρτα
διευθυντης:ποιος ηταν
υπηρεσια΅:σαμα ξερω...εχει παρει 3-4 φορες αλλα δεν ξερω τι θελει

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #640 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 20:23 »
Μπορει χτεις να ειδαμε ακομα και πουλημενη κερκιδα

Αλλα τουλαχιστον ευχαριστηθηκαμε ματς

Τετοιο σασπενς ειχαμε καιρο να δουμε στο Ζωσιμααδες.......Να ειναι καλα ο ΧΒ και δικαιωσε τους ΠΑΣολεδες και ολη την φιλαθλη Ελλαδα εδω που τα λεμε

Ιβαν μην ξεχνας κανενα δανεικο ετσι
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #641 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 20:31 »
ρε παιδια τι ψαχνεται να βρειτε?στο ελαντα ειστε που ολα ειναι διεφθερμενα το ποδοσφαιρο θα ξεφευγε απο αυτο τον κανονα?ποτε ειχαμε αξιοπιστο και σοβαρο προταθλημα ?ΠΟΤΕ.Παντα αυτος που ειχε της πιο δυνατες καβατζες ηταν αρχηγος και ασε τους αλλους να κουρευονται.Παλια ηταν ο βαζελος μετα ο γαυρος τωρα τα κονε τα εχει ο ρωσος μαφιοζος με την κυβερνηση των εθνομηδενιστων και κανει οτι γουσταρει.Πηρε εντολη ο αστυνομικος αρχηγος απο τον υπουργο να αφησουν τα ματ να μπουκαρουν μεσα οι ουγκ και ετσι εγινε.Το θεμα μας και το προβλημα το δικο μας ειναι οτι ο χοντρος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για προεδρος γιατι μονο που τον βλεπεις με το παρουσιαστικο που εχει τον λυπασαι τον ανθρωπο ειναι πιο ηπιος απο τον ιερωνυμο τι να λεμε τωρα πως να προστατευσει την ομαδα που καθε αγωνιστικη μας σφαζουν πλακα κανετε?Μαλακα τον εχετε τον πανεξυπνο πανοπουλο που βγαζει ανακοινωσεις για τους διαιτητες απο το ημηχρονο?Αν ο διαιτητης ξερει οτι θα σε σφαξει και εσυ μουγγα στη στρουγγα δεν θα στο ξανακανει?εχουμε και τον πετρακη που ο ανθρωπος μονο προπονητης δεν ειναι ειναι και αυτος ηπιων τονων ανθρωπος και κυλησε ο τεντζερης και βρηκα το καπακι.Με τεταια διοικηση ανυπαρκτη που μονο που την ενδιαφερει ειναι το χρημα ξεπουλωντας οτι καλους παικτες εχει και μονο αυτο τι περιμενετε να παμε καλα που καθε καλοκαιρι τρεμει το φυλλοκαρδι μας αν θα παρουμε αδειοδοτηση με τον μπετοβλακα που μπλεξαμε?Δεν εχει αφησει τιποτα ορθιο.Μπαοκιο αν νομιζετε οτι θα παρεται πρωταθλημα η κυπελο οπως το περσινο ξεχαστε το.Εδω θα ειμαστε πρωτα ο θεος και θα το δειτε

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #642 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 20:33 »
Thodoris......μην κρυβετε αληθειες.......Ο Κιτσος  εκανε αναπαντητη και του τηλεφωνησαν απο το κεντρο....Οποτε δεν χρεωθηκε κατι η ΠΑΕ.....Εχουμε προεδρο νοικοκυρη..... ;)

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #643 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 20:37 »
Η ανακοινωση ειναι λογικη αλλα δυστυχως δεν απαντα στο μονο ουσιαστικο ερωτημα του γιατι ανεχτηκε να ξεκινησει το ματς υπο αυτες τις συνθηκες.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #644 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 20:39 »
Ας εκανε και αλλιως

Θα εμπαινε στην Μαυρη Λιστα των ανεπιθυμητων του Μακεδονια Παλας
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #645 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 20:55 »
Ας εκανε και αλλιως

Θα εμπαινε στην Μαυρη Λιστα των ανεπιθυμητων του Μακεδονια Παλας
Εγω παντως απο τον Ολυμπιακο βλεπω να εχουμε δανεικο και μαλιστα για διετια (πραγμα σχετικα ασυνηθιστο).

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #646 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 20:56 »
Δεν τον υπερασπίζομαι .
 Λόγω της θέσης μου στο γήπεδο πήγα δύο φορές στο πρόεδρο και του χώθηκα και του ζήτησα εξηγήσεις . Την πρώτη  του επεσήμανα τα γεγονότα που είχαν συμβεί και του τόνισα ότι πρέπει να αντιδράσει. Η πραότητά του δεν διαταράχτηκε , του πρότεινα να βγάλει ανακοίνωση- καταγγελία  εκείνη τη στιγμή, να κατονομάσει την αστυνομία σαν υπεύθυνη, αν έτσι ήταν και να μη δεχτεί να αρχίσει ο αγώνας αν δεν εκκενώνονταν οι κερκίδες.
Τη δεύτερη στις 14:40 έφτασα πάλι στη θέση του και έγινε ο παρακάτω διάλογος
-Καλά πρόεδρε θα αρχίσει το ματς έτσι;
-Τι να κάνω εγώ. Οτι ήταν να κάνω το έκανα.
-Και
-Δεν αποφασίζω εγώ. Άλλος παίρνει την απόφαση
-Υπάρχουν παιδιά που κινδυνεύουν  και εκεί έγινε το πατιρντι . Του χώθηκε όλη η κερκίδα και σταμάτησε η "συνομιλία" μας
Στη συνέχεια με άλλο μέλος του forum σκεφτήκαμε και πήραμε τηλέφωνο τοπικό βουλευτή να ενημερώσει το Βασιλειάδη για ότι γινόταν. Αποτέλεσμα 0
Ντροπή και αηδία. Είναι λίγος, αν γίνονταν αυτό στον Κούγια θά αρχιζε ποτέ το ματς;

Όσο  και αν φταίει η διοίκηση ο παοκ οι ουγκανοι ο σαββίδης τα λάθη του αστυνομικού διευθυντή είναι τεράστια. Έπρεπε ήδη να βρίσκεται σπίτι του.
Ακόμα και αν ο χβ είχε πουλήσει τα πάντα , οι ενέργειες της αστυνομίας δεν είναι σύννομες, παραβιάζουν τα συμφωνηθέντα, παραβιάζουν τους νόμους, επιτρέπουν τη τέλεση αδικημάτων που διώκονται αυτεπάγγελτα μπροστά στα μάτια τους.
Ντροπή σε μας βγάζαν τα καπάκια από τους καφέδες και οι ούγκανοι μπήκαν μέσα με σακίδια στην πλάτη και οι μπράβοι του Σαββίδη με πιστόλια στις μασχάλες.

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #647 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 20:58 »
Η ανακοινωση ειναι λογικη αλλα δυστυχως δεν απαντα στο μονο ουσιαστικο ερωτημα του γιατι ανεχτηκε να ξεκινησει το ματς υπο αυτες τις συνθηκες.

Δεν αποφασίζει η κάθε παε αν θα γίνει η οχι ενα μάτς.Λενε την γνώμη τους στον παρατηρητή και αποφασίζει εκείνος.Αυτο που θα μπορούσαν να κανουν είναι να παρουν την ομάδα και να φύγουν αλλα μετά μπαίναμε σε αλλα κόλπα.Ισως και να έπρεπε να το κάνουν εν τέλει.

Αποσυνδεδεμένος horizonz4

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #648 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 21:05 »

Παραθετω αρθρο του οκτωβρίου απο γαυροσαιτ

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/171024/pas-giannina-parartima-toy-paok

Ο γεωργίου όπου βρει το διατυμπανίζει και μιλάει φορα παρτιδα για διπλό την κυριακή.

Είναι υποχρεωμένη να βγει η διοικηση να το διαψευσει και να μας πει - αποδειξει ποια ειναι η μετοχικη συνθεση αναλυτικά.

Και να διαψευσει και τις κατηγορίες του κούγια περί 8εκ ευρώ χρέους της ΠΑΕ.

Καθαρός ουρανος - αστραπες δε φοβαται

'' Για την πόλη και το σήμα στην φανέλα'' όπως ισχυρίζονται.

Μας έχουν ζώσει τα φίδια....

Τι νέα, όλα καλά?

Δυστυχως οπου υπαρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Μη φωνάζετε ΠΟΥΛΑ πλέον μόνο ΦΥΓΕ.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #649 στις: Δευ 05 Φεβ 2018 21:14 »

Δεν αποφασίζει η κάθε παε αν θα γίνει η οχι ενα μάτς.Λενε την γνώμη τους στον παρατηρητή και αποφασίζει εκείνος.Αυτο που θα μπορούσαν να κανουν είναι να παρουν την ομάδα και να φύγουν αλλα μετά μπαίναμε σε αλλα κόλπα.Ισως και να έπρεπε να το κάνουν εν τέλει.
Ας αναφερουν οτι εθεσαν ρητα το ζητημα στον παρατηρητη κι ας πουν τι τους απαντησε. Θα δουμε μετα την εκθεση του κυριου για να κρινουμε.