Αποστολέας Θέμα: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 94065 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ
« Απάντηση #675 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 14:58 »
Παρά τις κάποιες μικρές ενστάσεις στο παραπάνω κείμενο, είμαι αναγκασμένος να κάνω ένα μεγάλο

LIKE

Φίλε μου μπαΠΑΣ συγχαρητήρια!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #676 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:15 »
Εκτός απ' το σουφλιά βεβαίως, ο λαός του ΠΑΣ που γύρισε την πλάτη στην ομάδα κι επιτρέπει να γίνεται ότι γίνεται έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης. Μπορεί να σουλατσάρανε 500.000 οπαδοί στην πόλη αλλά σε γεμάτο με ΠΑΣολέδες γήπεδο δε θα έμπαινε κανείς.

Mετά από 48 ώρες εσωτερικών αναζητήσεων, κατέληξα στα συμπερασματά μου και μπήκα να τα γράψω , αλλά με πρόλαβε το διαμαντάκι-κείμενο παραπάνω !

Θα ήθελα να το διανθίσω με την κλασσική ατάκα :
Η φύση απεχθάνεται το κενό.
Όταν δεν ΠΑΣ Εσύ, κάποιος άλλος θα πάει και θα το καταλάβει, κάποιος που το θέλει περισσότερο....
Θα ξεκινούσε ποτέ θεσσαλονικιός αν γνώριζε ότι θα βρεθεί σε ένα κατειλημμένο από αφιονισμένους γιαννιώτες γήπεδο ; , όπως συνέβαινε δηλαδή τις ηρωικές δεκαετίες του 70 και του 80 , όταν και γνώριζε ότι στάνταρ θα εισπράξει δωρεάν βουτιά στο Δώδεκα ; Ούτε με σφαίρες. Προφανώς στις τάξεις τους, υπήρχε η πληροφορία ότι οι γιαννιώτες δεν πάνε πλέον γήπεδο, άρα : Κενό.

Τώρα στις μέρες μας η νεολαία προφανώς το χει ρίξει στα βιντεογκέιμς, στο φλωριλίκι, ή απλα δεν είναι ΠΑΣ αλλά ΠΟΚ. Οπότε μη γκρινιάζετε παιδάκια, και μην είστε απαιτητικοί από τον καναπέ, ή από το πληκτρολόγιο.

Ν' αγαπάς την ευθύνη.
Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #677 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:18 »
"Κύριοι" της ΠΑΕ, με τον δηλωμένο ΠΑΟΚτσή υπεύθυνο τύπου και με τις γραμματικά-συντακτικά δολοφονημένες ανακοινώσεις:
Η μέρα για "συγνώμες" και συναισθηματισμούς ήταν ΧΘΕΣ. Σήμερα είναι μέρα για ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΟΝΟΜΑΤΑ και ΠΡΑΞΕΙΣ.

- Στον κόσμο του ΠΑΣ που χθες διώχθηκε δεν ζητάς απλά συγνώμη. Καλείς όλους τους κατόχους εισιτηρίων (απλών ή διαρκείας) της Θύρας 4 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να πανε εάν επιθυμούνε να αποζημιωθούν ΠΛΗΡΩΣ για το χθεσινό παιχνίδι.
- Την αστυνομία δεν τη καταγγέλεις γενικά και αόριστα, αλλά αναφέρεσαι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε ονόματα αυτών με τους οποίους συνομιλήσατε και λάβανε τις αποφάσεις
- Αν υποθέσουμε ότι αποδεχόμαστε όσα λέτε και δεν έχετε ευθύνη για την είσοδο των ΟΥΓΚΑΝΩΝ στο γήπεδο, τότε σειρά έχει να μας δώσετε εξήγηση ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ. Αυτό προφανώς δεν το διέταξε καμία αστυνομία.

Τέλος, σήμερα είναι η μέρα που εκτός από απολογισμό, θα έπρεπε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες στις οποίες σκοπεύετε να προβείτε από δω και πέρα τόσο εναντίον της ΠΑΕ ΜΠΑΟΓΚ, όσο και γενικότερα σχετικά με την πολιτική σας στο θέμα των εισιτηρίων.

Αντ' αυτών βγάλατε μια ανακοίνωση ΚΕΝΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, όπως κενά περιεχομένου είναι και τα ντουβάρια του Πανηπειρωτικού στα οποία στεγάζεστε.

Καλησπέρα καταρχήν και χωρίς καμμία διάθεση αντιπαράθεσης και δεχόμενος όλα τα όσα λες για τις γραμματικο-συντακτικά δολοφονημένες ανακοινώσεις, να σου κάνω μία ερώτηση γιατί με στοχοποιείς και είσαι λάθος.
Εγώ δηλωμένος ΠΑΟΚτζής ? από που και ως που.. Γνωριζόμαστε? Εγώ έχω όνομα και επίθετο.. Εσύ?
Για την ιστορία, δεν υπήρξα ποτέ φίλαθλος καμμίας άλλης ομάδας πέραν του ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό καθαρά και μόνο γιατί είμαι τοπικιστής και θέλω να υποστηρίζω πρωταρχικά την πόλη μου.
Από εκεί και πέρα εγώ σαν εκπρόσωπος τύπου θα εκδόσω ανακοινώσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διοίκησης της ομάδας, δεν είμαι διοίκηση, ούτε αποφασίζω κάποια πράγματα.
Δέχομαι τα όποια λάθη γραμματικο-συντακτικά υπάρχουν στις ανακοινώσεις, ζητάω συγνώμη αλλά έτσι για την ιστορία γράφτηκαν μέσα σε στιγμές τεράστιας πίεσης (χρονικής) και ψυχολογικής από τα γεγονότα. Όχι ότι δίνει εξιλέωση αλλά άνθρωποι είμαστε και τα γεγονότα μας επηρρεάζουν και εμάς, μαζί με πολλά άλλα που δυστυχώς δεν είναι η στιγμή να τα συζητήσουμε..
Στη διάθεση σου, όπως και σε όλων των υπολοίπων να συζητήσουμε ότι νομίζεις ότι μπορώ να απαντήσω..

Μην είμαστε άδικοι με όλα πάντως.. Ανθρώπινα το λέω και μόνο ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #678 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:21 »
Με αυτά που λένε τα παόκια ότι δεν έγινε τίποτα,εμείς τι λέμε;
Για τον Κούγια;
Για την συνάντηση στο Μακεδονία Παλάς;
Παίχτες της Κ-20;

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #679 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:25 »
Τυπικά σαν διαχειριστής να αναφέρω ό,τι επιβεβαιώσαμε την ταυτότητα του ΚΡ.
Και τον καλωσορίζουμε στο φόρουμ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #680 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:26 »
Μπλα μπλα μπλα μπλα η αστυνομια φταιει,μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα οι μπατσοι φταινε μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα,τα Γιαννινα φταινε που ειναι δυομιση ωρες απο Θεσσαλονικη,μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ο ανδρομος Ερμης φταιει μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

Να μια ωραια ανακοινωση που μπορουσε να βγαλει η ΠΑΕ........

Βουρ ολοι να πιασουμε fb,foroum για να αποπροσανατολισουμε το καταλογισμο ευθυνων

ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #681 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:33 »
Μπλα μπλα μπλα μπλα η αστυνομια φταιει,μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα οι μπατσοι φταινε μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα,τα Γιαννινα φταινε που ειναι δυομιση ωρες απο Θεσσαλονικη,μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ο ανδρομος Ερμης φταιει μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

Να μια ωραια ανακοινωση που μπορουσε να βγαλει η ΠΑΕ........

Βουρ ολοι να πιασουμε fb,foroum για να καταλαγιασουμε τις ευθυνες

ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Να υποθέσω ότι το βουρ να πιάσουμε forum,fb, να καταλαγιάσουμε τις ευθύνες, πάει  στην εγγραφή μου..
Σε προσωπικό επίπεδο απαντάω πάντα και παντού.. Όπως και ποτέ δεν κρύφτηκα ή δεν είπα αυτά που πιστεύω όταν μου ζητήθηκε.. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν αρκετοί αυτό..
Από εκεί και έπειτα η δουλειά μου και μόνον αυτή με υποχρεώνει να μεταφέρω την άποψη και τις θέσεις ανθρώπων μέσω διάφορων μέσων.. Την προσωπική μου άποψη και πλευρά των γεγονότων την κρατάω για εμένα και για αυτούς που θα μου την ζητήσουν προσωπικά.. Και για να προλάβω τους πάντες, θα απαντήσω σε όλους που θα με ρωτήσουν προσωπικά ότι θέλουν με ηρεμία, ευγενικό τρόπο και στο πλαίσιο που θα ξέρω για να δώσω απάντηση..

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #682 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:38 »
Κυριάκος: «Στα Γιάννενα επί της ουσίας δεν έγινε τίποτα»

υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μιλώντας στον νέο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, FAIR PLAY 96,1, μεταξύ άλλων, είπε:

«Ό,τι και αν προσπαθούν ορισμένοι να περάσουν πως έγινε στα Γιάννενα, επί της ουσίας δεν έγινε τίποτα. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, δεν πρέπει να ασχολούμαστε με κανέναν. Αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσο δύσκολο είναι να συγκρατηθεί η λαχτάρα του κόσμου, αλλά στους εκτός έδρας αγώνες πρέπει να σεβαστούμε τους όρους που βάζουν οι γηπεδούχοι και η αστυνομία. Στα Γιάννενα υπήρχε μια δυσκολία λόγω του όγκου των εκδρομέων, αλλά μέσα από την συνεργασία των δυο ΠΑΕ και της αστυνομίας όλα πήγαν καλά. Δεν έγινε τίποτα επιλήψιμο και όσα γράφονται είναι αποκυήματα της φαντασίας κάποιων. Ο ΠΑΣ Γιάννενα μας φιλοξένησε άψογα και έκανε ότι μπορούσε για να γίνει ο αγώνας ομαλά, όπως και έγινε. Οι άνθρωποι βοήθησαν και τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Από την πρώτη θέση, μόνο εμείς μπορούμε να πέσουμε, δεν μπορεί να μας ρίξει κανένας. Αυτό το λέω χωρίς κανενός είδους αλαζονείας. Η ομάδα του ΠΑΟΚ, που είναι πρώτη εκ των πραγμάτων μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να βγει πρώτη. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν βέβαια και οι δύσκολες στιγμές, σε αυτές χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας βοηθήσει να μην πέσουμε. Αυτή η ομάδα, με το μέταλλο που αποκτά και την τρομερή δουλειά του Λουτσέσκου, πιστεύω πως θα πάρει όσους βαθμούς χρειάζεται για να έχουμε μία υπέροχη διαδρομή μέχρι τις 12 Μαΐου, όποτε και είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου».

Για τον Σαββίδη: «Όλοι αξίζουν το πρωτάθλημα. Ο κ. Σαββίδης όμως λίγο περισσότερο. Το θέλει πολύ, είναι προτεραιότητα στη ζωή του, έχει κάνει παράλογες επενδύσεις για να φτάσει η ομάδα σε αυτό το σημείο, έχει γυρίσει λίγο την πλάτη του στις επιχειρήσεις που έχει και ασχολείται καθημερινά με τη μεγάλη του αγάπη».

Για τις δηλώσεις Μαρινάκη:  «Ούτε φυσικά χλευαστικά όπως έκαναν αυτοί τόσα χρόνια, αλλά ούτε και επί της ουσίας, θα ασχοληθούμε με τις δηλώσεις του Μαρινάκη. Από την πλευρά του θα κάνει ότι μπορεί για να προστατεύσει την ομάδα του. Εμείς ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας, τον κόσμο μας, τα γραφεία μας και να πάμε στην τελική ευθεία ενωμένοι. Έχουμε κάνει πολλούς αγώνες και για την ομάδα μας και για το ελληνικό ποδόσφαιρο με μεγάλο κόστος, ακόμα και για εμάς. Κάθε φορά ο πρωτοπόρος έχει την τύχη στα χέρια της και εμείς πρέπει να κάνουμε κάθε λεπτό της ημέρας να έχει την δική του σημασία, ούτως ώστε τον Μάιο να πανηγυρίσουμε». Και ακόμη: «Δεν είναι ευχάριστο για πολλούς το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος. Είναι λογικό σε αυτή την τελική ευθεία, να χρησιμοποιούν θεμιτά και αθέμιτα μέσα, για να αλλάξουν τα δεδομένα. Αυτοί που χρόνια εφαρμόζουν αυτές τις μεθόδους, θα κάνουν ότι μπορούν για να σταματήσουν την πορεία του ΠΑΟΚ προς τον τίτλο. Στήθηκε ένα θέατρο την Κυριακή το βράδυ, λες και εμείς δεν ζούσαμε στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια. Εμείς που βρισκόμαστε εντός της ομάδας πρέπει να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στον στόχο, ο καθένας μέσα από τον δικό του ρόλο και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσουμε στον τίτλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν, απάντησε:  «Δεν βλέπω μακριά, έχω… μυωπία. Τα ντέρμπι για εμάς είναι τα επόμενα παιχνίδια. Πρώτα για το Κύπελλο και μετά για το πρωτάθλημα με την Λάρισα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα πάμε χαλαρά σε αυτά τα παιχνίδια». Σε ότι αφορά ειδικά το παιχνίδι στο Περιστέρι, στη ρεβάνς του 2-0: «Τίποτα δεν έχει κριθεί. Παίζουμε με την πιο συνεπή ομάδα του πρωταθλήματος, πρέπει να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό και να εμφανιστούμε 100% συγκεντρωμένοι. Αν δεν το κάνουμε, θα έχουμε προβλήματα. Ο στόχος του Κυπέλλου είναι δυνατός στόχος. Έχουμε στερηθεί πολλούς τίτλους και πρέπει να αρχίσουμε να συλλέγουμε τρόπαια».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #683 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:39 »
Κύριε ΚΡ,

Πρώτα από όλα θα σας αναφέρω μια γενική παρατήρηση.

Μιας και αποδέχεστε τα συντακτικά και ορθογραφικά λάθη που όντως είναι ανθρώπινα, πρέπει να κάνετε κάτι να τα εξαφανίσετε στον γραπτό σας λόγο και ειδικά σε ανακοινώσεις της ΠΑΕ. Μόνος σας, με κάποια βοήθεια δικό σας θέμα.

Αλλά είστε εκπρόσωπος τύπος της ΠΑΕ και ο γραπτός σας λόγος είναι Α και το Ω. Με αυτό κοινωνειται στο φίλαθλο κόσμο του ΠΑΣ και όχι μόνο, τις ανακονώσεις της ομάδας.  Αυτό πρέπει να είναι το όπλο σας, ένας καλός λόγος που μπορεί να κερδίσει επικοινωνιακά παιχνίδια.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #684 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:40 »
Λοιπον ευγενικα μπορω να σου πω.........

Οτι εδω ειναι τοπος συναθροισης φιλαθλων-οπαδων του ΠΑΣ και μονο για αυτους για να εκφρασουνε την γνωμη  τους και οχι  εμμισθων ανθρωπων(δημοσιογραφοι,διοικηση) που θα κανουνε στοχευμενες προτασεις για να αποπροσανατολισουνε το κοινο αισθημα

Εχετε πιασει ολως τυχαιως  φεισμπουκια,αθλητικα σαιτ της περιοχης,τωρα και εδω για να δειξετε τωρα τι???????????????

Και για εμενα ειναι κουτοπονηριες(οχι δικες σου προσθεου) αλλα του τυπου που νομιζει πως μας δουλευει κανονικα

Θα σε παρακαλουσα να αποχωρησεις

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #685 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:43 »
Ασχολίαστο το ¨οτι στα Γιάννινα δεν έγινε τίποτα". Μάτια έχουμε και είδαμε. Τα βιντεο υπάρχουν.

Σχολιαζούμενο όμως τα περι άψιγης φιλοξενιας (θεμιτό) και καλής συνεργασίας των δύο ΠΑΕ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #686 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:44 »
Μπορούμε να καταλάβουμε οι περισσότεροι αν όχι όλοι τις δυσκολίες που υπάρχουν.Το πόσο οργανωμένη είναι η ΠΑΕ.Το ότι έχουμε να κάνουμε και με γκάγκστερς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Μπορούμε να δικαιολογήσουμε αρκετά μέχρι ένα σημείο.Πρέπει όμως και σαν ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να κάνετε πράγματα.Πάρα πολλά.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #687 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:48 »

Οτι εδω ειναι τοπος συναθροισης φιλαθλων-οπαδων του ΠΑΣ και μονο για αυτους για να εκφρασουνε την γνωμη  τους και οχι  εμμισθων ανθρωπων(δημοσιογραφοι,διοικηση) που θα κανουνε στοχευμενες προτασεις για να αποπροσανατολισουνε το κοινο αισθημα

Εχετε πιασει ολως τυχαιως  φεισμπουκια,αθλητικα σαιτ της περιοχης,τωρα και εδω για να δειξετε τωρα τι???????????????

Και για εμενα ειναι κουτοπονηριες(οχι δικες σου προσθεου) αλλα του τυπου που νομιζει πως μας δουλευει κανονικα

Νομίζω ότι μόνος του ζύγισε τα πράγματα και αποφάσισε να συμμετάσχει στη κουβέντα. Επιλογή του είναι.

Δεν χρειάζονται ούτε υποδείξεις, ούτε τίποτα άλλο.

Υ.Γ. Αλλό παρέμβαση, άλλο συζήτηση σε καθημερινή βάση.  Στο πρώτο αναφέρομαι.

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #688 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:49 »
Εγω δεν καταλαβαινω τι ψαχνουμε να βρουμε
Ο χριστοβασιλης εριξε την ευθυνη στην αστυνομια και τελειωσε εκει η ιστορια
Οπιος θελει τον πιστευει ,οποιος θελει δεν το πιστευει
Βγηκε αναλυτικη ανακοινωση που περιγραφει ακριβως τι συνεβη συμφωνα με τη γνωμη του
Τι παραπανω θελετε να μαθετε?

Την ομαδα πως την βλεπεις εκπροσωπε σαν φιλαθλος?
Θα βγει ευκολα το 2018-2019 ετσι οπως ειμαστε ή θελουμε 2-3 ενδεκαδατους?

:pas: :pashat: :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #689 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:55 »
Λαμια σοβαρα μιλας..........

Θυμηθηκανε υστερα απο τοσα χρονια ΤΩΡΑ που τα βρηκε ζορικα ο μπαγλαμας οτι υπαρχουνε και οπαδοι του ΠΑΣ?Για αυτο απο χθες το απογευμα τα εχουνε παρει σβαρα τα παντα

Προτιμω ενα μελος να υποστηριξει τον ΧΒ ανιδιοτελες παρα να ακουσω στοχευμενες θεσεις εμμισθων ανθρωπων της παε,και προσωπικα δεν μου φταινε οι υπαλληλοι του την δουλεια τους κανουνε αλλα το αφεντικο τους!!!!

Ρε συνελθετε να πουμε,

Θα σου πει να εχουμε κανει λαθη,αλλα θα τα βελτιωσουμε στο μελλον,και η αστυνομια φταιει καθως ο προεδρος εκανε αυτα αυτα

Δηλαδη τι περιμενεις να σου πει τα αντιθετα?

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #690 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:56 »
Βρόσγος: «Προτείναμε ως ΠΑΕ να μην ξεκινήσει το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που τέθηκαν από τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα για τα όσα έγιναν στον αγώνα του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ ήταν, για ποιο λόγο η ΠΑΕ δεν ζήτησε αναβολή του αγώνα ή ακόμα-ακόμα και γιατί δεν αποχώρησε από το ματς, όταν είδε την κατάληψη της  θύρας 4 από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Την απάντηση στο πρώτο σκέλος έδωσε –μεταξύ άλλων- ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Φώντας Βρόσγος, μιλώντας στην εκπομπή «90 ΚΑΙ ΚΑΤΙ» και τον Γιάννη Γιαννάκη.

«Ο παρατηρητής του αγώνα ρώτησε τον αστυνομικό διευθυντή ευθέως, αν μπορεί να γίνει ο αγώνας και αν μπορεί να γίνει με ασφάλεια. Εμείς σαν ΠΑΕ ζητήσαμε να μη γίνει ο αγώνας. Ρίξαμε κι αυτήν την πρόταση στο τραπέζι. Τη στιγμή που ήμασταν με τον αστυνομικό διευθυντή και τον παρατηρητή, είπαμε να μη γίνει ο αγώνας. Και μας λέει ο παρατηρητής, ότι θα πρέπει να πάρει την απόφαση ο αστυνομικός διευθυντής. Και στη συνέχεια του έκανε το ερώτημα ευθέως και ο αγώνας ξεκίνησε. Άρα, λοιπόν, εγγυήθηκε ότι δεν θα γίνει το παραμικρό».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #691 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:58 »
Καιρος ειναι, να κατσουνε και ολες οι μεριες να προσπαθησουν να τα βρουν μεταξυ τους. Συνδεσμοι,λεσχες,γκρουπακια, εκπομπες, κερατα-μερατα, που εχουμε γινει κουλουβαχατα. Και ναι μαγκες... Λειβαδεια γιναμε(οπαδικα) η κοντευουμε να γινουμε.
 Μου αρεσε η ειρωνικη ανακοινωση -νομιζω των azzura-  "Εδω δεν ειναι Βεροια, να δουμε πως θα γεμισετε το γηπεδο". Ειδαμε πως το γεμισανε. Χαλαρα και ανετα! Γιατι? Γιατι εμεις ειμαστε χιλια κομματια μεταξυ μας.
 Το ειπε και καποιος αλλος. Τουλαχιστον τοτε με τον Αρη, γεμισανε τα δυο πεταλα, που ουτως η αλλως το ενα ανενεργο ειναι, αλλα ειμασταν 6.000 εμεις. Ωραια ατμοσφαιρα, ωραιο ντερμπι,καμια σχσεη σαν ποιοτητα οπαδων. Προχθες ηρθαν και καναν το κομματι τους γιατι μπορουσαν. Οπως μπορουσαμε εμεις σε Κερκυρες και αλλου και κοκορευομασταν κιολας.
 Η διαφορα των εδρων που πηγαιναμε και το παιζαμε ιστορια με την δικη μας , ειναι οτι εκεινοι και να θελανε δεν μπορουσαν να κανουν κατι, γιατι τοσοι ειναι. Ενω εμεις, αν καθησουμε και τα βρουμε και συσπειρωσουμε κοσμο και τον φερουμε στο γηπεδο, το γεμιζουμε ανετα οπως παλια και τοτε δυσκολα θα ξαναμπου μπαοκτζηδες η ο,τι αλλο θελετε μεσα.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #692 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 15:59 »
Λαμια σοβαρα μιλας..........

Θυμηθηκανε υστερα απο τοσα χρονια ΤΩΡΑ που τα βρηκε ζορικα ο μπαγλαμας οτι υπαρχουνε και οπαδοι του ΠΑΣ?Για αυτο απο χθες το απογευμα τα εχουνε παρει σβαρα τα παντα

Προτιμω ενα μελος να υποστηριξει τον ΧΒ ανιδιοτελες παρα να ακουσω στοχευμενες θεσεις εμμισθων ανθρωπων της παε,και προσωπικα δεν μου φταινε οι υπαλληλοι του την δουλεια τους κανουνε αλλα το αφεντικο τους!!!!

Ρε συνελθετε να πουμε,

Θα σου πει να εχουμε κανει λαθη,αλλα θα τα βελτιωσουμε στο μελλον,και η αστυνομια φταιει καθως ο προεδρος εκανε αυτα αυτα

Δηλαδη τι περιμενεις να σου πει τα αντιθετα?

Καταρχάς ο συγκεκριμένος πρόσφατα ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου.

Επίσης μπήκε για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και όχι την ΠΑΕ και τον ΧΒ.

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #693 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:00 »

Θα δεχθώ και την κριτική και τα πάντα.. Αλλά δεν έπιασα κάτι και δεν έδειξα τπτ...
Ούτε είπα τίποτα για τα γεγονότα.. Αλίμονο όμως να δέχομαι προσωπική επίθεση και να μην απαντάω, δεν πιστεύω και εσύ να δρούσες διαφορετικά..

Και για να σου δώσω και μία απάντηση, το forum το παρακολουθώ, δεν γράφω για λόγους ηθικής (πάνω κάτω για τον ίδιο λόγο που μου ζητάς να φύγω). Επαφή με άτομα του forum για ανταλλαγή απόψεων είχα, έχω και θέλω να πιστεύω ότι θα έχω..

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #694 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:00 »
Αγιουτο ηρεμησε λιγο πασιαμ.

Ο ΚΡ, μπήκε και μίλησε επί προσωπικού και πολύ καλά έκανε.
Αν έλεγε θέλω να μιλήσω μόνο επι του προσωπικού θέματος που τέθηκε και τίποτε άλλο,
θα του την πέφταμε γιατί αποφεύγει να απαντήσει σε άλλα που μας καίνε.

Λέει ευγενικά αν θέλετε μπορώ να σας απαντήσω στο βαθμό που μπορώ, πάλι του την πέφτουμε.

Μονά ζυγά, άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε όλα δικά μας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #695 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:01 »
Λοιπον επειδη μπαινω και λιγο στο fb

Oυδεποτε δεν αναφερε αυτο σε ολους στην αρχη και τα μασουσε,μολις τον ρωτουσανε υστερα γιατι  αποστελνουνε το βιντεο με το ντου στις αρμοδιες αρχες ωστε να τιμωρηθει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το γυρνουσε στο Καλαματιανο

Μιλαμε ειναι για να γελας

Κατσε να διευκρινησω,ομιλω για τον Βροσγο

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #696 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:03 »
Καιρος ειναι, να κατσουνε και ολες οι μεριες να προσπαθησουν να τα βρουν μεταξυ τους. Συνδεσμοι,λεσχες,γκρουπακια, εκπομπες, κερατα-μερατα, που εχουμε γινει κουλουβαχατα. Και ναι μαγκες... Λειβαδεια γιναμε(οπαδικα) η κοντευουμε να γινουμε.
 Μου αρεσε η ειρωνικη ανακοινωση -νομιζω των azzura-  "Εδω δεν ειναι Βεροια, να δουμε πως θα γεμισετε το γηπεδο". Ειδαμε πως το γεμισανε. Χαλαρα και ανετα! Γιατι? Γιατι εμεις ειμαστε χιλια κομματια μεταξυ μας.
 Το ειπε και καποιος αλλος. Τουλαχιστον τοτε με τον Αρη, γεμισανε τα δυο πεταλα, που ουτως η αλλως το ενα ανενεργο ειναι, αλλα ειμασταν 6.000 εμεις. Ωραια ατμοσφαιρα, ωραιο ντερμπι,καμια σχσεη σαν ποιοτητα οπαδων. Προχθες ηρθαν και καναν το κομματι τους γιατι μπορουσαν. Οπως μπορουσαμε εμεις σε Κερκυρες και αλλου και κοκορευομασταν κιολας.
 Η διαφορα των εδρων που πηγαιναμε και το παιζαμε ιστορια με την δικη μας , ειναι οτι εκεινοι και να θελανε δεν μπορουσαν να κανουν κατι, γιατι τοσοι ειναι. Ενω εμεις, αν καθησουμε και τα βρουμε και συσπειρωσουμε κοσμο και τον φερουμε στο γηπεδο, το γεμιζουμε ανετα οπως παλια και τοτε δυσκολα θα ξαναμπου μπαοκτζηδες η ο,τι αλλο θελετε μεσα.

Φίλε το πρώτο που γράφεις πέφτει πάνω στο θέμα Λέσχη και σε έναν άνθρωπο. Και όσο και αν το επιθυμούν κάποιοι δεν λύνεται! Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να αποχωρήσει ο ένας που φταίει και όχι  όλοι οι υπόλοιποι. Ας το κάνει λοιπόν για το καλό της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #697 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:08 »
Κύριε ΚΡ,

Πρώτα από όλα θα σας αναφέρω μια γενική παρατήρηση.

Μιας και αποδέχεστε τα συντακτικά και ορθογραφικά λάθη που όντως είναι ανθρώπινα, πρέπει να κάνετε κάτι να τα εξαφανίσετε στον γραπτό σας λόγο και ειδικά σε ανακοινώσεις της ΠΑΕ. Μόνος σας, με κάποια βοήθεια δικό σας θέμα.

Αλλά είστε εκπρόσωπος τύπος της ΠΑΕ και ο γραπτός σας λόγος είναι Α και το Ω. Με αυτό κοινωνειται στο φίλαθλο κόσμο του ΠΑΣ και όχι μόνο, τις ανακονώσεις της ομάδας.  Αυτό πρέπει να είναι το όπλο σας, ένας καλός λόγος που μπορεί να κερδίσει επικοινωνιακά παιχνίδια.

Δεκτά τα παραπάνω, δεν το λέω να δικαιολογηθώ, ούτε να το ομορφύνω.
Έχω αναλάβει το γρ.τύπου και marketing της ομάδας εδώ και 5 μήνες. Κάνω τεράστιες προσπάθειες να αλλάξω αρκετά πράγματα στο κομμάτι αυτό και μπορείτε μόνοι σας να κρίνετε τις αλλαγές.
Χρειάζεται χρόνος για να στηθεί σωστά αυτό το κομμάτι.. Από τη μία μέρα στην άλλη χωρίς καμμία υποδομή είναι αδύνατο..

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #698 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:08 »
Ξαναλεω με το παλικαρι δεν εχω τιποτα και την δουλεια του κανει και μπραβο του αλλα με τον ανωτερο του ναι εχω,αν μπηκε για σπεκουλα καλο ειναι να το σκεφτει,αν μπηκε μονο για προσωπικη διενεξη του  με τον Pasa(και αυτο λαθος ειναι)παει στο διαολο

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #699 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:14 »
Από εκεί και πέρα εγώ σαν εκπρόσωπος τύπου θα εκδόσω ανακοινώσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διοίκησης της ομάδας, δεν είμαι διοίκηση, ούτε αποφασίζω κάποια πράγματα.

Θα ήταν ενδιαφέρον έστω ενημερωτικά να μας πείτε τι αρμοδιότητες έχετε όσον αφορά τις ανακοινώσεις. Δηλαδή:
1) Έχετε αρμοδιότητα να ανακοινώνετε οποιοδήποτε θέμα θέλετε που αφορά τον ΠΑΣ ή μόνο αυτά τα οποία υποδεικνύει διοίκηση; Έχουμε παρατηρήσει αντανακλαστικά για σχεδόν ασήμαντα θέματα ενώ κάποια θέματα που 'καίνε' δεν θίγονται καθόλου.
2) Η τελική μορφή μιας ανακοίνωσης ελέγχεται από τη διοίκηση ή είναι προϊόν μόνο δικής σας (και συναδέλφων σας) δουλειάς;

Υ.Γ. Είστε υπεύθυνος για το website? Συγχαρητήρια αν είναι έτσι.