Αποστολέας Θέμα: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 94088 φορές)

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ
« Απάντηση #700 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:18 »
Ξαναλεω με το παλικαρι δεν εχω τιποτα και την δουλεια του κανει και μπραβο του αλλα με τον ανωτερο του ναι εχω,αν μπηκε για σπεκουλα καλο ειναι να το σκεφτει,αν μπηκε μονο για προσωπικη διενεξη του  με τον Pasa(και αυτο λαθος ειναι)παει στο διαολο

Σε καμμία περίπτωση προσωπική διένεξη.. Απλά να μου δικαιολογήσει αυτό που γράφει θέλω..
Λάσπη δεν πρόκειται να δεχθώ για το όνομα μου από κανέναν και αυτό το λέω επώνυμα σε όλο τον κόσμο..

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #701 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:21 »
"Κύριοι" της ΠΑΕ, με τον δηλωμένο ΠΑΟΚτσή υπεύθυνο τύπου

Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο φόρουμ και έγραψε ο KP.
Στη θέση του κι εγώ θα έμπαινα.
Ειδικά αν δεν ήμουν ΠΑΟΚτσης.

Υπάρχουν ερωτήματα, που ξεφεύγουν από τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός.
Εγώ διάβασα την αντίδραση του KP στο αν είναι ΠΑΟΚτσης, όπως γράφτηκε.
Αν δεν είναι, για ποιο λόγο γράφτηκε;

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #702 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:25 »
Από εκεί και πέρα εγώ σαν εκπρόσωπος τύπου θα εκδόσω ανακοινώσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διοίκησης της ομάδας, δεν είμαι διοίκηση, ούτε αποφασίζω κάποια πράγματα.

Θα ήταν ενδιαφέρον έστω ενημερωτικά να μας πείτε τι αρμοδιότητες έχετε όσον αφορά τις ανακοινώσεις. Δηλαδή:
1) Έχετε αρμοδιότητα να ανακοινώνετε οποιοδήποτε θέμα θέλετε που αφορά τον ΠΑΣ ή μόνο αυτά τα οποία υποδεικνύει διοίκηση; Έχουμε παρατηρήσει αντανακλαστικά για σχεδόν ασήμαντα θέματα ενώ κάποια θέματα που 'καίνε' δεν θίγονται καθόλου.
2) Η τελική μορφή μιας ανακοίνωσης ελέγχεται από τη διοίκηση ή είναι προϊόν μόνο δικής σας (και συναδέλφων σας) δουλειάς;

Υ.Γ. Είστε υπεύθυνος για το website? Συγχαρητήρια αν είναι έτσι.

Έχω αρμοδιότητα να ανακοινώσω οτιδήποτε χρήζει ανακοίνωσης κατόπιν εγκρίσεως και από τη διοίκηση αλλά και από το ποδοσφαιρικό τμήμα, τις απόψεις πάντοτε τις παραθέτω αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει και να υιοθετούνται..
Κάποιες ανακοινώσεις όπως μπορείτε να κατανοήσετε προέρχονται κατευθείαν από τη διοίκηση ή ακόμα και από τα αντίστοιχα τμήματα που αφορούν. Βλ. μία ανακοίνωση του τμήματος εισιτηρίων είναι σε συννενόηση με τη διοίκηση και μετά κοινοποιείται σε εμένα για την δημοσίευση.
Το site και η δομή χρήσης των social media είναι υπό την ευθύνη μου και το site ήταν απαίτηση και όρος για να αναλάβω τη θέση..

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #703 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:26 »
Τοτε θα τον περιμενεις το καλοκαιρι που τον Γαρουφαλια θα το βαφτιζει Μακελελε στις προπονησεις...
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #704 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:28 »
Μας γαμησε τα πεταλα ο παοκ μεσα σε 1 μερα
1-3, καταληψη σκεπαστης και εσωστρεφεια μεχρι θανατου
Εκπροσωποι τυπου μπαινουν θιγμενοι να ζητησουν το λογο σε φορουμ
Δεχονται ερωτησεις λενε χωρις κανεις να καταλαβει για ποιον λογο πρεπει να ρωτησουμε κατι ,αλλα μια κουβεντα για τα αγωνιστικα της ομαδας απαξιωνουν να πουν
Θα περασει ολο το 2018 μεχρι να συνελθουμε απο το προχτεσινο ματς ετσι οπως το παμε
Και δεν θα βγει και ακρη στο τελος οπως συνηθως

:pas: :pashat: :joker:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Φεβ 2018 16:32 από born_in_drakolimni »

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #705 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:29 »
Μαγκες. Αφηστε ησυχο τον ανθρωπο, γραφειο τυπου εταιρειας ειναι, σημαινει οτι του πουν θα το γραψει, σημαινει οτι εαν πρεπει να γραψει κατι ωστε να δισφαλισει την εικονα της εταιρειας που τον πληρωνει θ το κανεις, και θ σκεφτει τα ομορφοτερα λογια για να κρυψει την ασχημια των πραξεων της εταιρειας. Τωρα εαν ειναι παοκτζης η ΠΑΣ η παο ειναι θεμα της παε που τον προσελαβε . Δεν βγαινει κατι απο αυτον που να μην εχει την ελαχιστη συναινεση του χβ, οποτε οτι γραφει ο χβ φταιει.

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #706 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:30 »
"Κύριοι" της ΠΑΕ, με τον δηλωμένο ΠΑΟΚτσή υπεύθυνο τύπου

Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο φόρουμ και έγραψε ο KP.
Στη θέση του κι εγώ θα έμπαινα.
Ειδικά αν δεν ήμουν ΠΑΟΚτσης.

Υπάρχουν ερωτήματα, που ξεφεύγουν από τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός.
Εγώ διάβασα την αντίδραση του KP στο αν είναι ΠΑΟΚτσης, όπως γράφτηκε.
Αν δεν είναι, για ποιο λόγο γράφτηκε;

Εξήγησα τον λόγο που γράφτηκα..
Αφού δεν είμαι γιατί να αφήσω τους πάντες που δεν με ξέρουν να έχουν αυτή την εντύπωση για εμένα?
Μην ξεχνάς δεν είμαι ανώνυμος και έχω και μία συνεργασία με την ομάδα η οποία είναι προσβολή και μόνο να πιστεύει κάτι τέτοιο για μένα κάποιος..
Και για να τα λέμε και όπως είναι.. Απέδειξε μου ότι είμαι ΠΑΟΚτσης, να ξέρω τι να λέω κιόλας σε αυτούς που με κυνήγησαν προχτές. Γιατί κλειδώθηκα στα αποδυτήρια με την αστυνομία και τον παρατηρητή για να μην με φάνε καμμιά 20αριά εγκληματίες-οπαδοί του ΠΑΟΚ με ρόπαλα και μαχαίρια..

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #707 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:30 »
Την πέφτετε σ έναν άνθρωπο ο οποίος έχει ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ για μια δουλειά. Αρμόδιος για να αποφασίσει αν κάνει σωστά τη δουλειά του ή όχι, είναι ο εργοδότης του.
Καθώς απ τον εργοδότη του βλέπουμε ΟΡΓΙΑ, προφανώς δεν περιμένει κανείς να δει συντακτικά λάθη στις ανακοινώσεις.
Αφενός ο άνθρωπος είναι ευγενικός, αφετέρου δεν δήλωσε ο Θεός και αποδέχτηκε κριτική για ότι του καταλογίζουμε και τον αφορά προσωπικά. Δεν είναι σωστό να τον κρίνετε για αυτά που ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ. Ας σοβαρευτούμε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #708 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:32 »
Τοτε θα τον περιμενεις το καλοκαιρι που τον Γαρουφαλια θα το βαφτιζει Μακελελε στις προπονησεις...

Αυτό δηλαδή είναι επι προσωπικού;

'Εγραψε κάπου κάτι τέτοιο;

ayto,

Γράφει ότι απαντάει επι προσωπικού και το πας στο γενικό. Το διευκρίνισε κιόλας!

Εχεις την κάψα σου για τον Γαρουφαλια και την κολάς και αυτή. Και βγαίνει ένα εκρηκτικό μείγμα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #709 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:33 »
Δεν πειραζει ο Γαρουφαλιας κολλαει παντου....
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #710 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:34 »
Δεν πειραζει ο Γαρουφαλιας κολλαει παντου....

Δεν βοηθάει όμως στην κουβέντα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #711 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:36 »
Και για να τα λέμε και όπως είναι.. Απέδειξε μου ότι είμαι ΠΑΟΚτσης, να ξέρω τι να λέω κιόλας σε αυτούς που με κυνήγησαν προχτές. Γιατί κλειδώθηκα στα αποδυτήρια με την αστυνομία και τον παρατηρητή για να μην με φάνε καμμιά 20αριά εγκληματίες-οπαδοί του ΠΑΟΚ με ρόπαλα και μαχαίρια..
Ωραία πάσα.Όχι για το παοκτζής.Δεν έχει σημασία.Για αυτό.
Αλήθεια ο παρατηρητής έγραψε τις απόψεις της ομάδας για το ότι το ματς δεν πρέπει να γίνει;Βλέποντας και ο ίδιος ο παρατηρητής όλα αυτά,έγραψε τίποτα;

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #712 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:36 »
ayuto1966 πασιαμ κουβαδάκια δεν εχς να πας να παίξεις πουθενά αλλού για λίγο; Ενα διάλειμμα δεν μπορείς να μας χαρίσεις;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #713 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:50 »
Φίλε KP, από τότε που ανέλαβες αυτό το πόστο, μόνο θετικά έχω να σημειώσω.
Θα ήθελα πολλά περισσότερα για μία ομάδα σαν τον ΠΑΣ, αλλά θεωρώ ότι έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου, για να το πράξεις.
Έχουν γίνει πολλά θετικά βήματα και στην ενημέρωση και στη βελτίωση του site.

Τώρα για προχθές, έχουν γραφεί τα πάντα...δεν έχω να προσθέσω τπτ, εκτός του ότι αυτός ο άνθρωπος που ηγείται της ομάδας είναι επικίνδυνος γενικώς και ειδικώς και εμείς είμαστε αντάξιοί του βεβαίως βεβαίως, για προφανέστατους λόγους. :(
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #714 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 16:53 »
Παράθεση
Τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΟΚ πληρώνουν, όπως όλα δείχνουν, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κουτσιαύτης, και ο βοηθός, Καλφάκης.

Ο βαθμός του βοηθού που δεν υπέδειξε το καταφανές οφσάιντ του Πέλκα είναι παραπεμπτικός, όπως επίσης και ο βαθμός του διαιτητή της αναμέτρησης, για τη φάση του πέναλτι που δεν καταλόγισε υπέρ του ΠΑΟΚ στο χέρι του Μπέριου.

Έτσι, ο παρατηρητής, Σταύρος Φλώτσιος, τους έβαλε παραπεμπτικό βαθμό, τόσο για αυτές, όσο και για επιμέρους φάσεις, με αποτέλεσμα οι δυο τους να μπουν στο «ψυγείο» για κάποιες αγωνιστικές.
iefimerida.gr

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #715 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 17:06 »
Μιας και ειστε εδω κυριε εκπροσωπε για πειτε μας τι σταση κραταει η ΠΑΕ απεναντι στο πολυ λογικο ερωτημα
Θα προβει σε καταγγελια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις φθορες που δημιουργησαν οι οπαδοι του ΠΑΟΚ σε θυρα που που επισημα εχει παρει εισητηρια?Θα ηθελα και την δικια σας,προσωπικη αποψη για αυτο
Γιατι καθε φορα που τιθεται σε καποιον απ την ΠΑΕ το συγκεκριμενο ερωτημα ολοι στριβειν δια του αρραβωνος.Π.χ οπως εκανε ο Φωντας ο Βροσγος εχθες τον οποιο η ΠΑΕ τον τρεχει στα καναλια μπας και μαζεψει τα ασυμαζευτα ,λογω της εκτιμησης που εχει ο κοσμος για τον ανθρωπο αυτον
Ο οποιος παρεπιπτοντως ειναι οτι καλυτερο εχω γνωρισει στην ΠΑΕ στην ζωη μου.Και μαλιστα χωρις αμοιβη.Σε αντιθεση με αλλους που πλουτιζαν και πλουτιζουν απ τον ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #716 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 17:09 »
Καλησπέρα καταρχήν και χωρίς καμμία διάθεση αντιπαράθεσης και δεχόμενος όλα τα όσα λες για τις γραμματικο-συντακτικά δολοφονημένες ανακοινώσεις, να σου κάνω μία ερώτηση γιατί με στοχοποιείς και είσαι λάθος.
Εγώ δηλωμένος ΠΑΟΚτζής ? από που και ως που.. Γνωριζόμαστε? Εγώ έχω όνομα και επίθετο.. Εσύ?
Για την ιστορία, δεν υπήρξα ποτέ φίλαθλος καμμίας άλλης ομάδας πέραν του ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό καθαρά και μόνο γιατί είμαι τοπικιστής και θέλω να υποστηρίζω πρωταρχικά την πόλη μου.
Από εκεί και πέρα εγώ σαν εκπρόσωπος τύπου θα εκδόσω ανακοινώσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διοίκησης της ομάδας, δεν είμαι διοίκηση, ούτε αποφασίζω κάποια πράγματα.
Δέχομαι τα όποια λάθη γραμματικο-συντακτικά υπάρχουν στις ανακοινώσεις, ζητάω συγνώμη αλλά έτσι για την ιστορία γράφτηκαν μέσα σε στιγμές τεράστιας πίεσης (χρονικής) και ψυχολογικής από τα γεγονότα. Όχι ότι δίνει εξιλέωση αλλά άνθρωποι είμαστε και τα γεγονότα μας επηρρεάζουν και εμάς, μαζί με πολλά άλλα που δυστυχώς δεν είναι η στιγμή να τα συζητήσουμε..
Στη διάθεση σου, όπως και σε όλων των υπολοίπων να συζητήσουμε ότι νομίζεις ότι μπορώ να απαντήσω..

Μην είμαστε άδικοι με όλα πάντως.. Ανθρώπινα το λέω και μόνο ...

Καλησπέρα και καλωσόρισες.
Διαψεύδεις κάτι το οποίο εγώ θεωρούσα ότι ισχύει. Δεν μπορώ επομένως να επιμείνω σε κάτι τόσο προσωπικό. Το πώς το γνωρίζω, νομίζω είναι κάτι το οποίο δεν έχει νόημα να γραφτεί δημόσια. Μπορώ να το αναφέρω σε κάποια προσωπική συνομιλία.
Θα δεχθώ όμως πως, είτε ισχύει είτε όχι, κακώς χρησιμοποίησα στην συγκεκριμένη απάντηση αυτού του είδους το επιχείρημα. Είναι άσχετο με το θέμα μας και όντως στοχοποιεί με τρόπο που μερικοί μπορεί να το πάρουν στραβά. Για να το ξεκαθαρίσω 100% λοιπόν, πληροφορία για την οπαδική προτίμηση μπορεί να είχα (σωστή ή λανθασμένη), σε καμία όμως περίπτωση δεν γνωρίζω κάτι που να συνδέει αυτό το γεγονός με τον τρόπο που λειτούργησες αυτές τις μέρες.

Όσο για την ανωνυμία, είμαστε σε ένα forum. Συνηθίζεται να γράφουμε με nicknames. Δε νομίζω όμως να κρύβομαι. Ο προκάτοχός σου άλλωστε, όταν χρειάστηκε να μου ζητήσει κάτι πριν μερικούς μήνες, δεν δυσκολεύτηκε να με βρει στο Πανηπειρωτικό όπου βρίσκομαι συχνά.

Όσο για τα υπόλοιπα και την ουσία αυτού που έγραψα, κακώς θεωρείς ότι όλη μου η τοποθέτηση αναφέρεται προσωπικά σε εσένα. Στην Π.Α.Ε. αναφέρομαι (της οποίας αποτελείς μέρος βέβαια). Όπως σωστά αναφέρεις, δεν είναι δική σου αρμοδιότητα να καθορίσεις την πολιτική της ομάδας, είναι όμως και δικός σου ρόλος να καθορίσεις το ύφος και το πλαίσιο της αντίδρασης σε αυτό που συνέβη την Κυριακή. Τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτα.

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #717 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 17:13 »
Μας γαμησε τα πεταλα ο παοκ μεσα σε 1 μερα
0-3, καταληψη σκεπαστης και εσωστρεφεια μεχρι θανατου
Εκπροσωποι τυπου μπαινουν θιγμενοι να ζητησουν το λογο σε φορουμ
Δεχονται ερωτησεις λενε χωρις κανεις να καταλαβει για ποιον λογο πρεπει να ρωτησουμε κατι ,αλλα μια κουβεντα για τα αγωνιστικα της ομαδας απαξιωνουν να πουν
Θα περασει ολο το 2018 μεχρι να συνελθουμε απο το προχτεσινο ματς ετσι οπως το παμε
Και δεν θα βγει και ακρη στο τελος οπως συνηθως

:pas: :pashat: :joker:

Δεν μπήκα σαν εκπρόσωπος τύπου να ζητήσω τον λόγο αλλά σαν Κώστας Πεδιαδιτάκης..
Για τα αγωνιστικά να πω κουβέντα αγαπητέ μου αλλά αυτή τη στιγμή έχω απαντήσει σε ερωτήσεις εξωαγωνιστικές.. Δεν απαξίωσα να πω κουβέντα ποτέ για τα αγωνιστικά της ομάδας, το score προχτές ήταν 1-3, χάρηκα για το goal του Conde που θεωρώ έναν από τους καλύτερους παίχτες και χαρακτήρες, αλλά αγώνα δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί δεν είδα...

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #718 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 17:23 »
Καλησπέρα καταρχήν και χωρίς καμμία διάθεση αντιπαράθεσης και δεχόμενος όλα τα όσα λες για τις γραμματικο-συντακτικά δολοφονημένες ανακοινώσεις, να σου κάνω μία ερώτηση γιατί με στοχοποιείς και είσαι λάθος.
Εγώ δηλωμένος ΠΑΟΚτζής ? από που και ως που.. Γνωριζόμαστε? Εγώ έχω όνομα και επίθετο.. Εσύ?
Για την ιστορία, δεν υπήρξα ποτέ φίλαθλος καμμίας άλλης ομάδας πέραν του ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό καθαρά και μόνο γιατί είμαι τοπικιστής και θέλω να υποστηρίζω πρωταρχικά την πόλη μου.
Δέχομαι τα όποια λάθη γραμματικο-συντακτικά υπάρχουν στις ανακοινώσεις, ζητάω συγνώμη αλλά έτσι για την ιστορία γράφτηκαν μέσα σε στιγμές τεράστιας πίεσης (χρονικής) και ψυχολογικής από τα γεγονότα. Όχι ότι δίνει εξιλέωση αλλά άνθρωποι είμαστε και τα γεγονότα μας επηρρεάζουν και εμάς, μαζί με πολλά άλλα που δυστυχώς δεν είναι η στιγμή να τα συζητήσουμε..
Στη διάθεση σου, όπως και σε όλων των υπολοίπων να συζητήσουμε ότι νομίζεις ότι μπορώ να απαντήσω..

Μην είμαστε άδικοι με όλα πάντως.. Ανθρώπινα το λέω και μόνο ...

Καλησπέρα και καλωσόρισες.
Διαψεύδεις κάτι το οποίο εγώ θεωρούσα ότι ισχύει. Δεν μπορώ επομένως να επιμείνω σε κάτι τόσο προσωπικό. Το πώς το γνωρίζω, νομίζω είναι κάτι το οποίο δεν έχει νόημα να γραφτεί δημόσια. Μπορώ να το αναφέρω σε κάποια προσωπική συνομιλία.
Θα δεχθώ όμως πως, είτε ισχύει είτε όχι, κακώς χρησιμοποίησα στην συγκεκριμένη απάντηση αυτού του είδους το επιχείρημα. Είναι άσχετο με το θέμα μας και όντως στοχοποιεί με τρόπο που μερικοί μπορεί να το πάρουν στραβά. Για να το ξεκαθαρίσω 100% λοιπόν, πληροφορία για την οπαδική προτίμηση μπορεί να είχα (σωστή ή λανθασμένη), σε καμία όμως περίπτωση δεν γνωρίζω κάτι που να συνδέει αυτό το γεγονός με τον τρόπο που λειτούργησες αυτές τις μέρες.

Όσο για την ανωνυμία, είμαστε σε ένα forum. Συνηθίζεται να γράφουμε με nicknames. Δε νομίζω όμως να κρύβομαι. Ο προκάτοχός σου άλλωστε, όταν χρειάστηκε να μου ζητήσει κάτι πριν μερικούς μήνες, δεν δυσκολεύτηκε να με βρει στο Πανηπειρωτικό όπου βρίσκομαι συχνά.

Όσο για τα υπόλοιπα και την ουσία αυτού που έγραψα, κακώς θεωρείς ότι όλη μου η τοποθέτηση αναφέρεται προσωπικά σε εσένα. Στην Π.Α.Ε. αναφέρομαι (της οποίας αποτελείς μέρος βέβαια). Όπως σωστά αναφέρεις, δεν είναι δική σου αρμοδιότητα να καθορίσεις την πολιτική της ομάδας, είναι όμως και δικός σου ρόλος να καθορίσεις το ύφος και το πλαίσιο της αντίδρασης σε αυτό που συνέβη την Κυριακή. Τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτα.

Απάντα μου και εδώ για τό ΠΑΟΚτσής και που το ξέρεις... Δεν έχω πρόβλημα.. Εάν όχι τότε στο προσωπικό μήνυμα.
Να σε ψάξω να σε βρω επί προσωπικού?? γιατί? δεν ξέρω καν ποιος είσαι και αν δεν αναφερόσουν σε εμένα δεν θα σου έγραφα κιόλας... Εσύ εφόσον θεωρείς τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας σου ΠΑΟΚτση γιατί δεν ήρθες να του το πεις ευθέως αφού ξέρεις που θα τον βρεις και είσαι και κοντά όπως λες..
Όταν λες τον εκπρόσωπο ΠΑΟΚτσή που είμαι εγώ για μένα μιλάς όχι για την ΠΑΕ... έχω όνομα και πρόσωπο δεν είμαι γλάστρα, ούτε τις προσωπικές μου απόψεις τις καθορίζει η ΠΑΕ.
Δεν είμαι υπάλληλος της ΠΑΕ είμαι ελ.επαγγελματίας και συνεργάζομαι με την ΠΑΕ και επιπλέον ο εκπρόσωπος αντικατοπτρίζει απόψεις διοίκησης και ομάδας.. όχι προσωπικές.. μην μπερδεύουμε τον επικοινωνιολόγο με τον εκπρόσωπο τύπου..

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #719 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 17:28 »
Αλήθεια ο παρατηρητής έγραψε τις απόψεις της ομάδας για το ότι το ματς δεν πρέπει να γίνει;Βλέποντας και ο ίδιος ο παρατηρητής όλα αυτά,έγραψε τίποτα;

Η έκθεση του παρατηρητή είναι απόρρητη και δεν μπορούμε να τη δούμε. Μόνο σε περίπτωση που κληθείς σε απολογία μπορείς με τη συναίνεση του παρατηρητή να τη δεις (νομίζω, δεν είναι αρμοδιότητα μου).

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #720 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 17:31 »
Αν εχει γραφτει κατι, μεχρι ποτε να περιμενουμε τις κλησεις σε απολογια?

Αποσυνδεδεμένος KP

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #721 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 17:32 »
Μιας και ειστε εδω κυριε εκπροσωπε για πειτε μας τι σταση κραταει η ΠΑΕ απεναντι στο πολυ λογικο ερωτημα
Θα προβει σε καταγγελια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις φθορες που δημιουργησαν οι οπαδοι του ΠΑΟΚ σε θυρα που που επισημα εχει παρει εισητηρια?Θα ηθελα και την δικια σας,προσωπικη αποψη για αυτο
Γιατι καθε φορα που τιθεται σε καποιον απ την ΠΑΕ το συγκεκριμενο ερωτημα ολοι στριβειν δια του αρραβωνος.Π.χ οπως εκανε ο Φωντας ο Βροσγος εχθες τον οποιο η ΠΑΕ τον τρεχει στα καναλια μπας και μαζεψει τα ασυμαζευτα ,λογω της εκτιμησης που εχει ο κοσμος για τον ανθρωπο αυτον
Ο οποιος παρεπιπτοντως ειναι οτι καλυτερο εχω γνωρισει στην ΠΑΕ στην ζωη μου.Και μαλιστα χωρις αμοιβη.Σε αντιθεση με αλλους που πλουτιζαν και πλουτιζουν απ τον ΠΑΣ

Για τις φθορές στη θύρα που επίσημα πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε καταμέτρηση από τη γενική γραμματεία Αθλητισμού (οπού και ανήκει το γήπεδο Ε.Σ.Ι. οι Ζωσιμάδες). Πιστεύω αν και δεν είμαι ούτε νομικός ούτε είναι στον τομέα μου ότι αυτοί έχουν ευθύνη να προσφύγουν κατά του ΠΑΟΚ. Την προσωπική μου άποψη αν κατάλαβα καλά τι θέλατε για το λόγο που πήρε εισιτήρια ο ΠΑΟΚ ?

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #722 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 17:40 »
Την προσωπικη σας αποψη για το αν η ΠΑΕ πρεπει να προβει σε καποιες ενεργειες κατα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Ειτε προσφευγοντας στον αθλητικο εισαγγελεα ή στην αρμοδια αρχη της διεξαγωγης του πρωταθληματος για τα γεγονοτα της εισβολης των οπαδων,ειτε ακομα και για την αποφαση να ξεκινησει ο αγωνας ενω η ιδια διαφωνουσε οπως ισχυριζεται
Αληθεια αφου ισχυριζεται η ΠΑΕ πως ενημερωσε την αστυνομια για τον κινδυνο επεισοδιων υπαρχει καποιο εγγραφο που να αληθευει αυτον τον ισχυρισμο?Εχετε υπ 'οψιν σας την υπαρξη τετοιου εγγραφου?Γιατι με τα λογια δεν πειθεται κανενας για την ειλικρινεια της ΠΑΕ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #723 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 17:41 »

Η έκθεση του παρατηρητή είναι απόρρητη και δεν μπορούμε να τη δούμε. Μόνο σε περίπτωση που κληθείς σε απολογία μπορείς με τη συναίνεση του παρατηρητή να τη δεις (νομίζω, δεν είναι αρμοδιότητα μου).

Καλώς.
Προφανώς δεν περιμένω να αποφασίσεις εσύ για αυτά αλλά ισχύουν αυτά που έγραψα παραπάνω.

Απάντηση σε παοκ για το αν έγινε ή δεν έγινε κάτι.Δεν νομίζω να είμαστε όλοι τρελοί.
Για τον Κούγια και διάφορες φήμες για πώληση παε σε οικογένεια Σαββίδη
Διάφορες φήμες για στημένα
Ανανέωση site με τα παιδιά της Κ-20 και ανακοίνωση τους.Να προσέχουμε τα παιδιά μας πρώτα.Για όλες τις υποδομές βασικά.Είναι εύκολο να γίνει.
Μια ανακοίνωση για τον Ιέ.Ακόμα και τυπική να είναι.
Οι βετεράνοι έκαναν παράπονα γιατί κανένας από την ΠΑΕ δεν πήγε στην κοπή πίτας.Καλό είναι αυτό να προσεχθεί και να διορθωθεί.
Παλιοί παίχτες περιμένουν την δική σας αναγνώριση μέσα από το site αλλά και γενικότερα (πχ η φανέλα στον Μοντέζ).
Περισσότερη επικοινωνία της ΠΑΕ προς τον κόσμο του ΠΑΣ και προς την πόλη.
Τιμές εισιτηρίων απαράδεκτες.
Φέρτε τον κόσμο στο γήπεδο.Είναι επιτακτική ανάγκη.Είναι άμεση.

Μην κάνεις αντιγραφή τα ρόστερ από το παλιό site στο καινούριο.Έχουν πολλά λάθη.Οπότε προσοχή.Γενικότερα προσοχή με τα ιστορικά.Ακόμα και τώρα έχει λάθη το site που πρέπει να αλλάξουν.

Αφού διαβάζεις το φόρουμ θα έχεις δει ιδέες και απόψεις από αρκετό κόσμο.Καλό είναι σαν ΠΑΕ να πιάνει τον παλμό του κόσμου.Κάτι που δεν έκανε την Κυριακή.Μιας και είναι το πιο πρόσφατο.

Δεν περιμένω από σένα να τα αλλάξεις όλα.Μέχρι εκεί που μπορείς και είναι αρμοδιότητα σου.Πρέπει να μεταφερθεί κάπως η άποψη του κόσμου στην ΠΑΕ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #724 στις: Τρι 06 Φεβ 2018 17:44 »
cm93, αδερφέ, ο τζες δεν μπήκε ανώνυμα.
Κι έχει μια α θέση στην ΠΑΕ.
Το να τον ρωτάμε προσωπική άποψη, δεν έχει νόημα.

Συγγνώμην για την παρέμβαση.