Και για να τα λέμε και όπως είναι.. Απέδειξε μου ότι είμαι ΠΑΟΚτσης, να ξέρω τι να λέω κιόλας σε αυτούς που με κυνήγησαν προχτές. Γιατί κλειδώθηκα στα αποδυτήρια με την αστυνομία και τον παρατηρητή για να μην με φάνε καμμιά 20αριά εγκληματίες-οπαδοί του ΠΑΟΚ με ρόπαλα και μαχαίρια..
Ωραία πάσα.Όχι για το παοκτζής.Δεν έχει σημασία.Για αυτό.
Αλήθεια ο παρατηρητής έγραψε τις απόψεις της ομάδας για το ότι το ματς δεν πρέπει να γίνει;Βλέποντας και ο ίδιος ο παρατηρητής όλα αυτά,έγραψε τίποτα;
Η έκθεση του παρατηρητή είναι απόρρητη και δεν μπορούμε να τη δούμε. Μόνο σε περίπτωση που κληθείς σε απολογία μπορείς με τη συναίνεση του παρατηρητή να τη δεις (νομίζω, δεν είναι αρμοδιότητα μου).
Καλώς.
Προφανώς δεν περιμένω να αποφασίσεις εσύ για αυτά αλλά ισχύουν αυτά που έγραψα παραπάνω.
Απάντηση σε παοκ για το αν έγινε ή δεν έγινε κάτι.Δεν νομίζω να είμαστε όλοι τρελοί.
Για τον Κούγια και διάφορες φήμες για πώληση παε σε οικογένεια Σαββίδη
Διάφορες φήμες για στημένα
Ανανέωση site με τα παιδιά της Κ-20 και ανακοίνωση τους.Να προσέχουμε τα παιδιά μας πρώτα.Για όλες τις υποδομές βασικά.Είναι εύκολο να γίνει.
Μια ανακοίνωση για τον Ιέ.Ακόμα και τυπική να είναι.
Οι βετεράνοι έκαναν παράπονα γιατί κανένας από την ΠΑΕ δεν πήγε στην κοπή πίτας.Καλό είναι αυτό να προσεχθεί και να διορθωθεί.
Παλιοί παίχτες περιμένουν την δική σας αναγνώριση μέσα από το site αλλά και γενικότερα (πχ η φανέλα στον Μοντέζ).
Περισσότερη επικοινωνία της ΠΑΕ προς τον κόσμο του ΠΑΣ και προς την πόλη.
Τιμές εισιτηρίων απαράδεκτες.
Φέρτε τον κόσμο στο γήπεδο.Είναι επιτακτική ανάγκη.Είναι άμεση.
Μην κάνεις αντιγραφή τα ρόστερ από το παλιό site στο καινούριο.Έχουν πολλά λάθη.Οπότε προσοχή.Γενικότερα προσοχή με τα ιστορικά.Ακόμα και τώρα έχει λάθη το site που πρέπει να αλλάξουν.
Αφού διαβάζεις το φόρουμ θα έχεις δει ιδέες και απόψεις από αρκετό κόσμο.Καλό είναι σαν ΠΑΕ να πιάνει τον παλμό του κόσμου.Κάτι που δεν έκανε την Κυριακή.Μιας και είναι το πιο πρόσφατο.
Δεν περιμένω από σένα να τα αλλάξεις όλα.Μέχρι εκεί που μπορείς και είναι αρμοδιότητα σου.Πρέπει να μεταφερθεί κάπως η άποψη του κόσμου στην ΠΑΕ.