Αποστολέας Θέμα: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 94057 φορές)

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: [20η αγωνιστική] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ
« Απάντηση #800 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:03 »
Παράθεση
Άποψη μου, οι οπαδοί έχουν γυρίσει την πλάτη ...

Αυτο ομως πρεπει να ειναι τροφη για σκεψη για την ΠΑΕ .Αφου επελεξε να ειναι ΑΕ και οχι η ομαδα της καρδιας μας ,ας ενεργησει καταλληλα για να επιστρεψει ο κοσμος στο γηπεδο.Ο νομος της αγορας λεει οτι οταν πεφτει η ζητηση του προιοντος πεφτει και η τιμη.Το οτι σε Β κ Γ Εθνικη ειχαμε 5 χιλιαδες κοσμο και τωρα οχι,σιγουρα δεν φταιει ομως μονο η τιμη του εισητηριου..... ;)

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #801 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:12 »
Ρε μαγκες τι ψαχνετε να βρειτε?
Αυτοι που σπασανε τη θυρα και μπουκαρανε δεν ειχαν εισιτηρια ή ειχε ενα πολυ μικρο ποσοστο τους

Σας εδειξε ενας συνταυρος βιντεο απο πληθος παοκτζηδων που ειχαν ερθει το 2010 και δεν μπηκαν μεσα
Αυτη τη φορα τα πραγματα ηταν αλλιως και μπηκανε γιατι δεν υπηρχε προστασια αστυνομικη σε εκεινη τη θυρα

Τωρα αν συναινεσε ΚΑΙ ο χριστοβασιλης να απομακρυνθουν οι αστυνομικοι ή τον εφεραν προ τετελεσμενων δεν θα το μαθουμε ποτε
Και επισης φαινεται πως επιλεχθηκε απο πριν αυτο το σημειο σαν πιο ευκολο και προσβασιμο
Αν ηταν γεματο εκει απο φιλαθλους μας δεν ξερω αν θα γινοταν τα ιδια
Αλλα αυτη ειναι η αληθεια

Σας φαινεται λογικο μετα να ζητησει να μην γινει το παιχνιδι?
Με ποια αιτιολογια απο τη στιγμη που επεισοδια δεν κανανε οι συγκεκριμενοι?

Επομενως εχουμε να κανουμε με ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΩΣΗ του γηπεδου μας με υπαιτιους την αστυνομια, τον προεδρο και εμας και δωστε εσεις οτι ποσοστα αναλογουν στον καθενα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #802 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:14 »
4) μεμονωμένα βανάκια και ΙΧ με σαλονικιώτικα χαρακτηριστικά, θα ακινητοποιούνται
Φίλε αυτά (ειδικά το υπογραμμισμένο) είναι εκτός κάθε πλαισίου νομιμότητας. Και στη Χιλή του Πινοσέτ, δε θα γίνονταν.

Έχει γίνει πολλάκις, παρ' όλα αυτά (δεκάδες περιπτώσεις).
Για μεμονωμένα ΙΧ αμφιβάλλω αν έχει γίνει έστω και μια φορά. Αν έβγαινε τέτοια απόφαση, ξενοδοχείο στο Ζαγόρι να είχα, θα έκανα προσφυγή για διαφυγόντα κέρδη.
Και αν δεν ήταν σαλονικιώτικα τα χαρακτηριστικά του οχήματος αλλά από Βέροια, Κοζάνη, Έδεσσα ή Γρεβενά;

http://www.gazzetta.gr/article/1167898/stop-sti-metakinisi-ton-opadon-tis-aek-sti-livadeia-pics
http://www.agriniotimes.gr/entoli-vasileiadi-apagoreuontai-organomenes-memonomenes-metakiniseis-opadon-agrinio-tripoli/

Άσχετα με το τι έγινε μετά, αυτά είχαν αποφασισθεί και ισχύουν γενικώς...
Θα έκανες προσφυγή για διαφυγόντα κέρδη, για μία μέρα μετακίνησης; Αστεία λες φίλε...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #803 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:19 »
Μα εννοειτε λογικο ειναι να μην γινει ο αγωνας... Σε ποια χωρα της ευρωπης θα ξεκιναγε αγωνας μετα απο σπασιμο πορτας κ ντου οπαδων; Σε ποια χωρα θα ζηταγαμε ευθυνες οπαδων ( του ΠΑΣ εννοΩ) επειδη δεν ηταν στο γηπεδο φταινε γιαυτο οι χουλιγκανς του παοκ ειπαν να μπουν- ειδαν φως και μπηκαν σαν να λεμε-? Εαν ο ΠΑΣ δεν εμπαινε να παιξει εγω πιστευω και ειμαι νομικα σιγουρος οτι δεν θ υπηρχε τιμωρια γιατι θα το εκανε για προφυλαξη των ανθρωπων, οχι απλα δεν θα χαμε τιμωρια αλλα με σωστη νομικη κατευθυνση θ τους περναμε κ τα σωβρακα ...ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #804 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:22 »
Προς κύριο KP

Κύριε KP

Η μοναδική μου ερώτηση ειναι η εξής:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ έκανε, ως έχει υποχρέωση να κάνει, επίσημη καταγγελία στις αθλητικές, δικαστικές και όχι μόνον αρχές για τα γεγονότα που αποδεδειγμένα συνέβησαν ???? Αν όχι, γιατί???????

(Το ρωτάω γιατί ο επίσημος ΠΑΟΚ διατείνεται ότι δεν έγινε απολύτως τίποτε ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΛΕΝΕ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ απο την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #805 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:28 »
4) μεμονωμένα βανάκια και ΙΧ με σαλονικιώτικα χαρακτηριστικά, θα ακινητοποιούνται
Φίλε αυτά (ειδικά το υπογραμμισμένο) είναι εκτός κάθε πλαισίου νομιμότητας. Και στη Χιλή του Πινοσέτ, δε θα γίνονταν.

Έχει γίνει πολλάκις, παρ' όλα αυτά (δεκάδες περιπτώσεις).
Για μεμονωμένα ΙΧ αμφιβάλλω αν έχει γίνει έστω και μια φορά. Αν έβγαινε τέτοια απόφαση, ξενοδοχείο στο Ζαγόρι να είχα, θα έκανα προσφυγή για διαφυγόντα κέρδη.
Και αν δεν ήταν σαλονικιώτικα τα χαρακτηριστικά του οχήματος αλλά από Βέροια, Κοζάνη, Έδεσσα ή Γρεβενά;

http://www.gazzetta.gr/article/1167898/stop-sti-metakinisi-ton-opadon-tis-aek-sti-livadeia-pics
http://www.agriniotimes.gr/entoli-vasileiadi-apagoreuontai-organomenes-memonomenes-metakiniseis-opadon-agrinio-tripoli/

Άσχετα με το τι έγινε μετά, αυτά είχαν αποφασισθεί και ισχύουν γενικώς...
Θα έκανες προσφυγή για διαφυγόντα κέρδη, για μία μέρα μετακίνησης; Αστεία λες φίλε...
Για τα διαφυγόντα κέρδη από το πλιάτσικο και τις καταστροφές θα έκανες τίποτα ή μόνο αν τους εμπόδιζαν να έρθουν στην πόλη;

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #806 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:29 »
Για τον. Ov 1950 : καταλαβαμε εδω και ημερες οτι για σενα ευθυνεται ο κοσμος του ΠΑΣ κ οχι ο χβ , αλλα το να λες θα ενιωθες θιγμενος ειναι απλα τραγικο κ αστειο μαζι, εαν εμπαινες με τα παιδια σου και οι χουλιγκανς εκαναν κακο στα παιδια σου( δεν ειναι φανταατικο γεγονος) θα ενιωθες παλι θιγμενος που καποιοι ειπαν να μην σου δωσπυν εισιτηρια για την ασφαλεια σου; ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ εννοειτε οτι μπορεις να μην δωσεις εισιτηρια μην λες υπευθυνε τυπου οτι δεν μπορεις, ο νομος σε καλυπτει η περιστασεις σε δικαιωνουν σε μια τετοια ενεργεια. Αλλα και εκτος νομου ν ηταν τι φοβασαι μην καποιος σου κανει αγωγη; ΕΓΩ θ φοβομουνα μην εχω θυματα απο την βλακεια της παε. Τι εννοεις κατοπιν εορτης; Που παιζει μπαλα ο ΠΑΣ στην γερμανια και πιαστηκατε κοροιδα απο τον παοκ; Δεν γνωριζεται τον κοσμο του παοκ; Οι απαγορευσεις εδω κ χρονια γιατι νομιζεται γονονται;  Η δικαιολογια ειναι τραγικη κ επειδη εσυ καποια ατιγμη θα φυγεις απο τον ΠΑΣ με αυτα που λες πιστεψε με κανεις κακο στον ευατο σου, και εαν τα πιστευεις κιολας τοτεε....ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Η ΠΑΕ..
Ας μην απαντήσω σε αυτό το ύφος αλλά ούτε το λήγοντα

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #807 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:30 »
Οv περιμενω απαντηση.. Μετα το φοβερο για διαφυγοντα κερδη περιμενω αλλη μια νομικη σου εκδοχη..

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #808 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:34 »
Δεν είναι καθόλου αστείο το να απαγορεύεις μεμονωμένη μετακίνηση πολίτη.
Και βέβαια δεν υπήρχε περίπτωση να μην με δικαίωνε το δικαστήριο.
Ακόμα όμως κι αυτό να παραβλέψει κάποιος δεν απαντάς όμως στο άλλο μέρος.
ΙΧ με όχι "σαλινικιώτικα χαρακτηριστικά" αλλά με εδεσσαϊκά, κοζανίτικα, γρεβενιώτικα, βεροιώτικα ή άλλα χαρατηριστικά, θα τα απαγόρευαν κι αυτά;

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #809 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:36 »
ΚΡ, μπήκες να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. ΟΚ το έκανες. Δήλωσες πως είσαι συνεργάτης της ΠΑΕ και όχι υπάλληλός της. Απαντάς σε ερωτήσεις που ΔΕΝ άπτονται του αντικειμένου σου και κάνεις φάουλ. Για εμένα δεν είσαι εσύ αυτός που πρέπει να τα ακούει, είσαι απλά ο ... ταχυδρόμος.

Μέχρι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει επίσημη καταγγελία κατά του παρατηρητή του αγώνα και του διαιτητή οι οποίοι δεν έγραψαν το παραμικρό στις αναφορές τους (όπως φαίνεται), είναι ΥΠΕΥΘΥΝΗ για ότι συνέβη και ΚΥΡΙΩΣ για ότι μπορούσε να συμβεί! ΠΕΙΤΕ ΟΣΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΑΝ ζητήσατε να μη διεξαχθεί ο αγώνας για λόγους ασφαλείας και ΔΕΝ έχετε στηρίξει τον λόγο σας σε επίσημες κινήσεις, είστε νούμερο 1 υπεύθυνοι για ότι συνέβη. Ο λόγος σας απέναντι στον λόγο ποιου; Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας ευχαρίστησε για την φιλοξενία. Όλα έγιναν όπως συμφωνήθηκαν λέει. Μετά έρχεται η αστυνομία που γιατί να βγάλει ανακοίνωση; Σάμπως θα κουνήσει κανείς τον αστυνομικό διευθυντή απ τη θέση του;

Κάνε λοιπόν τη χάρη στον εαυτό σου, και μη μας πασάρεις σανό διότι ο ταύρος σανό ΔΕΝ τρώει

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #810 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:37 »
KP ακριβως αυτο, γιατι πηραν 1500 εισητηρια οι παοκτζηδες θα μας πεις?

Ποιος ειναι υπευθυνος για την διακινηση των εισητηριων? Η αστυνομια μηπως?

Και δέχομαι τα πάντα, άλλα κάποιος να μας παρουσιάσει ένα σχέδιο που θα μπορούσε να γίνει καλύτερα.. Όχι υποθετικά, πραγματικά και εφαρμόσιμα..

να μην δωσει επισήμως η ΠΑΕ ούτε ΔΕΙΓΜΑ εισιτηρίου στον ΠΑΟΚ!!!Κι επίσης να βγάλει ανακοίνωση που να λέει ότι βάσει της νομοθετικής διάταξης απαγορεύεται η μετακίνιση οπαδών και να μην έρθει κανείς οπαδός του ΠΑΟΚ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ γιατί απλά δε θα μπεί στο γήπεδο!!

ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!!!!!!!!!!!! και ταυτόχρονα ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ όταν θέλεις να δώσεις το ματς στον ΦΙΛΟ ΣΟΥ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #811 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:37 »

Που φέρνει ευθύνη η ΠΑΕ? ότι δεν θα έπρεπε να δώσουμε εισιτήρία για πέταλο καθόλου. αλλά αυτό έχει να κάνει και με το ότι κατόπιν εορτής είδαμε τι έγινε..

Αυτό ακριβώς ρώτησα πιο πριν αλλά δεν πήρα απάντηση. Θα ξαναδώσετε εισιτήρια στον ΠΑΟΚ;

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #812 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:41 »
Οv περιμενω απαντηση.. Μετα το φοβερο για διαφυγοντα κερδη περιμενω αλλη μια νομικη σου εκδοχη..
Τι απάντηση μου ζητάς όταν σου λέω για ικανή αστυνομική παρουσία και έλεγχο και εσύ μου λες ότι αδιαφορώ για την ασφάλεια.
Βγες εσύ και πήγαινε στο Ζαγόρι και σε όλα τα ξενοδοχεία, εστιατόρια καφετέριες των Ιωαννίνων και πες τους "μάγκες θα απαγορέψω να έρχονται ΙΧ από Μακεδονία" την Κυριακή (μήπως θα το απαγόρευες και το Σάββατο, γιατί και το Σάββατο είχαν έρθει ΠΑΟΚτσήδες στην πόλη) και καλή σου τύχη.
Όταν θα παίξουμε με κάποιον από το ΠΟΚ να απαγορέυουμε και όλα τα ΙΧ από τη νότιο Ελλάδα.
Αυτές είναι τώρα ρεαλιστικές προτάσεις;

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #813 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:43 »
Μέχρι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει επίσημη καταγγελία κατά του παρατηρητή του αγώνα και του διαιτητή οι οποίοι δεν έγραψαν το παραμικρό στις αναφορές τους (όπως φαίνεται), είναι ΥΠΕΥΘΥΝΗ για ότι συνέβη και ΚΥΡΙΩΣ για ότι μπορούσε να συμβεί! ΠΕΙΤΕ ΟΣΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΑΝ ζητήσατε να μη διεξαχθεί ο αγώνας για λόγους ασφαλείας και ΔΕΝ έχετε στηρίξει τον λόγο σας σε επίσημες κινήσεις, είστε νούμερο 1 υπεύθυνοι για ότι συνέβη. Ο λόγος σας απέναντι στον λόγο ποιου; Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας ευχαρίστησε για την φιλοξενία. Όλα έγιναν όπως συμφωνήθηκαν λέει. Μετά έρχεται η αστυνομία που γιατί να βγάλει ανακοίνωση; Σάμπως θα κουνήσει κανείς τον αστυνομικό διευθυντή απ τη θέση του;
Εδώ, ναι, υπάρχει ουσία

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #814 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:47 »
Ov βρες που λεω εγω για απαγορευση μεμονωμενων κ μου απαντας; Εγω ειπα 5 προτασεις που θε επρεπε να κανει η παε και εαν τις ειχε κανει τωρα δεν θα μιλαγαμε γιαυτο το θεμα. Απο την αλλη εσυ λες οτι φταιει ο κοσμος του ΠΑΣ και η αστυνομια , μονο... χαχα ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΤΑ ΑΥΤΑ.,  εγω μιλησα να μην δωσει εισιτηρια αυτο πιστεψε με δεν απαγορευετε οταν εχει να κανει με το γενικο καλο . ΤΩΡΑ. για να ξαναμιλησω σοβαρα, ολα ξεκινησαν λαθος ( επειδη ετσι επρεπε να κανει ο χβ) απο την παε , ολα ομως ..Τις αποψεις μου τις εγραψα μππρεις να τις δεις...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Φεβ 2018 12:51 από sothrios »

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #815 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:48 »
Δεν είναι καθόλου αστείο το να απαγορεύεις μεμονωμένη μετακίνηση πολίτη.
Και βέβαια δεν υπήρχε περίπτωση να μην με δικαίωνε το δικαστήριο.
Ακόμα όμως κι αυτό να παραβλέψει κάποιος δεν απαντάς όμως στο άλλο μέρος.
ΙΧ με όχι "σαλινικιώτικα χαρακτηριστικά" αλλά με εδεσσαϊκά, κοζανίτικα, γρεβενιώτικα, βεροιώτικα ή άλλα χαρατηριστικά, θα τα απαγόρευαν κι αυτά;

Εγώ μιλάω για ΙΧ με οπαδικά χαρακτηριστικά. Μεμονωμένη μετακίνηση πολίτη που έχει οπαδικά χαρακτηριστικά, βεβαίως και μπορείς να την απαγορεύσεις (σε περιπτώσεις παιχνιδιών με εξαιρετική επικινδυνότητα).
Δεν βλέπω που το ΠΑΣ το θέμα...Δεν έφταιγε κανένας άλλος για σένα τελικά, παρά ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΣ, που έχοντας όμως απομακρυνθεί, εξ αιτίας των ηλίθιων επιλογών της ηγεσίας, τα τελευταία χρόνια, δεν γεμίζει το γήπεδο...αυτό λες και εννοείς;
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Φεβ 2018 12:53 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #816 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:49 »
Για τα διαφυγόντα κέρδη από το πλιάτσικο και τις καταστροφές θα έκανες τίποτα ή μόνο αν τους εμπόδιζαν να έρθουν στην πόλη;
Εννοείται ότι για κάθε καταστροφή πρέπει να γίνεται και η ανάλογη κίνηση, δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να διαφωνήσει βρε fon7

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #817 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:53 »

Εγώ μιλάω για ΙΧ με οπαδικά χαρακτηριστικά. Μεμονωμένη μετακίνηση πολίτη που έχει οπαδικά χαρακτηριστικά, βεβαίως και μπορείς να την απαγορεύσεις.
Δεν βλέπω που το ΠΑΣ το θέμα...Δεν έφταιγε κανένας άλλος για σένα τελικά, παρά ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΣ, που έχοντας όμως απομακρυνθεί, εξ αιτίας των ηλίθιων επιλογών της ηγεσίας, τα τελευταία χρόνια, δεν γεμίζει το γήπεδο...αυτό λες και εννοείς;

Δηλαδή πώς το εννοείς αυτό; Θα σταματούσανε οι αστυνομικοί αυτοκίνητα που θα είχαν πχ ζωγραφισμένο τον δικέφαλο αετό ή θα σταματούσαν τα αυτοκίνητα να δουν αν οι επιβαίνοντες κρύβουν κάτω από τα ρούχα τους ή στο πορτ μπαγκάζ κασκώλ του ΠΑΟΚ;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #818 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 12:57 »
Ρε συ ΟΒ, είσαι αστείος ή τον παριστάνεις;
Μάλλος είσαι βαθιά νυχτωμένος από αυτά τα πράγματα, έτσι;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #819 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 13:04 »
Ov βρες που λεω εγω για απαγορευση μεμονωμενων κ μου απαντας; Εγω ειπα 5 προτασεις που θε επρεπε να κανει η παε και εαν τις ειχε κανει τωρα δεν θα μιλαγαμε γιαυτο το θεμα. Απο την αλλη εσυ λες οτι φταιει ο κοσμος του ΠΑΣ και η αστυνομια , μονο... χαχα ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΤΑ ΑΥΤΑ.,  εγω μιλησα να μην δωσει εισιτηρια αυτο πιστεψε με δεν απαγορευετε οταν εχει να κανει με το γενικο καλο . ΤΩΡΑ. για να ξαναμιλησω σοβαρα, ολα ξεκινησαν λαθος ( επειδη ετσι επρεπε να κανει ο χβ) απο την παε , ολα ομως ..Τις αποψεις μου τις εγραψα μππρεις να τις δεις...
Αναφέρθηκα εγώ στο αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να δώσει εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
Αν θες να πιάσουμε αυτό το ζήτημα θα σου έλεγα ότι δεν είχε καμιά υποχρέωση να δώσει εκτός κι αν τις φθορές που είχαν προξενήσει οι ΠΑΟΚΤσήδες πέρυσι εντός ή εκτός γηπέδου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε πληρώσει για να τις αποκαταστήσει πλήρως.
Ρεαλιστικά μιλώντας πάντως ΠΑΟΚτσήδες στην πόλη θα είχες, είτε έδινες είτε δεν έδινες εισιτήρια. Το ζήτημα του σχεδιασμού έπρεπε λοιπόν να αφορά πρωτίστως την αντιμετώπιση αυτών που θα ήταν έξω από το γήπεδο ακόμα και χωρίς εισιτήριο. Εκεί προφανώς ο όλος σχεδιασμός πήρε μηδέν

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #820 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 13:10 »
εγω επειδη εμαθα και καποια αλλα πραγματακια εχω καταληξει στο συμπερασμα

α)δεν θελει η παε να χαλασει την καρδια της με τον ιβαν
β)δεν θελει η παε να χαλασει την  καρδια της με τον χορηγο του πρωταθληματος(ιβαν)
γ)δεν θελει η παε να χαλασει την καρδια της με τα νεα "κοζια" του πρωταθληματος(παλι ιβαν)

τα πιο πανω...θεμιτα για μια παε...προσβλητικα για τον οπαδο της ομαδας

δ)ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙ.....να το ξαναβαλω?αστο σας εβγαλα τα ματια

εδωσε καποιος εντολη να μην πειραχτει οπαδος του παοκ?

απο θεμα ασφαλειας ...για την προσεγγιση ξενων οπαδων στην πολη....παλι υπηρχε εντολη να μην πραγματοποιηθει τιποτα?

αν ανοιγανε αυτα τα περιφημα βανακια...τι θα βρισκαν μεσα?...υπηρχε εντολη να μην ανοιχτει κανενα αλλα και να ανοιγονταν να μην γινει τιποτα που θα θεσει οπαδους του παοκ σε προβληματα?

ε)ο παρατηρητης πρεπει να ακουσει την παε που δεσμευεται απο τα α,β,γ παραπανω....δεν βλεπει τι γινετα?και οι στραβοι βλεπουν σε αυτοι τη χωρα εκτος απο τους θεσμους και τους υπευθυνους

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #821 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 13:26 »
Αντε ρε χβ για σενα μιλαμε τοσες ημερες..χαχ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #822 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 13:38 »
εγω επειδη εμαθα και καποια αλλα πραγματακια εχω καταληξει στο συμπερασμα

α)δεν θελει η παε να χαλασει την καρδια της με τον ιβαν
β)δεν θελει η παε να χαλασει την  καρδια της με τον χορηγο του πρωταθληματος(ιβαν)
γ)δεν θελει η παε να χαλασει την καρδια της με τα νεα "κοζια" του πρωταθληματος(παλι ιβαν)

τα πιο πανω...θεμιτα για μια παε...προσβλητικα για τον οπαδο της ομαδας

δ)ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙ.....να το ξαναβαλω?αστο σας εβγαλα τα ματια

εδωσε καποιος εντολη να μην πειραχτει οπαδος του παοκ?

απο θεμα ασφαλειας ...για την προσεγγιση ξενων οπαδων στην πολη....παλι υπηρχε εντολη να μην πραγματοποιηθει τιποτα?

αν ανοιγανε αυτα τα περιφημα βανακια...τι θα βρισκαν μεσα?...υπηρχε εντολη να μην ανοιχτει κανενα αλλα και να ανοιγονταν να μην γινει τιποτα που θα θεσει οπαδους του παοκ σε προβληματα?

ε)ο παρατηρητης πρεπει να ακουσει την παε που δεσμευεται απο τα α,β,γ παραπανω....δεν βλεπει τι γινετα?και οι στραβοι βλεπουν σε αυτοι τη χωρα εκτος απο τους θεσμους και τους υπευθυνους

Η διαχείριση του μετά (η μη καταγγελία του παρατηρητή που επέτρεψε να διεξαχθεί το ματς και η μη προσκόμιση των αποδεκτικών στοιχείων για το ντου στα αρμόδια όργανα) επιβεβαιώνει τα α, β, γ που λες όχι όμως με την έννοια αποκλειστικά του Ιβάν (και πολύ παραπάνω με την έννοια των ηλιθιοτήτων του "ψηλού Αλέξη") αλλά με την έννοια του "να μη μπούμε στο μάτι των ισχυρών". Το ίδιο μάλλον θα γινόταν απέναντι στο Μελισσανίδη που δεν είναι λιγότερο έξω από τα "νέα κόζια" ή και το Μαρινάκη.
Πάνω σε αυτή τη πολιτική της ΠΑΕ απέναντι στους ισχυρούς μπορούμε να πούμε πολλά και επαναστατικά (εντός ή εκτός εισαγωγικών), άμα ο ΠΑΣ όμως δε μεγαλώσει εκεί που μετράει (στις κερκίδες), τα λόγια αυτά δε θα έχουν πίσω τους και πολύ ουσία
Στο -δ είναι προφανές ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Η αστυνομία είχε συγκεκριμένες εντολές και αυτές εκτέλεσε

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #823 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 14:12 »
Και επιμενω.Που ειναι το εγγραφο που να πιστοποιει οτι η ΠΑΕ προειδοποιησε την αστυνομια οτι φοβομαστε για υπεραριθμους οπαδους του ΠΑΟΚ?
Απ την στιγμη που η ΠΑΕ ισχυριζεται οτι το εκανε ας βγαλει στην δημοσιοτητα το εγγραφο
Ή μηπως τους εστειλαν μηνυμα στο κινητο του αστυνομικου διευθυντη?Ή ακομα καλυτερα εκαναν αναπαντητη για να μην χρεωσουν την ΠΑΕ?

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #824 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 14:30 »
αυτα οσον αφορα το γηπεδο
ομως ειναι γεγονος οτι ολη η πολη τεθηκε σε κινδυνο....μαγαζια εφαγαν "πιστολι"....το 20% πληρωσαν σε μαγαζι που εμαθα εγω
ρημαξαν περιπτερα.....αυτα ολα ξεχωρα και συν τι θα γινοταν αν εχανε ο παοκ ...η αν δεν αρχιζε ο αγωνας που θα βολευε  τον φιλαθλο του ΠΑΣ αλλα θα ειχε πολυ αρνητικες συνεπειες περαιτερω για την πολη...και που ολα αυτα εμπιπτουν τελικα στα α,β,γ  της παε....αλλα και στα κεφαλια της αστυνομιας...οχι τα τοπικα πιο πανω ακομα μεχρι υπουργειο μερια

αυτη ειναι η αντιμετωπιση που εχει ο κοσμακης τη σημερον ημερα αδερφε αλλα και το παρελθον...παιζουν με ζωες με περιουσιες  ετσι για το τσαμπουκαλικι και τα συμφεροντα του εκαστοτε επικεφαλης της κοζα νοστρα της χωρας