Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟ 21η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 26616 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟ 21η αγωνιστική
« Απάντηση #125 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 15:25 »

Από τις καλύτερες και πιο πετυχημένες διαμαρτυρίες των τελευταίων ετών για να μην πω παραπάνω.
Χωρίς να προσβάλει.Έχοντας μέσα την σάτιρα.Το κωμικό στοιχείο.Κάνοντας και κάτι πρωτότυπο.Χτυπάει κέντρο τόσο έξω από την κερκίδα όσο και μέσα στην κερκίδα.Έτσι μπορείς να κερδίσεις κόσμο υπέρ σου και να παρουσιάσεις μια στραβή εικόνα.Πράγματα που αν τα είχαμε στην κερκίδα μας σε μεγαλύτερο βαθμό,θα ήταν η κερκίδα μας καλύτερη.
Ανέφερε ο πασάς ότι άναψε ένα καπνογόνο στο τέλος για να τιμωρηθεί ο Χβ με κεκλεισμένων των θυρών.Μπορεί να μην άναψε καν για αυτόν τον λόγο.Όμως γυρνάς έτσι κόσμο εναντίον σου.Κόσμο που θα το πιστέψει.
Σαφώς υπήχαν και τα παιδιά που φώναζαν συνθήματα εναντίον του Χβ και είχαν και την λινάτσα.
Βάλτε κάτω τις 3 εικόνες.Ποια νομίζετε ότι έκανε μεγαλύτερη εντύπωση;Ποια μπορεί να δημιουργήσει το κάτι παραπάνω.Με ενέργειες όπως η πρώτη,πόσος κόσμος παραπάνω θα μπορούσε να μαζευτεί στην άκρη του πετάλου και να ακουστεί καλύτερα εκείνη η γωνιά του πετάλου;Έχοντας πρωτοτυπία,σάτιρα και χτυπώντας στο κέντρο του προβλήματος.

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 15:53 »
Ιστορική η χθεσινή νίκη , βλέπω και ξαναβλέπω τα γκολ , και ξανά μανά και πάλι και πάλι !!!

1ο τεμάχιο :

Ο Πέτρος υποδέχεται τη μπάλα με το στήθος και την πετάει μπροστά , στη συνέχεια παίρνει παραμάζωμα τον αμυντικό , σκάβει το πλασέ και πριν η μπάλα  περάσει τη γραμμή σταματάει ν ασχολείται με τη φάση γυρνώντας προς την κερκίδα ,  ο Οικονόμου επικαλείται επιθετικό φάουλ αντί να πει με ξεφτίλισε !

2ο τεμάχιο :

Ο Πέτρος σαν να ήξερε αυτή τη κατάρα που υπήρχε απ όταν ήταν αγέννητος ( 1986 το γκολ του Κλείτσα  1988 γεννήθηκε  ) και με γεμάτο βολέ , πιο γεμάτο δεν γίνεται , κόντεψε να τρυπήσει τα δίχτυα 2-0 !!! Το δεύτερο γκολ ήταν μια τεράστια ανάσα οξυγόνου για όλ αυτά τα χρόνια , φούσκωσαν τα πνευμόνια μας αέρα , τέτοια βαθιά ανάσα δεν έχω πάρει ποτέ στο Ζωσιμάδες !!!

Θυμάμαι ένα παιχνίδι με τη βαζέλα χειμώνας 1991 , καθόμουν με τον πατέρα μου στο πέταλο θύρα 1 , εκεί βάζανε τότε και τους φιλοξενούμενους . Η βαζέλα προηγείται με 0-1 απ ευθείας εκτέλεση φάουλ Σαραβάκου με κόντρα στο τείχος ! Στη συνέχεια ισοφαρίζουμε 1-1 με τον σιχαμένο Ανδρέα Γιώτη , λίγο αργότερα η βαζέλα κερδίζει πέναλτι , το εκτελεί ο Σαραβάκος και το πιάνει ο Στρακόσια , στη συνέχεια όμως της φάσης η μπάλα πάει πάλι στο Σαραβάκο και κάνει το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα ! Τρελαμένος ο πατέρας μου αρχίζει να φωνάζει : αη στα σκατά , δεν μπορέσαμε να τους πάρουμε , πάλι χάσαμε , έχουμε απ το 86 να τους κερδίσουμε !!!

Που να ξερες ότι θα πρέπει να φτάσουμε στο 2018 και πραγματικά δεν ήταν και λίγα τα παιχνίδια !

2000-01 ΠΑΣ -παο 0-4 , προπονητής Νίκος Κόβης (αξέχαστος ) δηλώνει ότι δεν μπορείς να περιμένεις αποτέλεσμα όταν παίζεις με παο , είναι δύσκολο !
2002-03 ΠΑΣ - παο 0-0 , με σωρεία ευκαιριών , χαμένο πέναλτι του Κυπαρίσση , δοκάρι με Νικολαΐδης και χαμένο τετ α τετ με Γκαρόζη ! και ένα πόδι σπασμένο ( Χαμαντού )
2009-10 ΠΑΣ - παο 0-1 , εμείς τελευταία αγωνιστική πεσμένοι , σε γεμάτο γήπεδο χάνουμε 0-1 !
2011-12 ΠΑΣ - παο 0-1 τεράστιες ευκαιρίες και στο 90 ο Κώτσιος να αφήνει τη μπάλα να περνάει από δίπλα του !
2012-13 ΠΑΣ - παο 0-0 , χρονιά Χριστόπουλου , η βαζέλα με αστεία 11αδα και προπονητή κάποιον Φάμπρι που έκλαιγε στις προπονήσεις , πολλές ευκαιρίες  και 0-0
2013-14 ΠΑΣ - παο 0-1 με ένα ξερό σουτ ενός νιγηριανού Ατζαγκούν !
2014-15 ΠΑΣ -παο 0-0 το ματς με την ομίχλη , ξαναγίνεται την επόμενη με τους Κοροβέση Ίλιτς και Τσουκαλά να χάνουν τα άχαστα !
2015-16 ΠΑΣ-παο 0-3 , με τραγικό λάθος προηγείται ο παο , μένει με 10 , ο Φερφελής το χάνει σε κενό τέρμα και 0-3 τελικό !
2016-17 ΠΑΣ -παο 1-1 , τους βάλαμε γκολ ναι , ήταν κι αυτός ένας στόχος , σκόρερ Πέδρο Κόντε , στη συνέχεια Πασχαλάκης δώρο το 1-1 !

2017-18 ΠΑΣ - παο 2-1   10 - 2 - 2018

πάει κι αυτό , έγινε όπως πέρσι με Πανιώνιο ! Τι άλλο έμεινε ?

Ένας τελικός

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 15:58 »
ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ!
Και δεν αργήσει να έρθει αυτή μέρα!

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 17:14 »
Μιας και παιξαμε με παναθηναικο χτες ενα επικο ματς στην πραγματικα αγνωριστη λεωφορο
Με αντιπαλο τον εθνικο πειραιως του τακη λεμονη για το κυπελλο
Με μουφ να βαζει γκολ σε τρυπια διχτυα ,παπαδοπουλο τερματοφυλακα και μπελα με μπολικα μαλλια

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 17:29 »
Ἤμασταν στὸ κέντρο τοῦ γηπέδου μαζεμένοι, ἀπέναντι ἀπό τὴν Λεωφόρο Ἀλεξάνδρας. Στό τέλος φωνἀζουμε "Παπαδόπουλος-Παπαδόπουλος" γιὰ τὸν τερματοφύλακα πού ἔβαλε τὸ νικητήριο γκόλ. Περνάει ἀπ'ἔξω  ἕνας γνωστός βάζελος χουντικός καί μπαίνει μέσα κι ἄρχιζε νἀ φωνάζει κι αὐτὸς. Μ'λύθηκε ὁ ἀφαλὸς ἀπ'τὸ γέλιο.

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 17:55 »
Το οτι αναψε ΕΝΑ καπνογονο και εμεις βγαζουμε συμπερασμα οτι αυτος που το αναψε το κανε για να κοψει το γηπεδο στους υπολοιπους μπορει να με ξεπερασει
Αρα και αυτοι που φωναζαν απ την σκεπαστη με τον ΠΑΟΚ ''Σαββιδη μπινε πουτανας γιε'' το καναν για να κοψουν το γηπεδο στους υπολοιπους.
Γιατι και για υβριστικα συνθηματα τιμωρειται η ΠΑΕ.Αυτα γιατι δεν μας πειραζουν?
Τα ειναι πουτανα του Πασχαλακη η μανα γιατι δεν το στηλιτευσε κανενας?
Ας μην βλεπουμε παντου εχθρους στην κερκιδα.Κανεις δεν ειναι παραπανω ΠΑΣ απο κανεναν
Για μενα,ενας ειναι ο εχθρος στην κερκιδα εκει στα επισημα.Για αλλους οχι.
Δικαιωμα τους.Δικαιωμα μου

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 18:19 »
Παράθεση
Ένας τελικός
Τώρα που πε ο αντιόφς για τον τελικό που λείπει,
αυτό με το Σουπερ Καπ, ισχύει τελικά για φέτος?

(συγνώμη για το εκτός θέματος)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 18:22 »
Το οτι αναψε ΕΝΑ καπνογονο και εμεις βγαζουμε συμπερασμα οτι αυτος που το αναψε το κανε για να κοψει το γηπεδο στους υπολοιπους μπορει να με ξεπερασει
Αρα και αυτοι που φωναζαν απ την σκεπαστη με τον ΠΑΟΚ ''Σαββιδη μπινε πουτανας γιε'' το καναν για να κοψουν το γηπεδο στους υπολοιπους.
Γιατι και για υβριστικα συνθηματα τιμωρειται η ΠΑΕ.Αυτα γιατι δεν μας πειραζουν?
Τα ειναι πουτανα του Πασχαλακη η μανα γιατι δεν το στηλιτευσε κανενας?
Ας μην βλεπουμε παντου εχθρους στην κερκιδα.Κανεις δεν ειναι παραπανω ΠΑΣ απο κανεναν
Για μενα,ενας ειναι ο εχθρος στην κερκιδα εκει στα επισημα.Για αλλους οχι.
Δικαιωμα τους.Δικαιωμα μου
Το ότι έμεινες σε μια φράση με ξεπερνάει.Το καπνογόνο μπορεί να σε πάει κεκλεισμένων των θυρών.Τα υπόλοιπα δεν νομίζω.Εκεί είναι η διαφορά.Όταν θα πας σε κεκλεισμένων τότε θα τα ακούσεις σίγουρα τουλάχιστον από όσους έχουν διαρκείας.Για αρχή.Όχι μόνο από αυτούς βέβαια.Φυσικά εκεί πάνω ο καθένας θα σπεκουλάρει εναντίον σου αν δεν το καταλαβαίνεις.
Από τους 2000 οι 1000 είναι διαρκείας.Το μισό γήπεδο αμέσως εναντίον σου.Αμέσως.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 11 Φεβ 2018 18:27 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 18:57 »
Δεν εχω κανενα προβλημα να ειναι το μισο γηπεδο εναντιον μου.
Ετσι κι αλλιως για μια εβδομαδα θα ειναι η κοντρα μας και μετα θα ξεχαστει φανταζομαι.Οπως εγινε και τωρα με τον Χριστοβασιλη σε οσους εκοψε το γηπεδο στον αγωνα με τον ΠΑΟΚ
Εμενα πιο πολυ με ενοχλει να ακουω για τις μαναδες του Πασχαλακη και του Τσουκαλα γιατι συμπεριφερθηκαν ''ατιμα''στην προεδραρα μας.Και αν ειναι να καταφερθουν εναντιον μου για το καπνογονο και το καθε καπνογονο,θα κανω και εγω το ιδιο για τις υβρεις σε παιχτες
Για αυτους το γηπεδο τους το κοβω εγω με το καπνογονο,για μενα το γηπεδο μου το κοβει ο Χριστοβασιλης

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 19:01 »
Εσύ δηλαδή θέλεις εναντίον σου αυτούς που ακόμα πάνε στο γήπεδο.
Εκτός αυτού το πολύ πολύ να διώξεις και αυτούς που ακόμα πάνε.Δηλαδή η καλύτερη του Χβ.Κάπως έτσι φεύγει ο κόσμος από τα γήπεδα.Από την μια είναι οι διάφοροι πρόεδροι και από την άλλη οι οπαδοί.Και οι δυο μια χαρά διώχνουν κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 19:09 »
Ποιον ενοιαξε οταν ο ΧΒ αφηνε απ εξω με δικη του πρωτοβουλια οπαδους στην Ξανθη απο ολους αυτους που τωρα θιγονται με το καπνογονο?
Απαντησε μου με ειλικρινεια ρε συ fon
Συγκεκριμενους οπαδους ετσι.Γιατι καποιοι αλλοι μπηκαν με προσκλησεις
Και μετα να σκεφτω και εγω τον συνοπαδο μου που θα του κοψω το γηπεδο οσο με σκεφτηκαν αυτοι τοτε

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 19:13 »
Κανέναν πλην ελάχιστους.Απλά τα πράγματα.Στους περισσότερους είναι άγνωστο και είναι στο σκοτάδι το γεγονός.Τόσο απλά.Εσύ απλά θέλεις να εκδικηθείς τον κόσμο;Γιατί τότε σε έγραψε;
Αν κάθε λίγο και λιγάκι το γήπεδο είναι κλειστό για να τιμωρήσουμε τον Χβ,τότε ας βάλουμε τον παπά να κάνει την κηδεία από τώρα.Να σχολάμε.Μετά τα τσιμέντα θα διώξουν τον Χβ.
Κόβεις τα πελέδια σου γιατί σε κερατώνει η γυναίκα σου.Μετά βγαίνεις χαρούμενος έξω και λες ότι την τιμώρησες.

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 19:34 »
Ενω με ανοιχτο γηπεδο του καναμε την μουρη κρεας εε?
50 ατομα του τα σουρναν και οι υπολοιποι φωναζαν συνθηματα μονο και μονο για να καλυψουν τους υπολοιπους και υποδεχτηκαν με τεμεναδες τον ΧΒ
Αν ησουν ο ΧΒ τι εικονα θα αποκομιζες απ το ματς με τον βαζελο?
Εγω παντως οτι τα εκανα ολα τελεια και ειναι 50 γραφικοι και με βριζουν.
Αυτη ηταν η εικονα με τον βαζελο

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 19:36 »
Επιτελους κερδισαμε την κολωομαδα κατι που επρεπε ν ειχε γινει απο προπερσι αλλα ας οψεται.... Εγω δεν το θεωρω κατι σπουδαιο οπως καποιοι εδω μεσα και δεν τους καταλαβαινω γιατι υποτιμουν την ομαδα μας, αφου ειμαστε σαφως καλυτερη ομαδα απο του βαζελου και πιαξαμε με μια υποδεεστερη που λογικο ηταν να την κερδισουμε. Κοντεε θεε παρε την παε...😂😁

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 19:39 »
Προφανώς δεν του έκανες τίποτα και με ανοιχτό γήπεδο.Το έχω γράψει ήδη αυτό.Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίσει.Γιατί δεν μπορείς να τον αγγίξεις.Γιατί φώναζαν μόνο λίγοι και οι άλλοι τους κάλυπταν με συνθήματα.Γιατί δεν έχεις απήχηση στο κόσμο.
Στην αρχή του ματς δεν ακουγόταν τίποτα.Απολύτως τίποτα.Για 10-15 λεπτά.Στην αρχή μάλιστα νόμιζα φώναζαν από έξω συνθήματα.

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 19:46 »
Δεν μπορω να πεισω κανεναν με το ζορι οτι ο ΧΒ τον δουλευει ψιλο γαζι τοσα χρονια fon
Οταν ο αλλος δεν μπορει να το καταλαβει ουτε οταν εκεινος εθεσε σε κινδυνο την σωματικη του ακεραιοτητα για να μην στεναχωρησει τον φιλο του,δεν θα πειστει ποτε
Δεν μπορω να προβληματιστω για τις αποψεις αλλων

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 19:49 »
Δεν είπα να προβληματιστείς άμεσα για τις απόψεις των άλλων.Έχεις σκεφτεί ίσως ότι εσύ κάνεις κάποιο λάθος και δεν μπορείς να πείσεις τον άλλον;

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 19:53 »
Εδώ είναι το θέμα για το ματς ΠΑΣ-ΠΑΟ

Πάρτε τα κουβαδάκια σας και παίξτε σε άλλη παραλία.
Μας τα χετε κάνει τσουρέκια!
 :stop:

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 20:05 »
Γιατι ρε fon να πεισω καποιον?Πολιτικος ειμαι κα θελω ψηφο?
Ειμαι οπαδος και εχω μια συγκεκριμενη αποψη για αυτον τον ανθρωπο
Ο αλλος ο οπαδος δεν συμφωνει και με θεωρει γραφικο
Θα τον πεισω εγω δηλαδη οτι ο ΧΒ τον κοροιδευε με τις αδειοδοτησεις?Θα τον πεισω εγω οτι κινδυνεψε η σωματικη του ακεραιοτητα?Δεν το καταλαβε μονος του?Αν δεν το καταλαβε γουστο του και καπελο του
Δεν μπορω και δεν θελω με το ζορι να πεισω κανεναν

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 20:11 »
Παράθεση
Προφανώς δεν του έκανες τίποτα και με ανοιχτό γήπεδο.Το έχω γράψει ήδη αυτό.Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίσει.Γιατί δεν μπορείς να τον αγγίξεις.Γιατί φώναζαν μόνο λίγοι και οι άλλοι τους κάλυπταν με συνθήματα.Γιατί δεν έχεις απήχηση στο κόσμο.
Στην αρχή του ματς δεν ακουγόταν τίποτα.Απολύτως τίποτα.Για 10-15 λεπτά.Στην αρχή μάλιστα νόμιζα φώναζαν από έξω συνθήματα.

Εγω αυτο που ειδα ηταν οτι απ οταν αρχισαν να φωναζουν συνθηματα μαζευτηκε περισσοτερος κοσμος κοντα στον συγκεκριμενο πυρηνα...
Επισης σε καμια περιπτωση δεν μπορεσαν τα "αλλα" συνθηματα να υπερκαλυψουν αυτους που φωναζαν κατα του χριστοβασιλη.
Ειτε λογω ακουστικης είτε λογω του οτι ειχε η νοβα μικροφωνο εκει κοντα, οπως ειπα και παραπανω ακουστηκαν πεντακαθαρα...

Επισης μη ξεχναμε οτι τα εισητηρια γι αυτο το παιχνιδι ηταν πανακριβα και προφανως δεν προσφεροταν για οποιαδηποτε διαμαρτυρια..
Εγω πχ μετα απο οσα εγιναν δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω 25 ευρω για να παω στην θεση μου στη μεγαλη κερκιδα
για να μη πω για το απολυτο ξενερωμα της συνεντευξης τυπου

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 20:12 »
Με το ζόρι κανείς.Όμως δεν είναι μόνο οι οπαδοί.Οι οπαδοί είναι ελάχιστοι στο γενικό σύνολο.Αν θέλεις ανατροπές,πρέπει να πείσεις μεγάλο μέρος της κερκίδας.Κερκίδας που δεν αποτελείται από οπαδούς.

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 20:20 »
Για να μην κουραζουμε οσουν ενοχλουνται.Ετσι κι αλλιως για μενα ο καθενας κρινει μονος του και αποφασιζει
Για μενα αυτο που ονομαζεται Χριστοβασιλης και ΠΑΣ Γιαννινα δεν υπαρχει με μενα στο γηπεδο.Κι αφου ειμαι η μειοψηφια οπως φαινεται και στο γηπεδο δεν θα συνεχισω να το κουραζω παλευοντας για κατι που θελουν οι λιγοι
Ευτυχως ο ΠΑΣ εχει πολλα τμηματα σε διαφορα αθληματα,γιατι απ το σαρακι που λεγεται ΠΑΣ δεν ξεμπλεκεις

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 20:23 »
Σκέψου αυτό που σου είπα στην αρχή.Μήπως κάπου κάνεις εσύ λάθος ως προς την μεταφορά του μηνύματος προς τον υπόλοιπο κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 20:28 »
Fon σου απαντησα και προηγουμενως.Ο καθενας εχει μυαλονα κρινει και αποφασιζει μονος του
Δεν μπορει να περιμενει κανεναν να του πει τι θα κανει,πως θα το κανει,γιατι να το κανει
Να μην το κουραζουμε αλλο και κουραζουμε και τους υπολοιπους

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

• Sr. Member
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 20:58 »
1ον
Για να καταλάβουμε πόσο οργανωμένο ήταν το σκηνικό με τον ΠΑΟΚ, δείτε μόνο τις αστυνομικές δυνάμεις που επιστράτευσε ο Ιβάν Σαββίδης για να προστατεύσει τον αυλικό του στο χτεσινό ματς. Σε κάθε τρύπα της τσίπας που μπορούσε να γίνει μαντραπήδα υπήρχαν μπάτσοι, αλλά αυτή τη φορά εξωτερικά του γηπέδου! Στα εκδοτήρια διαρκώς σταθμευμένη διμοιρία μπλε. 10 ασφαλίτες και η ΟΠΚΕ επί ποδός όταν πέρασε το Σκόντα του Κιτσιομπίλυ απ' την Τζαβέλα, έτοιμοι να επέμβουν ενάντια και στον παπά που έκανε έρανο υπέρ ΧΒ. 3 διμοιρίες χακί από Θεσσαλονίκη, συν κάμποσες μπλε. Και όλα αυτά ενώ όλοι γνωρίζαμε ότι οι βάζελοι δε θα ερχότανε. Προφανώς κινητοποιήθηκε όλη η αστυνομική δύναμη για να διαφυλάξουν πως Γιαννίωτες οπαδοί δε θα καταφερθούν εναντίον ΧΒ.

Ποιος έδωσε την εντολή για μια τέτοια αστυνομική δύναμη; Ο ίδιος που την δίνει για να προστατεύονται απο 17 διμοιρίες οι αχυράνθρωποι Καγιούλης-Παγωτατζής στο Καυταντζόγλειο. Ο Ιβάν δηλαδή. Παραθέτω τη γνωστή φωτό από το ματς με ΠΑΟΚ με κυκλωμένους τουλάχιστον 3 ασφαλίτες. Ο ΧΒ είχε έτοιμη φρουρά την οποία πληρώνουν οι φορολογούμενοι. Ούτε καν να σπάσει φράγκο για να προσλάβει κανένα μπράβο της προκοπής... Είχε έτοιμη φρουρά διότι ήξερε από πριν τι θα εξελισσόταν...

2ον
Εδώ και χρόνια οι οπαδοί ανάβουν καπνογόνα. Και δε θα πάψουν να το κάνουν όσες αποφάσεις της πολιτείας και να βγούνε. Σε προηγούμενη αγωνιστική υπήρξε μεγάλο πανό διαμαρτυρίας για τον άδικο νόμο. Εδώ και καιρό διάφοροι οπαδοί οργανώνονται κατά αυτού του νόμου ύστερα από κάλεσμα των Radical Fans United. Tο ότι κάποιοι το αγνοείτε, είναι ακριβώς γιατί δεν κινήστε στο οπαδικό σύμπαν. Το ότι είστε διατεθειμένοι να δεχτείτε κάθε ηλίθιο περιορισμό με το επιχείρημα της προστασίας της ομάδας, είναι ακριβώς γιατί δεν κινήστε στο οπαδικό σύμπαν. Το ότι ψάχνετε συνωμοσίες πίσω από κάθε άναμα καπνογόνου, είναι ακριβώς γιατί κινήστε στο δικό σας σύμπαν.

στο παρακάτω βίντεο οι ultras της bologna μας θυμίζουν πως πρέπει να είναι οι κερκίδες - στο ματς ενάντια στη φιορεντίνα 04 Φλεβάρη 2018

3ον
Για όσους δεν καταλαβαίνουν ή απέχουν τόσο πολύ από τον οπαδικό κόσμο που δεν αντέχουν να καταλάβουν:
Οι άνθρωποι που βγάζουν λινάτσες κατά του Μιχαήλ, που κολλάνε στη γωνία τον ΧΒ στη συνέντευξη τύπου, που οργανώνουν τα συνθήματα κατά του ΧΒ και των υπαλλήλων του, που τρέχουν στα εκτός έδρας, που ντύνονται παπάδες, που οργανώνουν εκπομπές με φλοξενούμενους άλλους οπαδούς, που οργανώνουν οπαδικά φεστιβάλ, που φτιάχνουν χορογραφίες, που τυπώνουν αυτοκόλλητα,  ΕΙΝΑΙ άνθρωποι από την ίδια μερίδα οπαδών. Δεν είναι κάποιοι που κάνουν τα μεν και άλλοι που κάνουν τα δε. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ. Και ξέρετε γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Γιατί ζούνε για τον ΠΑΣ και δε ζούνε από τον ΠΑΣ. Και ξέρετε κάτι ακόμη; Τα κάνουν στον πραγματικό κόσμο που οι σχέσεις και οι πράξεις έχουν υλικό αντίκτυπο. Δεν τα κάνουν και πάνω από όλα δεν τα προτείνουν για να τα κάνουν κάποιοι άλλοι από τον ψηφιακό κόσμο του υπολογιστή τους, όπου όλα είναι άϋλα - άχρωμα - άοσμα.

έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!