Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟ 21η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 26596 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟ 21η αγωνιστική
« Απάντηση #150 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 21:02 »
1ον
Για να καταλάβουμε πόσο οργανωμένο ήταν το σκηνικό με τον ΠΑΟΚ, δείτε μόνο τις αστυνομικές δυνάμεις που επιστράτευσε ο Ιβάν Σαββίδης για να προστατεύσει τον αυλικό του στο χτεσινό ματς. Σε κάθε τρύπα της τσίπας που μπορούσε να γίνει μαντραπήδα υπήρχαν μπάτσοι, αλλά αυτή τη φορά εξωτερικά του γηπέδου! Στα εκδοτήρια διαρκώς σταθμευμένη διμοιρία μπλε. 10 ασφαλίτες και η ΟΠΚΕ επί ποδός όταν πέρασε το Σκόντα του Κιτσιομπίλυ απ' την Τζαβέλα, έτοιμοι να επέμβουν ενάντια και στον παπά που έκανε έρανο υπέρ ΧΒ. 3 διμοιρίες χακί από Θεσσαλονίκη, συν κάμποσες μπλε. Και όλα αυτά ενώ όλοι γνωρίζαμε ότι οι βάζελοι δε θα ερχότανε. Προφανώς κινητοποιήθηκε όλη η αστυνομική δύναμη για να διαφυλάξουν πως Γιαννίωτες οπαδοί δε θα καταφερθούν εναντίον ΧΒ.

Ποιος έδωσε την εντολή για μια τέτοια αστυνομική δύναμη; Ο ίδιος που την δίνει για να προστατεύονται απο 17 διμοιρίες οι αχυράνθρωποι Καγιούλης-Παγωτατζής στο Καυταντζόγλειο. Ο Ιβάν δηλαδή. Παραθέτω τη γνωστή φωτό από το ματς με ΠΑΟΚ με κυκλωμένους τουλάχιστον 3 ασφαλίτες. Ο ΧΒ είχε έτοιμη φρουρά την οποία πληρώνουν οι φορολογούμενοι. Ούτε καν να σπάσει φράγκο για να προσλάβει κανένα μπράβο της προκοπής... Είχε έτοιμη φρουρά διότι ήξερε από πριν τι θα εξελισσόταν...

2ον
Εδώ και χρόνια οι οπαδοί ανάβουν καπνογόνα. Και δε θα πάψουν να το κάνουν όσες αποφάσεις της πολιτείας και να βγούνε. Σε προηγούμενη αγωνιστική υπήρξε μεγάλο πανό διαμαρτυρίας για τον άδικο νόμο. Εδώ και καιρό διάφοροι οπαδοί οργανώνονται κατά αυτού του νόμου ύστερα από κάλεσμα των Radical Fans United. Tο ότι κάποιοι το αγνοείτε, είναι ακριβώς γιατί δεν κινήστε στο οπαδικό σύμπαν. Το ότι είστε διατεθειμένοι να δεχτείτε κάθε ηλίθιο περιορισμό με το επιχείρημα της προστασίας της ομάδας, είναι ακριβώς γιατί δεν κινήστε στο οπαδικό σύμπαν. Το ότι ψάχνετε συνωμοσίες πίσω από κάθε άναμα καπνογόνου, είναι ακριβώς γιατί κινήστε στο δικό σας σύμπαν.

στο παρακάτω βίντεο οι ultras της bologna μας θυμίζουν πως πρέπει να είναι οι κερκίδες - στο ματς ενάντια στη φιορεντίνα 04 Φλεβάρη 2018

3ον
Για όσους δεν καταλαβαίνουν ή απέχουν τόσο πολύ από τον οπαδικό κόσμο που δεν αντέχουν να καταλάβουν:
Οι άνθρωποι που βγάζουν λινάτσες κατά του Μιχαήλ, που κολλάνε στη γωνία τον ΧΒ στη συνέντευξη τύπου, που οργανώνουν τα συνθήματα κατά του ΧΒ και των υπαλλήλων του, που τρέχουν στα εκτός έδρας, που ντύνονται παπάδες, που οργανώνουν εκπομπές με φλοξενούμενους άλλους οπαδούς, που οργανώνουν οπαδικά φεστιβάλ, που φτιάχνουν χορογραφίες, που τυπώνουν αυτοκόλλητα,  ΕΙΝΑΙ άνθρωποι από την ίδια μερίδα οπαδών. Δεν είναι κάποιοι που κάνουν τα μεν και άλλοι που κάνουν τα δε. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ. Και ξέρετε γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Γιατί ζούνε για τον ΠΑΣ και δε ζούνε από τον ΠΑΣ. Και ξέρετε κάτι ακόμη; Τα κάνουν στον πραγματικό κόσμο που οι σχέσεις και οι πράξεις έχουν υλικό αντίκτυπο. Δεν τα κάνουν και πάνω από όλα δεν τα προτείνουν για να τα κάνουν κάποιοι άλλοι από τον ψηφιακό κόσμο του υπολογιστή τους, όπου όλα είναι άϋλα - άχρωμα - άοσμα.
    Respect

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #151 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 21:46 »
3ον κάπου λείπει, ενα "χωρίς αυτο να σημαίνει ό,τι όσα κάνουν είναι σωστά".
Κατά τ άλλα, οκ στο κλίμα οι σωστοί και οι άλλοι.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 22:30 »
Περί καπνογόνων και στο βαθμό που με αφορά μιας κι εγώ αναφέρθηκα πρώτος στο ζήτημα:

Όντως, ούτε στο οπαδικό σύμπαν κινούμαι, ούτε ποτέ κινήθηκα και συνειδητά αυτοχαρακτηρίζομαι ως φίλαθλος του ΠΑΣ.
Δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί θα έπρεπε είτε να κινούμαι, είτε να γνωρίζω τον τρόπο σκέψης όσων κινούνται σε αυτό για να έχω την προσωπική μου άποψη.
Δεν γνωρίζω τι αναφέρει το κάλεσμα των Radical Fans United, ούτε γιατί θα πρέπει να αποδεχτώ ως σωστό το άναμα καπνογόνου επειδή αυτοί το πιστεύουν και να συνταχθώ αυτομάτως στη μάχη ανατροπής αυτού του "ηλίθιου" (γιατί άραγε;) νόμου. Γνωρίζω όμως με σιγουριά πώς αν βρεθεί κάποιος για παράδειγμα με αναπνευστικά προβλήματα κοντά σε μια κερκίδα σαν αυτή της Bologna θα αισθανθεί αρκετά μεγαλύτερη καταπίεση απ' όση ένας που "αναγκάζεται" απλά να παρακολουθήσει την ομάδα του χωρίς να το ανάψει.
Επειδή φαντάζομαι στο οπαδικό σύμπαν η απάντηση θα είναι "Ας πάει αλλού να κάτσει", (πάνω-κάτω ότι απαντούσε κι ο Χριστοβασίλης σε όσους κατόχους διαρκείας διαμαρτύροταν γιατί διώχθηκαν από τις θέσεις τους για να καθίσουν οι ΠΑΟΚτσήδες), πάμε παρακάτω.

Από τη μέρα που ανακοινώθηκε ότι είμαστε δυο φορές υπότροποι και στην επόμενη πάμε για τιμωρία έδρας, δεν έχει ανάψει καπνογόνο σε κερκίδα μας. Με το φτωχό μου το μυαλό θεωρούσα ότι γινόταν για να μην τιμωρηθούμε. Δεν ήξερα λοιπόν ότι η προσπάθεια ανατροπής του νόμου ξεκίνησε χθες και γι' αυτό δεν θεώρησα συμπτωματικό το γεγονός ότι άναψε σε ένα παιχνίδι που μερίδα του κόσμου αποδοκίμαζε (και καλά έκανε) τον Χριστοβασίλη. Σύμπτωση λοιπόν.
Αν κι εκτός οπαδικού σύμπαντος και όντας στο δικό μου, νομίζω ότι συνηθέστερο είναι να ανάβουν σε κάποιες ειδικές στιγμές ενός αγώνα, όπως για παράδειγμα σε κάποια από τις γκολάρες του Κόντε. Αυτό βέβαια άναψε στο πουθενά, κάπου στο 80'-85'. Σύμπτωση κι αυτό.
Ζητώ συγνώμη λοιπόν.

Προφανώς βέβαια το πρώτο αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα είναι εκτός από το άναμμα του καπνογόνου, να στερηθούμε όλοι ολοκληρωτικά ΚΑΙ το γήπεδο την επόμενη Κυριακή.
Επειδή προσωπικά ούτε μπορώ αλλά ούτε και θέλω να επιβάλω σε κανέναν τι θα κάνει, καλή επιτυχία στη συνέχεια της αντίστασης.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 22:38 »
32 χρόνια πριν:

Ψες μωρή ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ:

Jimmakos,είσαι μεγαλος καλλιτέχνης....άντε άλλη μια ζωγραφιά,με τον ΤΑΥΡΟ αυτή τη φορά.....
Crimson Glory,μη ξαναβαλεις τετοια βιντεακια,βλεπει κανείς τι γινονταν στο γηπεδο τοτε(κ στην 7),κ παθαινει καταθληψη με το σημερα......  :'(
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 00:15 »
Ευχαριστουμε την αθλητικη κυριακη για το 12 λεπτο που μας αφιερωσε λογω αντιπαλου κυριως
Φροντισανε βεβαια να βαλουνε ματς απο το αρχειο της ερτ με νικη του παο εδω μεσα και μαλιστα με 0-3
Δεν μπορεσαν να βρουνε κατι πιο φυσιολογικο τα παιδια, ηθελαν να παρουν την ρεβανς με το αρχειο της ερτ
Μονο στο αρχειο αυτο μπορεις να βρεις νικη του παναθηναικου αυτη την εποχη

Μου αρεσαν οι δηλωσεις καρανικα που ειπε εχουμε 9 παιχνιδια και χτυπαμε 5η θεση
Συν το οτι εχουμε ευκολο προγραμμα ειπε και υπερτερουμε σε ισοβαθμιες με πανιωνιο,τριπολη
Μακαρι να τα χτυπησουμε και τα 9 παιχνιδια για τη νικη
Και με τους 9 αντιπαλους αν το ματς ειναι ισοπαλο στο 75 δεν νοειται να μην ρισκαρεις και να μην ΠΑΣ για τη νικη

Στα 6 πρωτα παιχνιδια πηραμε 6 ποντους στον α γυρο
Στον δευτερο εχουμε 8 με τη χτεσινη νικη, επομενως παμε καλυτερα
Τον πανιωνιο θεωρω τον μεγαλο αντιπαλο για την καταληψη της 5ης θεσης
5η θεση εστω για το γοητρο και την υψηλη θεση σε περιπτωση που δεν δινει κατι αλλο

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 00:23 »
Οι βάζελοι φωνάζουν για τη διαιτησία!!!!

Για φαουλ του Πεδρο στον Οικονομου στο γκολ και για 2 πέναλντι!

Χου ρε!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 01:41 »

Χου ρε!

οι Βαζελοι είναι πια επιπεδου Λειβαδιάς κι έχουν γίνει γραφικοί!!!!Αν θέλουν να δουν τι σημαίνει σφαγιαστική διαιτησία ας βάλουν τα βίντεο των αγώνων του ΠΑΣ την φετεινή σεζόν.Η πλάκα που οι γιαννιώτες θεωρούν πλέον δεδομένο το σφαξιμο της διαιτησίας και δεν αντιδρουν καν σε καταφανέστατες αδικίες!!!Τυχαία ξαναείδα το πέναλτυ σε βάρος του ΠΑΣ στην παράταση με την ΑΕΛ στον αγώνα κυπέλου.Ο ΠΑΣ τέτοιο πέναλτυ δεν έχει πάρει ποτε!!!!Τραβηγμένο από τα μαλλιά,το δίνει ο επόπτης κι όχι ο διαιτητητής.Ο παίκτης της ΑΕΛ,μπορεί να έρχεται σε επαφή απο τον Μιχαήλ αλλά δεν πέφτει απ αυτό.Βουτάει για να πάρει το πέναλτυ.Δε δίνεται τ'έτοιο πέναλτυ σε τέτοιο αγώνα και στην παράταση σε 2-2 σκορ.ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ όμως.Για να μην πούμε για άλλα ματς......Κι έχεις τους Βάζεόυς να ξεφτυλίζονται......

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 02:03 »
Η  απολυτη ευτυχια . 1980 4-1 και 2-1  για πρωταθλημα -κυπελο καπακι με τον βαζελο. Και καπακι πρεμιερα την αλλη χρονια [αν και μας ειχε φυγει  ο ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ για τον αρουλη],  εδω με τουλαχιστον 10000 κοσμο σε συνθηκες καυσωνα. 2-1 με ανατροπη ,με τα δυο φαουλ του ΑΝΑΝΙΑΔΗ.

αρχές Σεπτέμβρη 1980 το ματς,καύσωνα στα Γιάννενα μήνα Σεπτέμβριο????Ανέκδοτο!!Ζέστη ναι.

Κόσμος κοντά στις 20.000!!!Δεν ανακοινώθηκε ρεκόρ εισπράξεων αλλά ήταν σίγουρα το ρεκόρ προσέλευσης όλων των εποχών στο Εθνικό Στάδιο.Σίγουρα πάνω από 18.000 κόσμο,ίσως και πάνω απο 20.000,για χρόνια κυκλοφορούσε αεροφωτογραφία με πανοραμική άποψη,αυτό που έβλεπες ήταν κάτι το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 12:34 »

Χου ρε!

οι Βαζελοι είναι πια επιπεδου Λειβαδιάς κι έχουν γίνει γραφικοί!!!!Αν θέλουν να δουν τι σημαίνει σφαγιαστική διαιτησία ας βάλουν τα βίντεο των αγώνων του ΠΑΣ την φετεινή σεζόν.Η πλάκα που οι γιαννιώτες θεωρούν πλέον δεδομένο το σφαξιμο της διαιτησίας και δεν αντιδρουν καν σε καταφανέστατες αδικίες!!!Τυχαία ξαναείδα το πέναλτυ σε βάρος του ΠΑΣ στην παράταση με την ΑΕΛ στον αγώνα κυπέλου.Ο ΠΑΣ τέτοιο πέναλτυ δεν έχει πάρει ποτε!!!!Τραβηγμένο από τα μαλλιά,το δίνει ο επόπτης κι όχι ο διαιτητητής.Ο παίκτης της ΑΕΛ,μπορεί να έρχεται σε επαφή απο τον Μιχαήλ αλλά δεν πέφτει απ αυτό.Βουτάει για να πάρει το πέναλτυ.Δε δίνεται τ'έτοιο πέναλτυ σε τέτοιο αγώνα και στην παράταση σε 2-2 σκορ.ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ όμως.Για να μην πούμε για άλλα ματς......Κι έχεις τους Βάζεόυς να ξεφτυλίζονται......

Ο επόπτης δεν σήκωσε καν την σημαία, ο διαιτητής το έδωσε μόνος του. Σε πληροφορώ ότι οι παίκτες σου δεν διαμαρτυρήθηκαν καν. Επειδή ακριβώς τον έριξε κατά τον βηματισμό, μπερδεύτηκαν τα πόδια τους, δεν του έδωσε και κόκκινη κάρτα λόγω προφανής θέσης για επίτευξη τέρματος. Θεωρείται ανατροπή.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 14:37 »
Ωραίο το πανηγυρικό κλίμα και η τρελή χαρά μετά τη νίκη επί του βάζελου, αλλά χωρίς τον παστελωτή (και την αμπαλία των πράσινων) πιστεύω ότι το ματσάκι θα το είχαμε χάσει Χ-Α-Λ-Α-Ρ-Α.....
Ο τίτλος έπρεπε να γράφει Πέδρο Κόντε - ΠΑΟ 2-0 και ας λέει ο Πετράκης ότι τροφοδοτείται απ' όλη την ομάδα. Αν γινόταν αυτό σωστά θα είχε πιθανώς τα διπλάσια γκολ...
Ο παιχταράς μας 2 "μισές" φάσεις τις μετέτρεψε σε 2 καταπληκτικά γκολ και νομίζω ότι δε συγκρίνεται με κανένα επιθετικό που έχει περάσει ως τώρα από την ομάδα μας. Ούτε με Αλβαρέζ, ούτε με Μουφ. Είναι πολύ ανώτερος.
Δυστυχώς για άλλη μία φορά παρά τη νίκη μας είμαι υποχρεωμένος να γκρινιάξω, όταν "υποχρεώθηκα" να δω ένα 2ο ημίχρονο που μου "βγήκαν τα συκώτια". Ούτε 2η πάσα δε μπορούσαμε να αλλάξουμε.
Ο Πετράκης για μένα ξεκίνησε με λάθος 11αδα, συνέχισε με λάθος αλλαγές για να κρατήσει το σκορ και παραλίγο να την πάθουμε ξανά από τη συγκεκριμένη φοβική αντιμετώπιση του αγώνα.
Παραλίγο δηλαδή να την πάθουμε για ακόμα μια φορά και μάλιστα από έναν ακόμη πεθαμένο αντίπαλο. Ευτυχώς η τύχη ήταν με το μέρος μας και κρύψαμε κάποια προβλήματα κάτω από το χαλί μέχρι το επόμενο ματς....
Θα θεωρήσω ότι πήραμε μια νίκη από αυτές που δικαιούμασταν και δεν πήραμε σε προηγούμενες χρονιές αντιμετωπίζοντας το βάζελο και ελπίζω σε καλύτερες εμφανίσεις από δω και πέρα, για να μη χρειάζεται να σιχτιρίζω και να φεύγω μέσα στα νεύρα ακόμη και μετά από τέτοια ιστορικά αποτελέσματα.....

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #160 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 14:58 »
Για την ηττοπαθή νοοτροπια του Πετράκη έχω βγει από τα ρούχα μου χίλιες φορές (πάνω - κάτω).
Αλλα προχθές νομίζω ό,τι ΚΑΙ αυτός πήρε το παιχνίδι.
Η ομάδα προερχόταν από 120' λεπτά αγώνα σ' ένα γήπεδο χωράφι και ήταν καταπονημένη σωματικά και κυρίως ψυχολογικά.
Έπρεπε να δεις πρόσωπα μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο και μάλλον θα άλλαζες γνώμη.
Με παραξένεψε που δε ξεκίνησε με τον μικρό τον Βραζιλιάνο. Όταν έπαθε κράμπα λίγα λεπτά μετά την είσοδό του, ξεπαραξενεύτηκα.
Τα δώσαν όλα και στα δύο αυτά παιχνίδια, όλοι, φίλε.

Δεν είσαι γυναίκα μάλλον, οπότε μπορώ να ρωτήσω, πόσο χρονώ είσαι;
Την Αλβάρα την έχεις δει;
Τεσπα, έχουμε ανοίξει θέμα για τους τρεις αυτούς καλύτερους φορ στην Ιστορία μας, μπορείς να γράψεις αναλυτικά τι πιστεύεις εκεί.
Τους τρεις Λέμο, τους τρεις  ;)

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 15:00 »

Χου ρε!

Ο επόπτης δεν σήκωσε καν την σημαία, ο διαιτητής το έδωσε μόνος του. Σε πληροφορώ ότι οι παίκτες σου δεν διαμαρτυρήθηκαν καν. Επειδή ακριβώς τον έριξε κατά τον βηματισμό, μπερδεύτηκαν τα πόδια τους, δεν του έδωσε και κόκκινη κάρτα λόγω προφανής θέσης για επίτευξη τέρματος. Θεωρείται ανατροπή.
Φίλε άλλο είναι το θέμα.Ο ΠΑΣ έχει ενάμισι πρωτάθλημα να πάρει πέναλτι και η ομάδα σου παίρνει πέναλτι σαν αυτό και σαν του Ναζλίδη στο πρωτάθλημα o οποίος είναι ο άρχοντας του "παθαίνω ηλεκτροσόκ και σωριάζομαι αναίσθητος στο έδαφος".

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 15:20 »
Για την ηττοπαθή νοοτροπια του Πετράκη έχω βγει από τα ρούχα μου χίλιες φορές (πάνω - κάτω).
Αλλα προχθές νομίζω ό,τι ΚΑΙ αυτός πήρε το παιχνίδι.
Η ομάδα προερχόταν από 120' λεπτά αγώνα σ' ένα γήπεδο χωράφι και ήταν καταπονημένη σωματικά και κυρίως ψυχολογικά.
Έπρεπε να δεις πρόσωπα μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο και μάλλον θα άλλαζες γνώμη.
Με παραξένεψε που δε ξεκίνησε με τον μικρό τον Βραζιλιάνο. Όταν έπαθε κράμπα λίγα λεπτά μετά την είσοδό του, ξεπαραξενεύτηκα.
Τα δώσαν όλα και στα δύο αυτά παιχνίδια, όλοι, φίλε.

Δεν είσαι γυναίκα μάλλον, οπότε μπορώ να ρωτήσω, πόσο χρονώ είσαι;
Την Αλβάρα την έχεις δει;
Τεσπα, έχουμε ανοίξει θέμα για τους τρεις αυτούς καλύτερους φορ στην Ιστορία μας, μπορείς να γράψεις αναλυτικά τι πιστεύεις εκεί.
Τους τρεις Λέμο, τους τρεις  ;)

Φίλε ΛΟΚΟ την Αλβάρα δεν την θυμάμαι καθότι τότε ήμουν πολύ μικρός μιας και τώρα έχω μπει στα 48....
Όντως κάποιοι παίκτες θεωρώ ότι ήταν κουρασμένοι μετά το ματς κυπέλλου, αλλά αυτοί έχουν φανεί και από προηγούμενα ματς.
Όπως παράδειγμα ο Γιάκος. Το Σάββατο δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Θα μπορούσε π.χ. να δοκιμάσει Χαλκιαδάκη.
Στη θέση του Καρανίκα που είναι πεσμένος αυτή την εποχή θα μπορούσε να βάλει Αποστολόπουλο.
Καλά για το Μανθάτη δεν το συζητάμε...μακράν ο χειρότερος της ομάδας.
Επίσης ο Γαρουφαλλιάς κακός....
Βέβαια, τώρα για να είμαι δίκαιος, δεν μπορώ να τα χώσω στον Πετράκη όπως έκανα λίγους μήνες πριν γιατί και αυτός έχει δεμένα τα χέρια μετά τη μεταγραφική περίοδο που έφυγαν παίκτες και αντικαταστάθηκαν από τον Ιεεεεεεε.... :P
Βλέπω όμως την παιχτούρα μας να παίζει συνεχόμενα ματς και να μην χάνει τη φρεσκάδα του....κοντεύει τα 30.... και τα μικρότερα έχουν μπαφιάσει.... :)) και αναρωτιέμαι τι φταιει....

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 15:27 »
Ας γραψω πεντε κουβεντες για το αγωνιστικο.
Η εμφανιση μας προχτες ηταν εμφανιση απ τα παλια.Οχι δεν εννοω εφαμιλη αλλων ετων που ειχαμε σαφως καλυτερο ροστερ αλλα νοοτροπια απ τα παλια
Σφιχτη τακτικη,με δυο ζωνες αμυνας,σωστες αλληλοκαλυψεις και μπολικο παθος.Βεβαια ειχαμε να αντιμετωπισουμε μια πραγματικα τραγικη ομαδα.
Προσωπικα δεν μου αρεσε ο Γιακος.Ηταν αργος στην καλυψη του χωρου του.Εχω την εντυπωση οτι του τα ψαλε αρκετες φορες και ο Πετρακης για αυτο το λογο
Μιας και ειπα Πετρακης.Του χω πει και εγω πολλα.Αλλα προχτες ηταν αυτος που κλειδωσε το ματς.Κατ αρχας ολοσωστη η επιλογη του να βγαλει τον Γιακο και οχι τον Μανθατη.Ο μικρος ειχε πολυ σωστες αμυντικες τοποθετησεις.Και επισης ολοσωστη η αποφαση του να βαλει Μπεριο και ουσιαστικα να αμυνεται με τον Τζημοπουλο λιγο πιο μπροστα
Για τον Κοντε τα χουμε πει ολοι.Δεν θα σταθω στα γκολ.Αυτο φαινεται απ την πρωτη αναγνωση.Ειναι ομως τρομερος ο τροπος που σπαει την μπαλα,που κανει κινησεις στον χωρο.Αυτο που μου εμεινε χαρακτηριστικα ειναι στο ξεκινημα της φαση του Φραγκισκου καπου στο 20.Ειναι τρομερη η 30αρα μπαλια που ανοιγει στον Καρανικα.Αλα Πιρλο(ιεροσυλια)
Και για να τα λεμε ολα.Δεν ηταν ο ιδιος παιχτης οταν ηρθε.Καποιος τον εξελιξε.Δουλεψε και ο ιδιος σαν το σκυλι αλλα με την καταλληλη καθοδηγηση.Συνεπως,συγχαρητηρια στου γυμναστες και τον Πετρακη για αυτο που βλεπουμε και τριβουμε τα ματια μας
Υ.Γ.Ο μπαγασας μου το ειχε πει οτι θα βαλει δυο γκολ τουλαχιστον.Και δεν αντεξα και το παιξα στοιχημα.Με εκανε και πλουσιοτερο συν τοις αλλοις

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 16:06 »
Έρχεται μπουγιουρντί

http://superleaguegreece.net/el/news/latest-news/show/kliseis-se-apologia-21i-agonistiki-29
Παράθεση
13 Φεβρουαρίου 2018  15:36 

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 15/02/2018 και ώρα 14:00) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 21η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/02/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 10/02/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ.  6777/18/301431 από 12/02/2018 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 3 περ. α του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 11/02/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 11/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και  4, 15 παρ. 1 εδ. α, του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.           
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 13 Φεβ 2018 16:27 από ΛΟΚΟ »

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Ηλίας

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 20:20 »
Το γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω που να το γράψω.
Η ομάδα κλήθηκε σε απολογία  για το καπνογόνο και από ότι καταλαβαίνω το ματς με Λειβαδιά θα είναι χωρίς κόσμο.
Μπράβο στους μάγκες που πολεμάνε τον πρόεδρο.
Επιτέλους δικαιώνονται.
Αν η ομάδα λοιπόν κερδίσει στον Πλατανιά, θα βρίσκεται 3 βαθμούς από την 5άδα. Και με την ισοβαθμία δικιά του.
Την ώρα που θα παίζουμε με Λεβαδειακό, ο Πανιώνιος θα παίζει με Τρίπολη.
Αλλά ξέχασα. Εμείς δεν έχουμε στόχο. Παράρτημα κτλ. Έτσι δεν λέει ο Κούγιας? Έτσι λέμε και εμείς.
Οπότε δεν χρειάζεται στήριξη η ομάδα. Στο κάτω κάτω ποια Ευρώπη καημένεεεεεε.
Σημασία έχει η υπερηφάνεια (και η προκατάληψη).
Μπράβο λοιπόν μάγκες. Κόψτε μας το γήπεδο. Συγχαρητήρια.
 :stop:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 20:30 »
Από την νέα χρονιά λίγα πράγματα η νόβα.Ποιος θα φέρει κόσμο;Ο βρυκόλακας.
Αυτοί στην γωνία με πολεμάνε κτλ.Ποιος θα καθαρίσει;Ο βρυκόλακας.
Όλα αυτά με το αζημίωτο.Στείλτε τον στην αγκαλιά του.
Βέβαια μπορεί να ξεπεταχτεί και κανένας άλλος βρυκόλακας.Ποτέ δεν ξέρεις.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο τι να πούμε;Σε ματς που δεν έγινε τίποτα σε καλούν.Στο άλλο που έγινε δεν σε καλούν.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 13 Φεβ 2018 20:34 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 20:50 »
Παράθεση
   Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για έναν πυρσό που άναψε στο 90ο λεπτό του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η ΠΑΕ κλήθηκε με το άρθρο ρίψης  χωρίς να προκληθεί διακοπή του αγώνα (αρ. 15, παρ.3α), στο οποίο δεν ήταν υπότροπη κι έτσι αποφεύγει την τιμωρία έδρας με τον Λεβαδειακό. Βέβαια, μπορεί να μην αποφύγει το πρόστιμο, έστω κι αν ήταν μόνο ένας πυρσός.

http://super-fm.gr/30033/se-apologia-gia-enan-pyrso-o-pas-giannina/

Πιθανότατα αποφεύγουμε την τιμωρία έδρας.
Παρόλα αυτά...ρε συ πρόεδρα, δεν μπορείς να προστατέψεις την Ομάδα από τις ορδές των βαρβάρων του Βορρά, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις ούτε και με τους φίλους του Π.Α.Σ. ???
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑ!!

Α! Να μην παραλείψω να δώσω και πάλι τα συγχαρητήριά μου στην αστυνομία για τον ενδελεχή έλεγχο που έκανε προψές...

Πάμε για το διπλό μωρή ΟΜΑΔΑ!!

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 22:00 »
Δεν εχω σχολιασει, ούτε εχω ερθει σε αντιπαράθεση με καποιον συνταυρο εδω μεσα ποτε, αλλα Ηλια αντε.. (με το ζόρι κρατιέμαι να ριξω καντηλι).
Δηλαδη ο ενας πυρσος που αναψε σε πειραξε και οχι ο ηλιθιος νομος που ειναι στα πλαισια του να κάνουμε τα γήπεδα θεατρα.
Δεν σε πειραξε που στο προηγούμενο ματς εδιωξαν απ τις θέσεις τους ΠΑΣολεδες με διαρκειας για να μπουν οι προσκεκλημενοι του ευσωμου.
Δεν σε πείραξε που για δεύτερη φορά επι προεδριας ΧΒ παρεδωσε το γήπεδο για λιγα φραγκα παραπανω.
Δεν σε πείραξε που στο προηγούμενο ματς ενω εγιναν ντου, έπεσαν καρεκλες πετροπολεμος στην 7 κ αλλες ομορφιες δεν κληθηκαμε λογω Σαββιδη σε απολογια και σε πειραξε ενας πυρσος.
Δεν σε πειραξε που ο προεδρας εχει κοψει το γηπεδο απ τον κοσμο του ΠΑΣ και μας εχει καταντησει να παίζουμε με 1500 ατομα.
Και ως προς την στήριξη που λες οτι χρειάζεται η ομαδα, αν δεν υπάρχουν τα ατομα στη γωνία να κανουν φασαρια, το γηπεδο θυμιζει επιταφιο κεκλεισμένων των θυρών.
our life always in blue and white...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 22:11 »
Δεν συμφωνώ με τον συγκεκριμένο απαράδεκτο νόμο, αλλά ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ.
Και μέχρι να καταργηθεί, πυρσούς θα ανάβω μόνο έξω από το σπίτι μου και όχι στο γήπεδο.
Και λέω να μην βγάζουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ τα όμορφα ματάκια μας.
Εμένα με τρέλαναν τα πάντα από αυτά που αναφέρεις, φίλε PASkal,
αλλά μου την έδωσε και ο ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ πυρσός.
Όπως επίσης και η ναυτική σε προηγούμενο ματς...
Ο ΧΒ είναι ανίκανος να προστατέψει την Ομάδα,
αλλά αυτό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι θα την θέτουμε εμείς σε κίνδυνο...

Αποσυνδεδεμένος Ηλίας

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 22:19 »
Καταρχήν που ξέρεις ότι δεν με πείραξαν όσα λες;
Όμως το να ανάβει ένας πυρσός στο 85, σε άσχετη στιγμή, μόνο και μόνο για να τιμωρηθεί η ομάδα είναι χειρότερο από όλα τα άλλα. Γιατί φίλε μου όλα τα άλλα δεν μου στέρησαν το γήπεδο. Το γαμοκαπνογονο όμως μου το στερεί.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 22:38 »
Στο στερησε ο Χριστοβασιλης οταν εδωσε τη θεση που πληρωσες σα μαλακας την αρχη της χρονιας.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Ηλίας

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 22:44 »
Άλλο σου στερω το γήπεδο και άλλο σου στερώ την θέση.
Μάγκες η πράξη αυτών που πέταξαν το καπνογόνο είναι φασιστική. Αυτό δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 22:48 »
Στο στερησε ο Χριστοβασιλης οταν εδωσε τη θεση που πληρωσες σα μαλακας την αρχη της χρονιας.
Εσύ με την τιμωρία της έδρας δεν μου την στερείς την θέση όπως ο Χβ;

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 22:59 »
Εσύ με την τιμωρία της έδρας δεν μου την στερείς την θέση όπως ο Χβ;

Παράθεση
Η εισαγωγή ή το άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και οποιουδήποτε εν γένει εύφλεκτου υλικού στις κερκίδες πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, αν δεν επακολούθησε ρίψη αυτών, επιφέρει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:

α) Χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000) έως τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000).

β) Σε περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα, η ως άνω χρηματική ποινή διπλασιάζεται.

γ) Σε περίπτωση νέας υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τρίτος), η ως άνω χρηματική ποινή τριπλασιάζεται και επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας (1) έως δύο (2) αγωνιστικές.

δ) Σε κάθε νέα περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τέταρτος, πέμπτος κτλ), οι επιβληθείσες ποινές του προηγούμενου αγώνα διπλασιάζονται.

ε) Η υποτροπή των αναφερομένων στην παρούσα παράγραφο νοείται πάντα εντός της ίδιας αγωνιστικής περιόδου".
Stile di vita