Κάρφωσέ το ρε Πέντρο στο 89 να τους στείλουμε στον αγύριστο γαμώτο και να τα σΠΑΣουμε όλα!
Κάρφωσέ το την τύχη μου μέσα!
Αποκλείστηκαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από μια χειρότερη ομάδα. Παρόλα αυτά συγχαρητήρια στην ομάδα, στους παίκτες και το τεχνικό team για το πάθος που έβγαλαν και τα ψυχικά αποθέματα για την ανατροπή του σκορ σήμερα. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στους πανηγυρισμούς των γκολ, ιδιαίτερα στο δεύτερο. Άνθρωποι είναι και αυτοί όπως και εμείς.
Εύχομαι στην ομάδα (παίκτες και τεχνικό team) τα καλύτερα για τη συνέχεια. Θα ήθελα να δείξουν το ίδιο πάθος από εδώ και πέρα μΠΑΣ και καταφέρουμε το ακατόρθωτο. Χλωμό το κόβω αλλά ΠΑΣ είσαι. Ελπίζω ο coach, τον οποίο σέβομαι, να συνεχίζει να παίρνει ρίσκα όπως το σημερινό μΠΑΣ και δούμε κάτι διαφορετικό.
Οι προαναφερθείσες ευχές, ελπίδες και τα συχγαρητήρια δεν αφορούν τη διοίκηση της ομάδας, καθώς η τελευταία αποδεικνύει έμπρακτα ότι δεν αξίζει τίποτα από όλα αυτά, ίσα ίσα που παρέχει με αίσθηματα ντροπής, προσβάλλοντας την ιστορία και την περηφάνια του κόσμου του Άγιαξ, μικραίνοντας της ομάδα. Δε θέλω να φανταστώ τι άλλο μας επιφυλάσσει (π.χ. μεταβίβαση μετοχών στον υιό Σαββίδη ?!?!?!?!).
Για να παραφράσω και μια φράση που λέγαμε στο στρατό:
Εκεί που τελειώνει η λογική......αρχίζει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καιρό τώρα δυστυχώς.
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι όπως πολλάκις έχουν αναφέρει πολλοί σύνταυροι, αλλά όπως και να χει:
&