Αποστολέας Θέμα: Μας τη χρωστάει μια χαρά...  (Αναγνώστηκε 2324 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS.gr

• Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
    • PAS.gr website
Μας τη χρωστάει μια χαρά...
« στις: Παρ 09 Φεβ 2018 16:35 »

Μη γελιέστε. Δεν θα γίνει συνέντευξη τύπου. Θα γίνει δήλωση. Ο μεγαλομέτοχος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει μιας συνέντευξης. Νομίζω το έχουμε καταλάβει απ την 1η στιγμή.

Δεν πρόκειται να αναφερθεί σε τίποτα απ όσα καίνε τον φίλαθλο του ΠΑΣ. Γενικολογίες, αοριστολογίες, παπαρολογίες. Ακόμα και ΑΝ μιλήσει για αποχώρηση, θα είναι στο πλαίσιο "αν βρεθεί αγοραστής εγώ αποχωρώ".

Κανένας ΣΟΒΑΡΟΣ επιχειρηματίας δεν μπλέκει με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Εκτός πια κι αν είναι βαθύπλουτος και έχει λεφτά για πέταμα και στομάχι από ανοξείδωτο ατσάλι...

Ο ΠΑΣ είναι μαγαζί γωνία και ορισμένοι θα έτριβαν τα μάτια τους ΠΟΣΟ ...γωνία θα ήταν αν υπήρχε ένας σοβαρός άνθρωπος στο τιμόνι.
Όχι απαραίτητα ένας επιχειρηματίας που θα έπρεπε να ασχοληθεί ΚΑΙ με αυτό.
Ένας πρόεδρος, ένας διαχειριστής. ΚΑΠΟΙΟΣ που θα έκανε την ευημερία του ΠΑΣ, σκοπό της ζωής του.

Μόνο απ τη μπουτικ η ομάδα ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να έχει καλά έσοδα.
Αλλά για ποια μπουτικ μιλάμε; Γι αυτή που παραπαίει; Έχετε μπει πρόσφατα μέσα;
Εγώ μπήκα και ήθελα να φωνάξω στην υπάλληλο ( ; ) "ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩΤΗΝΠΟΥΤΑΝΑΜ;"

Δε συζητάω για το πόσο λάθος είναι η τιμολογιακή πολιτική.
Είχαμε μια χρυσή ευκαιρία επί των ημερών του Χριστοβασίλη, να δημιουργήσουμε νέους ΠΑΣολέδες. 
Είχαμε μια υπέροχη ευκαιρία να επιστρέψουν στο γήπεδο όσοι δυσκολεύονται οικονομικά.
Γιατί μη τρελαθούμε κιόλας, δεν έχεις το Αμστερνταμ Αρίνα...

Με τα μαθηματικά έχω τσακωθεί. ΑΛΛΑ, πείτε μου γιατί θα τρελαθώ.
16 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.
Βγάλε βρε χαμένε 100 ευρώ διαρκείας και τα παιδιά έως 12 ετών ΔΩΡΕΑΝ να σου γεμίσει το γήπεδο!
Κάνε μια κίνηση ότι κατανοείς σε ποιους απευθύνεσαι.
Βγάλε οικογενειακά με την υποσημείωση πως αν έστω ένας γονιός είναι άνεργος η τιμή είναι ακόμα χαμηλότερη.
Κάνε δόσεις. Ο άνεργος τι να το κάνει που του χεις το διαρκείας 90 ευρώ; Που θα τα βρει να στα δώσει ντουκου;
Αν δεν φροντίσεις για όλους, προφανώς και ο φίλαθλος θα επιλέξει να δει 4-5 ματς μες τη χρονιά.
Θα πάρεις 50 ενώ θα μπορούσες να χεις πάρει 100 και ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!

Το "μαγαζί" για να ναι γωνία, πρέπει να το φροντίζεις.
Να το καθαρίζεις, να το γεμίζεις εμπόρευμα, να προσέχεις τον πελάτη και να τον κρατάς ικανοποιημένο με τις υπηρεσίες και με τις τιμές σου για να ξαναρθει.
Και έτσι, ΑΝ κουραστείς και θες να πας στο χωριό σου να κοιτάς τα πουρνάρια, να βρεις άμεσα έναν σοβαρό άνθρωπο να στα χώσει χοντρά για το καλοστημένο μαγαζί σου και να περάσεις ζωή χαρισάμενη.

Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Η λογική σκέψη κάπως έτσι δεν πάει; Τι, όχι;

Διάβασα για Β' και Γ' εθνικές.
Ναι, εκεί γίναμε ΠΑΣ.
Ναι, γνωρίσαμε όλες αυτές τις σκατόφατσες που ακόμα σκάμε χαμόγελα όταν τυχαίνει και τις συναντάμε.
Ναι, κάναμε ωραίες εκδρομές και δεθήκαμε ο ένας με τον άλλο. ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Κανείς δεν θέλει να ξαναδεί τον ΠΑΣ εκεί.
Φτάνει, χορτάσαμε. ΓΚΩΣΑΜΕ και σχόλασαν και οι σόδες.

Υ.Γ. Νομίζαμε ως τώρα πως ο Θεός/ η Παναγιά/ το σύμπαν/ η μοίρα, μας χρωστάνε μια χαρά μεγάλη. Οι χαμένοι νομίζαμε πως θα ταν μια Ευρώπη για παράδειγμα. Εγώ πίστευα και πιστεύω, πως η χαρά που μας χρωστάει ο όποιος, είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, τόσο τρελός με την Ήπειρο και την ομάδα, τόσο γιούχου με ότι γελοιότητα μπορεί να συναντήσει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, και με λεφτά που δεν θα τα κλάψει ποτέ.
Ναι, αυτή τη χαρά μας χρωστάει η ζωή...

By ravpas
Τα επίσημα κείμενα του pas.gr