Αποστολέας Θέμα: Αλβαρέζ Vs Muf Vs Conde  (Αναγνώστηκε 4670 φορές)

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αλβαρέζ Vs Muf Vs Conde
« Απάντηση #25 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 12:21 »
Εγω δεν βλεπω αυτο το δεσιμο και αυτο τον ρομαντισμο που ειχαν οι εποχες μουφ και αλβαρεζ
Ποιος πηγε τελευταια φορα να γινει ενα κουβαρι στην κερκιδα με τον κοσμο?
Ποτε εγινε τελευταια φορα αυτο οταν πετυχαμε γκολ σε αγωνα εκτος εδρας?
Αν η ομαδα ειναι ψοφια και χωρις παθος πως θα ταυτιστει με τον κοσμο που διψαει για ηρωες?

Ενα κρυο πραγμα συμβαινει με τον κοντε αυτη τη στιγμη,καπως ετσι το βλεπω
Βαζει τοσα γκολ, τον παραδεχονται ολοι,αλλα κατι δεν κολλαει
Παροτι βγαζει παθος τον παιρνει η μπαλα, γιατι συνολικα η ομαδα ειναι ψοφια και δεν εχει τσαμπουκα
Ισως φταιει το ολο σκηνικο του ελληνικου ποδοσφαιρου, αλλα και πιο ειδικα του μετριοτατου ΠΑΣ των τελευταιων χρονων

Παιρνεις 1 καλο αμυντικο χαφ ,κρατας τον κοντε και χτιζεις τον ΠΑΣ που ολοι χρονια τωρα θελουν να δουν

:pas: :pashat: :joker:

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 12:33 »
Διαφωνώ. Παίρνεις όσα πιο πολλά μπορείς από τον Κόντε και τον κάθε Κόντε ο οποίος είναι 29 στα 30 και ξεχρεώνεις όπως τουλάχιστον δήλωσες. Και μετά αρχίζεις και φτιάχνεις ομάδα που θα πουλάει μόνο όταν έχει ανάγκη τα λεφτά για να πάρει κάποιον καλύτερο απ'αυτόν που πουλάς. Αν του χρόνου ο Κόντε βάλει τα μισά γκολ απότι βάζει φέτος, θα τον πάρουμε με τις λεμονόκουπες όπως έχουμε κάνει με αυτούς που μόλις πέρασαν τα 30. Θα είναι για σύνταξη σύμφωνα με την Γιαννιώτικη λογική.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 18:52 »
Παράθεση
Και βέβαια να συζητάμε και για άλλους, αλλά πολύ πάνω από τον Κεραμιδά βάζω γω τον Θαλή, ας ούμε.

Δε μπιάνεται το Θαλή γιατί έπαιξε 1 χρόνο, ενώ ο Κεραμιδάς έπαιξε και δεύτερη σεζό οπότε πιάνεται.

Τη μια έτσι... την άλλη αλλιώς μου τα λέτε και νομίζετε πως είστε ξυπνοπούλια.

Να πάρουν θέση ΤΩΡΑ όλοι οι διαχειρισταί αν μετράει ο Κεραμιδάς ή όχι!

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 22:17 »
Παράθεση
Και βέβαια να συζητάμε και για άλλους, αλλά πολύ πάνω από τον Κεραμιδά βάζω γω τον Θαλή, ας ούμε.

Δε μπιάνεται το Θαλή γιατί έπαιξε 1 χρόνο, ενώ ο Κεραμιδάς έπαιξε και δεύτερη σεζό οπότε πιάνεται.

Τη μια έτσι... την άλλη αλλιώς μου τα λέτε και νομίζετε πως είστε ξυπνοπούλια.

Να πάρουν θέση ΤΩΡΑ όλοι οι διαχειρισταί αν μετράει ο Κεραμιδάς ή όχι!

Kαι γκολ στο Κυπελλο μεσα στην Λεωφορο σε διπλο επι του βαζελου. Μεγαλη παικτουρα ο Κεραμιδας.
 Παντως οσο μπορουμε να συγκρινουμε, γιατι και οι τρεις επαιζαν σε διαφορετικες εποχες που αλλιως ηταν το ποδοσφαιρο, θεωρω οτι νουμερο ενα ειναι ο Κοντε που εχασε και 7 ματς φετος.Αν ειχε παιξει και σε αυτα, βαλε μονο τρια γκολ σου λεω εγω να ειχε πετυχει, θα ηταν τωρα πρωτος σκορερ. Την Αλβαρα την τροφοδοτουσε  ο Λοκο, ο Μοντεζ, ο Λιακος και ο Γκλασμανης. Μυθικες μορφες τι να λεμε τωρα. Τον Κοντε τον τροφοδοτει ο... εαυτος του πολλες φορες. Την παιρνει μονος του απο το κεντρο και τους παιρνει σβαρα ολους...

Αποσυνδεδεμένος papakostas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 19 Φεβ 2018 00:28 »
Συνέχισε λεβέντη μου, συνέχισε να ομορφαίνεις τα σαββατοκύριακά μας.Ας σε χαρούμε όσο βρίσκεσαι αναμεσά μας.Έτσι και αλλιώς τι 'ναι η μπαλίτσα?Κάποιες όμορφες στιγμές.Και ΄συ μας τις χαρίζεις απλόχερα.Συνέχισε Πέδρο μου,είσαι πλέον ένας από τους μύθους αυτής της μεγάλης ομάδας,που γράφτηκε με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία της.Και όταν μετά, πολλά χρόνια αργότερα, ανοίγουμε το σεντούκι με τις θύμησες,θα ξεπροβάλεις ίσως λίγο ξεθωριασμένος  μαζί με τους μαλιάδες μας,μαζί με τον Ζντένκο πάντα  απ΄τους πρώτους......