Αποστολέας Θέμα: Χορηγίες-μάρκετινγκ  (Αναγνώστηκε 31285 φορές)

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Χορηγίες-μάρκετινγκ
« στις: Πεμ 21 Ιαν 2010 10:16 »
ΙΩΑΝΝΙΝΑ , 19  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

PROMOTION
Η πρώτη εταιρεία στην Ήπειρο στο χώρο του Αθλητικού Marketing
... «ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ» και ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

H Promotion,η πρώτη εταιρεία στην Ήπειρο στο χώρο του Αθλητικού Μarketing, ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την έναρξη της συνεργασίας της με τον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ηπείρου, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Η Promotion θα είναι «ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ» και  ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ των αθλητών και των ανθρώπων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, και ποιο συγκεκριμένα των τμημάτων Μπάσκετ, Κολύμβησης και Ποδοσφαίρου στην προσπάθεια τους για την επίτευξη των στόχων τους.

Η εταιρεία μας συνεπής,στη φιλοσοφία για υποστήριξη των Αθλητικών Σωματείων της Ηπείρου,στηρίζει ένα Σύλλογο με υψηλούς στόχους και ιδιαίτερη ιστορία.

Δηλώσεις κ. Θύμιου Μάντζιου,Εμπορικού Διευθυντή της Promotion: «H εταιρεία μας συμμετέχει ενεργά στα αθλητικά δρώμενα της Ηπείρου. Είναι ιδιαίτερη τιμή όμως, για την Promotion και τους ανθρώπους της, η συνεργασία με το Σύλλογο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.Ελπίζουμε η Υποστήριξη μας προς τον Σύλλογο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ , να είναι η αρχή για μια μακροχρόνια συνεργασία  με οφέλη και για τις δύο πλευρές».

Δηλώσεις κ. Χρίστου Τσάγκα, προέδρου του σωματείου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση τα υπέρ των 500  μέλη/αθλητές και συνεργάτες του σωματείου μας, χαιρετίζουν την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Promotion η οποία έμπρακτα συμμετέχει στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας. Η επιλογή του σωματείου μας να στηριχθεί από την εταιρεία Promotion, περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για ένα σύλλογο με ιστορία και προσφορά στη νεολαία της πόλης μας η οποία οδηγείται μέσα από τον ιστορικό σύλλογο σε υγιείς δρόμους άθλησης και ευγενούς άμιλλας.  Με τη συμπαράσταση της Promotion, είναι πλέον βέβαιο ότι οι ορίζοντες του σωματείου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ διευρύνονται ακόμα περισσότερο»

Η Promotion ιδρύθηκε το 2007 και έχει έδρα τα Ιωάννινα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στον  χώρο  του Sports Marketing , Management & Consulting ενώ έχει επίσης ασχοληθεί με διάφορα σχέδια στον τομέα της ψυχαγωγίας συμμετέχοντας με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει.

Είναι σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ1966 στο εμπορικό καθώς και στο τμήμα marketing της ομάδος,κατορθώνοντας να συνάψει σημαντικές συνεργασίες και χορηγίες με τοπικές καθώς και πολυεθνικές εταιρείες χρησιμοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους.

Συμμετέχοντας στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας είναι επίσης ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ  και ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ της Φ.Ε.Ι ( Φιλαθλητική Ένωση Ιωαννίνων) , καθώς επίσης και της κολυμβητικής ομάδος  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Χορηγίες-μάρκετινγκ
« Απάντηση #1 στις: Τρι 20 Σεπ 2011 15:29 »
pasgiannina.gr
Παράθεση
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην 7η Διεθνής Έκθεση ΝOVA ALL Sports Show & Fashion που θα λάβει χώρα στο Metro Expo Athens (23/9-26/9)

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Διεθνής Έκθεση NOVA ALL Sports Show & Fashion ανοίγει τις πύλες της το προσεχή τριήμερο στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα η 7η Διεθνής Έκθεση NOVA ALL Sports Show & Fashion θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo Athens από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου σε δύο χώρους, καλύπτοντας συνολική επιφάνεια 24.000 τμ: του εμπορικού/ εκθεσιακού χώρου (23/9 - 26/9) και του Αθλητικού διαδραστικού Πάρκου (23/9 - 2/10).

Παρουσία  στη 7η Διεθνής Έκθεση θα έχει και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, έχοντας το δικό του περίπτερο το οποίο θα περιλαμβάνει πλούσιο πληροφοριακό και φωτογραφικό υλικό του "Άγιαξ" της Ηπείρου, αθλητικά είδη από την Μπουτίκ της ομάδας μας και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Οι φίλαθλοι της αγαπημένης μας ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να ενημερωθούν για την ιστορία μας στο παρελθόν, τις δραστηριότητες μας στο παρόν και τους στόχους μας στο μέλλον.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 24 Σεπ 2011 10:19 »

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 24 Σεπ 2011 16:59 »
Αμα ανοιξετε την πρωτη φωτογραφια απ'το παραπανω αρθρο,θα δειτε κ την τριτη  φανελα!
Ειναι μπλε με οριζοντιες ασπρες ριγες ::)
Ειναι κατι διαφορετικο :pas:
Ωραια ;)

Αποσυνδεδεμένος GIWRGAKIS99

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σαβ 24 Σεπ 2011 17:20 »
Είναι ίδια φανέλα με αυτήν της ΚΠΡ που φέτος ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ !

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 16:00 »
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την πολυεθνική εταιρεία Coca Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως ΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2011 - 12.

Η Coca Cola θα είναι χορηγός στην παιδική κερκίδα ενώ παράλληλα θα προβάλεται και στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες" σε κάθε εντός έδρας αγώνα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Η Coca-Cola 3Ε αποτελεί τη δεύτερη, σε όγκο πωλήσεων, μεγαλύτερη εταιρεία εμφιάλωσης των προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως και την πρώτη Ευρωπαϊκά, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2 δισεκατομμύρια κιβώτια. Το εύρος της γεωγραφικής της εμβέλειας είναι μεγάλο καθώς δραστηριοποιείται σε 28 χώρες εξυπηρετώντας τις ανάγκες περισσότερων από 560 εκατομμυρίων ανθρώπων.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 16:49 »
ΠΑΣ μπριζολα Coca Cola
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος taseuropas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 17:03 »
τι να κανω? εγω φταιω που οι φιλοι μου δουλευουν για την πεπσι...?!

BANNED! Pepsi vs. Coke

τελειο επικαιρο video!!!

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 19:29 »
ΠΑΣ μπριζολα Coca Cola

μπιφτέκι
 ;)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 19:58 »
Την λεμε στον Χήτο?   :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 19:59 »
Ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ....
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 06 Δεκ 2011 13:29 »
Παλι ο Χητος εβαλε πλατες για να παρουμε προπονητη ;)

Αποσυνδεδεμένος microsurfer

• Global Moderator
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 06 Δεκ 2011 20:57 »
Νομίζω πως ο Χήτος δεν έχει πλέον σχέση με την Coca-Cola...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τρι 06 Δεκ 2011 21:45 »
Παράθεση
Το δεύτερο αντάρτικο του Γιάννη Χήτου

«…ενώ η σχέση της οικογένειας με το ποδόσφαιρο δεν εξαντλείται εκεί, καθώς αγαπημένη ομάδα της οικογένειας είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα που εφέτος παλεύει για την άνοδο του στην Super League.»

Άρθρο της 06/05/2008 (γκουγκλάρετε  τίτλο)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 07 Δεκ 2011 12:10 »
Παράθεση
Νομίζω πως ο Χήτος δεν έχει πλέον σχέση με την Coca-Cola...

Εχει micro.

Εχουν κοινό δικτυο διανομής σίγουρα.

Τωρα μετοχικά κλπ δεν τα ξέρω.

Πάντως έχουν.

Γι αυτό βρίσκεις μπίρα Φιξ και στο Καστελόριζο...
 :P
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 13 Δεκ 2011 16:20 »
pasgiannina.gr
Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και Vodafone με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν  την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και η Vodafone συνεχίζουν για ακόμα ένα χρόνο με βασικό στόχο την ενδυνάμωση και ανάπτυξη της επιτυχημένης χορηγικής σχέσης. Η Vodafone με την ανανέωση της χορηγίας της επισφραγίζει την πολύ καλή σχέση της με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και την επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία της συνεργασίας τους.

Από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την επέκταση της συνεργασίας με την εταιρεία Vodafone μίλησε ο Διευθυντής Marketing κ. Νίκος Ουλάσογλου ο οποίος ανέφερε τα εξής: "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε για ακόμη μια χρονιά την συνεργασία μας με την Vodafone. Η συνεργασία των δύο πλευρών πέραν του οτι είναι μακρόχρονη, έχει ισχυροποιηθεί και θα ισχυροποιηθεί ακόμη πιο πολύ μέσω της άψογης επικοινωνίας εκατέρωθεν".

O κ. Δημήτρης Μίσσας, Multiregional Manager της Vodafone δήλωσε σχετικά: "Η χορηγία της Vodafone στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, εκτός από μια σημαντική ενέργεια προβολής της εταιρείας μας, αποτελεί και την έμπρακτη προσπάθειά μας αφενός να υποστηρίξουμε με ενεργό τρόπο την ομάδα των Ιωαννίνων και αφετέρου να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία στην οποία η ομάδα έχει βαθιές και ισχυρές ρίζες".

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 09 Οκτ 2012 18:02 »
Παράθεση
Συμφωνία ΠΑΣ με... Γκέκα
09/10/2012, 16:35

Η ανακοίνωση:
(...  http://www.sport-fm.gr/article/585164 )

Παράθεση
Η ανακοίνωση:
http://www.pasgiannina.gr/articles/e_etairia_gkekas_a_e_b_e_coregos_sten_p_a_e_pas_giannina

Παράθεση
Ανανέωση συνεργασίας με το ΖΑΓΟΡΙ
04 Οκτώβριος 2012

Η ανακοίνωση:
(...  http://www.pasgiannina.gr/articles/ananeose_sunergasias_me_to_zagori)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 27 Ιούλ 2020 16:59 »
Νέα συνεργασία με την «Hall Of Brands»

Μία νέα συνεργία ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία ένδυσης «Hall Of Brands».
Η συγκεκριμένη εταιρία θα είναι και αυτή που θα βοηθήσει και στη δημιουργία της νέας φανέλας τους συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 καλωσορίζει στην οικογένεια της, το HALL OF BRANDS και μαζί πλέον ενώνουν τις δυνάμεις τους στο κομμάτι της ένδυσης, της εμπορικής χρήσης του σήματος και της Boutique της ομάδας, καλωσορίζοντας μία νέα εποχή για τον ΠΑΣ.

Είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους και επιχειρήσεις της πόλης μας, που έχουν κοινή πορεία, αλλά και ένδοξο παρελθόν στην ομάδα μας, όπως αυτή της οικογένειας ΣΙΟΝΤΗ.

The #FUTURE belongs to those who embrace their #LEGACY».

https://www.sportime.gr/pas-giannina/pas-giannina-nea-sinergasia-me-tin-hall-of-brands-vid/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δευ 27 Ιούλ 2020 18:46 »
Το βιντεάκι για επίπεδο ΠΑΣ είναι καλό.Άλλωστε είμαστε ανύπαρκτοι στον τομέα μάρκετινγκ.
Επίσης προς τι τα αγγλικά;Το κοινό που απευθύνεσαι είναι ελληνικό.Όταν γίνουμε ευρωπαική δύναμη τότε βάζουμε και αγγλικά μέσα.
Θα μπορούσαμε να βάλουμε και αργεντίνικα δηλαδή.Αυτά τα ισπανικά που μιλάνε εκεί.Θα είχαν περισσότερο νόημα και ας χρειαζόταν ο γούγλης.
Τώρα αν ήταν Σέρβια,θα λέγαμε στον Μουφ να τα μεταφράσει σε βίντεο.

ΥΓ:Μέσα από το βίντεο θα μπορούσε να ρίξει σπόιλερ για την νέα φανέλα αλλά τι να λέμε τώρα.
Δηλαδή ας πούμε βγάζεις την φανέλα με την ρίγα.Οπότε νομίζεις μέσα από το βίντεο φανέλες του παρελθόντος με την ρίγα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 27 Ιούλ 2020 18:50 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 29 Ιούλ 2020 00:41 »
Συμφωνώ σε όλα.

Διαφωνώ μόνο στο οτι πέρασαν 10 χρόνια από το γκολ του Ντε Βινσεντι στο οακα.

Δεν πέρασαν τόσα, κάποιος μας κάνει πλάκα...
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Κυρ 09 Αύγ 2020 18:58 »
 Ας ελπίσουμε ότι θα οργανωθεί επιτέλους σε σοβαρά επίπεδα η μπουτίκ του ΠΑΣ Γιάννινα,μετά τη πρόσφατη συμφωνία με τον κ.Σιόντη.Το ηλεκτρονικό κατάστημα,θα δώσει τη δυνατότητα για μέγιστη προβολή των αντικειμένων.
 Προσωπικά θα ήθελα να υπάρχει ποικιλία αντικειμένων όπως: πορτοφόλι,τράπουλα,θήκες κινητών,τετράδια,καπνοθήκες,oμπρέλα,ρολόι χειρός-τοίχου,στυλό,μπρελόκ,κομπολόι,μαγνητάκια ψυγείου,αλμπούμ,κουμπαράς,μαξιλάρι,παγούρι,σουβέρ,τσαντάκι μέσης-ώμου, αυτοκόλλητα,κορνίζα,σημαιάκι χειρός (με έμβλημα),μπαλόνια,cd με τραγούδια της ομάδας,κασετίνα,παζλ,μπάλα ποδοσφαίρου (με έμβλημα),μπουκάλι,αφίσα,βραχιόλια (μπρασελέ),μολύβια,καρφίτσα πέτου,αμάνικα γιλέκα,λαιμουδιέρες,γάντια,λάβαρα,σταχτοδοχεία (τασάκια),μαγιό,πετσέτες,αδιάβροχο,σκούφοι,ποτήρι,περιλαίμιο (lanyard),είδη bebe,παλιές εμφανίσεις (φανέλες αγώνων),μπουρνούζι.
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σαβ 15 Αύγ 2020 02:32 »
Ας ελπίσουμε ότι θα οργανωθεί επιτέλους σε σοβαρά επίπεδα η μπουτίκ του ΠΑΣ Γιάννινα,μετά τη πρόσφατη συμφωνία με τον κ.Σιόντη.Το ηλεκτρονικό κατάστημα,θα δώσει τη δυνατότητα για μέγιστη προβολή των αντικειμένων.
 Προσωπικά θα ήθελα να υπάρχει ποικιλία αντικειμένων όπως: πορτοφόλι,τράπουλα,θήκες κινητών,τετράδια,καπνοθήκες,oμπρέλα,ρολόι χειρός-τοίχου,στυλό,μπρελόκ,κομπολόι,μαγνητάκια ψυγείου,αλμπούμ,κουμπαράς,μαξιλάρι,παγούρι,σουβέρ,τσαντάκι μέσης-ώμου, αυτοκόλλητα,κορνίζα,σημαιάκι χειρός (με έμβλημα),μπαλόνια,cd με τραγούδια της ομάδας,κασετίνα,παζλ,μπάλα ποδοσφαίρου (με έμβλημα),μπουκάλι,αφίσα,βραχιόλια (μπρασελέ),μολύβια,καρφίτσα πέτου,αμάνικα γιλέκα,λαιμουδιέρες,γάντια,λάβαρα,σταχτοδοχεία (τασάκια),μαγιό,πετσέτες,αδιάβροχο,σκούφοι,ποτήρι,περιλαίμιο (lanyard),είδη bebe,παλιές εμφανίσεις (φανέλες αγώνων),μπουρνούζι.
Ξέχασες το τάβλι  :)

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τρι 18 Αύγ 2020 16:40 »
 Στη μπουτίκ της αγαπημένης μας ομάδας  :pas: μάζεψαν το αθλητικό υλικό...
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τρι 18 Αύγ 2020 17:34 »
Στη μπουτίκ της αγαπημένης μας ομάδας  :pas: μάζεψαν το αθλητικό υλικό...
τι εννοείς;
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τρι 18 Αύγ 2020 18:01 »
 Την αδειάζαν σήμερα  :'(