Αποστολέας Θέμα: Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 22η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 14919 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 22η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 16:47 »
Μεγαλη ευκαιρια για Πλατανο με Ενσικουλου.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:00 »
0-3 αντί 0-6.
Καταιγιστικός ο Π.Α.Σ. στο δεύτερο ημίχρονο.
Ένα γκολάκι θα μπορούσε και ο Πλατανιάς.
Έβδομοι πλέον, Τρίπολη από κάτω να μας δροσίζει τα πελέ και μόλις τρεις βαθμούς από 5άδα  .

Vourbiani, ΚΙΝΗΤΡΟ=Νίκες Ευρώπης!   ;)

ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ, έχουμε δρόμο ακόμη.
8 ματσάκια έμειναν, κεφάλι κάτω, πάθος, ένταση και ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!!
 :dab:

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:01 »
Frankie κυρίες και κύριοι.
Απ' όταν μονιμοποιήθηκε στην ενδεκάδα, απελευθερώθηκε ο my Name is Goal, PEDRO GOAL, και σκοράρει κατά ριπάς.
Τον έχω παίξει 1ο σκόρερ, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα με απόδοση 50.

ΜΠΡΑΒΟ Ζάννη, αλλά η Λάρσα και ο ΜΠΑΟΥΓΚ, με πληγώνουν και θα με πληγώνουν...

Ενσικουλού στα υπ' όψη...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:07 »
Σταματήσαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να τρώμε γκολ με την πρώτη μισο-ευκαιρία των αντιπάλων, σκοράρουμε κι εμείς με τη σειρά μας λίγο ευκολότερα και κάπως έτσι η ομάδα αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει βαθμολογικά αυτό που δικαιούταν αγωνιστικά σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Αυτό με τη σειρά του φέρνει όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση και νομίζω είμαστε σε πολύ καλό φεγγάρι ακριβώς πάνω στη χρονική στιγμή που το χρειαζόμασταν.

Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο βγήκε στο γήπεδο όλη η πίεση, η επιθετικότητα και η πολιορκία της αντίπαλης άμυνας που σχεδιάζαμε αυτή τη βδομάδα στην προπόνηση.
Με την επιστροφή κάποιων τραυματιών, την εντυπωσιακή πρόοδο μέσω της ΔΟΥΛΕΙΑΣ κάποιων άλλων, αλλά και των 2 μεταγραφών που είναι καλοί παίχτες και θα παίξουν, δείχνουμε να έχουμε την απαραίτητη ποιότητα, όσο και το βάθος για να προχωρήσουμε.

Θεωρώ ότι η 5άδα εξαρτάται αποκλειστικά από τη δική μας απόδοση και κανέναν άλλο. Με βάση το πρόγραμμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη χάσουν οι αντίπαλοί μας αρκετούς βαθμούς. Εάν εμείς συνεχίσουμε να παίρνουμε τους δικούς μας, δεν μασάμε. Εάν όχι, δε θα μας φταίει κανείς.
Σήμερα απλώς μπήκαμε στη μάχη της διεκδίκησης. Δεν γίναμε φαβορί.

Προχωράμε!

:mono:

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:12 »
Γαμώ το τριανταπέντε - 2 μας και το πενηντατρία - 2 μας ρε πστ.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:17 »
Ένα μπράβο θέλω να πω στον Γιάννη Πετράκη
αυτό που κάνει στην ομάδα είναι καταπληκτικό..

Σε πολλά από τα προηγούμενα παιχνίδια που δεν κέρδίσαμε
δεν ήμασταν και ιδιαίτερα χειρότεροι, απλά δεν μας πήγαν πολλά παιχνίδια
ή το σημερινό μας πήγε πολύ.

Η ομάδα είναι ΟΜΑΔΑ και έχει την δυναμική να διεκδικήσει πολλά πράγματα.

Τα καλύτερα έρχονται..!!!

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:29 »
Betra, Vidal και σήμερα Bruno είναι οι παίκτες που έχουν κάνει μάγκα τον Pedro, μαζί φυσικά με τον coach που άλλαξε το σύστημα και φαίνεται η διαφορά με δεύτερο επιθετικό. Ειδικά ο Frank κάνει μεγάλη δουλειά στο να αποφορτίζει τον Pedro και να τα παστελώνει. Άλλους 12 βαθμούς θέλουμε και περιμένουμε ο Γαύρος να έρθει αδιάφορος (3ος ή 4ος), ώστε να τους κάνουμε 15 και να ξεκινήσουμε το tour....

Αποσυνδεδεμένος JIMMYPAS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:33 »
το έγραψα και αλλες φορες και όταν χάναμε, οτι η ομάδα θέλει εμας ΠΑΡΟΝ , με τον κομποτη χρειαζοντε κανονικές Ζωσιμάδες, όλοι γηπεδο, και αφήστε τις γκρινιες

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:38 »
Ενα σχόλιο και από εμένα....

Καλη η ομάδα στο Α΄ημίχρονο...

Θεσπέσια στο Β΄΄...με κίνηση, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, επιθετική.

Αλλά με αμντικά προβλήματα που ο αδύναμος αντίπαλος, ο Βελλίδης και η τύχη δεν τα έκαναν να φανούν.

Βρίσκουμε παλι το δρόμο μας σιγά - σιγά...

Μου άρεσαν Βιδαλ, Μανθάτης, Μπετρά και όταν μπήκε ο Νικολιάς. Για τον Πέδρο δεν συζητάμε, ειναι εκτός συναγωνισμού.

Δίκαια  ο Πλατανιάς πέφτει κατηγορία! Είναι η χειρότερη ομάδα του Πρωταθλήματος!

Υ.Γ. Εξαιρετικός Ενσικουλού από τον Πλατανιά.

Υ.Γ. 2 Μεγάλος λακαμάς ο Μάνταλος.

Υ.Γ. 3 ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ!! Εφαγες και ψωμί στον ΠΑΣ και κανείς μανούρες και τσαμπουκάδες.

Υ.Γ. 4 Περαστικά στον παίχτη του Πλατανιά, τον Στάμου που έπαθε διάσειησ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:40 »
Τραβά γαμήσου Βαντερσον απο σημερα είσαι στους εχθρους μας, που πουλας και τσαμπουκα!

Ο Βαντερσον ηταν ο πρωτος που παντα  χειροκροτουσε την κερκιδα ανεξαρτητου αποτελεσματος και ηταν ΚΥΡΙΟΣ με τα ολα του

Νισαφιιιιιι να πουμε

Εφαγες ψωμι λεει!!!!!Ενταξει δεν εχουμε τον θεο μας

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:44 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:40 »
Κάναμε το καθήκον μας.Με την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.Μας έβγαλε λίγο την πίστη αλλά τέλος καλό όλα καλά.Κρίμα που δεν κάναμε και κανένα ρεκόρ.
Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια.Γιατί όσο πλησιάζουμε την 5η θέση,ανεβαίνει και το άγχος.Φυσικά δεν παίζουμε μόνοι μας.Κάναμε απλώς ένα βήμα.Μένουν κάποια ακόμα.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:43 »
Τραβά γαμήσου Βαντερσον απο σημερα είσαι στους εχθρους μας, που πουλας και τσαμπουκα!

Ο Βαντερσον ηταν ο πρωτος παντα που χειροκροτουσε την κερκιδα ανεξαρτητου αποτελεσματος.........

Νισαφιιιιιι

Σήμερα έδειξε άλλο χαρακτήρα.....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:44 »
Μπραβο στην ομαδα.
ΜΠΡΑΒΟ!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:45 »
Το οτι τσαμπουκαλευτηκε με τον οποιοδηποτε δεν λεει κατι,τον γνωριζε απο χτες?

Και εγω μπορω να σου οτι ο Μιχαηλ και Βαντερσον ειχανε στο τελος την πιο εγκαρδια αγκαλια μιας και ηταν μαζι απο Γ κατηγορια και τα λεγανε οπως εδειξε η καμερα

Στο μονο που συμφωνω ειναι οτι ο Ενσικουλου ειναι πολυ καλος ποδοσφαιριστης και τον εχω μπανισει και σε αλλα δυο τρια ματς πο χαζευα κανενα αγωνα του Πλατανια
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:48 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:48 »
Το οτι τσαμπουκαλευτηκε με τον οποιοδηποτε δεν λεει κατι,τον γνωριζε απο χτες

Και εγω μπορω να σου οτι ο Μιχαηλ και Βαντερσον ειχανε στο τελος την πιο εγκαρδια αγκαλια μιας και ηταν μαζι απο Γ κατηγορια

Όποιος είδε το ματς ξέρει τι εννοώ.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:52 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:50 »
Ο Βελλίδης μας κράτησε στο παιχνίδι με την τρομερή επέμβασή του στο 18'.
Μπράβο ρε Μάρκο, και ματαξαναμανά Welcome Back!

Συνεχίζουμε.
 :dab:

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 17:54 »

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 18:01 »
Μπραβο σε ολους.
Πολυ καλη η ομαδα σημερα πιο πολυ στο κεντρο, με πολλα τρεξιματα και κινηση απο ολους.
Φοβερος βιδαλ, πολυ καλοι και οι υπολοιποι, ανεβαινει και παλι ο μπρουνο, επανηλθε πληρως ο βελλιδης επιστρεφει ο νικολιας και για το πεντρο οτι και να πεις ειναι λιγο.
Το μονο που μας λειπει ειναι να σκοραρουν και λιγο οι κεντρικοι μας γιατι συνεχιζουμε να σκοραρουμε μονο με κοντε και στοπερ.
Επιτελους μια αχτιδα αισιοδοξιας και μια ιδεα χαρας και ελπιδας για τον πληγωμενο κοσμο μας
  :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 19:10 »
Παράθεση
Πετράκης: «Για να έχει αξία η νίκη μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι με τον Λεβαδειακό»
Το σύνθημα της νίκης για το επόμενο ματς δόθηκε ήδη από τον Γιάννη Πετράκη. Ο τεχνικός του ΠΑΣ τόνισε ότι για να έχει αξία ο θρίαμβος επί του Πλατανιά με 0-3, θα πρέπει η ομάδα του να μείνει συγκεντρωμένη και να νικήσει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, το οποίο θα γίνει το προσεχές Σάββατο στις 15:00.

Ξεκινώντας για το παιχνίδι, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι, «για μας είναι μια σπουδαία νίκη και πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί νομίζω ότι συνδυάστηκε με καλό ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα που ήταν σε πολύ μεγάλη πίεση και ότι αυτό δημιουργούσε στον Πλατανιά άγχος και ανασφάλεια. Διαχειριστήκαμε αυτή την κατάσταση, έχοντας έναν καλό έλεγχο στο παιχνίδι, αποκτήσαμε κυρίαρχο ρόλο, γίναμε δημιουργικοί, κάναμε ευκαιρίες, ευτυχήσαμε και βάλαμε νωρίς το γκολ στο β’ ημίχρονο και αυτό έκανε πιο εύκολη τη δουλειά μας. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας, αλλά για να έχει αξία και νόημα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από τώρα για το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας απέναντι στον Λεβαδειακό».

Για τον γιο του, Γιώργο Πετράκη, που είναι προπονητής στον ΑΟΧ/Κισσαμικό: «Όταν κάποιος αναφέρεται στο παιδί του, τότε, ξέρετε ότι μπαίνει μέσα ο υποκειμενικός παράγοντας. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μου μεταφέρονται πράγματα περισσότερο για το τι είναι σαν άνθρωπος και ότι είναι δουλευταράς. Για μένα, αυτές είναι σημαντικές προϋποθέσεις, αν έχει όρεξη και βελτιώνεται στην καθημερινότητα, μέσα από τη δουλειά να κερδίσει και να φτάσει εκεί που δικαιούται. Μονόδρομος για όλα αυτά είναι μόνο η δουλειά και θα βελτιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Είναι στην αρχή. Τα λέμε με τον Γιώργο και θεωρώ ότι παρά την ηλικία του, είναι ώριμος, αντιλαμβάνεται. Για να φτάσεις κάπου πρέπει να πηγαίνεις βήμα βήμα και αυτό θεωρώ ότι το έχει κατοχυρώσει. Το ποια θα είναι η εξέλιξη θα το δείξει ο χρόνος».

Για τον Πλατανιά και το τι έχει φταίξει και είναι εκεί που βρίσκεται: «Να ξέρετε, επειδή έχω το συναίσθημα του Κρητικού σε υψηλό επίπεδο και είμαι περήφανος γι’ αυτό, οτιδήποτε αρνητικό συμβαίνει στον τόπο μου με στενοχωρεί. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Πλατανιά. Νομίζω ότι δεν είμαι ο αρμόδιος για να κρίνω τι έχει γίνει λάθος. Σίγουρα όμως όταν υπάρχει ένα αρνητικό γεγονός, κάποια πράγματα το έχουν δημιουργήσει. Αυτά για μένα ανήκουν στο παρελθόν. Θεωρώ ότι έχουν υποχρέωση αυτοί που είναι στην ομάδα να δουν ποια είναι τα λάθη που έφεραν την ομάδα σε αυτόν τον παρανομαστή, να γίνουν καλύτεροι και να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα. Παρόλο ότι είναι μακριά δεν θα πρέπει για μένα να σταματήσει η προσπάθεια. Δεν είναι εύκολο, το ξέρουμε όλοι και η ψυχολογία των παικτών πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ «κάτω». Αλλά είναι ακόμα 8 παιχνίδια, είναι πολύς ο δρόμος… Νομίζω ότι όλοι έχουν υποχρέωση να κάνουν την προσπάθεια μέχρι τέλους και να γίνουν καλύτεροι και να σχεδιάσουν ξανά».
super-fm.gr

Παράθεση
Χατζηνικολάου: «Χάθηκαν όλα στο 0-2»
Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ότι η ομάδα του προσπαθεί όσο τα παιχνίδια είναι ακόμα αμφίρροπα, αλλά καταρρέει ψυχολογικά όταν δέχεται τέρμα πρώτη. Αυτό συνέβη και σήμερα και παρότι ο Πλατανιάς είχε την ευκαιρία να προηγηθεί, όταν δέχτηκε πρώτος γκολ, τελικά όλα τελειώσαν γρήγορα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Πλατανιά είναι οι εξής:

«Το παιχνίδι είχε δύο εικόνες. Ενα πρώτο ημίχρονο που ήταν μοιρασμένο και από τις δύο ομάδες. Εμείς επιθετικά δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να προηγηθούμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο β’ ημίχρονο μόλις δεχτήκαμε το γκολ χάθηκαν όλα τα ψυχικά αποθέματα από την ομάδα για να το «γυρίσει». Ηρθε γρήγορα και το δεύτερο (γκολ) και εκεί χάθηκαν όλα. Πρέπει μέχρι τέλους με αξιοπρέπεια και προσπάθεια να τελειώσουμε το πρωτάθλημα».

Για το αν διακατέχεται από απογοήτευση: «Δεν είναι απογοήτευση, είναι ρεαλισμός και πηγάζει απ’ το γεγονός ότι τα ψυχικά αποθέματα κάποιων παικτών, με το που θα δεχθεί η ομάδα γκολ, έρχεται η κατάρρευση. Είμαι σε δεύτερο παιχνίδι που είμαι εδώ και το βλέπω. Οσο το αποτέλεσμα δεν είναι παθητικό και υπάρχει ο απαραίτητος «ενθουσιασμός» προσπαθούν να βγουν κάποιες ευκαιρίες που σου δίνουν μια ελπίδα ότι θα σκοράρεις. Ο παίκτης εκεί ξεχωρίζει… Όταν θα έρθει η στραβή, τι ψυχικά αποθέματα έχει για να μπορέσει να το γυρίσει».

Για το αν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο και πώς βλέπει την κατάσταση αλλά και για το τι σκέφτεται για την επόμενη μέρα: «Είμαι δύο εβδομάδες στην ομάδα και προσπαθούμε καλά-καλά να τη μάθω. Εχουμε μία επαφή αλλά δεν συζητάμε γι’ αυτά τα θέματα. Προείχε το να κυνηγήσουμε κάποιο αποτέλεσμα σε αυτά τα δυο παιχνίδια».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 19:18 »
Το 0-2 σήμερα ήταν γκολ καρμπόν σαν αυτό που έβαλε ο Κόντε στον Ατρόμητο κάνοντας το 1-1 στο 87 μετά από ασιστ του Χαλκιαδάκη.
Μιλάμε για εντελώς ολόιδιο γκολ.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 20:00 »

Ε ρε παιχταρά, φωτιές που ανάβεις! Δεν μένεις Γιάννενα, να ανάβεις τις τζαμάλες; Εκεί να δεις φωτιές!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 20:04 »
Ξεκίνησε η αντεπίθεση ! Ο Πέτρο Κόντες μεγάλος παίκτης ,γράφει ιστορία !

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 20:26 »
Σίσγουρα στόχος και ο τίτλος της καλύτερης ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!Δε νομίζω ότι κάποια είναι καλύτερη....
Ρε μάστορα,προστάτεψε λίγο την ομάδα ρε!!!!Αυτός ο βρωμιάρης σήμερα μοίραζε τις κάρτες,μόνο στους παίκτες του ΠΑΣ,σαν τραπολόχαρτα!!!Σα να έκανε <μάνα> σε παρτίδα στούκι!!!Έλεος πιά!!Η ομάδα κοντεύει να κλείσει δυο χρόνια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ!!!Πρέπει να είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ!!Βγάλε έστω μια ανακόινωση,κάνε κάτι!!!θα έρθουν δύσκολα παιχνίδια που θα κριθούν πάλι στη μια φάση!!Δεν θα είναι όλοι....Πλατανιάδες!!Πάψε να ΚΡΥΒΕΣΑΙ!!!

Πέδρο Κόντε....13 γκολ!!!Πρώτος σκόρερ!!!!Ούτε ένα πέναλτυ!!!!Όλα γκολάρες!!!Όλα βγαλμένα με....αίμα απ τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!Κι άλλα πόσα στο κύπελο!!!!

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 20:34 »

Ρε μάστορα,προστάτεψε λίγο την ομάδα ρε!!!!Αυτός ο βρωμιάρης σήμερα μοίραζε τις κάρτες,μόνο στους παίκτες του ΠΑΣ,σαν τραπολόχαρτα!!!Σα να έκανε <μάνα> σε παρτίδα στούκι!!!

Εδω ανακοινωση δεν εβγαλε για το γελοιο γκολ του γαυρου του Βορρα, θα κατσει να βγαλει για τις καρτες? Σοβαρευτειτε.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 20:40 »

Ρε μάστορα,προστάτεψε λίγο την ομάδα ρε!!!!Αυτός ο βρωμιάρης σήμερα μοίραζε τις κάρτες,μόνο στους παίκτες του ΠΑΣ,σαν τραπολόχαρτα!!!Σα να έκανε <μάνα> σε παρτίδα στούκι!!!

Εδω ανακοινωση δεν εβγαλε για το γελοιο γκολ του γαυρου του Βορρα, θα κατσει να βγαλει για τις καρτες? Σοβαρευτειτε.

εμείς ΣΟΒΑΡΟΙ είμαστε,απλά λέμε μήπως να σοβαρευτεί κι αυτός??????Με τον γάβρο του βορρά άστο,δεν βγάζεις ανακοίνωση κατά του....φίλου σου!!!Σοβαρέψου!!!