Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 23η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 18912 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 23η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Τετ 21 Φεβ 2018 20:27 »
Αδιαφορια πλεον...

Απλως οπως εγραψα προγενεστερα περιμενω τον αγωνα Κερκυρα-ΠΑΣ  ετσι απο περιεργεια

Συνεχιστε χωρις την παρεμβολη μου σαν να μην απαντησα.............

Γιατί να περιμένεις τόσο πολύ μέχρι το ΠΑΣ-Κέρκυρα... κατά βάθος περιμένεις ένα 0-4 στο επόμενο παιχνίδι. Έλα πες το μη ντρέπεσαι  :joker:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 21 Φεβ 2018 20:43 »
Παντού και πάντα στήριξη και δίπλα στην ΑΜΟ!

Δεν ξεχνάμε, αλλά προχωράμε κιόλας!!

Επειδής γλυκάθκα... λέω ότι θα ρίξουμε ταλιράκι!

ΥΓ Εννοείται πως δεν έχω χάσει αγώνα, κανένας δεν θα μου κόψει το γήπεδο  ;)

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 22 Φεβ 2018 17:43 »
Ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας και γι' αυτή τη βδομάδα. Απομένει ένα μικρό χαλάρωμα αύριο το πρωί.
Οι πολλές βροχές που πέσανε τις τελευταίες μέρες δυσκόλεψαν τις προπονήσεις αφού τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ γίνονται αμέσως βούρκος (μάλλον μόνο ο Αλέξης τα θεωρεί υπερσύγχρονα, αλλά εδώ θεωρεί ότι τα κατασκεύασε ο ίδιος θα μου πείτε). Έτσι χθες η προπόνηση έγινε στο (πολύ καλό) πλαστικό γήπεδο της Ανατολής, ενώ σήμερα στο βούρκο του Πανηπειρωτικού για να μπουν οι παίχτες στο κλίμα.

Ο Σκόνδρας είναι εκτός, με τράβηγμα στον προσαγωγό. Ο Σολτάνι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το χτύπημα στη Λάρισα, κάνει ατομικό πρόγραμμα και θα απουσιάσει κι αυτός. Πιθανότατα εκτός και ο Τζημόπουλος, ο οποίος δεν έχει κάτι σοβαρό παρά μια μικρή ενόχληση, αλλά προπονήθηκε όλες τις μέρες μόνος του για να προφυλαχθεί. Εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, θα μείνει εκτός αποστολής και θα επανέλθει με την Κέρκυρα. Τιμωρημένος επίσης ο Μπουκουβάλας.
Μας ανησύχησε λίγο ο Κόντε χθες που απουσίασε από την προπόνηση, αλλά σήμερα μπήκε κανονικά. Είναι "στα κόκκινα" από θέμα κούρασης και πάει λίγο χαλαρά.

Με το ίδιο σύστημα, την ίδια τακτική και την ίδια επιθετικότητα φαίνεται ότι θα κατεβούμε το Σάββατο. Μοναδική αλλαγή στα πρόσωπα θα είναι ο Μπέριος στη θέση του Τζημόπουλου (εκτός αν ρισκάρει ο Θέμης, που δεν το πιστεύω μετά από μια βδομάδα ατομικού προγράμματος).
Κανείς άλλος δεν δοκιμάστηκε ούτε καν σαν αλλαγή, δείγμα την αποφασιστικότητας του coach να συνεχίσει την ίδια συνταγή.
Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσουμε ως εξής:

Βελλίδης

Καρανίκας

Αποστολόπουλος

Μπέριος

Μιχαήλ

Γαρουφαλιάς

Μανθάτης

Χαλκιαδάκης

Κόντε

Μπετρά

Βιδάλ

Ο Πετράκης παρέταξε τους αναπληρωματικούς με 2 διαφορετικές αμυντικές διατάξεις. Την μία με 2 κεντρικούς αμυντικούς (4-3-3) και την άλλη με τρεις (5-4-1). Δεν έχω παρακολουθήσει Λεβαδειακό τον τελευταίο καιρό (δε θα το άντεχα κιόλας), αλλά υποθέτω χρησιμοποιεί τα 2 αυτά συστήματα και προετοιμαστήκαμε για όποιο εκ των 2 χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε το Σάββατο.
Λόγω της έλλειψης εναλλακτικών λύσεων στο κέντρο της άμυνας (με την απουσία Σκόνδρα και πιθανότατα Τζημόπουλου), σήμερα δουλεύτηκε με τους αναπληρωματικούς ο Λίλα ως στόπερ σε διάταξη αμυντικής τετράδας, για να είναι έτοιμος αν χρειαστεί στη διάρκεια του αγώνα.
Σε διάταξη 3άδας, αγωνίστηκαν 3 παιδιά που είναι το μέλλον του ΠΑΣ στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, οι Γώγος, Βασιλάκης και Ζώγκος. Το εντυπωσιακό με αυτά τα παιδιά, πέρα του ταλέντου τους, είναι το πόσο καλά αλληλοσυμπληρώνονται ως παίχτες μεταξύ τους. Έχουμε ψηλό-λίμπερο για το μέσο της τριάδας (Γώγος), αριστεροπόδαρο στόπερ, καλό με τη μπάλα στα πόδια που σκοράρει συχνά με το κεφάλι (Βασιλάκης), και ένα πολυεργαλείο σε ρόλο δεξιού στόπερ ή καθαρού κόφτη (Ζώγκος).
Η ηλικιακή ανανέωση στις θέσεις των αμυντικών σε βάθος 1-2 ετών έχει ήδη δρομολογηθεί.

Κατά τα λοιπά:
- Το ήδη πολύ καλό κλίμα, έχει πάει ακόμα ένα κλικ παραπάνω μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.
- Ένα μικρό χτύπημα είχε ο Γιάκος προς το τέλος και αποχώρησε, αλλά δε νομίζω να είναι κάτι σοβαρό.
- Ο Περιστερίδης φαίνεται να κερδίζει τη θέση του 2ου τερματοφύλακα από τον Γιαννίκογλου.
- Από τους αναπληρωματικούς, ο Νικολιάς δείχνει μέρα με τη μέρα να ανεβάζει στροφές και να βρίσκει ρυθμό. Ο Χέλκβιστ δείχνει να αφομοιώνει γρήγορα τις νέες πληροφορίες που λαμβάνει καθημερινά. Καλή απόδοση σήμερα και από τον Ζαχαρό, ο οποίος νομίζω κάποια στιγμή δικαιούται την ευκαιρία του.

Τι επιθυμώ το Σάββατο με σειρά προτίμησης: 1) Νίκη, 2) Άνετη νίκη, 3) Ακόμα λιγότερες φάσεις στην εστία μας σε σχέση με τον Πλατανιά, 4) διαφορετικούς σκόρερ από τον Κόντε.
Ας γίνουν έστω τα 1 & 2 και μετά φύγαμε για απόβαση στην Κέρκυρα.

:mono:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 22 Φεβ 2018 21:12 »
ΠΑΣα, είσαι μια όαση για το ΠΑΣ.τζιαρ! Χαιρόμαστε να σε διαβάζουμε, και μαζί με εμάς και όλοι οι δημοσιογράφοι της πόλης  ;)

Τον φοβάμαι πολύ τον Μπέριο στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Δεν το έχει...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 22 Φεβ 2018 22:14 »
παντα διπλα στην ομαδα

ριξε 3 να γουσταρουμε

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 22 Φεβ 2018 23:02 »
 PASas να σου δώσει ο θεός χρόνια πολλά  ;) να έχεις χρόνο να πηγαίνεις στις προπονήσεις της ομάδας κ όρεξη γι'αυτή.Το ευχαριστούμε από όλους είναι λίγο θεωρώ,για τη πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση σχετικά με τις δοκιμές προσώπων,σχηματισμού κ τακτικής που δοκιμάζονται στις προπονήσεις.
 Δεύτερος κ καταιδρωμένος ο άλλος.......... :))
 To viva δεν λειτουργεί για έκδοση εισιτηρίων του πας  >:( https://www.viva.gr/tickets/sports/
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 22 Φεβ 2018 23:55 »
PASas πως βλέπεις τον Χελκβιστ το εχει το γκολ; Είναι ετοιμος;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Παρ 23 Φεβ 2018 10:54 »
Με τον Σκοπιανό τι γίνεται; Εξαφανίστηκε; Ούτε μια αναφορά γι΄αυτόν.
Δεν μπορεί να παίξει αριστερά και να έρθει ο Αποστολό δεξιά;

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Παρ 23 Φεβ 2018 12:22 »
Την τελευταια φορα που δοκιμαζαμε τετραδα επι Πετρακη μας ειχαν κανει σουρωτηρι...

Απορουσαμε ολοι γιατι επαιζε με Μπεριο πισω και οχι Τζημοπουλο (ο οποιος ειχε προωθηθει στα χαφ)..Δεν γινεται στους 2 να υπαρχει τοσο αργος παιχτης..Θα εκτεθεις 100 τοις 100...

Βλεπω τα ιδια λαθη ξανα...Χιλιες φορες -μιας και Σκονδρας Τζημο ειναι τραυματιες- να δω Λίλα εκεί...

Δεν υπαρχει αμυντικος Μπεριος σε 4-4-2..
Σε τριαδα και παλι με καμια προσευχη..Να θυμισω Λαρισα δυο φορες φετος?Το χαζο πεναλτι στο πρωταθλημα και το τσαφ στο κυπελλο?

Μεγαλη ατυχια φετος και με Νικολιά..Το καλύτερο -με διαφορά απτον δεύτερο- 8αρι της προετοιμασίας να είναι μονίμως τραυματίας?Δεν γίνονται αυτά..Θυμίζω οτί είναι θέση που πονάει...

Αν με το καλό είναι υγιής, θα αποτελέσει μαζί με Βιδάλ το βασικό δίδυμο στα χαφ του χρόνου..

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 23 Φεβ 2018 12:27 από pagouras7 »

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Παρ 23 Φεβ 2018 13:19 »
Μεσα στην εδρα σου με τον ψοφιο λεβαδειακο παιζεις, οποτε εστω και ετσι πρεπει να κερδισεις
Μπορει να υπαρχει ενα μικρο ρισκο ,αλλα τοσο καιρο θελαμε να δουμε και κατι αλλο εκτος απο το 5-3-2
Αμφιβαλλω αν θα παμε στην κερκυρα να παιξουμε με την ιδια ενδεκαδα και το ιδιο σχημα γιατι ειναι εντελως διαφορετικο παιχνιδι
Παιρνουμε αυτο το ματς και μετα κανουμε τα πλανα για το επομενο

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Παρ 23 Φεβ 2018 14:02 »
Η αποστολή

ΒΕΛΛΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ, ΜΙΧΑΗΛ, ΜΠΕΡΙΟΣ, LILA, CIKARSKI, ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, BETRA, CONDE, HELLQUIST, ΜΑΝΘΑΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΙΑΣ, VIDAL, ΓΙΑΚΟΣ, DOLOVAC.

:mono:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Παρ 23 Φεβ 2018 20:08 »
Παράθεση
Δασκαλάκης Τάσος, Σωτηρίου Δημήτρης, Λεονάρντο, Μητρόπουλος Παύλος, Τριποτσέρης Θεόδωρος, Ζοάο Φάβαρο, Μοϊσέ Αντιλέχου, Ομπιόρα, Γιακουμάκης Πέτρος, Τσαμπούρης Σάββας, Ζαραδούκας Γιάννης, Καραχάλιος Ζήσης, Σαβαντογκό, Μαρκόβσκι, Σουμπίνιο, Καθάριος Νίκος, Ιωαννίδης Φώτης,Νίκας Γιώργος.

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Παρ 23 Φεβ 2018 22:01 »
Μας χρωστάει ένα χατ-τρικ ο Πέτρος...4-0
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 24 Φεβ 2018 00:11 »
Μεσα στην εδρα σου με τον ψοφιο λεβαδειακο παιζεις, οποτε εστω και ετσι πρεπει να κερδισεις
Μπορει να υπαρχει ενα μικρο ρισκο ,αλλα τοσο καιρο θελαμε να δουμε και κατι αλλο εκτος απο το 5-3-2
Αμφιβαλλω αν θα παμε στην κερκυρα να παιξουμε με την ιδια ενδεκαδα και το ιδιο σχημα γιατι ειναι εντελως διαφορετικο παιχνιδι
Παιρνουμε αυτο το ματς και μετα κανουμε τα πλανα για το επομενο

:pas: :pashat: :joker:

μαλλον δεν εγινα κατανοητος..

δεν σχολιασα αρνητικα την αλλαγη διαταξης..ισα ισα μου αρεσει περισσοτερο η τετραδα πισω ειδικα σε εντος εδρας με ομαδας χαμηλης δυναμικοτητας...

αλλα σε τετραδα πισω ειναι απαγορευτικος να βαζεις Μπεριο..χιλιες φορες να δω τον Λιλα εστω και αν δεν ειναι η φυσικη του θεση εκει..

(κραταω μια πισινη γιατι ο Λεβαδειακος ειναι οντως πολυ ψηλη ομαδα..και ισως ειναι υπερπολυτιμος ο Μπεριος στα στημενα..ασχημη συγκυρια θα ελεγα ο τραυματισμος Σκονδρα και Τζημοπουλου..ας ελπισουμε οτι δεν θα στοιχισει η ελλειψη ταχυτητας και η αμπαλοσυνη του συγκεκριμενου και σε αυτο το ματς..)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σαβ 24 Φεβ 2018 01:32 »
Το σύστημα για αυτό το παιχνίδι : Την μπάλα στον Κόντε και ξέρει αυτός  :P  :P Πάμε γερά ομαδάρα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 24 Φεβ 2018 03:45 »
Κόντε - γκολ!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σαβ 24 Φεβ 2018 15:14 »
Ξεκινησαμε πολυ καλα !

Τα σιχαματα του Κομποτη αρχισαν τις καθυστερησεις και τα πεσιματα απο το 10ο λεπτο !!!

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σαβ 24 Φεβ 2018 15:23 »
τα λαιβ εδω στο Pas.gr γιατι σταματησαν παιδια????

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σαβ 24 Φεβ 2018 15:39 »
τα λαιβ εδω στο Pas.gr γιατι σταματησαν παιδια????

Απο το επομενο παιχνιδι θα εφουμε και παλι live (αρκει να εχω εικονα μπροστα μου, που συνηθως εχω)

Ξεκινησαμε καλα, πιεζουμε
Ειμαστε στο 35'
Θα προσπαθησω να κανω μια υποτυπωδη μεταδοση αλλα απο το κινητο

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σαβ 24 Φεβ 2018 15:41 »
37'
Τα κορνερ ειναι 4-1
Κιτρινη στο μαρκοφσκι

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σαβ 24 Φεβ 2018 15:44 »
39' κιτρινη στο νουανκο που παρεμποδισε εκτελεση φσουλ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 24 Φεβ 2018 15:47 »
43' μακρινο σουτ του βιδαλ κοντραρει η μπαλα και ο μπετρα την αφηνει να βγει κορνερ. Εκτελει ο καρανικας με τα ακροδαχτυλα διωχνει ο τερματοφυλακας του λεβαδειακου

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σαβ 24 Φεβ 2018 15:49 »
45' σουτ μαρκοφσκι ευκολα μπλοκαρει ο βελλιδης

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σαβ 24 Φεβ 2018 15:51 »
Ημιχρονο 0-0

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σαβ 24 Φεβ 2018 15:57 »
Στον Μπεριο το τραβηγμα δεν γινεται ακριβως τη στιγμη της εκτελεσης?

ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ η μου φανηκε??