Αποστολέας Θέμα: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ  (Αναγνώστηκε 162751 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 620
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #275 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 20:32 »
Ας ελπισουμε οτι ο -αν μη τι αλλο σοβαρος επαγγελματιας- κ.Ντεμολ θα εχει στη διαθεση του οσο περισσοτερα γινεται απο αυτα που θα ζητησει, τοσο σε επιπεδο εμψυχου υλικου οσο κ υποδομων κ αλλων "εργαλειων", προκειμενου να κανει τη δουλεια του οπως θα ηθελε.

Καλη η κινηση της διοικησης, αλλα εχει πααααααρα πολλα ακομα να κανει προτου αρχισουμε να σκεφτομαστε καν οτι μπορουμε να τους εμπιστευθουμε.
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #276 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 20:34 »
Παράθεση
Καλη η κινηση της διοικησης, αλλα εχει πααααααρα πολλα ακομα να κανει προτου αρχισουμε να σκεφτομαστε καν οτι μπορουμε να τους εμπιστευθουμε.

ακριβως αυτο ηθελα να συμπληρωσω
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #277 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 23:38 »
Ο κος Χριστοβασίλης κλείνοντας διαβεβαίωσε τους φίλους της ομάδος πως θα γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδος στην νέα περίοδο. 

dimotikoradiofono.gr
[/quote]


Πέρα απ' το "φίλους ομάδας" και  "απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις" και πότε,  με το "απαραίτητες",  φαίνεται να  έχει γίνει η αξιολογική  κρίση (τιμ - διοικηση)  κατά κάποιο τρόπο η επιλογή, για το ποιοί και πόσοι έχουν την "ποιότητα" για Σούπερ Λίστα.
Έτσι κατάλαβα κι από Σκούφαλη, κάπως μέσα.

Άρα, 5 - 6 απαραίτητες.

Πάντος, ότι τύπο και θέση (χαφ, μπακ, σεντερ ...)  να θέλεις, μπορείς να βρείς και να συνθέσεις.
Εκείνο που είναι λαχείο, είναι ο εμπνευσμένος, εκείνος που έλκει τη μπάλα και την καρφώνει, ο γκολτζής.
Μακάρι να πέσει τέτοιο λαχείο.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 30 Μάρ 2011 00:29 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #278 στις: Πεμ 31 Μάρ 2011 14:24 »
Ντεμόλ: "Καλός παίκτης ο Ταμπάσης"
Παράθεση
Για όλους και για όλα μίλησε ο Στεφάν Ντεμόλ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Ο Βέλγος τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι με τον Διαγόρα, αυτό με τα Τρίκαλα που ακολουθεί, για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους καθώς και για τον Ταμπάση που το όνομά του είδε πρόσφατα το όνομα το φως της δημοσιότητας, για τον οποίο είπε ότι είναι καλός παίκτης. Αναλυτικά:

 «Ξεκινάω την αναφορά μου από το παιχνίδι με τον Διαγόρα. Ήταν περισσότερο στο μοτίβο ενός φιλικού παιχνιδιού παρά επίσημου. Αυτό δεν ήταν δική μας επιλογή, αλλά της αντιπάλου ομάδος. Όταν επιλέγεις να εκτίσουν την τιμωρία τους πέντε παίκτες στο ίδιο παιχνίδι, δεν ενδιαφέρεσαι γι’ αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες μου πάντως ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και στην περίπτωση που ο Διαγόρας έπαιζε πλήρης.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού και ιδίως μετά το 3-0 του πρώτου μισάωρου, μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάποιες αλλαγές και να μη ρισκάρω. Έβγαλα τον Πάντο και τον Σιαλμά που απείχαν μια κάρτα από την τιμωρία, ενώ ο τρίτος παίκτης που συμμετείχε σε αυτό το γκρουπ των παικτών ήταν ο Κυριάκος ο οποίος δεν ξεκίνησε και επιλέξαμε να παίξει στο τελευταίο τέταρτο με σαφή εντολή να προσέξει μην δεχθεί κίτρινη. Αυτό έγινε στη φιλοσοφία του ότι τα επόμενα παιχνίδια θα είναι πολύ πιο δύσκολα.

Αυτήν την εβδομάδα οι παίκτες που δεν έπαιξαν με Διαγόρα ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα. Χθες ρεπό, σήμερα διπλή προπόνηση.

Ο Μπουχάν σήμερα ενσωματώθηκε στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Βάντερσον και ο Μπακαγιόκο ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα και ελπίζω να τους έχω αύριο ή μεθαύριο στις προπονήσεις.

Αναφορικά με το παιχνίδι στα Τρίκαλα, παίξαμε στον πρώτο γύρο τον Δεκέμβρη και μετά ακολούθησαν 16 παιχνίδια όπου συγκεντρώσαμε 35 βαθμούς, ενώ τα Τρίκαλα συγκέντρωσαν στα ίδια παιχνίδια 36 βαθμούς και ο Λεβαδειακός 34.

Αν δούμε την στατιστική, θα καταλάβουμε ότι τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι τα σημαντικότερα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Η ομάδα των Τρικάλων είναι η μοναδική που έχει μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών από εμάς σε αυτά τα παιχνίδια. Έχασε την Κυριακή στην Κατερίνη, αλλά είχε πολλούς μήνες καλής αγωνιστικής παρουσίας και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι την Δευτέρα, κάτι που μας δίνει περισσότερο κίνητρο από το να παίζεις με μια ομάδα που δεν έχει έξι βασικούς παίκτες στη σύνθεσή της. Είναι το πιο κοντινό ταξίδι όσον αφορά τους αντιπάλους μας και πιστεύω ότι οι δύο ομάδες θα ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες των φιλάθλων. Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε η επιστροφή να είναι χαρούμενη.

Έκανα μια συμφωνία με πρόεδρο και Αγγελή ότι δεν θα μιλήσουμε με άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους μέχρι το Πάσχα, θέλοντας να δείξουμε στους ήδη υπάρχοντες παίκτες μας το σεβασμό μας και την εμπιστοσύνη μας.

Πριν μιλήσουμε για το μέλλον πρέπει να τελειώσουμε το τελευταίο κομμάτι των μεταγραφών.

Ο Ταμπάσης είναι καλός τερματοφύλακας με προσόντα και ποιότητα, αλλά μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι δεν είναι παίκτης των Ιωαννίνων, οπότε οι πληροφορίες σας δεν είναι ακριβείς.

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι είμαι πολύ χαρούμενος από την παραμονή μου στα Γιάννενα.

Θυμάμαι την πρώτη συνέντευξη Τύπου πριν από εννιά μήνες που ρωτήθηκα εάν φοβάμαι επειδή στο στάτους αυτής της ομάδας είναι να αλλάζει συνεχώς προπονητές. Είμαι περήφανος που εγώ και ο κ. Γρηγορίου είμαστε οι μοναδικοί προπονητές που παραμένουμε στις ομάδες μας από την αρχή της σεζόν.

Στη ρητορική ερώτηση εάν αυτό είναι σωστό, είχα πει από την αρχή της σεζόν ότι ψάχναμε μεγαλύτερη σταθερότητα σε σχέση με το τι συνέβη πέρυσι. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά είμαστε μόνο στην αρχή από την περισσότερη δουλειά που θα επέλθει στο μέλλον.

Σε ερώτηση για το αν φοβάται ότι το τεταμένο κλίμα στα Τρίκαλα θα επηρεάσει τους παίκτες, απάντησε: «Εγώ σέβομαι απόλυτα τα Τρίκαλα και αυτό το αποδεικνύει η αναφορά μου στα στατιστικά αυτής της ομάδας. Παίζουν εκεί εξάλλου δύο φίλοι μου, ο Μανουσάκης και ο Χρήστου. Ό,τι έγινε στο παρελθόν έγινε.

Φυσικά και δεν κοιμόμαστε. Ο κ. Αγγελής ήταν πριν μια βδομάδα στη Γαλλία, ενώ κατά την παραμονή του πριν δύο εβδομάδες στην Αθήνα πήρε κάποια DVD τα οποία είδε ενδελεχώς και το περασμένο Σάββατο ήταν στα Τίρανα όπου παρακολούθησε τον αγώνα Αλβανία- Λευκορωσία. Αυτό δείχνει ότι προετοιμαζόμαστε για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την επόμενη χρόνιά, απλά δεν διαπραγματευόμαστε ακόμα.

Για το αν ο Ταμπάσης είναι ένας τερματοφύλακας που εν δυνάμει μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΣ, επισήμανε: «Χρειαζόμαστε παίκτης στη Σούπερ Λίγκα με προσόντα που θα μας βοηθήσουν να επιτευχθεί ο νέος στόχος. Στο ήδη υπάρχον ρόστερ υπάρχουν τρεις τερματοφύλακες που ήταν καλοί για φέτος. Όχι μόνο στη θέση του τερματοφύλακα, αλλά και σε άλλες θέσεις θα ψάξουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν. Ο Ταμπάσης είναι νέος, ψηλός, κάτι σαν κι αυτό που ψάχνουμε αλλά δεν έχουμε μιλήσει μαζί του».
passports.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #279 στις: Πεμ 31 Μάρ 2011 17:07 »
 :P :P :P :P TO XΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ...ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ :P :P :P :P
 
1/2/11
 
Χ.Β._Ελα Στεφανε ,σουχω ετμο το χαρτι ,ποτε να στο δωσω να βαλς τ τζιφρα ς?
ΝτΜ.-Τι μαρκα ειναι προεδρε,ντελικα?
Χ.Β._Οχ ωρε softex,Αθηναικης χαρτοποιιας,οχ οτ να ναι...
ΝτΜ-Αααα,νταξ τοτες..
 
                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
 
Τα βρηκαμε σημερα προφορικως με τον Στεφαν ντε Μολ...περμενουμε να υπογραφουν τα συμβολαια..
 
 :pas: :pas: :pas: :pas: αρχισε παλι τα περσνα ο χοντρος :pas: :pas: :pas: :pas:
 
15/2/11
 
ΝτΜ._πραεδρα εχω κατ προτασεις για συνεργασια απ το κλεινον αστυ...Εχω κι εκεινα τα χαρτια π μου δειξες..τι να κανω?
Χ.Β.-Αστυ να παει στο διαολα ρα..τα θκα μ τα χαρτια εινι τα καλυτερα...τα κοιταξες?
ΝτΜ_Ναι πραεδρα πολυ ωραια ποιοτικως...μαλακα,αρωματισμενα και σε ποσοτητα
μπολικα...αποπνεουν ενα αερα πρωτευουσης...αλλα στον αριθμο πο γραψες τα μηδενκα ειναι  μπροστα απ τ αλλο νουμερο....
Χ.Β.-Εεεε... του ειδες?τι να κανουμε κ εμεις οι πραεδρ..δυσκολοι καιροι...εχω να πληρωνω και τοσα προστιματα...
Θα τ ακουσν οι ξενοι κι θα νομισν οτι οι ΠΑΣολεδες ειναι τα χειροτερα καθαρματα τς ελληνικης ποδοσφαιροκοινωνιας..οι Ελληνες τα ξερν,μονο στον ΠΑΣ εφαρμοζονται οι νομοι,για να συμμορφωνονται οι υπολοιπ..αφου κι οι υπουργοι οταν βγαν καινουργιο Δρακοντιο νομο με φωναζν για να ιδουν αν αντεχω αλλ εφαρμογη ..
ΝτΜ_πραεδρα μην ανησυχεις για τν εικονα  τς πασλοκοινωνιας στο εξωτερικο,τα ξερ τα καμωματα τς ο πλατινις με το νι και με το σιγμα ,για δαυτο τα σκαλιζ...
Χ.Β.-αληθεια ωρε στεφανε?ειχα ενα αγχος γτ τα Γιαννινα ειναι και τουριστικος προορισμος...με κεινα τα χαρτια τι θα κανς, θα τα υπογραψεις?
ΝτΜ_ βαλε κανα μηδενκο ακομα πραεδρα...στο τελος τ αριθμου ,οχ σν αρχη κι θα τα υπογραψω σ τς 30 του μηνος...Ανακοινωσε το...
 
                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣ Τς ΠΑΕ
 
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ...
 
 :pas: :pas: :pas: :pas: Δε λεει να τα κοψ τα πατσαρια ο χοντρος :pas: :pas: :pas: :pas:
30/2/11
τν περιμενουμε ακομα... :P
 
15/3/11
 
Χ.Β.-Στεφο σου βαλα 2 νταμζανες τσιπρο, και πριμ παραμονης στ σκουπρολιγκα....
ΝτΜ_Εγω δεν ξερω απ αυτα ..εγω μονο snaps πινω...ειναι διπλοβρασμενο?
Χ.Β._Που τα μαθες αυτα ωρε για τα διπλοβρασμενα?εμεις εδω στα Γιαεννα το πινουμε μαλακο και παντα με μεζε
ΝτΜ-Κανα μηδενικο προσθεσες στο τελος τ αριθμου  πανω στο συμβολαιο?
Χ.Β._Σν αρχη οσα θες...
                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
   Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΣ ΠΑΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ
 
 :pas: :pas: :pas: :pas: κατ βρωμαει σν υποθεσ...οπως ΟΓΙΟΣ... :pas: :pas: :pas: :pas:
 
30/3/11
 
Χ.Β.-(ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΟς)Στεφαν σου βαλα και μηδενκα ,υπογραψε γτ θα με παρν με τς λεμονοκουπες...Οι πασλες θμηθκαν τα περσνα,το καταντησαμαν λενε σειριαλ χειροτερο απ τ Λαμψη κι αρχισαν να γραφν νουβελες ,συμπαντικες κοσμοθεωριες και ποιητικες συλλογες στα ποστ τ Παςτζιαρ...το μαγαζι(μαντρι) μ καταστρεφεται...σε λιγο θα το καταντησν Ανοιχτο Πανεπιστημιο...εδω προεκυψε κ  γλωσσικο ζητημα...
descedance  s  λεου..η απολυτη  descedance...
ΝτΜ_Οι νταμζανες ειναι 100αρες?
Χ.Β.-Τι λες ωρε που να το βρω τοσο πιοτι τετοιον καιρο?
ΝτΜ_Καντες 5 και κλεισαμε...γτ θα φερω κ τν οικογενεια κ η γκρινια τς γναικας δεν αντεχεται...
 
 :pas: :pas: :pas: :pas: παρτον πραεδρα  θα τς γεμισουμι τς νταμζανες...η καινουργια σοδεια εινι κοντ
α ,μη μασας μονο,πιες και λιγο... :pas: :pas: :pas: :pas:
 
Χ.Β.-Ουιιιι...θα μι βαλ μεσα ετουτο το ρεψοσκωτο...Πρεπ να αρχισουμι ν παρανομ αποσταξ παλι...Αιντι, βανω και τς μεζεδες...μη ζητας περσοτερα...κι αρχιναω ν αποσταξ...
 :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P 
 
 :pas: :pas: :pas: :pas: HAPPY END :pas: :pas: :pas: :pas:
 
Υ.Γ.1.Δεν ξερω σε ποιο ειδος ανηκει τ απαχπαν πεζογραφημα,ουτε αν εινι ιν τοπικ...σιγουρα δεν εινι
τ τρισκαταρατ :P  οφ παντος... ;) τασος....
Υ.Γ.2.Αν σας ταλαιπωρω τα ματια σας  η του  μυαλο σας πεστε το μ Πασλες...θα γεν σεβαστο..
Υ.Γ.3.Ανηκω κι γω σ τς επιδοξους συγγραφεις?αν ναι ευχαριστω...
 
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος Kradas

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 254
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #280 στις: Πεμ 31 Μάρ 2011 17:51 »
Εδώ που τα λέμε μέχρι να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα υπάρχει χρόνος να αλλάξουν 5 προπονητές. Στην Ελλάδα ζούμε, όλα είναι πιθανά. Μακάρι πάντως να μείνει ο Φρανκ (που λέει και ο Λάκης) Ντεμόλ και να πάει καλά.
Βάλτε στη φανέλα πιεσόμετρα για χορηγό!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #281 στις: Παρ 20 Μάι 2011 12:14 »
sentragoal.gr
Παράθεση
ΜΕ ΠΟΣΕΣ FIX έπνιξε τον πόνο του ο κόουτς για τη φυγή του Λάκη από τα αποδυτήρια; Ο ΛΑΚΗΣ παραιτήθηκε ή τον παραιτήσανε; ΠΟΙΟΙ τον έφαγαν άραγε; Επεται και συνέχεια... ΠΟΙΟΣ μάνατζερ πιέζει άλλο μάνατζερ να πει έναν καλό λόγο όχι για παίκτη αλλά για προπονητή τερματοφυλάκων; Ο ΝΤΕΜΟΛ, όταν λέει ότι έχει αγοράσει τον ΠΑΣ, μήπως είναι ζαλισμένος; Ο... καταστροφικός Β' γύρος πόσα περιθώρια του αφήνει; ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και Ιωαννίνων ποιοι κάνουν την ίντριγκα;
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #282 στις: Παρ 20 Μάι 2011 14:12 »
passports.gr
Παράθεση
Ντεμόλ: "Τέλος οι ρουφιάνοι"

Με απολογιστική διάθεση εμφανίστηκε ο Στεφάν Ντεμόλ στη σημερινή media day, τελευταία για τη φετινή σεζόν. Ο Βέλγος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την άνοδο στη Super League, μίλησε για την επόμενη χρονιά, ξεκαθάρισε ποιοι πάικτες θα μείνουν και ποιοι όχι, αναφέρθηκε σε ρουφιάνους, αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε το τηλεφώνημα του Μαχλά στον Κώτσιο πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ έκανε λόγο για 7-8 μεταγραφές. Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες γιατί πέτυχαν το στόχο της ανόδου. Όλοι πρέπει  να είναι υπερήφανοι για το λόγο ότι φτάσαμε στο στόχο που είχαμε θέσει εξαρχής. Δικαιούμαστε τώρα πέντε βδομάδες διακοπών για να επανέλθουμε δυνατοί και να κυνηγήσουμε το νέο μας στόχο.

Τις τελευταίες δύο μέρες έγιναν συζητήσεις με τους παίκτες που θα μείνουν και αυτούς που θα φύγουν και όλοι πλέον γνωρίζουν το μέλλον τους. Έγινε συζήτηση και με το νέο τεχνικό επιτελείο, γιατί πρέπει να είναι έτοιμα όλα για τη νέα χρονιά. Σικαλιάς,  Κουβεντάρης, Στάθης, Βαρτζιώτης, Βαγγελής, Φουρτάδο και Σκούφαλης δεν είναι στα πλάνα για την επόμενη χρονιά.

Για Κηπουρό, Κυριάκο και Σιαλμά έχει γίνει πρόταση ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Με τον Μπακαγιόκο είμαστε σε συζητήσεις, με τον Μπουχάν η συμφωνία είναι να μείνει στην προετοιμασία, να δείξει ότι θα είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει γιατί είναι ποιοτικός παίκτης.

Υπάρχουν συζητήσεις με το τεχνικό επιτελείο που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Βοηθός προπονητή θα είναι μάλλον ο Γιάννης Χριστόπουλος, θέλω να παραμείνει  ο Παπαγγέλης βοηθός μου, θα μείνει ο Γιαννιτόπουλος, ενώ αναζητούμε προπονητή τερματοφυλάκων γιατί διάβασα ότι θα φύγει ο Νιαρχάκος

Ο Τάτσης προπονητής θα αναλάβει στην Κ21 και ο κ. Λαυδαριάς τεχνικός διευθυντής στις ομάδες Νέων. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο φίλο μου τον Γιάννη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Τους τελευταίους  δύο  μήνες παρακολουθούμε τις περιπτώσεις παικτών που μας ενδιαφέρουν. Την ερχόμενη Πέμπτη ο Αγγελής θα μεταβεί στο Μπουένος Άιρες για να δει παίκτες και εγώ θα πάω στο Σάο Πάολο για πέντε μέρες για να δω και να συζητήσω με ποδοσφαιριστές.

Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω πιο δύσκολη την επόμενη χρονιά, αλλά σίγουρα θα είναι πιο αναταγωνιστική. Ξέρω καλά πρόσωπα και καταστάσεις και γνωρίζω τους ρουφιάνους. Γνωρίζω ότι ο κ. Μπούρης από το Σουτ προσπάθησε να κάνει κακοπροαίρετη κριτική, ενώ όσον αφορά την Αθλητική Γνώμη πιστεύουν ότι ξέρουν πολύ ποδόσφαιρο, αλλά δε συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Θέλω οι δημοσιογράφοι να είναι ειλικρινείς απέναντί μου. Έχω θετικό πνεύμα πάντως και θέλω να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους για την ειλικρινή συνεργασία μας".

Σε ερώτηση για το αν έχει πρόβλημα με την κριτική που γίνεται, είπε: "Δεν έχω πρόβλημα με την κριτική, αλλά με τους ρουφιάνους. Όταν υπάρχει μια κριτική, καλό είναι οι δημοσιογράφοι να βάζουν το όνομά τους. Οι ρουφιάνοι δεν βρίσκονται μόνο μέσα στην ομάδα, αλλά και γύρω από αυτή και θα προσπαθήσω να μην υπάρχουν τη νέα σεζόν. Το ζήτημα της ρουφιανιάς  δεν είναι το κυρίαρχο ζήτημα συζήτησης, σήμερα είναι μέρα χαράς γιατί η ομάδα πέτυχε το στόχο της".

Σε ερώτηση για το τι κρατάει από τη φετινή σεζόν και τι θέλει να ξεχάσει, απάντησε: «Θέσαμε έναν στόχο στην αρχή της περιόδου και καταφέραμε να τον πετύχουμε. Στα αρνητικά ότι κάναμε έναν κακό δεύτερο γύρο. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας και θα γίνουμε καλύτεροι».

Για το αν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ, ήταν ξεκάθαρος: «Στη ζωή πρέπει να ζητάς συγγνώμη όταν κάνεις μεγάλη λάθη. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ παίξαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα γιατί προστέθηκε ένας πολύ κακός διαιτητής. Δεν αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη ούτε εγώ ούτε οι παίκτες μου να ζητήσουμε συγγνώμη. Καταλαβαίνω την απογοήτευση των φιλάθλων, αλλά περισσότερο απογοητευμένοι είμαι εγώ και οι παίκτες μου.
"Δεν ενημερώθηκα από τον Κώτσιο"

Ο Στεφάν Ντεμόλ διέψευσε τον Ηλία Κώτσιο και σε αντίθεση με όσα είχε υποοστηρίξει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο τεχνικός του ΠΑΣ υποστήριξε ότι δεν ενημερώθηκε για το τηλεφώνημα του Μαχλά: "Δεν  ενημερώθηκα από τον Κώτσιο πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Μαχλάς. Μετά το παιχνίδι το έμαθα.Ο Κώτσιος πάντως βρίσκεται στα πλάνα για την επόμενη σεζόν. Υπάρχει άλλο πρόβλημα με τον παίκτη, θα συζητήσουμε και θα το λύσουμε".

Στη συνέχεια ο Βέλγος τεχνικός μίλησε για τα αίτια της πτωτικής πορείας στο δεύτερο γύρο: "Πολλοί παίκτες μου ήταν κουρασμένοι λόγω της υπερβολικής πίεσης γύρω από την ομάδα. Και δεν αναφέρομαι σε νέους παίκτες, αλλά στους πιο έμπειρους. Η πίεση είναι αναπόφευκτη όταν κάνεις πρωταθλητισμό και καμιά φορά είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς. Η επόμενη χρονιά θα είναι διαφορετική. Φέτος ο στόχος μας ήταν να ανέβουμε και το κάναμε τίμια και ξεκάθαρα. Του χρόνου ο στόχος θα είναι πάλι ορατός, η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα και θα υπάρχει λιγότερη ίσως πίεση.

Για το ρόστερ της νέας χρονιά, απάντησε: Θα ήθελα να δουλέψω με 26-27 παίκτες. Χρειαζόμαστε έναν τερματοφύλακα, δύο αμυντικούς, δύο μέσους και δύο επιθετικούς.
Στο Ζέεφελντ ο ΠΑΣ

Ο τεχνικός ηγέτης του "Άγιαξ" της Ηπείρου αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα προετοιμασίας: Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου, από τις 11-22/7 η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Ελατοχώρι, στη συνέχεια υπάρχει ξεκούραση τεσσάρων ημερών, ενώ από τις 24/7 έως τις 5/8 ο ΠΑΣ θα μεταβεί στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου στο ίδιο διάστημα θα βρίσκονται ο Άρης και ο Ολυμπιακός και ίσως γίνει ένα φιλικό τουρνουά.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #283 στις: Παρ 20 Μάι 2011 14:25 »
ωραιος ο ΝΤΕΜΟΛ...αλλα διωξε κ τν κωτσιο να παει στην πεθερα του...σε αυτα που λεει  *1966... :mono:
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #284 στις: Παρ 20 Μάι 2011 14:55 »
Για αυτα
Παράθεση
Ξέρω καλά πρόσωπα και καταστάσεις και γνωρίζω τους ρουφιάνους. Γνωρίζω ότι ο κ. Μπούρης από το Σουτ προσπάθησε να κάνει κακοπροαίρετη κριτική, ενώ όσον αφορά την Αθλητική Γνώμη πιστεύουν ότι ξέρουν πολύ ποδόσφαιρο, αλλά δε συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Θέλω οι δημοσιογράφοι να είναι ειλικρινείς απέναντί μου.
παιρνω χαρτι και μολυβι τωρα κι αρχιζω να καταγραφω απο δω και περα παρατσουκλια Ντεμολ  8)


Με τα παρακατω δεν ξερω τι να κανω, γιατι το μεν ενα
Παράθεση
Για το αν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ, ήταν ξεκάθαρος: Δεν αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη ούτε εγώ ούτε οι παίκτες μου να ζητήσουμε συγγνώμη.
τον καταττασει ατακα κι επιτοπου στς οχτρους  :joker:


Το δε αλλο
Παράθεση
Ο Στεφάν Ντεμόλ διέψευσε τον Ηλία Κώτσιο και σε αντίθεση με όσα είχε υποοστηρίξει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο τεχνικός του ΠΑΣ υποστήριξε ότι δεν ενημερώθηκε για το τηλεφώνημα του Μαχλά: "Δεν  ενημερώθηκα από τον Κώτσιο πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Μαχλάς. Μετά το παιχνίδι το έμαθα.
τον καταττασει εκ προοιμιου στς φιλους  :pashat:


Αλλα για να χω εγω ''θεμα'' φανταζομαι τι διλημμα θα να χουν κατι γνωστοι μ... ασπρομαυροι κωλοτουμπακηδες και καθοδηγητες μπαλονακηδες  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #285 στις: Παρ 20 Μάι 2011 15:09 »
Σωστός σε όλα ο ΝτεΜολ. Ακόμα και στο θέμα Κώτσιου μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Και πριν έρθει ο Κώτσιος εδώ ξέραμε ότι δεν παίρνουμε ούτε τον Μπεκενμπάουερ, ούτε καν τον Σάκη Παπάζογλου (κατ' εμένα το καλύτερο σεντερ μπακ που πέρασε από τον ΠΑΣ και ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα μαζί με Ζάετς, Νοβοσέλατς κλπ). Επιρρεπής σε τραγικά λάθη ο Κώτσιος (πχ φέτος σε Τρίκαλα και Φόφη), άτυχος σε κάποιες φάσεις (π.χ αυτογκόλ πέρυσι σε Καβάλα και με ΠΑΟ σε κύπελλο). Το να του καταλογίζουμε δόλο δεν έχω στοιχεία, οπότε δεν μπορώ και να το υιοθετήσω αβλεπί. Αλλά και για τον Κώτσιο και για τους άλλους που κατανόμασε ο ΝτεΜολ ότι δεν τους θέλει, ένα ισχύει. Οι νέοι που θα έρθουν να είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς. Να κάνουν την διαφορά. Και αν κρίνω από το κομμάτι της συνέντευξης ότι ο Αγγελής πάει Αργεντινή και ο ΝτεΜολ Βραζιλία νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Σε πολύ καλύτερο από κάτι ... Κορυτσά .... ΕλΜπασάν ... Δερβιτσάνι κλπ που ακούγαμε πριν από κάτι μέρες.
Τέλος όσον αφορά το απόσπασμα σχετικά με τους ρουφιάνους και τους "χομπίστες" του ΣΟΥΤ και της Α.Γ, 1000 δίκια έχει ο ΝτεΜολ. Απλά να ξέρει ότι λέγοντας αυτές τις αλήθειες άνοιξε μέτωπο με δαύτους και θα τον περιμένουν στη γωνία. Στο χέρι μας είναι .... φίλαθλοι, αλλά και διοικούντες να γράφουν στα πελέ τα γραφόμενα των φυλλάδων αυτών στο μέλλον, γιατί μόνο κριτική δεν θα είναι (τα γραφόμενά τους) για τον προπονητή μας.

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #286 στις: Παρ 20 Μάι 2011 15:10 »
 
Παράθεση
Ο ΝΤΕΜΟΛ, όταν λέει ότι έχει αγοράσει τον ΠΑΣ, μήπως είναι ζαλισμένος; Ο... καταστροφικός Β' γύρος πόσα περιθώρια του αφήνει; ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και Ιωαννίνων ποιοι κάνουν την ίντριγκα;

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17069
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #287 στις: Παρ 20 Μάι 2011 15:26 »
Παράθεση
Ο ΝΤΕΜΟΛ, όταν λέει ότι έχει αγοράσει τον ΠΑΣ, μήπως είναι ζαλισμένος; Ο... καταστροφικός Β' γύρος πόσα περιθώρια του αφήνει; ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και Ιωαννίνων ποιοι κάνουν την ίντριγκα;

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17069
μηπως ηρθε η ωρα να γραψουμε στα παλια μας τα παπουτσια ορισμενα site εφημεριδες...ο πολεμος ξεκινησε...συνταυροι ενωμενη ποτε νικημενη :mono:
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος pasoleole

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 80
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #288 στις: Παρ 20 Μάι 2011 16:05 »
 Το πιο σωστό είναι οτι ,ο πόλεμος από τα site- εφημεριδες(ντόπια και ξένα) τώρα θα ενταθεί,γιαυτό δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία.

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 729
  • DjS
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #289 στις: Παρ 20 Μάι 2011 16:09 »
passports.gr
Παράθεση
Ντεμόλ: "Τέλος οι ρουφιάνοι"

 Έγινε συζήτηση και με το νέο τεχνικό επιτελείο, γιατί πρέπει να είναι έτοιμα όλα για τη νέα χρονιά. Σικαλιάς,  Κουβεντάρης, Στάθης, Βαρτζιώτης, Βαγγελής, Φουρτάδο και Σκούφαλης δεν είναι στα πλάνα για την επόμενη χρονια.


Για το ρόστερ της νέας χρονιά, απάντησε: Θα ήθελα να δουλέψω με 26-27 παίκτες. Χρειαζόμαστε έναν τερματοφύλακα, δύο αμυντικούς, δύο μέσους και δύο επιθετικούς.
 

Φευγουν ΔΥΟ τερματοφυλακες και ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ?!!!!!!

PS.Μολις το ειδα...
Ρόστερ και μεταγραφές

Για τον αριθμό παικτών που θέλει τη νέα χρονιά και τις θέσεις που χρειάζονται μεταγραφές: «Χρειαζόμαστε ένα ρόστερ 26-27 παίκτες. Χρειαζόμαστε δύο τερματοφύλακες, δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύο μέσους και δύο επιθετικούς και αν προκύψει και κάποιο ταλέντο δεν θα πούμε όχι». 
super-fm.
Κτσε να δω το βιντεο γιατι αυτοι μεσημεριατικα θα με τρελανουνε
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 20 Μάι 2011 16:15 από spyros_porsche »

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #290 στις: Παρ 20 Μάι 2011 16:27 »
Μετά την 4αρα απο τον Οφη ο Ντε Μολ είπε πως δεν υπάρχει λόγος να ζητήσει κανείς συγνώμη για αυτό.Μάλλον δεν έγινε κ κάτι με την 4αρα ε?Ακόμα κ για επικοινωνιακούς λόγους κύριε Ντε Μολ θα έπρεπε να δείξετε μια μεταμέλεια μπας κ δείξετε οτι καταλάβατε τι λάθος κάνατε κ ξαναμαζευτεί ο κόσμος κ του χρόνου στο γήπεδο.Διαφορετικά θα τρώμε 6αρες του χρόνου κ θα λέτε ολα είναι εντάξει.Αναλάβετε κ τις ευθύνες όταν πρέπει.Δεν είναι κακό.Δεν ήταν μόνο το παιχνίδι με τον οφη κ το 4-1 μα κ στα Τρίκαλα ανύπαρκτοι είμασταν σαν ομάδα κ στην Δράμα κ άκουσα να πάρετε καμια ευθύνη μετα τα παιχνίδια αυτά.Ο πρόεδρος έδειξε την πικρία του για αυτο το παιχνίδι κ την ήττα.Αφού δεν σας ενημέρωσε ο Κώτσιος για το τηλεφώνημα του Μαχλά τι τον θέλετε στην ομάδα κ του χρόνου.Να οι ρουφιάνοι που ψάχνετε.Αντε γιατι την έχετε δει όλοι Μουρίνιο
Τα κεφάλια μέσα όλοι-Δουλειά κ σεβασμός στου φιλάθλους
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 20 Μάι 2011 16:31 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #291 στις: Παρ 20 Μάι 2011 18:54 »
gianninasports.gr
Παράθεση
Στο σημείο αυτό θα μας επιτρέψει ο κ. Ντεμόλ να διαχωρίσουμε τη θέση μας και να τονίσουμε ότι προσωπική μας αντίληψη είναι ότι κανένας δεν του έκανε κακόβουλη ή κακοπροαίρετη κριτική, οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ των Ιωαννίνων στήριξαν την προσπάθεια και πάντα ήταν κοντά στην ομάδα. Λάθη μπορεί να γίνονται απ’ όλες τις πλευρές, αλλά κανένα ΜΜΕ των Ιωαννίνων δεν είναι διατεθειμένο να κάνει κακοπροαίρετη κριτική στον προπονητή ή στην ομάδα και δεν το έκανε ποτέ. Κι επειδή ο κ. Ντεμόλ ανέφερε τη συγκεκριμένη εφημερίδα ΣΟΥΤ, δημοσιεύουμε αλλά δεν υιοθετούμε τα λεγόμενά του, γιατί ξέρουμε ότι κάνει επί πολλά χρόνια σωστά τη δουλειά της και στηρίζει την προσπάθεια του ΠΑΣ και του τοπικού αθλητισμού. Ίδια άποψη έχουμε και για την έτερη αθλητική εφημερίδα ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ, ότι είναι μια αξιόλογη εφημερίδα και στηρίζει τον ΠΑΣ και τον τοπικό αθλητισμό. Ίδια άποψη έχουμε για όλους τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ των Ιωαννίνων. Επαναλαμβάνουμε ότι λάθη όλοι κάνουμε, αλλά κακοπροαίρετη κριτική δεν άσκησε κανείς.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #292 στις: Παρ 20 Μάι 2011 20:39 »
Παράθεση
τη συνέχεια ο Βέλγος τεχνικός μίλησε για τα αίτια της πτωτικής πορείας στο δεύτερο γύρο: "Πολλοί παίκτες μου ήταν κουρασμένοι λόγω της υπερβολικής πίεσης γύρω από την ομάδα. Και δεν αναφέρομαι σε νέους παίκτες, αλλά στους πιο έμπειρους. Η πίεση είναι αναπόφευκτη όταν κάνεις πρωταθλητισμό και καμιά φορά είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς.

Αυτό το λες πίεση εσύ?Του χρόνου να δεις πίεση που θα έχετε...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #293 στις: Παρ 20 Μάι 2011 20:48 »
Παράθεση
τη συνέχεια ο Βέλγος τεχνικός μίλησε για τα αίτια της πτωτικής πορείας στο δεύτερο γύρο: "Πολλοί παίκτες μου ήταν κουρασμένοι λόγω της υπερβολικής πίεσης γύρω από την ομάδα. Και δεν αναφέρομαι σε νέους παίκτες, αλλά στους πιο έμπειρους. Η πίεση είναι αναπόφευκτη όταν κάνεις πρωταθλητισμό και καμιά φορά είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς

Υπερβολικη πιεση ενω ειμαστε 11 βαθμους απο την επικινδυνη ζωνη και 5-7 βαθμους απο τον τριτο,και ενω εχουμε ενα απο τα μεγαλυτερα αρνητικα ρεκορ προσελευσης φιλαθλων?
Καποιος να του δειξει παλια βιντεο παρακαλω.....
Το μονο που μπορω να δεχτω,ειναι οτι η κουραση των πιο εμπειρων παιχτων οφειλεται στο προχωρημενο της ηλικιας τους....

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #294 στις: Παρ 20 Μάι 2011 20:56 »
δν φταιει ο ΝΤΕΜΟΛ για την πτωτικη πορεια...αλλα ο προεδρος που δν εκανε μεταγραφες(οι αλλες ομαδες ενυσχηθηκαν)...κ επεσε το βαρος σε 14 παιχτες...αλλα κ η αδιαφορια των παιχτων σε ματς με ουραγους ομαδες...ηταν αδιαφορη σε αυτα τα ματς 2 τρεχανε και 8 πλεκανε...ποσα να κανει ενας προπονητης με αδιαφορους παιχτες...με τα τρικαλα οταν παιξαμε εξω ημασταν οτι να ναι...η τρικαλινη παιζανε με παθος και εμεις ξενερωτα...ποσα να κανει ο προπονητης...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #295 στις: Παρ 20 Μάι 2011 20:57 »
Κι εγώ νομίζω ότι αναφέρεται σε ''κλατάρισμα''.Στηριχθήκαμε όλη τη χρονιά σε 14 παίκτες εκ των οποίων οι 7 είναι 33+ ενώ Κειτά και ΝτεΒινσέντι 18-20.Δεδομένου ότι το χειμώνα ουσιαστικά δεν έγινε φρεσκάρισμα μέσω μεταγραφών (καλός ο Πάτσα,αλλά άργησε να ανεβάσει στροφές) , η ομάδα ψιλοκατέρρευσε.
Δε ρίχνω ευθύνη στο Ντεμόλ γιατί αυτή ήταν φυσιολογική κατάληξη.Μια ομάδα δομημένη για 30-34 καλά (αποτελεσματικά) παιχνίδια.Ουσιαστικά πέτυχε.


*Τώρα είδα τι έγραψε και ο geopasoles πιο πάνω.Ούτε συννενοημένοι να είμασταν.

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #296 στις: Παρ 20 Μάι 2011 21:32 »
δν φταιει ο ΝΤΕΜΟΛ για την πτωτικη πορεια...αλλα ο προεδρος που δν εκανε μεταγραφες(οι αλλες ομαδες ενυσχηθηκαν)...κ επεσε το βαρος σε 14 παιχτες...αλλα κ η αδιαφορια των παιχτων σε ματς με ουραγους ομαδες...ηταν αδιαφορη σε αυτα τα ματς 2 τρεχανε και 8 πλεκανε...ποσα να κανει ενας προπονητης με αδιαφορους παιχτες...με τα τρικαλα οταν παιξαμε εξω ημασταν οτι να ναι...η τρικαλινη παιζανε με παθος και εμεις ξενερωτα...ποσα να κανει ο προπονητης...
Τα λεφτα τουλαχιστον αλλης μια καλης μεταγραφης πηγαν στο προστιμο στον αγωνα με τον ψΟΦΗ.Το καλοκαιρι περισι ο ΠΑΣ απεκτησε γερα συμβολαια οπως Παντος και Σκουφαλης πχ..Αν ομως ο Ντεμολ ειχε εναν ή δυο παικτες με τα λεφτα του προστιμου  θα χε περισοτερες λυσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 20 Μάι 2011 21:43 από pantser »
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #297 στις: Σαβ 21 Μάι 2011 00:42 »
http://www.sportsioannina.gr/epikairothta/10792-lr----.html
Απο το ΣΟΥΤ παρεξηγηθηκαν και ζητανε τα ρεστα απο το ΝΤΕΜΟΛ....για να ηρεμησουν λιγο οι φυλαδες γιατι βαρεθηκαμε και τις ιντριγκες και απροσανατολισμους και τις σκοπιμοτητες...προπερσι με τον παρασχο δεν βγαζατε κουβεντα...ιουδες αναλογα με το ποιος θα δωσει τα πιο πολλα υποστηριζετε και κατα τα αλλα ειστε αντικειμενικη...βρε ουσττττττττττττττττττττττ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #298 στις: Σαβ 21 Μάι 2011 01:05 »
δν φταιει ο ΝΤΕΜΟΛ για την πτωτικη πορεια...αλλα ο προεδρος που δν εκανε μεταγραφες(οι αλλες ομαδες ενυσχηθηκαν)...κ επεσε το βαρος σε 14 παιχτες...αλλα κ η αδιαφορια των παιχτων σε ματς με ουραγους ομαδες...ηταν αδιαφορη σε αυτα τα ματς 2 τρεχανε και 8 πλεκανε...ποσα να κανει ενας προπονητης με αδιαφορους παιχτες...με τα τρικαλα οταν παιξαμε εξω ημασταν οτι να ναι...η τρικαλινη παιζανε με παθος και εμεις ξενερωτα...ποσα να κανει ο προπονητης...





Ο Ντε Μολ στο τέλος που αναφέρθηκε στο ρόστερ ευχαρίστησε τον πρόεδρο που του έδωσε το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας.Αν του έλειπαν παίκτες δεν θα ευχαριστούσε τον Χριστοβασίλη.Οι άλλοι παίζαν με αναπήρους κ εμείς με Σκούφαλη-Πάντα-Πάτσα.Έλεος δηλαδή τον Μέσι θέλαμε.Δεν νομίζω ότι έλειπαν απο τον προπονητή παίκτες εφέτος
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #299 στις: Σαβ 21 Μάι 2011 01:15 »
Ναι αλλα με 14 παιχτες ερχεται και η κοπωση στο τελος της χρονιας και εκτος απο αυτο ειδες οτι σε ορισμενα ματσ ηταν αδιαφοροι οι παιχτες...
:pas: και  :mono:   :flag: