TO XΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ...ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ
1/2/11
Χ.Β._Ελα Στεφανε ,σουχω ετμο το χαρτι ,ποτε να στο δωσω να βαλς τ τζιφρα ς?
ΝτΜ.-Τι μαρκα ειναι προεδρε,ντελικα?
Χ.Β._Οχ ωρε softex,Αθηναικης χαρτοποιιας,οχ οτ να ναι...
ΝτΜ-Αααα,νταξ τοτες..
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Τα βρηκαμε σημερα προφορικως με τον Στεφαν ντε Μολ...περμενουμε να υπογραφουν τα συμβολαια..
αρχισε παλι τα περσνα ο χοντρος
15/2/11
ΝτΜ._πραεδρα εχω κατ προτασεις για συνεργασια απ το κλεινον αστυ...Εχω κι εκεινα τα χαρτια π μου δειξες..τι να κανω?
Χ.Β.-Αστυ να παει στο διαολα ρα..τα θκα μ τα χαρτια εινι τα καλυτερα...τα κοιταξες?
ΝτΜ_Ναι πραεδρα πολυ ωραια ποιοτικως...μαλακα,αρωματισμενα και σε ποσοτητα
μπολικα...αποπνεουν ενα αερα πρωτευουσης...αλλα στον αριθμο πο γραψες τα μηδενκα ειναι μπροστα απ τ αλλο νουμερο....
Χ.Β.-Εεεε... του ειδες?τι να κανουμε κ εμεις οι πραεδρ..δυσκολοι καιροι...εχω να πληρωνω και τοσα προστιματα...
Θα τ ακουσν οι ξενοι κι θα νομισν οτι οι ΠΑΣολεδες ειναι τα χειροτερα καθαρματα τς ελληνικης ποδοσφαιροκοινωνιας..οι Ελληνες τα ξερν,μονο στον ΠΑΣ εφαρμοζονται οι νομοι,για να συμμορφωνονται οι υπολοιπ..αφου κι οι υπουργοι οταν βγαν καινουργιο Δρακοντιο νομο με φωναζν για να ιδουν αν αντεχω αλλ εφαρμογη ..
ΝτΜ_πραεδρα μην ανησυχεις για τν εικονα τς πασλοκοινωνιας στο εξωτερικο,τα ξερ τα καμωματα τς ο πλατινις με το νι και με το σιγμα ,για δαυτο τα σκαλιζ...
Χ.Β.-αληθεια ωρε στεφανε?ειχα ενα αγχος γτ τα Γιαννινα ειναι και τουριστικος προορισμος...με κεινα τα χαρτια τι θα κανς, θα τα υπογραψεις?
ΝτΜ_ βαλε κανα μηδενκο ακομα πραεδρα...στο τελος τ αριθμου ,οχ σν αρχη κι θα τα υπογραψω σ τς 30 του μηνος...Ανακοινωσε το...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣ Τς ΠΑΕ
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ...
Δε λεει να τα κοψ τα πατσαρια ο χοντρος
30/2/11
τν περιμενουμε ακομα...
15/3/11
Χ.Β.-Στεφο σου βαλα 2 νταμζανες τσιπρο, και πριμ παραμονης στ σκουπρολιγκα....
ΝτΜ_Εγω δεν ξερω απ αυτα ..εγω μονο snaps πινω...ειναι διπλοβρασμενο?
Χ.Β._Που τα μαθες αυτα ωρε για τα διπλοβρασμενα?εμεις εδω στα Γιαεννα το πινουμε μαλακο και παντα με μεζε
ΝτΜ-Κανα μηδενικο προσθεσες στο τελος τ αριθμου πανω στο συμβολαιο?
Χ.Β._Σν αρχη οσα θες...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΣ ΠΑΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ
κατ βρωμαει σν υποθεσ...οπως ΟΓΙΟΣ...
30/3/11
Χ.Β.-(ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΟς)Στεφαν σου βαλα και μηδενκα ,υπογραψε γτ θα με παρν με τς λεμονοκουπες...Οι πασλες θμηθκαν τα περσνα,το καταντησαμαν λενε σειριαλ χειροτερο απ τ Λαμψη κι αρχισαν να γραφν νουβελες ,συμπαντικες κοσμοθεωριες και ποιητικες συλλογες στα ποστ τ Παςτζιαρ...το μαγαζι(μαντρι) μ καταστρεφεται...σε λιγο θα το καταντησν Ανοιχτο Πανεπιστημιο...εδω προεκυψε κ γλωσσικο ζητημα...
descedance s λεου..η απολυτη descedance...
ΝτΜ_Οι νταμζανες ειναι 100αρες?
Χ.Β.-Τι λες ωρε που να το βρω τοσο πιοτι τετοιον καιρο?
ΝτΜ_Καντες 5 και κλεισαμε...γτ θα φερω κ τν οικογενεια κ η γκρινια τς γναικας δεν αντεχεται...
παρτον πραεδρα θα τς γεμισουμι τς νταμζανες...η καινουργια σοδεια εινι κοντ
α ,μη μασας μονο,πιες και λιγο...
Χ.Β.-Ουιιιι...θα μι βαλ μεσα ετουτο το ρεψοσκωτο...Πρεπ να αρχισουμι ν παρανομ αποσταξ παλι...Αιντι, βανω και τς μεζεδες...μη ζητας περσοτερα...κι αρχιναω ν αποσταξ...
HAPPY END
Υ.Γ.1.Δεν ξερω σε ποιο ειδος ανηκει τ απαχπαν πεζογραφημα,ουτε αν εινι ιν τοπικ...σιγουρα δεν εινι
τ τρισκαταρατ
οφ παντος...
τασος....
Υ.Γ.2.Αν σας ταλαιπωρω τα ματια σας η του μυαλο σας πεστε το μ Πασλες...θα γεν σεβαστο..
Υ.Γ.3.Ανηκω κι γω σ τς επιδοξους συγγραφεις?αν ναι ευχαριστω...