Σωστό το ερώτημα του chilly..
εγώ θα το κάμω λιγο διαφορετικά..
αν απομακρυνθει ο Ντεμολ και αναλαβει ο "χ" και εν τελει η χρονιά είναι αποτυχημενη
ποιος θα αναλάβει την ευθυνη?φαίνεται κάποιος διατεθημένος?ποιος την ανέλαβε προπέρσυ?
Στην ουσία..
αν πάμε με αυτό το κλιμα αμφισβήτησης, αν δεν υπάρχει συσωμη στήριξη σε Ντεμολ και ομάδα
οι πιθανότητες για αρνητικά αποτελέσματα είναι πολύ μεγαλες.
Αν ας πουμε μεινει ο Ντεμολ με το σκεπτικο να (συνεχίσουν καποιοι) του κανουν τη ζωή δυσκολη
περιμένωντας να πει το "αει...σιαπερα" και να φυγει μαναχός του, ναι ίσως ειναι καλυτερα να φυγει τώρα.
Στην νεότερη ιστορία της ομάδας (απο μπαραζ Λαρισας και μετά) έχουμε πέσει με όλους τους πιθανούς
τρόπους, δεν θα μου κάνει καμια εντύπωση να ανακαλυψουμε και αλλον.
το κοινό στοιχειο ολων αυτων των χρόνων ειναι πως έχουν περάσει "απίθανοι" τυποι απο τον παγκο
(νομιζω πως συμφωνουμε στο ελαχιστο ότι ο Ντεμολ δεν ειναι τέτοιος)
Επίσης, ένα αλλο κοινό σημειο ειναι πως η αλλαγη προπονητών γίνονταν σαν τα πουκαμισα.
τώρα δωθηκε η ευκαιρια δευτερης χρονιας σε έναν (τουλάχιστον) μη "απιθανο" προπονητη
γιατι να το χαλάσουμε..??
Γιατί να μην δωθει η ευκαιρια ολοκλήρωσης εργου σε εναν σοβαρο προπονητη, όταν μαλιστα η πρωτη του χρονια
ήταν επιτυχημενη (ας μην αναφερω ξανα τα επιτευγματα του..ιστορικης σημασίας)?
όταν μαλιστα ως αντικαταστατες του δεν προβαλουν προπονητες που να πεις "ουαου..αυτός μαλιστα"?
(για μενα οπως ειπα βεβαια, αυτο δεν ειναι κριτηριο)
Επειδη για όλα αυτα τα ερωτήματα δεν υπαρχει η λογικη, η προφανής απαντηση
οδηγειται καποιος πιο πονηρος απο μενα στο αβιαστο συμπερσμα..
οδηγείται ευκολα σε ατομα-βαμπιρ..
Πριν 3 χρονια ειχαμε εναν εξισου καλο προπονητη, εφυγε για ποιους λογους εφυγε (κακως για μενα)
αλλα τουλαχιστον εκει τον εδιωξες ή εφυγε στο τελος της σεζον..όχι στην μεση..
Αυτό το "στη μεση" γινεται εφιαλτής πλεον..κακός εφιάλτης..
Υ.Γ. Για τις προπονητικες ικανοτητες ή λαθη του προπονητη δεν θα μπω στην διαδικασια παρολο που και εγω
εγω ως αλλος ενας προπονητης της κερκιδας έχω την γνωμη μου.
Υ.Γ.1
Το λεω και πιστευω πως θα το τηρησω τουτη τη φορα αν απομακρυνθει ο προπονητης, αν δεν στηριχθει
ο προπονητης αμεσα (αν θελει να συνεχισει να δουλεψει φυσικα)
ή θα πηγαινω στο γηπεδο για να βριζω και να λεω "φυγε" "πουλα" τσακωνομενος πιθανον με αλλους..
ή θα ριξω μαυρη πετρα όπως καναν πολλοι και πιθανότατα θα κανουν και αλλοι.
Υ.Γ.2
Μπορεις να πεσεις κι ετσι..κι αλλιως..κι αλλιωτικα
έχει όμως σημασια πως πεφτεις..
έπεσες και το 2001 & το 2003..αλλα ο κοσμος ήταν μια γροθια
κι επεσες και το 2010 και ο κοσμος φυλοροουσε
ανεβηκες και το 2000 και το 2002 και ο κοσμος ήταν στα κεραμιδια απο χαρα
ανεβηκες και το 2011 και ο κοσμος ήταν στο "οκ, και τι εγινε?"
Υ.Γ.3
Και εμ παση περιπτωση εγω βαρεθηκα..καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει αυτο
ή να τελειωσουμε τον ΠΑΣ ή τα βαμπιρ..
αν καποιοι θελουν τα ιδια και μια απο τα ίδια (και ο ΛΟΚΟΣ έχει συμπληρωσει 10 δεκαετιες ζωης)
τους αφηνω τον ΠΑΣ χαρισμα τους..