Αυτο που μας εμεινε στο μυαλο μας απο τον Ντεμολ ειναι οι εμφανισεις του πρωτου περσυνου γυρου που μας χαρισε την ανοδο απο τα Χριστουγεννα κιολας
Παιζαμε ενα στρωτο ποδοσφαιρο υπομονης ,αλλα και καλης τακτικης
Στο δευτερο γυρο πεσαμε κατακορυφα.''Καναμε κοιλια'' ''χαλαρωσαν οι παιχτες αφου δεν κυνδυνευε η ανοδος'' ''δεν καναμε μεταγραφες τον Γεναρη'' λεγαμε ολοι,,,και δικαιολογουσαμε τον Βελγο
Φετος το καλοκαιρι ολοι λεγαμε (το 90 τα εκατο απο εμας) να κρατησουμε εναν προπονητη ,επιτελους,για δευτερο χρονο.Λιγοι ηταν αυτοι που ειχανε ενστασεις ,και οσοι ηταν κατα του Ντεμολ,ζηταγαν τον Ογιος η' εναν αλλο ΞΕΝΟ προπονητη ,κυριως...
Πιστευα οτι ο Βελγος θα εφτιαχνε αμυνα μπετον αρμε.Ο ιδιος ελεγε και ξαναελεγε να κρατησουμε τον κορμο και να παρουμε 5-6 παιχτες που θα κανουν διαφορα...
ΣΩΣΤΟΣ.....Και εγω αρχισα να τον πιστευω πιο πολυ.....
Ομως ,αρχισε με λαθη....Ζηταγε ενα δωρο απο τον ΧΒ να κρατησει τον Μπακαγιοκο.Ωραια,,,δικαιωθηκε.Ο Μπακα μου φορεσε τα γυαλια.Ομως θα περιμενα απο Ντεμολ να ζητησει για δωρο εναν ξενο επιθετικο σε καλη ποδοσφαιρικη ηλικια και με καμποσα γκολ στην συλλογη του....Ο τροπος σκεψης με ανησυχησε....
Το δευτερο λαθος,ηταν να κρατησει τον Κωτσιο.Καλος και χρυσος φετος ο Λιακος,αλλα ξενερωσε πολυ κοσμο.Ολοι λεγαμε ''που να παμε με Κωτσιο βασικο???"
Με λιγα λογια ,,,καναμε 12 μεταγραφες (αν δεν απατωμαι) για να στηριχτουμε στους 37ριδες Κωτσιους Μπακαγιοκους Παντους και στους λιγους Βαντερσον-Μηχαηλ-Ντεβισεντι
Δεν ξερω αν ο Βελγος ζηταγε αλλες καλυτερες μεταγραφες,αλλα αν οι νεοι παιχτες δεν του εκαναν μπορουσε να σηκωθει να φυγει.Ομως ,οχι μονο εκατσε ,αλλα δεν τον ακουσα να διαμαρτυρεται και ιδιαιτερα για τα αποκτηματα μας.....Εμενα αυτο μου λεει κατι...Και σιγουρα ,αν δεν ειναι υπευθυνος ειναι σιγουρα συνυπευθυνος...
Και οταν εχεις την περσυνη ομαδα ,βγαζεις προετοιμασια στο εξωτερικο , και δεν κανεις τα αυτονοητα (δηλ αμυνα μπετον αρμε) και δεν ξερει ο καθε παιχτης σε ποια θεση παιζει,τοτε κατι δεν παει καθολου καλα.....Και προχτες αυτο ειδα.Ο καθενας απο τους παιχτες εκανε ο,τι γουσταρε.Και ας αφησουν οι παιχτες τις δικαιολογιες με το αγχος και το στρες με τον Κρανα,γιατι να τους δουμε και με Γαυρους και Παοκια αν παιζουν τοσο χαλια...
Η αποψη μου?Ο Ντεμολ εχασε τα αποδυτηρια.Εδω ο ιδιος παιχτης που εφερε ο ιδιος ,ο μολις 19χρονος Κειτα και τον εγραψε στα τετοια του και πεταξε την μπλουζα......
Παρολα αυτα ,εγω δεν θελω να φυγει.Συμφωνω με tauroi στα περισσοτερα.Αλλα και η διοικηση θα πρεπει να τον στηριξει πραγματικα.Δεν νομιζω οτι αν ερθει καποιος αλλος ,θα μπορεσει να προσφερει κατι παραπανω.Αλλα τον Γεναρη θα χρειαστουμε ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ενα δεκαρι ,ενα αριστερο μπακ και ενα αμυντικο χαφ.Αλλα ας τους δοκιμασουμε απο τωρα.Οχι να τους παρουμε για του χρονου....