Εγω νομιζω οτι ειναι καλυτερο για καποιους (και ειναι πολυ περισσοτεροι απο οσοι νομιζετε αυτοι), να μην ανοιξει στο στομα του ο Ντε Μολ. Γιατι τοτε αλλοι θα κλαινε και αλλοι θα γελανε....
Υ.Γ. Εγω παντως ειμαι στους δευτερους!
να το ανοιξει και να πει τι??μην βλεπεις φαντασματα...
αμα ειχε να πει κατι θα το ελεγε,αλλα ουτε τσιπα ο ιδιος να παραιτηθει....εδω ειμαι με τον χοντρο.καλα εκανε και τον σουταρε,απλα με ζωνουν τα φιδια μην φερει κανα γεωργουλη παλι....τακης ο καλυτερος αυτη την στιγμη
Ε ολο και κατι θα εχει να πει....κατ παραπαν θα ξερ...κατ θα ακουσι...κατι θα΄δε. Ουτε κουφος, ουτε αοματος ειναι!
Σωστα ομως λες ας βγει να μιλησει, για το καλο της ομαδας, αλλιως θα μπει και αυτος στο χρονοντουλαπο της ιστοριας μαζι με ολους τους ολους που βιωσε οσα βιωσε μεσα στην ομαδα προτιμησε να φυλαξει τον κ..ο του και ακολυθησε την τακτικη του ωχαδελφισμου!
Ο Ντε Μολ τελειωσε σαν προπονητης δεν ειμαι ειδικος αλλα θεωρω οτι για να μας σωσει την κατηγορια καλος ηταν.
Ως προς την συμπεριφορα του δεν εδωσε ποτε δικαιωματα, δεν εγινε ρεντικολο, δεν εγινε allenatore, ηταν αξιοπρεπης ανθρωπος τουλαχιστον ετσι φαινοταν!
Ο Λεμονης ως προπονητης δεν ειναι κακος συτη ειναι η αποψη μου. Εχουνε περασει τρισχειροτεροι. Αλλα αυτα που προβλαμτιζει, κανει δυσπιστους και αντιθετους πολλους ειναι η θητεια του στο γαυρο!
Φοβουνται μην μας πουν παραρτημα του γαυρου και φοβουνται το ματς που ερχετε μην πιασουν οι συναισθηματισμοι τον Τακη και δεν μπορει να κοουτσαρει καλα και "πεταξει" το ματς!
Εγω λεω οτι οσα ματς "πεταξαν" για εμας μεχρι τωρα σε κανενα δεν ειχε αναμιξη ο Λεμονης!